Telegram Web Link
در حال حاضر آزمایش‌هایی با هدف مطالعه ترکیب ماده تاریک در حال آماده‌سازی هستند که از آشکارسازهای امواج گرانشی، مطالعه نوسانات نوترینو، تداخل‌سنجی اتمی و مواردی از این دست استفاده می‌کنند. امید می‌رود که این تلاش‌ها روزی بتوانند این معمای کیهانی را حل کنند.
این پژوهش در «Journal of Cosmology and Astroparticle Physics» به چاپ رسید.




https://www.advancedsciencenews.com/saving-a-dark-matter-theory-from-a-quantum-tunneling-flaw/





کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
نام کتاب :هدیه آسمانی نسخه سوم
نویسنده :النا دانان
ترجمه :بهزاد آریا
صفحه :142
فرمت :PDF
حجم:9 مگابایت

توضیحات:
کتاب "هدیه آسمانی" اثر النا دانان، یک راهنمای جذاب و الهام بخش به منظور کمک به خوانندگان در کشف و ارتقای خود است. در این کتاب، النا دانان با استفاده از تجربیات خود در زمینه روحانیت و ارتباط با فرازمینی‌ها، به بررسی مفاهیمی همچون عشق، شفا، آگاهی، وجود، و روح می‌پردازد.

در "هدیه آسمانی"، النا دانان با بهره‌گیری از سبک زندگی شخصی خود، به خوانندگان نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با برقراری ارتباط با ذهن بیشتر و با دنیای بیرون از خود، زندگی را به یک تجربه پرمعنا تبدیل کرد.

این کتاب برای هر کسی که به دنبال ارتقای روحی و کشف خود است، مناسب است. با خواندن "هدیه آسمانی"، شما یاد خواهید گرفت که چگونه با کمک نورانی‌ها و فرازمینی‌ها، به دنبال رسیدن به آگاهی بیشتر و ارتقای روحی خود باشید.








لینک پرداخت و دریافت مستقیم از تلگرام
https://zarinp.al/518930
فعال



آیدی پشتیبانی
@tarehee



@shap_far
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مرموزترین کتاب جهان که با قدرت ناشناخته در یک شب نوشته شده است!!!




کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها

https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4


کانال مارو به دوستان خود معرفی کنید👆👆👆






🛸🚀@FARZAMINIHA 🛰
#Author_bh1212
نام کتاب :بیگانگان باستانی و جان اف کندی

نویسنده :مایک بارا
ترجمه :بهزاد آریا
صفحه :113
فرمت :PDF
جلد اول

ترجمه اختصاصی و حرفه‌ای 📙

نام کامل کتاب :بیگانگان باستان و جی اف کی: مسابقه تا ماه و ترور کندی


توضیحات کتاب :


"بارا" به بررسی سرنخ‌هایی می‌پردازد که پیش از این هرگز فاش نشده بودند، از دلایل واقعی ترور کندی، اهداف واقعی برنامه آپولو و برنامه‌های پنهان دولت در سایه که منجر به مرگ کندی در دالاس شد. این کتاب به ارتباط پنهانی بین شخصیت‌های کلیدی ترور مانند لی هاروی اسوالد، لیندون جانسون و چهره‌های بسیار برجسته در داخل ناسا که دلایلی برای مرگ کندی داشتند، اشاره می‌کند. همچنین، کتاب به برنامه فضایی مخفی موازی می‌پردازد




لینک پرداخت و دریافت مستقیم از تلگرام

https://zarinp.al/562754



👆👆





آیدی پشتیبانی
@tarehee



@shap_far
چرا موضوع افشاگری به حاشیه کشانده شد...

انسان ها همیشه در یک طرف حاشیه رسانه ها قرار گرفتن و این موضوع در طول تاریخ زندگی بشر از عصر جدید تا تکنولوژی رسانه ای بوده است..


تمامی رسانه علمی سعی کردن تا حقایقی در دیدگاه های علمی منتشر کنند و اینکه سعی و تلاش آنها برای گفتن حقیقت کافی بود باید به گذشته افشاگری های بپردازیم و تمامی تلاش با قدرت تمام سرکوب شده و قدرت رسانه ای که در طول تاریخ دست آنها بوده این روند سانسور و سرکوب کرده است...




پروژه افشاگری دیوید کروش هم با فشار دولت های سایه به حاشیه کشانده شد هر چند تلاشی های وجود دارد اما در اصل از حمایت اجتماعی و جمعی برخوردار نیست و این دلیلی برای عدم فشار به دولت ها هستش و بوده
اجماع جمعی تلاش جمعی نباشه به هیچ وجه حقایق گفته نخواد شد




@FARZAMINIHA
نام کتاب :نفیلیم ها و غول ها
نویسنده :دکتر آ. نیلند
ترجمه :بهزاد آریا
فرمت :PDF
صفحه :70

شاهکار ویژه رسانه فرازمینی ها ترجمه روان و عالی

توضیحات :نفیلیم چی بودند؟ نفیلیم، یعنی غول‌ها، نسل نازادان نگهبانان و زنان انسان بودند. اسطوره‌شناسی یونان هم از غول‌ها حرف می‌زند. نفیلیم همچنین با آناکین و رفایم مرتبط بودند. این‌ها گروهی اسرارآمیز بودند که همچنین به عنوان ساکنان دنیای زیرزمین شناخته می‌شدند. بیشتر مردم این را نمی‌دانند، زیرا که کلمه رفایم در بسیاری از نسخه‌های انگلیسی کتاب مقدس به معنی "مردگان" ترجمه شده است. زکریا سیچین، در یک اشتباه بین عبری و آرامی، ادعا کرد که نفیلیم "فرودسته‌ها" بودند و آن‌ها را با پدرانشان، نگهبانان، اشتباه گرفت. دکتر آ. نایلند، دانشمند زبان‌های باستانی، از شواهد عبور می‌کند تا به ما بگوید چه چیزی از این موجودات باستانی اسرارآمیز می‌دانیم و چه چیزی نمی‌دانیم.







لینک پرداخت و دریافت مستقیم از تلگرام

https://zarinp.al/586358

👆





آیدی پشتیبانی
@tarehee





@shap_far
روی سطح مریخ حفره ای وجود دارد و دانشمندان نمی دانند درون آن چیست



https://www.universetoday.com/167167/whats-under-this-hole-on-the-surface-of-mars/


کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322



ادامه گزارش ⬇️
🐔 مرغ و تخم مرغ تکاملی:
اول موجودی تخم گذار تکامل یافت یا تخم ؟



🐔  مرغ و تخم مرغ حیات :
اول RNA تولید مثل کننده وجود داشت یا متابولیسم ؟


🐔 مرغ و تخم‌ مرغ کوانتومی(سوئیچ کوانتومی)؟



🐔 مرغ و تخم مرغ کهکشانی:

یک سوال گیج کننده برای دانشمندان همواره این بوده است که آیا ابرسیاه‌چاله‌ها کهکشان‌ها را به وجود آورده‌اند یا این کهکشان‌ها هستند که ابرسیاه‌چاله‌ها را تشکیل می‌دهند. رویدادهای کیهان آغازین ممکن است کلید این راز را داشته باشد.


توضیحات به ترتیب 👇👇
Forwarded from اتچ بات
مرغ یا تخم مرغ ؟
کدامیک اول به وجود آمده است ؟


کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
#افق_رویداد
#فرگشت_حیات

مرغ و تخم مرغ حیات :

اول RNA تولید مثل کننده وجود داشت یا متابولیسم ؟
پاسخ به این معمای اساسی

کاربرد اولین ژن های حیات چه بوده؟

یکی از مهم ترین اختلافات علمی در مورد منشاء حیات این است که آیا اول RNA تولید مثل کننده وجود داشته یا متابولیسم؟ یکی تحقیق جدید بر روی کارکرد ژن ها در سراسر حیات، کفه ی ترازو را به نفع متابولیسم سنگین میکند. بر طبق این تحقیق حیات ابتدایی پیش از اینکه خود را همسان سازی(کپی) کند مشغول دریافت انرژی از واکنش های شیمیایی بوده است.

به گزارش انحمن علوم ایرانیان با بازگشت به منشاء حیات به یک معما بر خواهیم خورد: اگر کپی ژن ها نیاز به انرژی دارد و متابولیسم بدن خود تحت کنترل ژن هاست، پس چگونه بدون ژن متابولیسم وجود دارد یا بالعکس؟ کدام اول وجود داشته؟

وقتی که پای مدارک به وسط بیاید، شواهد زیادی نشان می دهد که اول روش های ساده متابولسم مستقل از پروتئین و RNA در حال انجام بوده است. حال گوستاو کتانو از دانشگاه ایلینویز و ابراهیم کوک از دانشگاه فنی ترکیه یه شواه تازه تری دست یافتند که نشان میدهد حیات بدون ارتباط با ژن ها میتوانسته متابولیسم را انجام دهد.

این دو با استفاده از پایگاه اطلاعتی ژن ها، 249 موجود مختلف را از سراسر درخت زندگی انتخاب کرده اند و نه تنها توالی ژنی، بلکه عملکرد منحصر به فرد هرکدام ازین ژن ها را با دیگری مقایسه کردند. به زبان ساده ژن هایی که عملکرد های نوین تری در درخت فرگشتی ما دارند- پیدایش سیستم عصبی- در ارگانیزم ها کمتری وجود دارد. این یعنی هرچه یک عملکرد بین موجودات اشتراک بیشتری داشته باشد ، قدیمی تر است.

در راس عملکرد های موجودات زنده دو چیز بسیار فراوان است: متابولیسم و پیوند مولکولی. " اینکه این ابتدایی ترین عملکرد های حیات باشند منطقی است چرا که مولکول ها باید اول از راه متابولیسم انرژی تولید میکردند و با پیوند مولکولی با دیگر مولکول ها ارتباط بر قرار کنند.

با توجه به این موضوع و دیگر کشفیات و مدارک پیشین می شود سناریوی زیر را نتیجه گرفت: حیات در شروع کار خود با رشته ای از RNA ای که خود واکنش های شیمیایی را انجام میداده اغاز شده که باعث پرورش ژن ها ساده و ترکیب آنها با یک دیگر شده است تا اشکال پیچیده تری از خود را تولید کنند. به گفته یکی از دانشمندان: "ارگانیزم های مختلف ابتدایی احتمالا واکنش های شیمیایی موجود در سطح زمین را با کمک فعالیت آنزیمی جابجا کرده اند."

البته این تحقیق به معنای وحی ملزم نیست و هنوز اینکه آیا متابولیسم مستقل از RNA یا به کمک خواص کاتالیز گر آن وجود داشته جای تفکر و تحقیق دارد.

ترجمه فرهاد سیگن/



رفرنس مقاله
journals.plos.org/plosone/article/file?id=10.1371/journal.pone.0176129&type=printable




کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
سوئیچ کوانتومی : داستان مرغ و تخم مرغ کوانتومی



تقریبا همه ما روزی به داستان جنجالی مرغ و تخم مرغ فکر کرده‌ایم و قطعا هیچ یک از ما جوابی برای این معما نیافته‌ایم!(البته جواب هایی به این‌معما در زیست شناسی وجود دارد/سام) معمایی که به سادگی اهمیت قانون علیت را پیش می‌کشد. اخیرا دانشمندان یک داستان مرغ و تخم مرغ کوانتومی را خلق کرده‌اند. در واقع آنها ابزاری طراحی کرده‌اند که برای خلق یک سوئیچ کوانتومی از تک اتم‌ها استفاده کرده و می‌تواند جریان فوتون‌ها را مسدود یا باز کند. این آزمایش معنای قبل و بعد را در جهان کوانتومی در هم می شکند. نتیجه‌ی این پژوهش جذاب، مدتی پیش در مجله معتبر Physical Review Letters منتشر شد. 

نزدیک به یک قرن بود که مردم فکر می‌کردند، ذرات خواص مشخصی ندارند تا زمانی که با یک اندازه‌گیری آنها را به دام انداختند. یک ذره را در نظر بگیرید که ممکن است دو رویداد را به طور همزمان تجربه کند؛ این مسئله سبب می‌شود که آگاهی از ترتیب این رویدادها، غیرممکن شود. فیزیکدانان دانشگاه کوئینزلند مسابقه‌ای برای نور طراحی کردند که تک ذره را مجبور می‌کند از دو گذرگاه بگذرد و تعیین توالی رویدادها غیرممکن شود. در زندگی روزمره‌ می‌توانید یک گوی را به سمت پایین روی یک سطح شیبدار بغلتانید و زنگ صدای A و سپس زنگ صدای ‌B را بشنوید؛ یا اگر ترجیح می‌دهید می‌توانید توپ را از یک سطح شیبدار دیگر بغلتانید و صدای زنگ B را پیش از A بشنوید. هیچ یک از این رویدادها عجیب و دیوانه کننده نیستند، زیرا ما آنها را در جهانی بررسی می‌کنیم که یک رویداد باعث رویداد دیگری می‌شود (یعنی چیزی را بر دیگری مقدم می‌دانیم یا همان قانون علیت _ تقدم زمانی در قانون علیت، یعنی اول علت رخ میدهد بعد معلول، حال تصور کنید در سطح کوانتومی هر دو با هم رخ دهند یا اول معلول رخ دهد سپس علت/ سام). اما وقتی بپذیریم که واقعیتِ قبل از اندازه‌گیری، فقط مجموعه‌ای احتمالات مبهم است، دیگر نمی‌توانیم از کنار هیچ چیزی، ساده عبور کنیم.

فیزیکدانان برای اثبات طرح مذکور، چیزی به نام سوئیچ کوانتومی ساختند. سوئیچ کوانتومی به حالتی اطلاق می‌شوذ که چندین عملیات بر روی ذره‌ای که در یک برهم نهی از حالت‌های مختلف قرار دارد، انجام شود. دانشمندان با در نظر گرفتن وابستگی هر انشعاب به قطبش نور ورودی، گذرگاهی ساختند که منشعب می‌شد و دوباره در یک تداخل‌سنج همگرا می‌شد. امواج نور گذرنده از هر انشعاب در گذرگاه، تمایل به ادغام و تداخل دارند تا الگوی متمایزی بسازند که به خواص آنها وابسته است. در یک مورد خاص، دو موج نوری که در واقع همان فوتون‌ها هستند، هر دو مسیر را در یک زمان می‌پیمایند.
پیش از اندازه‌گیری، یک فوتون می‌تواند یا قطبیده‌ی افقی یا عمودی باشد، یا با دقت بیشتری به طور همزمان هم قطبیده‌ی عمودی و هم قطبیده‌ی افقی باشد. چون قطبش یک فوتون غیرمشخص، هم عمودی است و هم افقی، با در نظر گرفتن نسخه‌ی قطبیده شده‌ی عمودی، فوتون با سرعت زیادی به سمت پایین یک کانال و همچنین با در نظر گرفتن نسخه‌ی قطبیده‌ی افقی آن، فوتون با سرعت زیادی به سمت پایین دومین کانال از هر دو گذرگاه عبور می‌کند. دانشمندان به دنبال دو مسیر ذکر شده، معادل کوانتومی‌ زنگ‌هایی که پیش‌تر اشاره کردیم را قرار دادند (به شکل لنزهایی که به صورت ماهرانه ظاهر فوتون‌ها را تغییر می‌داد). قطبش عمودی قبل از برخورد با B به «زنگ» A اصابت می‌کند، در حالی که قطبش افقی ابتدا به «زنگ» ‌B و سپس A برخورد می‌کند. بررسی الگوی تداخلی فوتون نهایی، اثراتی از به هم ریختگی در توالی نتایج ممکن را نشان داد.
از یک طرف، تصور دو ذره‌ی نور جداگانه آسان است (یکی قطبیده‌ی عمودی و دیگری قطبیده‌ی افقی) که از هر لنز به ترتیب و جداگانه می‌گذرند؛ اما این چیزی نبود که واقعا رخ داد: تک فوتونی با دو تاریخچه‌ی ممکن وجود داشت، که هیچ یک از آنها تا زمانی که اندازه‌گیری انجام نشد، واقعیت نیافتند. در حالی که رویدادهای A و B در این سوئیچ کوانتومی‌ مستقل هستند، می‌توانند بر رویداد دیگر اثرگذار باشند، A می‌تواند علت B و B می‌تواند علت A باشد.



https://www.quantamagazine.org/quantum-mischief-rewrites-the-laws-of-cause-and-effect-20210311






کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
معمای مرغ یا تخم مرغ کهکشان‌ها چیست؟



اینکه ابتدا کهکشان‌ها بوده‌اند یا ابرسیاه‌چاله‌ها پرسشی است که سال‌هاست ذهن ستاره شناسان را مشغول کرده و اکنون تلسکوپ فضایی جیمز وب که توسط ناسا در سال ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد، ممکن است کلید پاسخ به این سوال را در دست داشته باشد.

کهکشان‌ها از اجرام مختلف نجومی از جمله سیاهچاله‌ها، سیارات و ستاره‌ها تشکیل شده‌اند. در هسته هر کهکشان، یک سیاهچاله کلان‌جرم(SMBH) یا به اصطلاح ابرسیاه‌چاله که یکی از قوی‌ترین و خطرناک‌ترین موجودات در کیهان است، قرار دارد.
یک سوال گیج کننده برای دانشمندان همواره این بوده است که آیا ابرسیاه‌چاله‌ها کهکشان‌ها را به وجود آورده‌اند یا این کهکشان‌ها هستند که ابرسیاه‌چاله‌ها را تشکیل می‌دهند. رویدادهای کیهان آغازین ممکن است کلید این راز را داشته باشد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب(JWST) که توسط ناسا در سال ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شد، با استفاده از فناوری رصد فروسرخ و جمع‌آوری داده‌ها و تصاویر بهتر این طیف که تلسکوپ فضایی هابل قادر به انجام آن نبود، شاید بتواند پاسخی به این سوال بدهد.
مطالعه‌ای که به تازگی در مجله The Astrophysical Journal Letters منتشر شده است، از داده‌های تلسکوپ جیمز وب استفاده کرده است تا چگونگی نقش هسته‌های فعال کهکشانی(AGN) در کیهان اولیه را در شکل‌گیری ستارگان و سیاه‌چاله‌ها بررسی کند.
در ادامه، مصاحبه پروفسور جوزف سیلک نویسنده اول این مطالعه از دانشگاه جان هاپکینز و موسسه اخترفیزیک پاریس را می‌خوانید.

پروفسور سیلک در رابطه با این مطالعه گفت: نتایج گیج‌کننده تلسکوپ فضایی جیمز وب در کهکشان‌های دوردست و ابرسیاه‌چاله‌ها شگفت‌انگیز بود. نتایجی که توسط شبیه‌سازی‌های قبلی شکل‌گیری کهکشان‌ها پیش‌بینی نشده بود.
ابتدا اجازه دهید بفهمیم که تلسکوپ فضایی جیمز وب به دنبال چه چیزی است. به گفته محققان این تلسکوپ در اصل به دنبال هسته‌های فعال کهکشانی است.


ابرسیاه‌چاله و هسته فعال کهکشانی
ناحیه مرکزی اطراف یک کهکشان، فشرده است و مقدار زیادی تشعشع از تمام طول موج‌های مختلف در سراسر طیف الکترومغناطیسی ساطع می‌کند. این ناحیه که به نام هسته فعال کهکشانی شناخته می‌شود، درخشندگی بالایی دارد و بسیار درخشان‌تر از هر چیزی است که یک ستاره می‌تواند تولید کند.
همه کهکشان‌ها دارای هسته فعال کهکشانی نیستند، اما اکثر کهکشان‌های بزرگ در مرکز خود ابرسیاه‌چاله دارند. ابرسیاه‌چاله‌ها بسیار سنگین‌تر از سیاه‌چاله‌های معمولی هستند که ممکن است در یک کهکشان پراکنده باشند.
رابطه بین هسته فعال کهکشانی و ابرسیاه‌چاله مهم است و ممکن است به این پرسش پاسخ دهد که کدام یک اول ایجاد شده است.
گفتنی است که هسته‌های فعال کهکشانی از تجمع مواد(برافزایش) در ابرسیاهچاله‌ها تغذیه می‌شوند. برافزایش پدیده‌ای است که در آن کشش گرانشی ابرسیاه‌چاله باعث می‌شود ذرات ماده مانند غبار یا گازها در اطراف آن جمع شوند و هسته فعال کهکشانی را تشکیل دهند.
هسته‌های فعال کهکشانی مسئول شکل دادن به محیط کهکشان میزبان خود هستند که در نهایت ستارگان و سیارات را شکل می‌دهند. هسته‌های فعال کهکشانی را «فعال» می‌نامند، زیرا دائماً فواره‌ها، جریان‌های خروجی و درخشندگی شدید را منتشر می‌کنند و از آنجایی که یکی از پدیده‌های متلاطم و پویا در کهکشان‌هاست، می‌تواند به ما در درک تکامل ابرسیاه‌چاله و چگونگی کمک آنها به شکل‌گیری کهکشان‌ها کمک کند.
همانطور که پروفسور سیلک توضیح داد، ابرسیاه‌چاله‌ها در جهان اولیه حداقل ۱۰ برابر بیشتر از زمان فعلی ما رایج بوده‌اند. علاوه بر این، نسبت به جرم ستارگان کهکشان میزبان در مقایسه با آنچه امروز می‌بینیم، غالب‌تر بوده‌اند. همه اینها نشان می‌دهد که ابرسیاه‌چاله‌ها در مراحل اولیه شکل‌گیری کهکشان‌ها شکل گرفته‌اند.

نور انتقال به سرخ و کیهان اولیه
برای مطالعه کهکشان اولیه و تشکیل سیاه‌چاله ابتدا باید داده‌های جمع‌آوری شده توسط جیمز وب را درک کنیم.
نوری که به سوی ما می‌آید، اطلاعات مهمی در مورد کیهان برای ما به ارمغان می‌آورد. هرچه منشأ نور دورتر باشد، ما زمان دورتری را مشاهده می‌کنیم، زیرا طول می‌کشد تا نور از اجسام دور به ما برسد.
بیایید بیشتر به این موضوع بپردازیم. همین طور که جهان در حال منبسط شدن است، نور ساطع شده در کیهان اولیه باید مسافت بیشتری را طی کند تا به ما برسد و در نتیجه نور کشیده می‌شود یا به اصطلاح به سمت طیف سرخ منتقل می‌شود.
نور انتقال به سرخ، نوری است که طول موج آن به سمت قسمت سرخ طیف الکترومغناطیسی تغییر کرده است که نشان دهنده سن نور است. 
این هم‌افزایی دووجهی یا دوگانه به ما می‌گوید که تکامل مشترک ابرسیاه‌چاله‌ها و میزبان‌های کهکشانی آنها پیچیده است. مطالعه هسته فعال کهکشانی می‌تواند بینش بیشتری در مورد این فرآیندهای پیچیده ارائه دهد، به همین دلیل است که داده‌های جمع‌آوری شده توسط جیمز وب بسیار اهمیت دارد.
پروفسور سیلک در رابطه با اندازه‌گیری‌های آینده جیمز وب گفت: در سال آینده مشاهدات جدیدی از تلسکوپ جیمز وب در دسترس خواهد بود که طیف‌سنجی بهبود یافته‌ای را ارائه می‌دهند که به ما امکان می‌دهد تا جرم ابرسیاه‌چاله و ستارگان را به ویژه در مراکز کهکشان‌هایی که میزبان ابرسیاه‌چاله هستند، با دقت بیشتری اندازه‌گیری کنیم.
با این حال، او همچنین عدم وجود شبیه‌سازی‌های با وضوح بالا را که برای درک کامل پدیده‌های خرد شدن ابرها(ابرهای گازی) و تشکیل ستاره‌ها مورد نیاز است، برجسته کرد.
بنابراین در پایان می‌توان گفت که آن پرسش اولیه مبنی بر اینکه ابرسیاه‌چاله‌ها ابتدا تشکیل شده‌اند یا کهکشان‌ها هنوز پاسخ روشنی دریافت نکرده است.




https://iopscience.iop.org/article/10.3847/2041-8213/ad1bf0




کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
عکسی فوق‌العاده از پارسه ( تخت جمشید) هنگام بیرون آمدن از زیر خاک بعد از ٢۵ قرن❤️

📸بهمن انصاری




کانال علمی نجومی ماورای فرازمینی ها



https://www.tg-me.com/joinchat-SOSSquf1wQIBqWJ4

کانال ما رو به دوستان خود معرفی کنید👆


@farzaminiha👽
#Author_sm3322
اگه از نات کوین جای موندی این ربات استارت کن...


همستر تا یک ماه دیگه لیست میشه


https://www.tg-me.com/Hamster_kombat_bot/start?startapp=kentId1793459304
2024/06/01 15:43:05
Back to Top
HTML Embed Code: