Telegram Web Link
در جدول سوم این رقابتها استاد بزرگ "بردیا دانشور" که با ریتینگ 2611 بخت نخست قهرمانی بود با کسب 6 امتیاز مشترکا صدرنشین شد اما با امتیازشکنی کمتر در مکان دوم قرار گرفت

@Achmaz #BardiyaDaneshvar
تمامی دیدارهای دور پنجم تورنمنت آواگیان از جمله دیدار "سید محمدامین طباطبایی" و "بوگدان دیاک" رومانیایی به تساوی انجامید

@Achmaz #Avagyan2024
محمدامین در دیدارهای باقیمانده اش در این رقابتها این فرصت را دارد که با تنها 3 واحد افزایش ریتینگ، رنک 1 شطرنج کشورمان شود

@Achmaz #AminTabatabaei
🔥👑 خرید با تخفیف 👑🔥
📖📚انواع کالاهای شطرنجی 📚📖

سفارش از طریق: @ChessKian 📕

@Achmaz #KianChess
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👑مجموعه چوبی شطرنج پیروک 👑

سفارش از طریق: @Chess_Sales ➡️

@Achmaz #Pirok
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
تایشمان - آلخین (1921)

@Achmaz #RichardTeichmann #Alekhine
سالروز درگذشت ریچارد تایشمان

نام "ریچارد تایشمان" آلمانی وقتی که 26 سال داشت پس از درخشش و کسب مقام سوم تورنمنت لایپزیش 1894 بر سر زبان ها افتاد.

در دوران نوجوانی چشم راست او در حادثه ای که ظاهرا ناشی از یک شوخی نابجا در مدرسه بود، دچار مشکلاتی شد که تبعاتش او را تا سال ها آزار داد. آن اتفاق هرچند تاثیری در ادامه کسب بهترین نمرات در دوران تحصیلش نداشت اما در میزان پیشرفتی که باید در شطرنج می کرد، تاثیرات منفی بر جای گذاشت.

وی در تورنمنت لندن 1899 پس از چهار دور به علت عفونت همان چشم مجبور به انصراف از پیگیری رقابت ها شد اما با این وجود سرانجام چشمش را برای همیشه از دست داد.

"ریچارد تایشمان" در حالی که سابقه قهرمانی در تورنمنت کارلسباد 1911 که با حضور تمامی بزرگان جهان بجر "لاسکر" و "کاپابلانکا" برگزار شد را داشت اما گاهی به عنوان شطرنج بازی حوصله سربر و مساوی کُن! مورد انتقاد قرار می گرفت.

به او در شطرنج لقب «ریچارد پنجم» را داده اند چرا که در تورنمنت های بسیاری همچون مونت کارلو 1903، اوستنده 1905، وین های 1903، 1907 و 1908، پراگ 1908 و هامبورگ های 1905 و 1910 به مقام پنجم رسید.

سوپر تورنمنت نورنبرگ 1896 که در آن آخر شد بدترین مسابقه عمرش بود.

"تایشمان" در زندگی اش هیچ گاه موفق به کسب پیروزی مقابل قهرمانان جهان عصرش یعنی "اشتاینیتس"، "لاسکر" و "کاپابلانکا" نشد اما در برابر دیگر بازیکنان مطرح جهان همچون "تاراش"، "روبینشتاین"، "شلشتر"، "مارشال"، "نیمزوویچ"، "ماروتسی" و "یانوفسکی" نمایش خوبی داشت و به پیروزی هایی هم می رسید. او همچنین در یک رویارویی شش دیداره در سال 1921 با "الکساندر آلخین" که در آن زمان از او به عنوان رقیب بعدی "کاپابلانکا" نام برده می شد، به تساوی رسید.

جمله معروف و البته مبالغه آمیز "99 درصد شطرنج، تاکتیک است" از اوست.

@Achmaz #RichardTeichmann (1868-1925)
2024/06/15 20:14:54
Back to Top
HTML Embed Code: