Telegram Web Link
#کدال
#افزایش_سرمایه

مجوز افزایش سرمایه 1892 درصدی #دارو از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها، سود انباشته صادر شد.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍5
#خبرهای_موثر

📌 جزییات بسته حمایتی بازار سهام در هفته جاری

مدیرعامل فرابورس ایران صبح امروز در برنامه «سلام خبرنگار شبکه خبر» به ارائه توضیحاتی درباره دور جدید حمایت‌ها از بازار سهام پرداخت.

هفته گذشته بسته ۶۰ همتی به بازار سهام تزریق شد که توسط آن بخش عمده‌ای از صفوف فروش بازار جمع‌آوری شد.

در هفته جاری نیز بیمه سهام برای پرتفوی‌های زیر ۵۰۰ میلیون تومان اجرایی و همچنین اوراق تبعی به منظور تامین مالی برای دو صندوق تثبیت و توسعه منتشر خواهد شد.

به گفته مدیرعامل فرابورس ایران صندوق تثبیت ۲۰ همت اوراق منتشر خواهد کرد و بانک‌ها این اوراق را خریداری کرده و این ۲۰ همت به بازار تزریق خواهد شد.

صندوق توسعه نیز ۱۵ همت اوراق تبعی منتشر خواهد کرد که مخاطب آن نهادهای مالی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند و در مجموع ۳۵ همت منابع مالی جدید وارد بازار خواهد شد که نسبت به صفوف فروشی که هفته گذشته وجود داشت رقم بسیار بالاتری است.

شیرازی ابراز امیدواری کرد که با این تدبیر بازار به تثبیت رسیده و در فاز رونق قرار گیرد./ فرارسانه
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👎112👍2
#تغییر_سهام_سهامداران_فعال

📌خریدهای سنگین حمایتی و ادامه دار حقوقی درصدی در نماد #غگل
ava.agah.com       
@Agahmoshaver
👍2
#تغییر_سهام_سهامداران_فعال

📌ادامه خریدهای وبصادر بر روی #شتران به صورت خرد و بلوک
ava.agah.com       
@Agahmoshaver
👎4👍2
#تغییر_سهام_سهامداران_فعال

📌خرید حمایتی پرحجم ومهان بر روی #شسپا
ava.agah.com       
@Agahmoshaver
👍5
#تغییر_سهام_سهامداران_فعال

📌فروش پرحجم صندوق نارنج بر روی #کالا در معاملات روز چهارشنبه
ava.agah.com       
@Agahmoshaver
👎5👍2
#تغییر_سهام_سهامداران_فعال

📌خریدهای حمایتی سهامداران درصدی در نماد #دبالک
ava.agah.com       
@Agahmoshaver
👍31
🖌نگاه سبدگردان

🔸وارد سومین هفته پس از آتش‌بس می‌شویم و در دو هفته گذشته، شرایط خوبی را در بازار سرمایه سپری نکردیم. به نظر می‌رسد در هفته پیش رو، شرایط کمی تغییر کند. اکثر بازار افت مهمی در این مدت داشته و به نظر می‌رسد تحت تأثیر این کاهش قیمت‌ها، شاهد کاهش فشار فروش در بازار باشیم. البته این کاهش عرضه لزوماً به معنای تغییر روند در بازار نخواهد بود و صرفاً می‌تواند به متعادل شدن بازار منجر شود. سمت تقاضا اما همچنان می‌تواند ضعیف دنبال شود و طبیعی است؛ تا از بین رفتن این ریسک بسیار بزرگی که بر سر بازار سایه انداخته، بعید است شاهد تغییر محسوسی در سمت تقاضا باشیم.

🔗در ادامه با مصطفی بابالو در بخش سبدگردانان همراه باشید ...

@AgahMoshaver
7👍5👎4
📊چشم‌انداز بازار در هفته جاری از دید ۱۰ کارشناس

🔗برای مشاهده نظرات تکمیلی کارشناسان اینجا کلیک کنید …

@AgahMoshaver
6
#مجمع
#ومهان

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه توسعه مالی مهرآیندگان با حضور بیش از ۹۲درصدی سهامداران درحال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

پرتفوی بورسی ومهان نزدیک به ۴۰ همت است. بازدهی شاخص کل در سال گذشته حدود ۲۳درصد بوده و ۱۵درصد نسبت به تورم منفی بوده است. همچنین ۷۴درصد نمادها از بازده شاخص کل عقب ماندند.

میانگین ارزش معاملات خرد کاهش یافته، ۵۰ همت پول وارد صندوق‌های طلا و ۲۸ همت نیز وارد صندوق‌های درآمد ثابت شده و حدود ۲۴ همت نیز از بازار سرمایه خارج گردیده است.

بازار از عمق کمی برخوردار است و تحت تأثیر نوسانات قرار می‌گیرد که نشان می‌دهد تفکر سنتی نمی‌تواند بر آن اثر بگذارد.

تلاش کرديم هر سال شرکت را بزرگ‌تر از قبل کنیم. شرکت‌های‌ زیرمجموعه ما سوددهی خوبی دارند. توسعه درآمد کارمزدی در مهرآیندگان از برنامه‌های ما بود و دو شرکت به زودی اضافه خواهند شد.

نسبت درآمد سود سهام شرکت نسبت به شرکت‌های مشابه رشد قابل توجهی (معادل ۶۲درصد) داشته است. نسبت سود سهام شرکت نیز رشد قابل توجه ۱۲درصدی داشته و در جايگاه بالایی در گروه قرار گرفته‌ایم. یک برش ۱۰درصدی از کیک دارایی و ۱۳درصدی از کیک درآمدی را کسب کرده‌ایم.

۲۵ تا ۳۰درصد شرکت با رشد مواجه بوده و امکانات شرکت برای سودسازی افزایش یافته است.

سهم شرکت‌های‌ سنگ‌آهنی که قبلاً حدود ۶۰درصد بود، در حال حاضر به ۱۳درصد رسیده است و در شیمیایی‌ها رشد داشتیم. بانک، شیمیایی و سیمانی‌ها درصد قابل توجهی از پرتفوی ما را تشکیل می‌دهند.

معاملات سهامداران حقیقی ما نسبت به سال گذشته ۶۵درصد رشد یافته که نشان‌دهنده اقبال سهامداران به سهام شرکت است. همچنین سال گذشته رتبه اول ناشران را کسب کردیم. درآمد کارمزدی را در اولویت گذاشتیم. برنامه آتی شرکت، کسب درآمد یک درصدی از بازار سرمایه است. تمام تلاش خود را کردیم تا مثل سال قبل، سود سهام را یک روز پس از مجمع واریز کنیم.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍75
#مجمع
#رپویا

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پویا با حضور بیش از ۵۱درصدی سهامداران در حال برگزاری است.

با توجه به اینکه آخرین تجدید ارزیابی در سال ۹۹ بوده، امسال مهلت قانونی پنج سال تمام می‌شود و برنامه تجدید ارزیابی را در دستور کار قرار می‌دهیم.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍61
آوای آگاه
#مجمع #ومهان 📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه توسعه مالی مهرآیندگان با حضور بیش از ۹۲درصدی سهامداران درحال برگزاری است. مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است: پرتفوی بورسی ومهان نزدیک به ۴۰ همت است. بازدهی شاخص کل در سال…
#مجمع
#ومهان

📌ادامه گزارش آوای آگاه از مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه توسعه مالی مهرآیندگان:

در مقایسه ومهان با درآمد ثابت باید در نظر داشت که سال ۱۴۰۳، سال خوبی برای بازار سرمايه نبوده است. باید تمام عوامل را در نظر گرفت و با این حساب، ومهان عملکرد قابل قبولی نسبت به دیگر شرکت‌ها داشته است.

در رابطه با سهام وساخت گفته شد: یا باید از آن خارج شده و یا مالک آن شویم. به دلیل ونوین، این شرکت برای ما مهم است و با سهامدار عمده وار مذاکره شده‌ایم. اگر نتوانیم تملک‌ کنیم، باید آن را بفروشیم.

صنعت شیمیایی و نفت و گاز بالاتر از شاخص، سود داده و ما به این سهام ورود کردیم. باید روزهای منفی بازار را پشت سر بگذاریم و توجه داشته باشیم که منفی بودن بازار به دلیل شرایط جنگی است.

فروش بازارگردان تا ۹۷درصد به‌صورت بلوکی بوده و بازارگردان موفق به کسب سود شده است.

مهرآیندگان از کم‌هزینه‌ترین شرکت‌های بازار است و از میانگین صنعت فاصله ندارد.

علت زیاد شدن سهم‌های شرکت این است که برای نقدشوندگی از آنها استفاده می‌کنیم و گین هم می‌گیریم. در صورت عدم وجود سهام خزانه به دلیل جلوگیری از مشکلات گزارش‌گیری مالی، بازارگردان را توسعه آرمان مهان قرار داده‌ایم.

بعد از مجامع، ریزش قیمت نداشتم و مارکت کپ شرکت طی سه سال از ۱۲ به ۴۰ همت رسیده است. سهم نیز رشد قیمتی داشته است؛ هم نقدی و هم بازده سود سهام.

امسال بخشی از سود را به افزایش سرمایه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی می‌بریم.

تقسیم سود به ازای هر سهم ۸۰۰ ریال به تصویب سهامداران رسید.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍102
آوای آگاه
#مجمع #رپویا 📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پویا با حضور بیش از ۵۱درصدی سهامداران در حال برگزاری است. با توجه به اینکه آخرین تجدید ارزیابی در سال ۹۹ بوده، امسال مهلت قانونی پنج سال تمام می‌شود و برنامه تجدید ارزیابی را در دستور کار قرار…
#مجمع
#رپویا

📌ادامه گزارش آوای آگاه از مجمع شرکت پویا:

شرکت در حوزه هوش مصنوعی، ابزارهایی ارائه داده مانند هوش افزار که برای کشف تقلب و تراکنش‌های مشکوک و ناهنجار است.

افزایش تولید محصولات نرم‌افزاری در حوزه دانش بنیان از برنامه‌های شرکت تا سه سال آینده است.

ورود به حوزه B2C و همچنین ورود به بازارهای جهانی در دستور کار رپویا است.

در نظر داریم در حوزه تحقیق و توسعه تا حد ۲۵درصد سود خالص سالانه، افزایش سرمایه‌گذاری داشته باشیم تا بتوانیم محصولات جدیدی ارائه کنیم.

در نهایت با تصویب صورت‌های مالی به ازای هر سهم ۲۳۵۰ ریال سود تقسیم شد.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍122
#نبض_بازار

📌سبزپوشی شاخص‌ها علی‌رغم برتری تعداد نمادهای سرخپوش

📈نخستین روز معاملاتی هفته مطابق انتظارات، متعادل دنبال می‌شود. اگرچه در شروع معاملات شاهد سبزپوشی اکثریت بازار و برتری صفوف خرید بودیم، اما بعد از یکساعت، به موجب ضعیف بودن سمت تقاضا و چشم ترسان سهامداران، عرضه‌ها شدت گرفت، به طوری که تعداد نمادهای منفی و ارزش صفوف فروش صعودی شد.
هم اکنون 391 نماد در مدار مثبت و 453 نماد در مدار منفی در حرکتند و علی‌رغم برتری نمادهای سرخپوش، نماگرها اما مثبتند و شاخص کل با رشد بیش از 38 هزار واحدی تا ارتفاع 2میلیون و 675 هزار واحد پیشروی کرده است.

ارزش صفوف خرید و فروش نیز به ترتیب به 600 میلیارد تومان و 3100 میلیارد تومان رسیده است که حکایت از برتری عرضه‌ها در کلیت بازار دارد.

خروج 176 میلیارد تومانی پول از سوی حقیقی‌ها و ارزش معاملات خرد 4.5 همتی نتیجه دادوستد معامله‌گران تا این لحظه است.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👎11👍2
#مجمع
#کرماشا

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع سالانه شرکت پتروشیمی کرمانشاه با حضور ۶۹.۶۴درصدی صاحبان سهام و نمایندگان آن‌ها در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح‌ شده در مجمع به شرح زیر است:

شرکت به مدت ۱۰۲ روز با قطع گاز خوراک مواجه بود که منجر به تولید صفر در بهمن و دی شد. در همین بازه زمانی، اورهال شرکت نیز انجام شد.

تمامی تعمیرات اساسی شرکت بومی‌سازی شده و هیچ نیازی به خارج از کشور وجود ندارد. این تعمیرات اساسی از فرصت قطع گاز در زمستان استفاده کرده و از ۷ بهمن لغایت ابتدای اسفند به مدت ۲۵ روز انجام شد.

قطعی ۱۰۲ روزه گاز خوراک منجر به کاهش ۲۹درصدی تولید نسبت به سال مالی ۱۴۰۲ شده است. در مجموع، ارزش ریالی تولید از دست‌ رفته ناشی از این قطعی، ۶۷هزار و ۴۴۹ میلیارد ریال برآورد شده است.

قیمت‌های جهانی اوره ۳۸ دلار کاهش یافته، اما به دلیل افزایش نرخ تسعیر ارز، این کاهش اثر مثبتی بر قیمت‌های فروش شرکت داشته است.

در سال جاری، ۱۲۶هزار تن اوره حمایتی به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تحویل داده شده که نسبت به سال ۱۴۰۲، کاهش ۲۵درصدی داشته است. میزان حصه نقدی دریافتی در سال ۱۴۰۲ معادل ۱۳۳۸ میلیارد ریال و در سال مالی جاری ۴۰۵۷ میلیارد ریال بوده است.

اگر ۱۲۶هزار تن اوره تحویلی صادر می‌شد، می‌توانست ۳۹ میلیون دلار درآمد ارزی برای کشور ایجاد کند.

بخشی از مطالبات اوره حمایتی نیز به‌صورت تهاتر سهام دریافت شده است.

کاهش مقدار فروش به دلیل کاهش تولید ناشی از توقف ۱۰۲ روزه گاز خوراک، کاهش ارزش صادرات به دلیل افت قیمت جهانی اوره از ۳۴۸ دلار به ۳۱۰ دلار، از دست رفتن فرصت فروش در قیمت‌های بالاتر در کنار افزایش نرخ ارز در زمستان به دلیل توقف تولید و نبود موجودی محصول، از چالش‌های بخش فروش بوده است.

دقیقاً در همان بازه زمانی که گاز شرکت قطع بود، نرخ‌های جهانی افزایش یافت و این فرصت از دست رفت.

در سال ۱۴۰۳، مصرف گاز سوخت شرکت ۱۹۳ میلیون مترمکعب بوده که ۱۵درصد کاهش داشته، اما به لحاظ مبلغی با وجود کاهش مصرف، هزینه پرداختی بیشتر شده و با نرخ ۴۸۳۶ تومان محاسبه شده است.

کاهش ۲۷درصدی تولید به دلیل قطع گاز خوراک، کاهش مقدار فروش، کاهش درآمد فروش به میزان ۱۴درصد، افزایش ۵۶درصدی نرخ گاز خوراک و سوخت (به‌عنوان عامل اصلی بهای تمام‌شده محصولات)، افزایش عمومی هزینه‌ها ناشی از تورم و همچنین افزایش ۵ برابری هزینه‌های مالی مرتبط با سود و کارمزد تسهیلات و کاهش ۱۱درصدی قیمت جهانی محصول، همگی منجر به کاهش ۴۵درصدی سود خالص شده‌اند.

درخصوص پروژه فاز ۲ اوره و آمونیاک اعلام شد که در صورت عدم تأمین بودجه، این پروژه محقق نخواهد شد. بودجه ارزی مورد نیاز برای آن ۳۱۶.۲ میلیون یورو است. این پروژه در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد و در سال ۱۴۰۳ تنها ۱.۰۴درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

طولانی شدن زمان اجرای پروژه فاز ۲ (۱۴ سال) با انتقاد سهامداران مواجه شد.

دلایل تأخیر پروژه فاز ۲ شامل مشکلات تأمین ارز از منابع داخلی و خارجی، محدودیت در ثبت سفارش از سوی وزارت صمت برای خریدهای باقیمانده، ضعف بنیه مالی تأمین‌کنندگان و پیمانکاران داخلی، تورم و نوسانات قیمت‌های بازار، محدودیت‌های انرژی، قطعی برق کارگاه‌های سازندگان داخلی و عدم رفع معارض اراضی مسیر خط انتقال برق بوده است.

روند افزایشی محدودیت در دسترسی به گاز خوراک در ماه‌های سرد سال یکی از چالش‌های اصلی شرکت است. بهره‌برداری حداکثری از زمان‌های دسترسی به خوراک برای تولید و انجام تعمیرات اساسی در زمان قطع خوراک، از راهکارهای بهینه برای عبور از این چالش عنوان شد.

انجام تعمیرات اساسی مجتمع به مدت ۲۵ روز، تشکیل کارگروه افزایش ظرفیت تولید برای شناسایی و رفع گلوگاه‌های تولید و رسیدن به ظرفیت روزانه ۱۰۵درصد و اجرای پروژه ارتقای واحد گرانول با هدف افزایش فاصله زمانی بین شستشوی واحد، از دیگر اقدامات صورت‌ گرفته در سال مالی مورد گزارش بوده‌اند.

۳/۷ همت مطالبات سنواتی ما با سهام هلدینگ خلیج فارس تهاتر شد که دارایی ارزشمندی است. این در شرایطی است که دولت نقدینگی کافی را ندارد و ما برای اینکه ارزش نقدینگی از دست نرود، این تهاتر را انجام دادیم.

ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍103
#مجمع
#شفارا

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی فارابی با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

در سال گذشته، درآمد عملیاتی دو همت، سود ناخالص ۳۹۷ میلیارد، سود عملیاتی ۱۴۳ میلیارد و سود خالص دو میلیارد تومان بوده است. زیان انباشته ۵۴ میلیاردی داریم و پیش‌بینی می‌کنیم در ۶ماهه ابتدایی سال جاری از زیان خارج شویم. جمع دارایی‌ها نیز ۳.۲ همت است.

این شرکت سهم ۳۰درصدی فتالیک بازار را در اختیار دارد. میزان مواد اولیه در قالب الفین‌ها به‌ویژه بوتن‌ها با خلوص ۹۹درصد است. سهم بازار داخلی شرکت با تأمین ۹۷درصد از نیاز داخل و صادرات ۱۲درصدی در موقعیت بسیار مناسبی قرار دارد.

تولید و فروش تجمیعی سال گذشته معادل ۲۷هزار تن تولید و ۲۶.۸هزار تن فروش بوده است. مقدار فروش DOP شرکت ۲.۹ تن بوده و PAF نیز حدود ۲۴ تن بوده که حدود ۱.۹ همت است.

پروژه‌های تصفیه پساب واحد انیدریک با بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی و پروژه احداث سه عدد سقف شناور مخازن با بودجه ۲۵ میلیارد تومانی جهت توسعه است. پروژه احداث و نوسازی حوضچه دورریز و احداث و اجرای فیبر نوری از پروژه‌های بهبود شرکت است.

میزان مواد اولیه در قالب الفین‌ها، به‌ویژه بوتن‌ها با خلوص ۹۹ درصد است. سهم بازار داخلی این شرکت با تأمین ۹۷درصد از نیاز داخلی و صادرات ۱۲.۳۷درصدی در موقعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.

بخشی از خوراک از محل بازارهای جهانی و بخشی نیز از پتروشیمی‌های داخل تأمین می‌گردد. سهم شرکت در بازار داخلی PAF حدود ۴۸درصد است.

چالش‌های ما شامل قیمت محصولات وارداتی و نوسانات نرخ ارز، دیون دولتی و حجم بالای بدهی‌های سال گذشته است. فروش خوبی قبل از جنگ ۱۲ روزه داشتیم، اما بعد آن تولید و ذخیره کردیم و سعی در فروش آن داریم و شفارا تجربه نزول در تولید و فروش را تجربه کرد.

برنامه‌های شرکت شامل ارتقای جایگاه شرکت در تابلو فرابورس به تابلو زرد پایه، جذب سرمایه جهت پروژه‌ها، حداکثرسازی تولید محصولات فعلی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های خالی تولیدی در راستای سودآوری است.

برنامه‌‌های آتی: احیای پروژه تصفیه پساب واحد PA و استحصال اسید فیومار به منظور کاهش عوارض زیست محیطی، انجام مطالعات طرح‌های مناسب پتروشیمی فارابی با رعایت شاخص‌های مالیاتی و اقتصادی شامل طرح فرمیک اسید با ظرفیت ۳۰هزارتن، اتانول سنتزی ۱۰۰هزار تن، پلی بوتن ۵هزار تن و پروپیل هاتون ۱۴هزار تن است. فرمیک اسید سرمایه چندانی نمی‌خواهد، اما بازار خوبی در داخل و خارج دارد.

رکورد تولید PAF در فروردین ماه سال جاری همراه با ثبت ۲۵۸۹ تن بوده است. تولید تجمعی ما نسبت به سال قبل افزایش داشته است. همچنین فروش بیشتری در ۳ماهه ابتدایی سال جاری با رکورد ۵۶۷۸ تن نسبت به سال‌های قبل داشته‌ایم.

برخی موارد بازنشستگی را قبول نداشتیم که منجر به طرح دعوا توسط پتروشیمی فارابی شد. در پرونده، علیه شرکت رأی صادر شد و در راستای تجدیدنظر اعتراض کردیم، اما هنوز نتیجه مشخص نشده است. اصل و فرع عدد، رقم بالایی است و پیگیر آن هستیم.

در رابطه با رز سیاه در حال مذاکره‌ هستیم که رقم آن ۲۱۰هزار دلار است. رنگ و رزین آرتا ۲۱ میلیارد تومان بوده و پیگیر آن هستیم. در الماس تابان خاورمیانه محکوم شدیم که ۲.۵ میلیارد است و اعتراض کردیم.

در این مجمع، سودی تقسیم نشد (به دلیل پوشش زیان انباشته سال‌های گذشته).
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍7👎51
#مجمع
#بسویچ

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت دوم شرکت پارس سویچ با حضور ۳۲/۹۳درصدی سهامداران برگزار شد.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

دو پروژه کارخانه GIS و کارخانه قطعه‌سازی از جمله پروژه‌های توسعه‌ای در دست اجرای شرکت است.

برآورد ما از درآمد عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۴هزار و ۱۲ میلیارد ریال است.

عدم همکاری مناسب کارفرمای دولتی در تعدیل نرخ قراردادها متناسب با تغییر نرخ ارز و فلزات از چالش‌های بسویچ است.

برای پروژه کارخانه GIS بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان تجهیزات خریداری شده و امسال نصب و راه‌‎اندازی می‌شود. راه‌اندازی کارخانه را در طول سال جاری عملیاتی می‌کنیم.

مطالبات از شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع برق بالغ بر ۴۹۱ میلیارد تومان بوده که سال گذشته بخشی از آن را در قالب اسناد خزانه دریافت کردیم که سررسید آن شهریورماه سال جاری است.

طبق هماهنگی‌هایی که با سهامدار عمده داشتیم، امسال از محل سود انباشته افزایش سرمایه خواهیم داشت.

در نهایت با تصویب صورت‌های مالی به ازای هر سهم ۱۱۰ ریال سود تقسیم شد.
ava.agah.com
@Agahmoshaver
👍53
2025/07/14 09:34:28
Back to Top
HTML Embed Code: