Telegram Web Link
شکست تاریخی و بزرگ ‎#هند از ‎#پاکستان را باید شکست ناتو از چین تعبیر و تفسیر کرد. همانگونه که ناتو در ‎#اوکراین از روسیه شکست خورد، در جنوب آسیا هم شکست فضاحت باری از چین دریافت کرد. این فقط یک جنگ ساده نبود، بلکه نبردی دیگر برای گذر به نظم چند قطبی است.

🖋 کریم جعفری

@ArchiveRoom
ویتکاف هم به نتانیاهو و ترامپ پیوست که می‌گویند ایران در ‎#برجام سر آمریکا کلاه گذاشت و دیگر زیر بار توافقی شبیه برجام نمی‌رویم. از این طرف ما از زمان دولت شهید رئیسی در آرزوی توافقی مانند برجام هستیم. مخالفان داخلی برجام پاسخ دهند که چرا با ترامپ در انهدام برجام شریک شدند؟

🖋 علی مطهری

@ArchiveRoom
#ترامپ نیازمند توافق با ایران و توقف غنی سازی، خط قرمز ایران است.
شکست در ‎#مذاکره هسته ای، شکست روانی و حیثیتی ترامپی است که وعده هایش برای پاپان دادن به جنگ اوکراین و غزه محقق نشده است. او نمی خواهد در توافق با ایران نیز ناکام شود؛ و ایران دست او را خوانده است!

🖋 محمدحسین خوشوقت

@ArchiveRoom
فرمایش امروز رهبر انقلاب درباره شراکت کارگر در سود تولید، ارجاع به مفهوم عدالت در توسعه است؛ الگویی برخلاف نگاه نئولیبرالی که فقط مزدبگیر می‌سازد
شراکت سود، یعنی پیوند منافع ‎#کارگر وکارفرما، ارتقای بهره‌وری و تقویت حس تعلق به ‎#تولید_ملی
#عدالت فقط در توزیع نیست، در مشارکت هم هست

🖋 احمد نادری

@ArchiveRoom
می گفتند چرا ایران با آمریکا مذاکره و توافق نمی کند.
حالا در طول مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، دولت آمریکا بی وقفه تحریم می کند و کنگره آمریکا هم بی وقفه در پی تصویب طرح هایی برای مانع تراشی پیش روی مذاکرات و توافق است.
مشکل در واشنگتن است نه در تهران

🖋 امیرعلی ابوالفتح

@ArchiveRoom
‏عدم گسترش درگیری بین دو قدرت اتمی هند و پاکستان، مورد مطالعاتی دیگری است که می‌تواند سبب تغییر نگاه ایران به دکترین هسته‌ای شود:
- حمله آمریکا به عراق بدون مجوز شورای امنیت
- حمله روسیه به اوکراین و عدم پاسخ مستقیم ناتو
- جنگ غزه و نسل‌کشی فلسطینیان
- خروج آمریکا از برجام
و ...

🖋 یوسف عزیزی

@ArchiveRoom
ویتکاف می‌گوید ایران تا پایان تاریخ نباید حق استفاده از انرژی و امنیت هسته‌ای داشته باشد. نمی‌گوید جمهوری اسلامی، می‌گوید ایران. گروه‌های اپوزیسیون و برانداز ایرانی اگر ذره‌ای «شرافت ‌ملی» داشتند‌الان باید فریاد اعتراضشان علیه امریکا بلند میشد که جمهوری اسلامی اصلا حقی برای مذاکره درباره ابدیت ایران ندارد. به مذاکره کنندگان جمهوری اسلامی هم اخطار می‌دادند که اگر چنین بندهایی را بپذیرند رسما خیانت ملی کرده‌اند. اما دریغ از یک صدای ملی در بین این اپوزیسیون.

🖋 علی علیزاده

@ArchiveRoom
اینکه چون معادن اورانیوم مکشوف کافی نداریم پس انرژی هسته‌ای نیاز نداریم بدترین توجیه ممکن است. یعنی کشورهای فاقد نفت و گاز نیروگاه سوخت فسیلی نداشته باشند یا سوخت نیروگاه‌های اتمی فرانسه باید حتما از داخل فرانسه تامین شود!
کشورهای غنی از اورانیوم در آفریقا از مدار فرانسه خارج و وارد مدار ایران و روسیه شده اند.

🖋 عطا بهرامی

@ArchiveRoom
تحلیل دور چهارم:
امریکا در دور چهارم مذاکرات، مواضع رسانه‌ای خود را به گونه‌ای که باعث شکست مذاکرات شود تکرار نکرده است.
چون ترامپ فردا به منطقه سفر خواهد کرد، به مثبت نگهداشتن فضای مذاکرات در حین سفر نیاز دارد.
اما به طور کلی نشانه‌ای مثبت از تغییر موضع امریکا در قبال حقوق هسته‌ای ایران دیده نمی‌شود.
#بحران_ساختگی

🖋 عبدالله گنجی

@ArchiveRoom
روند فعلی مذاکرات:‌ در طول هفته آمریکا میگه:‌ "برنامه غنی‌سازی در ایران نباید وجود داشته باشد و تاسیسات نطنز، فردو و اصفهان باید برچیده شوند." از اون طرف جمهوری اسلامی میگه: "محدودیت غنی سازی شاید، ولی برچیدن آن هرگز....یک قدم عقب نشینی نخواهیم کرد." اگر طرفین هر دو به گفته هاشون پایبند بودن، مذاکرات تا به حال به بن بست خورده بود. پس یا یک طرف، دیگری رو سر کار گذاشته، یا طرفین در اتاق مذاکره هر دو کوتاه میان و حرف هاشون با هارت و پورت های در طول هفته یکی نیست و همه رو سر کار گذاشتن! خواهیم دید!

🖋 کیوان عباسی

@ArchiveRoom
#مذاکرات هر چه به مراحل جزئی تر و دشوارتر نزدیک می شود ‎#عملیات_روانی و استفاده موثر از ابزار رسانه ای برای تحت تاثیر قرار دادن مواضع طرفین، عریان تر به کار گرفته می شود. این یک اصل است!
در همین اثنا، یادمان نرود دشمنان ‎#ایران از تل آویو تا آلبانی و تا نیویورک و تا … سخت مشغول اند!

🖋 سیدعباس موسوی

@ArchiveRoom
علی رغم وجود اختلافات دو طرف از روند مذاکرات ابراز رضایت کرده اند ،ایران گفته برای صلح امیز بودن غنی سازی حاضر است تضمینهای بیشتری دهد .طرف امریکایی گفته دور پنجم مذاکرات برگزار خواهد شد وکار شناسان فنی موضوعات فنی را بررسی خواهند کرد .این روند نشان از موفقیت نسبی مذاکرات دارد .

🖋 مرتضی غرقی

@ArchiveRoom
راکتور تحقیقاتی تهران به سوخت ۲۰ درصد نیاز دارد. زندگی ۹۵۰ هزار بیمار را نمی توان به وعده سیاستمداران امریکایی گره زد.
سیاستمدارانی که سال ۱۳۸۹ در این زمینه بدعهدی کردند، باند زخم بیماران پروانه ای را نمی دهند و ۶۰ بار ایستاده برای قاتل ۵۵ هزار نفر از مردم غزه دست زدند. ‎#سابقه

🖋 حسن عابدینی

@ArchiveRoom
‏ضربه بزرگ چین به هند در مناقشه اخیر هند-پاکستان:
1- فعال کردن تنش در هر دو خط کنترل در مرزهای هند با چین و پاکستان
2- اثبات برتری سلاح های چینی بر سلاح های روسی هند
3- مشغول کردن هند به مناقشات مرزی و کاهش تمرکز آن بر قدرت نمایی در اقیانوس هند
4- غیر معقول جلوه دادن اقدامات هند

🖋 رحمان قهرمان‌پور

@ArchiveRoom
آمریکا در طول مذاکرات اخیر، ۸۱ نفتکش، ۲۰ فرد و ۱۰۲ شرکت و نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرده است.
این خباثت و دشمنی علنی بیانگر آن است که آمریکا حقیقتا به دنبال توافق و مذاکره نیست و پیاده سازی تحمیل و تحکم را در مذاکرات هدف گذاری کرده است.

🖋 سیدمحمود نبویان

@ArchiveRoom
در صورتی که واقعا تصمیم بر این این است که تهران در نظمی غربی باز تعریف شود یا زائده‌ای بر نظم آمریکایی در منطقه باشد (که از همه شواهد فعلا چنین برمیاید)، روند این کار باید با شیبی معقول و روندی کنترل شده انجام پذیرد. هول بودن، سوزاندن برگها پیش از قطعی شدن توافق و نقد شدن تعهدات طرف مقابل و محاسبه نکردن دقیق عواقب هر اقدام، در بهترین حالت به توافقی کوتاه مدت، نامتوازن و شکننده منجر خواهد شد که عواید اقتصادی ناچیزی برای کشور خواهد داشت و در حالت بدبینانه کشور را در معرض تهدیداتی به مراتب بیشتر، پیچیده‌تر و بدتر از امروز قرار خواهد داد. میان سقوط و فرود موفق و کم هزینه تفاوت بسیاری وجود دارد و یک فرود موفق مستظهر به محاسبات دقیق بوده و نیازمند «نظام تئوریک» خاص خود است.

🖋 مجید خراطیان

@ArchiveRoom
شواهد متقنی درباره اینکه ایران قصد دارد خود را در نظم غربی بازتعریف کند، وجود ندارد؛ به ویژه اینکه اساساً نظم غربی خود در آشفتگی، انشقاق و بی‌نظمی به سر می‌برد.
به عقیده من، آنچه دنبال می شود، نه تلاش برای «ادغام راهبردی» در نظم مستقر، بلکه «تطبیق تاکتیکی» با واقعیت های جدید برای عبور از بحران است. اظهارات اخیر رهبری انقلاب هم این را تایید می کند.

🖋 مصطفی نجفی

@ArchiveRoom
پس از آنکه چین در مقابل تعرفه های ترامپ کوتاه نیامد و یک جنگ تعرفه ای را آغاز کرد اینبار دولت ترامپ مانند بقیه کشورهای دنیا در مقابل چین هم کوتاه آمد و تعرفه ها قرار است حذف شوند.
در مقابل ترامپ درخواست کرده که چین هم تعرفه های متقابل خود را کاهش دهد.
اگر این مذاکرات به نتیجه برسد عملا چين به یک پیروزی دلچسب دست پیدا کرده است و ترامپ باید بماند و سیاست هایی که یکی پس از دیگری شکست خورده و باعث می‌شود رقبای ترامپ به سراغش بروند.
اگر همه چیز درست پیش برود دوباره ارزش ذاتی دلار در جهان حدود 0.5 درصد بالا می‌رود که باعث کاهش توان صادرات تجاری آمریکا خواهد شد.
ارزش جهانی یوان هم کاهش می یابد که یک بازار مصرف بزرگ را به جنس های ارزان شده چین اختصاص می‌دهد.

🖋 میلاد رضایی

@ArchiveRoom
‌‎#ایران اگر با این تنوع هزارتکه قومی باقی‌مانده و شاکله یک ملت با هویت واحد دارد تنها و تنها بخاطر ‎#تشیع است.
هر خطی بر تشیع لگدی بر یکپارچگی سرزمینی ایران است ، اگر تشیع تضعیف شود در این کشور در کمتر از یک دهه همه چیز به پیش از ‎#صفویه و بعد از ‎#ساسانیان باز خواهد گشت.
اگر خدا را قبول ندارید ولی ایران را دوست دارید از تشیع و آیین‌های آن مانند ‎#محرم محافظت کنید.

🖋️ مهدی رباطی

@ArchiveRoom
‏با ‎#قطعی_برق خیلی چیزهای دیگه هم از کار میوفته!
وفاداری به جدول قطعی اعلام شده و اطلاع‌رسانی دقیق و چند لایه تا حدی مرهم زخمه!
یه بزرگتر هم وزرای سابق نیرو و نفت را صدا کنه ببینه، قبلاً چیکار میکردن!
#بیتکوین

🖋️ سیدعزت‌الله ضرغامی

@ArchiveRoom
2025/07/01 09:04:10
Back to Top
HTML Embed Code: