Telegram Web Link
ژئوپولیتیک ایران باعث شده تا ایالات متحده، "دشمن ذاتی" کشورمان باشد. در دوران پهلوی هم واشنگتن ‎#۱۰هزار_کیلومتر آن‌طرف‌تر به دنبال ایجاد "ایران‌هراسی" بود تا سیاست دوستونه‌ی خود در غرب آسیا - مهار مشترک ایران و اعراب - را پیش ببرد.
تامین منافع ملی ایران از مسیر قدرت است؛ نه کرنش.

🖋 مهدی خانعلی‌زاده

@ArchiveRoom
ایجاد کنسرسیوم تولید سوخت هسته ای می تواند برای ایران پذیرفتنی باشد مشروط بر این که همزمان، غنی سازی در ایران هم ادامه یابد.
حفظ غنی سازی در ایران نه فقط یک الزام فنی و اقتصادی که از آن مهم تر، یک الزام راهبردی در معادلات قدرت در عرصه نظام بین الملل به شمار می آید.

🖋 امیرعلی ابوالفتح

@ArchiveRoom
برای تبدیل شدن به قاچاقچی سوخت جهت خرید پنت‌هاوس و خودروهای لوکس، فقط کافی است یک آشنایی در وزارت صمت ‌پیدا کنید و مجوز احداث یکی پالایشگاه کوچک بگیرید. بعد به اسم اشتغالزایی در بندرعباس، مردم را تحریک کنید تا هر وقت کثافت قاچاقتان بیرون زد، به خیابان‌ها بریزند.

🖋 وحید حاجی‌پور

@ArchiveRoom
نمی دانیم گزارش آکسیوس چقدر صحیح است. اگر صحت داشته باشد، به هیچ عنوان مطلوب نیست: چرا ایران باید غنی سازی خود را از 60% به 3% کاهش دهد؟ ما به ازای عملی نقد و همزمان در طرف آمریکایی چیست؟
مذاکرات هسته ای همیشه 2 بال داشته است: محدودیت هسته ای در مقابل برداشته شدن تحریم ها.

🖋 ساسان کریمی

@ArchiveRoom
امروز موعد مذاکرات اوکراین و روسیه بود و دیروز کیف بزرگ‌ترین حمله‌ی پهپادی‌اش را انجام داد! جایمان اگر عوض می‌شد، الان عده‌ای واویلا می‌کردند که میدان دارد چوب لای چرخ دیپلماسی می‌گذارد! منتهی چون آن‌ها آقای ظریف ندارند -به اتکای آن حمله و پیروزی- با اقتدار پای میز مذاکره رفتند.

🖋 حسین دهباشی

@ArchiveRoom
دلار، دقیقا بلافاصله بعد از سخن رهبری در مورد پیشرفت ملت ایران و حق استفاده از صنعت هسته‌ای در پزشکی، برق، شیرین کردن آب، و ... گارد صعودی گرفت.
مخالفان داخلی استقلال و پیشرفت کشور گوش به فرمان دشمنان دوباره دست به کار شدند.

🖋 سیدمحمود نبویان

@ArchiveRoom
یکی از مهمترین ایرادات به مقامات، رسانه ها و ما، این است که بیش از آنکه به انتظارات و خواسته‌های کشورمان در مذاکره با آمریکا بپردازیم به خواسته‌های طرف آمریکایی یعنی مسائلی مانند غنی‌سازی توجه داریم. این درحالی است که رفع تحریم مهم‌ترین خواسته همه ایرانیان است.
جالب است که آمریکایی‌ها در نامه و طرح اخیر ارسالی به ایران نیز هیچ اشاره‌ای با رفع تحریم‌ها نکرده‌اند.

🖋 مصطفی نجفی

@ArchiveRoom
علیرغم ادعای افراطیون سخنان رهبری در مورد غنی سازی اورانیوم واقع بینانه بود.
هم دلایل حق غنی سازی برای اهداف صلح آمیز را تشریح کردند و هم سخنانشان به روند مذاکرات خللی وارد نکرد.
هم دوگانه یا سلاح اتمی یا جنگ را تغییر داد.

🖋 محمدعلی ابطحی

@ArchiveRoom
امروز آیت‌الله خامنه‌ای تلاش کرد غنی‌سازی را به حاکمیت و استقلال ملی ایران گره بزند؛ راهبردی که دکتر مصدق برای ملی‌کردن صنعت نفت به‌کار گرفت.
آیا جمهوری اسلامی می‌تواند مسأله غنی‌سازی را به مطالبه‌ای ملی بدل کند؟

🖋 محسن میلانی

@ArchiveRoom
بنیان و اساس مساله‌ی "غنی‌سازی"، تثبیت بازدارندگی و حفاظت از منافع ملی‌ست. هر ایده‌ای که اختیار و مدیریت ایران در این فرآیند را محدود کند، حتی اگر در خاک کشورمان باشد، اقدام علیه امنیت ملی است.
خبرسازی درباره‌ی "کنسرسیوم در جزایر سه‌گانه"، ارتباطی با واقعیت ندارد.

🖋 مهدی خانعلی‌زاده

@ArchiveRoom
ایران به مدد بازدارندگی راهبردی که حاصل تقویت بنیه دفاعی است و الهام از اندیشه ناب الهی که جان مایه جمهوری اسلامی است هم توانایی وهم اراده لازم برای پاسداری از ‎#استقلال_ملی را دارد.
... و حفظ چرخه سوخت هسته ای نمادی از توان و اراده ایرانیان در برابر قرارگاه زر و زور و تزویر است.

🖋 حسن عابدینی

@ArchiveRoom
اسرائیل داره به یک گروه داعشی در غزه کمک میکنه تا اونا رو به جون حماس بندازه. سرکرده این گروه جهادی این اقاست: یاسر ابوشهاب. قبلا توی زندانهای حماس بوده. اسرائیل داره بهشون سلاح میده. یاداوری میشه اسرائیل در گذشته های دور به حماس کمک میکرد که سازمان آزادیبخش فلسطین رو بزنه.

🖋 سیاوش اردلان

@ArchiveRoom
ممنوعیت سفر به آمریکا مجازات جمعی ملت ایران بر مبنای تبعیض نژادی است؛همان طور که تحریم های آمریکا، مجازات جمعی ملت ایران است، فارغ از هر ایده و تفکری که ملت ایران نسبت به حکومت آمریکا یا حکومت کشور خودشان دارند.

🖋 امیرعلی ابوالفتح

@ArchiveRoom
ترامپ ایران را نمی‌شناسد.
ایران ترامپ را می‌شناسد.
ایران همه چیز را در باره بسته‌های ترامپی می‌داند.
بتدریج ترامپ هم با بسته‌های ایرانی آشنا می‌شود.
جهان گرد و کوچک است.

🖋 حسام‌الدین آشنا

@ArchiveRoom
۷۰ سال پیش می‌گفتند صنعت نفت ایران باید در کنترل غرب باشد و نباید ملی شود. الان می‌گویند صنعت هسته‌ای ایران باید در کنترل غرب باشد. چرا غربی‌ها این‌قدر به موضوع منابع انرژی ایران علاقه دارند؟ ‎#به_شما_چه؟

🖋 فواد ایزدی

@ArchiveRoom
‏شهرام، اِبی، مرتضی و نوش آفرین، خوانندگانِ مسابقۀ انتخاب زیباترین سگ در هتل شرایتون./ سال ۱۳۵۵ ابی همان است که برای عدم ناراحتی آل سعود و دلارهایش از وی حاضر نشد برای خلیج فارس بخواند ولی برای سگ هم خوانده است ! انتخاب زیباترین سگ !!

🖋️ پوریا نقدی

@ArchiveRoom
صرف‌نظر از اینکه آ. همتی راست میگه یا نه، مسئله اصلی اینه که این اتوبان دوطرفه‌ی باج‌گیری و باج‌دهی بین وزرا و نمایندگان مجلس که صرفاً محدود به این دولت و این مجلس هم نیست رو همه ازش خبر دارن و هیچکس هم بفکر چاره‌ای براش نیست. در دوره‌ای که وزارت اقتصاد بودم، نماینده مجلس رسماً نامه میزد به وزیر و پیمانکار IT معرفی می‌کرد و می‌گفت سامانه‌هاتون رو با این شرکت قرارداد ببندید! همینقدر سخیف. با شرکته جلسه گذاشتم که ببینم ماجرا چیه، مسئول دفتر نماینده هم همراه مدیران شرکت تشریف آورد برای پرزنت و رگ گردنش برای بستن قرارداد بیشتر از مدیرای شرکت بیرون زده بود!

🖋️ میلاد گودرزی

@ArchiveRoom
گام بعدی؟
آیا قرار است جمهوری‌اسلامی پاسخش به پیشنهاد اتمی آمریکا یک "نه" قاطع باشد یا پاسخ رسمی ترکیبی از رد و تأیید مفاد متفاوت پیشنهاد خواهد بود؟
آیا آمریکا فقط در انتظار پاسخ آری یا نه به پیشنهاد خود است و یا اینکه خود را برای دریافت پاسخ مفصل و ترکیبی آماده کرده است؟
در واقع پاسخ دقیق به این پرسش‌هاست که بر روند مذاکرات نقطهٔ پایان می‌گذارد و یا آن را تا مدتی دیگر تداوم می‌بخشد.
اضافه بر این، هنوز ولادیمیر پوتین هم نقش مورد انتظار خود را در این ماجرا بازی نکرده است. ورود او یک بخش مهم از معادلهٔ چند مجهولی مذاکرات است. و برخی مؤلفه‌های دخیل را تغییر می‌دهد.

🖋 احمد زیدآبادی

@ArchiveRoom
در "منو"ی ‎#مسقط فقط یک غذای رژیمی پیشنهاد شده است.در تهران کمتر کسی حاضر است مسئولیت یک ‎#توافق_بد را بپذیرد.چون کسانیکه که فرصت های ۵ سال گذشته را سوزاندند،منتظرند این بار برنده مسابقه بین "هیچ" و "بد" باشند.

🖋 حشمت‌الله فلاحت‌پیشه

@ArchiveRoom
ایران و آمریکا می‌دانند که مسیر فعلی مذاکرات بیش از آنکه به سمت توافق حرکت کند، مسیر تقابل نظامی را ریل گذاری می‌کند.
وقتی ج.ا. غنی سازی را برای بازدارندگی می‌خواهد و آمریکا برای از بین بردن این بازدارندگی به در و دیوار می‌زند، کدام راه وسط می‌تواند آن رویارویی نظامی را مرتفع کند؟

🖋 علی‌حسین قاضی‌زاده

@ArchiveRoom
2025/07/04 17:14:36
Back to Top
HTML Embed Code: