Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هیچ وقت نمی توانی چیزی را که قرار است از دست بدهی،
نگه داری
فهمیدی؟!

تو فقط قادر هستی چیزی را که داری،
قبل از آن که از دستت برود،
عاشقانه دوست داشته باشی!


📚 #به_خاطر_وین_دیکسی
🕴 #کیت_دی_کاملو
.
🔴#همسر_مرافعه_گر

هیچ چیز در زندگی از این تکان دهنده تر نیست که یک روز از خواب برخیزیم و دریابیم که یک همسر"مرافعه گر" توی رختخواب مان هست.

۱. قبول کنید که نمی توانید به زندگی ایده آل دست یابید.
هر چه زودتر انتظارهای تان از زندگی زناشویی را پایین بیاورید، به نفع خودتان است. این کار به ویژه کمک میکند تا از یادآوری این مطلب افسرده کننده که فقط شما بودید که او را به همسری انتخاب کرده اید، خلاص شوید.

۲. اگر هنوز افسرده اید، انتظارها را باز پایین تر بیاورید. آن قدر پایین بیاورید که حتی از ازدواج با او خوشحال هم باشید. به چیزهای خوبی فکر کنید که می توانستند طور دیگری باشند.

۳. یاد بگیرید که به خاطر وراجی ها یا برج زهرماربودن او جوش نزنید و برای سرکوب کردن کامل احساسات و کمبود محبت خودتان، خودخوری نکنید.

۴. تا آنجا که ممکن است با همسرتان مهربان باشید و مدارا کنید. این کار باعث می شود کاهش قابل ملاحظه آسیب هایی که تاکنون داشته اید می شود. مثلاً وقتی که از سرکار به خانه می آیید، اولین کلماتی که به همسرتان می گویید این باشد:" معذرت می خواهم. به خاطر هر چیزی که به خاطرش ناراحتی، معذرت می خواهم".

۵. اگر همسرتان به گونه ای است که خوشی ها را تحمل نمی کند و اصرار به دعوا و مرافعه دارد، در این صورت با یک همسر معمولی ازداوج نکرده اید. در چنین موقعیتی راه حل آن است که به او کمک کنید تا راه هایی برای تخلیه مازاد خشم و عصبانیت خود پیدا کند. تشویقش کنید که به کلاس های آموزش دفاع شخصی برود و خودتان هم کاراته یاد بگیرید.

۶. از میان کسانی که آن ها هم همسران این چنینی دارند دوستانی انتخاب کنید. به این ترتیب همدردانی پیدا می کنید که می توانید با آنها درددل کنید و کمبودهای عاطفی و غیره تان را جبران کنید.

۷.حتما با مشاوره با یک روانشناس مهارتها وهوش بین فردی خود را ارتقاء دهید.
.
.
.
👈🏻 آگاهی با متخصصین #کلینیک_روانشناسی_آرزوی_رهایی
...........................
.

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊️
🔹
.
پنج حس جنسی زنانه، از زبان یک زن

• بعضی از مردان شدیدا نگران هستند که مبادا نتوانند یک زن را از نظر جنسی تامین کنند. شاید یکی از مشکلات این باشد که تعریف شان از رضایت جنسی با زنان فرق می کند.

👈🏻 اجازه دهید برای تان از پنج حس جنسی زنانه بگویم که اگر رعایت کنید دیگر هرگز نگران ما در رختخواب نخواهید بود

۱.به نظر یک زن، وقت و توجهی که در مرحله عشقبازی در رختخواب نشان می دهید خیلی عزیز و لذتبخش است. تجربه ای که شاید به خودی خود به اندازه یک تجربه کامل جنسی است.

۲. اگر ببینیم خیلی نگران ارگاسم شدن ما هستید چاره ای نداریم جز آنکه ادایش را در بیاوریم تا این فشارو حس بد را از روی شما برداریم.

۳. ما خصوصی ترین لحظات مان را با هم شریک می شویم برای همین بهتر است آن را با توقع و ترس و نگرانی در هم نیامیزیم. سکس آنطور که در پورن و فیلم های هالیوود نشان می دهند همیشه ارضای جنسی همزمان یک زوج نیست.

۴. مهم این است که دوست داشته باشید ما را ارضا کنید، وقتی حس کنیم قصد و تلاش مشخصی را پی گرفتید خودمان هم همراه می شویم و خواهید دید که این مسیر را زیبا و به یادماندنی خواهیم کرد.

۵.نوازش و در کنار ما ماندن بعد از رضایت جنسی نیز از آن رفتارها است که هرگز فراموش نمی کنیم. ما زنان می خواهیم ببینیم که فقط یک وسیله جنسی نیستیم. می خواهیم عاطفه و محبت شما را هم درست بعد از یک سکس خوب، شاهد باشیم.

.
.
.
#تکنیک را از #متخصصین_آرزوهای_رهایی بخواهید

...........................
.

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊️
.
🔴ظهور تکنولوژی و کاهش هوش هیجانی

دنیل گلمن در کتابش به نام هوش هیجانی، آن‌را به عنوان توانایی شناسایی احساسات خود و دیگران تعریف می‌کند و یادآور می‌شود افرادی که دارای درجه بالایی ازهوش هیجانی هستند، روابط سالم‌تری دارند، با محیط اطرافشان بهتر سازگار می‌شوند و برای رسیدن به اهدافشان مهارت بیشتری دارند.

دکتر گُلمن پنج مؤلفه‌ی هوش هیجانی را مشخص کرد که عبارتند از:
خودآگاهی، خودنظم‌دهی (خودمدیریتی)، خودانگیزشی، همدلی و مهارت‌های اجتماعی (تنظیم روابط با دیگران)

🔴چگونه وابستگی به تکنولوژی می‌تواند به ضرر هوش هیجانی عمل کند⁉️

۱.خودآگاهی را تضعیف می‌کند.
هرچقدر که زمان بیشتری را صرف گذراندن با تکنولوژی کنید، زمان کمتری را برای اختصاص دادن به افکار و احساساتتان خواهید داشت. این خودبیگانگی افرادنسبت به هیجانات و احساساتشان، توانایی خودآگاهی را ازآن‌ها می‌گیرد و به جای اینکه متفکرانه تصمیم بگیرند، بیشتر به صورت واکنشی و انفعالی عمل می‌کنند.

۲.خودتنظیمی (خودمدیریتی) را کاهش می‌دهد.
پژوهش‌ها اثبات کرده‌اند که وابستگی به تکنولوژی، برانگیختگی و تکانشوری را افزایش داده و تحمل ناکامی را کاهش می‌دهد.

۳.مهارت‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد.
روابطی که شخص از طریق فضای مجازی با دیگران برقرار می‌کند، از نوع روابطی بی روح و مصنوعی است که به ندرت به دوستی واقعی منجر می‌شود و به این ترتیب وابستگی به تکنولوژی منجر به انزوا و گوشه‌گیری می‌شود.

۴.توانایی همدلی کردن را تضعیف می‌کند.
هنگامی که وقت گذرانی با دنیای مجازی و تکنولوژی جایگزین وقت گذرانی با خانواده یا دوستان شود، افراد دنیا را به صورتی شبیه به حالت خلسه و سرگشتگی، خودشیفتگی و جدا از دیگران تجربه می‌کنند و نمی‌توانند به صورت همدلانه و مشفقانه با دیگران ارتباط برقرار کنند و پایه‌های اصلی شفقت سالم به صورت رشدنایافته باقی می‌مانند.

۵.موجب بی انگیزگی می‌شود.
انگیزه ای که برای دستیابی افراد به اهداف نیازمند نیرویی محرک و کشاننده می‌باشد و توجه پایدار را تقویت کرده و باعث تحمل سطح بالایی از تحمل ناکامی می‌شود، به سرعت کاهش می‌یابد. درنتیجه هنگامی‌که با انتخاب‌ها و تصمیمات دشوار زندگی روبرو می‌شوند، از علائم اضطراب و افسردگی رنج می‌برند.
 
 
.
.
.

#متخصصین_آرزوهای_رهایی بخواهید
👈🏻 سبب شناسی و درمان با متخصصین و #کلینیک_روانشناسی_آرزوی_رهایی...
...........................

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊
.
💠راز موفقیت:

١. فکر کردن:
به اهداف، روياها و ارزشهایی که میخواهی بر اساس آنها زندگی کنی و به آنها دست بيابى فکر کن و آنها را معين و مشخص كن. چشم اندازهاى كوتاه مدت و بلند مدت داشته باش. فكر كن كه يك ماه ديگر، يكسال ديگر و ده سال ديگر مى خواهى كجا و چگونه باشى.

٢. باور کردن:
خودت را باور کن، استعدادهايت را بشناس. نقاط قوت و ضعفت را شناسايى كن؛ نقاط قوتت را تقويت كن و نقاط ضعفت را بهبود ببخش. هميشه به خاطر داشته باش و باور كن كه هر انسانى منحصر بفرد است و استعداد به خصوصى دارد، استعدادت را بشناس و آن را پرورش بده.

٣. آرزو کردن:
آرزوی چیزی را بپروران که بر اساس باورهایت نسبت به خودت و ارزشهای زندگى ات باشد. موتور محرك و رمز موفقيت انسان، استمرار، اشتياق و عشق است. كارى را انجام بده كه عاشقش هستى.

٤. جرأت کردن:
جرأت کن آرزوهایت را بر آورده کنی، جمله اى هست كه مى گويد جهان هميشه پر بوده از ترسوهاى خوش فكر؛ براى رسيدن به اهداف و آرزوهايت شجاع و كوشا باش.

٥. اولويت ها، كليدهاى طلايى:
هرگز صفات و ارزش هاى انسانى و اخلاقى را براى رسيدن به هيچ هدفى قربانى نكن. هميشه به خاطر داشته باش كه انسانيت وراى همه ى اهداف مادى و آرزوهاست.

.
.
.
👈🏻 آگاهی با متخصصین #کلینیک_روانشناسی_آرزوی_رهایی
...........................
.

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊️
🔹
.
هر چیزی حدی دارد...

حتی زیباترین رفتارها و قشنگ‌ترین
خصلت‌ها هم وقتی از حدش می‌گذرند تبدیل به آسیب می‌شوند و به آدم ضرر می‌رسانند!

انسان بی آنکه بداند بیشتر وقت‌ها سخت‌ترین ضربه‌ها را از باورهایش
می‌خورد!

از اینکه می‌خواهد در هر شرایطی خوب بماند و مدال افتخار صبر و شکیبایی را به گردن بیندازد... بارها به خودش پشت می‌کند تا دیگران را راضی نگه دارد...
آنجا که باید فریاد بزند سکوت می‌کند
آنجا که باید از حقش دفاع کند، گذشت می‌کند، آنجا که باید تذکر بدهد حرفی نمی‌زند و اینگونه است که هر روز بدی‌ها بیشتر تکرار می‌شوند و خوبی‌ها کمرنگ تر...
چون همیشه عده‌ای خطا می‌کنند و عده‌ای
بی وقفه می‌بخشند.

👈🏻ما همانطور که در برابر رفتارهای منفی‌مان مسئولیم در برابر خوبی هایمان هم مسئولیت داریم که به جا و به اندازه خرج کنیم.
و ای کاش با تصمیم‌های اشتباه "انسانیت " را در چشم آیندگان به "حماقت" تبدیل نکنیم.


.
.
.
#تکنیک را از #متخصصین_آرزوهای_رهایی بخواهید

...........................
.

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊️
🔹️
🔴با توجه به #مثلث_عشق استرنبرگ انواع #عشق عبارت‌اند از:

۱.فقدان عشق:
زمانی است که ابعاد سه گانه عشق در روابط افراد بسیار کمرنگ است یا اصلاً وجود ندارد. مثل بسیاری از روابط رسمی که افراد مرتبط با یکدیگر دارند. اگر احساس شخص نسبت به شریک زندگی از این نوع باشد، این رابطه در معرض خطر است.

۲.دوست داشتن:
زمانی است که فقط عامل صمیمیت وجود داشته باشد و از دو بعد دیگر خبری نیست یا بسیار کمرنگ است. این نوع عشق، احساس ایجاد یک رابطه دوستی عمیق و حقیقی می‌باشد. در این حالت احساس دلسوزی، رفاقت، گرمی، مهر و علاقه و هیجانات مثبت وجود دارد اما احساس شور و شوق (شهوت) و تصمیم/تعهد وجود ندارد.

۳.شیفتگی (دلباختگی):
در این نوع عشق بعد شور و شوق (شهوت) بر روابط افراد یا احساس یک فرد نسبت به دیگری حاکم است. یک حالت شدید شور و اشتیاق است که در آن فرد به شدت و به طور افراطی مجذوب شده، درحالی که تعهد و صمیمیت واقعی وجود ندارد. در این حالت فرد به صورت وسواس گونه از طرف مقابل شخص ایده آلی می‌سازد. در این نوع عشق درجه بالایی از برانگیختگی فیزیولوژی و روانی وجود دارد. این نوع عشق با وصل به معشوق به شدت پایان می‌پذیرد و ممکن است به تنفر تبدیل شود.

۴.عشق پوچ (تهی):
در این نوع عشق فقط بعد تصمیم/تعهد وجود دارد و سایر ابعاد وجود ندارد یا بسیار کمرنگ است. به طور معمولی این نوع عشق در یک رابطه بلند مدت راکد وجود دارد که در آن زوج‌ها رابطه هیجانی و عاطفی متقابل را از دست داده‌اند و یا آنقدر با هم مانده‌اند که به همدیگر عادت کرده‌اند یا به علت ترس از بی کسی و یا به خصوص برای فرزندان با هم می‌مانند. همچنین این نوع عشق در ازدواج‌های از پیش ترتیب داده شده نیز دیده می‌شود.

این مطلب ادامه دارد.....
 
.
.
.

#متخصصین_آرزوهای_رهایی بخواهید
👈🏻 سبب شناسی و درمان با متخصصین و #کلینیک_روانشناسی_آرزوی_رهایی...
...........................

با ما همراه باشید...
.
.
#روانشناسی#مشاوره
#کلینیک #آرزوی_رهایی_پندار
.
#رهایی_تو_آرزوی_من_است🕊
2025/07/04 15:50:45
Back to Top
HTML Embed Code: