Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰ساکت شدی!

🔺چنددقیقه‌ای حول سوالات و کنایه‌های پر تکرار سالهای اخیر: تو رو هم استخدام کردن و ساکت شدی/ رفتی تو دولت و افشاگری‌ها رو تعطیل کردی/ تو دولت رئیسی مگه فساد نبود که افشاگری نمیکردی؟/ چرا کارهای رسانه‌ای قبلی رو تعطیل کردی و رفتی وزارت اقتصاد؟/ دولت عوض شد و بیکار شدی و مجدد فعال شدی و...
🔺روایتی از دریافت پیغام از مرحوم #رئیسی در زمان قوه قضاییه در پرونده #لواسان

📽 برشی از گفتگوی ۲ شهریور ۴۰۳ با برنامه #جدال و علی علیزاده

فایل کامل این گفتگو رو در کانال یوتیوب جدال و صوت برنامه رو در همین کانال تلگرام در لینک‌های زیر میتونید ببینید و بشنوید:
🔗 youtu.be/GmN21JSWvd0
🔗 www.tg-me.com/ArmanGram/475

🔲 @ArmanGram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰خط تولید مفسد!

🔺روایتی از دوگانه‌ی «عاملیت انسان» و «محوریت ساختار» در ریشه‌ی وقوع فساد
🔺الگوی ناکارآمد مبارزه با فساد حاکمیت در دهه‌های گذشته: فیلتر بذاریم آدم‌های باتقوا بیان سر کار و براشون بازرس بذاریم که منحرف نشوند (مچ‌گیری)/ نقطه مقابل: اصلاح ساختار و فرآیند و فراهم کردن بستر نظارت همگانی برای کاهش احتمال وقوع فساد (پیشگیری)
🔺چرا با وجود کلی فیلتر تقواسنج برای کاندیداهای انتخابات مجلس، کلی نماینده مجلس کارچاق کن داشتیم؟/ در تحقیقات انتخابات مجلس، رفته بودند محل کارم از همکارانم پرسیده بودند: «همسرش چادریه یا نه؟»


📽برشی از گفتگوی ۲ شهریور ۴۰۳ با برنامه #جدال و علی علیزاده

فایل کامل این گفتگو رو در کانال یوتیوب جدال و صوت برنامه رو در کانال تلگرام خودم در لینک‌های زیر میتونید ببینید و بشنوید:
🔗 youtu.be/GmN21JSWvd0
🔗 www.tg-me.com/ArmanGram/475

🔲 @ArmanGram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰فساد دبش اتوماتیک!

🔺در ماجرای #چای_دبش، چجوری یه شرکت دو برابر کل نیاز کشور، ثبت‌سفارش چای انجام داد و ارز گرفت؟ امضای طلایی وزیر جهاد وقت چی بود؟
🔺اگر آقای #پزشکیان طرحی نو درنیندازه، باید منتظر #فساد_دبش دولت چهاردهم باشیم
🔺فساد فراتر از سیستماتیک، «اتوماتیک»ـه؛ یعنی هرجا پول باشه بصورت پیشفرض فساد خواهید داشت، مگر اینکه طرحی برای پیشگیری داشته باشید و امروز هیچ نهادی متولی پیشگیری از فساد نیست
🔺مبارزه با فساد در دولت، بازرسی و مچ‌گیری صرف نیست و با قوه قضاییه فرق میکنه اما همه فقط بدنبال کشف فساد اند
🔺از منظر توانمندسازی ماشین دولت در پیشگیری از فساد، هیچ فرقی بین دولتها تا حالا نبوده و همه تقریباً صفر بوده‌اند

📽برشی از گفتگوی ۲ شهریور ۴۰۳ با برنامه #جدال و علی علیزاده
فایل کامل این گفتگو رو در کانال یوتیوب جدال و صوت برنامه رو در کانال تلگرام خودم در لینک‌های زیر میتونید ببینید و بشنوید:
🔗 youtu.be/GmN21JSWvd0
🔗 www.tg-me.com/ArmanGram/475

🔲 @ArmanGram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰یک پیشنهاد به رئیس‌جمهور برای پیشگیری از فساد دبش دولت چهاردهم!

🔺فرمول تحول: ۱) دغدغه شخصی صادقانه ۲) عزم سیاسی ۳)‌ عزم مدیریتی برای «قهرمان‌سازی» (چهار الزام بند۳: قهرمان تحول‌خواه دارای ایده، اختیاردهی، فراهم کردن امکانات، شکستن مقاومت بدنه در مقابل تغییر)

🔺برخی از مقامات کشور حتی دغدغه صادقه مبارزه با فساد ندارند/ عزم سیاسی یعنی آماده‌ی وارد دعوا شدن با جریانات قدرت و ثروت/ آقای رئیسی دغدغه و عزم داشت ولی قهرمانش در مبارزه با فساد تحولخواه نبود

🔺پیشنهاد به رئیس‌جمهور: طبق اصل۱۲۷ قانون اساسی، فردی تحول‌خواه را بعنوان نماینده ویژه خود در موضوع فساد منصوب کنید و دو مأموریت مقدماتی به او بدهید: طراحی ساختار نهادی مبارزه با فساد در دولت و بسترسازی برای حکمرانی مشارکتی در این حوزه/ گزینه‌های مناسب این جایگاه، از میان اصلاح‌طلبان: خانم بهاره آروین و آقای عابدی جعفری

📽برشی از گفتگوی ۲شهریور۴۰۳ با برنامه #جدال و علی علیزاده
فایل کامل این گفتگو رو در کانال یوتیوب جدال و صوت برنامه رو در کانال تلگرام خودم در لینک‌های زیر میتونید ببینید:
🔗 youtu.be/GmN21JSWvd0
🔗 www.tg-me.com/ArmanGram/475

🔲 @ArmanGram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰#وفاق_ملی به مثابه «گلوگاه فساد»

🔺وفاق و هماهنگی قوا یعنی چی؟ از زاویه فساد و ضرورت تفکیک ناظر و نظارت‌شونده، اتفاقاً بعضی جاها مشکل ما هماهنگ بودن بیش از حد و دورهمیِ ارکان مختلفه/ آبان۹۸ از دل هماهنگی قوا بیرون اومد؛ و الّا یکی اعتراض میکرد، یکی نظارت می‌کرد/ با این تعریف، وفاق میتونه خودش یک گلوگاه فساد باشه.

🔺مجلس باید ضلع سوم حکمرانی مشارکتی در پیشگیری و مبارزه با فساد باشه و دو ضلع دیگه (دولت و جامعه) رو به هم وصل کنه و برای مشارکت بین اونها نقش میزبانی، میانجیگری و نظارت رو ایفا کنه.

🔺آقای قالیباف بخاطر هوش سیاسی پایینش، داره خودش و مجلس رو به اسم وفاق از صحنه حذف میکنه.

🔺تعامل دو رئیس قوه بر سر چیدمان کابینه، اسمش #وفاق_ملی نیست، وفاق ملی واقعی آشتی با جامعه و مشارکت دادن اون در اداره‌ی کشوره/ آقای پزشکیان از ظرفیت حمایت رهبری و همراهی مجلس، برای حل گره‌های جامعه مثل فساد و فیلترینگ و حجاب و... استفاده کنه.

📽 برشی از گفتگوی ۲ شهریور ۴۰۳ با برنامه #جدال و علی علیزاده
فیلم و صوت کامل این گفتگو:
🔗 youtu.be/GmN21JSWvd0
🔗 www.tg-me.com/ArmanGram/475

🔲 @ArmanGram
🔰 وفاق ملی و حکمرانی مشارکتی

🔺‏دیروز بنا بود در پنل اول همایش ‎#وفاق_ملی حضور داشته باشم که متأسفانه بخاطر مشغله‌ی دیگه‌ای نتونستم شرکت کنم. ضمن تشکر و عذرخواهی از دعوت‌کنندگان محترم، نکاتی که مدنظرم بود که در موردش صحبت کنیم رو همینجا به اختصار می‌نویسم:

🔺اول. وفاق با مردم؛
- وفاق رو میشه «اجماع همدلانه» تعریف کرد که اگه لفظ «ملی» رو هم بهش اضافه کنیم قاعدتاً باید بدنبال اجماع همدلانه دولت و ملت باشیم. با این نگاه، اجماع (Consensus) همدلانه‌ی ملی، بالاترین سطح مشارکت در ادبیات «‎#حکمرانی_مشارکتی»ست. چیزی بسیار فراتر از شعارهایی مثل آشتی با مردم و...

- حکمرانی مشارکتی، به مثابه الگوی مشارکت حاکمیت و جامعه در اداره‌ی کشور، در دو گستره‌ی «نخبگان»/«عموم شهروندان» و در سه سطح «شفافیت حاکمیت»/ «مشاوره‌ی جامعه به حاکمیت» و «حضور اجماع‌محور جامعه در تصمیم‌گیری‌های حاکمیتی» قابل تعریفه. با این تعریف، بنظر من وفاق واقعی یعنی مشارکت دادن جامعه در تصمیم‌گیری (در برخی موضوعات مشارکت عموم شهروندان، با سازوکارهایی مثل رفراندوم، پتیشن مؤثر و... و در برخی موضوعات مشارکت نخبگان جامعه و تشکل‌های مردمی).

- مثلاً وفاق واقعی دولت با جامعه رو باید همین روزها در جلسات شورایعالی کار و میزان تأثیرگذاری نمایندگان کارگران در تصمیم‌گیری حول حداقل مزد جستجو کرد. وفاق یعنی در خصوصی‌سازی و به هنگام واگذاری بنگاه‌ها، نگاه دولت به کارگران کارخونه، چیزی فراتر از سوله و زمین و تجهیزات کارخونه باشه که قراره قیمت‌گذاری و فروخته بشن و برای اونا هویت و شأن حضور در تصمیم‌گیری در خصوص واگذاری کارخونه قائل باشه.

- بنظرم تنها و آخرین راه مواجهه با بی‌اعتمادی گسترده‌ی بخش‌هایی از جامعه به حاکمیت، اعتماد حاکمیت به جامعه‌ست. اعتماد به جامعه بمعنای اعطای حق تصمیم‌گیری و نظارت در مسائل عمومی به آنها. شاید تنها درمان برای بی‌تفاوتی و بعضاً از خودبیگانگی بخش‌هایی از مردم نسبت به مسائل عمومی.

🔺دوم. وفاق مقامات؛
- وفاقی که در چندماه عمر دولت چهاردهم از اون شنیده‌ایم اما بیشتر بمعنی نوعی همگرایی و هم‌افزایی میان سران قوا و مقامات کشور بوده که این وفاق اگه درخدمت وفاق ملی واقعی (به شرح بالا) باشه اتفاقی مثبت و پایداره در غیر اینصورت از چند جنبه قابل نقد و حتی می‌تونه خطرناک باشه. وفاق به مثابه نقض «تفکیک قوا» و منطق check and balance و شأن نظارتی قوا بر همدیگه، اتفاق مبارکی نیست. این حس عمومی که «هروقت مسئولین ارشد یکدست و همد‌ست بشن می‌خوان سر ما مردم رو ببُرن!» ادراک مهم و قابل تأملیه که بعضاً خودش رو در انتخابات‌ها هم نشون میده. فاجعه‌ی آبان۹۸ خروجی وفاق و هماهنگی سران قوا بود و الّا قاعدتاً یک نفر و یک قوه حداقل باید مخالفت، نظارت و حساب‌کشی میکرد از دیگری.

- با این نگاه بیش از اون‌که اتفاقات رأی اعتماد و تعامل دولت و مجلس در تأیید همه‌ی کابینه، وفاق باشه، سازوکار قبل از اون و انتخاب وزرای پیشنهادی با حضور تشکل‌های مردمی و و بخش خصوصی (با همه‌ی نقائصش) وفاق بود. اینکه مجلسی‌ها تلاش میکنن که وزیر کشور چهره‌ای نزدیک به مجلس و رئیس اون باشه که نماینده‌ها در انتصابات استانها و در انتخابات‌ها دست‌شون باز باشه، اتفاق جدیدی نیست و در دوره‌های قبل هم سابقه داره اما اینکه این تعامل رییس‌جمهور در تعیین چند وزیر با نظر و نزدیک به رییس مجلس رو بنام «وفاق» برای مردم فاکتور کنیم، ظلم بزرگی به مفهوم وفاق اون هم با پسوند «ملی»ست.

- در شرایطی که سران قوا و دیگر مقامات، ممکنه که بعضاً در اصل مسائل و بعضاً در تعریف راه‌حل‌ها اختلاف‌نظرهای اساسی داشته باشن، وفاق و اجماع محتوایی و فنی بر روی مسائل کشور خیلی معنی‌دار نیست و قابل پیش‌بینیه که تصمیم‌گیری اونا از الگوهای سیاسی و چانه‌زنی و تن دادن به راه‌حل‌های رضایت‌بخش میگذره. در این شرایط، تلاش برای وفاق محتوایی بر روی مسائل کشور در میان مقامات بی‌فایده‌ست و شاید بشه گفت که تنها و بهترین راه، مراجعه‌ی نظام‌مند به نظر مردم و مشارکت دادن اونا در تصمیم‌گیری‌ها و اداره کشوره. اگر آقای پزشکیان بتونه روی همین یک دستورکار نظر سایر مقامات رو جلب کنه، بزرگترین خدمت رو به مفهوم وفاق کرده: اجماع مقامات کشور بر فراهم کردن بستر حکمرانی مشارکتی؛ در غیر اینصورت ماه‌عسل وفاق میان مقامات کشور، بزودی و شاید بی‌دستاورد، به پایان خواهد رسید.

🔲 @ArmanGram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰 تولد تدریجی یک رؤیا...

🔺#میلاد_گودرزی، مؤسس و مدیر اندیشکده‌ی «حکمرانی مشارکتی ایرانیان» از این تولد می‌گوید.

💡 @ICGT_ir
آرمانگرام | میلاد گودرزی
🔰 تولد تدریجی یک رؤیا... 🔺#میلاد_گودرزی، مؤسس و مدیر اندیشکده‌ی «حکمرانی مشارکتی ایرانیان» از این تولد می‌گوید. 💡 @ICGT_ir
🔰 تولد تدریجی یک رؤیا...

تو این ویدئو از تولد رؤیای «ایران برای همه‌ی ایرانیان» و #حکمرانی_مشارکتی گفتم. فقط دو تا نکته رو دوست دارم اینجا بعنوان کپشن اضافه کنم:
.
🔺اول اینکه؛ حکمرانی مشارکتی ایده‌ای صرفاً حول کنش اجتماعی نیست و مفهوم کلان‌تریه. اما ماها از زاویه‌ی کنش اجتماعی و مطالبه‌گری، به حکمرانی مشارکتی رسیدیم. در واقع اون مطالبه‌گری و شفافیت و اینا که همه‌ی این سالها دغدغه‌ی ما ها بوده، تازه میشه سطح اول مشارکت. تو سطح بعدی و بالاتر، حاکمیت علاوه بر شفافیت و برسمیت شناختن مطالبه‌گری، توصیه‌ها و مشاوره‌های جامعه رو هم میشنوه. مثلاً میگه آقایون کارگر، دانشجو و فعال اجتماعی‌ای که سالها علیه واگذاری‌های خصوصی‌سازی حرف زدید و کنشگری کردید، ایده و راهکار آلترناتیو خودتون رو بدید من میشنوم. و نهایتاً تو سطح بعدی، نقش جامعه فقط محدود به مطالبه‌گری و یا مشاوره دادن نیست، بلکه بطور رسمی و تضمین‌شده ازسوی حاکمیت و با یه حق رأی قانونی، نمایندگان جامعه در یه موضوع خاص (مثلاً کارگری، مدیریت شهری و غیره) در تصمیم‌گیری‌های عمومی مشارکت میکنن و یه جاهایی حتی باید بین حاکمیت، جامعه و بخش خصوصی، «اجماع» حاصل بشه و همه موافق باشن تا یک تصمیم مهم گرفته بشه.
.
🔺و دوم اینکه؛ ممکنه الان به ذهن‌تون برسه که "این #حکمرانی_مشارکتی و این داستانا حرفای قشنگیه ولی نه برای مملکت ما با همون محدودیتهایی که خودتون تجربه‌ش کردید و نه کلاً برای خاورمیانه و این وضعیت جنگی و بحرانی". این نکته‌ی مهمیه، خودمم خیلی بهش فکر میکنم این روزا ولی چند تا جواب براش به نظرم میرسه. اول اینکه اتفاقاً در شرایط بحرانی منطقه ما و یا در فضای شکاف عمیقی که در کشور ما بین حاکمیت و جامعه شکل گرفته، بهترین الگوی امنیت‌ساز و اعتمادساز برای دولتها، همین مشارکت با مردم و تکیه به اوناست. یعنی بنظرم اتفاقاً برای ایران امروز ضروریه که حاکمیت در کنار همه تدابیر نظامی و امنیتی‌ش برای صیانت از مرزها و استقلال کشور، در داخل کشور و تو مسائل پیچیده و متعددی که بدون اقناع و همراهی همه‌ی طرفینش اساساً حل شدنی نیست، به یک توافق عمیق و واقعی با جامعه برسه که نرم‌افزار رسیدن به این توافق، حکمرانی مشارکتیه و از اون جایی که ما هم دعوا نداریم و نگاه‌‌مون حل مسئله‌ست، امیدواریم با همراهی یه بخشهایی از حاکمیت هم مواجه بشیم. جواب دومم هم اینه که یه بخشی از این تولید ادبیات و کار کردن روی حکمرانی مشارکتی اساساً میتونه ناظر به ایران فردا باشه و حتی میشه یه جورایی فضای امروز رو «و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم» ببینیم.
.
کانال اندیشکده رو هم دنبال کنید:
www.tg-me.com/+DwS2T3ziI4pjMmY8

🔲 @ArmanGram
🔰رؤیای «ایران برای همه‌ی ایرانیان»
🔶آیین افتتاحیه‌ی «اندیشکده حکمرانی مشارکتی ایرانیان»

🔸با حضور و سخنرانیِ
🔺دکتر غلامرضا معمارزاده طهران (استاد دانشگاه و عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت دولتی ایران)
🔺دکتر بهاره آروین (استاد دانشگاه و عضو سابق شورای شهر تهران)
🔺دکتر مهدی ثنایی (موسس و مدیر سابق اندیشکده شفافیت برای ایران)

🔻دکتر امیرحسین ثابتی (نماینده مجلس و فعال سیاسی جبهه انقلاب)
🔻آقای وحید اشتری (فعال سیاسی و اجتماعی عدالتخواه)
🔻آقای محمدرضا جلایی‌پور (فعال سیاسی و اجتماعی اصلاح‌طلب)

به میزبانیِ میلاد گودرزی (مؤسس و مدیر اندیشکده حکمرانی مشارکتی ایرانیان)

📆 پنجشنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۳ - از ساعت ۱۶ تا ۱۸:۳۰
📍خانه اندیشه‌ورزان (تهران، ضلع شمال غربی چهارراه ولیعصر، پلاک ۹۰۷، خانه اندیشه‌ورزان، ساختمان شمالی، طبقه اول)

🔴 برای شرکت در این نشست، از طریق لینک زیر ثبت‌نام کنید:
🔗 ICGT.yek.link

💡@ICGT_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽️ #تیزر نشست
🔰رؤیای ایران برای همه‌ی ایرانیان

🔺آیین افتتاحیه‌ی اندیشکده‌ی حکمرانی مشارکتی ایرانیان
🔺۲۷ دی‌ماه ۱۴۰۳/ تهران، خانه اندیشه ورزان
ویدئوی کامل هر یک از سخنرانان نشست نیز بزودی در صفحات اندیشکده منتشر خواهد شد.
💡@ICGT_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔰مأموریت اندیشکده؛ تسهیلگری و مدل‌سازی مشارکت

📽 میلاد گودرزی، مدیر اندیشکده حکمرانی مشارکتی ایرانیان، در ادامه‌ی کلیپ قبلی، ایده مرکزی اندیشکده و اهداف مدنظر آن را بصورت مختصر توضیح می‌دهد.

🔺نشست «رؤیای ایران برای همه‌ی ایرانیان»؛ آیین افتتاحیه‌ی اندیشکده‌ی حکمرانی مشارکتی ایرانیان
🔺۲۷ دی‌ماه ۱۴۰۳/ تهران، خانه اندیشه ورزان

💡@ICGT_ir
📸 مواجهه‌ی سیستماتیک و مشارکتی با فساد

💬 میلاد گودرزی، مدیر اندیشکده حکمرانی مشارکتی ایرانیان:
برای عبور از «مبارزه‌ی سنتی و پسینی با فساد» و رسیدن به یک «مواجهه‌ی سیستماتیک» باید روی دو حوزه تمرکز کنیم: پیشگیری و مشارکت. بدون مشارکت جامعه، حکومت نمی‌تواند مبارزه‌ی مؤثری با فساد داشته باشد؛ کما اینکه در دهه‌های گذشته نیز نداشته است./ جامعه در موضوع فساد، بعضاً ادراکش این است که «همه با هم‌اند»، اما اگر بداند که نماینده‌ای از درون خودش، یعنی یک NGO یا اندیشکده، با حق رأی و قدرت تصمیم‌گیری، در سازوکارهای رسمی مبارزه با فساد کشور حضور دارد، ممکن است اعتماد و همراهی کند.

📋نشست هم‌اندیشی راهکارهای مبارزه با فساد و حذف بسترهای فسادزا با حضور بابک نگاهداری، رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و جمعی از رؤسا و نمایندگان اندیشکده‌های فعال در این حوزه برگزار شد.

چکیده‌ی نکات مطرح شده از سوی مدیر اندیشکده حکمرانی مشارکتی ایرانیان، در این نشست را در اسلایدهای ضمیمه ببینید.
🔗 گزارش نشست در سایت مرکز پژوهش‌های مجلس
https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1828291

💡 @ICGT_ir
🔰تعارض و تعارف!
🔺اگه بگن نظام دیوانسالاری‌‌مون رو تو دو تا کلمه تعریف کن، میگم نظام «تعارض و تعارف». هرجای بروکراسی کشور رو نگاه کنید مصادیق «تعارض منافع» یا «تعارفات و رفاقت‌ها و دورهمی‌ها» رو مشاهده می‌کنید.
🔺حکم رئیس‌جمهور در برکناری معاون پارلمانی‌ش، از این منظر مثال نقض مهم و قابل تقدیری بود. عمدتاً مدیران و ناظران یا بخاطر منافع مشترک با زیردستان‌شون و یا بخاطر تعارف و رفاقت با اونا، شأن بالادستی و نظارتی خودشون رو درست و تمام ایفا نمیکنن.

🔲 @ArmanGram
2025/07/06 02:26:30
Back to Top
HTML Embed Code: