Telegram Web Link
📖درگذشت رئیسی و شکاف اجتماعی‌
گفتگوی میلاد دخانچی و حسین شهرستانی‌
شکاف‌ اجتماعی و زوال امر ملی

میلاد دخانچی:‌
وضعیت دوقطبی‌ها در کشور بحرانی شده بیشتر مردم نسبت به درگذشت آقای رئیسی بی‌تفاوت بودند و عده‌ای نیز فحش می‌دادند و جوک می‌گفتند. افراد حاضر در تشییع ایشان همان قشر ارزشی جامعه بودند. باید ببینیم که چرا امر ملی نداریم و تا این حد گسست در کشور وجود دارد؟ چرا بخشی از جامعه به اپوزیسیون پیوسته‌اند؟ اگر در ماجرای «زن‌، زندگی، آزادی» هم مجوز می‌دادیم، جمعیت میلیونی در خیابان حاضر می‌شد.

حسین شهرستانی:‌
امر ملی در ایران در پیوند با شهادت و حماسه امتداد دارد گرچه زخم‌هایی برداشته. در کجای دنیا اگر رئیس جمهوری از دنیا برود، چنین جمعیتی در تشییع او حاضر می‌شوند؟ اپوزیسیون جمهوری اسلامی به مجمع رذایل بشری تبدیل شده و هیچ امر انسانی‌ که بتواند باعث وفاق با آنها شود، وجود ندارد. نباید انتظار داشت که نظام برای براندازی خودش مجوز بدهد، اما اگر اراده واقعی برای اعتراض باشد، جمعیت می آید

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌یکی از اکانت‌های فضای مجازی درباره دعوت از آیت‌الله میرباقری برای شرکت در انتخابات تیرماه نوشت:
دوستانی که درباره تسلط آیت الله میرباقری بر مسائل حکمرانی و سابقه ایشان سوال دارند:
۱-ایشان از سال ۷۹ ریاست فرهنگستان علوم اسلامی را بر عهده دارند و یک دانشمند در زمینه حکمرانی اسلامی هستند.
۲-چند دوره نماینده مجلس خبرگان بوده‌اند و هستند که بالاترین سطح سیاسی کشور است.

🔗 Zolfonon (@zolfonon)

#عصراندیشه
@Asreandisheh
عصر انديشه
📌یکی از اکانت‌های فضای مجازی درباره دعوت از آیت‌الله میرباقری برای شرکت در انتخابات تیرماه نوشت: دوستانی که درباره تسلط آیت الله میرباقری بر مسائل حکمرانی و سابقه ایشان سوال دارند: ۱-ایشان از سال ۷۹ ریاست فرهنگستان علوم اسلامی را بر عهده دارند و یک دانشمند…
📌میرباقری هر چند رهبری بخشی از پایداری را بر عهده دارد و از نظر سیاسی حتی گاهی تندتر از مصباح خود را نشان می دهد اما با این حال از منظر معرفتی با وام گیری از فردید و میرزا مهدی اصفهانی در برابر مصباح قرار می گیرد بطوریکه او ابن سینا و ملاصدرا را مصادیق یونانی زدگی/ غربزدگی می داند
اما این همه داستان میرباقری نیست، او بیشتر از هر چیز با جریان آکادمی ( فرهنگستان علوم اسلامی ) شناخته می شود جریانی که دنبال ایجاد علوم اسلامی است، « علومی» چون ریاضی، فیزیک و شیمی اسلامی.
اما آنچه میرباقری را جالب تر می کند نه تفاوت معرفتی او با مصباح است نه جریان آکادمی بلکه همنوایی با الکساندر دوگین است، او همچون دوگین غرب را در حال فرو ریختن می داند اما این امر نه حاصل تغییرات ژئوپلیتیکی معمول بلکه برآمده از یک جنگ آخرالزمانی خواهد بود.

‌‎مردی است با آرزوهای بزرگ

🔗 گریگوری. (@rasputin1500)
#عصراندیشه
@Asreandisheh
چالش های پیش‌رو جمهوری اسلامی پس از درگذشت رییس جمهور

گر سخن از صفت قهر و غرور ملی است | کاوه‌ی ماست که بر قاف قرون عنقا بود


✍️ محمدمهدی محمدی:

📌 با در گذشت تاسف‌بار رئیس جمهور اسلامی ایران، اوضاع ایران و منطقه پیچیده شد. این پیچیدگی که معلول حادثه‌ای ناخوشاید و ناگهانی، بود، می‌تواند آبشخور چالش‌های جدی برای ایران شود. در این‌باره، اخیرا مایک والاس از اندیشکده UANI (اتحاد علیه ایران هسته‌ای) در پیشنهادات خود به رییس جمهور امریکا بر تعمیق اختلاف میان اقشار مختلف جامعه ایران تاکید کرده و بی‌ثبات سازی جمهوری اسلامی را بهترین راه بر تضعیف آن دانسته است. همچنین سوزان مالونی در اندیشکده بروکینز، حادثه درگذشت ناگهانی رئیس جمهوری اسلامی ایران را محمل و بستر مناسبی برای بازیابی فرآیند عادی سازی روابط عربستان سعودی و اسرائیل قلمداد کرده. او ابراز شادی ضد انقلاب در شبکه های مجازی را، به معنای وجود ظرفیت از سرگیری مجدد اقدامات علیه جمهوری اسلامی، در راستای حذف آن عنوان کرده است. همه این اظهارات کارشناسان تصمیم ساز در امریکا نشانه امکان بروز چالش‌های جدی در روزهای آینده برای ایران است.



🔸 چالش‌های داخلی جمهوری اسلامی در روزهای پیش رو:


1. بی‌ثبات سازی امنیتی

بی‌ثبات سازی مرزی، فعال‌شدن گروه های تجزیه طلب قومی ، به ویژه در مرزهای جنوب شرقی، شرقی و حتی شاید غربی، اقدام به خرابکاری های امنیتی همه و همه می‌تواند با هدف: الف. ارسال سیگنال ضعف جمهوری اسلامی و ب. تاخیر در برگزاری انتخابات در دستور کار دشمن باشد.


2. آشوب های خیابانی فرهنگ پایه

تصور کشوری بدون رییس جمهور مستقر و به لحاظ سیاسی در هاله‌ای از ابهام، این جسارت را به گردانندگان و بدنه جریان ضد انقلاب می‌دهد تا عرض اندام خیابانی داشته باشند. مهمترین ظرفیت آشوب خیابانی در ایران امروز، آشوب فرهنگ پایه پیرامون مسئله حجاب است. ورود به فصل گرما شرایط مساعدتری برای مسئله سازی در این باره را فراهم می‌کند.


3. بی ثباتی سیاسی

گمانه خروج انتخابات از ریل اصلی و تبدیل شدن رقابت سیاسی به دشمنی سیاسی با آنکه احتمالش ضعیف است اما باز نباید نادیده گرفته شود. فضای سیاسی مجلس نشان می‌دهد، گروه‌های سیاسی در داخل در شرایط دشمنی هستند. تبدیل این دشمنی یا به سرخوردگی یا به زد و خورد سیاسی می‌انجامد و هر دو برای جمهوری اسلامی خسارت است.

🔸چالش‌های خارجی جمهوری اسلامی در روزهای پیش رو:


1. یارگیری جبهه‌ی مقابل از کشورهای منطقه‌

ارسال پیام ضعف از جمهوری اسلامی می‌تواند به تغییر محاسبات کشورهای منطقه بیانجامد و تغییر محاسبات می‌تواند به تغییر رفتار منجر شود. به این مهم باید توجه ویژه داشت. سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دولت رئیس جمهور فقید، فعالانه به دنبال ایجاد و حفظ اتحاد با همسایگان است. تمرکز صرف بر مسائل داخلی و عدم امتداد سیاست خارجی دولت در این شرایط منطقه اشتباهی راهبردی است.


2. فعال‌سازی بازیگران منفعل علیه محور مقاومت

فعالیت دستگاه خارجی هم در بعد رسانه‌ای و هم در صحنه‌ی دیپلماسی، ابتکار عمل را در دستان جمهوری اسلامی نگاه داشته است ولی انفعال در این مقطع، ما را از صحنه خارج کرده و کشور هایی همچون عربستان سعودی و دول عربی حاشیه خلیج فارس را محور این تحولات آینده قرار می‌دهد. نباید اجازه داد بازیگران دگر اندیش در منطقه فعال شوند.


3. عادی سازی روابط اسرائیل با کشورهای همسایه

عملیات طوفان الاقصی و در ضمن آن عملیات وعده صادق، پیمان صلح ابراهیم را، تا حد زیادی از دایره تحقق خارج کرده است، از سرگیری اقدامات دستگاه سیاست خارجی بر روند موجود، می‌تواند همچنان این شرایط را حفظ کند. ارسال پیام ضعف از دشمن قدرتمندِ رژیم اسرائیل می‌تواند کشورهای مقهور قدرت اسرائیل را به سمت اسرائیل سوق دهد.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌 دفتر سید محمدمهدی میرباقری کاندیداتوری وی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را تکذیب کرد

#عصراندیشه
@Asreandisheh
منوچهر متکی: قالیباف جلساتش را برای ریاست جمهوری تشکیل داده است.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌توییت یک خبرنگار از تغییر تیم مذاکره کننده ایران

در تحولی جدید در مذاکرات رفع تحریم ها و گفتگوهای هسته ای، مسئولیت پرونده به علی شمخانی مشاور سیاسی رهبر انقلاب و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی سپرده شده است.اجرای سیاست‌ها همچنان بر عهده وزارت خارجه است
هادی محمدی
#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌نتایج پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان در سال ۱۴۰۲ نشان داد
کاهش اعتماد مردم به مجلس، دولت  و قوه قضاییه

شهرداری در جایگاه آخر اعتماد مردم

مرجعیت سیاسی و اجتماعی خانواده در رتبه نخست و سلبریتی‌ها در جایگاه  یازدهم


🔹در سال ۱۴۰۲ مرجعیت سلبریتی‌ها نیز بررسی شد و البته ارقام در سال ۱۴۰۲ با تغییرات قابل ملاحظه‌ای همراه شد. خانواده همچنان جایگاه اول مرجعیت سیاسی را برای پاسخ‌دهندگان به این سوال داشت، چه‌بسا که اعتماد به مرجعیت سیاسی و اجتماعی خانواده رشد قابل ملاحظه۲۰ درصدی نیز داشت و به ۵۸/۴ درصد رسید.

🔹رتبه دوم مرجعیت سیاسی برای مردم در این پیمایش به اساتید دانشگاه با ۱۱/۱ درصد فراوانی نسبی رسید  که یک رشد تقریباً دو برابری را در اعتماد مردم به اساتید دانشگاه نشان می‌دهد. احتمالاً می‌توان ریشه‌های اعتراضات دانشجویان و اساتید در جریان اعتراضات سال ۱۴۰۱ را در این رشد نسبی دید.

🔹گزینه هیچ‌کدام با ۸/۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد. گزینه مسئولان کشور نیز با کاهش تقریبا دو برابری به رتبه چهارم رسیده‌اند (۷/۸درصد). پس از آن بزرگان و ریش‌سفیدها با ۶/۶ درصد در جایگاه پنجم، دوستان با ۶/۴ درصد در جایگاه ششم، معلمان با ۴ درصد در جایگاه هفتم، گروه‌های سیاسی با ۲/۷ درصد در جایگاه هشتم، روزنامه‌نگاران با ۲/۴ درصد در جایگاه نهم، ورزشکاران با ۱/۹ درصد در جایگاه دهم، هنرمندان با ۱/۷ درصد در جایگاه یازدهم و سلبریتی‌ها با ۰/۷درصد در جایگاه دوازدهم قرار دارند.

🔹نکته قابل اهمیت دیگر در این آمار کاهش محسوس جایگاه گروه‌های سیاسی (۴/۶ درصد کاهش)، ارتقاء ۳/۷درصدی مرجعیت معلمان، ارتقاء بیش از یک درصدی  مرجعیت دوستان، ورزشکاران و هنرمندان و ارتقاء یک درصدی مرجعیت روزنامه‌نگاران است.

🔹در بخش دیگری از این پژوهش اعتماد به سازمان‌‍‌ها و نهادهای حکومتی مورد بررسی قرار گرفت. این سوال نیز در پیمایش سال ۱۳۸۲ مطرح نشده بود. از شرکت‌کنندگان پرسیده شد که «به هر کدام از سازمان‌ها و نهادهای حکومتی زیر چقدر اعتماد دارید؟» اسامی برخی از نهادها در این سوال تغییر کرد. مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، دولت و شهرداری در هر دو دوره مشترک بود اما مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان در پیمایش سال ۱۳۹۴ ارزیابی و از پیمایش سال ۱۴۰۲ حذف و به‌جای آنها نیروی انتظامی، ارتش، سپاه، اساتید دانشگاه، روحانیون، کسبه و بازاریان، سیاستمداران، وکلا، پزشکان و سلبریتی‌ها اضافه شدند.  

🔹کمترین اعتماد به نهادهای حکومتی نیز در این سال به شهرداری‌ها تعلق دارد. ۹/۸ درصد از پاسخ‌دهندگان خیلی کم و ۱۸/۳ درصد از پاسخ‌دهندگان به میزان کم (مجموع ۲۸/۱درصد) به شهرداری اعتماد دارند. پس از آن قوه قضائیه با ۶/۲ درصد اعتماد خیلی کم و ۱۳/۷ درصد اعتماد کم (مجموع ۱۹/۹ درصد) در جایگاه دومِ کمترین اعتماد به نهادهای حکومتی قرار دارد.

🔹در سال ۱۴۰۲ اسامی نهادهای حکومتی مورد پرسش گسترش پیدا کرد، اما در بین نهادهای حکومتی که با دوره قبل از آن مشترک بودند، تغییرات بسیار قابل‌ملاحظه‌ای در میزان اعتماد مردم رخ داد. به‌گونه‌ای که در همه چهار گزینه مشترک (مجلس، قوه قضائیه، دولت و شهرداری) میزان اعتماد با افت شدیدی در بین مردم همراه شده است.

🔹بیشترین کاهش اعتماد مردم به نهادهای حکومتی از آنِ مجلس با یک کاهش ۲۵/۴درصدی همراه است. درحالی‌که پاسخ‌دهندگان در سال ۱۳۹۴ به میزان ۴۶/۹ درصد اعتماد زیاد و خیلی زیاد به مجلس داشتند، این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۲۱/۲ درصد رسید(۱۶/۶ درصد اعتماد زیاد و ۴/۶درصد اعتماد خیلی زیاد).

🔹کاهش بعدی مربوط به دولت است؛ درحالی‌که پاسخ‌دهندگان در سال ۱۳۹۴ به میزان ۴۹/۹ درصد اعتماد خیلی زیاد و زیاد به حکومت داشتند، این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۲۷ درصد (اختلاف ۲۲/۹ درصدی) رسید(۲۱/۷ درصد اعتماد زیاد و ۵/۳ درصد اعتماد خیلی زیاد).


🔹کاهش اعتماد مردم به قوه قضائیه نیز قابل توجه بوده است، درحالی‌که در سال ۱۳۹۴ ۴۸/۷ درصد از پاسخ‌دهندگان به این قوه اعتماد زیاد و خیلی زیاد داشتند، این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۳۰/۴ درصد (کاهش ۱۸/۳درصدی) رسید (۲۴/۹ درصد اعتماد زیاد و ۵/۵ درصد اعتماد خیلی زیاد).

🔹شهرداری که در جایگاه آخر اعتماد مردمی قرار داشت، در این پیمایش نیز با حفظ جایگاه، باز هم اعتماد خود را در بین مردم از دست داد و از ۳۷ درصد اعتماد زیاد و خیلی زیاد در پیمایش قبلی به ۲۱/۷ درصد اعتماد زیاد و خیلی زیاد در پیمایش ۱۴۰۲ (کاهش ۱۵/۳درصدی) رسید (۱۳/۱ درصد اعتماد زیاد و ۳۶/۶ درصد اعتماد خیلی زیاد).
#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌رهبری در دیدار با خانواده شهید رئیسی:  فقدان آقای رئیسی هم برای من هم برای کشور و هم برای خانواده هیچ جبرانی ندارد و خسارت سنگینی است.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از زیاده‌روی در تقدیس شهدای سقوط بالگرد/ بجای سرگرم شدن به این کارها، به سوالات متعدد درباره این فاجعه پاسخ بدهید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

🔹شهدای این سانحه هوائی هرکدام دارای شخصیت ویژه‌ای بودند که در جای خود قابل تحسین و تقدیرند و در تجلیل از آنها باید به کارنامه و تفکر آنها استناد شود. تشبیه کردن آنها به این و آن و خرج کردن سیره و سنت آنان برای اسطوره‌سازی از این شهدا با هیچ معیاری منطبق نیست.

🔹معلوم نیست سرگرم شدن به این امور در شرایطی که کشور به روشن شدن علت این حادثه دلخراش و فاجعه‌بار نیازمند است، چه وجهی دارد. پرداختن به این سرگرمی‌ها اولویت کشور نیست و مسئولان باید به جای این قبیل امور به سؤال‌های متعدد مردم در زمینه این فاجعه پاسخ بدهند و راهکاری برای جلوگیری از تکرار آن پیدا کنند. آینده کشور را اینگونه می‌توان در برابر چنین فاجعه‌هائی تضمین کرد.
#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌مهدی جمشیدی نوشت:

دولت جوان حزب‌اللهی -۱
این دولت، حاصل هم‌نشینی «نیروهای سیاسی متمایز» نیست که هر تکه‌اش به کسی واگذار شده باشد. اگر این دولت، خاستگاه نظری مشخص و واحد داشته باشد، «مرزهای هویتی دقیق» نیز خواهد داشت. «دولت بی‌نظریه»، چهل‌تکه و چندپاره است؛ همچنان‌که از کلیات تکراری یا اجرائیات روزمره، فراتر نمی‌رود.

دولت جوان حزب‌اللهی -۲
رئیس‌جمهور، نه «متفکرِ بیگانه با اجرا» است و نه «مجریِ بیگانه با تفکر». او باید جایی در میانه‌ی این دو باشد؛ یعنی هم «عقل تدبیر» داشته باشد و هم «پای میدان». او باید میان معقولات و محسوسات، در رفت‌وآمد باشد. پس نه «نظریه‌پرداز انتزاعی» به کار می‌آید و نه «عمل‌پرداز اجرایی».

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌منوچهر متکی به عنوان نماینده جبهه صبح ایران(رائفی‌پور) در مجلس برای انتخابات هیئت رئیسه مجلس فقط پنج رأی آورد!!!
سوالی که تو ذهنمه اینه که بقیه نمایندگانی که از طرف و با حمایت جبهه صبح ایران وارد مجلس شدن چرا به منوچهر متکی رأی ندادن ؟؟؟؟
و اینکه این نمایندگان به کی رأی دادن ؟

×مصطفی گرجی×

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌محمود واعظی: با آقای لاریجانی مذاکره کرده‌ایم

🔴سیاست حزب اعتدال و توسعه مشارکت فعال در انتخابات رقابتی است/ در حال رایزنی با شخصیت های میانه رو جهت کاندیداتوری هستیم


🔹قائم مقام دبیر کل و رییس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه اضافه کرد:

▫️متاسفانه ،در سال‌های گذشته بدلیل ناکارآمدی در دستگاههای اجرایی و افزایش مطالبات مردم از سرمایه اجتماعی نظام هزینه شده و می بایست این رویه پایان یابد و برای حل نارسایی ها مجدانه تلاش شود.

▫️ضروری است ، کمک کنیم شرایط به وجود آمده با حمایت مردم اصلاح شود. بایدهمه کمک کنیم که با مشارکت بالای مردم در انتخابات، رئیس جمهوری انتخاب شود که با عقلانیت بتواند مشکلات داخلی و خارجی کشور را حل کند.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌‏با اعتراض یک نماینده (احتمالا رسایی است) آراء انتخابات هیات رئیسه بازشماری شد و اختلافات را ببینید: حمیدرضا حاجی‌بابایی شمارش اولیه:۱۷۵ بازشماری: ۱۵۴
علی نیکزاد ثمرین اولیه: ۱۶۹ بازشماری: ۱۴۲
عدالرضا مصری اولیه: ۱۱۵بازشماری: ۹۶
رسایی فقط یک رای تغییر داشت.
علت این اختلاف درچیست؟

https://x.com/heshmatid/status/1795436045468917836?t=qAVdNQTNkdr-i2L36do8SQ&s=19

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌 اگر همه پشت سر رئیس‌کل بایستند، سیاست تثبیت ظرف یکی دو ماه جواب می‌دهد، این را در دهه ۷۰ به مرحوم هاشمی هم گفتم

👤مجید قاسمی رئیس‌کل اسبق بانک مرکزی: چون سیاست تعدیل اقتصادی هاشمی را قبول نداشتم از بانک مرکزی رفتم.

👤به هاشمی رفسنجانی گفتم تنها راه اصلاح وضعیت آشفته آن برهه، اجرای همین سیاست تثبیت است.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌گزینه خاتمی برای انتخابات ریاست جمهوری کیست؟

📖محمد صدر گفت: «اینکه با آقای خاتمی دیدار داشتم صحت دارد در واقع آقای خاتمی پیشنهاد کاندیداتوری را به بنده دادند، ولی هنوز تصمیمی درباره ورود به انتخابات نگرفتم. برای تصمیم‌گیری در این خصوص در حال مشورت با دوستان هستم. در واقع هنوز مردد هستم.»

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌محمود احمدی نژاد در اجتماعی جمعی از مردم گیلان که امروز در میدان ۷۲ نارمک جهت دعوت از او برای شرکت در انتخابات آمده بودند، گفت:
در ایران همه باید مرفه، سعادتمند، پیشرفته، آزاد و عزیز باشند. بالاترین افتخار برای من این است که خدمتگزار ملت بزرگ ایران باشم.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
از ۲۸۷ رأی برای انتخاب رئیس مجلس ۲۴ رای باطله بوده! یعنی طرف اون همه تلاش کرده رأی جمع کرده رفته داخل مجلس بعد در حد انتخاب رئیس هم نظر نداشته! این میزان میانمایگی ترسناکه واقعا!

🔗 فاطمه رایگانی (@RayganiFatemeh)
#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:

ما رئیس جمهوری داشتیم که  آرزو داشت به سازمان ملل برود و به طور اتفاقی در راهروی دستشویی رئیس جمهور آمریکا را ببیند و به هم چشمک بزنند و دست بدهند... اول اسمش هم روحانی بود.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
📌وحید اشتری، از افراد موسوم به جریان عدالتخواهی، ضمن انتقاد از شهید رئیسی، نسبت به تشابه‌سازی کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری نوشت:
با اینهمه تلاش برای تشبه به آقای رئیسی و قیاس ویژگی‌های شخصیتی خودتان با ایشان، نهایتا های کپی می‌شوید.
آن‌هم های کپی از برندی که در یک بازار غیر رقابتی پیروز شد.
مردم ایران عموما دنبال اصل جنس‌اند.
شخصیتی که پرنسیپ ندارد هیچ‌وقت در سیاست ایران موفق نمی‌شود.

🔻لازم نیست کسی را پای صندوق بیاورید.
با همان‌هایی که پای صندوق‌اند هم حرف بزنید کافی است.
حتما می‌دانید در انتخاباتی که آقای رئیسی اول شد آرای باطله دوم شد.
گفت‌وگو را با طرفداران آرای باطله شروع کنید.
یعنی شما باید قدری توضیح دهید ایشان چه نداشت که شما دارید.

🔻گول فضای بعد شهادت آقای رئیسی را نخورید.
در دوران مسئولیت به این اندازه محبوب نبود و پشتوانه اجتماعی بزرگ برای اصلاحات اساسی در کشور را نداشت.
شما نهایتا اگر بر وی منطبق شوید تازه در موضع قبل شهادت هستید، نه بعد شهادت.
از نقاشی کشیدن از یک اثر هنری دست بردارید.

#عصراندیشه
@Asreandisheh
2024/05/29 05:18:12
Back to Top
HTML Embed Code: