Telegram Web Link
🔴 بررسی وضعیت اسرائیل در معرکه طوفان الأقصی

بخش اول

🔹از همان روزهای آغازین عملیات طوفان الاقصی مشخص بود که رژیم صهیونیستی برای فرار از شکست سیاسی و نظامی چاره‌ای جز لشکرکشی و ورود زمینی به غزه ندارد، امری که هر چند تداعی‌کننده خاطرات تلخی برای صهیونیست‌ها از ورودهای قبلی به نوار غزه بود (از جمله نبرد سال ۲۰۱۴ که منجر به اسارت دو صهیونیست و به جا ماندن تلفات قابل توجه برای صهیونیست‌ها بود) اما شانه خالی کردن از آن به معنای پذیرفتن شکستی ذلیلانه در مقابل عملیاتی بود که اصل وجودی اسرائیل (یک سرزمین امن برای یهودیان) را نشانه رفته‌بود و تهدیدی وجودی و هویتی برای رژیم صهیونیستی شکل داده بود. عملیاتی که در روزهای ابتدایی آن صهیونیست‌ها همچنان سردرگم بودند و تا حدودی قدرت تصمیم‌گیری از دست داده‌بودند، و همچنان پس از حدود ۳ ماه، هر چند مدت گزارش یا خبری منتشر می‌شود که صهیونیست‌های دستپاچه چگونه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ - عمدا یا سهوا - خودزنی می‌کردند، و بخش قابل توجهی از تلفات آن روزشان به دست خودشان رقم خورد. شانه خالی کردن اسرائیل از نبرد رودررو به معنای کنار آمدن با وجود نیروهای مقاومت در غزه، و رها کردن سرنوشت اسرای در دست مقاومت (یا تن دادن به شروط مقاومت و اعطای یک پیروزی بزرگ و جریان‌ساز به نیروهای مقاوم) بود، که این تهدیدی بزرگ بر کلان‌ایده تشکیل دولت صهیونیستی بود و مرگ کامل سیاسی بخش قابل توجهی از ائتلاف حاکم را به دنبال داشت. سرانجام پس از حدود ۲۰ روز رژیم صهیونیستی با اهدافی از قبیل آزادسازی اسرا از طریق عملیات نظامی، پایان سیطره حماس و مقاومت در غزه، کشتن فرماندهان و رهبران بارز مقاومت از قبیل يحيی السنوار و محمد الضيف و… به صورت زمینی وارد غزه شد.

🔹حدود دو ماه پس از آغاز لشکرکشی زمینی ارتش اسرائیل به نوار ۳۶۵ کیلومتر مربعی غزه، با ارتشی روبرو هستیم که علیرغم اهداف مشخص‌شده حتی موفق به آزادسازی یک اسیر به صورت نظامی از دست حماس نشده‌است، هیچ یک از فرماندهان رده اول نظامی مقاومت را نتوانسته است طی عملیات زمینی به چنگ بیاورد و به به‌دست‌آوردن عکس ضیف و کفش سنوار می‌بالد، و روزانه تلفات و خسارات قابل توجهی را به جا می‌گذارد. با جمهور صهیونیستی روبرو هستیم که روز به روز از هزینه‌های جنگ خسته‌تر می‌شود و از بازگشت اسرا با این شیوه فعلی ناامیدتر؛ و با تحلیلگرانی که فاصله رژیم تا تحقق اهداف نظامی خود را بسیار زیاد می‌دانند، و دو خبر مهم با فاصله کم زمانی به گره خوردن اوضاع برای صهیونیست‌ها کمک کرده‌است.

🔹دوازدهم دسامبر ۲۰۲۳، ارتش اسرائیل به کشته‌شدن ۱۰ نظامی تیپ گولانی در کمین گردان‌های قسام در محله شجاعیه اعتراف کرد. محله شجاعیه همان محله‌ای بود که همان تیپ در سال ۲۰۱۴ در آن خسارات زیادی متحمل شده بود، و به همین دلیل بود که یکی از کشته‌شدگان این تیپ در فیلمی که از سخنان وی چند روز قبل از به هلاکت‌رسیدن منتشر شده‌بود برای تشجیع صهیونیست‌ها بیان می‌کند که ما حسابی باز با این محله داریم! تلفات بالای تیپ گولانی منجر به این می‌شود که چند روز بعد از این اتفاق ارتش اسرائیل تصمیم به عقب کشیدن موقتی این تیپ از نوار غزه بگیرد.

🔹اتفاق دیگر در پانزدهم دسامبر افتاد، که ارتش اسرائیل اعلام کرد که ۳ تن از اسرای اسرائیلی در غزه به اشتباه و در حالی که پرچم سفید به دست گرفته بودند و در حال فرار بودند توسط آتش نیروهای صهیونیست کشته شدند، اتفاقی که موجب فشار زیادی توسط خانواده اسرا به حاکمیت برای تن‌دادن به مبادله اسرا جهت زنده‌ماندن اسرای صهیونیست شد.

🔹در پی مشخص‌شدن مسیر طولانی رسیدن به اهداف بلندپروازانه پیشین و زیاد بودن هزینه، صحبت‌ها در مورد گذار ارتش به مرحله سوم جنگ شروع شد، و منجر به چند عقب‌نشینی نسبتا گسترده توسط ارتش شد. مرحله سوم جنگ که احتمالا به این معناست که اسرائیل اهداف خود را واقع‌گرایانه‌تر تنظیم می‌کند و مثلا ممکن است به جای پایان کامل حماس در پی ایجاد خندقی دور غزه برود. این گذار از اهداف دست‌نیافتنی به اهدافی واقع‌گرایانه‌تر هر چند ناگزیر بوده‌است، اما همین زنده ماندن حماس و آزاد نشدن اسرا و… به معنای شکست رژیم صهیونیستی تعبیر می‌شود، اینجاست که سیاسیون حاکم ترجیح می‌دهند با نشان‌دادن صورتی از پیروزی از این باتلاق خارج شوند تا اینکه ذلیلانه عقب‌نشینی کنند و به شکست اعتراف کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند لیستی از دستاوردهای بزرگ در یک بازه زمانی کم ایجاد کنند تا با القای حس بازگشت، و با نشان‌دادن چهره‌ای پیروزمند از خود دست به نرمش بزنند و ضمن مدیریت افکار عمومی از باتلاقی که در غزه گرفتار آن شدند نجات پیدا کنند.

ادامه دارد...
#یادداشت
#تحلیل

سید محمدحسین حسینی
تلگرام | سروش‌پلاس
مکتوبات هیأت ‌الزهرا(س) دانشگاه شریف
🔴 بررسی وضعیت اسرائیل در معرکه طوفان الأقصی بخش اول 🔹از همان روزهای آغازین عملیات طوفان الاقصی مشخص بود که رژیم صهیونیستی برای فرار از شکست سیاسی و نظامی چاره‌ای جز لشکرکشی و ورود زمینی به غزه ندارد، امری که هر چند تداعی‌کننده خاطرات تلخی برای صهیونیست‌ها…
🔴 بررسی زمینه‌ها و دستاوردهای احتمالی ترورهای اخیر و نقش جنبش دانشجویی در این مسئله

بخش دوم

🔹با این مقدمه می‌توان دستاوردهای ترورهای اخیر را برای صهیونیست‌ها تحلیل کرد. صهیونیست‌ها دنبال لیست‌کردن تعدادی دستاورد بزرگ در یک بازه زمانی کوتاه برای ارائه به افکار مردم خود هستند، و از ترور شهید سید رضی موسوی تا شیخ صالح العاروري و ابوتقوی و… همه در این راستاست، و این استدلال که دشمن چون در باتلاق غزه گیر کرده‌است به دنبال کشاندن جبهات دیگر به جنگ است استدلالی خطاست، چرا که نفع دشمن در این است که بدون هزینه دادن و بدون گیر افتادن در باتلاقی دیگر از باتلاق قبلی بیرون بیاید. هر چند ممکن است که برای سناریوی پاسخ‌گرفتن نیز آماده شده باشد، اما ترجیح آن‌ها منطقا بر پاسخ‌نگرفتن است.

🔹دستاورد دیگری که اسرائیل می‌تواند از این ترورها بگیرد، تاثیر روانی‌ای است که ممکن است بر جمهور مقاومت بگذارد. نتیجه طبیعی تهدیدهایی که به آن به صورت علنی عمل نمی‌شود ایجاد دسته‌ای از افراد سرخورده است که پس از سرد و گرم شدن در پی تهدیدهای پرشور تکراری (که بعضا توسط افراد با نیت درست با آب و تاب در آن‌ها دمیده می‌شود و بزرگ جلوه داده می‌شود) و آرامش‌های پس از آن از مقاومت سرخورده و ناامید می‌شوند و با ضربه‌های دشمن کنار می‌آیند و هر اقدامی را بی‌ثمر می‌بینند، و همچنین ایجاد دسته‌ای دیگر که مشکلات را نمی‌خواهند بپذیرند و سعی دارند با اطلاعات ناقص و ناکافی مسائل را برای خود توجیه کنند که بعضا این توجیهات به صورت حرف‌های شاذ و غیرواقع‌بینانه در می‌آید. مثلا این نگرش تخدیری که سایر گروه‌های مقاومت انتقام خون حاج قاسم را گرفتند (هر چند آن سردار شاید چنین منظوری نداشت اما این، نگرشی است که در بخشی از مؤیدین مقاومت در ایران شکل گرفته است) نگرشی دور از واقعیت است، و نکته اینجاست که این دو گروه به وجود آمده اثر تشدیدی روی همدیگر دارند. ناامیدی عده‌ای، به سایرین احساس تکلیف می‌دهد که ولو با اطلاعات ناقص امیدآفرینی کنند و به نگرش‌های غیرواقعی روی بیاورند و از آن طرف جوپراکنی‌های موضعی با سخنان شاذ و امیدآفرینی بدون پشتوانه در درازمدت موجب ناامیدی و سرخوردگی بعضی افراد می‌شود.

🔹تصمیم‌گیری در مسائلی مانند شیوه دقیق پاسخگویی و مسائل تاکتیکی وظیفه جنبش دانشجویی نیست، چه اینکه امری تخصصی است. اما دانشجویان باید با استفاده از اطلاعاتی و فهمی که دارند فضا را تحلیل کنند و در راستای مطالبه عدم انفعال گام بردارند. دانشجو و افراد جامعه باید بدانند که هیچ تصمیمی بدون هزینه نیست؛ اگر شخصی فکر می‌کند که ایران دکمه پرتاب موشک را فشار می‌دهد و بعد فوری بازدارنده می‌شود این خطاست، اما باید بدانیم که پاسخ ندادن نیز هزینه دارد، و به عقیده نگارنده پاسخ‌ندادن باعث می‌شود هزینه پاسخ‌دادن یا ندادن در بزنگاه‌های بعدی بیشتر نیز بشود. امروز بحث در مورد اینکه فلان ترور کار داعش بوده است یا اسرائیل بحث فاقد موضوعیتی است که از آن نتیجه بگیریم که آیا انتقام گرفته بشود یا نشود بحث فاقد موضوعیتی است، چرا که رویه‌ای را اسرائیل برای فرار از باتلاق غزه آغاز کرده است که هر کس در آن نقشه بازی کند مستقیما به سود اسرائیل کار کرده است. چه تفاوتی میکند که خود اسرائیل کرمان را منفجر کرده باشد یا جاهلان و مزدوران بدون جیره و مواجب اسرائیل؟‌ اسرائیل ماشین ترور را روشن کرده است و همین فرصت دست اذناب آن و سایر گروه‌های فرصت‌طلب جنایتکار داده است، و چاره کار هدف قرار دادن روشن‌کنندگان این ماشین ترور است. دانشجو (و هر یک از آحاد جامعه) امروز باید ضمن در نظر گرفتن اینکه جزئیات مسئله و تاکتیک‌ها نیاز به اطلاعات و تخصص دارد، ناامید و سرخورده یا توجیه‌گر صرف و تخدیرکننده نشود و در زمین بازی دشمن بازی نکند، و اصل اقدام و انتقام را آرمان‌خواهانه و به شیوه درست مطالبه کند، (فایده مطالبه یک اقدام این است که ضمن نشان‌دادن پشتیبانی بخشی از جامعه از آن اقدام - که باعث می‌شود هزینه آن اقدام واقع‌گرایانه‌تر محاسبه شود - شخص عذر خود را به جا می‌آورد و در صورت اختلاف زاویه دید با مسئولین نظر خود را با مسئولین امر در میان می‌گذارد.) و همچنین درک کند که زندگی عزتمندانه هزینه دارد و این یعنی هیچ تصمیمی وجود ندارد که اجرای آن بدون هزینه باشد، و این درک را در خود و اطرافیان و مسئولین ایجاد و تقویت کند؛ و هر جا و با هر تخصصی تلاش کند هزینه تصمیمات کم شود و در راستای جمله «ما باید قوی شویم» گام بردارد.

#یادداشت
#تحلیل

سید محمدحسین حسینی
تلگرام | سروش‌پلاس
🔲 «امتحان دوباره»

🔰 #خلاصه_سخنرانی #حادثه_تروریستی_کرمان
📆 ۱۵ دی ۱۴۰۲

👤 حجت‌الاسلام #قاسمیان

🔻 زدن حاج‌قاسم کاری نداشت.

🔻 عین‌الاسد، پالس ضعف به دشمن بود.

🔻 پاسخ سخت، باید توسط مردم احساس شود.

🔻 حاج‌قاسم آن موقعی که باید به خط می‌زد، بیسیمش را خاموش می‌کرد.

این امتحانی‌ست برای ما، برای مسئولین ما، برای انقلاب، به دلیل اینکه یک‌بار در این موقف قرار گرفتیم، و نمره‌ی قبولی نگرفتیم؛ به اذعان همه...

🔶 مشاهده خلاصه سخنرانی اینجا
⏱️ مدت مطالعه: ۹ دقیقه

سروش‌پلاس | تلگرام
من همانم که به آغوش تو آورد پناه،
بغلم کن!
خودمانیم کسی جز تو نفهمید مرا...


📖 شماره شصت‌وسوم #حیات منتشر شد

💢 ویژه‌نامه اردوی پابوس عشق

📥 مشاهده نسخه الکترونیکی نشریه

#طرح_جلد
#جلد_نشریه

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
حیات ۶۳.pdf
1.2 MB
من همانم که به آغوش تو آورد پناه،
بغلم کن!
خودمانیم کسی جز تو نفهمید مرا...


📖 شماره شصت‌وسوم #حیات منتشر شد

💢 ویژه‌نامه اردوی پابوس عشق

🔹 آمده‌ام تا که سلامت کنم...
(#سرمقاله/ امیرحسین شهیدی)

🔸 توسل
(#یادداشت/ حسین خوشبخت)

🔹 برنامه زمانی اردوی پابوس عشق
(#اینفوگرافیک)

🔸 هل الدین الا الحب
(#یادداشت/ علی خیری)

🔹  آداب زیارتی امام رضا (ع)
(#اینفوگرافیک)

🗓 هفته سوم بهمن ۱۴۰۲
#فایل_نشریه
#نسخه_الکترونیکی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
«نظرسنجی نشریه #حیات شماره 63 ویژه‌نامه اردوی پابوس عشق»

🔰 نظرات شما می‌تواند کمک شایانی در جهت بهبود کیفیت نشریات بعدی به تیم نشریه باشد؛ لذا از شما عزیزان خواهشمندیم با پر کردن این نظرسنجی به ما کمک نمایید.
ورود به نظرسنجی

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
‍‍🔲 جامعه‌شناسی کوفه

🔰 #خلاصه_سخنرانی #اعیاد
👤 حجت الاسلام #طباخیان

📆 ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
1️⃣جلسه اول

🔻 سرپوش گذاشتن روی اینکه این فرد در این کار نمادین و برخی کارها اشتباهاتی داشتند سبب می‌شود که به جای اینکه نقد را به سمت خطاکننده ببریم به سمت اصل هدف می‌بریم. پس ما باید بتوانیم از خودی‌ها هم نقد کنیم و نباید از خطاهای دیگران به راحتی چشم‌پوشی کنیم.

🔻  به طور کلی نباید به طور یقین انسان‌ها را دسته‌بندی کرد و انسان‌ها را مجازات کرد و درباره آن‌ها نظر داد زیرا باید درباره این‌ها پاسخ داده شود و هیچگاه نمی‌توان به طور قطع درباره حقایق نظر داد. با این سخنان مردم احساس می‌کنند به دو گروه تقسیم‌بندی می‌شوند.

🔻 اگر کوفه را به صورت یک جامعه و یک‌پارچه ببینیم، دچار تحلیل به شدت نادرستی می‌شویم و باید هرکدام را به صورت گروه گروه جداگانه در نظر بگیریم. دومین گام تحلیل نادرست وقایع تاریخی فروپاشی اخلاقی است که وقایع را به صورت نادرست در کنار هم قرار می‌دهند و برداشت‌های نادرستی از آنها بدست میاورند.

📑 مشاهده خلاصه سخنرانی
مدت مطالعه: ۲ دقیقه

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
‍‍🔲 جامعه‌شناسی کوفه

🔰 #خلاصه_سخنرانی #اعیاد
👤 حجت الاسلام #طباخیان

📆 ۲۴ بهمن ۱۴۰۲
2⃣جلسه دوم

🔻 در تحلیل تحولات جامعه تک پارامتری دیدن قضایا و اینکه دنبال یک علت برای رخداد بگردیم اشتباه است. همچنین اینکه بخواهیم گزاره‌های اخلاقی و معرفتی را به تحلیل‌های تاریخی خود بچسبانیم آن‌ها را دور از واقعیت می‌کند.

🔻 این شهر از موضوعیت جغرافیایی و تقدس خاصی برخوردار است زیرا بخش جدی‌ای از هویت شیعی ما به این اقلیم گره خورده است.

📑 مشاهده خلاصه سخنرانی
مدت مطالعه: ۲ دقیقه

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
‍‍🔲 جامعه‌شناسی کوفه

🔰 #خلاصه_سخنرانی #اعیاد
👤 حجت الاسلام #طباخیان

📆 ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
3⃣جلسه سوم

🔻 برای انجام کار فرهنگی باید فکرشده کار انجام شود که خیلی از کارهای امروزه بی‌پایه و‌اساس انجام می‌شود. ما گاهی اوقات فکر‌می‌کنیم که پست‌ترین مردم کوفه هستند چون امام را یاری نکردند درصورتیکه در‌هر نقطه جغرافیایی این قیام انجام می‌شد به بدترین شکل انجام می‌شد.

🔻  آمدن و‌نیامدن افراد در دوران عرب بستگی‌ به رئیس قبیله داشته و‌ اگر‌ رئیس قبیله تصمیم داشت که جنگی را همراهی کند بقیه هم همراهی می‌کردند پس باید کوفه را اینگونه بررسی کرد.

🔻 همه کسانی که امام حسین علیه السلام را شهید کردند یا عثمانی هستند یا کوفیانی که سکوت کرده‌اند. این اشتباهات درون کوفه قطعا قابل‌تغییر بود وگرنه امام حسین علیه السلام پا در این میدان نمی‌گذاشتند.

📑 مشاهده خلاصه سخنرانی
مدت مطالعه: ۲ دقیقه

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
🔰 چنین انتظارم‌ آرزوست...

سارا محمودآبادی

📚 #ریحانه


🔺بشارت به آینده‌ای روشن و سراسر پر از عدل و نیکی، نه‌تنها در اسلام و ادیان الهی وجود دارد، بلکه نشانه‌هایی از آن را در تعلیمات ادیانی چون هندو، زرتشت و بودا نیز می‌توان یافت. حال سوال اصلی این است که با وجود چنین عقیده‌ای، وظیفۀ معتقدین به آن چیست؟ آیا تنها انتظار به معنای عامش برای فرا رسیدن زمان ظهور منجی جهان کافیست یا باید به انتظار خود رنگ و بویی دیگر ببخشیم و در افق دیگری آن را به تصویر بکشیم؟

🌐 متن کامل این نوشتار را می‌توانید در ویرگول و یا به صورت "مشاهده فوری" مطالعه کنید.

📃 #یادداشت
زمان مطالعه: ۵ دقیقه


📎 سروش‌پلاس | تلگرام
منبر 32.pdf
2 MB
🌒 «سلوک منتظران»

📖 شماره سی و دوم #منبر

🔸معرفت امام عصر
🔹و چقدر این روز ها سخت می‌گذرد...
🔸مروری بر مناجات شعبانیه
🔹سلوک منتظران

🗓 هفته دوم اسفند ماه ۱۴۰۲
#فایل_نشریه
#نسخه_الکترونیکی
⚪️ در ستایش سفیدی

علیرضا چگنی

🔺 سؤالی که این روزها ذهن برخی را مشغول کرده است این است که در انتخابات پیش رو چه کار کنیم؟
این سؤال پاسخ خیلی ساده‌ای دارد: باید در انتخابات به بهترین گزینه رأی داد؛ البته ملاک‌های شایستگی برای شخص اصلح همیشه چالش‌برانگیز است که بحثی جدا را می‌طلبد. این پاسخ تحت فروض و شرایطی صحیح است که به نظرم اکنون برقرار نیستند. به ۳ شرط مهم برای صحیح بودن این پاسخ می‌پردازیم:
سلامت انتخابات، عدم مانع برای ورود گزینه اصلح به فرایند انتخابات و تأثیر گذار بودن انتخاب فرد اصلح
شرط نخست یعنی سلامت انتخابات از نظر بنده محل تردید نیست. اما شورای نگهبان در ورود افراد به عرصه انتخابات دست به رد صلاحیت‌ها و عدم احراز صلاحیت‌های عجیبی می‌زند که با توجه به واضح نبودن معیار‌های تابید صلاحیت و رویه غیر شفاف شورا شرط دوم را مورد تردید قرار می‌دهد. انتقادات زیادی به شورای نگهبان وارد می‌شود که به ذکر دو نمونه اکتفا می‌شود. شورای نگهبان اشخاصی که سال‌ها پست‌های مهمی را در کشور داشته و دارند را بدون محکومیت قضائی رد صلاحیت می‌کند. رد صلاحیت‌هایی مانند: علی لاریجانی (ریاست جمهوری 1400)، محمود احمدی‌نژاد (ریاست جمهوری ۹۶ و ۱۴۰۰)، اسحاق جهانگیری (ریاست جمهوری ۱۴۰۰)، علی مطهری (مجلس یازدهم)، محسن مهرعلیزاده (مجلس یازدهم)، حسن روحانی (خبرگان امسال)، سید محمود علوی (مجلس امسال) و... البته این اشخاص توانستند پست‌های مهمی را تصاحب کنند و بعد از رد صلاحیت هم در پست‌های مهمی مشغول می‌شوند. اما شورای نگهبان مانع از ورود خیلی از اشخاصی که تاکنون نقش جدی در ساختار حاکمیت نداشتند هم می‌شود. مثلاً در انتخابات مجلس کنونی میلاد گودرزی به‌دلیل عدم التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی بدون توضیحات اضافی عدم احراز صلاحیت شد!
شرط سوم یعنی تأثیری گذاری انتخاب بهترین گزینه نیز با چالش‌هایی مواجه است. نماینده مجلس قدرت زیادی دارد اما با رأی دادن به اشخاص نمی‌توان هر تغییری را ایجاد نمود. نهادهای زیادی مانند شورای نگهبان، نیروهای مسلح، ستاد اجرایی فرمان امام و... تحت‌تأثیر انتخابات نیستند و با تغییر نمایندگان یا دولت تغییر قابل توجهی در رویکرد این بخش‌ها صورت نمی‌گیرد.
در کنار این، ساختار مجلس نیز مشکلاتی دارد که باعث می‌شود اصلاحات به‌سختی رقم بخورد. به‌عنوان مثال اکثر نمایندگان از حوزه‌های انتخابیه کوچک و بعضاً با کمتر از ده هزار رأی وارد مجلس می‌شوند و دغدغه‌های محلی بر دغدغه‌های ملی آن‌ها سایه می‌افکند. این تعارض در کنار برخی تعارضات دیگر تاکنون باعث تصمیمات دردآور فراوانی شده‌است.
جدای از بحث بالا می‌توان از حق رأی به شیوه‌ای غیر از کارکرد اصلی آن استفاده‌کرد. کارکرد اصلی کتاب مطالعه و آموختن مطالب درون آن است اما شرایطی ایجاب می‌کند کتاب را زیر لپ‌تاپ قرار دهیم. در وضعیت کنونی که شرایط برای اعتراضات قانونی مهیا نیست با عدم استفاده از حق رأی به‌صورت رأی ندادن یا رأی سفید می‌توان به شرایط موجود اعتراض کرد.
در شرایط کنونی عدم مشارکت ضدیت با نظام تفسیر می‌شود؛ شاید عده‌ای فکر کنند با وجود نظام فعلی امکان اصلاح فراهم نیست و راه اصلاح وضعیت کنونی تقابل و سرنگونی نظام است، اما من این‌گونه نمی‌اندیشم و معتقدم با سرنگونی نظام نه‌تنها شرایط بهبود نمی‌یابد بلکه خیلی از داشته‌های فعلی را هم از دست می‌دهیم و به شرایطی به‌مراتب بدتر از حال دچار می‌شویم.
به همین دلیل در نظر دارم امسال رأی سفید دهم تا به حاکمیت این پیام را مخابره کنم که به بسیاری از اشتباهاتت اعتراض دارم ولی امید به اصلاح دارم و اصلاح را در تغییر نظام نمی‌بینم.
در این متن مختصر ادعاهای بسیاری مطرح شده که فرصت کافی برای بیان ادله آن‌ها نبوده است بنابراین این متن نیازمند نقد و نظرات شما می‌باشد.

ارتباط با ما: @Maktubat_admin
نظرات خود برای انتخابات و مبحث مردم‌سالاری را می‌توانید از طریق لینک زیر ارسال نمایید.

📎 سروش‌پلاس | تلگرام
💢 «امر، امر کیست؟»

💠 منتظر شماره شصت‌وچهارم نشریه #حیات باشید.

به زودی...

🌿 سروش‌پلاس | تلگرام
🔰 معرفت امام عصر

✍🏻 سعید الهی اصل (۹۹ برق)

📚 شماره ۳۲ #منبر

🔺همۀ ما حدیث معروف «مَن ماتَ وَ لَم یَعرِف اِمامَ زَمانِهِ ماتَ میتَةً جاهِلیَّةً» را که شیعه و سنّی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نقل کرده‌اند کمابیش شنیده‌ایم و هر یک با توجّه به تلقّی خود از شناخت امام زمان علیه‌‌السّلام از آن معنایی می‌فهمیم.

🔺همه می‌دانیم که این شناخت به صرف دانستن نام و نَسَب ایشان تحقّق پیدا نمی‌کند. چرا که منکرینِ آن حضرت و غیر مسلمانان هم چنین اطّلاعی از ایشان می‌توانند داشته باشند. پس تعبیر «معرفت» در این حدیثِ شریف معنایی بالاتر از این حد را می‌رساند.

🔺این «معرفت» چیست که با نداشتنش به مرگ جاهلی می‌میریم و با داشتنش مانند کسی هستیم که همراه امام زمان علیه‌السلام در خیمه‌ی ایشان حضور داریم؟

🌐 متن کامل این نوشتار را می‌توانید در ویرگول یا در نسخه دیجیتالی نشریه مطالعه نمایید.


📃 #یادداشت
زمان مطالعه: ۶ دقیقه
حیات 64.pdf
5.9 MB
📣 (امر،امر کیست؟)
📖شماره شصت و چهارم #حیات منتشر شد

🔹 هزارتوی زندگی
(#سرمقاله | سید محمد طاها حسینی)

🔸 نام آشناترین گمنام!
(#یادواره | محمد مهدی حسین بیکی)

🔹سخن بزرگان
(#یادداشت | محمد صادق باقری)

🔸یکی به جای همه
(#یادداشت | احمدرضا ضیائی)

🔹یک ریش و هزار قیچی
(#یادداشت | سارا سروش )

🔸نفس کشیدن فضای پاک می خواهد.
(#یادداشت | علی درگومه )

🔹خواص یا عوام؟!
(#یادداشت | امیرمحمود دهقانی )

🔸مردم سالاری زیر خیمه ولایت
(#یادداشت | علی محمد اسماعیلی )

🔹گلوله ها را نمی بینم.
(#یادداشت | متین یوسفی )

🔸آقای کارگزار!(قسمت سوم)
(# یادداشت | عرفان یوسفیان )

🔹میزان، رأی ملت است.
(#یادداشت | پرستش اسدی )

🗓 هفته دوم اسفند ۱۴۰۲

#فایل_نشریه
#نسخه_الکترونیکی

سروش پلاس | تلگرام
🔰 و چقدر این روزها سخت می‌گذرد...

✍🏻 سید علی موسوی (۱۴۰۱ ارشد برق)

📚 شماره ۳۲ منبر

🔺بارها شده که به خودمان گفته‌ایم کاش می‌توانستم بدانم تصمیم درست چیست! کاش می‌توانستم وظیفه خود را به خوبی بدانم! کاش می‌توانستم... در این روزها و در این دنیا پر از هیاهو و در زمان غیبت ولی خدا، سخت‌ترین کار برایمان شده تصمیم‌گیری؛ تصمیم‌گیری یعنی بتوانم تشخیص دهم بهترین کار چه کاریست و همان را انجام دهم. تصمیم‌گیری یعنی در مسیری حرکت کنم که رضای خدا در آن باشد و چقدر سخت است دانستن آن و چقدر شیرین است کسب رضای الهی...

🌐 متن کامل این نوشتار را می‌توانید در ویرگول یا در نسخه دیجیتالی نشریه مطالعه نمایید.


📃 #یادداشت
زمان مطالعه: ۶ دقیقه
🔰 مروری بر مناجات شعبانیه

✍🏻 علی الله‌وردی زاده (۱۴۰۱ برق)

📚 شماره ۳۲ #منبر

🔺خداوند منّان برخی روز­ها و ماه‌ها را بر زمان‌های دیگر فضیلت بخشید؛ از جمله ماه شعبان. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می­‌فرمایند: «بدانید که رجب، ماه خداوند و شعبان، ماه من و رمضان، ماه امت من است.» مناجات مدّنظر منقول از قطب عالم امکان، مولایمان امیرالمؤمنین علی علیه‌السّلام می­‌باشد. آمده است حضرت، و همچنین مابقیِ ائمه اطهار، بر خواندن این مناجات اهتمام داشته‌اند؛ خصوصاً در ماه شعبان. راوی این مناجات حسین بن خالویه است که از نحوشناسان و دستوردانان زبان عربی قرن چهارم هجری شناخته می­‌شود. این مناجات را سیّد بن طاووس در کتاب اقبال و علّامه مجلسی در بحارالانوار روایت کرده‌اند.

🌐 متن کامل این نوشتار را می‌توانید در ویرگول یا در نسخه دیجیتالی نشریه مطالعه نمایید.


📃 #یادداشت
زمان مطالعه: ۴ دقیقه
🔰 یکی به جای همه
📌شناخت آنان که به جای ما تصمیم می‌گیرند.

✍🏻 احمدرضا ضیائی (۰۱ مکانیک)

📚 شماره ۶۴ #حیات

دیکتاتور کیست؟

همۀ ما احتمالا تا به حال یک بار اسم دیکتاتور را شنیده‌ایم. دیکتاتور معمولاً به فرد یا گروهی اطلاق می‌شود که نظر خود را به نظر اکثریت ترجیح می دهد.
دیکتاتورها ممکن است محبوب یا منفور باشند؛ دیکتاتور‌های محبوب...

🌐 متن کامل این نوشتار را می‌توانید در ویرگول یا در نسخه دیجیتالی نشریه مطالعه نمایید.

📃 #یادداشت
زمان مطالعه: ۵ دقیقه
2024/06/14 23:09:47
Back to Top
HTML Embed Code: