Telegram Web Link
🍁#پیام‌های_قرآنی (۸)🍁

◻️سوره البقرة - آیه ١٥٥

﴿وَلَنَبۡلُوَنَّكُم بِشَيۡءٖ مِّنَ ٱلۡخَوۡفِ وَٱلۡجُوعِ وَنَقۡصٖ مِّنَ ٱلۡأَمۡوَٰلِ وَٱلۡأَنفُسِ وَٱلثَّمَرَٰتِۗ وَبَشِّرِ ٱلصَّٰبِرِينَ١٥٥﴾
«و البته شما را با چیزهایی از قبیل ترس و گرسنگی و زیان مالی و جانی و کمبود میوه‌ها می‌آزماییم و مژده بده صابران را».

▪️تفسیر: الله متعال خبر داده است که حتما بندگانش را به مشکلاتی گرفتار می‌نماید و با مصایبی می‌آزماید تا راستگو از دروغگو، و ناشکیبا از شکیبا جدا شود. این سنت الله متعال در رابطه با بندگانش است، زیرا اگر خوشی و راحتی برای اهل ایمان ادامه یابد و مشکلی برای آنان پیش نیاید نیکی و بدی از هم تشخیص داده نخواهد شد و فساد و تباهی به وجود خواهد آمد. و حکمت الهی اقتضا می‌نماید تا اهل خیر از اهل شر جدا گردند. این است فایده مشکلات، نه این‌که ایمان مومنان را از بین ببرد و آنها را از دین‌شان باز دارد، زیرا پروردگار ایمان مومنان را ضایع نمی‌گرداند. پس خداوند در این آیه خبر داده است که به زودی بندگانش را آزمایش خواهد کرد، ﴿بِشَيۡءٖ مِّنَ ٱلۡخَوۡفِ﴾ به چیزی از قبیل ترس از دشمنان ﴿وَٱلۡجُوعِ﴾ و اندکی از گرسنگی، زیرا اگر انها را به ترس یا گرسنگی کامل مبتلا نماید هلاک می‌شوند. مشکلات و بلایا انسان را تصفیه و پالایش کرده اما او را هلاک نمی‌کند. ﴿وَنَقۡصٖ مِّنَ ٱلۡأَمۡوَٰلِ﴾ این بخش از آیه شامل تمام ضررهایی است که متوجه اموال می‌شود از قبیل آفت‌های آسمانی، غرق شدن، ضایع شدن، و اموالی که پادشاهان ستم‌گر و راهزنان با زور و فشار می‌ستانند. ﴿وَٱلۡأَنفُسِ﴾ و از دست دادنِ دوستان و فرزندان و خویشاوند و یاران، و انواع بیماری‌هایی که آدمی یا دوستانش به ان مبتلا می‌شوند. ﴿وَٱلثَّمَرَٰتِ﴾ و دانه‌ها، خرما و همه درختان، و از بین رفتن سبزی‌ها و گیاهان به علت سرما یا آتش سوزی یا به سبب آفتی آسمانی از قبیل ملخ و غیره. این چیزها باید به وقوع بپیوندد، چون خداوند دانا و آگاه از آن خبر داده‌است، و همان‌طور که او خبر داده، به وقوع پیوسته است. به هنگام بروز این مشکلات مردم به دو گروه تقسیم می‌شوند: گروهی داد و فریاد سر داده و بی‌صبری می‌نمایند، و گروهی صبر پیشه می‌کنند. کسی که بی‌صبری می‌کند به دو مصیبت گرفتار شده است، یکی از دست رفتن چیز دوست داشتنی و محبوب، و دیگری از دست دادن چیزی بزرگتر، و آن پاداشی است که با صبر به دست می‌آید، که صبر اطاعت از دستور الله متعال است. پس چنین فردی خسارتمند و محروم است، زیرا ایمانی را که با خود داشت، ناقص یافته و صبر، شکر و رضا به قضا را از دست داده و نارضایتی سراسر وجودش را در بر گرفته است، و این بر شدت کمبود و نقص ایمانش دلالت می‌نماید.
و اما کسی که به هنگام پیش آمدن چنین مشکلاتی خداوند به او توفیقِ صبر دهد و از نارضایتی و عصبانیت در سخن و رفتار بپرهیزد و به پاداش خداوندی چشم امید ببندد، و بداند پاداشی که به خاطر صبر بر مصیبت به او می‌رسد از مصیبتی که برای او پیش آمده، بزرگ‌تر است، مصیبت در حق او نعمتی بس بزرگ است، چرا که از این طریق به چیزی که برای او مفیدتر است دست یافته است. زیرا او از دستور خداوند اطاعت نموده و پاداش وی را به دست آورده است. بنابراین، خداوند متعال فرموده است: ﴿وَبَشِّرِ ٱلصَّٰبِرِينَ﴾ و مژده بده صبر کنندگان را. یعنی به آنها مژده بده که مزدشان بدون حساب و کتاب و به طور کامل داده می‌شود. پس صبر کنندگان کسانی هستند که مژده و بخشش بزرگ را دریافته‌اند.

📝جهل و غفلت نسبت به این مفاهیم مهم باعث شده است در زندگی ما نا امیدی و ناراحتی بوجود بیاید. با امدن هر مشکل ناراحت و نا امید می‌شویم، زیرا یادمان رفته است این‌ها امتحانات از طرف پروردگاری حکیم است که نسبت به بندگانش از مادر به فرزندش مهربانتر است. ما باید در مقابل مشکلات و مصیبت‌ها صبر کنیم, و سخت‌ترین مصیبت‌ها، مصیبت به خاطر تبلیغ توحید و ایستاد شدن در برابر ظالم است، صبر و ثبات در امتحانات و راضی شدن به قضا و قدر باعث خواهد شد اجر و پاداش بزرگ بدست بیاوریم.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
3
💞فضیلت صلوات درشب وروز جمعه💞

پیامبر ﷺ فرمودند:
💖در روز و شب جمعه بر من صلوات بفرستید، و هر کس بر من صلوات بفرستد، خداوند ۱۰ بار بر او صلوات می‌فرستد.» [رواه بيهقی/5994]💖


💞اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد
اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى إِبْرَاهِيْمَ وَعَلَى آل إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيد💕
2
غم و اندوهی که سبب آنرا نمی‌دانی

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
◽️از وجود باطل وحشت نکن

ابوزرعه رازی (متوفای ۲۶۴ هجری قمری) از محدثان و حافظان بزرگ شهرری گوید:

اسحاق بن راهویه (مفسر و فقیه بزرگ شافعی متوفای ۲۳۷ قمری) در نامه‌ای برایم چنین نوشت:

"باطل تو را به هراس و وحشت نیافکند زیرا باطل دوره‌ی کوتاهی دارد و سپس متلاشی شده و از بین می‌رود".

📚 مقدمه‌ی جرح و تعدیل، ابوزرعه

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
◽️تکذیب کردن الله توسط انسان‌ها

از ابوهریره رضی الله عنه روایت است که:
رسول‌الله‌ﷺ فرمودند:
«قَالَ اللهُ: كَذَّبَنِي ابْنُ آدَمَ وَلَمْ يَكُنْ لَهُ ذَلِكَ، وَشَتَمَنِي وَلَمْ يَكُنْ لَهُ ذَلِكَ، فَأَمَّا تَكْذِيبُهُ إِيَّايَ فَقَوْلُهُ: لَنْ يُعِيدَنِي، كَمَا بَدَأَنِي، وَلَيْسَ أَوَّلُ الخَلْقِ بِأَهْوَنَ عَلَيَّ مِنْ إِعَادَتِهِ، وَأَمَّا شَتْمُهُ إِيَّايَ فَقَوْلُهُ: اتَّخَذَ اللهُ وَلَدًا وَأَنَا الأَحَدُ الصَّمَدُ، لَمْ أَلِدْ وَلَمْ أُولَدْ، وَلَمْ يَكُنْ لِي كُفْؤًا أَحَدٌ»:
«الله می‌فرماید: فرزند آدم مرا تکذیب کرد درحالی‌که نباید چنین می‌کرد؛ و مرا دشنام داد، درحالی‌که نباید چنین می‌کرد؛ اما تکذیبش این است که می‌گوید: او مرا چنانکه بار نخست آفرید، دوباره باز نخواهد گرداند؛ درحالی‌که برای من آفرینش نخست آسان‌تر از بازگرداندن او نیست؛ و دشنامش این است که می‌گوید: الله فرزندی برگرفته است، حال آنکه من آن یگانه صمد هستم که نه می‌زایم و نه زاده شده‌ام و هیچ‌کس همانند و همتای من نیست».

📚[صحیح است] - [به روایت بخاری] - [صحيح البخاري - 4974]

شرح حدیث:
پیامبرﷺ در این حدیث قدسی بیان می‌دارد که الله عزوجل دربارهٔ مشرکان و کفار خبر داده که آنان او را تکذیب می‌کنند و نقص و عیب را به او نسبت می‌دهند در حالی‌که نباید چنین می‌کردند.
تکذیب و دروغگو انگاشتن الله توسط آنان این است که ادعا می‌کنند الله آنان را باری دیگر پس از مرگ‌شان، همچون بار نخست که از عدم آفرید، بازنخواهد گرداند. الله در پاسخ به آنان بیان می‌دارد که: برای کسی که آفرینش را از عدم آغاز کرد، بازگرداندن آنان ممکن و بلکه آسان‌تر است، هرچند خلقت و بازگرداندن نزد الله یکی است، زیرا الله بر هر چیزی تواناست.
اما ناسزای‌شان این است که می‌گویند: الله فرزندی دارد. در پاسخ به آنان می‌فرماید که او یگانه است و در نام‌ها و صفات و افعالش از همهٔ کمالات برخوردار است و از هر نقص و عیبی مبراست و بی‌نیاز بی‌همتایی است که به کسی نیازمند نیست و همه به او نیازمندند؛ و پدر و فرزند کسی نبوده و کسی هم‌سطح و همانند و نظیر او نیست.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
متوجه اخلاق و رفتارمان باشیم ، مبادا کسی به سبب زشتی اخلاق ما از حق رویگردانی کند.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
4
◻️اهمیت انتخاب همسر

به مالک بن نبیان گفته شد: می‌خواهیم یک برنامه‌ی تربیتی برای فرزندمان به ما بگویید

او گفت: سِنش چقدر است؟ گفتند ۲ ماه
مالک گفت بروید، الآن دیگه دیر شده
برنامه از اون زمانی شروع میشه که مادر را برایش انتخاب می‌کنید.

📝ای جوان مسلمان در انتخاب همسر دقت کن، این را بدان که انتخاب همسر به معنی انتخاب مادر برای فرزندانت است، آیا همینکه همسرت خوشکل باشد ولی هیچ بویی از اخلاق اسلامی نبرده باشد برایت کافی است؟

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
❤‍🔥1
◽️ #احادیث_صحیح رسول اللهﷺ [8]

2202ـ ـ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ (رضی‌الله عنه) قَالَ: سَمِعْتُ النَّبِيَّﷺ قَالَ: «إِنَّ عَبْدًا أَصَابَ ذَنْبًا وَرُبَّمَا قَالَ: أَذْنَبَ ذَنْبًا فَقَالَ: رَبِّ، أَذْنَبْتُ وَرُبَّمَا قَالَ: أَصَبْتُ فَاغْفِرْ لِي. فَقَالَ رَبُّهُ: أَعَلِمَ عَبْدِي أَنَّ لَهُ رَبًّا يَغْفِرُ الذَّنْبَ وَيَأْخُذُ بِهِ؟ غَفَرْتُ لِعَبْدِي. ثُمَّ مَكَثَ مَا شَاءَ اللهُ. ثُمَّ أَصَابَ ذَنْبًا أَوْ أَذْنَبَ ذَنْبًا، فَقَالَ: رَبِّ، أَذْنَبْتُ، أَوْ أَصَبْتُ آخَرَ فَاغْفِرْهُ. فَقَالَ: أَعَلِمَ عَبْدِي أَنَّ لَهُ رَبًّا يَغْفِرُ الذَّنْبَ وَيَأْخُذُ بِهِ؟ غَفَرْتُ لِعَبْدِي. ثُمَّ مَكَثَ مَا شَاءَ اللهُ. ثُمَّ أَذْنَبَ ذَنْبًا وَرُبَّمَا قَالَ: أَصَابَ ذَنْبًا قَالَ: قَالَ: رَبِّ، أَصَبْتُ أَوْ قَالَ: أَذْنَبْتُ آخَرَ فَاغْفِرْهُ لِي. فَقَالَ: أَعَلِمَ عَبْدِي أَنَّ لَهُ رَبًّا يَغْفِرُ الذَّنْبَ وَيَأْخُذُ بِهِ؟ غَفَرْتُ لِعَبْدِي، ثَلاثًا. فَلْيَعْمَلْ مَا شَاءَ». (📚بخارى:7507)

ترجمه: همچنين ابوهريره (رضی‌الله عنه) مي‌گويد: شنيدم که نبي‌اکرمﷺ فرمود: «يکي از بندگان، مرتکب گناهي شد و يا گناهي انجام داد و گفت: پروردگارا! مرتکب گناهي شدم. پس مرا مغفرت کن. پروردگارش مي‌گويد: آيا بنده‌ام دانست که پروردگاري دارد که گناهان را مي‌بخشد و بخاطر آنها مجازات مي‌کند؟ بنده‌ام را بخشيدم.
آنگاه پس از مدتي، مرتکب گناهي ديگر شد و دوباره گفت: پروردگارا! مرتکب گناهي ديگر شدم. پس آنرا مغفرت کن. خداوند مي‌فرمايد: آيا بنده‌ام دانست که پروردگاري دارد که گناهان را مي‌بخشد و بخاطر آنها مجازات مي‌کند؟ پس بنده‌ام را بخشيدم.
سپس بعد از مدتي، مرتکب گناهي ديگر شد و گفت: پروردگارا! مرتکب گناهي ديگر شدم. آنرا نيز ببخش. خداوند مي‌فرمايد: «آيا بنده‌ام دانست که پروردگاري دارد که گناهان را مي‌بخشد و بخاطر آنها مجازات مي‌کند؟ پس بنده‌ام را بخشيدم. و بعد از مرحلة سوم مي‌گويد: پس هر چه مي‌خواهد، انجام دهد».

📝برادر و خواهر مسلمان ، این حدیث باعث می‌شود انسان احساس شرمندگی کند. تصور کنید الله تا چه بخشنده است و بندگانش را تشویق به بازگشت به سوی خودش می‌کند تا از عذاب جهنم معاف شوند، اما جمع کثیری از انسان‌ها این را نمی‌دانند و شعور ندارند تا از الله متعال شرم و حیا کنند. به این فکر کنید اگر ما در برابر بنده‌ای همچون خودمان خطایی کنیم و او مارا ببخشد، این لطف را هرگز فراموش نمی‌کنیم و بار بار از این بخشندگی حرف می‌زنیم، اما این همه لطف، کرم، بخشش، مرحمت و نعمات بی‌شمار الله سبحانه و تعالی را به یاد نمی‌اوریم. یا الله عبدی گناهکارم و وقتی به گناهانم فکر میکنم احساس شرمندگی می‌کنم ، یا الله من و دیگر مسلمانان را توفیق ده ، که با انجام اعمال صالح ، یاری کردن اسلام و مبارزه با کفار و منافقان گناهانمان را جبران کنیم.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
1
دُزد - گُرگ - سَگ

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
◻️نشانه‌های نفاق در نماز

امام ابن قيم رحمه الله می‌فرمایند: شش ویژگی در نماز از نشانه‌های نفاق است:

① تنبلی در هنگام برخاستن به سوی آن
② ریاکاری در ادای آن
③  تاخیر در ادای آن
④ تلاش نکردن برای ادای آن در جماعت
⑤ کوتاهی در گفتن اذکار آن
⑥  عجله کردن در ادای ارکان و واجبات آن

📗 الصلاة وحكم تركها↫【1/173】

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
4
آیتی که همه را باید بیدار کند!
اما افسوس جمع کثیری دوست
ندارند از خواب غفلت بیدار شوند

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
6
🍁#پیام‌های_قرآنی (۹)🍁

◻️سوره البقرة - آیه ١٥٩ ، ١٦٠

﴿إِنَّ ٱلَّذِينَ يَكۡتُمُونَ مَآ أَنزَلۡنَا مِنَ ٱلۡبَيِّنَٰتِ وَٱلۡهُدَىٰ مِنۢ بَعۡدِ مَا بَيَّنَّٰهُ لِلنَّاسِ فِي ٱلۡكِتَٰبِ أُوْلَٰٓئِكَ يَلۡعَنُهُمُ ٱللهُ وَيَلۡعَنُهُمُ ٱللَّٰعِنُونَ١٥٩﴾
«بی‌گمان کسانی که دلایل روشن، و هدایتی را که ما فرو فرستاده‌ایم پنهان می‌کنند، بعد از آن که آن‌را در کتاب برای مردم بیان نموده‌ایم، خداوند و نفرین کنندگان ایشان را نفرین می‌کنند».

﴿إِلَّا ٱلَّذِينَ تَابُواْ وَأَصۡلَحُواْ وَبَيَّنُواْ فَأُوْلَٰٓئِكَ أَتُوبُ عَلَيۡهِمۡ وَأَنَا ٱلتَّوَّابُ ٱلرَّحِيمُ١٦٠﴾
«مگر کسانی که توبه کنند و به اصلاح (خویشتن) بپردازند و (حقیقت را) بیان کنند، پس توبۀ ایشان را می‌پذیرم و من بسیار توبه ‌پذیر و مهربان هستم».

▪️تفسیر: همانا خداوند از اهل علم پیمان گرفته که آنچه را به آنان آموخته است به مردم یاد بدهند و برای آنان تبیین نمایند، کتاب الله را برای مردم تشریح کرده و آن را کتمان نکنند. 
پس هرکس این پیمان را نقض کند و به دو آفت «کتمان ما انزل الله» و «فریفتن بندگان الله» مبتلا شود، ﴿يَلۡعَنُهُمُ ٱللهُ﴾ خداوند آنان را از ساحتِ مقدس خویش طرد نموده و از رحمت خود محروم می‌نماید. ﴿وَيَلۡعَنُهُمُ ٱللَّٰعِنُونَ﴾ و تمام لعنت کنندگان آنها را نفرین می‌کنند. یعنی تمام خلایق، پس همه مخلوقات آنان را لعنت می‌کنند، چرا که آنان مکّار و حیله‌گر بودند و دین الله را به فساد و تباهی کشاندند و در آن تغییر و تبدیل به وجود آوردند. به همین خاطر سزای آنان از جنس کردارشان بود، و چون آنان مردم را از رحمت الله دور ساختند، الله هم آنها را از رحمت خود دور ساخت. از سوی دیگر، کسی که خیر و نیکی را به مردم یاد بدهد، الله تعالی و فرشتگان و حتی ماهیهای اقیانوس‌ها و دریاها بر وی درود می‌فرستند، چرا که وی در مسیر مصلحت و منفعت مردم و اصلاح دین آنان گام برداشته و مردمان را به الله نزدیک کرده است. اما کسی که آیات الله را کتمان کند، در واقع با امر و فرمان الله عناد و تضاد دارد، زیرا خداوند آیات خود را برای مردم بیان می‌کند، اما او آن را مخفی و مستور می‌دارد. پس چنین کسی بسیار به جا است که این چنین مورد تهدید قرار گیرد.
﴿إِلَّا ٱلَّذِينَ تَابُواْ﴾ به جز کسانی که از گناهانی که انجام داده‌اند پشیمان شده و از آن دست کشیده و بازگشته و تصمیم گرفته‌اند که دوباره آن را تکرار نکنند. ﴿وَأَصۡلَحُواْ﴾ و اعمال فاسد خود را اصلاح کرده‌اند. پس تنها ترک کردن کار زشت کافی نیست مادامی که عمل نیکو انجام نشود.
و نیز برای کسی که آیات الله را پنهان کرده است تنها دست کشیدن از پنهان کاری کافی نیست بلکه باید آنچه را که پنهان کرده است بیان دارد، و خداوند توبه چنین فردی را می‌پذیرد، زیرا باب توبه همیشه باز است و هرکس که اسباب توبه را فراهم کند خداوند توبه‌اش را می‌پذیرد. ﴿أَتُوبُ﴾ یعنی توبه پذیر. پس چنانچه بندگانش توبه کنند، گناهان آنان‌را عفو می‌کند. و خداوند همراه با احسان و نعمت‌هایش بسوی بنده باز می‌گردد. پس چنانچه بنده به‌سوی او باز گردد، خداوند متعال دوباره نعمت‌هایش را به وی ارزانی خواهد داشت.
﴿ٱلرَّحِيمُ﴾ یعنی کسی‌که مهربانی و رحمت فراوان دارد. رحمت الله همه چیز را فرا گرفته است. از جمله رحمت او این است که بندگان را به توبه و بازگشتن توفیق داده و آنها توبه کرده و باز می‌گردند، سپس بر آنها رحم نموده و با لطف و احسان خویش توبه آنها را می‌پذیرد. این است حکم توبه‌کننده از گناه.

📝کسانی که الله تعالی به انها علم دین و شناخت حقایق عطا کرده است و آنها آن را برای مردم بیان نمی‌کنند و پنهان می‌کنند، بدانند که در خطر بزرگی هستند. آن خطر خشم و غضب الله تعالی است و کسی که الله سبحانه وتعالی بر او خشم گیرد، به راستی از زیان‌کاران است. به عنوان یک مسلمان افرادی که علم دین اموخته‌اند را نصیحت می‌کنم که حق آن را ادا کنند و تمام تلاش خود بکنند مردم را اگاه کنند، زیرا در غیر اینصورت از کسانی خواهند بود که بهشت جاودانه را به متاع ناچیز دنیا فروخته‌اند و خشم و غضب الله تعالی را بر خود حلال کرده‌اند.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
4
Forwarded from از دست نده پیشنهادی ویژه ست😳😯
📣🟢 مژده مژده  مژده🟢📣

دوست داری حافظ کل قرآن بشی
حتی اگه بخوای یکساله حفظت رو به اتمام برسونی!
؟

🔖مدرسه حفظ قرآن خدیجه کبری:
🔸پراستقبال ترین طرح حفظ قرآن کریم در فضای مجازی
🔹با 15سال سابقه تدریس
🔸با بیش از 800 شاگرد از سراسر کشور
🔹و حضور 150مربی مجرب و دلسوز


📃اعطای گواهینامه تخصصی حفظ
♻️همراه با مشاوره تخصصی توسط خانم دکتر خدیجه ویسی(حفظها الله)

https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAE7wimd-bkWNRy1jfw

#روشهای_آسان_حفظ_قرآن_مثل_آب_خوردن😍👆
یاد آوری .... 🌹


👌فردا #دوشنبه است#......


💠 ما احیاگرانِ سنت رسول الله ﴿ صل الله علیه و سلم ﴾
،دوشنبه ها و پنج شنبه های هر هفته را روزه میگیریم ،،،


🎀می خوای ثواب کسی را که تمام سال روزه بوده را بگیری؟🎀

☝️هر کس بعد از (عید) فطر شش روز، روزه بگیرد مانند این است که تمام سال را روزه گرفته باشد، و هر کس کار نیکی انجام دهد، به او ده برابر پاداش داده خواهد شد.

🔺شروع این 6 روزه بعد از روز عید فطر یعنی از دوم ماه شوال شروع شده و تا آخر ماه ادامه دارد، و جائز است که این 6 روز را پی در پی و یا جداگانه روزه گرفت.
◽️اندیشه کن

▪️گروه اندکی که در مکه همراه پیامبرﷺ بودند بدین خاطر به خداوند ایمان نیاوردند و وارد اسلام نشدند تا پیروزی را با چشم خود مشاهده کنند...
آنان فقط در جستجوی حق بودند و آن را با هر نتیجه‌ای که داشت یاری می‌دادند. و بسیاری از آنها در حالی مردند یا به شهادت رسیدند که نصرت و پیروزی اسلام را ندیدند.

▪️بنابراین: حق را یاری بده هرچند که تک و تنها بودی و منتظر نتیجه در دنیا نباش.

‏﴿وَٱلَّذِينَ هَاجَرُواْ فِي ٱللهِ مِنۢ بَعۡدِ مَا ظُلِمُواْ لَنُبَوِّئَنَّهُمۡ فِي ٱلدُّنۡيَا حَسَنَةٗۖ وَلَأَجۡرُ ٱلۡأٓخِرَةِ أَكۡبَرُۚ لَوۡ كَانُواْ يَعۡلَمُونَ﴾
[📚النحل: ٤١]

‏کسانی که برای الله (به مدینه) هجرت کردند، پس از آن که (در مکه) مورد ظلم و ستم قرار گرفتند، در این دنیا جایگاه و پایگاه خوبی بدانان می‌دهیم، و پاداش اخروی (ایشان از پاداش دنیوی آنان) بزرگ‌تر است اگر بدانند.‏

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
2
Forwarded from عکس نگار
زیبـــاترین اشــعار، همـــراه با تصــاویر عالی، و متنهای آرامــبخش وانـــگیزشی وعاطفی


                   با ما همراه باشید👇👇
@delnaweshtahaiman
@delnaweshtahaiman
@delnaweshtahaiman
1
◻️از سوء خاتمه بپرهيزيم و بر حذر باشيم

امام موفق الدين ابن قدامة المقدسی رحمه الله می‌فرماید: ‏«هرگاه معنی سوء خاتمه را دانستی، از اسباب آن برحذر باش و آنچه سبب اصلاح آن می‌شود را آماده کن و مبادا که امروز و فردا کنی زیرا عمر بسیار کوتاه است».

📚[مختصر منهاج القاصدین (ص: ٣٩٣)]

📝تا کی نمی‌خواهیم برای مرگ آماده شویم؟ به راستی زندگانی دنیا فریبمان داده و اگر الله تعالی به ما رحم نکند، عاقبت سختی در انتظارمان است.

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
وَأَطِيعُوا اللهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
و از خداوند و رسولش فرمان بريد و با همديگر نزاع نكنيد كه در آن صورت سست مى‌شويد و شأن [و شوكتتان] از بين رود. و شكيبايى كنيد. بى گمان خداوند با شكيبايان است.

سورة الأنفال آیه 46

༄‌‌‌✿⃟‌‌‌💕@BoyeAtr_khoda˼࿐
1
2025/07/14 14:28:57
Back to Top
HTML Embed Code: