Telegram Web Link
Forwarded from NeuroTech | نوروتک
🔶🔹گزارش تصویری همایش « دانش مغز و شناخت در صنعت هوانوردی» همزمان با هفته آگاهی از مغز

▫️🔸این رویداد توسط شرکت نوروتک ایران با همکاری شرکت‌فرودگاه‌ها و نوابری هوایی ایران و جامعه متخصصین مراقبت پرواز و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در روز پنج‌شنبه مورخ ۹ اسفند ۱۴۰۳ در سالن همایش‌ فرودگاه مهرآباد با محوریت آشنایی با دانش مغز و شناخت برگزار شد.

▫️🔹در این رویداد که با حضور متخصصان مراقبت پرواز کشور و خانواده‌‌های ایشان، جمعی از خلبانان و مسئولین سازمان‌های هواپیمایی، جناب آقای مهندس امیرانی معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و جناب آقای مهندس نیکنام مدیرکل کنترل ترافیک هوایی ایران همراه بود؛ سخنرانی‌هایی با محوریت آشنایی با دانش مغز و علوم شناختی و کاربردهای آن، ارزیابی شناختی و امکان ارتقا عملکردهای شناختی و همچنین اهمیت مراقبت از مغز وسبک زندگی سالم و بهداشت خواب توسط دکتر آناهیتا خرمی، کاپیتان همایون قاضی مرادی و دکتر امیرعباس نظری‌زاده صورت گرفت.

🔷🔸 نوروتک ایران | @irneurotech
به منظور توسعه فناوری های پیشرفته در کشور،“ نقشه راه واسط های مغز و رایانه“ با همکاری گروهی از متخصصان و محققان دانشگاهی و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی تهیه و تدوین شد.


✴️ واسط های مغز و رایانه (Brain-Computer Interface) یک زمینه بین رشته‌ای و نوظهور است که بر تحقیق و توسعه فناوری ها و تجهیزاتی تمرکز دارد که امکان برقراری ارتباط مستقیم بین مغز و دستگاه‌های خارجی را فراهم می‌کنند. به دلیل پتانسیل بالای این فناوری برای تحول در زمینه های مختلف، از تحقیقات پایه تا کاربردهای پزشکی و غیر پزشکی، کشورهای بسیاری درحال سرمایه‌گذاری گسترده در این حوزه هستند.

☑️ در این طرح پژوهشی بر ایجاد و نقش شرکت های دانش بنیان و گروه های تحقیقاتی به عنوان موتور محرکه توسعه این حوزه تاکید شده است و حمایت از طرح های پژوهشی، تسهیل فرایند اخذ مجوزها، ایجاد صندوق سرمایه گذاری، توسعه همکاری های بین المللی، توسعه زیر ساخت های آموزشی، ایجاد شبکه ملی و تدوین سند ملی به عنوان راهبردهای کلیدی در توسعه واسط های مغز و رایانه در کشور قلمداد شده است.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نگاهی به بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک فناوری پردیس و نشست با فناوران و نخبگان در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳


🆔 @pr_isti
🔹 گزارش رویداد «سلامت مغز در سالمندی» 🔹

روز چهارشنبه ۱۵ اسفند، رویداد «سلامت مغز در سالمندی» با حضور بیش از ۱۳۰ سالمند در سرای سلامت سپهر، منطقه ۲ تهران برگزار شد. این برنامه با هدف افزایش آگاهی درباره پیشگیری از آلزایمر، اهمیت روابط اجتماعی در سلامت مغز، و پایش عملکرد شناختی توسط مرکز ملی مغز و مدرسه علوم اعصاب اجتماعی و با همکاری اداره کل سلامت شهرداری تهران و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی اجرا شد.

📌 برنامه‌های اجرا شده: کلاس آموزشی درباره آلزایمر و پیشگیری از آن پنل تخصصی در مورد ارتباطات اجتماعی و سلامت مغز پایش فشار خون، قند خون و ارزیابی عملکردهای شناختی بازی‌های گروهی برای تقویت مهارت‌های شناختی

🎯 این رویداد گامی مؤثر برای ارتقای سلامت مغز و بهبود کیفیت زندگی سالمندان بود.


@BrainAwareness
🌐
http://www.cogc.ir
🔸 نشست علمی «تولد ذهن جنایتکار» با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها توسط مرکز ملی مغز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

🔸  «آیا جنایتکاران زاده می‌شوند یا ساخته می‌شوند؟» پرسش محوری نشست علمی «تولد ذهن جنایتکار» بود که توسط مرکز ملی مغز و با همکاری انجمن علوم اعصاب و مدرسه علوم اعصاب اجتماعی در روز جمعه 17 اسفند برگزار شد.

🔸 در این نشست با حضور دکتر میرفاضلی، دکتر شریعت، دکتر صابری و دکتر قوام به تشریح زمینه های وقوع جرم و ایجاد فرد مجرم و عوامل مختلف مستعدکننده و تاثیر گذار بر آن از دیدگاه علوم اعصاب پرداخته شد.

@BrainAwareness
🌐
http://www.cogc.ir
با هدف تمرکز بر بهبود تعامل انسان-ماشین با استفاده از پردازش سیگنال های عصبی و عضلانی، پژوهشگران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و موسسه آموزش عالی شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناور ی های شناختی موفق به طراحی یک سیستم واسط مغز-رایانه ترکیبی شدند.

🔷 دکتر”محمدحسین مقامی“مجری این طرح پژوهشی گفت: این سیستم با ادغام سیگنال های الکتروانسفالوگرافی (EEG) و الکترومیوگرافی (EMG) و استفاده از روش های پیشرفته پردازش سیگنال نظیر الگوی فضایی مشترک (CSP) و آنتروپی زمان-فرکانس ویگنر-ویل، امکان کنترل محیط های چند منطقه‌ای اینترنت اشیاء را فراهم می‌کند

🔺مجری این طرح تحقیقاتی تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی می افزاید: این طرح که با هدف تمرکز بر بهبود تعامل انسان-ماشین با استفاده از پردازش سیگنال های عصبی و عضلانی به روش ثبت همزمان EEG و EMG از ۱۰ آزمودنی سالم و پیاده سازی الگوریتم های ترکیبی طبقه بندی به اجرا در آمده است در امر تأثیر اجتماعی: تسهیل زندگی افراد دارای ناتوانی حرکتی و توسعه فناوری های هوشمند کم هزینه تاثیرات اجتماعی فراوانی در بر دارد.

🌐 متن کامل خبر: www.cogc.ir
🔺 نمایش اقتدار فناورانه ایران در حوزه سلامت

🔸 نشست خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث۱۴۰۴ ، با حضور رضا بخشی‌آنی، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی و امین‌رضا خالقیان، مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل پارک فناوری پردیس و جمعی از اصحاب رسانه، امروز ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۳ در معاونت علمی برگزار شد.

مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد زیست فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی معاونت علمی در این نشست عنوان کرد:
🔹رویداد ایران هلث، فرصتی است که برترین توانمندی‌های صادراتی کشور در تمام حوزه‌های دارو، درمان و سلامت به صورت یکپارچه عرضه می‌شود و نمایش‌دهنده اقتدار فناورانه ایران در عرصه سلامت خواهد بود.

🔸سلامت دیجیتال، حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوظهور، بخش مهمی از نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۴ است. در این نمایشگاه، فرصتی برای معرفی روندها و کلان‌روندهای نوظهور و فناورانه فراهم شده است.

🌐 مشاهده جزئیات خبر


🆔 @pr_isti
2025/07/05 14:43:53
Back to Top
HTML Embed Code: