هریک از ما چیزی از دست می‌دهیم که برایمان عزیز است. فرصت‌های از دست رفته، امکانات از دست رفته، احساساتی که هرگز نمی‌توانیم برشان گردانیم. این قسمتی از آن چیزی است که به آن می‌گویند زنده بودن.‌

اما در درون کله‌ی ما دست‌کم این جایی است که من تصور می‌کنم جای کمی هست که این خاطرات را در آن بیانباریم. اتاقی با قفسه‌هایی نظیر این کتابخانه. و برای فهم کارکرد قلب‌مان باید مثل کتابخانه فیش درست کنیم. باید چندی به چندی از همه چیز گردگیری کنیم. ‌

بگذاریم هوای تازه وارد شود و آب گلدان‌های گل را عوض کنیم. به عبارت دیگر، همیشه در کتابخانه‌ی خصوصی خودت به سر می‌بری.


هاروکی موراکامی
کافکا در کرانه

@vkends

🌿 @Calmife

ملال معمولاً زمانی ایجاد می‌شود که نمی‌توانیم آنچه را می‌خواهیم انجام دهیم، یا مجبور باشیم کاری را انجام دهیم که نمی‌خواهیم.‌

ولی هنگامی که نمی‌دانیم چه کاری را می‌خواهیم انجام دهیم، وقتی توانایی پذیرش مسئولیت‌های خود در زندگی‌مان را نداریم چطور؟ در آن هنگام ممکن است خود را در ملال عمیقی بیابیم که یادآور فقدان قدرت اراده است، چون چیزی نیست که اراده بتواند بر آن چنگ بیندازد.

لارس اسوندسن
فلسفه ملال

🌿 @Calmlife
انسان در حقیقت حیوانی وحشی و مخوف است، که ما او را تنها در حالت رام و مهار شده می‌شناسیم، این حالت را تمدن نامیده‌اند. از این رو است که اگر گاه و بیگاه طبیعت واقعی او طغیان کند، به وحشت می افتیم.

در باب طبیعت انسان
آرتور شوپنهاوئر

🌿 @Calmlife
سلام بر گوساله ی عزیزم

ای پسرجان، هیچ میدانی که ما گاوها چقدر گوساله بودیم؟ یادت می آید که من چقدر حرف های احمقانه به تو گوساله می گفتم؟ آه... من چقدر در احمقی فرو رفته بودم، آخ... ببخشید. بله... من چقدر در احمقی فرو رفته بودم و چقدر ناآگاهانه حرف هایی نشخوار می کردم که بوی یونجه گندیده می داد. من چقدر نابخردانه تو را که نسل جوان گاوها بودی و در واقع یک گوساله ساده لوح بودی را تحریک کردم که بیایی و دنبال من برویم ته مزرعه و نزدیک غروب آفتاب حرف هایی از دهان من بشنوی که نه من آنها را می فهمیدم و نه تو عقلت می رسید که آنها را بفهمی و ما فقط تحت تاثیر باد.
گول خورده بودیم. حالا من، گاو پیر چروکیده پلاسیده احمق، تو را فریب دام و دم پرچین ها و غروب و کلا هرچی بهت گفتم احمقانه بود. لذا تو ای گوساله... دیگر حرف های من را باور نکن و مثل یک گاو اصیل برو و هرچه خرها می گویند گوش بده...
امضا: پدربزرگ

بزرگمهر حسین پور
من گوساله ام

🌿 @Calmlife
تنها «حقیقت مطلق» این است که هیچ‌چیز مطلقی وجود ندارد. موقعیت اگزیستنسیال می‌گوید دنیا تصادفی است یعنی هرآنچه هست، می‌توانست طور دیگری باشد؛ یعنی خود انسان‌ها هستند که دنیای خود و موقعیتشان را در آن می‌سازند. ‌

یعنی معنایی در کار نیست. جهان از نقشه‌ای عظیم برخوردار نیست. هیچ خط مشی‌ای جز آنچه فرد خود می‌آفریند، وجود ندارد.


اروین د یالوم
روان‌ درمانی اگزیستانسیال

🌿 @Calmlife
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ابتدا ویدئو را تماشا کنید اما بعد؛

نکته‌ای‌ که این دوستان دین‌خو فراموش میکنن یا خودشون رو به فراموشی میزنن و خیلی سهل‌انگارانه از‌‌ کنارش رد میشن اینه که مذهب اگر وسیله بشه همونطور که می‌تونه پشتوانه‌ای برای اخلاق باشه، می‌تونه باعث و بانی جنایت هم بشه، اخلاق رو بالکل تعطیل و نابود هم بکنه نمونه‌ی بارزش هم داعش و القاعده و ... هستن.

@abouzar_shariati

🌿 @Calmlife
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 در باب خرافات

طبق مطالعاتی که در حوزه‌ی ادیان و مذاهب صورت گرفته، به این نکته اشاره شده است که در هندوستان قحطی شدیدی اتفاق می‌افته و مردم صرفاً با شیر گاو و یک نوع موز کوچک زنده می‌ماندند.
در واقع گاو و درخت موز، تنها منبع غذایی مردم میشه.
کار به جایی می‌رسه که به درخت موز پارچه‌های رنگی می‌بستند و به عنوان توتم بهش احترام می‌گذاشتند.
گاو رو هم مقدس کردند و سبب شدند که کسی گاو رو نکشه ...
هدف زیستی بود نه تقدس.
پس از سال‌ها قحطی گذشت و شرایط مناسب شد، اما هنوز در هندوستان گاو، درخت و... برای عده‌ای مقدس است.
نکته جالب اینجاست که در همین ایران خودمون، خیلی جاها بدون توجه به علت و معلول، درخت، سنگ و... مقدس وجود داره و مردم ازشون مراد می‌طلبند.
در همین منطقه ما هم چندتا درخت و سنگ مقدس وجود داره، و البته دکتر_مهندس‌های چاپلوس فرصت طلب به تأیید مراد دهندگی این چیزها می‌پردازند.

جهل مقدس
محمد عینی‌زاده
@mohammad_eynizadeh

@Calmlife
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تنها انسانیت را در نظر داشته باشیم و باقی چیزها را فراموش کنیم. اگر بتوانیم از عهده این کار برآییم، آینده انسان، بهشتی خواهد بود لبریز از شادی، دانش و آگاهی، ولی اگر موفق نشویم، یک نابودی عظیم را پیش رو خواهیم داشت
برتراند راسل

سکانسی از فیلم خوشه‌های خشم اثر جاودانه جان فورد فیلم‌ساز بزرگ آمریکا، محصول سال ۱۹۴۰ برگرفته از رمانی به همین نام نوشته جان اشتاین بک

🌿 @Calmlife

والدین بد قدرت کم‌وبیش نامحدودی دارند. والدین بد فقط در عرض چند سال می‌توانند کودکانی بار بیاورند که:

متقاعد شده‌اند که ارزشمند نیستند.
از خودشان بی‌اندازه متنفرند.
همواره مطمئن‌اند که مرتکب اشتباهی خطیر شده‌اند.
همیشه در انتظار بروز فاجعه‌اند.
از ظاهرشان بیزارند.
از خشم و حسادت افراد واهمه دارند.
قادر به واکاوی ذهن خود نیستند.
همیشه احساس می‌کنند باید با همه‌چیز موافقت کنند، همه‌چیز را رعایت کنند و افراد را راضی نگه دارند.
از ترس اینکه نزد دیگران منزجرکننده به نظر بیایند، قادر نیستند شخصیت حقیقی‌شان را آشکار کنند.
هرگز نمی‌توانند سواستفاده از خود را، به هر شکلی که باشد، متوقف کنند.
همیشه پولشان را به رخ می‌کشند و ادعا می‌کنند مقبول‌اند.
چون خودشان آزار دیده‌اند، خود را مجبور به آزار دیگران می‌دانند.
ابهام و انتقاد را تحمل نمی‌کنند.
نمی‌توانند بازی کنند.
همیشه حق باید با آن‌ها باشد.
هرچیز امیدوارکننده، شفقت‌آمیز و خوبی را که وارد زندگی‌شان می‌شود، خراب می‌کنند.
و این تازه اول ماجراست.

آلن دوباتن
یک سفر درمانی

🌿 @Calmlife

هرگونه رشدی نیازمند وداع است وداع با ارزش های سابق، رفتارهای سابق، عشق های سابق و هویت سابقتان از این رو رشد و آگاهی با چاشنی اندوه همراه است.

عدم پذیرفتن فرعیات و حواشی، ما را رها می‌کند؛ عدم پذیرفتن آنچه با مهم‌ترین ارزش‌هایمان، با معیارهای برگزیده‌مان منطبق نیست، عدم پذیرفتن تعقیب مداوم سطح بدون عمق. ‌

بله، تجربهٔ گسترده وقتی که جوان هستید احتمالاً ضروری و مطلوب باشد، به هر حال، شما باید بروید و آنچه به نظرتان ارزش سرمایه‌گذاری دارد کشف کنید. اما عمق، جایی است که گنج در آن مخفی شده است. باید به چیزی متعهد بمانید و عمیق حرکت کنید تا آن را استخراج کنید. این در روابط و حرفه و هر جای دیگر کاربرد دارد.


مارک منسن
هنر ظریف رهایی از دغدغه ها


نظر شما چیه؟ با این متن موافقید؟

🌿 @Calmlife

هرکس فقط می‌تواند با «خود» در هماهنگی کامل باشد، نه با دوست یا همسر؛ زیرا تفاوت‌های فردی و مزاجی هر چند اندک باشند، همواره به ناهماهنگی منجر می‌شوند.

آرامش عمیق و حقیقی دل و راحت تمام‌عیار روح که بعد از سلامتی بالاترین نعمت زمینی است، فقط در تنهایی قابل دسترسی است و میزان لذت بردن از تنهایی با پرمایه یا کم‌مایه بودن فرد مرتبط است.


آرتور شوپنهاور
در باب حکمت زندگی

🌿 @Calmlifr
🔡 تدریس خصوصی زبان انگلیسی ( آنلاین ) 
@Online_English_Classes

وقتی انسان راه فردیت را دنبال می کند، وقتی زندگیِ خودش را زندگی می کند، باید خطاها را پبذیرد، زیرا زندگی بدون این اشتباهات کامل نمی شود و یا حتی برای یک لحظه تضمینی نیست که گرفتار خطا نشویم.
شاید بیندیشیم راه امنی نیز وجود دارد، اما آن راه، راه مرگ خواهد بود؛ آنگاه دیگر چیزی رخ نخواهد داد، یعنی لااقل چیزهای درست. آن کس که راه مطمئن در پیش می گیرد با مرده فرقی ندارد!


کارل گوستاو یونگ
خاطرات رؤیاها تأملات

🌿 @Calmlife
خرمگس آتن :

«شما مردم مانند اسب تنبلی هستید که احتیاج دارید برای اینکه راه بیفتید گاهی خرمگسی به شما نیش بزند و من همچون آن خرمگسی بوده‌ام که نیشکی می‌زده‌ام و شما را به اندیشیدن وا می‌داشتم.»

سقراط به نقل از افلاطون

@abouzar_shariati

🌿 @Calmlife
تنها راه رسیدن به سلامت روان گذار از نارسیسیسم (تمرکز تنها بر نیازهای خود) و رسیدن به عشق موضوعی و ظرفیت عاشق شدن است.


#زیگموند_فروید

🌿 @Calmlife
🔡 تدریس خصوصی زبان انگلیسی ( آنلاین ) 
@Online_English_Classes

من می‌دانستم نومیدی هست٬ اما نمی‌دانستم یعنی چه. من هم مثل همه خیال می‌کردم که نومیدی بیماری روح است. اما نه٬ بدن زجر می‌کشد. پوست تنم درد می‌کند٬ سینه‌ام٬ دست و پایم. سرم خالی است و دلم بهم می‌خورد. و از همه بدتر این طعمی است که در دهنم است. نه خون است٬ نه مرگ٬ نه تب٬ اما همهٔ اینها باهم کافی است زبانم را تکان بدهم تا دنیا سیاه بشود و از همهٔ موجودات نفرت کنم. چه سخت است٬ چه تلخ است انسان بودن!
‌ ‌
آلبر_کامو
کالیگولا

🌿 @Calmlife
2024/05/21 06:36:42
Back to Top
HTML Embed Code: