Telegram Web Link
🔚 پیشنهاد راهبردی!

🔹 سفر آقای دکتر احمدی‌نژاد رئیس جمهور اسبق جمهوری اسلامی ایران، به کشور گواتمالا که به عنوان حیاط خلوت آمریکا شناخته می‌شود دستاوردهای بسیاری مهمی داشت. یکی از موفقیت‌های بارز این سفر؛ بی‌ اعتبار کردن تحریم‌های ایالات متحدهٔ آمریکا بود.

🔹 آقای دکتر احمدی‌نژاد، علی‌رغم تحریم جدیدی که توسط رئیس‌جمهور و وزارت خزانه‌داری آمریکا به صورت رسمی اعلام شده بود، تصمیم به نادیده گرفتن این تحریم‌ نمود و به سفر به کشور گواتمالا در آمریکای لاتین روی آورد. سفر ایشان با وجود تحریم شدن ایشان، معادلات تحریم‌ها در #نظم_نوینی که درحال شکل‌گیری می‌باشد را وارد مرحله‌ای جدیدی به نام اعتبارزدایی از تحریم‌ها ساخت.

🔜 به رئیس جمهور محترم، جناب آقای رئیسی و وزارت امورخارجه تحت مدیریت ایشان یشنهاد می‌شود تا برای #افتتاح_سفارت ایران در گواتمالا، مذاکرات با رئیس جمهور گواتمالا آغاز شود. این گام منجر به برهم خوردن موازنه و تعادل قدرت آمریکا در حیاط خلوت یادشده خواهد شد و بلادرنگ جمهوری اسلامی ایران از سفر آقای دکتر احمدی‌نژاد و فرصت پیش آمده به موجب اتفاقات غرب آسیا نهایت استفاده خود را در پهن کردن بازوان #فرامنطقه‌ای خود خواهد برد.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 انصارالله و ایلات!

🔸 نقش بندر ایلات در اقتصاد رژیم صهیونیستی(سومین بندر مهم فلسطین اشغالی) و تجارت با کشورهای آسیا و شرق بسیار قابل توجه است. ناامنی برای این بندر به معنای کاهش فعالیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری در آن و بالتبع، تاثیر منفی بر اقتصاد رژیم صهیونیستی را به دنبال خواهد داشت.

🔸 این بندر تا کنون مورد حمله قرار نگرفته بود و از این جهت علاوه بر احساس امنیت بالا برای غاصبان و سرمایه‌گذاران، سامانه هوایی قدرتمندی نیز در آن مستقر نشده است. از این رو در اخبار منتشر شده در مورد تلاش برای انهدام موشک و پهپادها، خبری از گنبد آهنین نبود و سامانه‌های حیتس و اَرو در مدل‌های متعدد وارد عمل شدند تا بتوانند جلوی حملات را بگیرند.

🔸 بسیاری از غاصبان اطراف غزه که در هفته‌های گذشته، لانه‌های غصبی خود را ترک کردند با تصور این مطلب که ایلات و مناطق اطراف آن امن‌ترین مکان است به آنجا کوچ کردند. این حملات باعث می‌شود که غاصبان چند ملیتی که تا کنون گمان می‌کردند در ایلات امنیت دارند مجددا احساس ناامنی کرده و مسئله کوچ برعکس تقویت شود.

🔜 حمله انصارالله به بندر ایلات مصداق ضرب‌المثل یک تیر و چند نشان است که در صورت گسترش حملات و تقویت آن، تاثیرات بیشتری در این جهات نشان خواهد داد.
🔻
@Citizenshiprights57
🔚 انگلیس خبیث!‍

🔹 همه به سید حسین فاطمی التماس کردند که تقاضای عفو کند. گفته بودند رحم کنید به پسرتان به سیروس. اما ایشان در جواب گفته بود:

👤 «اگر من امروز استغفار کنم دیگر هیچکس در این مملکت حرف کسی را باور نمی‌کند! جواب جوان‌های مملکت را در آینده تاریخ چه کسی خواهد داد؟! می‌گویند حسین فاطمی هم وقتی پای جانش افتاد، به گه خوردن افتاد!»

🔜 دکتر احمدی نژاد: «با پیروزی انقلاب برای مدت کوتاهی از شهید دکتر فاطمی و همرزمانش تجلیل شد و نام او را بر خیابانی در شهر تهران نهادند، لیکن دست‌های پنهان مانع از آن شدند تا با یاد آوری‌های موثر و ارزشمند از او و یارانش، از خودآگاهی‌های ملی نسبت به سیاست های ضد ایرانی استعمار پیر در کشور صیانت شود.»

🔹 #هاشمی_رفسنجانی
🔹 #اعوان_انصار_برجامیونی

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 توافق آتش‌بس موقت در غزه؛ به نفع مقاومت یا به نفع اسرائیل؟!

✍🏻 یک از دو

🔸 از لحظه‌ای که حجم تلفات بی‌سابقه صهیونیست‌ها در ۷ اکتبر رسانه‌ای شد، قابل پیش‌بینی بود که واکنش آنها نیز باید با این حجم تلفات تناسبی داشته باشد. چه از منطق نظامی، چه از جنبه بازدارندگی و چه از باب ساحت داخلی رژیم، آنها راهی جز جنگ تمام‌عیار با مقاومت در غزه نداشته و ندارند!

🔸 اکنون که ۴۷ روز از آغاز جنگ و تقریبا ۲۶ روز از حملهٔ زمینی به غزه گذشته، توافق #آتش_بس موقت بدست آمده که در واقع یک نقطه عطف و شاید نقطه چرخش جنگ باشد. فراموش نکنیم که ضربه سنگین و تاریخی که اسرائیل در ۷ اکتبر از حماس دریافت کرد، قابل جبران نیست. جبران این ضربه سنگین شاید با همان اهداف اعلامیِ حداکثریِ اسرائیل از جنگ ممکن شود. یعنی آزادسازی اسراء(از طریق نظامی و بدون امتیاز دادن به حماس) و از بین بردن #حماس و جهاد اسلامی در غزه. که البته در محافل نیمه رسمی صحبت از تخلیه کل مردم غزه به صحرای سینا و برخی کشورهای عربی نیز مطرح گردید! و به طرز بی‌سابقه‌ای این اهداف اسرائیلی توسط #آمریکا حمایت و تأیید شد.

🔸 همواره قضاوت درباره نتیجه جنگ‌ها در تاریخ محل مناقشه بوده و هرکسی روایت خود را مبتنی بر منطقی خاص ارائه می‌دهد. اما شاید یکی از منطقی‌ترین شاخص‌ها، بررسی اهداف اعلامی طرفین و میزان دستیابی به آن اهداف باشد. با این توضیح می‌توان گفت این آتش‌بس موقت، اولین نشانه از تنازل اسرائیل نسبت به اهداف ابتدایی خود باشد. نتانیاهو می‌گفت قطره‌ای سوخت وارد غزه نخواهد شد. هیچ اسیر فلسطینی آزاد نخواهد شد و معامله و امتیازی در کار نیست. تا نابودی حماس حمله متوقف نخواهد شد و حتی صحبت از فردای غزه بدون حماس و جهاد اسلامی در میان بود.

🔸 بعید نیست که بعضی از این اهداف برای خود اسرائیلی‌ها هم ناشدنی برآورد می‌شده، و طرح آنها در راستای جنگ روانی و ایجاد رعب در جبهه مقابل انجام گرفته است. اما اگر منطقی به قضیه نگاه کنیم، حادثه ۷ اکتبر برای اسرائیلی‌ها مجددا مسأله بقا و فنا را پیش چشم آورده. آنها راهی جز یک جنگ تمام عیار و نابودسازی این تهدید حیاتی نداشته و ندارند. حماس و شاخه نظامی آن گردان‌های عزالدین قسام، چگونه می‌تواند برای اسرائیل قابل تحمل باشد، در حالی که بزرگترین فریب و شکست اطلاعاتی را بر رژیم تحمیل کرد و #طوفان‌الاقصی را در حالی پی‌ریزی کرد که نه دستگاه‌های اطلاعاتی پرادّعای رژیم از آن باخبر شدند و نه متحدین حماس (ایران و حزب‌الله) و نه حتی دفتر سیاسی حماس از آن اطلاع دقیقی داشت.

🔸 اما اکنون پس از ۴۷ روز، ارتش اسرائیل حتی یک نفر از اسرای خود را نتوانسته با عملیات نظامی آزاد کند. و حتی در نابودسازی #حماس نیز به یک دستاورد مقطعی هم دست نیافته. حملات بی حد و مرز به اهداف غیرنظامی، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های سازمان ملل و حجم بی‌سابقه شهدای زن و کودک، تصویر مظلوم‌نمایی روزهای اول اسرائیل را حتی در افکار عمومی غرب نیز از بین برده است و اکنون فشارها بر آنها و آمریکا به اوج خود رسیده است.

🔸 در چنین شرایطی، با این توافق، اسرائیل عملیات نظامی را موقتا متوقف می‌کند؛ در ازای یک اسیر اسرائیلی که آزاد می‌شود، سه اسیر فلسطینی را آزاد می‌کند و این ابتدای راه دستاوردسازی برای حماس است. این ابتدای راهی است که می‌تواند بازنده بودن حماس در انتهای جنگ را با تردید جدی مواجه کند.

🔸 اسرائیل با نابودی حماس می‌خواست بازدارندگی را احیا کند و احساس امنیت را برای آینده شهرک‌نشینان تأمین کرده و این ادراک را تثبیت نماید که اگر ۷ اکتبری رخ داد، عامل آن مجازات و نابود شد تا هیچ‌وقت تکرارپذیر بودن آن در ذهن خطور نکند. اما حماس هم‌اکنون بعد از ضربهٔ تاریخی ۷ اکتبر، یک دستاورد دیگر نیز بدست آورده است که همان آزادسازی اسرای فلسطینی با احکام مجازات سنگین از زندان‌های رژیم است.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 توافق آتش‌بس موقت در غزه؛ به نفع مقاومت یا به نفع اسرائیل؟!

✍🏻 دو از دو

🔖 آیا جنگ غزه را پایان یافته باید تصور کنیم؟!

🔸 حداقل در مرحله فعلی اینگونه به نظر نمی‌رسد که اسرائیل به طور کامل از عملیات نظامی منصرف شده باشد. اگر افکار عمومی جهان، فشارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی از خارج را از معادله خارج کنیم، براساس برآوردهای نظامی، نگهداری غزه در مقابل ماشین جنگی نابرابر و بی‌قید اسرائیل برای مدت طولانی امکان‌پذیر نخواهد بود. بنابراین باید منتظر بود که اسرائیل باز هم شانس خود را امتحان کند و پس از اتمام آتش بس موقت، تمام توان خود برای پیشروی بیشتر و اشغال کامل نیمه شمالی باریکه غزه به عنوان یک مرحله مهم از جنگ بکار گیرد.

🔸 مسأله تاب‌آوری دولت و جامعه صهیونیستی اسرائیل و حساسیت آنها نسبت به تلفات عملیات نظامی در غزه، با توجه به عدد بزرگ تلفات ۱۵۰۰ نفری ۷ اکتبر، طی این ۴۷ روز از اهمیت کمتری نسبت به جنگ‌های قبلی برخوردار بوده است. عدد ۷۰ کشته فعلی در عملیات زمینی اشغال غزه، در برابر ۱۵۰۰ کشته در ۷ اکتبر چندان جامعه صهیونیست‌ها را به لرزه درنیاورده. اما شواهد نشان می‌دهد که اندک اندک صداهای متفاوت نسبت به ادامه جنگ در حال بلندتر شدن است.

🔸 وجود یک چشم‌انداز مثبت برای آنها امری حیاتی است. اگر این ادراک در جامعه و حکومت رژیم ایجاد شود که در بازهٔ زمانی میان‌مدت(به طور مثال ۳ الی ۴ ماه) می‌توان دستاورد بزرگ و اصلی را ساخت، ترجیح بر این است که یکبار برای همیشه قورباغه را قورت دهند. اما اگر این چشم‌انداز کمرنگ شود، توقف فوری جنگ، به زودی صدای غالب خواهد شد. لذا متغیر اصلی در این معرکه #زمان است. سیر تحولات در بازه زمانی مدّنظر، تعیین‌کننده است. مقاومت مستمر و فرسایشی ولو اینکه با عقب‌نشینی گام به گام و مدیریت‌شده همراه شود، می‌تواند آتش بی‌صبری و عدم تاب‌آوری صهیونیست‌ها را روشن کند. بنابراین انتظار اتفاقات سریع کمی غیرواقع بینانه است.

🔸 و صدالبته پیگیری هدف نابودسازی مقاومت در غزه نمی‌تواند به تنهایی تأمین‌کننده دستاورد بزرگ صهیونیست‌ها باشد. بیش از ۲۰۰ اسیر اسرائیلی در دستان مقاومت هر روز بیش از پیش به سمت مسأله اصلی شدن پیش می‌رود و کم و بیش شاهدیم که هدف آزادسازی اسراء در حال غلبه بر هدف نابودی حماس است. این در حالی است که از نظر عملیاتی، نابود کردن حماس را نمی‌توان مساوی با آزادسازی اسراء دانست و آن روز ممکن است دست ارتش اسرائیل به زنده‌ٔ یکی از اسراء هم نرسد.

🔜 با این تفاسیر، می‌توان در مجموع، توافق آتش‌بس موقت را به نفع مقاومت و به ضرر اسرائیل دانست. اما این به معنای پایان جنگ در این مرحله نیست. به احتمال قریب به یقین اسرائیل به این مقدار اکتفا نخواهد کرد. و پس از این آتش بس موقت حملات خود را از سر خواهد گرفت؛ اما چشم‌انداز اولیه آنها تا حدودی مخدوش شده است و مقاومت مستمر و فرسایشی در غزه می‌تواند چشم‌انداز مثبت اسرائیل را به کلی از بین ببرد و در آن صورت می‌توان انتظار آتش‌بس دائمی و توافق و مبادله وسیع‌تر را شاهد باشیم که همان مقصود ابتدائی و عالی مقاومت در غزه بوده و هست.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 نامه سرگشاده!

🔹 تا آخر هفتهٔ جاری، نامهٔ مهمی خطاب به رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور (رئیس جمهور) روی کانال «انقلاب ۵۷ بدون روتوش» بارگذاری خواهد شد!

🔻
@Citizenshiprights57
انقلاب ۵۷ بدون روتوش
🔚 نامه سرگشاده! 🔹 تا آخر هفتهٔ جاری، نامهٔ مهمی خطاب به رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور (رئیس جمهور) روی کانال «انقلاب ۵۷ بدون روتوش» بارگذاری خواهد شد! 🔻 @Citizenshiprights57
🔚 تذکرات دلسوزانه!

🔸 نامهٔ مزبور همان هفته نوشته شد اما این نامه بنا به مصالح و تذکرات انسان‌های دلسوز و آگاه در مقطع فعلی بارگذاری نخواهد شد.

🔜 البته مخاطبین گرامی به قطع شهادت می‌دهند که اینجانب اهل مصلحت‌سنجی‌های غلط و بی‌پایه نیستم. اما در وقت خود این نامه بارگذاری خواهد شد.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚شروع یک انتقام!

🔸 بامداد ۲۶ دی ۱۴۰۲، با خبر حملات موشکی و پهپادی #سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل داغ شد. و اندکی بعد خبر از حمله به مناطق تروریست‌ها در ادلب سوریه منتشر گردید. حملات موشکی به اربیل از مبدأ غرب ایران انجام شده و با فاصله کمی پهپادهای انتحاری شاهد هم به هدف روانه و برخورد کرده‌اند. و بررسی تصاویر لحظه برخورد، نشان از دقت کم‌نظیر موشک‌ها دارد.

🔸 از سوی دیگر، حملات به ادلب سوریه از مبدأ خوزستان انجام گرفته تا #بالاترین_برد عملیات رزمی #موشکی سپاه را رقم بزند. که در این عملیات نیز از موشک‌های خیبرشکن یا حاج‌قاسم استفاده شد. نکته‌ی مهم آنست که تا این لحظه هیچ گزارشی از فیل‌شدن موشک‌ها در میانه‌ی مسیر مخابره نشده است. در مجموع براساس اطلاعات اولیه، عملکرد موشکی - پهپادی نیروی هوافضای سپاه را می‌توان عالی توصیف کرد.

🔖 اهداف:

🔸 طراحی حملات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای انتقام از تکفیری‌ها و اتاق فکر آنها با چند راهبرد صورت گرفت که اولاً اهداف ذکر، و سپس به راهبرد آنها و در نهایت به دو نقطهٔ آشوب دیگر خواهم پرداخت.

🔹 هدف اول: برخورد دقیق موشک‌های سپاه پاسداران با مقرّ موساد در اربیل عراق بود. خانه‌ی تاجر مشهور کُرد پیشرو دزیی بوده که شهرت وی به دلیل ارتباط با خاندان بارزانی و همچنین روابط دوستانه با اسرائیل بود. بررسی و ارزیابی عملکرد شناسایی و اطلاعاتی این عملیات بطور دقیق امکان‌پذیر نیست، اما با توجه به روابط گسترده اربیل با اسراییل حضور افسران اطلاعاتی موساد در این منطقه قابل انکار نیست و طبیعی است که با توجه به عدم وجود مقر رسمی و آشکار موساد و اسراییل در اربیل، افسران اطلاعاتی در خانه‌های مجلل و بزرگ تاجران معروف و دوست اسراییل مستقر شوند و لااقل طراحی و هدایت را انجام دهند!

🔹 هدف دوم: هدف حمله در ادلب سوریه، مقر آموزشی و پشتیبانی تروریست‌های مستقر در سوریه اعلام می‌شود. این حمله با موشک‌های خیبرشکن در پاسخ به جنایت انفجار در گلزار شهدای کرمان، مقر تروریست‌های ادلب سوریه به دلیل ارائه #آموزش و #پشتیبانی عوامل این جنایت مورد حمله موشکی سپاه قرار گرفته است. همینطور نقطه مورد اصابت در ادلب نیز بدلیل عدم دسترسی آزاد، چندان قابل ارزیابی نیست. مگر آنکه طی روزهای آتی منابع محلی اطلاعات بیشتری را منتشر کنند. در حال حاضر صرفا تعلق محل اصابت به جماعت ترکستانی مطرح شده است و تصاویر خاصی منتشر نشده است.

🔖 راهبرد:

🔸 اما از نظر سیاسی و راهبردی این اقدام یک قدم مثبت در اعاده‌ی بازدارندگی کشور در برابر حملات اسراییل است، اما ناکافی. و نباید در همین‌جا متوقف شود. هدف قرار گرفتن اربیل که کنسولگری و پایگاه نظامی آمریکا در آن قرار دارد پیام جدی به آمریکا و هدف قرار گرفتن مقر تروریست‌ها در نزدیک مرز #ترکیه پیام جدی برای ترکیه است؛ خصوصا نظر به اینکه طبق بیانیه وزارت اطلاعات #ترانزیت و جابجایی #تروریست‌های جنایت کرمان از ترکیه انجام شده است و اخطاری از جانب سرویس اطلاعاتی ترکیه به ایران داده نشده است.

🔸 اما در برابر اسراییل، تا هزینه‌های علنی بر رژیم صهیونیستی تحمیل نشود، نباید انتظار تغییر راهبردی در رفتار آنها را داشت. ضمن اینکه اهداف متناسب و متنوع دیگری نیز در دسترس ایران است که روانه کردن ضربات به آنها می‌تواند معادله را تغییر دهد.

🔜 آیا یکی از نقاط آتی حمله‌ی سپاه پاسداران #آذربایجان خواهد بود؟. باکو با در اختیار گذاشتن رسمی مقر‌های نظامی و اطلاعاتی به اسراییل در نزدیکی مرز ایران و حمایت علنی از اسراییل در جنگ علیه غزه، به اندازه کافی دلایل قانع‌‌کننده برای حمله به مقرهای اسراییلی در جمهوری آذربایجان را اقامه کرده است. یکی دیگر از نقاط، افغانستان و مقرهای مربوط به داعش خراسان (احتمالا شرق و شمال شرق افغانستان) در آینده‌ای نچندان دور خواهد بود.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 بیانیه‌ تعلیق!

🔸 ساعتی پیش که بیانیه‌ی ابوحسین الحمیداوی دبیرکل کتائب حزب‌الله عراق منتشر شد، واکنش‌های مختلفی در برابر این اتفاق غیرمنتظره ابراز شد. عده‌ای این اقدام را ناشی از حمله‌ی قریب الوقوع آمریکا و ترس کتائب از این حملات دانستند. برخی دیگر بیانیه و اقدام به تعلیق حملات را، اعتراض به جمهوری اسلامی تعبیر کردند که دسته اخیر ظاهراً متوجه متن بیانیه هم نشده بودند و ترجمه دقیقی از بیانیه بدست نیاورده بودند.

🔸 برای هر دنبال‌کننده‌ی آگاه تحولات عراق واضح است که اگر #کتائب_حزب‌الله قرار بود از پاسخ امریکا بترسد و عقب‌نشینی کند، از ابتدا دست به این حملات نمی‌زد! و حتی پس از کشته و زخمی شدن ۴۳ سرباز ارتش امریکا، و قطعی‌ شدن پاسخ نظامی آمریکا، مجددا ۳ مرتبه دیگر به مقرهای آمریکا در سوریه و عراق حمله نمی‌کرد. آن هم کتائب حزب‌الله که از ۲۰۰۳ تا به امروز، رو در روی ارتش آمریکا در حال مبارزه مستقیم است.

🔸 آن‌ها که بیانیه را در اعتراض به جمهوری اسلامی دانستند و گلایه‌ای از انفعال جمهوری اسلامی تعبیر کردند، احتمالا نه متن بیانیه را درست متوجه شده‌اند و نه درک صحیحی از نوع رابطه مقاومت اسلامی عراق خصوصا کتائب حزب‌الله با جمهوری اسلامی دارند. اینکه #جمهوری_اسلامی سیاستش، به دلایل مختلف عدم درگیری و جنگ مستقیم با آمریکاست، بدان معنا نیست که از سطوح دیگر درگیری و تحمیل هزینه با آمریکا غافل است! معترض بودن جمهوری اسلامی نسبت به تصعید در برابر ارتش آمریکا، چگونه با تحویل بروزترین موشک بالستیک تاکتیکی ایران به مقاومت اسلامی عراق قابل جمع است؟!

🔸 #موشک_فتح_۳۶۰ که یکسال و نیم پیش برای اولین بار تحویل یگان‌های عملیاتی سپاه پاسداران شده است، چگونه در دستان مقاومت اسلامی عراق قرار گرفته و بطور عملیاتی بر علیه پایگاه‌های امریکایی بکارگیری شده است؟ همین‌گونه است پهپادها و موشک‌های کروز که در جریان عملیات اخیر مقاومت اسلامی عراق بر علیه آمریکایی‌‎ها و نقاطی در فلسطین اشغالی شلیک شد. آنچه که در هدایت عملیات انصارالله یمن نیز مشاهده می‌شود شاهدی است بر حضور فعال و #عامدانه جمهوری اسلامی در تقابل غیرمستقیم با امریکا و #رژیم_صهیونیستی که البته در دو مورد حمله مستقیم پهپادی #ایران به کشتی‌های اسرائیلی نیز اجرایی گردید!

🔸 با توجه به بیانیه کتائب حزب‌الله درمی‌یابیم که موضوع حمله به ارتش آمریکا در سوریه و عراق از حمله به رژیم صهیونیستی و یاری رساندن به مقاومت اسلامی فلسطین تفکیک شده و همچنین دلیل تعلیق حملات را خروج دولت عراق از موضع تنگنا اعلام کرده است. این دو مورد را در کنار خبر منابع آگاه بگذاریم که عنوان کرده‌اند ابوحسین در روزهای اخیر بطور بی‌سابقه‌ای تحت فشار دولت عراق و دوستان حاضر در دولت عراق قرار گرفته بود. می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که عامل اصلی این تعلیق، #معادلات_عراقی است یا به بیان بهتر در معادلات درون عراق قابل ارزیابی است. نه در معادلات ایرانی-آمریکایی و نه در معادلات مقاومت در برابر آمریکا!

🔜 بنابراین همچنان باید منتظر ماند و دید که آیا کلیت مقاومت اسلامی عراق و سایر گروه‌های عراقی نیز عملیات خود علیه آمریکا را معلق می‌کنند؟ و اینکه آیا موارد قبلی حمله به رژیم صهیونیستی از خاک عراق هم شامل این تعلیق می‌شود یا خیر.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 تراز!

🔸 حمله‌ی امروز دشمن به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و شهادت اعضای عالی‌رتبه‌ی سپاه پاسداران در چند تراز بالاتر نسبت به حملات قبل انجام گرفته است که از چند حیث قابل بررسی می‌باشد. اما باید دانست در ورای این اتفاق، اتاق فکری که چنین اجازه‌ای را صادر کرده، مهم‌ترین هدفش #بالا_بردن سطح تنش در منطقه‌ی غرب آسیا بوده است. این نکته نباید مغفول بماند که اسرائیل بدون اجازه‌ی آمریکا دست به چنین حرکتی نزده است! در تحلیلی مستقل، به خواستگاه و چرایی بالا بردن سطح تنش در منطقه‌ی غرب آسیا خواهم پرداخت.

🔸 بعد از حمله‌ی اسرائیل، تغییر در معادلات منطقه‌ای در حوزهٔ ژئوپلیتیک، سهم‌بندی میزان قدرت در منطقه، افزایش کارکرد هرکدام از نیروهای مقاومت، تاب‌آوری و تهاجم آنها، به مرز بالاتری خواهد رفت! اهمیت #سردار_زاهدی برای رهبری انقلاب و #راهبرد ایشان در منطقه‌ی غرب آسیا برای افراد آگاه و فعال در مسائل منطقه، به هیچ‌ عنوان قابل چشم‌پوشی‌ نیست!

🔸 یک نشانه‌ی واضح بعد از هر حمله وجود دارد. انکار تلفات و خسارات! انکار تلفات و خسارات، یک نتیجه قطعی دارد: اطمینان دشمن به عدم پیگیری و پاسخ به حملات‌ش؛ که منجر به تداوم و حتی گسترش و تشدید حملات خواهد شد. لذا افرادی که تحلیل می‌کنند ایران پاسخی نخواهد داد کاملا در اشتباه محاسباتی به سر می‌برند. چراکه تمامی اسامی شهدا (باوجود عالی‌رتبه بودن شهدا) و حجم خسارات دیپلماتیک (تعرض به خاک جمهوری اسلامی) نمایش داده شد و سرخطّ رسانه‌ها قرار گرفته است، لذا مقابله و پاسخ نظامی تراز قطعیست؛ که به زعم حقیر اینگونه خواهد بود:

🔜 رهبری مقاومت می‌دانند مهر تاییدیه‌ی اتاق فکر آمریکا پای این جنایت خورده است! لذا از امروز برقراری امنیت سفارت‌های اسرائیل در سرتاسر دنیا با آمریکا خواهد بود! الؤلؤ بحرین می‌تواند اولین تکه از این دومینوی وحشت باشد! مهره‌های این دومینو تا آنکارا، باکو و حتی تا آمریکای مرکزی خواهد رفت!

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 ثانیه‌ها برای انتقام به شماره افتاده است!

🔸 #خاکسپاری سردار شهید به پایان رسید و تمام دنیا چشم به انتظار #سطح و #ابعاد جواب رهبری ایران است. کنش راهبردی رهبری انقلاب مبتنی بر راهبرد امنیت ملی ایران و مقاومت منطقه خواهد بود، شاهد ادعا را می‌توان در فشل ساختن اربیل عراق و قطع ترانزیت تروریست‌ها از اربیل به باکو و دیگر نقاط مشاهده کرد.

🔸 انتقام رهبری انقلاب در حوزه‌ی کنش تعریف می‌گردد چراکه معادلات منطقه‌ای و #فرامنطقه‌ای بازتعریف خواهد شد و بلادرنگ آن را در حوزه‌ی #بازوان_خود در منطقه، به چند سطح فراتر خواهد برد! البته باتوجه به خاستگاه طرف مقابل (ازدیاد تنش)، کنش راهبردی رهبری انقلاب مبتنی بر راهبرد امنیت ملی جمهوری اسلامی و مقاومت منطقه شکل خواهد گرفت.

🔸 رهبری انقلاب در کنش عملیاتی خود در دام راهبرد امنیتی اتاق فکر آمریکایی-اسراییلی نخواهد افتاد! اسرائیل تلاش دارد تا دامنه‌ی جنگ منطقه‌ای را گسترش دهد و همچنین شدت جنگ را به حداکثر رسانده تا بتواند میوه‌ی خود را از این اتفاق، در زمین‌گیر ساختن نیروهای مقاومت بچیند! اقدام رهبری انقلاب در چنین شرایطی هوشمندانه، تاکتیکی، گزینشی، سهمگین و مبتنی بر بازدارندگی خواهد بود.

🔸 رهبری انقلاب از زدن حرکات هلکوپتری در منطقه‌ای که اتاق فکر غرب سعی در بالا بردن تنش در آن دارد،‌ جداً اجتناب خواهند کرد. بازدارندگی به نحوی در مواجهه با انگیزه‌ی بازیگر رقیب تعریف می‌گردد تا در شرایط حساس فعلی بتواند اقدامات #پرتنش از پیش‌طراحی شده‌ی اتاق فکر مزبور را در آینده‌ی تحولات منطقه کاهش دهد.

🔜 تا انتقام خون سردار زمان کمی باقی مانده است!

🔻
@Citizenshiprights57
لطفاً با دقت در نظرسنجی زیر شرکت کرده و برای گسترش جامعه آماری و واقعی‌تر شدن نتیجه‌ی آن، این نظرسنجی را برای دوستان و آشنایان خود ارسال کنید.

آیا در سال آینده به آقای رئیسی رأی خواهید داد؟
Final Results
22%
آری!
42%
خیر!
36%
در انتخابات شرکت نخواهم کرد!
🔚 بازدارندگی اتمی، مردمی؛ و یا هر دو!

✍🏻 یک از دو

🔸 زدوخورد میان اسرائیل و ایران، قواعد بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را بازتعریف خواهد کرد. در تحلیل پیش‌رو برخی از حوادث گذشته‌ی مرتبط به این حوزه را مورد بررسی قرار داده و سپس به نتیجه‌گیری صحیح در حوزه‌ی تحولات اخیر منطقه‌‌ی غرب آسیا که باعث برهم خوردن توازن بازدارندگی میان ایران و اسرائیل شده است خواهم پرداخت.

🔸 در آغاز دوره‌ی دولت آقای رئیسی، دوباره شاهد برگزاری #مذاکرات هسته‌ای در وین بودیم که تاکنون به شکل‌های مختلف ادامه داشته است. حقیقت آن است که برای هر ناظر بیرونی این ماجرا، کلاف سردرگم پرونده هسته‌ای ایران، روندی معیوب و ناقص را دنبال می‌کند و هیچ‌گاه به سر منزل مقصود نرسیده است. چه در دوران پیش‌روی و چه در دوران عقب‌نشینی. گذشته از تحلیل شرایط مذاکره و سناریوهای پیش‌رو، لازم است نگاهی جامع و کلّی به پرونده هسته‌ای ایران و تعامل غرب با آن داشته باشیم تا پس از چند دهه هزینه و تندی و کندی بتوانیم نگاهی متوازن و برخاسته از واقع‌گرایی و نه برخاسته از امیدهای واهی داشته باشیم.

🔸 به نظر نگارنده اساساً #برجام یک برنامه پایه‌ای برای خلع سلاح ایران، #کنترل رفتار جمهوری اسلامی و #پیش‌بینی‌پذیر نمودن ایران بود که به نظر می‌رسد طراحان غربی با درصد بالایی توانستند آن را با موفقیت اجرا کنند و در این میان نقش عناصر داخلی و همراهان ایرانی آنها در دولت‌های مختلف انکارناپذیر است.

🔸 در دهه‌ی قبل ما شاهد عدم پاسخ مناسب به حملات اسرائیل در سوریه، با این عنوان که روند مذاکرات هسته‌ای از سال ۱۳۹۳ به بعد را مختل می‌کند، موجب گرفتار شدن جمهوری اسلامی در دام پیش‌بینی پذیر شدن و نهایتا از دست رفتن بازدارندگی آن در مقابل دشمن گردید بودیم. اضافه می‌کنم که این روند تداوم و تشدید پیدا کرد تا آنجا که اوج آن در ترور علنی شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان نماد نظامی‌گری جمهوری اسلامی رقم خورد و در واقع ترور گستاخانه‌ی #حاج_قاسم، با هدف آغاز عملیات فروپاشی نظام جمهوری اسلامی طراحی شده بود؛ چرا که در غیر اینصورت نیازی به ترور علنی و گردن گرفتن مسئولیت آن نبود و می‌شد با یک تیر پهپاد یا پرتابه در سوریه این کار را بدون هزینه بعدی انجام داد.

🔸 سوال راهبردی در آن حادثه‌ی عظیم اینگونه تحلیل می‌گردد که احیاء بازدارندگی توسط جمهوری اسلامی چگونه بازیابی و احیاء شد؟ در عملیاتی که برای فروپاشی جمهوری اسلامی طراحی شده بود، #حضور عظیم مردم ایران در #تشییع پیکر شهید سلیمانی ناکام باقی ماند و بازدارندگی ایران توسط حضور مردم احیاء شد. البته نباید از این امر غافل ماند که پاسخ ضعیف و نامتناسب نظامی به آمریکا در حمله به عین‌الاسد طبیعتا نمی‌توانست و نتوانست بازدارندگی از دست رفته را کاملاً بازیابی نماید. حمله‌ی موشکی به #عین‌الاسد البته از نظر پرستیژ سیاسی یک امتیاز مثبت برای جمهوری اسلامی ایران و ضربه‌ای جدی به آمریکا بود و اثرات مخرب و بلندمدتی برای هژمونی و ابرقدرتی آمریکا بدنبال داشت.

🔸 شاهد عدم بازیابی بازدارندگی، عملیات‌های خرابکاری اسرائیل در نطنز و سپس ترور شهید #فخری‌زاده به عنوان هدایت‌کننده اصلی طرح بازدارندگی هسته‌ای جمهوری اسلامی در درون خاک ایران است. که با هدف مختل نمودن طرح‌های مربوطه و همچنین حذف مهم‌ترین فرد تصمیم‌ساز جمهوری اسلامی در زمینه راهبرد هسته‌ای انجام گرفت. لذا ما باید زمانی که له/علیه برجام صحبت می‌کنیم، بدانیم که برجام معامله‌ای اقتصادی در مقابل بازدارندگی ماست! به بیان واضح‌تر امنیت می‌فروشیم تا پول بدست آوریم. در افق بلندتری آینده‌ی نظام جمهوری اسلامی اینگونه ترسیم می‌گردد که برجام و بازدارندگی در یک جام مستقر نخواهد شد!

🔸 پس از انفجار دوم نطنز بود که سرانجام این ادراک در همه‌ی لایه‌های مسئولین ایرانی (به غیر از خائنین و نفوذی‌ها) به وجود آمد که خطر بسیار نزدیک است و باید به سرعت بازدارندگی از دست رفته بازیابی شود، و در غیر اینصورت همه چیز از بین خواهد رفت و اقدام بعدی دشمن می‌تواند دردناک‌تر باشد. طرح‌های لازم برای بازیابی بازدارندگی آماده شد، اما تنها زمانی تصمیم به اجرا گرفته شد که اقدام بعدی دشمن یعنی ترور شهید فخری‌زاده به وقوع پیوست.

🔸 از آن به بعد بود که شاهد حملات پهپادی و موشک‌های کروز به ناوگان تجاری اسرائیل بودیم و پس از چند پاسخ متقابل، خط قرمز اسرائیل یعنی تلفات انسانی هم زیر پا گذاشته شد، اما پاسخی از سوی اسرائیل داده نشد. و این به معنای آن بود که ایران بر روی نقطه‌ی ضعف اسرائیل یعنی دریانوردی که شریان اصلی #اسرائیل است، دست گذاشته بود. طبیعی بود که اسرائیل تمایلی به ادامه درگیری در این عرصه نداشت. البته این به معنای بازیابی کامل بازدارندگی نبوده و نیست و آنچه که طی نزدیک به ده سال از دست داده‌ایم به این سرعت بازیابی نمی‌شود.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 بازدارندگی اتمی، مردمی؛ و یا هر دو!

✍🏻 دو از دو

🔸 با کنار رفتن مجلس و دولت قبلی در تهران تغییر راهبرد جمهوری اسلامی میسر گردید، غنی‌سازی در ایران به بالای ۶۰٪ رسید و در آبان ۱۴۰۰ ایران به ۲۵ کیلوگرم اورانیوم تا ۶۰٪ غنی‌شده دست پیدا کرد. گذشته از نوع مذاکرات(دولت آقای رئیسی) در وین و نتیجه‌ی آن، چنین توافقی یک خسارت محض محسوب می‌شود. چرا که با وجود تهدید‌های مختلف و متنوع کنونی که ایران با آن مواجه است، تنها ساخت و آزمایش علنی سلاح هسته‌ای و اعلام راهبرد قاطع هسته‌ای می‌تواند حجم بالایی از این تهدیدات امنیتی، نظامی، سیاسی و اجتماعی را به یکباره تقلیل داده و هزینه‌های کشور را تا حد زیادی کاهش دهد.

🔸 موقعیت فعلی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضع ضعف ایالات متحده در درگیری هم‌زمان با چین و درگیری با روسیه بر سر حمله به اوکراین و همچنین موقعیت متزلزل سیاسی در تل‌آویو بعد از حمله‌ی ۷ اکتبر بهترین زمان برای این تصمیم تاریخی در جمهوری اسلامی ایران است که با کمترین واکنش و هزینه راهبرد هسته‌ای خود را اعلام و از این توان خود رونمایی نماید. از طرفی برآوردها نشان می‌دهد که اگر با سرعت چند ماه اخیر غنی‌سازی ۶۰٪ ادامه پیدا کرده باشد، احتمالا میزان اورانیوم تا ۶۰٪ غنی‌شده ایران به مرز ۴۰ کیلوگرم رسیده و این بدان معناست که با همین سطح غنی‌سازی ۶۰٪ نیز ایران فاصله زیادی با کسب اورانیوم کافی برای یک بمب ندارد.

🔸 در یک روش ساده ایران می‌تواند به طور مستقیم با ۴۵ کیلوگرم اورانیوم تا ۶۰٪ غنی شده خود، به جرم بحرانی برای سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. و باقی مسائل فنی بدست شهید #فخری‌زاده به طور مجزا در همان سال‌های منتهی به ۲۰۰۳ حل و فصل و آزمایش سرد شده است و قطعا این شهید بزرگوار و مجموعه همراه ایشان در این نزدیک به دو دهه بیکار نبوده‌اند و سفرهای ایشان به کره شمالی همزمان با آزمایشات هسته‌ای پیونگ‌یانگ هم این مسأله را تأیید می‌کند.

🔸 از نظر اقتصادی نیز، تحریم‌های غرب بر علیه ایران به حداکثر خود رسیده است و اقتصاد ایران پس از دریافت موج تحریمی، اکنون در حال بازیابی و خروج از چالش است. بنابراین در شرایط فعلی، غرب و سایر قدرت‌های دنیا در ضعیف‌ترین حالت ممکن نسبت به ایران قرار دارند و اکنون گزینه‌های چندانی در برابر هسته‌ای شدن جمهوری اسلامی در دست آنها نیست. از نظر افکار عمومی داخلی نیز برای اولین بار است که نهادهای مسئول در جریان افکارسنجی خود با موافقت بیش از نیمی از مردم ایران با مسلح شدن به سلاح هسته‌ای در ابتدای دولت آقای رئیسی مواجه شدند.

🔸 بنابراین اگر بناست مذاکرات فعلی در نیویورک و فرانکفورت برای خرید وقت ادامه پیدا کند، فبها. چون فاصله زیادی با هسته‌ای شدن باقی نمانده. اما اگر واقعاً بناست که مجددا هرچه اندوخته‌ایم، در ازای تعلیق موقت و نصفه و نیمه بخشی از تحریم‌ها(شرطی‌شدن مجدد اقتصاد کشور) از دست بدهیم، بهتر است بدانیم که اورانیوم غنی شده یک سرمایه راهبردی است و ما نیز در محدودیت منابع اورانیومی به سر می‌بریم و اینگونه نیست که سرمایه‌های از دست رفته را بتوان به طرفةالعینی بازگرداند. این سرمایه‌ها نباید از کشور خارج شود تا در صورت خروج محتمل و متوقع طرف مقابل، بتوان خسارت را زودتر جبران نمود؛ اگرچه پذیرش مجدد تعهدات هسته‌ای عملا کشور را در معرض یک آفند سراسری(و شاید هسته‌ای) قرار می‌دهد.

🔸 بدون شک سیاست خارجه‌ی جمهوری اسلامی باید مبتنی بر عقلانیت و منافع ملّی استوار گردد. بعد از عملیات وعده صادق، اسرائیل در شرایطی قرار گرفت که پاسخ برایش اجتناب‌ناپذر بود. اسرائیل حمله‌ی کوچک به مرکز ایران (پایگاه هشتم شکاری - پدافند S-300) داشت که باعث آسیب به رادار اصلی این سامانه گردید. این حمله، وضعیت بازدارندگی میان دو کشور را به طور کامل برهم زد چراکه تا قبل از حمله‌ی اسرائیل، وضعیت بین دو کشور نسبت به یک‌دیگر در حالت بازدارندگی #نسبی قرار داشت اما بعد از حمله‌ی اسرائیل (یک کشور اتمی) به ایران، تجدیدنظر در دکترین نظامی کشور به طور کامل برای تصمیم‌سازان اصلی احساس شد.

🔜 بازدارندگی در شرایط حال، دارای دو بال است که یکی از آنها در تجدیدنظر در دکترین نظامی کشور تعریف می‌گردد. استحصال اورانیوم غنی شده برای تولید بمب با رعایت توازن ۲ بال مذکور، بازدارندگی را طبق قواعد نظامی-امنیتی برای کشور مهیا خواهد ساخت. اما بازدارندگی بال بسیار مهم‌تری نیز دارد که وزن آن بال، به مراتب سنگین‌تر از رعایت قواعد صدرالاشاره است، و آن بال حیاتی، بازسازی و احیاء سرمایه‌ی اجتماعی و یا همان حضور مردم در عرصه‌های گوناگون (انتخابات) است. اگر تصمیم‌سازان نظام، برای سال آتی فکر اساسی به حال صندوق‌های نزار انتخاباتی نداشته باشند، حتی بمب اتم نمی‌تواند برای ایران بازدارندگی شایسته‌ای ارمغان آورد.

🔻
@Citizenshiprights57
🔚 یک کاندیداتوری زودهنگام!

🔹 یادداشت آقای دکتر علی لاریجانی در #رسانه‌‌ی نزدیک به #محور_مقاومت (المیادین) درحالی منتشر شد که دیباچه‌ی این یادداشت، ایشان به یاد خاطره‌ی دیدار خود با آقای کیسینجر و ایجاد روابط استراتژیک آمریکا با ایران (نقل قول از آقای کیسینجر) درحالی اشاره می‌کند که موقعیت فعلی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضع ضعف آمریکا در درگیری هم‌زمان با چین و درگیری با روسیه بر سر حمله به اوکراین و همچنین موقعیت متزلزل سیاسی در تل‌آویو بعد از حمله‌ی ۷ اکتبر بهترین زمان برای گرفتن تصمیمات مهم تاریخی در ساحت جمهوری اسلامی ایران در موضوعات مختلف را فراهم آورده است.

🔹 این یادداشت در حوزه‌ی #ورود به #تصمیم‌گیری‌های کلان بین‌المللی دسته‌بندی می‌گردد. ایشان در شرایط فعلی هم به ضعف رئیس جمهور در این حوزه آگاهی دارد و هم با خواسته‌های محور مقاومت از رئیس جمهور آشناست. لذا با انتشار یادداشت مذکور در رسانه‌ی نزدیک به محور مقاومت؛ از ورود خود به حوزه‌ی تصمیم‌گیری‌های راهبردی نظام خبر می‌دهد.

🔜 ذکر این نکته شایسته است که این امر امکان‌پذیر نخواهد بود الا حضور در انتخابات ۱۴۰۴.


🔻
@Citizenshiprights57
2024/05/20 04:03:04
Back to Top
HTML Embed Code: