Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 اصغر وایسا من دوست دارم🥺

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
نگاهی به فیلم "آرام"

🎥 مشکل فیلم این است که در سطح می‌‌ماند و به عمق نمی‌رود، آشنایی آن دو و ادامه‌ی رابطه‌شان و سبک زندگی دختر که باعث بروز اختلافاتی می‌شود و پایان بندی را فیلم‌ساز به سطحی‌ترین شکل ممکن اجرا می‌کند و به خود زحمت نمی‌دهد کنکاشی عمیق‌تر صورت بدهد و علل فروپاشی یک رابطه را بهتر و دقیق‌تر و ظریف‌تر بیان کند.
فیلم‌ساز ادای فیلم هنری را درمی‌آورد و فیلمش اصلا و ابدا هنری نیست، در سینمای هنری سکانس‌های طولانی و بدون دیالوگ معنا و مفهومِ خاصِ خود را دارد که فیلم‌ساز نشانه‌هایش را به مخاطبِ تیزهوش می‌دهد و او هم کشف و درک می‌کند، اما در این فیلم در پسِ سکانس‌های رقص دختر در باشگاه چه چیزی نهفته است؟ کاملا مشخص است که فیلم‌ساز با گذاشتن این نماها در فیلمش می‌خواهد اثرش را هنری کند، غافل از اینکه این نماها رنگ و بویی از سینمای هنری نبرده‌اند.
فیلم فاقد شخصیت‌‌پردازی است و کاراکترها به مخاطب داده نمی‌شوند، بخاطر همین نمی‌توانیم با آن‌ها همراه شویم، به هم رسیدن یا جدایی کاراکترها برای مخاطب مهم نمی‌شود زیرا نمی‌شناسیمشان و نزدیکشان نشدیم، تنها جایی که قرار است کاراکتر دختر را بشناسیم سکانس ملاقات با مادرش است که آن هم تاثیری به حال مخاطب و فیلم نمی‌کند و شناختش الکن و ناقص باقی می‌ماند. فیلمِ "آرام" برای مخاطب هیچ چیز خاصی ندارد و فیلمِ ضعیفی است.
📽️ Slow (2023)
✍️ محمد زندی

#Review

🆔 Zil.ink/Coofilm
🔰 "جیک جیلنهال" وقتی از مرگ دوست نزدیکش "هیث لجر" مطلع شد که در میانه فیلم‌برداری یکی از صحنه‌های خود در فیلم "برادران" بود. او این صحنه را ناتمام رها کرد و دو روز بعد آن‌را تکمیل کرد، سپس فیلم‌برداری برای مدتی به تعویق افتاد تا "جیلنهال" زمان کافی برای سوگواری داشته باشد.
🎬 Brothers (2009)

#Fact

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 وایسا آقای احمدی که اومدم کمک 🫡

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥‍ بتمن، ابرقهرمان سیاهپوشی که در تاریکی شب به سراغ دشمنانش می‌رود و محبوب‌ترین ابرقهرمان شرکت DC است، بتمن یک همتای مارولی هم دارد، شوالیه ماه، با معروفیت و محبوبیت کمتر. مارک اسپکتر یک مزدور که از اختلال چند هویتی رنج می‌برد و به خونس خدای مصری ماه در برابر آمون دیگر خدای مصری خدمت می‌کند.
با اینکه بخش مهمی از سریال در مصر جریان داشت و بازتاب دقیقی از فرهنگ این کشور بود فیلمبرداری در مصر انجام نشد. در بین آثار ساخته شده در فاز چهارم مارول این سریال با نقش‌آفرینی تحسین شده “اسکار آیزاک” و “ایتن هاک” و نامزدی ۸ جایزه امی که یکی از آنها را به دست آورد عملکرد موفق‌تری نسبت به باقی آنها داشت.
📽 Moon Knight (2022)
ابوالفضل مدنی

#معرفی_سریال  

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 نه چیزه این داستان داره بهت میگم بعدا🤡

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
🔰 نگاهی به فیلم "مست عشق"
🎥 "مست عشق" به کارگردانی و نویسندگی "حسن فتحی" محصول سال ۱۴۰۳است که این روز ها روی پرده به نمایش در آمده است. فیلم برشی از زندگی "مولوی" و "شمس تبریزی" را با نقش‌آفرینی "پارسا پیروزفر" و "شهاب حسینی" به تصویر می‌کشد. علاوه بر هنرپیشگان ایرانی، بازیگران ترکیه‌ای از جمله "بنسو سورال"، "هانده ارچل" و "ابراهیم چلیک‌کول" نیز در "مست عشق" نقش ایفا کرده‌اند.
قصه فیلم حول محور تأثیر فراوان "شمس" بر زندگی و اشعار "مولانا"، و عشق او به خدا و عرفان او می‌چرخد. اما "مست عشق" چند ایراد اساسی در فرم و همچنین محتوا دارد.
ابتدای کار بحث فیلمنامه‌ی این فیلم است که از کتاب ملت عشق نوشته "الیف شافاک" الهام گرفته شده است و مبنا و اساس درست و مستحکمی از لحاظ تاریخی ندارد.
در وهله دوم روایت در فیلمنامه است. انگار ایده این موضوع برای تبدیل به یک فیلم بسیار بزرگ‌تر است و پتانسیل سریال شدن را داراست. بنظر داستان "شمس" و "مولانا" به صورت خطی بسیار ساده و بدون کشمکش و تعلیق است. "فتحی" قصد دارد داستان را با خرده پیرنگ‌ها و جابه‌جا کردن زمان با استفاده از فلش‌بک و فلش‌فوروارد‌ها جذاب و به صورت یک فیلمنامه دارای چالش و کشمکش در آورد اما زاویه دید او بسیار محدود است.
او دقیقا از همان روش کتاب "ملت عشق" بهره می‌گیرد با استفاده از ابهام‌گذاری در مرگ "شمس" سعی در کنجکاو کردن مخاطب دارد اما باز هم جذابیت کار آنقدر اندک است که اگر بازیگران بزرگ و دیالوگ‌ها را از داخل فیلم حذف کنیم مخاطبی روی صندلی سینما نمی‌ماند.
بخش بعدی فرم این فیلم است. اصلاح رنگ بسیار ضعیف در تدوین این فیلم که باعث تاریک شدن بی‌ معنی بعضی از سکانس‌ها شده است و همچنین کات‌های بی معنی و اتفاقی و استفاده از جی کات و ال کات های بی مورد که باعث می‌شد فیلم از لحاظ زیبایی بصری افت کند.
بحث بعدی در فرم بازی بازیگرانی نظیر "پیروز‌فر" و "شهاب حسینی" است که انگار درکی از فضا و نقش خود ندارند و نمی‌توانند با نقش خود همذات‌پنداری کنند. گویی نقش برای آنها زیادی بزرگ است.
"مست عشق" از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سینماهای ایران به نمایش درآمده است. فروش فیلم در گیشه از ۵۴ میلیارد تومان گذشته و آن به دومین فیلم پرفروش سال و نیز پرفروش‌ترین فیلم غیرکمدی سینمای ایران بدون درنظرگرفتن نرخ تورم تبدیل شده است.
📽️ مست عشق ۱۴۰۳
علیرضا سیدکاظمی

#Review

🆔 zil.ink/CooFilm
🎥 بیست فیلم برتر با محوریت اسیران جنگی به انتخاب وب‌سایت MovieWeb:
🪖 The Grand Illusion (1937)
🪖 Stalag 17 (1953)
🪖A Man Escaped (1956)
🪖The Colditz Story (1955)
🪖The Bridge on the River Kwai (1957)
🪖Destiny of a Man (1959)
🪖The Great Escape (1963)
🪖The Hill (1965)
🪖The Round-Up (1966)
🪖The Deer Hunter (1978)
🪖Merry Christmas, Mr. Lawrence (1983)
🪖Missing in Action (1984)
🪖Empire of the Sun (1987)
🪖Trial on the Road (1986)
🪖Eastern Condors (1987)
🪖Bullet in the Head (1990)
🪖Devils on the Doorstep (2000)
🪖Rescue Dawn (2006)
🪖1971 (2007)
🪖Land of Mine (2015)
⚠️ برای دانلود عناوین از کوفیلم سرچ کنید.

#پیشنهاد_فیلم

🆔 zil.ink/CooFilm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎭 برادر بسیار سرد است🙂↕️

#Fun

🆔 zil.ink/CooFilm
"زک اسنایدر" و "جیمز گان" دوتا از فیلمسازهای مورد علاقه من هستند. اشخاصی که فیلم‌هایشان، در سبک خودشان همتا ندارد و امضای منحصر به فرد خودشان را پای آثارشان می‌کوبند و تجربه فراموش‌نشدنی را تقدیم مخاطبانشان می‌کنند. اما بحث ما "Watchmen" است. فیلمی بی‌همتا در سبک ابرقهرمانی که به مراتب کمتر از آنچه لایقش بود دیده شد. اقتباسی از کامیک بوک واقعا متحورانه "آلن مور" جاودانه که به بهترین شکل ممکن به زبان سینما روایت شد. "زک اسنایدر" استاد بازی با دوربین است. او از یک فیلمنامه متوسط، یک فیلم فک بر انداز خلق می‌کند؛ حال که چنین داستان رعب‌آوری را در دست دارد تا بتواند از آن اقتباس کند، باید هم انتظار خلق یک شاهکار و حماسه را از او داشته باشیم. همخوانی عجیب زبان سینمای "اسنایدر" و لحن و فضای داستان "مور" موجب به خلق یک اثر کالت دلچسب شده که در آثار آب قهرمانی، بی‌بدیل است.
در سال 1985 متفاوت با واقعیت، ابرقهرمانان در میان مردم وجود دارند. قاتل یکی از ابرقهرمانان سابق، رورشاک را به دنبال رد خود می کشد و در این بین چیزی را فاش می کند که می تواند سرنوشت دنیا را متفاوت با چیزی که ما میشناسیم رقم بزند.
اگر از آثار کلیشه‌ای و مضحک این روزهای سینمای ابرقهرمانی خسته شده‌اید، این فیلم تاریک و تکان‌دهنده "اسنایدر" را ببینید تا بدانید چرا سینمای ابرقهرمانی، این روزها به چنین جایگاه دست‌نیافتنی‌ای رسیده است.
Watchmen (2009)
✍️ عرفان دانش

#معرفی_فیلم

🆔 Zil.ink/Coofilm
2024/06/06 20:24:11
Back to Top
HTML Embed Code: