Telegram Web Link
سنگین‌ترین و دردناک‌ترین باری که بعضی کودکان به دوش می‌کشند زندگی نزیسته والدین است.
باری که به آنها تحمیل می‌کند از چه سنی زبان دوم را بیاموزند، چه هنری را یاد بگیرند، چه رشته‌ای تحصیل کنند، چه شغلی انتخاب کنند، چه زمانی و چه همسری برگزینند، کجا زندگی کنند و ....

آزاد کنیم فرزندانمان را از آرزوهایی که داشته‌ایم و ناکام شده‌ایم و زندگی که می‌خواستیم اما نزیسته‌ایم.
بگذاریم آرزوهای خودشان را داشته باشند، به سمتی حرکت کنند که علاقه و توانایی دارند و به گونه‌ای زندگی کنند که می‌خواهند.

@DrFamilyCounselor
.
ما هم بسیاریم
ما هم روزی
دور  هم جمع خواهیم شد
تاریکی را از همه کوچه ها
منها خواهیم کرد.
ما هم مثل  زندگی
ضرب در ضرب
روی نومیدی ضربدر می کشیم.
ما سرانجام
آزادی را میان همه تقسیم خواهیم کرد.

حالا دستت را به من بده
از سکو بالا بیا
روی تخته کلاس  باران و بنفشه بنویس:
اینجا
هر کسی
حق دارد رویایی داشته باشد.


سید‌علی صالحی


@DrFamilyCounselor
اگر فردا صبح از خواب بیدار شوید و ببینید که بیست کیلو چاق شده‌اید نگران نمی‌شوید؟
البته که می‌شوید! سراسیمه به بیمارستان تلفن می‌زنید: الوو، اورژانس؟ کمک، کمک، من چاق شده‌ام‌!

اما اگر همین اتفاق به تدریج رخ بدهد، یک کیلو این ماه، یک کیلو ماه آینده و…
آیا باز هم همین عکس العمل را نشان می‌دهید؟ نـه! با بی‌خیالی از کنارش می‌گذرید.

برای کسانی که ورشکسته می‌شوند، اضافه وزن می‌آورند یا طلاق می‌گیرند یا آخر ترم مشروط می‌شوند این حوادث ناگهان اتفاق نمی‌افتد. یک ذره امروز، یک ذره فردا و سر انجام یک روز هم انفجار و سپس می‌پرسیم: چرا این اتفاق افتاد؟

زندگی ماهیّت انبار شوندگی دارد. هر اتفاقی به اتفاق دیگر افزوده می‌شود، مثل قطره‌های آب که صخره‌های سنگی را می‌فرساید.
اصل قورباغه‌ای به ما هشدار می‌دهد که مراقب شرایطی که به آن عادت می‌کنید باشید!

ما باید هر روز این پرسش را برای خود مطرح کنیم: به کجا دارم می‌روم؟ آیا من سالم‌تر، مناسب‌تر، شادتر و ثروتمندتر از سال گذشته‌ام هستم؟ و اگر پاسخ منفی است بی درنگ باید در کارهای خود تجدید نظر کنم.

از کتاب: آخرین راز شاد زیستن
نویسنده: آندرو‌ ماتیوس

@DrFamilyCounselor
.
بازی همواره همزاد و همنشینِ همیشگیِ نوزادان، کودکان و نوجوانان بوده است. بازی آینه بی‌زنگاری است که هزارتوی وجود بازیکنان را به روشنی بازمی‌نمایاند. تصور دنیا، کودکان و نوجوانانی بدون بازی، اگر نگوییم ناممکن، دست‌کم بسیار دشوار است.

بازی پنج ویژگی اساسی دارد: از درون برانگیخته می‌شود، آزادانه انتخاب می‌شود، لذتبخش است، واقعیت‌گریز است و بازیکنان به طور فعال در آن شرکت دارند.

فرگاس پیتر هیوز
از کتاب روانشناسی بازی
ترجمه‌ کامران گنجی

@DrFamilyCounselor
🌺خستگی تصمیم

⚛️رولف دوبلی در کتاب هنر خوب زندگی کردن می گوید وقتی مغز به خاطر تصمیم گیری های متعدد خسته می شود معمولا سر راست ترین تصمیمات را می گیرد که عمدتاً هم «بدترین» است.

♒️برای این که خستگی تصمیم دیرتر رخ بدهد، تا حد امکان خود را در معرض تصمیم گیری های کم اهمیت قرار ندهیم

⚛️راهش این است که درباره ی برخی چیزها، يك تصمیم ثابت بگیریم به عنوان مثال به جای این که هر روز تصمیم امروز چه غذایی درست کنیم یک برنامه ی هفتگی یا ماهانه تدوین کنیم و از قید تصمیمات روزمره خلاص شویم و انرژی مغزمان را ذخیره کنیم.

♒️سعی کنیم تصمیمات مهم راصبح بگیریم. یادمان باشد که هر چه از روز می گذرد، به خستگی تصمیم بیشتر نزدیک می شویم وقتی گزینه های قابل انتخاب برای تصمیم گیری زیادتر باشد خستگی تصمیم نیز بیشتر می شود.

⚛️وقتی دچار خستگی تصمیم هستیم تصمیم نگیریم؛ فرصتی به مغز دهیم تا خود را بازسازی کند. کمی استراحت و خوردن اندکی غذا که گلوکز مغز را تأمین کند می تواند خستگی تصمیم را کاهش دهد. نیم ساعت خواب در وسط روز می تواند در جلوگیری از خستگی تصمیم مؤثر باشد.

♒️انسان های کمال گرا که می خواهند بهترین خروجی را داشته باشند، بیش از بقیه دچار خستگی تصمیم می شوند.

@DrFamilyCounselor
🌺تفاهم و سازگاری دو شریک عاطفی معمولا ویژگی مطلوب حساب میشه و بیشتر افراد دوست دارن شریک عاطفیشون از نظر ذهنی و رفتاری شبیه خودشون باشه تا راحت باهم کنار بیان ولی...

🔹اگر این شباهت ها بجای ویژگی های بالغانه بر اساس ویژگی های ناپخته ی افراد باشه چی؟!

🔸اینجا فاجعه بار میاد، در این شرایط این سازگاری و تفاهم منجر به تقویت و تشدید تمایلات ناسالم در همدیگه میشه مثلا دو پارتنر که دچار عزت نفس پایین و اضطراب بالا و دائمی هستن ممکنه به رابطه ی بیش از حد وابسته به همدیگه تبدیل بشه

🔶یا دو فرد با سبک زندگی سوء استفاده گرانه و خطرجو باعث دائمی شدن و شدید شدن رفتارهای غیر مسئولانه و خود ویرانگر در دیگری بشه!

🔷این تفاهم و سازگاری به شرطی صحیح است که از قبل دو فرد در درون خودشون سفر کرده باشن و ویژگی های ناپخته رو پخته و بالغ کرده باشن و سازگاریشون و تفاهمشون در ویژگی های بالغانه باشه نه این خطاهای رفتاری!

@DrFamilyCounselor
.
فکر نکنیم خواندن مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود کافی است تا به دانایی برسیم. مطالعه خبرها، مطالب کوتاه و گزارش‌های فضای مجازی که دیدگاه نویسنده را منتشر می‌کند فقط احساس کاذب دانستن را به ما می‌دهد. این مطالب آنقدر کوتاه است و پرش از یک مطلب به دیگری صورت می‌گیرد که ذهن فرصتی برای پردازش آن ها پیدا نمی‌کند. آن ها می‌توانند ذهن شما را تحریک کنند تا به سمت مطالعه کتابی درباره آن موضوع بروید ولی به تنهایی برای ایجاد تغییر در تفکر، نگرش و رفتار کافی نیستند.

پس

کتاب بخوانید...
در هر موضوعی که دوست دارید
خواندن رمان‌ از نویسنده‌های کاربلد (نه رمان‌های سطحی و بازاری) شما را به آگاهی درباره چگونگی شکل‌گیری شخصیت، نقش تفکر بر زندگی، چگونگی تاثیر رفتارها و گفتارها در روابط انسان‌ها می‌رساند.


وقت خالی خود را با خواندن کتاب پر کنید نه پرسه زدن افراطی در فضای مجازی (اینستاگرام یا کانال‌ها و گروه‌های زرد).

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
BitDownload.ir
Mohamad Reza Shajarian
🌐 تصنيف جان جهان، محمدرضا شجریان ۱۹۸۶

💠 شعر: مولانا
💠 آلبوم: نوا (مرکب خوانی)
💠 آهنگ: پرویز مشکاتیان
.
پاییز کوچک من
دنیای سازشِ همه‌ رنگ‌هاست
با یکدیگر
تا من نگاه شیفته‌ام را
در خوش‌ترین زمینه به گردش برم
و از درخت‌های باغ بپرسم
خواب کدام رنگ یا بی‌رنگی را می‌بینید
در طیف عارفانه‌ی پاییز؟


حسین منزوی

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
.
اگر فکر می‌کنید تا حالا شکست نخورده‌اید یا اشتباه نکرده‌اید، یعنی تاکنون دست به کار تازه‌ای نزده‌اید و شرایط جدیدی را تجربه نکرده‌اید...... همین!

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
.
پژوهش‌ها نشان می‌دهند، اگر کودکان زمان بسیار اندکی برای بازی آزاد داشته باشند مضطرب می‌شوند. بارنت (۱۹۸۴) کودکانی را در اولین روز کودکستان بر اساس سطح اضطرابشان ارزیابی نمود. او دریافت کودکانی که قادر بودند با آزادی به بازی بپردازند، در مقایسه با کودکانی که صرفا مجبور بودند به داستان‌ها گوش دهند سطح اضطراب پایین‌تری داشتند. این پژوهش بر این دیدگاه صحه می‌گذارد که بازی به کودکان کمک می‌کند تعارضات و اضطراب‌هایشان را حل و فصل کنند...

والدین می‌توانند برای کنار آمدن با ترس‌ها و دیگر مشکلات فرزندانشان از اسباب‌بازی‌های شبیه انسان یا نقش بازی کردن استفاده کنند. برای مثال، اگر فرزند شما نگران رفتن نزد پزشک است. می‌توانید با آنها دکتربازی کرده و تشویق‌شان کنید که با عروسک‌های خرسی و سایر عروسک‌ها دکتربازی کنند.

اگر کودک شما از تاریکی هراس دارد، می‌توانید وانمود کنید که یک عروسک در تاریکی به تختخواب رفته است. این‌گونه فرزند شما می‌‌تواند درباره ترس‌هایش سخن بگوید. یک عروسک دیگر می‌تواند برای رفع ترس‌ها مورد استفاده قرار گیرد. هیولاها یا ارواحی که در طول بازی به آن افزوده می‌شوند (و کودک از آنها هراس دارد)، می‌توانند تبدیل به چیزی غیرترسناک شوند. می‌توانید از کودک خود بخواهید، تصور کند اگر عروسک‌ها/ عروسک‌های شبیه انسان خیلی شجاع بودند چه کارهایی انجام می‌دادند.

فِی کارلیسِل
از کتاب روانشناسی برای والدین
ترجمه فریده فتوحی

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
.
علت سردی و دلزدگی تدریجی در رابطه زن و شوهر

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
آئین عشق بازی دنیا عوض شده است..‌.
#رشید_کاکاوند

🌺🌸🌼🌺🌸🌼

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
.
احساس می‌کنین زندگی‌تون پوچ و بی‌هدفه؟

👤دانلد میلر
نویسنده‌ی کتاب قهرمان در مأموریت

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
.
کارل گوستاو یونگ روان شناس سوئیسی تعبیرِ جالبی از انسانِ خوشحال دارد که بسیار از تعریفِ عادی و معمولِ خوشحالی فاصله دارد.

🌐 بر اساسِ این تعریف، خوشحال بودن یعنی توانمنديِ بالاي ما در شكيبايي و استقامت در برابر سختی ها.

خوشحالی یعنی اطمینانی درونی به این که درد و رنج و سختی و بیماری و مرگ، جزء لاینفک زندگی ست اما هیچ کدام از آنها نمی تواند مرا از پا بیاندازد.

خوشحالی یعنی میل به زندگی علی رغم علمِ به فانی بودنِ همه چیز؛ خوشحالی یعنی در سختی ها لبخند زدن؛ خوشحالی یعنی آگاهی از توانمندی بزرگ ما براي به دوش کشیدنِ مشکلات؛ خوشحالی یعنی بعد از هر زمین خوردن همچنان بتوانیم بلند شویم، بعد از هر گریه همچنان بتوانیم بخندیم و لبخند بر لبِ دیگر همنوعان بیاوریم؛ خوشحالی یعنی حضورِ کاملِ ما در هستی، خوشحالی یعنی همچون رود، جاری بودن و در حرکت بودن، عبور کردن و به عظمتی بی پایان چشم دوختن؛ خوشحالی یعنی توانایی ما به گفتنِ یک آريِ بزرگ به زندگي؛

خوشحالي يعني ادامه دادن….

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
Bahaneh
Moein - [ Listen2Music.ir ]
.
🌹💐🌺🌹💐🌺🌹💐🌺
🌹💐🌺🌹💐🌺🌹💐
🌹💐🌺🌹💐🌺🌹
🌹💐🌺🌹💐🌺
🌹💐🌺🌹💐
🌹💐🌺🌹
🌹💐🌺
🌹💐
🌹

https://www.tg-me.com/DrFamilyCounselor
2024/05/15 23:02:24
Back to Top
HTML Embed Code: