Telegram Web Link
IRN_Volume 6_Issue 5_Pages 105-115_250608_195008.pdf
659 KB
زندگینامه دکتر ولی الله مظفریان
گیاهشناس نامی ایران

مجله طبیعت سال ۱۴۰۰

@ENVNEW
🔹️🔹️🔹️ اینجا می گذارم تا بماند برای تمامی مردم مظلوم سیستان که این عجایب مهندسی متظاهر محیط زیست نما چه می کنند با این سرزمین.


شما لطفا برای ما کارشناسان مملکت تعیین تکلیف نکنید ممنون میشویم. شما خودتان گفتید به من پول بدهند هرچیزی را دفاع میکنم خاطرتان نیست سر پروژه مکران؟ وقتی میخندید و میگفتید گاندوها چقدر حقابه محیط زیست میخواهند حساب کنید میخواهیم روی باهوکلات سد بزنیم؟ خندیدم از درد که گاندو جانور است مگر برای جانور حقابه تعیین میکنند که مثلا فروردین به گاندو آب بدهید در تابستان ندهید؟ خاطرتان نیست چقدر به خود شما گفتم منطقه مکران حساسیت هایش اینجاست آنجاست نمی شود هرجا سد زد گفتید پول بدهند همه چی را میشود توجیه کرد
🗣  سلسله گفتگوهای دیپلماسی آب

✅️ عنوان : گفت‌وگوی بین‌نسلی کلید فهم آب‌های مشترک: احیای دانش بومی در پرتو هیدرولوژی اجتماعی

⭕️سخنران : محمدرضا جرکه؛ پژوهشگر تاب آوری و سازگاری با اقلیم، دانشگاه صنعتی دلفت هلند

⭕️ مدیر نشست: محمدنبی جلالی؛ مدرس دانشگاه و عضو هیات مدیره انجمن دیپلماسی آب ایران


🗓 تاریخ و ساعت : یکشنبه؛ ساعت ۳۰: ۱۱ به وقت ایران، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

📝 جهت دریافت لینک در گروه تلگرامی گفتگوهای دیپلماسی آب عضویت یابید.
آیدی تلگرام :
@WaterDiplomacyDialogue


⚜️ @Iran_waterdiplomacy
📣 محیط زیست، هویت و عدالت؛ سه ضلع مناقشه پنهان سد ماندگان

🔷 ساخت سدها اغلب با هزینه زیادی برای جوامع محلی همراه است و جابجایی جوامع یکی از مشهودترین پیامدهای ساخت سد است. چنین جابجایی صرفا فیزیکی نیست بلکه می تواند مناظر فرهنگی را که هویت های جمعی را برای هزاره ها شکل داده اند، حذف کند. سد ماندگان، در منطقه حفاظت شده دنا در حال احداث است. واقعیت امر اینست مناقشه سد ماندگان در دنا تنها یک مسئله فنی یا زیست محیطی نیست، بلکه به مسائل هویتی، عدالت اجتماعی و حقوق محلی گره خورده است. اضافه شدن کهگیلویه و بویراحمد،با احداث سد ماندگان به معادله مناقشات آبی اصفهان نه تنها ابعاد بحران را گسترش می دهد، بلکه آن را از سطح اختلافات محلی به «تهدید امنیت ملی» ارتقا می دهد.

کلیدواژگان: احداث سد، کهکیلویه و بویراحمد، اصفهان، منطقه دنا، آب، عدالت

📚 این مطالعه در اندیشکده مطالعات راهبردی دیپلماسی (آب، انرژی و محیط زیست) توسط محمدنبی جلالی در سال ۱۴۰۴ انجام شده است.

💠 متن کامل پژوهش:
🔗 https://iranthinktanks.com/Research1100

#کشاورزی_محیط‌زیست
#بررسی_تحلیل

🏷  جامعه اندیشکده‌ها در وب I بله I تلگرام
IRCOLD-Shohre Sadri-1404.pdf
3.4 MB
فایل های ارائه مربوط به سدها و نیروگاه های برقابی جهان و ایران

کمیته جنبه های محیط زیستی
کمیته ملی سدهای بزرگ ایران
OC02RN0010116.pdf
15.4 MB
لیست کل گزارشات دوره سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ با کد دسترسی در سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه صنعتی شریف
*تغییرات تراز #دریاچه_ارومیه در شصت سال گذشته*

در پی اظهارات سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست در دوره رییسی در خصوص احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، طبق این سند نه تنها خبری از احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم نیست بلکه نشان‌دهنده کاهش تراز دریاچه ارومیه در سه سال مسئولیت سلاجقه است.

@ENVNEW
خیلی ساده و زیبا
به نظرم برای مدارس خوب
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دیپلماسی آب چیست ؟ چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟

زبان: انگلیسی

@ENVNEW
صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام

🔹شورای حکام قطعنامه علیه ایران را در نشست شورای حکام تصویب کرد.

آرای موافق: (۱۹)
آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسپانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، اکوادور، اوکراین، کانادا، گرجستان، ژاپن، کره جنوبی، مراکش، ایتالیا، لوگزامبورگ، هلند، کلمبیا

آرای مخالف: (۳)
روسیه، چین، بورکینافاسو

آرای ممتنع: (۱1)
آفریقای جنوبی، هند، پاکستان، مصر، اندونزی، برزیل، غنا، تایلند، الجزایر، ارمنستان، بنگلادش.

پاراگوئه و ونزوئلا از حق رأی برخوردار نبود.
😐😐😐

بدبختی اینجاست چین و روسیه با بورکینافاسوی معلوم نیست چی طرفدار ما هستند
Forwarded from ناصر کرمی
🟨 #گدار
می‌خواهید محیط‌بانها بیش از این کشته نشوند؟ راه حل این است:
یک بار برای همیشه: این را توی گوشتان فرو کنید، هیچ زیستگاهی در ایران جمعیت مازاد بر ظرفیت ندارد که برای آن مجوز شکار صادر شود. صدور مجوز شکار باید حداقل ده سال کاملا ممنوع شود. طی این ده سال زیرساخت‌های حفاظتی ترمیم شده و به استانداردهای جهانی برسد. بعد سرشماری شود و اگر زیستگاهی در ایران شرایط صدور مجوز داشت (که آن زمان هم بعید می‌دانم ممکن باشد) آن وقت شکار در آن مجاز شود. تا آن زمان همچنانکه حمل اسلحه در شهرها ممنوع است در طبیعت هم باید مطلقا ممنوع باشد. می‌گویند عشایر برای امنیت نیازمند اسلحه هستند. اینجا غرب وحشی نیست که طرف با اسلحه توی کوه‌و‌کمر بچرخد. عشایر اسلحه را برای امنیت مال‌و‌اموال احتیاج دارند، یعنی توی خانه. حمل اسلحه باید فقط منوط به شرایط خاص با مجوز و اطلاع نیروی انتظامی آن هم به طور کاملا موقت باشد. بگذریم از اینکه عمده شکارچیان قاتل شهری بوده‌اند و نه عشایر یا حتی ساکنان روستا.
هزار بار همین را نوشته‌ام. از ۲۴ آذر سال ۱۳۷۴ و انتشار اولین شماره روزنامه همشهری تا الان. اما اجرا نمی‌شود. چون مافیای شکار دست بالا را در مدیریت سازمان محیط‌زیست دارد. به بهانه چهار شکارچی توریست و متمول محیطبانها گوشت دم توپ هزاران اسلحه آماده شلیک توی طبیعت رو به فنای ایران شده‌اند. مضاف بر زیستمندان بیچاره‌ای که جمعیتشان به یک دهم رسیده و به سختی می‌توانند در زیستگاه‌های خشکیده حتی آب برای خوردن پیدا کنند اما سرنوشتشان را زیرمیزی‌های مشتی مدیر فاسد تعیین می‌کند.

@nasserkaramii
خوزستان ؛ ۴۸ درجه

🔹مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر در استان خبر داد.

🔹دما همچنان تا روز دوشنبه روند افزایشی خواهد داشت به گونه‌ای که از فردا جمعه ۲۳ خرداد وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی مورد انتظار است.

😶😶😶
♦️گامی به‌سوی احیای بختگان؛

🔸بررسی ابعاد فنی و میدانی رهاسازی تابستانه

✍🏻ابتکارجنوب، زهرا وصالی

با اعلام اداره‌کل حفاظت محیط زیست فارس، در تاریخ ۱۸ خردادماه ۱۴۰۴، ۴۰ میلیون مترمکعب آب از سد درودزن به‌عنوان حق‌آبه تالاب بختگان رهاسازی شد. بر اساس تخمین‌ها، این آب حدود ۱۴ روز زمان نیاز دارد تا مسیر ۲۰۰ کیلومتری رودخانه کر را طی کرده و به تالاب برسد.

مشروح خبر را در ابتكار جنوب بخوانيد

👇👇👇

https://B2n.ir/fq7474


www.ebtekarjonoob.com

@ENVNEW
خبر محیط زیستی
♦️گامی به‌سوی احیای بختگان؛ 🔸بررسی ابعاد فنی و میدانی رهاسازی تابستانه ✍🏻ابتکارجنوب، زهرا وصالی با اعلام اداره‌کل حفاظت محیط زیست فارس، در تاریخ ۱۸ خردادماه ۱۴۰۴، ۴۰ میلیون مترمکعب آب از سد درودزن به‌عنوان حق‌آبه تالاب بختگان رهاسازی شد. بر اساس تخمین‌ها،…
شهره صدری خانلو پژوهشگر حوزه محیط زیست و آب در این خصوص اظهار می دارد که رهاسازی حق‌آبه نباید صرفاً اقدامی رسانه‌ای یا نمادین باشد.حق‌آبه محیط زیستی باید به‌صورت ماهانه و براساس شرایط متغیر هیدرولوژیکی تعیین شود نه به‌صورت عددی ثابت. تابستان و زمستان نیاز یکسان ندارند. با این حال، در ساختار تخصیص آب کشور، محیط زیست در عمل در اولویتتهای بعدی پس ازکشاورزی قرار می‌گیرد، در حالی که خدمات اکوسیستمی یک تالاب از منظر اقتصادی، بوم‌شناختی واجتماعی، به‌مراتب پایدارتر و پرثمرتر از محصولات مزارع است.
اسم خیابان وزرای تهران را به نام تروریستی به اسم خالد اسلامبولی گذاشته اند همانطور که فتحی شقاقی را هم نام تروریست کرده اند

حالا برای روابط با مصر میخواهند نام خیابان خالد اسلامبولی را تغییر دهند حتما نام یک تروریست دیگر را بگذارند
🔹 آتش‌سوزی یکی از تجهیزات واحد جذب در پتروشیمی خارگ

🔹 یکی از کارکنان فوت شد

از صبح چندمین مثلا حادثه است؟
من بیدار شدم الان چه خبره؟

من اصلا نفهمیدم نصفه شبی چی شده
2025/07/08 05:03:07
Back to Top
HTML Embed Code: