Telegram Web Link
🔺️نکات مهم امنیتی که نباید ساده از کنار آنها بگذرید

تاریخ این سرزمین خائنین بسیاری دیده است و حال دوباره تکرار تاریخ است
Audio
سلامت روان در شرایط پراسترس- بخش اول

🎙دکتر آذرخش مکری

📌#همه_فدای_ایران

🌐اصلاحوب را در فضای مجازی دنبال کنید:

🔗سایت | 🔗اینستاگرام | 🔗آپارات | 🔗تلگرام
سلام به همگی
به دلیل شرایط اینترنت و قطعی آن دسترسی به فیلترشکن بسیار محدود شده و آپدیت کردن این کانال برایم سخت
امیدوارم حال همگی خوب باشد
به امید صلح
Forwarded from آب و محیط زیست (بابایی ح)
او آمده بود تا روشنی بیاورد...
اما تاریکی، طاقت نور را نداشت.

⬛️ *بسم الرب شهداء و الصدیقین*

▪️با دلی آکنده از اندوه و سری افراشته از غرور، شهادت همکار گرانقدرمان بانو شهیده *«ندا رفیعی پارسا»* دانشجوی نخبه رشته مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر و رییس گروه آمار و GIS شرکت توانیر را که در پی حمله وحشیانه و بزدلانه رژیم منحوس صهیونی، به خیل شهدای مظلوم توانیر پیوست، به خانواده بزرگ توانیر، همکاران گرامی و به‌ویژه همسر صبور و داغ‌دیده‌اش، تسلیت می‌گوییم.

او بانویی از تبار خورشید بود که در مسیر نور رفت… و حالا، خورشیدی‌ست که خاموش نمی‌شود.

یادش تا همیشه، چراغ راه خواهد بود و نامش، بر لوح افتخار این سرزمین خواهد درخشید.



🌳  @Wateriran_Env 💧🇮🇷
🔹برترین کانال آب و محیط زیست ایران 👆
و مرگ بر جنگ
مرگ بر هرآنچه و هر آنکس که زندگی مردمان این سرزمین را آشفته سازد

لعنت بر جنگ طلبان
بر آنانکه جان مردم برایشان معنایی ندارد

اینجا تهران زیبای ما بود
شب جهنمی را به صبح رساندیم
منطقه امن
یکنفر نیست
😐کجاست؟
وسط این جنگ وحشتناک که هر ثانیه معلوم نبود ثانیه بعدی کجا هستیم، نشستن تحقیق کردن پرنده ها موقع جنگ کجا میروند.....‌
به گزارش پایگاه  اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، 

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خبر داد
🔴 پایداری تامین آب شرب در جریان جنگ

🔹مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در طول جنگ تحمیلی رژیم صهیونی و بر خلاف تلاش مزدوران آن، هیچ مشکلی در روند تامین آب شرب و بهداشت شهروندان به وجود نیامد.

🔹هاشم امینی با اعلام این مطلب ادامه داد: بلافاصله پس از تهاجم دشمن، با تدوین سناریوهای مدیریت بحران و ابلاغ به شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور، آمادگی لازم برای مقابله با شرایط اضطراری به وجود آمد.

🔹او خاطرنشان کرد: با توجه به آمادگی نیروهای عملیاتی و واکنش سریع شرکت‌های آب و فاضلاب، خوشبختانه فرایند رفع حوادث نیز با سرعت چشم‌گیری به انجام رسید که خللی در روند آب‌رسانی به وجود نیاید، به گونه‌ای که حادثه اصابت پرتابه دشمن به خطوط آب‌رسانی شمال تهران که طبق برآوردها می‌توانست حدود یک هفته به طول انجامد، طی ۴۸ ساعت برطرف شد.
حتی آژیر خطر هم نداشتیم
هیچ قضاوتی نمی‌کنم، صحنه‌های دردناک ورود مجروحین کودک، مادر و غیرنظامی را توصیف نمی‌کنم و آن را می‌گذارم به قضاوت وجدان بشریت امروز! مقایسه آماری استان‌های حادثه دیده تا ۴ تیر ۱۴۰۴ چنین است:
مجموع مجروحین: ۴۸۷۰ نفر
شهدا: ۶۲۷ شهید گرانقدر
تهران بیشترین مجروح و شهید
کرمانشاه در رتبه دوم
خورستان، لرستان، اصفهان، مرکزی، آذربایجان شرقی، همدان، زنجان و گیلان هم در رتبه سوم تا دهم قرار می‌گیرد.
۸۶/۱٪ شهدا در محل حادثه جان داده و فقط ۱۳/۹ درصد در ورود بیمارستان شهید شده‌اند که نشان از عمق تخریب و آوار و آتش است.

✍️ حسین کرمانپور
مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت
Forwarded from خبرفوری (. .)
🔺️احتمال استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اسرائیل به ایران

🔹️خبرگزاری فارس به نقل از یک منبع آگاه نوشت ، در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی مراکز حساس در ایران، احتمال استفاده از مهمات حاوی اورانیوم ضعیف‌شده وجود دارد.

🔹️به گفتۀ این منبع، آزمایش‌های اولیه انجام‌شده در محل‌های اصابت، نشانه‌هایی از وجود اورانیوم را تأیید می‌کند، اما نتیجه‌گیری قطعی هنوز نهایی نشده و بررسی‌های تکمیلی در حال انجام است.

🔹️اورانیوم ضعیف‌شده، ماده‌ای با چگالی بالا و محصول جانبی فرآیند غنی‌سازی اورانیوم است که در ساخت مهمات نفوذی به‌ویژه برای عبور از زره‌های سنگین کاربرد دارد.

🔹️برخورد این نوع مهمات با هدف می‌تواند ابری از ذرات فلزی و رادیواکتیو ایجاد کند که نگرانی‌های جدی در مورد تأثیرات آن بر سلامت انسان و محیط‌زیست ایجاد کرده است.

🔹️نهادهای بین‌المللی بارها نسبت به استفاده از این نوع مهمات هشدار داده‌ و بر ممنوعیت تسلیحات اورانیومی تأکید کرده‌اند.

🔹️کارشناسان نظامی در حال تجزیه و تحلیل سلاح‌های به‌کار رفته توسط رژیم صهیونسیتی هستند و جزئیات بیشتر پس از انتشار نتایج نهایی آزمایش‌ها اعلام خواهد شد.

@khabarfouri
محیط زیست قربانی خاموش جنگ‌ها


اثرات محیط زیستی جنگ‌ها فراتر از مرزهای جغرافیایی بروز می‌کند و عدم مدیریت در هنگام جنگ و بازسازی طبیعت تخریب شده پس از آن، میتواند همچنان با تاثیر بر سلامت مردم و آسیب به طبیعت، قربانی بگیرد.

آفتاب‌‌نیوز :
شهره صدری خانلو*- حتی پس از آنکه سلاح‌ها خاموش میشوند، جنگ‌ها ردپایی از خود باقی می‌گذارند که بطور جدی بر جنبه‌های مختلف محیط زیست، سلامت مردم و جوامع آنها تاثیر می‌گذارد. این آلودگی‌ها مانند انتشار فلزات سنگین از مهمات، بقایای سمی از انفجار بمب‌ها، تخریب زیستگاه و اکوسیستم‌ها، نابودی مناطق جنگلی و مزارع کشاورزی، از بین رفتن گونه‌های جانوری و بهره‌برداری بیش از حد منابع طبیعی است. آسیب‌های محیط زیستی ناشی از جنگ و درگیری‌ها از بحث‌های مهمی است که در اغلب منازعات نادیده گرفته می‌شود. نام جنگ با ویرانی همراه است. تلفات سنگین انسانی و نابودی زیرساخت‌ها و تاسیسات صنعتی و کشاورزی و کشتار انسانی در روستاها و شهرها چنان سنگین و دردناک است که مجالی برای توجه به جنبه‌های محیط زیست جنگ، باقی نمی‌گذارد. در این میان باید گفت همواره محیط زیست قربانی غیرقابل انکار جنگ ها بوده است. 
در سال 2001، سازمان ملل ششم نوامبر را روز بین المللی «‌جلوگیری از بهره برداری از محیط زیست در جنگ ها و نزاع های مسلحانه‌» نامید ه و  بر عدم استفاده از منابع طبیعی بعنوان یک امتیاز جنگی در زمان جنگ مانند آلوده ساختن چاه های آب، سوزاندن و به آتش کشیدن جنگل ها  و اراضی کشاورزی  و بهره برداری از طبیعت و حیات وحش تاکید می کند. علاوه بر این سازمان ملل بر مدیریت مناسب منابع طبیعی در زمان بازسازی مناطق برای بازگرداندن محیط به حالت پیش از جنگ نیز تاکید دارد. گزارش‌های مختلف منتشره توسط سازمان ملل از ارزیابی تاثیرات محیط زیست ناشی از جنگ و درگیری نشان میدهد که اثرات زیانبار استفاده از تجهیزات نظامی و عدم توجه بلندمدت به بازسازی و ترمیم وضعیت محیط زیست آسیب دیده، پیامدهایی پرهزینه و جبران‌ناپذیر را بر جای گذاشته که شاید با هیچ صلح پس از جنگی قابل جبران نباشد. 
به دلیل فقدان اطلاعات و جمع آوری داده های میدانی در هنگام جنگ، درک مساله تاثیرات جنگ بر محیط زیست آسان نیست. با این حال تا کنون تلاش هایی برای بررسی اثرات جنگ ها بر محیط زیست در مناطق مختلف جهان صورت گرفته است. از موارد مهم تخریب محیط زیست در جنگ‌ها میتوان به جنگ خلیج در سال 1991 اشاره کرد که به اذعان بسیاری از گروه ها و دانشمندان محیط زیستی «‌بزرگترین فاجعه محیط زیستی قرن» بود. در این جنگ، بیش از 30 هزار پرنده دریایی، دلفین‌ها، انواع آبزیان و مرجان ها در نتیجه نشت مقدار قابل توجهی  نفت خام به خلیج فارس از بین رفتند، آلودگی هوا ناشی از سوختن 800 چاه نفت کویت تا ماه ها ابر سیاهی را در منطقه تشکیل داد که باعث بارش باران سیاه در استان های غربی  و جنوبی ایران شد.
بر اساس گزارش برنامه محیط زیستی ملل متحد حداقل 40 درصد از جنگ‌ها و درگیری‌های داخلی در ۶۰ سال اخیر با بهره برداری و تسلط بر منابع طبیعی مرتبط بوده است. جنگ‌های داخلی در بسیاری از کشورهای آفریقایی به طور مستقیم برای تصاحب منابع ارزشمند طبیعی مانند قاچاق ذغال، کشتار فیل و کرگدن برای فروش عاج و شاخ آنها بوده است.  علاوه بر این  میلیون نفر آواره جنگ و جابجایی جمعیت‌ها همیشه فشار دوباره‌ای را بر طبیعت وارد می‌سازد. 
در طول جنگ هشت ساله ایران و عراق اثرات مخرب جنگ بر پیکره محیط زیست فرود آمده است، ولی متاسفانه از این آثار، اطلاعات چندانی در دست نیست. حتی از آثار محیط زیستی ناشی از بمباران های شیمیایی عراق علیه ایران نیز مستنداتی موجود نیست. کشور ما همچنان تحت تاثیر آثار محیط زیستی جنگ های منطقه و کشورهای همسایه از طریق انتشار آلاینده‌های هوا ناشی از سوختن چاه‌های نفت، احتمال انتقال ذرات آلاینده به بمب‌های حاوی اورنیوم ضعیف شده و آلودگی به انواع فلزات سنگین از طریق انتشار در منابع آب و خاک قرار دارد. 
اثرات محیط زیستی جنگ‌ها فراتر از مرزهای جغرافیایی بروز می‌کند و عدم مدیریت در هنگام جنگ و بازسازی طبیعت تخریب شده پس از آن، میتواند همچنان با تاثیر بر سلامت مردم و آسیب به طبیعت، قربانی بگیرد. 

*کارشناس ارشد آنالیز و ارزیابی محیط‌زیست


https://www.tg-me.com/ENVNEW
..... ماند
گزارش CCN از بسته پیشنهادی دولت ترامپ برای ایران: ۳۰ میلیارد دلار برای ساخت مجدد برنامه هسته‌ای!

در گزارش شبکه سی ان ان ادعا شده است:
◽️دولت ترامپ درباره کمک احتمالی به ایران برای دسترسی به مبلغی تا ۳۰ میلیارد دلار برای ساخت برنامه هسته‌ای تولید انرژی غیرنظامی، کاهش تحریم‌ها و آزادسازی میلیاردها دلار از وجوه محدود شده ایران بحث کرده است – همه این‌ها بخشی از تلاش فزاینده برای بازگرداندن تهران به میز مذاکره است، به گفته چهار منبع آگاه.

◽️بازیگران کلیدی از ایالات متحده و خاورمیانه حتی در میان موج حملات نظامی در ایران و اسرائیل طی دو هفته گذشته، پشت پرده با ایرانی‌ها گفت‌وگو کرده‌اند. این منابع افزودند که این گفت‌وگوها پس از توافق آتش‌بس در این هفته ادامه یافته است.

مقامات دولت ترامپ تأکید کرده‌اند که چندین پیشنهاد مطرح شده‌اند که هنوز در مراحل اولیه و در حال تحول هستند، اما یک شرط غیرقابل مذاکره در تمام آن‌ها ثابت مانده است: غنی‌سازی صفر اورانیوم توسط ایران، موضوعی که ایران همواره بر ضرورت آن تأکید کرده است.

◽️حداقل یکی از پیش‌نویس‌های اولیه شامل مشوق‌هایی برای ایران بوده که در گفت‌وگو با شبکه CNN شرح داده شده است.
ترجمه و خلاصه مقاله تحلیلی این نسخه مجله اکونومیست از جنگ ایران و اسرائیل

Israel’s blitz on Iran is
fraught with uncertainty

Much hinges on the stubborn supreme leader and America’ s mercurial president

خلاصه:
جنگ ایران و اسرائیل؛ آینده‌ای مبهم در خاورمیانه🇮🇷🇮🇱

🛫 آغاز جنگ و حملات متقابل
در ۱۳ ژوئن، اسرائیل به‌ بهانه‌ی پیشرفت سریع برنامه هسته‌ای ایران، جنگی را آغاز کرد که در همان روزهای نخست با ترور فرماندهان ارشد ایرانی و بمباران سایت‌های هسته‌ای همراه بود. ایران نیز با موشک‌باران تل‌آویو و حیفا پاسخ داد، اما اکثر موشک‌ها رهگیری شدند. هرچند تلفات غیرنظامی در هر دو طرف وجود داشته، جنگ هنوز به پایان نرسیده است.

🇺🇸 تغییر موضع ترامپ و احتمال ورود آمریکا
ترامپ که ابتدا به دنبال مذاکره با ایران بود، پس از موفقیت اولیه اسرائیل، به‌ سرعت از حمله حمایت کرد. اکنون احتمال ورود نظامی آمریکا وجود دارد، اما با توجه به تهدید حملات نیابتی از سوی نیروهای مورد حمایت ایران و واکنش شدید منطقه‌ای، این مداخله می‌تواند پیامدهای بزرگی به‌دنبال داشته باشد.

💸 هزینه‌های سنگین و اقتصاد در فشار
اسرائیل از زمان حمله حماس در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۳۰۰ میلیارد شِکِل (۸۵ میلیارد دلار) هزینه جنگ کرده است. جنگ با ایران، روزانه ۱ میلیارد شِکِل فقط برای سوخت جت‌ها و مهمات هزینه دارد. هر موشک رهگیر سامانه “Arrow” حدود ۳ میلیون دلار قیمت دارد و برای هر موشک ایرانی معمولاً چند رهگیر شلیک می‌شود. در مقابل، ایران هم با تخریب موشک‌پرتاب‌کن‌ها، زیرساخت‌ها و حملات پیاپی، دچار فشار شدید لجستیکی و اقتصادی شده و پایتخت‌نشین‌ها در حال ترک شهر هستند.


متن کامل ترجمه

اکونومگ
مرجع دانلود محتوای اقتصادی و جدیدترین نسخه از مجله اکونومیست
@economag
🔴 عراقچی:

🔹اینکه ۴ صبح شد ۷ صبح، یه اختلاف فهمی بود درباره به افق ایران یا اسراییل بود؛ البته ما تا ساعت ۴ به وقت گرینویچ ادامه دادیم و آخرین ضربه را ما زدیم

@khabare_furie



جان ما دست چه فهمی بود؟
حتی اگر احتمال بسیار کمی در استفاده رژیم اسراییل از اورانیوم ضعیف شده در حملات به شهرها و تهران وجود داشته باشد باید هرچه سریعتر گروه های متخصص وارد عمل شده و این احتمال را راستی آزمایی کنند. تیم های آزمایشگاهی نظامی باید مناطق مورد هدف حملات هوایی را مورد ازمایش قرار داده و احتمال وجود اورانیوم ضعیف شده را بررسی کنند.

مضاف بر اینکه نتایج را برای طرح در مجامع بین الملل و فشار بر اسراییل به کار بگیرند.

جان مردم مهم نیست گویا فعلا مملکت را آغل می دانند
Forwarded from هم‌میهن
دستور اخراج همه اتباع غیر مجاز از کشور صادر شد

🔹بر اساس سیاست‌های ابلاغ شده به فرمانده انتظامی کشور همه اتباع غیر مجاز باید ایران را ترک کنند.

🔹بر اساس سیاست‌های ابلاغ شده به فرمانده انتظامی کشور همه اتباع غیر مجاز باید ایران را ترک کنند.

🔹همچنین سرتیپ احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا در این خصوص گفت: ساماندهی اتباع غیرمجاز خواست عمومی مردم است.

🔹وی افزود: ضمناً، طبق دستور، هر گونه منزل و ملکی که به افغانی‌ها اجاره داده شود، قولنامه آن باطل است. و ملک مزبور نیز پلمپ و مهر و موم و مصادره می‌شود./ مهر

@hammihanonline
2025/07/14 02:51:00
Back to Top
HTML Embed Code: