behdasht_registration_manual.pdf
16.2 MB
🔴دفترچه آزمون استخدامی ۲۵ هزار نفر در وزارت بهداشت منتشر شد.
Please share #Emergency⤵️⤵️

@Emergency_Center
⁉️ تک دوز اسپری لیدوکائین در کاهش دفعات سرفه های مزمن مقاوم؟؟

✔️ اولین مطالعه دوسوکور تصادفی شده کنترل شده با دارونما بمنظور ارزیابی اثرات لیدوکائین در بیماران مبتلا به سرفه مزمن مقاوم انجام شد. بیماران به سه گروه دریافت کننده تک دوز اسپری لیدوکائین (100mg)، تک دوز لیدوکائین بصورت نبولایزر (600mg) و دارونما تقسیم بندی شدند. برخلاف انتظارات ما، نشان داده شد که تک دوز اسپری گلو حاوی لیدوکائین در مقایسه با لیدوکائین نبولایزر و دارونما، منجر به کاهش قابل توجه دفعات سرفه در بیماران مبتلا به سرفه مزمن مقاوم می‌شود و هیچ عارضه جانبی گزارش نشد. این مطالعه شواهدی را ارائه می دهد که مهار کانال های سدیمی وابسته به ولتاژ ناشی از لیدوکائین، سبب اثرات ضدسرفه در بیماران با سرفه مزمن مقاوم به درمان می شود ( DynaMed Level 2 ).

Rayid Abdulqawi et al. J Allergy Clin Immunol Pract April 2021.

دکتر مهدی شاهمیرانی

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
When we use AED?

🔴یکی از بهترین ویدئو های AHA در خصوص Basic life support

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
اطلاعیه_هشدار_سفتریاکسون_14020802_231027_134643_231027_135513.pdf
917.2 KB
🔴هشدار در خصوص نكات ايمني مصرف داروي سفترياكسون

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
🔴 پرسش بالینی: ایبوپروفن، کتورولاک یا دیکلوفناک؟ کدام یک در تسکین کمردرد حاد غیررادیکولار ارجح می باشد؟

یکی از چالش های مطرح در پویش انتخاب آگاهانه این است که اقدامات بالینی را که توسط شواهد با کیفیت بالا پشتیانی میشوند، شناسایی کنیم. به کمک روشی بر مبنای جمع آوری روزانه "شواهد بیمار محور با اهمیت" ( POEMs ) به شناسایی اقدامات بالینی حاصل از مطالعات تحقیقاتی مطابق با اصول انتخاب اگاهانه اقدام کردیم این مقاله، یکی از مطالعات پژوهشی برتر سال 2022 است که براساس پایش منظم مقالات توسط جمعی از اعضای انجمن پزشکی کانادا انتخاب گردیده است. این مطالعات که بعنوان شواهد بیمار- محور ارزشمند ( POEMs ) شناخته میشوند، امتیاز بالایی را بعلت مرتبط بودن، روایی و توانایی تغییر در طبابت را به دست آورده اند. این مقاله در نشریه "پزشکان خانواده آمریکا" ( AFP ) منتشر شده است. با وجود اینکه بیش از 20000 مقاله در مجلات پژوهشی انگلیسی زبان در سال 2022 منتشر گردیدند ولی فقط 253 مورد معیارهای POEM را از نظر روایی، مرتبط بودن، استفاده از پیامدهای بیمار محور و تغییر در طبابت دارا بودند و 20 مطالعه از این 253 مطالعه، جز مطالعات برتر پژوهشی شناخته شدند. این مطالعه، یکی از بیست POEM برتر پژوهشی سال 2022 شناخته شده است:

🔵 عنوان POEM:

⁉️  در درمان کمردرد حاد غیر رادیکولار در بزرگسالان، کدام یک ارجح است؟ ایبوپروفن یا کتورولاک یا دیکلوفناک؟

🔵 پاسخی مبتنی بر شواهد:

✔️ این مطالعه هیچ تفاوتی بین ایبوپروفن، کتورولاک و دیکلوفناک در پیامد اولیه بهبودی کلی بالینی در پنج روز در بزرگسالانی که با کمردرد حاد و غیر رادیکولار به بخش اورژانس مراجعه می‌کنند، یافت نکرد. بااین حال، برخی از پیامدهای ثانویه، کتورولاک را ترجیح می‌دهند و این احتمال وجود دارد که کتورولاک برتر از ایبوپروفن و/یا دیکلوفناک باشد.

✔️ اگرچه داروهای ضددرد ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) اولین درمان توصیه شده برای کمردرد حاد هستند، اما هیچ شواهد واضحی بمنظور توصیه یک NSAID خوراکی بر دیگری وجود ندارد. این محققان بزرگسالان 18 تا 65 ساله را که با کمردرد حاد به بخش اورژانس مراجعه کرده بودند شناسایی کردند. بیماران به طور تصادفی به گروه های دریافت کننده ایبوپروفن ( 600 میلی گرم هر هشت ساعت، در صورت نیاز )، کتورولاک ( 10 میلی گرم هر هشت ساعت، در صورت نیاز ) و دیکلوفناک ( 50 میلی گرم هر هشت ساعت، در صورت نیاز ) دریافت کردند. درنهایت مشخص شد هیچ تفاوت قابل توجهی در نتیجه اولیه بهبود نمره درد و عملکرد در بین گروه ها وجود ندارد. تعدادی از پیامدهای ثانویه مورد ارزیابی قرار گرفتند که برخی از آنها به طور قابل توجهی کتورولاک را مورد حمایت قرار دادند. با این حال، محققان به درستی به این نتیجه رسیدند که مطالعه کنونی هیچ شواهد روشنی را برای توصیه یکی از این NSAIDها نسبت به سایرین یافت نکرد و تمامی این NSAIDs به یک اندازه در تسکین کمردرد حاد، بهبود نمره درد و عملکرد موثر هستند.

Ebell M & Grad R. Top 20 Search Studies of 2022 for Primary Care Physicians. American Family Physician ( afp ) 2023.

دکتر مهدی شاهمیرانی

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴درمان تاکی کاردی فوق بطنی با کمک مانوور والسالوا!

در بیمارانی که استیبل هستند چه از نظر هوشیاری و چه از نظر نبض و فشار خون ...در ابتدا بجای دارو باید بریم سراغ این مانوور
Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
⭕️قابل توجه مراکز طب کار

نرم افزار مدیریت مراکز طب کار
منطبق با آخرین استاندارد های وزارت بهداشت
و دریافت فایل اکسل



اطلاعات بیشتر در
http://denaray.ir
⭕️اتاق شنوایی سنجی سیار و ثابت
با تخفیف یلدایی
standards-of-care-2024.pdf
51.2 MB
🔴American Diabetes Association
Standards of Care in 2024
گایدلاین 2024 انجمن دیابت آمریکا

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
🔴اطلاع رسانی به روز رسانی راهنمای مصرف داروی اندانسترون در سه ماهه اول بارداری

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
🔴کاربرد #عسل در درماتولوژی امروز

مجله
International Journal of Dermatology
که یکی از مجلات معتبر درماتولوژی است در آخرین شماره خود در یک مقاله مروری (review articles )کاربردهای درمانی عسل را در بیماریهای پوستی بررسی کرده است. لینک اصل مقاله در انتهای همین پست آورده شده است و خلاصه ای از نکات مهم مقاله در زیر می آید .

عسل حاوی چندین ماده مؤثره شامل
hydrogen peroxide،polyphenols andو  bee defensin و major royal jelly protein
و ..است که در کنار ویژگی های دیگر عسل مانند اسمولاریتی بالا و PHاسیدی آن خاصیت آنتی باکتریال ،آنتی وایرال و خواص ضد قارچ به عسل میدهد .از آنجا که عسل  اثر آنتی بیوتیکی و ضد میکروارگانیزمی عسل با چند مکانیزم اعمال می‌شود بعید است که نسبت به آن مقاومت ایجاد شود .

به جز این، عسل دارای   خواص ضد التهابی است و می‌تواند با کمک به تخریب کلاژن  تایپ ۴ در زخمهای تروما و سوختگی زمینه را برای  reepithelialization و ترمیم بهتر زخمهای جراحی و ترومایی فراهم کند .البته اثر آنتی بیوتیکی عسل هم در اینحا نقش مهمی دارد .

در زخمهای(foot ulcer) پا که به دلائل مختلف ایجاد میشود عسل میتواند نقش بهبود دهنده بالایی داشته باشد .


در تبخال و زونا نیز عسل میتواند به بهبود زودتر و عوارض کمتر کمک کند .


خواص آنتی باکتریال و ضد التهاب عسل میتواند به درمان عرق سوز و التهابات چین‌های بدن مثل آگزیلا و کشاله ران کمک کند .

عسل میتواند به بهبود ضایعات اگزما و پسوریازیس کمک کند .

عسل میتواند در جوانسازی پوست نیز موثر باشد .

🔚از آنجا که عسل حاوی اسپورهای کلستریدیوم می باشد از نظر تئوري در زخمهای باز میتواند منجر به بوتولیسم شود ولی علی رغم مصرف زیاد آن در بعضی مناطق مانند هند تا کنون  گزارشی از این مشکل گزارش نشده است ولی با این حال عسل استریل با نام  medical-grade honey برای استفاده های درمانی تولید شده است  این نوع عسل با تابش اشعه گاما بر عسل معمولی تولید مشود .

دکتر نادر اربابی متخصص پوست و مو (درماتولوژی)


https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijd.16925

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
Forwarded from EmErGeNcY
تشخیص و درمان مسمومیت با CO.pdf
946.7 KB
شیوه نامه تشخیص و درمان مسمومیت با گاز منواکسید کربن

❄️🔥
Please share #Emergency⤵️⤵️

@Emergency_Center
#Order for Dog bite

🔴گازگرفتگی سگ

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
🔴تفسیر آزمایش تیروئید براساس کتاب میلر وکواگزیست

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
The_California_Prenatal_Screenig_program_Patient_Booklet_Consent.pdf
662.3 KB
🔴راهنمای بیماران برای غربالگری دوران بارداری در ایالت کالیفرنیا

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
خانم ۶۳ ساله با ضعف عضلانی پیشرونده در هر دو پا به نورولوژیست مراجعه می‌کند. یک هفته است که توانایی ایستادن روی دو پا و راه رفتن ندارد و حتی نمی‌تواند دستشویی برود. فورس عضلانی در حد چهار پنجم است. انتظار می‌رود با این فورس عضلانی بیمار لنگ لنگان بتواند راه برود. رفلکس زانوها در دو طرف مختصری کاهش یافته است. حس درد و حرارت و ارتعاش در هر دو پا طبیعی است. هیچ علایمی از سرماخوردگی یا عفونت گوارشی در یک ماه قبل نداشته است. نورولوژیست ابتدا به بیماری گیلن باره فکر می‌کند، ولی انتظار دارد پس از یک هفته اندام‌های فوقانی و عضلات تنفسی هم درگیر شده باشد. پس گیلن باره تشخیص محتملی نیست. بعد فکر می‌کند شاید بیمار دچار "میلیت عرضی" شده باشد. transverse myelitis یا میلیت عرضی یک بیماری اتوایمیون است که سیستم ایمنی بر علیه سلول‌های عصبی یک یا دو قطعه از نخاع واکنش نشان می‌دهد و باعث مرگ سلول‌های عصبی آن قسمت می‌شود و علایمی شبیه قطع نخاع ایجاد می‌کند. در واقع نخاع قطع نشده، اما سلول‌هایش در آن قسمت مرده‌اند و تفاوت چندانی با قطع نخاع ندارد. اما در میلیت عرضی مانند هر قطع نخاع دیگری باید
علایم upper motor مانند افزایش رفلکس‌های زانو و بابنسکی مثبت دیده شود که هیچ یک از این‌ها در مورد این بیمار وجود ندارد. نورولوژیست فکرش به جایی نمی‌رسد و برای بیمار درخواست MRI اورژانسی مغز و نخاع می‌دهد. MRI کاملا نرمال است. نه علایمی از تنگی نخاع مشهود است، نه علایمی از میلیت عرضی، نه آبسه‌ی نخاعی، نه مشکل مغزی. نورولوژیست در قدم بعدی بیمارش
را LP می‌کند، یعنی مایع مغزی-نخاعی او را از کمر می‌کشد. این یک آزمایش بسیار مهم است و طیف وسیعی از بیماری‌های نخاعی مانند میلیت عرضی، گیلن باره، و عفونت‌های مغز و نخاع را نشان می‌دهد. نتیجه‌ی LP می‌آید و همه چیز نرمال است. اما چیزی که نرمال نیست ناتوانی بیمار در حرکت کردن است. او کاملا هوشیار است و هیچ علامت مغزی یا اختلال اعصاب دوازده‌گانه‌ی مغز یا بی اختیاری ادرار و مدفوع ندارد. همسر بیمار به نورولوژیست می‌گوید که او یک سال است به دنبال خودکشی پسرش دچار افسردگی شدید شده است. هفته‌ی آینده هم سالگرد خودکشی پسرشان است. با شنیدن این خبر ذهن نورولوژیست به سمت تشخیص سایکوسوماتیک می‌رود، با این حال اولویت را بر رد علل طبی می‌گذارد و او را برای بررسی تشخیصی بستری می‌کند. روز بعد پزشک اورژانس به نورولوژیست می‌گوید پرستارها متوجه شده‌اند که گاهی که اطراف بیمار خلوت بوده و کسی حواسش به او نبوده برای لحظاتی روی پایش ایستاده است. نورولوژیست با شنیدن این جمله ذهنش خیلی بیشتر به سمت تشخیص سایکوسوماتیک می‌رود. علایم بیمار را با خودش مرور می‌کند: فورس عضلانی چهار پنجم، رفلکس‌های مختصری کاهش یافته که شاید مربوط به سن باشد، نرمال بودن MRI و LP، و از همه مهمتر نوسان در علایم بالینی و سابقه‌ی افسردگی یک ساله و واکنش سالگرد برای خودکشی پسرش. در ذهنش قویا تشخیص سایکوسوماتیک را مطرح می‌کند و درخواست مشاوره‌ی روانپزشکی می‌دهد. روانپزشک پرونده‌ی بیمار را با دقت بررسی می‌کند و خودش هم فورس عضلانی او را چک می‌کند. معیارهای تشخیصی افسردگی را در او چک می‌کند و متوجه می‌شود اختلال افسردگی ماژور دارد. روانپزشک تمام این قطعات پازل را که کنار هم می‌گذارد، او هم به تشخیص سایکوسوماتیک می‌رسد. همسر بیمار از روانپزشک خواهش می‌کند حالا که تشخیص همسرم روان-تنی است و از نظر نورولوژیست نیاز به ادامه‌ی بستری ندارد، هر روز او را ویزیت در منزل بکند. روانپزشک می‌پذیرد و هر شب پس از تمام شدن مطبش به خانه‌ی بیمار می‌رود و با او صحبت می‌کند. در شب پنجم بیمار به روانپزشک می‌گوید دیگه اصلا نمی‌تونم پام را روی تخت جا به جا کنم و کاملا بی حرکت شده. روانپزشک به او می‌گوید نگران نباشد. وقتی MRI و LP نرمال بوده است و نورولوژیست هم با دقت همه‌ی موارد را در نظر گرفته، جای هیچ نگرانی وجود ندارد.
روز بعد همسر بیمار متوجه می‌شود که همسرش قادر به کوچک‌ترین حرکتی در پایش نیست. از نورولوژیست و روانپزشک قطع امید می‌کند و به ۱۱۵ زنگ می‌زند. پزشک متخصص اورژانس او را می‌بیند و در خواست MRI می‌کند. شوهرش می‌گوید هفته‌ی پیش MRI شده و نرمال بوده. متخصص اورژانس می‌گوید ممکنه مشکلی باشه که با تاخیر خودش رو نشون بده. نتیجه‌ی MRI می‌آید. ترومبوز (لخته) در شریان نخاعی قدامی دیده می‌شود. تشخیص بیمار ایسکمی نخاع یا "سندرم شریان قدامی نخاع" است‌.
پ.ن: این اتفاق برای من نیفتاده، اما اگر چنین بیماری با این شرح حال، معاینه‌ی فیزیکی و یافته‌های پاراکلینیک، و نظر متخصص نورولوژیست به من مراجعه می‌کرد، من حتی یک درصد هم به تشخیص سایکوسوماتیک شک نمی‌کردم و تا لحظه‌ی آخر روی این تشخیص اصرار می‌کردم و در میس کردن بیماری اصلی شریک همکار نورولوژیست می‌شدم.
http://www.tg-me.com/Emergency_Center
🔴تغییرات فصلی TSH و تجویز بی‌دلیل دارو

تست TSH یکی از تست‌هایی است که برای بررسی وضعیت عملکرد تیروئید نوشته می‌شود اما به نظر می‌رسد که در تفسیر نتیجه آزمایش، باید فاکتور زمانی را هم در نظر داشته باشیم.

یک پژوهش انجام شده در ژاپن که بیش از ۷۰۰۰ شخص سالم را بررسی کرده نشان داده مقدار طبیعی TSH در فصول مختلف متفاوت است و به همین خاطر گاهی اوقات ممکن است به اشتباه برای بیمار تشخیص هایپوتیروئیدی ساب کلینیکال گذاشته و یا برایش لووتیروکسین تجویز شود.

به نظر می‌رسد در نیمکره شمالی میزان TSH در فصل زمستان در اوج خودش است و در تابستان به کمترین میزان می‌رسد.

اما نکته جالب اینجاست که مشخص شده free thyroxine (FT4) در تمام طول سال ثابت است.

بنابراین محققان این پژوهش پیشنهاد کرده‌اند که اگر افزایش جزئی TSH دیده شد، اما FT4 طبیعی بود، بهتر است دارویی تجویز نشده و مجددا دو الی سه ماه دیگر تست انجام شود.

بد نیست بدانید یک پژوهش دیگر در سال ۲۰۲۱ نشان داده ۹۰ درصد تجویز‌های غیرضروری لووتیروکسین در آمریکا به خاطر تغییرات فصلی TSH بوده است.

https://www.medscape.com/viewarticle/991095

Please share #Emergency⤵️⤵️

@Emergency_Center
بررسی یک کیس ?!

🔴یک آقای ۳۱ ساله از یک سال قبل تحت نظر روانپزشک است. این بار با دوستش آمده است
.

- حالت چطوره؟
- کلهم تخمی
- میشه دقیق‌تر توضیح بدی؟
- دکتر "خط"به این رفیقمون نمی‌سازه.
- چی نمی‌سازه؟
- ما میگیم"خط"، شما می‌گید ""کُک"
- منظورت کوکایینه؟
- بله، باید با شما با‌کلاس حرف زد.
- نه، با همون اصطلاح‌هایی که با خودتون حرف می‌زنید با من هم حرف بزنید. اگه توضیح بدید، من می‌فهمم. خب حالا مگه "کُک" زدی؟!
- آره
- چرا به دکتر نمی‌گی ترکیبی زدی؟
- راست می‌گه ترکیبی زدم. عرق و کک با هم.
- کی؟
- پنجشنبه شب. یعنی ۳ شب پیش
-خب الان دقیقا حال روحیت رو برای من توصیف کن چطوریه.
- گفتم که کلهم تخمی.
- من نیاز به توضیح دقیق‌تر دارم‌. با مثال بگو.
- اضطراب دارم‌. تپش قلب، زیاد عرق می‌کنم. پام هم درد می‌کنه.
-کجای پات درد می‌کنه.
- ساق پام. هر دو طرف. به نظرم ورم کرده....دکتر یه چیزی بده از این حال بیرون بیام.
- دکتر من می‌دونم مشکلش چیه. عرق و کک رو با هم زده، سیستمش ریخته به هم. درمونش کوهه. فردا با بر و بچ داریم می‌ریم توچال. هوای کوه که بهش بخوره و یکمی عضلاتش رو تکون بده سم از بدنش خارج می‌شه.
- بله، به نظر من هم طبیعت براش خوبه. بهتر از این آشغال‌هاست که مصرف کرده.
-یعنی چیزی نمی‌دی بخورم خوب بشم؟
- آسنترا را که مرتب می‌خوری؟
- بله، غیر از شب‌هایی که عرق می‌خورم البته.
- برات کلونازپام هم می‌نویسم که یکمی اضطراب و بی‌قراریت رو کم کنه.
- فقط بگو افکار خودکشی نداری؟
- افکارشو دارم. ولی این کارو نمی‌کنم. به خاطر مادرم این کارو نمی‌کنم.
- دکتر بهش روحیه بده که قوی باشه. خودم می‌برمش کوه هوا بخوره حالش جا بیاد.

هفته‌ی بعد یک آقای میانسال با وضعیت آشفته وارد مطب روانپزشک می‌شه.
- منشی: بفرمایید. وقت قبلی داشتید؟
- وقت نداشتم. اومدم تابلوی مطب دکترو بکشم پایین....شروع به فریاد می‌کند: مرتیکه‌ی بی‌سواد بیا بیرون که حالیت کنم. گل پسرمو به کشتن دادی.
- دکتر که متوجه شلوغی و سر و صدای اتاق انتظار می‌شود از اتاقش بیرون می‌آید و یک لیوان آب به مرد آشفته تعارف می‌کند و او را دعوت به آرامش می‌کند.
- این آب زهر بشه بره تو حلق زن و بچه‌ت.
- لطفا تشریف بیارید روی مبل بشینید، توضیح بدید چی شده.
- چیو توضیح بدم؟! پسرم داره می‌میره. توکشتیش.
- من چطوری پسرت رو کشتم؟
- مگه تو نبودی بهش گفتی بره کوه؟
- بله گفتم به جای این‌که اون آشغال‌ها رو مصرف کنه، بره کوه.
- همین توصیه‌ی تو کلیه‌ی پسرمو از کار انداخته. الان هم تو ICU است.
- کوه رفتن باعث شده کلیه‌ش از کار بیفته؟
- بله دکترش گفت اگه کوه نمی‌رفت این طور نمی‌شد.
- من باید با دکترش حرف بزنم. الان یه مراجع بدحال دارم، می‌بینمش و خیلی زود خودم رو می‌رسونم بیمارستان ببینم چی شده.
منشی به او نسکافه و بیسکوییت تعارف می‌کند. نسکافه و بیسکوییت را می‌خورد و از مطب بیرون می‌رود.
روانپزشک خودش را به بیمارستان می‌رساند و به مترون بیمارستان می‌گوید می‌خواهد با دکتر بیهوشی صحبت کند.
- این آقا بیمار من بود. آخرین باری که دیدمش به دنبال مصرف کوکایین و الکل دچار تشدید اضطراب شده بود. ولی نمی‌دونم چی شد یه هویی کلیه‌ش از کار افتاد؟
- شما بهش گفتید بره کوه؟!
- بله من گفتم. مگه کوه رفتن چه اشکالی داره؟!
- برای کسی که رابدومیولیز داره خطر ATN داره. همین طور هم شد. بیمار الان ATN کرده.
- مگه رابدومیولیز داشت؟!
- بله. دوستش گفت به شما گفته عضلات ساق پاش درد و ورم داشته. کوکایین به تنهایی مخصوصا اگه همراه الکل مصرف بشه می‌تونه التهاب شدید سلول‌های عضلانی بده که اگه شدید بشه میشه رابدومیولیز. میوگلوبین آزادشده از سلول‌های عضلانی در توبول‌های کلیه گیر می‌کنه و ATN میده. خود ورزش رابدومیولیز رو بدتر می‌کنه. از طرفی کم‌آبی بدن به خاطر ورزش زیر آفتاب هم اوضاع رو وخیم‌تر می‌کنه. باید به بیمارتون توصیه به استراحت و مصرف زیاد مایعات یا تزریق سرم می‌کردید، نه این‌که توصیه به کوهنوردی کنید در شرایطی که علایم رابدومیولیز دیده میشه.
روانپزشک دستانش را در هوا بی‌هدف تکان می‌دهد و دنبال توضیح قانع کننده‌ای می‌گردد ولی چیزی به ذهنش نمی‌رسد. با دکتر بیهوشی خداحافظی می‌کند.
پدر بیمار پشت در ICU نشسته است.
- ان‌شاءالله حال پسرتون خوب بشه.
-ان شاءالله من هم خدمت شما می‌رسم.

Please share #Emergency⤵️⤵️

@Emergency_Center
🔴داروهای ترکیبی دیابت

Zipmet (ziptin + metformin)

Sigmet (sitagliptin + metformin)

Melijent - M (linagliptin + metformin)

Avamet (linagliptin + metformin)

Paglimet (empaglifluzin + metformin)

Synoripa (empaglifluzin + metformin)

Empower plus (empaglifluzin + metformin)

Glotrio (metformin + empaglifluzin + linagliptin)

Avanomet (metformin + empagliflusin + linagliptin)

Glorenta ( linagliptin + empaglifluzin)

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میخوام اینو بریزم تو فلش هر موقع شیفتم بدم رو تلویزیون درمانگاه پخش کنن:


طرف بیست سال در انگلیس زندگی میکنه، هر مدت یکبار آگهی میده:
دوستان اگر کسی از ایران میاد چند دارو لازم دارم برام بیاره،
آمکسی سلین
نفازولین
وووووو

چون دکترای اینجا نسخه نمیکنن.

Please share #Emergency⤵️⤵️

http://www.tg-me.com/Emergency_Center
2024/05/29 01:40:49
Back to Top
HTML Embed Code: