Telegram Web Link
🔴قطع برق ۲ روز ایکس را مختل کرد

🔹پس‌ از اختلال گستردهٔ ایکس برای تمام کاربران، مشخص شد نقص فنی ناشی از قطع برق باعث این موضوع در پنجشنبه شده و این مشکل برای برخی افراد تا جمعه ادامه داشته است.
🔹در سایت توسعه‌دهندگان ایکس اعلام شده که اختلال عملکرد ایکس هنوز به‌ طور کامل برطرف نشده و برخی از امکانات آن هنوز کامل در دسترس نیست.

@FanavaranNewspaper
🔴شبکه ایکس برای دقایقی به طور کامل از کار افتاد.

@FanavaranNewspaper
🔴ماسک: ۲۴ ساعته کار می‌کنم تا وضع ایکس درست شود

🔹مالک ایکس پس‌ از اختلال‌های مکرر در این شبکهٔ اجتماعی نوشت: به کار ۲۴ ساعته و خوابیدن در اتاق‌های کنفرانس، سرور و کارخانه برمی‌گردم تا پروژه‌هایم در ایکس، استارشیپ و تسلا را پیش ببرم.

@FanavaranNewspaper
🔴ظاهر iOS 19 متحول می‌شود؛ رونمایی از رابط کاربری Solarium در WWDC 2025

🔹اپل در آستانه رونمایی از نسخه‌های جدید سیستم‌عامل‌های خود شامل iOS 19، مک‌اواس ١۶ و سایر پلتفرم‌ها با رابط کاربری بازطراحی ‌شده موسوم به «Solarium» است. این رابط کاربری جدید که در WWDC 2025 معرفی می‌شود، ظاهر سیستم‌عامل‌های مختلف اپل را مدرن و به‌روز می‌کند.
🔹 قصد دارد رابط کاربری جدیدی با نام داخلی Solarium معرفی کند. این نام از فضاهایی گرفته شده که پنجره‌های بزرگ برای ورود نور طبیعی دارند و به‌ نظر می‌رسد به طراحی روشن‌تر و شفاف‌تر پنجره‌ها در رابط کاربری جدید اشاره دارد. این طراحی قرار است در iOS ،iPadO و macOS اعمال شود و تجربه‌ای روان‌تر و امروزی‌تر برای کاربران فراهم کند.
🔹یکی از موضوعات محوری در WWDC 2025 تمرکز بر هماهنگی و یکپارچگی پلتفرم‌های مختلف خواهد بود؛ یعنی کاربران هنگام استفاده از ویژگی‌های مشابه در دستگاه‌های مختلف، با طراحی‌هایی هماهنگ و عناصر بصری مشابه مواجه خواهند شد.

@FanavaranNewspaper
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 مقایسه عملکرد هوش مصنوعی گوگل Veo 3 و OpenAI Sora

🔹گوگل همین چند روز پیش از هوش مصنوعی ویدیوساز Veo 3 رونمایی کرد که علاوه‌ بر ویدیو، می‌تواند صدا هم تولید کند. در مقابل آن، هوش مصنوعی OpenAI Sora قرار دارد که چندین ماه از عرضه‌اش می‌گذرد. در ویدیوی بالا، عملکرد این ۲ هوش مصنوعی ویدیوساز با هم مقایسه شده است.

@FanavaranNewspaper
🔴هوم‌پاد جدید اپل با نمایشگر ۷ اینچی احتمالاً تا پایان ۲۰۲۵ معرفی می‌شود

🔹اپل قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی از نسل جدید هوم‌پاد خود که به نمایشگر ۷ اینچی مجهز است، رونمایی کند.
🔹این دستگاه به نمایشگر ۷ اینچی مجهز است و به‌ عنوان هاب برای کنترل خانه هوشمند و پلتفرم‌های HomeKit و سیری اپل انجام‌ وظیفه می‌کند. پیش‌ از این گفته شده بود این دستگاه سال ۲۰۲۴ عرضه می‌شود. سپس منابع دیگر بهار ۲۰۲۵ را زمان رونمایی اعلام کردند.
🔹اواخر سال جاری میلادی هوم‌پاد جدید اپل با نمایشگر ۷ اینچی معرفی خواهد شد. این دستگاه به نمایشگر ۷ اینچی مربعی با قاب ضخیم مجهز است و از قابلیت‌هایی مثل دوربین، باتری قابل‌ شارژ، سیستم‌عامل جدید homeOS و اپلیکیشن‌هایی مانند FaceTime پشتیبانی می‌کند. کاربرد اصلی این هوم‌پاد جدید کنترل خانه هوشمند خواهد بود.

@FanavaranNewspaper
🔴نیمی از مردم جهان، بیش از 2 درصد حقوق‌شان را بابت اینترنت می‌دهند

🔹بر اساس جدیدترین گزارش اتحادیه جهانی مخابرات، که بازه زمانی 2023 تا 2024 در نظر گرفته است، تنها 40 درصد از مردم حدود 2 درصد از درآمدشان را صرف خرید اینترنت (همراه و خانگی)‌ می‌کنند. بیشتر مردم به‌ ویژه در‌ خصوص اینترنت خانگی و ثابت، بسیار بالاتر از این مبلغ برای خرید اینترنت هزینه می‌کنند.
🔹طبق برآوردهای ITU،حداکثر هزینه‌ای که یک کاربر باید در ازای دسترسی به پهنای باند موبایلی و ثابت پرداخت کند، چیزی در حدود 2 درصد از درآمد ناخالص ملی سرانه است. در واقع، اینترنت زمانی می‌تواند مقرون به‌ صرفه قلمداد شود که زیر 2 درصد از حقوق خود را بابت آن هزینه کنید.
🔹براساس گزارش جدید این اتحادیه، بیش از نیمی از مردم دنیا، به‌ ویژه در کشورهایی که از نظر فناوری ضعیف‌تر بوده یا دیکتاتوری هستند، بالای 2 درصد از درآمد ناخالص سرانه خود را صرف خرید اینترنت ثابت می‌کنند.
🔹گران‌ترین کشورها در سمت اینترنت ثابت، کشورهایی هستند که:
🔹 بالای 20 درصد از درآمدشان صرف هزینه‌های نت می‌شود که چیزی در حدود 10 درصد را شامل می‌شود. این در حالی است که پهنای باند ثابت، برای بخش‌های وسیعی از جمعیت جهان، به‌ ویژه در کشورهای کم‌درآمد، تا حد زیادی غیرقابل دسترس نیز هست. حتی در مواردی که خدمات به‌ طور متوسط مقرون ‌به‌ صرفه هستند نیز شاهد شکاف‌های قابل‌ توجهی در داخل کشورها هستیم که به‌طور نامتناسبی بر کاربران آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

@FanavaranNewspaper
🔴گوگل تا زمان عرضه پیکسل ۱۴ با بهترین تراشه‌ساز دنیا همکاری می‌کند

🔹 گوگل که تاکنون برای تولید تراشه‌های تنسور در گوشی‌های پیکسل به سامسونگ متکی بود، با سری پیکسل ۱۰ و تراشه‌ی تنسور G5، این رویه را تغییر خواهد داد و به سراغ TSMC خواهد رفت.
🔹 گزارشی از دیجی‌تایمز نشان می‌دهد که همکاری گوگل و TSMC کوتاه‌ مدت نخواهد بود و هر دو شرکت قراردادی سه تا پنج‌ساله، احتمالاً تا سری پیکسل ۱۴، منعقد کرده‌اند.
🔹 شرکت TSMC سابقه‌ی درخشانی در تولید تراشه‌های بهینه‌تر نسبت‌ به سامسونگ دارد؛ تجربه‌ای که در مقایسه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل یک (ساخت سامسونگ) و ۸ پلاس نسل یک (ساخت TSMC) و مشکلات سامسونگ در تولید اگزینوس ۲۵۰۰ برای سری گلکسی S25 به‌ وضوح دیده شد.
🔹 انتظار می‌رود تنسور G5 به لطف لیتوگرافی سه نانومتری TSMC، بهبود چشمگیری در بهره‌وری انرژی و شارژدهی پیکسل ۱۰ ارائه دهد. با وجود شایعاتی مبنی‌ بر پسرفت احتمالی تنسور G6، همکاری بلندمدت گوگل و TSMC آینده‌ی روشنی را برای تراشه‌های تنسور نوید می‌دهد.

@FanavaranNewspaper
🔴امارات دسترسی به ChatGPT Plus را برای شهروندان خود رایگان می‌کند

🔹شرکت‌های بزرگ فناوری مانند انویدیا، سیسکو، اوراکل و OpenAI قصد دارند در پروژه بزرگ هوش مصنوعی Stargate UAE امارات همکاری کنند.
🔹امارات متحده عربی، در قالب بخشی از این همکاری، اولین‌ بار در جهان دسترسی رایگان به ChatGPT Plus را برای همه شهروندان و ساکنان این کشور فراهم خواهد کرد./دیجیاتو

@FanavaranNewspaper
2025/07/14 18:19:54
Back to Top
HTML Embed Code: