Telegram Web Link

❇️ فیلم آموزش «مفهوم گرانش» در ۵ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی فیزیک را در کانال اختصاصی [@FaraPhys] دنبال کنید.


📱 در شبکه‌های اجتماعی فرادرس چه مطالبی منتشر می‌شود؟

✔️ اطلاع‌رسانی فرصت‌های ویژه و جشنواره‌های تخفیف

✔️ اطلاع‌رسانی جدیدترین آموزش‌های منتشر شده همراه با تخفیف ویژه انتشار

✔️ انتشار مطالب، مقالات و ویدئوهای آموزشی رایگان

✔️ اطلاع‌رسانی آخرین رویدادها و وبینارها

✔️ برگزاری مسابقات و طرح‌های تخفیف همراه با هدایای آموزشی


☸️ فرادرس را در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های ارتباطی مختلف دنبال کنید.👇👇👇


📌 اینستاگرام
🔗 instagram.com/FaraDars

📌 یوتیوب
🔗 youtube.com/c/FaraDarsCourses

📌 لینکدین
🔗 linkedin.com/company/FaraDars

📌 توئیتر
🔗 twitter.com/FaraDars

📌 کانال رسمی تلگرام
🔗 www.tg-me.com/FaraDars

📌 کانال فرصت‌های ویژه (فراپُن)
🔗 www.tg-me.com/FaraPon

📌 کانال تازه‌های نشر
🔗 www.tg-me.com/FDPub

📌 کانال‌های موضوعی و تخصصی
🔗 www.tg-me.com/faradars/5006



_______________

📚 فرادرس
دانش در دسترس همه
همیشه و همه جا


@FaraDars — فرادرس

✳️ ویدئو کوتاه علمی — تصعید ید

تصعید (تبدیل از حالت جامد به حالت گاز) ید به سبب ضعف نیروهای بین مولکولی رخ می‌دهد که ماده را در حالت جامد نگه می‌دارند. با دریافت میزانی گرما، ید با انتشار بخاری بنفش رنگ، از حالت جامد به حالت گاز تبدیل می‌شود.


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید.

✳️ ساخت داشبورد در اکسل — آموزش رایگان، تصویری و گام به گام

‏امروزه در بیشتر امور تجاری، برای سهولت در تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری شرکت‌ها و سازمان‌ها، از داشبوردهای مدیریتی استفاده می‌شود. در این بین شاخص کلیدی عملکرد در داشبوردهای مدیریتی نقش مهمی ایفا می‌کند. در این نوشتار پس از معرفی این مفهوم کاربردهای آن را در تهیه گزارشات مدیریت بازگو خواهیم کرد. مدیران اغلب براساس شاخص‌های کلیدی عملکرد (Key Performance Indicators) که به اختصار KPI‌ نامیده می‌شود، وضعیت حال حاضر سازمان یا کسب و کار را درک کرده و قادر به اتخاذ تصمیمات مناسب در کوتاه‌ترین زمان با بیشترین بازده خواهند بود. به این ترتیب خودتان قادر خواهید بود با نرم‌افزار عمومی و کاربردی اکسل و ابزارهای آن، چنین داشبوردهایی را به سادگی و سهولت ایجاد کنید. ابتدا مروری بر مفهوم داشبورد خواهیم داشت و خصوصیات آن را فرا می‌گیریم. سپس با استفاده از محیط اکسل، داشبورد نمونه‌ای تولید خواهیم کرد که برای کسب و کار مناسب است. این مثال می‌تواند در ساخت داشبورد در اکسل به شما کمک کند و نشان دهد که چگونه شاخص‌های ترکیبی بسازید و از آن‌ها در کارتان استفاده کنید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ساخت داشبورد در اکسل
‏ ○ معرفی فیلم داشبوردهای مدیریتی اکسل (Excel)
‏ ○ خلاصه و جمع‌بندی


🔸 ساخت داشبورد در اکسل

‏داشبوردهای کلیدی عملکرد، مقادیر حساس برای تصمیم‌گیری در کسب و کار را در یک نقطه متمرکز و نمایش می‌دهند. این داشبوردها می‌توانند یک دیدگاه کامل و فراگیر از کسب و کارتان ارائه دهند و در تصمیم گیری سریع و به‌روز نگهداشتن همه فعالیت‌هایتان کمک کنند. ماهیت تصویری داشبوردها، جداول پیچیده داده را ساده کرده و یک نمای کلی از وضعیت فعلی یا عملکرد در زمان واقعی را نشان می‌دهد.

‏یک داشبورد از جداول، نمودارها، شاخص‌های عددی و … تشکیل شده است. داشبوردها تقریباً برای هر هدفی در صنعت و کسب و کار، قابل استفاده هستند. به عنوان مثال، می‌توانید داشبورد پروژه، داشبورد مالی، داشبورد بازاریابی و موارد دیگر را تهیه کنید. البته داشبورد مدیریتی در اکسل به نحو موثری این وظایف را برای مدیریت صاحب کسب و کار به عهده می‌گیرد.

‏قبل از آنکه به موضوع داشبورد در اکسل بپردازیم، بهتر است شاخص‌ها کارایی عملکرد (KPI) را معرفی کرده و بدانیم که در داشبورد مدیریتی چه چیزهایی باید نمایش داده شود و ساختار آن چگونه است.


🔸 معرفی فیلم داشبوردهای مدیریتی اکسل (Excel)

‏در دنیای امروز، انبوهی از داده‌ها و اطلاعات در حوزه‌های مختلف مدیران و کارشناسان بودجه و برنامه‌ریزان را احاطه کرده است. به کمک این فرادرس قرار است دانش پژوهان و مخاطبان، قادر باشند سیستم و ابزارهای مناسب برای تهیه گزارش‌های داشبوردی را تهیه کرده و ارائه دهند. به این ترتیب در یک نگاه اجمالی و مختصر، گزارشی کامل و جامع از وضعیت فروش، ارائه خدمات و عملیات تولید در اختیار مدیران بالا دستی و استرانژیست‌ها قرار خواهد گرفت تا به تناسب، برنامه‌ریزی و تعیین اهداف را انجام دهند. البته اگر با اکسل آشنایی کاملی ندارید، در ابتدای هر بخش، توضیحاتی به منظور کسب اطلاعات در موضوع آن درس، ارائه شده، سپس مباحث تکمیلی مطرح می‌گردد. از مزایایی این آموزش بهره‌گیری از برگه Developer و استفاده از نکات ترفندهای اکسل به منظور طراحی داشبوردهای مدیریتی است.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 ساخت داشبورد در اکسل — آموزش رایگان، تصویری و گام به گام — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

👍1

❇️ فیلم آموزش «مفهوم انرژی جنبشی» در ۱۰ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید.

Forwarded from مجله فرادرس

📙 دسته عمومی: پربازدیدترین مطالب اخیر «عمومی» مجله فرادرس


1️⃣ کشیدن خط در ورد

‏───────────────

2️⃣ رشته مهندسی برق

‏───────────────

3️⃣ نوشتن فرمول در ورد

‏───────────────

4️⃣ رسم نمودار در ورد

‏───────────────

5️⃣ 5 اپلیکیشن انتقال فایل بین اندروید و کامپیوتر با استفاده از Wi-Fi


#عمومی


📚 سایر مطالب مجله فرادرس
🔗 fdrs.ir/blog


@FaraDarsMag — مجله فرادرس
✳️ پری آمپلی فایر چیست؟ — به زبان ساده و کاربردی

‏وظیفه اصلی «پری آمپلی فایر» یا همان «پیش تقویت کننده» (Preamplifier) یا به اختصار «پری امپ» (Preamp) تقویت سیگنال‌های کوچک و ضعیف برای تقویت بیشتر در مراحل بعدی است. به طور کلی، سیگنال‌های ضعیف از میکروفون‌ها، منابع صوتی و دیگر آشکارسازهای صدا باید با در نظر گرفتن نسبت سیگنال به نویز (SNR) ذاتی استخراج شوند. از این رو، بهترین موقعیت پری آمپلی فایر نزدیک به سنسور یا آشکارساز است. تقویت بیشتر خروجی آمپلی فایر توسط تقویت‌کننده‌های توان انجام می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفاوت گیرنده، آمپلی فایر و پری آمپلی فایر
‏ ○ مدار ساده پری آمپلی فایر
‏ ○ کاربردهای پری آمپلی فایر
‏ ○ معرفی فیلم آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۱ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۲ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۳ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش برد آردوینو (Arduino) با انجام پروژه های عملی


🔸 تفاوت گیرنده، آمپلی فایر و پری آمپلی فایر

‏تفاوت‌های اساسی بین گیرنده و آمپلی فایر در مقابل پری آمپلی فایر به عملکرد آن‌ها بر می‌گردد. یک گیرنده دستگاه ورودی و خروجی را به هم متصل می‌کند، در حالی که آمپلی فایر سیگنال را تقویت می‌کند تا بتواند از طریق بلندگو پخش شود. با این حال، یک پری آمپلی فایر، سیگنال میکروفن را به حدی افزایش می‌دهد تا بتوان آن را از طریق آمپلی فایر تقویت کرد.

‏تفاوت‌های این ۳ دستگاه را در ادامه توضیح خواهیم داد، اما ابتدا لازم است درباره دستگاه‌های واقعی با جزئیات بیشتری بحث کنیم تا بتوانیم تفاوت‌ها را درک کنیم.

‏گیرنده AV (صوتی/تصویری) یکی از اساسی‌ترین قسمت‌های سیستم سینمای خانگی است و معمولاً اولین چیزی است که خریداری می‌شود. به طور خلاصه، گیرنده به عنوان مرکز اصلی سینمای خانگی شما عمل می‌کند و تعدادی از کارهای مهم را انجام می‌دهد.


🔸 مدار ساده پری آمپلی فایر

‏پری آمپلی فایر سیگنال را با بهره بسیار زیاد تقویت می‌کند، اما بهره جریان ندارد. از این رو، سیگنال تقویت شده پری آمپلی فایر به یک آمپلی فایر توان داده می‌شود که در آن جریان تقویت می‌شود.

‏اگر فیلتر کردن سیگنال ورودی الزامی باشد، مدار فیلتر ممکن است به سیگنال نویز اضافه کند. هنگامی که از پری آمپلی فایر استفاده می‌شود، می‌توان نویز را به میزان قابل توجهی کاهش داد. پری آمپلی فایر همچنین هنگام وجود فاصله بین سنسور و تقویت‌کننده توان، به کم کردن نویز در خطوط کمک می‌کند.

‏با اینکه آمپلی‌فایرها مدارهایی هستند که خروجی را تقویت می‌کنند، کنترل صدا در تقویت‌کننده‌های توان مشکل است. اغلب اوقات، تقویت‌کننده توان کم و بیش ثابت نگه داشته می‌شود، در حالی که میزان صدا در مرحله پیش‌تقویت کنترل می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پری آمپلی فایر چیست؟ — به زبان ساده و کاربردی — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

✳️ کمرنگ شدن نقش مدرک در فرایند استخدامی شرکت های بزرگ

‏با توجه به هزینه‌های بالای تحصیلات آموزش عالی، شکاف عظیم موجود بین صنعت و دانشگاه و همچنین به دلایل گوناگون دیگری که در مقاله «مدرک بی مهارت یا مهارت بی مدرک؛ دانشگاه یا آموزش آنلاین» مورد بررسی قرار گرفتند، تمایل افراد به حضور در دانشگاه‌ها کم شده است. در عین حال، علاقمندان به حضور پر قدرت در فضای کسب‌و‌کار چه به عنوان نیروی کار توانمند و چه با رویکرد کارآفرینی از راهکارهای مهارت‌آموزی و برخی دیگر فعالیت‌ها و نه مدرک‌گرایی جهت آماده‌سازی خود برای فضای کار استفاده می‌کنند. برخی از این روش‌ها در مطلب «چگونه بدون مدرک دانشگاهی استخدام شویم؟ — راهنمای کاربردی» شرح داده شده‌اند.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ ۱. استخدام در «گوگل» (Google)
‏ ○ ۲. استخدام در اَپِل (Apple)
‏ ○ ۳. استخدام در IBM
‏ ○ ۴. استخدام در استارباکس (Starbucks)
‏ ○ ۵. استخدام در هیلتون (Hilton)
‏ ○ ۶. استخدام در بَنک آو اَمِریکا (Bank of America)
‏ ○ ۷. استخدام در اِرنست اند یانگ (Ernst & Young)
‏ ○ ۸. استخدام در کاستکو (Costco)
‏ ○ ۹. استخدام در هول فودز مارکت (Whole Foods Market)
‏ ○ ۱۰. استخدام در پابلیکس (Publix)


🔸 ۱. استخدام در «گوگل» (Google)

‏امتیاز شرکت: ۴/۴

‏استخدام برای: مدیر تولید، کارمند، مهندس نرم‌افزار، بازاریابی محصول، دانشمند پژوهش، مهندس مکانیک، کارشناس ارتباطات توسعه‌دهندگان، مهندس تجربه کاربری، مشاور ابر SAP، شریک تجاری اداری و دیگر موارد.

‏کارکنان این شرکت چه می‌گویند: تنوع قابل توجهی از کارها از دفاع از روزنامه‌نگاری مستقل در سراسر جهان (Google Project Shield) گرفته تا واکنش بحرانی در هنگام وقوع بلایای طبیعی (در همین راستا مشاهده نقشه‌های ثبت شده در طول توفند سندی یا سونامی توصیه می‌شود) در گوگل انجام می‌شود. اینجا از یک سو بهترین کارشناسان یادگیری ماشین و پروژه‌هایی از سراسر دنیا وجود دارد و از سوی دیگر برای داشتن درآمد پروژه‌های تبلیغاتی انجام می‌شود. در گوگل واقعا برای هر کسی کاری وجود دارد.


🔸 ۲. استخدام در اَپِل (Apple)

‏امتیاز شرکت: ۴/۰

‏استخدام برای: مهندس تایید طراحی، مدیر پروژه مهندسی، متخصص فنی Apple، کارشناس طراحی محصول Apple TV، کارشناس سفرهای تجاری، کارشناس نمایندگی فروش پاره وقت و دیگر موارد.

‏کارکنان چه می‌گویند: «شرکت فوق‌العاده است. فرصت‌های پیشرفت بدون محدودیتی در آن وجود دارد. شما با افراد بسیار جالبی کار می‌کنید و مدیران به توسعه شما اهمیت می‌دهند. شما ممکن است برای یادگیری کار مربی داشته باشید اما این موضوع باعث آزار شما نخواهد شد. حقوق‌های پرداختی مناسب است و گزینه‌های خرید سهام، تخفیف برای محصولات و خدمات حوزه‌های گوناگون، دستیاری آموزشی، دستیار نگهداری از کودک، تعطیلات با حقوق، مرخصی برای بیماری و دیگر زمان‌های مرخصی از جمله مزایای کار در Apple محسوب می‌شود. از دیگر خدمات این شرکت برای کارکنان می‌توان به بازپرداخت باشگاه سلامت و پرداخت هزینه دوچرخه‌سواری اشاره کرد. همچنین زمانی برای کاردرمانی نیز به کارکنان اختصاص داده می‌شود.»

مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کمرنگ شدن نقش مدرک در فرایند استخدامی شرکت های بزرگ — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

✳️ بهترین توزیع‌های لینوکس در سال ۲۰۱۸

‏برای هر نیاز و مناسبتی که تصور کنید، توزیع‌های خاصی از لینوکس می‌توان یافت. با این حال نمی‌توان نسخه‌ای واحد پیچید چون بهترین و مناسب‌ترین توزیع لینوکس برای هر کسی به نیازها و سخت‌افزارهای خاص وی بستگی دارد. در این نوشته با ما همراه باشید تا بهترین توزیع لینوکس را برای خود بیابید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ بهترین توزیع‌های لینوکس برای هر نوع کاربر
‏ ○ بهترین توزیع لینوکس برای همه زمان‌ها: اوبونتو
‏ ○ دبیان: پایدارترین توزیع لینوکس
‏ ○ Manjaro: یک توزیع لینوکس برای تازه‌کارها
‏ ○ elementary OS: توزیع لینوکسی با زیباترین ظاهر
‏ ○ CentOS: بهترین توزیع لینوکس برای سرورها
‏ ○ Fedora Games Spin: بهترین توزیع لینوکس برای بازی کردن
‏ ○ Lubuntu: بهترین توزیع لینوکس به عنوان توزیع سبک
‏ ○ Robolinux: بهترین توزیع لینوکس برای کاربران ویندوز
‏ ○ فدورا: بهترین توزیع لینوکس برای برنامه‌نویسان
‏ ○ Gentoo: بهترین توزیع لینوکس برای کاربران قدرتمند
‏ ○ (Sugar on a Stick (SoaS: بهترین توزیع لینوکس برای کودکان
‏ ○ Ubuntu MATE: بهترین توزیع لینوکس برای رایانه‌های تک بورد


🔸 بهترین توزیع‌های لینوکس برای هر نوع کاربر

‏توزیع‌های لینوکس نیز مانند هر نرم‌افزار غیر تجاری دیگری به طور مداوم در مسیر تکامل و پیشرفت هستند. در سال ۲۰۱۸ بسیاری از لینوکس‌ها شاهد تغییرات زیادی خواهند بود.

برای مثال اوبونتو (Ubuntu) شاهد بازسازی اساسی خواهد بود که در طی آن از دسکتاپ Unity به سمت استفاده از GNOME حرکت خواهد کرد. با این که ممکن است عاشق توزیعی باشید که هم اینک استفاده می‌کنید ولی شاید بهتر باشد که در طی این سال به استفاده از توزیع‌های جدیدتر لینوکس نیز بیندیشید.

‏به دلیل ماهیت پویای توزیع‌های لینوکس، معمولاً شاهد بهبودهای پر نوسانی در آن‌ها هستیم. به خصوص از آنجا که امنیت اینک به دغدغه‌ای همگانی تبدیل شده است، انتظار می‌رود که علاوه بر افزودن امکانات، شاهد ارائه وصله‌های مختلف برای آسیب‌پذیری‌های امنیتی نیز باشیم. به علاوه باید اشاره کنیم که تقریباً استفاده از همه توزیع‌های لینوکس رایگان است و دلیلی وجود ندارد که دست‌کم یک CD لایو لینوکس ایجاد نکنیم تا چند توزیع مختلف را مورد بررسی قرار دهیم.

‏در ادامه فهرستی برای دلایل استفاده از توزیع‌های جدید لینوکس را جمع‌بندی کرده‌ایم:


🔸 بهترین توزیع لینوکس برای همه زمان‌ها: اوبونتو

‏زمانی که صحبت از توزیع لینوکسی برای رایانه‌های رومیزی و لپ‌تاپ می‌شود، اوبونتو به عنوان فاتحی بی‌رقیب وارد میدان می‌شود. این توزیع بر اساس دبیان (Debian) خود توزیع‌هایی مانند Lubuntu، Kubuntu، و Xubuntu را بیرون داده است.

اوبونتو در انتشار بعدی از نوع پشتیبانی بلندمدت (TLS) خود به نام Ubuntu ۱۸.۰۴ LTS امکانات جدیدی را معرفی می‌کند. با این که اوبونتو در این حوزه جدیدالورود محسوب نمی‌شود؛ اما سیستم‌عاملی است که شما را مجذوب خود می‌کند.

‏در انتشار ۱۸.۰۴ LTS اوبونتو، به جای دسکتاپ یونیتی از محیط گنوم ۳.۲۸ استفاده شده است. این کار باعث بهبود زیادی در سرعت آن شده است و مجموعه جدیدی از نرم‌افزارهای از پیش نصب شده مانند VLC و همچنین نرم‌افزار Open Broadcaster Software (OBS) برای ضبط ویدیو از صفحه نمایش و استریم کردن بازی روی لینوکس عرضه شده است.

‏این انتشار در هسته مرکزی خود دارای کرنل ۴.۱۵ لینوکس است و سرور نمایش پیش فرض آن نیز Xorg است. از آنجا که اوبونتو ۱۸.۰۴ به همراه مجموعه جدیدی از نرم‌افزارها و امکانات عرضه می‌شود، در مجموع بهترین توزیع لینوکس برای ۲۰۱۸ محسوب می‌شود. این توزیع مراحل نصب خلاصه‌ای دارد و ویرایش سرور خود را به طور کلی متحول کرده است. به طور کلی اوبونتو ۱۸.۰۴ برای رایانه‌های رومیزی، لپ‌تاپ‌ها و سرورها گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 بهترین توزیع‌های لینوکس در سال ۲۰۱۸ — کلیک کنید (+)

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‎@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

👍1

🟢 رایگان آموزش ببینید و مهارت کسب کنید.

🌟 برای مشاهده آموزش‌های پرطرفدار فرادرس روی لینک زیر کلیک کنید و آموزش‌های مورد علاقه خود را رایگان دانلود کنید:👇

🔸 آموزش‌های رایگان فنی و مهندسی [+]


🔹 تمامی آموزش‌های رایگان و پرمخاطب [+]


@FaraDars - فرادرس
👍1
✳️ برای یادگیری زبان انگلیسی از کجا شروع کنیم ؟ — بهترین راهنمای رایگان

‏بسیاری از ما با افرادی برخورد داشته‌ایم که به زبان انگلیسی علاقه‌ دارند، اما نمی‌دانند چطور آن را یاد بگیرند. در این مطلب، قصد داریم روش‌های مؤثر در یادگیری زبان انگلیسی را معرفی کنیم. اما قبل از هر چیز باید بدانیم که یادگیری زبان انگلیسی را از کجا شروع کنیم. بدون شک بهترین و سریع‌ترین راه این است که با افراد انگلیسی‌زبان یا با کسانی در تعامل باشیم که انگلیسی را مانند زبان مادری خود صحبت می‌کنند. اما اگر چنین شرایطی فراهم نباشد، باید بدانیم که از چه روش‌هایی کمک بگیریم. با مطالعه این مطلب، پاسخ سؤال را پیدا خواهید کرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ هدف از یادگیری زبان انگلیسی چیست‌ ؟
‏ ○ برنامه ریزی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی
‏ ○ یادگیری زبان انگلیسی چقدر طول می‌کشد ؟
‏ ○ مراحل یادگیری زبان انگلیسی
‏ ○ راه های یادگیری زبان انگلیسی در منزل
‏ ○ یادگیری با فیلم‌های آموزش زبان انگلیسی فرادرس
‏ ○ بهترین روش یادگیری لغات زبان انگلیسی
‏ ○ استراتژی یادگیری لغات زبان انگلیسی
‏ ○ یادگیری گرامر زبان انگلیسی از صفر
‏ ○ معرفی فیلم آموزش گرامر زبان انگلیسی سطح پایه (A۱) – به زبان فارسی
‏ ○ یادگیری زبان انگلیسی با فیلم
‏ ○ بهترین منابع برای یادگیری زبان انگلیسی
‏ ○ معرفی مجموعه فیلم های آموزش زبان انگلیسی
‏ ○ جمع‌بندی


🔸 هدف از یادگیری زبان انگلیسی چیست‌ ؟

‏اولین قدم در شروع یادگیری زبان انگلیسی داشتن هدف است. در این صورت انگیزه بیشتری برای شروع و ادامه روند یادگیری خواهید داشت. برای یادگیری زبان انگلیسی اهداف مشخصی وجود دارد که می‌تواند «تحصیلی»، «کاری»، «مهاجرتی» یا اهداف «شخصی» باشد. با داشتن هدف می‌توانید در وقت و انرژی خود صرفه‌جویی کنید و مسیر یادگیری را هموارتر سازید. از خود بپرسید که چه هدفی برای یادگیری زبان انگلیسی دارید. سپس برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی کنید.


🔸 برنامه ریزی روزانه برای یادگیری زبان انگلیسی

‏مهم‌ترین کاری که برای یادگیری زبان انگلیسی باید انجام دهید، برنامه‌ریزی روزانه و مستمر است. برای مثال، هر روز برای خود برنامه تماشای فیلم کوتاه، خواندن بخشی از یک داستان کوتاه یا تمرین واژگان را در نظر بگیرید. در روزهای بعد، قبل از شروع برنامه جدید، ابتدا برنامه روز قبل را مرور کنید. در روزهای بعد نیز همین کار را تکرار کنید. زبان انگلیسی خیلی زود فراموش می‌شود و مرور کردن یکی از روش‌های مؤثر برای یادگیری مطالب است.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 برای یادگیری زبان انگلیسی از کجا شروع کنیم ؟ — بهترین راهنمای رایگان — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی زبان

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی زبان را در کانال اختصاصی [@FaraLang] دنبال کنید. 👇

@FaraLang — مطالب و آموزش‌های زبان فرادرس

👍2
✳️ مهندس شبکه کیست و چطور می‌توان مهندس شبکه شد؟

‏مهندس شبکه کیست؟ برای مهندس شبکه شدن از کجا باید شروع کرد؟ چطور می‌توان مهندس شبکه شد؟ برای شغل مهندسی شبکه به چه مهارت‌هایی نیاز است؟ مسیر شغلی مهندس شبکه چگونه است؟ مهارت‌های لازم برای شغل مهندسی شبکه چه هستند؟‌ مهندسین شبکه مسئولیت طراحی، پیاده‌سازی، مانیتورینگ و مدیریت شبکه‌های محلی و حتی WAN‌ را در سازمان‌ها بر عهده دارند. در این مطلب به این سوالات پاسخ داده شده است. همچنین، برخی منابع و دوره‌های آموزشی برای شروع و ادامه مسیر شغلی مهندسی شبکه معرفی شده است. لازم به ذکر است که، CCNA یکی از مدارک مهم برای مهندس شبکه است و با مطالعه بهترین کتاب CCNA می‌توان این مهارت را کسب کرد. همچنین، آموزش نرم افزار Cisco Packet Tracer نیز به عنوان ابزار مناسبی برای بهبود مهارت‌های یک مهندس شبکه بسیار اهمیت دارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ مهندس شبکه کیست ؟
‏ ○ معرفی فیلم های آموزش شبکه های کامپیوتری
‏ ○ بازار کار مهندسی شبکه
‏ ○ چطور می‌توان مهندس شبکه شد؟
‏ ○ معرفی فیلم های آموزش شبکه
‏ ○ جمع‌بندی و نتیجه‌گیری


🔸 مهندس شبکه کیست ؟

‏«مهندس شبکه» که «معمار شبکه» هم خطاب می‌شود، برنامه‌ریزی، ساخت و مدیریت شبکه‌ها را برعهده دارد و باید از بهینگی و کارکرد صحیح این شبکه‌ها اطمینان حاصل کند. یک فرد به عنوان مهندس شبکه مسئولیت سیستم فناوری اطلاعات (IT)‌ یک سازمان را برعهده دارد. به طور پیش‌فرض این مسئولیت، بازه کل سازمان را دربر می‌گیرد. در حالی که تکنسین‌های شبکه یا مدیران IT به وظایف مربوط به فناوری اطلاعات و رفع مشکلات IT کاربران و کارمندان سازمان می‌پردازند، مهندس شبکه چالش‌های سطح بالای طراحی و بهبود شبکه‌ها را بر عهده دارد.

‏حیطه وظایف یک مهندس شبکه ممکن است در شرکت‌های مختلف متفاوت باشد. برخی از وظایف یک مهندس شبکه می‌تواند شامل پیاده‌سازی شبکه‌های فیزیکی و وایرلس، رفع مشکلات شبکه و انجام تحقیقات علمی در حوزه فناوری‌های جدید باشد. همچنین، یک مهندس شبکه باید فناوری‌های جدید را در ساختار شبکه سازمان ادغام کند. در ادامه، برخی از سوالات رایج حرفه شبکه پاسخ داده شده است.

‏در این بخش به برخی از سوالات رایج پیرامون شغل مهندس شبکه پاسخ داده شده است تا علاقه‌مندان بتوانند اطلاعات کافی را نسبت به این حرفه کسب کرده و ابهامات آن‌ها در این خصوص برطرف شود.


🔸 معرفی فیلم های آموزش شبکه های کامپیوتری

‏مهندسی شبکه شغلی هیجان‌انگیز و در عین حال چالش‌برانگیز است. به همین سبب، دست یافتن به مدارج بالا در این حیطه کار چندان ساده‌ای نیست. در صورتی که علاقه‌مندان قصد گذراندن دوره‌های آموزشی شبکه را داشته باشند، «مجموعه فیلم‌های آموزش شبکه فرادرس» می‌تواند منبع جامع و کاربردی برای کسب مهارت‌های شبکه با هدف ارتقای شغلی محسوب شود. در مجموعه دوره‌های آموزش شبکه‌های کامپیوتری، نزدیک به ۴۰ دوره آموزشی مختلف وجود دارد که مدت زمانی این دوره‌ها در مجموع نزدیک به ۲۰ هزار دقیقه است. این دوره‌ها از سطوح مقدماتی گرفته تا سطوح پیشرفته در حوزه شبکه‌‌های کامپیوتری را پوشش می‌دهند. دوره‌های آموزشی مختلفی پیرامون بسترها و ابزارهای مختلف شبکه و امنیت آن در این مجموعه موجود است.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مهندس شبکه کیست و چطور می‌توان مهندس شبکه شد؟ — کلیک کنید (+)

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‌‎@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

Forwarded from مجله فرادرس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

✳️ پارکینگ اتوماتیک

سیستم پارکینگ اتوماتیک خودرو، یک سیستم مکانیکی است که برای به حداقل رساندن مساحت و حجم مورد نیاز برای پارک کردن خودروها طراحی شده است.


#مهندسی_مکانیک
#طراحی_صنعتی

📚 فرادرس — دانش در دسترس همه

@FaraDarsMag — مجله فرادرس

🧑‍🔧 در آستانه‌ی فرا رسیدن ۵ اسفند و روز مهندس، تمام آموزش‌های فرادرس، از جمله آموزش‌های فنی و مهندسی، با تخفیف ویژه در دسترس شما هستند.

بعضی از دسته‌بندی‌های مهندسی در ادامه آمده است. برای مشاهده و دانلود آموزش‌ها روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید:

🔸 مهندسی برق

🔸 مهندسی مکانیک

🔸 مهندسی و علوم کامپیوتر

🔸 مهندسی عمران

🔸
مهندسی معماری

🔸 مهندسی پزشکی

🔸
مهندسی شیمی


✳️ مجموعه‌ کامل دسته‌بندی مهندسی (تمام رشته‌ها) – [کلیک کنید]


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars —‌ ‌فرادرس‌‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

🎊 پنجم اسفند، روز مهندس مبارک. 🎊

«همیشه همه‌چیز انقدر راحت نبوده! یه عده تلاش کردن که برامون راحت بشه.»

🎁 به مناسبت فرارسیدن بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، فرادرس، «طرح تخفیف روز مهندس» را با آموزش‌های متنوع برگزار می‌کند.

🎉 علاقه‌مندان می‌توانند در این طرح، تا ۱۷۰ هزار تومان تخفیف آموزشی دریافت کنند.

🔗 جزئیات طرح تخفیف‌ – [کلیک کنید]


‌‌‌👈 این پست را با دوستان مهندس خود به اشتراک بگذارید و ضمن تبریک روز مهندس، آن‌ها را از این فرصت ویژه آموختن، بهره‌مند کنید.


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars —‌ ‌فرادرس‌‌

❇️ فیلم آموزش «روش مقطع خرپا» در ۱۰ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‎@FaraEng] دنبال کنید.

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📘 آموزش جست‌‌و‌جوی اختراع با Google Patents برای ثبت اختراعات و ایده‌‌ها — منتشر شد!

🔹 لینک آموزش: fdrs.ir/pa5a

🔖 امروزه در گسترش بی‌حد و مرز اطلاعات، زندگی می‌کنیم و بیش از هر زمان دیگری نیاز به ابزارهای مناسب برای دستیابی به اطلاعات، احساس می‌شود. گوگل در کنار بسیاری خدمات رایگان برای رفع نیاز عموم، سرویس جستجو در پتنت (Patent) را نیز در سال ۲۰۰۶ به بازار عرضه کرد. گوگل پتنت (Google Patents) یک موتور جستجو برای جستجوی اختراعات و طرح‌های صنعتی، هم‌چنین مقالات، مجلات، کنفرانس‌ها، کتاب‌ها، پایان‌نامه‌ها و سایر منابع علمی (به واسطه دسترسی به گوگل اسکولار (Google Scholar) به طور همزمان) است.

مناسب برای: تمامی رشته‌های مهندسی

💲 هزینه اصلی آموزش:۴۰,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۲۰,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NW2369AC

❗️اعتبار: تا پنج‌شنبه، ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

🔗 لینک آموزش: fdrs.ir/pa5a

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.
1

✳️ آموزش برنامه‌نویسی متلب برای علوم و مهندسی

چکیده —
در این فرادرس، دانشجویان عزیز با مباحث مختلفی از دستورات مرتبط با متلب برای علوم و مهندسی آشنا می شوند. سر فصل هایی که در این آموزش به آن پرداخته می شود، حل معادلات جبری و ریشه یابی، اعداد تصادفی، محاسبات و تحلیل آماری، محاسبات نمادین، درون یابی، تقریب تابع و... است. توضیح کامل مباحث مربوطه و آموزش توسط یکی از بهترین مدرسین متخصص در این زمینه از نقاط قوت این آموزش به شمار می رود.



کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش برنامه نویسی متلب برای علوم و مهندسی — کلیک کنید [+]


🤩 پیشنهاد ویژه: این آموزش‌ و سایر آموزش‌های فرادرس را در «بزرگترین جشنواره سال ۱۴۰۰ فرادرس»، با ۵۵ درصد تخفیف تهیه کنید.


🎁 کد تخفیف: EYD49

🔗 جشنواره به سوی بهار – [کلیک کنید]


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‌‎@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

1
‏‌
✳️ انتقال در شبکه های کامپیوتری — راهنمای جامع

‏رسانه انتقال یک رسانه فیزیکی است که عمل ارتباط بین گره‌های مختلف در شبکه‌های کامپیوتری از طریق آن صورت می‌گیرد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ رسانه مغناطیسی
‏ ○ کابل زوج به هم تابیده
‏ ○ کابل کواکسیال
‏ ○ خطوط برق
‏ ○ فیبر نوری


🔸 رسانه مغناطیسی

‏یکی از راحت‌ترین روش‌ها برای انتقال داده‌ها از یک رایانه به رایانه دیگر حتی پیش از تولد مفهوم شبکه‌بندی این بوده است که اطلاعات را روی نوعی رسانه ذخیره‌سازی قرار می‌دادند و آن را به صورت فیزیکی از یک ایستگاه به ایستگاه دیگر می‌بردند. با این که این روش ممکن است در دنیای امروز با اینترنت پرسرعت، قدیمی به نظر برسد؛ اما زمانی که اندازه داده‌ها بسیار زیاد باشد، رایانه مغناطیسی همچنان یک گزینه کاربردی است.

‏برای نمونه فرض کنید یک بانک می‌خواهد حجم بالایی از داده‌های مشتریان را به دلایل امنیتی و همچنین مقابله با حوادث غیرمترقبه طبیعی به صورت یک پشتیبان به مکان جغرافیایی دوری انتقال دهد. اگر این بانک بخواهد حجم بالایی از داده‌های پشتیبان را انتقال دهد، در این صورت انتقال از طریق اینترنت پاسخگو نیست. لینک‌های WAN ممکن است از سرعت بالا پشتیبانی نکنند و حتی اگر چنین قابلیتی نیز داشته باشند، هزینه بسیار بالایی خواهند داشت.

‏در چنین حالتی پشتیبان داده‌ها روی نوارهای مغناطیسی یا دیسک‌های مغناطیسی ذخیره می‌شود و سپس به صورت فیزیکی به مکان‌های دوردست انتقال می‌یابد.


🔸 کابل زوج به هم تابیده

‏یک کابل زوج به هم تابیده از دو سیم مسی با عایق پلاستیکی تشکیل یافته است که با همدیگر رسانه انتقال را تشکیل می‌دهند. از میان این دو سیم تنها یکی سیگنال واقعی را انتقال می‌دهد و سیم دیگر برای اتصال زمین است. این پیچش سیم‌ها برای کاهش نویز (تداخل الکترومغناطیسی) و همچنین تداخل سیگنال مفید است.

‏دو نوع کابل زوج به هم تابیده وجود دارد:

‏– کابل زوج به هم تابیده شیلددار (STP)

‏– کابل زود به هم تابیده بدون شیلد (UTP)

‏کابل‌های STP به صورت یک جفت سیم به هم پیچیده شده در فویل فلزی ارائه می‌شوند. در شبکه‌های کامپیوتری، غالباً کابل‌های Cat-۵ ،Cat-۵e و Cat-۶ استفاده می‌شوند. کابل‌های UTP به وسیله کانکتورهای RJ۴۵ متصل می‌شوند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 انتقال در شبکه های کامپیوتری — راهنمای جامع — کلیک کنید (+)

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‌‎@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

2025/07/12 11:04:08
Back to Top
HTML Embed Code: