Telegram Web Link
کارگاه تحریک الکتریکی مغز tES/tDCS - آنلاین (امکان بازپخش دوره تا ۲ ماه به صورت آنلاین)

◻️ با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران

◻️ مدرس: دکتر حمید میرحسینی (دکترای علوم اعصاب - عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد)

◻️ ۲۹ مهر ۱۴۰۰

◻️ بخش عملی کارگاه فیلم‌برداری شده و ویدئوی آن در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

🔹 اصول تحریک مغزی و تحریک الکتریکی مغزی
🔹 انواع الکترود و نحوه چینش آنها متناسب با نوع درمان یا پژوهش
🔹 مروری بر پروتکل‌های درمانی اختلالات مختلف شامل افسردگی، سوء مصرف مواد، بازتوانی شناختی، سکته مغزی و ...
🔹 آشنایی با سایر روش‌های تحریک الکتریکی مغز CES/tACS/tRNS

◻️ اطلاعات کامل:
http://frmd.ir/tdcs14004

◻️ 02188503633 داخلی 6

🔮 دانش هدیه بی‌بدیل ما به شماست.

#کارگاه
#tDCS #tES

@Farmed
🎈16 مهر روز ملی کودک مبارک🎈

🔷کـودکان و نوجوانـان مـدام در حال تغییر هسـتند. سـریع رشـد می‌کنند و قبـل از اینکه متوجـه شـوید کودک پـر انرژی و همیشـه خندان شـما بـه نوجوانی تبدیل می‌شـود که تـا ظهـر می‌خوابد. در زمان رشـد، طبیعی اسـت کـه ما تغییر کنیـم زیرا ما چیزهـای جدیدی یـاد میگیریـم و بـدن مـا بـا تغییر به شـکل بدن بزرگسـالی مـا در می‌آیـد. ولی در میـان این همـه تغییراتـی کـه روی می‌دهـد، از کجـا بدانیم که کـدام تغییـرات طبیعی و نرمال هسـتند و کـدام نیسـتند. تشـخیص این امر می‌توانـد دشـوار باشـد. در حقیقت برای بسـیاری از کـودکان این تغییـرات ناگهانی نه بخشـی از فرایند رشد، بلکه نشـانه های یـک بیماری روانی اسـت که با استفاده از روش‌های درمانی مانند نوروفیدبک،روان درمانی و CBT و... قابل درمان است.

🔶درمان نورفیدبک می‌تواند عملکرد شناختی و رفتاری کودکان را بهبود بخشد. این متد درمانی برای طیف اختلالات اوتیسم، ناتوانی یادگیری و ADHD و ...کاربرد دارد.

🎈ما در فارمدتجهیز با فراهم آوردن باکیفیت ترین محصولات درمانی حوزه علوم اعصاب کنار شما هستیم تا فرزندانتان روزهای کودکی بهتری را سپری کنند.
#روز_ملی_کودک
@Farmed
🎈 10 اکتبر روز جهانی سلامت روان 🎈

🔸 همه‌گیری کووید -19 تأثیر زیادی بر سلامت روانی افراد داشته است. برخی گروه‌ها ، از جمله کارکنان سلامت، دانشجویان، افرادی که تنها زندگی می‌کنند و کسانی که از قبل دارای مشکلات روانی بوده اند، بیشتر تحت تأثیر قرار گرفته اند.

🔸 با این حال، دلایلی برای خوش بینی وجود دارد. در طول مجمع جهانی بهداشت در سال 2021، دولت‌های سراسر جهان افزایش خدمات بهداشت روانی با کیفیت در همه سطوح را مورد نیاز دانسته‌اند و برخی از کشورها به روش‌های جدیدی برای ارائه این خدمات دست یافته‌اند.

🔸 در کمپین روز جهانی سلامت روان در تلاشیم تا شما را تشویق کنیم که داستان‌های مثبت را به عنوان بخشی از فعالیت‌های خود، به عنوان الهام بخشی دیگران برجسته کنید.

🔸 به امید روزی که مردم جامعه با سلامت روان بتوانند از زندگی لذت ببرند.
#سلامت_روان

@Farmed
دومین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب و توانبخشی

🟡 موسسه Neuronus با حمایت بنیاد بیوفیدبک اروپا BFE، دومین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب و توانبخشی را در تاریخ ۲-۱ آبان ۱۴۰۰ برگزار می‌کند. این کنگره حول محور تاثیر تحقیق و توسعه در علوم اعصاب بر بهبود دقت ابزارهای تشخیصی و درمانی، دستیابی به نتایج بهتر، شخصی‌سازی مراقبت‌های بالینی و تمرکز بر کیفیت زندگی بیماران برگزار می‌شود.

🟡 اولین دوره این کنگره در سال ۲۰۱۹ برگزار شد که بسیار موفقیت‌آمیز بود. بیش از ۳۵۰ متخصص، پزشک و محقق از حوزه‌های مختلف دانش گرد هم آمدند تا در مورد عملکرد مغز به گفتگو و تبادل اطلاعات بپردازند. امسال نیز این تجربه با عنوان دومین کنفرانس بین‌المللی علوم اعصاب و توانبخشی به صورت آنلاین تکرار شده است. در بخش کارگاهی این کنگره، دکتر Erik Peper از اعضای هیئت مشاوران BFE، کارگاهی با موضوع نقش بیوفیدبک در بهبود سلامت و Paul Swingle کارگاهی با موضوع استفاده از نوروتراپی در درمان برگزار می‌کنند.

🟡 کمپانی Thought Technology کانادا، بزرگ‌ترین تولیدکننده دستگاه‌های نوروفیدبک و بیوفیدبک در دنیا همچون دوره گذشته به عنوان حامی این رویداد حضور دارد.

🟡 جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید:
کنگره بین‌المللی علوم اعصاب و توانبخشی

مدرسه فارمد نماینده بنیاد بیوفیدبک اروپا BFE در خاورمیانه

#Neurofeedback #Biofeedback #QEEG #tDCS #rTMS

@Farmed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فارمد تجهیز؛ پیشگام در عرضه برترین محصولات نوروفیدبک و بایوفیدبک روز دنیا در ایران و حامی همیشگی مراکز آموزشی نوروساینس برای برگزاری دوره ها، تقدیم میکند:

🧠 "دوره جامع نوروفیدبک، بایوفیدبک، نقشه مغزی و کاربردهای آنها در درمان اختلالات روانپزشکی و نورولوژی"

📅 زمان: آبان و آذر 1400
📍مکان: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز

⚠️ ظرفیت محدود ⚠️

جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر به وبسایت آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز مراجعه فرمایید:
🌐 www.nbml.ir
⚪️ وبینار رایگان EEG/MEG در صرع کودکان

⭕️ موضوع:
MEG/EEG in pediatric epilepsy: clinical and research studies at Boston Children’s Hospital

🟡 زمان: چهارشنبه ۲۸ مهر ساعت ۱۹:۳۰

🟡 برگزارکننده: کمپانی ANT Neuro هلند تولیدکننده دستگاه‌های EEG و NeuroNavigation

🟡 حدود ۳۰-۴۰ درصد از کودکان مبتلا به صرع از نظر پزشکی مقاوم هستند و ممکن است برای توقف تشنج به جراحی مغز نیاز داشته باشند (لاکسر و همکاران ، ۲۰۱۵). در بیمارستان کودکان بوستون با استفاده از روش‌های متعدد تصویربرداری مغزی، بیماران مبتلا به صرع برای برآورد محل ناحیه مسئول ایجاد تشنج و تعیین بهترین استراتژی برای مداخله جراحی تحت ارزیابی پیش از عمل جراحی قرار می‌گیرند، از جمله سیستم MEG اطفال و سیستم امواج مغزی.

🟡 این ارائه به فرایند کار بالینی و پروژه‌های تحقیقاتی برنامه MEG/EEG بیمارستان کودکان بوستون برای بیماران مبتلا به صرع می‌پردازد. روش‌های توصیف‌شده شامل آماده‌سازی بیمار، جمع‌آوری داده‌ها، پیش‌پردازش داده‌ها و تجزیه و تحلیل داده‌ها خواهد بود. نتایج برای مواردی از جمله بیماران مبتلا به صرع، کمپلکس توبروز اسکلروزیس و ... ارائه خواهد شد.

🟡 دکتر ‏Banu Ahtam، استاد طب اطفال در دانشکده پزشکی هاروارد و دستیار علمی در بیمارستان کودکان بوستون است. او مدیر برنامه MEG بالینی در مرکز علوم تصویربرداری عصبی و رشد جنینی است. وی تحصیلات پزشکی خود را در گروه روانپزشکی دانشگاه آکسفورد به پایان رسانده است. پروژه‌های او ساختار مغز و عملکرد اختلالات عصبی-رشدی را با استفاده از تکنیک‌های تصویربرداری چند حالته مانند MEG ،EEG ،DTI ،sMRI و rs-fMRI مورد بررسی قرار می‌دهد.

🟡 لینک ثبت نام در وبینار:
https://register.gotowebinar.com/register/5494597572044697103

#EEG #Webinar

farmedtajhiz.com | Instagram | Telegram | LinkedIn
❇️ وبینار رایگان نقش تنفس در نوروفیدبک

🔸 زمان:
سه‌شنبه ۴ آبان - ساعت ۱۸ الی ۲۰

🔸 تنفس یکی از اساسی‌ترین کارکردهای فیزیولوژیکی محسوب می‌شود. ما معمولا در اکثر اوقات بدون هیچ توجهی به طور خودکار نفس می‌کشیم. تمرین کردن و به کار بردن تمرینات تنفس ارادی عمیق و آهسته می‌تواند برای سلامت روان نیز مفید بوده و به کاهش اثرات استرس کمک کند. نشان داده شده است که تنفس صحیح باعث افزایش میزان اکسیژن دریافتی مغز و گردش خون بهتر و در نتیجه فعالیت بهینه‌تر مغز می‌شود.

🔸 در این وبینار خانم دکتر مهدیه رحمانیان درباره نحوه تاثیر تنفس بر سیستم عصبی، رابطه میان تنفس و امواج مغزی مختلف و چگونگی افزایش تاثیر نوروفیدبک با استفاده از تمرین‌های تنفس در مراجع ارائه خواهند کرد. دکتر مهدیه رحمانیان دکترای روانشناسی بالینی از دانشگاه دهلی هند، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران و مدرس بنیاد بیوفیدبک اروپا BFE هستند.

🔸 برای ثبت نام می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام نمائید. مشخصات ورود از طریق پیامک و ایمیل برای شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.
http://frmd.ir/webinar14003

#Webinar #Neurofeedback #Biofeedback

@Farmed
کارگاه نوروفیدبک عمومی - آنلاین

◻️
با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران

◻️ مدرس: دکتر مهدیه رحمانیان (دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه دهلی هند - عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران - مدرس بنیاد بیوفیدبک اروپا)

◻️ ۲۱-۲۰ و ۲۷ آبان ۱۴۰۰

◻️ بخش عملی کارگاه به صورت حضوری و در قالب گروه‌های محدود برگزار خواهد شد.

🔹 آشنایی با سیستم اعصاب مرکزی و مکانیزم عمل نوروفیدبک
🔹 آموزش سیستم بین‌المللی ۲۰-۱۰ قرار دادن الکترود و پیدا کردن نقاط روی سر
🔹 مونتاژهای مختلف مورد استفاده در نوروفیدبک
🔹 آشنایی با نقشه مغزی QEEG
🔹 انجام ارزیابی اولیه، به دست آوردن شاخص توجه Attention Index و تفسیر سایر شاخص‌ها برای کمک به تدوین پروتکل درمانی
🔹 توانایی شناخت آرتیفکت‌ها و حذف آن
🔹 معرفی پروتکل‌های اختلالات بیش فعالی/نقص توجه، اضطراب، مشکلات خواب و مشکلات خلقی
🔹 آموزش تغییر تنظیمات نرم‌افزاری برای تدوین پروتکل‌های مختلف بر اساس ارزیابی‌ها و QEEG و یا استفاده در پژوهش‌ها

◻️ اطلاعات کامل:
http://frmd.ir/nfb14006

◻️ 02188503633 داخلی 6

🔮 دانش هدیه بی‌بدیل ما به شماست.

#کارگاه
#Neurofeedback

@Farmed
🎈27 اکتبر روز جهانی کاردرمانی مبارک🎈

🔷 این روز اهداف کاردرمانی و همچنین تاثیر کاردرمانگران بر سطح سلامت جهانی را نشان می‌دهد. کاردرمانگران، درمان را برای بیماران آسیب دیده و یا ناتوان فراهم می‌کنند. این متخصصین به کودکانی که نیازمند توجه ویژه هستند و یا باید مهارت خاصی را کسب کنند، کمک می‌کنند.

🔹 چند نمونه از مزایای کاردرمانی:
- کمک به غلبه بر مشکلات روزمره
- بهبود حافظه
- کمک به نابینایان
- کمک به کسانی که از بیماران مراقبت می‌کنند.
- تجهیز خانه ی سالمندان و یا افراد دارای معلولیت

🔶 سازمان جهانی کاردرمانی (WFOT) بیست و هفتم اکتبر 2021 را با شعار" تعلق داشته باشید، خودتان باشید" گرامی می‌دارد و هدف آن ترویج قدرت پذیرش تفاوت ها و همیاری است، زیرا ما با هم برای ایجاد جامعه و تاب آوری تلاش می‌کنیم.

🎈 ما در شرکت فارمد تجهیز روز جهانی کاردرمانی را به جامعه کاردرمانی تبریک عرض می‌کنیم و با ارائه تکنولوژی‌های به‌روز دنیا برای کمک به بهره‌وری این متخصصین گرانقدر، در تلاش هستیم تا در بهبود سلامت جامعه سهمی داشته باشیم.

#روز_جهانی_کاردرمانی
@Farmed
🔷29 اکتبر روز جهانی سکته مغزی

روز جهانی سکته مغزی فرصتی برای افزایش آگاهی به علت آمار بالای سکته مغزی و جدی بودن ماهیت آن است. هدف از این روز، صحبت در مورد روش‌هایی است که از طریق آن بتوانیم بار سکته مغزی را از طریق آگاهی عمومی به‌واسطه اطلاع رسانی از عوامل خطر و علائم سکته کاهش دهیم. همچنین فرصتی برای حمایت از اقدامات تصمیم‌گیرندگان در سطوح جهانی، منطقه‌ای و ملی است که برای بهبود پیشگیری از سکته مغزی، دسترسی به درمانی دقیق و حمایت از بازماندگان و مراقبان ضروری است.
کمپین سال 2021 با هدف افزایش آگاهی در مورد علائم سکته مغزی و نیاز به دسترسی به موقع به درمان با کیفیت برگزار می‌شود.

#world_stroke_day

@Farmed
تاثیر tDCS در بهبود مشکلات گفتاری ناشی از سکته مغزی

🔹 تحریک الکتریکی مغز یا tDCS علاوه بر تاثیر در مشکلات حرکتی ناشی از سکته مغزی، برای مشکلات گفتاری هم تاثیرات خیلی خوبی نشان داده است.

🔹 در یک مقاله مروری پس از مقایسه انواع پروتکل‌ها نتایج نشان داد tDCS ارتباط عملکردی را بهبود نمی‌بخشد اما تحریک آندی به ویژه منطقه شکنج جلویی تحتانی که بیان اسامی را بهتر کرده است امیدوارکننده‌ترین روش تحریک در بهبود مشکلات گفتاری ناشی از سکته است.

🔹 این مقاله در مجله Journal of NeuroEngineering and Rehabilitation با ضریب تاثیر (IF) ۵ به چاپ رسیده است.

🔹 برای دانلود مقاله به لینک زیر مراجعه نمائید:
farmedtajhiz.com

#tES #tDCS #Stroke #BrainStimulation

@Farmed
کارگاه بیوفیدبک کف لگن - آنلاین (امکان بازپخش دوره تا ۲ ماه به صورت آنلاین)

◻️ مدرسین: دکتر طناز احدی (متخصص طب فیزیکی و توانبخشی-عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) - رکسانا بهبهانی (کارشناس ارشد فیزیوتراپی)

◻️ ۲۰ آبان ۱۴۰۰

🔹 مروری بر آناتومی، معاینه و عملکرد عضلات کف لگن
🔹 آشنایی با بیوفیدبک و اصول sEMG بیوفیدبک
🔹 ارزیابی اولیه بیمار و تعیین آستانه
🔹 بیوفیدبک در اختلالات اورولوژیک، ژنیکولوژیک و گوارشی
🔹 تحریک الکتریکی در اختلالات کف لگن

◻️ اطلاعات کامل:
http://frmd.ir/pfb14002

◻️ 02188503633 داخلی 6

🔮 دانش هدیه بی‌بدیل ما به شماست.

#کارگاه
#PelvicFloor

@Farmed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فارمد تجهیز؛ پیشگام در عرضه برترین محصولات تحریک و نقشه برداری مغز در ایران و حامی همیشگی مراکز آموزشی نوروساینس برای برگزاری دوره ها، تقدیم میکند:

🧠 "مدرسه پاییزه مجازی نقشه برداری مغز"
با محوریت تحریک مغزی و سیگنال مغزی
🍁

📅 زمان: 16 تا 20 آبان 1400
📍مکان: آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز

جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://b2n.ir/n45371

@Farmed
Farmed
❇️ وبینار رایگان نقش تنفس در نوروفیدبک 🔸 زمان: سه‌شنبه ۴ آبان - ساعت ۱۸ الی ۲۰ 🔸 تنفس یکی از اساسی‌ترین کارکردهای فیزیولوژیکی محسوب می‌شود. ما معمولا در اکثر اوقات بدون هیچ توجهی به طور خودکار نفس می‌کشیم. تمرین کردن و به کار بردن تمرینات تنفس ارادی عمیق…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ویدئوی وبینار نقش تنفس در نوروفیدبک در سایت فارمد تجهیز در دسترس قرار گرفت. بخشی از این وبینار را می‌توانید در این ویدئو مشاهده نمائید.

◽️ ویدئوی کامل وبینار:
http://frmd.ir/webinar14003

◽️ در صورت علاقه‌مندی به اطلاع از وبینارهای بعدی می‌توانید فرم عضویت سایت را تکمیل نمائید.
http://frmd.ir/reg

#Neurofeedback #Biofeedback #Webinar

farmedtajhiz.com | Instagram | Telegram | LinkedIn
کارگاه تحریک الکتریکی مغز tES/tDCS - آنلاین (امکان بازپخش دوره تا ۲ ماه به صورت آنلاین)

◻️ با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران

◻️ مدرس: دکتر حمید میرحسینی (دکترای علوم اعصاب - عضو هیئت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی یزد)

◻️ ۲۷ آبان ۱۴۰۰

◻️ بخش عملی کارگاه فیلم‌برداری شده و ویدئوی آن در اختیار شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.

🔹 اصول تحریک مغزی و تحریک الکتریکی مغزی
🔹 انواع الکترود و نحوه چینش آنها متناسب با نوع درمان یا پژوهش
🔹 مروری بر پروتکل‌های درمانی اختلالات مختلف شامل افسردگی، سوء مصرف مواد، بازتوانی شناختی، سکته مغزی و ...
🔹 آشنایی با سایر روش‌های تحریک الکتریکی مغز CES/tACS/tRNS

◻️ اطلاعات کامل:
http://frmd.ir/tdcs14005

◻️ 02188503633 داخلی 6

🔮 دانش هدیه بی‌بدیل ما به شماست.

#کارگاه
#tDCS #tES

@Farmed
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ثبت سیگنال EEG توسط الکترودهای خشک کلاه Waveguard Touch کمپانی ANT-neuro

مراحل ثبت سیگنال:
1️⃣ جایگذاری کلاه روی سر و اتصال الکترودهای گوش
2️⃣ بررسی اتصال مناسب الکترودها و چک کردن امپدانس
3️⃣ ثبت سیگنال در حالتهای پلک زدن، استراحت و فشرده کردن فک
#الکترودگذاری #antneuro

@Farmed
❇️ وبینار رایگان لورتا نوروفیدبک

🔸 زمان:
پنج‌شنبه ۲۰ آبان - ساعت ۱۸ الی ۲۰

🔸 لورتا نوروفیدبک یکی از جدیدترین و تخصصی‌ترین روش‌های نوروفیدبک است که ارائه فیدبک در آن مبتنی بر فعالیت نواحی مغز انجام می‌شود. لورتا روشی است مبتنی بر روش حل معکوس مساله، که عملکرد عمقی مغز را بر اساس امواج EEG مورد بررسی قرار می‌دهد. این روش توسط Pascual-Marqui ایجاد شده و به مرور تحت عنوان sLORETA و eLORETA بسط و توسعه پیدا کرده است.

🔸 در این وبینار آقای دکتر مهدی دهقانی متخصص مغز و اعصاب و آقای دکتر مجید ترابی متخصص اعصاب و روان و آقای مهندس آسایش درباره مبانی لورتا، مکانیسم اثر لورتا نوروفیدبک و کاربردهای لورتا نوروفیدبک در اختلالات مختلف مغز و اعصاب و روان ارائه خواهند کرد.

🔸 برای ثبت نام می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام نمائید. مشخصات ورود از طریق پیامک و ایمیل برای شرکت‌کنندگان ارسال خواهد شد.
http://frmd.ir/webinar14004

#Webinar #Neurofeedback #LORETA

@Farmed
⚪️ وبینار رایگان کاربرد تحریک مغزی در گفتاردرمانی پس از سکته

⭕️ موضوع:
Contralateral inhibition of the motoric language area in left sided ischemia and its effect on language performance

🟡 زمان: چهارشنبه ۲۶ آبان ساعت ۱۷:۳۰

🟡 برگزارکننده: کمپانی ANT Neuro هلند تولیدکننده دستگاه‌های EEG و NeuroNavigation

🟡 در تمام بیماران راست دست و در اکثریت بیماران چپ دست، ناحیه غالب گفتاری (بروکا) در نیمکره چپ قرار دارد. ناحیه گفتاری غیر غالب نیمکره راست (یعنی ناحیه همولوگ) دارای اندازه متغیر و دارای فعالیت متغیر است. این دو مرکز از طریق جسم پینه‌ای به هم متصل می‌شوند. فعالیت ناحیه بروکای سمت چپ، ناحیه سمت راست همولوگ را مهار می‌کند.

🟡 با این حال، اگر ناحیه اصلی بروکا به هر دلیلی آسیب ببیند (تومور، تروما، انسفالیت)، مرکز راست تا حدی غالب می‌شود و در عین حال فعالیت باقی‌مانده ناحیه نیمکره چپ را از طریق جسم پینه‌ای مهار می‌کند. این امر هنگام گفتاردرمانی این بیماران مضر است، زیرا در این شرایط آموزش زبان بر سمت چپ آسیب‌دیده تاثیری نمی‌گذارد و فقط بر ناحیه همولوگ راست سالم موثر خواهد بود. برای غلبه بر این مشکل در حین گفتاردرمانی، باید ناحیه همولوگ سمت راست را تضعیف نمود تا مغز را مجبور به استفاده از ناحیه بروکای سمت چپ کند. این کار را می‌توان با روش‌های TMS و tDCS پیش از جلسه گفتاردرمانی انجام داد.

🟡 در این وبینار، جزئیات بیشتری در مورد پروتکل‌ها و یافته‌های این حوزه ارائه خواهد شد. این وبینار توسط پروفسور Alexander Hartmann پزشک متخصص مغز و اعصاب و استاد نورولوژی در دانشگاه ویتن/هردک ارائه می‌شود. وی تجربه زیادی در نقشه‌برداری قبل و حین عمل از بیماران مبتلا به بیماری‌های عصبی دارد.

🟡 لینک ثبت نام در وبینار:
https://register.gotowebinar.com/register/4791001390042780430

#TMS #tDCS #NeuroNavigation #Webinar

farmedtajhiz.com | Instagram | Telegram | LinkedIn
🧠 لورتا نوروفیدبک

▪️لورتا روشی است مبتنی بر روش حل معکوس مساله، که عملکرد عمقی مغز را بر اساس امواج EEG مورد بررسی قرار می‌دهد. این روش توسط Pascual-Marqui ایجاد شده و به مرور تحت عنوان sLORETA و eLORETA بسط و توسعه پیدا کرده است. لورتا نوروفیدبک، نوع خاصی از نوروفیدبک است که در آن، عملکرد عمقی مغز با استفاده از تلفیق نوروفیدبک و لورتا، تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

▪️این نوع نوروفیدبک، دو تفاوت عمده با نوروفیدبک سنتی دارد:

1- برخلاف نوروفیدبک سنتی که بازخورد تنها مبتنی بر فعالیت یک الکترود به شخص داده می‌شود، بازخورد مبتنی بر تعداد کانال‌های بیشتر (حداقل 19 کانال) و مبتنی بر عملکرد عمقی قشر مغز می‌باشد.

2- بر خلاف روش سنتی که شرایط تعیین شده برای سیگنال بازخورد مبتنی بر افزایش یا کاهش فرکانس‌های از پیش تعیین شده است، در این روش، بازخورد مبتنی بر انحراف معیار فعالیت عمقی مغز نسبت به میانگین فعالیت عمقی جامعه نرمال منطبق بر گروه سنی هدف می‌باشد. به عبارتی، هدف از تمرین نوروفیدبک در این روش، نزدیک شدن عملکرد عمقی مغز به عملکرد عمقی جامعه نرمال می‌باشد.

▪️با توجه به اینکه این در این نوع نوروفیدبک تعداد بیشتری از کانال‌ها در طی فرایند درمان درگیر می‌باشند، تعداد جلسات کمتری نسبت به نوروفیدبک سنتی نیاز است. همچنین پارامترهای بیشتری از عملکرد مغز در این درمان، تحت تاثیر قرار می‌گیرند. بر خلاف روش‌های سنتی که میانگین درمان معمولا 40 جلسه می‌باشد، در این نوع نوروفیدبک میانگین تعداد جلسات 25 جلسه می‌باشد.

▪️نوع پیشرفته‌تر نوروفیدبک 19 کاناله که جدیدترین از این نوع می‌باشد، Brain Surfer neurofeedback است. بر خلاف لورتا نوروفیدبک که تنها یک ناحیه عمقی را مورد هدف قرار می‌دهد، در این روش شبکه عمقی مبتنی بر اختلال را که شامل چندین ناحیه عمقی و نیز ارتباطات عمقی بین نواحی می‌باشد، مورد هدف قرار می‌گیرد. این نوع از نوروفیدبک، آخرین نسل از نوروفیدبک می‌باشد و با اینکه مطالعات زیادی به جهت بررسی نوع عملکرد آن صورت نپذیرفته است، ولی مشاهدات و گزارشات کلینیکی حکایت از میزان تاثیر بالای آن در طی تعداد جلسات پایین دارد.
@Farmed

#Neurofeedback #Loreta

https://www.tg-me.com/farmed
کارگاه لورتا نوروفیدبک - آنلاین (ضبط دوره و امکان بازپخش هر جلسه به مدت ۲ ماه)

◻️ با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تهران و ارائه گواهی از طرف آکادمی فارمد و مرکز مشاوره دانشگاه تهران

◻️ مدرسین: آقای دکتر مهدی دهقانی (متخصص مغز و اعصاب) - آقای دکتر مجید ترابی (متخصص اعصاب و روان) - آقای مهندس آسایش (کارشناس ارشد مهندسی پزشکی)

◻️ ۲۵-۲۶ آذر ۱۴۰۰

🔹آشنایی با اصول کلی نوروفیدبک و تفاوت نوروفیدبک ۱۹ کاناله و یک کاناله
🔹نحوه عملکرد نوروفیدبک ۱۹ کاناله
🔹آشنایی با انواع مختلف نوروفیدبک ۱۹ کاناله (Surface Neurofeedback, LORETA Neurofeedback, Brain Surfer)
🔹آشنایی با اصول عملکرد شبکه‌های مغزی
🔹استفاده از نرم افزار symptom check list
🔹نحوه تعیین پروتکل در LORETA Neurofeedback
🔹استفاده از لورتا نوروفیدبک در درمان اضطراب و افسردگی
🔹استفاده از لورتا نوروفیدبک در درمان افسردگی و ارتقای عملکرد شناختی
🔹آموزش تغییرات مورد نیاز در نرم افزار در طول جلسات درمانی

◻️ اطلاعات کامل:
https://frmd.ir/loreta14001

◻️ 02188503633 داخلی 6

🔮 دانش هدیه بی‌بدیل ما به شماست.

#loreta #neurofeedback #workshop

@Farmed
2025/07/06 18:18:32
Back to Top
HTML Embed Code: