Telegram Web Link
Forwarded from کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری مامایی شهید بهشتی رشت
🎯قسمت اول: عنوان
بیایید به یک مقاله که از اینترنت دانلود کرده ایم نگاهی بیندازیم. اولین چیزی که به چشم مان می خورد، عنوان است. در اینجا به دو نکته باید اشاره کنم:
1)چگونه یک عنوان پیدا کنم؟ 🤓
میدانید این سوال چه زمانی ایجاد میشود؟ زمانی که شما میخواهید مقاله بنویسید تا رزومه جمع کنید نه اینکه برای یک چالش، راه حلی پیدا کنید . چون اگر به دنبال یک راه حل برای یک چالش موجود باشید، خب عنوان مقاله برای تان مشخص بود : «بررسی علل فلان مشکل یا عناوینی امثالهم».
اما از دانشجویان مخصوصا کارشناسی، انتظار نمی رود با این تجربه کم علمی و عملی، هنوز به چالش خاصی بر خورده باشند چه برسد به اینکه به دنبال راه حل آن باشند. در اینجا است که دانشگاه ها و مراکز دیگر مثل پلیس، هلال احمر ، شرکت های بزرگ و... می آیند و اولویت های پژوهشی تعریف می کنند. یعنی می گویند که ما در این زمینه ها دوست داریم که اطلاعات جدیدی کسب کنیم پس شما بیایید و در این زمینه ها تحقیق کنید. اولویت های پژوهشی، یکی از بهترین راه های پیدا کردن یک عنوان خوب است. ⛔️در زیر این پست، فایل اولویت های پژوهشی دانشگاه را قرار می دهم.
گرچه راه های دیگری هم هست. مثلا شما یک مقاله ای را می خوانید و در انتهای مقاله ذکر شده که ما مثلا این تحقیق را در محیط گرم و خشک استان کرمان انجام داده ایم و پیشنهاد میدهیم برای اینکه ببینینم آیا نتایج ، در جا های دیگر هم یکسان هست یا خیر، یک نفر بیاید و در محیط مرطوب و شرجی هم این کار را انجام دهد و شما به عنوان مثلا یک گیلانی، همان عنوان را در گیلان انجام می دهید. یا مثلا یک نفر می آید و در انتهای مقاله خود می گوید که ما این تحقیق را برای زنان بالای 50 سال انجام دادیم و شما می آیید همان عنوان را برای زنان زیر50 سال بررسی می کنید. پس راه حل دوم هم شد بررسی مقالات و استفاده از پیشنهادات آنها.
راه حل سوم، توجه به جامعه است.
مثلا اگر یک بیماری خاص در گیلان شایع است، یا اگر مثلا کرونا در جهان شایع شده، شما میتوانید در مورد آن، مقاله بدهید. پس راه حل سوم میشود مشکلات شایع منطقه ای یا جهانی. راه حل دیگه برای پیدا کردن عنوان، مشاهده تجارب شخصی و حرفه ای هست. وقتی وارد بیمارستان میشوید، به آن به چشم یک فرصت تحقیقاتی نگاه کنید. به همه چیز دقیق شوید: از زاویه تخت بیماران تا پلیمر های استفاده شده در ملحفه ها . از بوی موجود در هر بخش تا فاصله استاندارد بین شیر آب و کاسه توالت . همه اینها یک ایده هست. همه اینها در ذهن شما میچرخد و میچرخد تا آن لحظه ای که ناگهان از جا می پرید و واژه «اورکا» را به زبان می آورید. راه حل دیگر هم مراجعه به اساتید است که ممکن است در آن لحظه ایده ای در ذهن داشته باشند و به شما پیشنهاد بدهند.

🔴🔴🔴پس بیایید یک دور مرور کنیم:
1)اولویت های پژوهشی
2)بررسی مقالات و پیشنهاد نویسنده های آنها
3)چالش های جدید جامعه (منطقه ای یا جهانی)
4)تجارب شخصی و حرفه ای
5)مراجعه به اساتید
🆔@GUMS_SRC
Forwarded from کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری مامایی شهید بهشتی رشت
OLAVIAT.pdf
321 KB
🥇اولویت های پژوهشی
@gums_src
📝#مرور‌_متون در پروپوزال

همانطور که از اسمش پیداست باید سراغ مطالعات مرتبط با عنوان تحقیق رفته از بین مطالعات ۵ یا ۶ مطالعه را انتخاب کرد.

🔴 هدف از مرور مطالعات پیشین, بالا رفتن تسلط پژوهشگر و پی بردن به روش های مختلف اجرا شده، ایده گرفتن برای انجام پژوهش و همچنین جلوگیری از انجام کار تکراری است.

🔴 در ابتدای این قسمت باید مشخص شود از چه کلیدواژه ها و پایگاه های داده ای استفاده کرده اید.

🔴 نباید به خواندن چکیده مقالات بسنده کرد.

🔴 باید سعی شود سال انجام مطالعات حداکثر تا ۵ سال اخیر باشد.

🔴 نحوه نوشتن مرور متون به ترتیب زیر است:

🔵 نام نویسنده (اگر دو نفر نویسنده وجود داشت نام هردو، اگر بیش از دو نفر بود نام نویسنده اول نوشته میشود و برای بقیه "همکاران" یا et al میگذاریم.) نوشته میشود.
🔵 سال انجام پژوهش (سال انجام ممکن است با سال چاپ مقاله متفاوت باشد.)
🔵 نوع مقاله (گذشته نگر یا آینده نگر، مقطعی یا طولی، مروری یا اوریجینال، in vivo یا in vitro)
🔵 عنوان مقاله
🔵 هدف مطالعه (مثلا میزان تغییر رنگ کامپوزیت های preheated بعد از مدت معینی غوطه وری در چای)
🔵 روش نمونه گیری (تصادفی، خوشه ای و ...)
🔵 روش جمع آوری داده ها و آزمون های آماری
🔵 یافته های اصلی
🔵 محدودیت ها
🔵 مقایسه با روش کار خودمان

🆔️@gums_src
⭕️ معنای Q در مجلات چیست⁉️


همانطور که از نامش Qarticle  بر می آید شاخصی است جهت تقسیم بندی جامعه آماری به چهار بخش (چارک) (Q1 ، Q2 ، Q3 ، Q4).
با توجه به این نکته که در محاسبه ضریب تاثیر ، رتبه و جایگاه ژورنال در گروه تخصصی اش بطور مستقیم بیان نمیشود. شاخص Quartile بدین منظور کاربرد پیدا خواهد کرد و معرف جایگاه ژورنال در حیطه تخصصی اش (Category) می باشد.

♻️درنتیجه بهترین ژورنال ها در یک حوزه تخصصی مشخص، جزو 25 درصد اول رتبه بندی (Q1) قرارخواهند گرفت، و بدین شیوه میتوان ذهنیت دقیق تری نسب به جایگاه ضریب تاثیر یک ژورنال پیدا کرد. هر دو نمایه JCR و Scopus منطبق با ضرائب اختصاص داده شده برای ژورنال ها ، دارای تقسیم بندی Quartile متعلق به خود هستند.
مقالات مروری
هدف این مقاله ها جمع بندی تحقیقات و پژوهشهای انجام شده درباره یه موضوع خاص
هست و جایگاه فعلی موضوع و آینده اون رو به تصویر می کشه

⬇️ویژگی کلی انواع مقالات مروری⬇️

🔴 مروری Narrative: جستجوی محدود انجام می شود. تحلیل و جمع بندی آماری ندارد. بخش روش کار و نتایج ندارد و مقاله صرفا مقدمه و سر تیتر ها به همراه توضیحات هر سر تیتر تشکیل میشود.

🔴 سیستماتیک: جستجوی نظام مند طبق قوانین تعیین شده انجام می شود. دارای پایایی (تکرارپذیری) بالاست. در قسمت روش کار در متن مقاله باید به منبع داده ها، روش جستجو، معیار انتخاب مطالعات و نحوه ی استخراج اطلاعات از منابع اشاره شود. این نوع مقاله بر خلاف Narrative دارای بخش نتایج و روش کار نیز می باشد.

🔴 متاآنالیز: با روشهای آماری و تخصصی اطلاعات به دست آمده را ترکیب کرده و نتیجه گیری مبتنی بر مستندات ارائه می دهد. معمولا در ابعاد بسیار بزرگی انجام می شود. روش کار مثل مقاله سیستماتیک می باشد اما بخشی از روش کار و نتایج نیز به توضیح روش آماری انجام شده اختصاص می یابد. این نوع مقاله مروری از انواع بسیار رایج و معتبر می باشد که بخش آماری توسط نرم افزار های CMA , Revman, ....انجام می شود.

🔴 آمبرلا و متا آمبرلا: جزو جدیدترین و معتبر ترین مطالعات مروری می باشند. این مقاله سخت ترین و معتبرترین نوع مرور می باشد. مطالعه آمبرلا و متا آمبرلا به ترتیب جمع بندی مقالات سیستماتیک و متاآنالیز می باشد. از نظر آماری قدرتمندترین نظر را ارائه داده و گسترده ترین دامنه را پوشش می دهد.
Forwarded from | 24ARCIMS-Tehran |
📣📣 به اطلاع کلیه دانشجویان و پژوهشگران علوم پزشکی کشور می رساند:

🔰 کانال اطلاع رسانی" بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور " راه اندازی شد.
📌 جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های بزرگترین رویداد پژوهشی دانشجویی کشور همراه ما باشید.

🔗 راه های ارتباط با ما:

🌐http://arcims24.ir
✉️[email protected]
🖥 linkedIn
📱Instagram
🇮🇷در پیام رسان های داخلی
سروش، ایتا، بله

ادمین روابط عمومی
🆔 @ARCIMS24_admin
ادمین کمیته علمی
🆔@ARCIMS24_scientific

💢 نشانی دبیرخانه:
🏛تهران-دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله-ساختمان پژوهشگاه،طبقه همکف
📞 021 8755 4385

💠روابط عمومی بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی | تهران

🔰 @ARCIMS24_Teh
🔰@BMSUSRC
📌جنبه جديد بودن و نوآوری پژوهش


🖇ارزش يك تحقيق، جديد بودن و داشتن حرف جديد برای گفتن است و يكي از معيارهای ارزيابی تحقيقات كاربردی در پايان نامه ها می باشد.

👈جديد بودن تحقيق در چند بعد مورد ارزيابی قرار ميگيرد:

از نظر حيطه موضوعی: در واقع موضوع و يا عنوان تحقيق جديد است و مدل و يا تئوری جديد مطرح می كند و در بهبود وضعيت و يا حل مشكل كاربرد دارد.

از نظر قلمرو مكانی: موضوع تحقيق در قلمرو مكانی جديد مورد بررسی قرار ميگيرد.

از نظر محدوده زمانی: موضوع تحقيق در يك محدوده زمانی جديد مورد بررسی قرار ميگيرد.

⚠️نكته:

🔺به ترتيب از بعد اول تا سوم از ارزش جديد بودن آن كاسته می شود.

🔺راه تشخيص جديد بودن، مطالعه ادبيات تحقيق و مشخص شدن جنبه جديد بودن آن با توجه به تحقيقات گذشته است.

📚@gums_src
⭕️شاخص اچ ایندکس(H index)چیست؟

نوعی امتیازدهی است که به مقالات داده میشود.

1️⃣بزرگتر بودن عدد این شاخص برابرست با اعتبار علمی بالاتر

2️⃣با استفاده از آن میتوان توانایی تولید علمی پژوهشگران را بررسی کرد و نیز میزان تاثیری را که آنها بر رشته و یا موضوع تحقیقاتی خود داشته اند را تعیین میکند.

▶️به طور مثال اگر شخصی، اچ ایندکس برابر 3 داشته باشد تازه کار تلقی می شود، اگر برابر 20 باشد پژوهشگر شناخته شده ای است، اگر برابر 40 باشد در کار خود بسیار برجسته بوده و اگر بالاتر از 60 باشد دانشمندی بی همتا است!

🆔@gums_src
⭕️چگونه برای #چاپ_مقاله، مجله مناسب انتخاب کنیم؟

ارتباط موضوعی مجله با موضوع مقاله و رشته شما:

بهتر است که عنوان مقاله شما، محتوی چکیده و در نهایت کلید واژگان مقال شما منطبق و همسو با حیطه موضوعی مجله باشد. در غیر اینصورت مقاله شما به سرعت ریجکت خواهد شد.

میزان احتمال اکسپت و پذیرش مقاله شما

در پذیرش مقاله در مجلاتی مانند jcr, سه فاکتور دخیل می باشد:
- کیفیت مقاله شما
- شانس خود شما
-تجربه موسسه در پیشنهاد مجلات مناسب

رتبه، اعتبار و امتیاز مجله برای چاپ مقاله

مجلات در پایگاه های مختلفی ایندکس می شوند. نمایه یا ایندکس مجله حتما باید توسط سازمان ها و شرکت ها و پایگاه های معتبر انجام شده باشد. برای مثال پایگاه تامشون رویترز، اسپرینگر، پاب مد، اسکوپوس و isi از نمایه های معتبر هستند.

📍مجلاتی که توسط ISI ، ایندکس می شوند، اعتبار مجلاتشان با شاخص ایمپکت فاکتور یا ضریب تاثیر یا Impact factor سنجیده می شود. هر چه این معیار بالاتر باشد، اعتبار و رتبه مجله بیشتر می باشد. البته این ضریب تاثیر بسیار متفاوت می باشد. همیشه مجله ای را انتخاب نمایید که ایمپکت فاکتور متوسطی دارند. زیرا شانس پذیرش وچاپ مقاله شما بیشتر خواهد بود.

📍مجلاتی که توسط  scopus ایندکس می شوند، بوسیله شاخص q  رتبه بندی می شوند. ازQ1 تا Q4 رتبه بندی می شوند. q1 دارای بالاترین رتبه و اعتبار می باشد. البته کیفیت مقاله برای این مجلات باید بسیار بالا باشد. این مجلات محتوی محور هستند. در صورتی که از کیفیت مقاله خود مطمئن هستید، مقاله خود را برای این مجلات ارسال نماید.

مدت زمان اکسپت، پذیرش و چاپ مقاله

مدت زمان داوری و پذیرش در بعضی مجلات بسیار طولانی می باشد. اگر فرصت کافی ندارید، بهتر است مجلاتی را انتخاب نمایید که پروسه داوری کوتاهی دارند.

هزینه پذیرش و چاپ

سعی کنید مجلات محتوی محور و رایگان را انتخاب نمایید
Forwarded from کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری مامایی شهید بهشتی رشت
2)چگونه عنوان را بنویسیم؟ 🤓
حال فرض کنید که یک عنوان پیدا کردید. مثلا می خواهید رشد طولی در کودکان ورزشکار را مورد بررسی قرار بدهید. در اینجا سه نوع نگارش عنوان داریم:
نوع اول، عناوین خبری است. مخصوصا اگر نتایج بدست آمده در مقاله شما، قابل توجه و چشمگیر باشد. مثلا: «رشد طولی بیشتر در کودکان ورزشکار»
نوع دوم، توصیفی است. این مدل زیاد به چشمتان خورده است: «تاثیر ورزش بر رشد طولی کودکان»
نوع سوم، پرسشی است: «آیا کودکان ورزشکار، بلند تر از کودکان غیر ورزشکار هستند؟»

یک سری نکات را هم باید در نگارش عنوان در نظر بگیرید. مثلا اگر نمونه های شما ، پرستاران بیمارستان پورسینا رشت بوده باید بگویید که مثلا بررسی استرس شغلی و ارتباط آن با سلامت روان در پرستاران بیمارستان پورسینای رشت در سال 1401
خلاصه اینکه پیشنهاد من این است که وقتی یک ایده پیدا کردید(مثلا استرس شغلی) آن را با استاد خود در میان بگذارید تا زیبا ترین و جذاب ترین عنوان را به شما پیشنهاد بدهد. جذابیت عنوان، در پیشبرد اهداف شما بسیار مهم است.

یک عنوان مناسب باید فاکتورها و نکات زیر را (علاوه بر خواسته های ژورنال ) در خود داشته باشد:
1)ایده اصلی مقاله را به طور خلاصه بیان کند.
2)هدف اصلی مقاله را نشان دهد.
3)باید با خواندن عنوان بتوان محتوای مقاله را پیشبینی کرد.
4)تا حد امکان در عنوان به نتایج پژوهش، اشارهای نشود.
5)با موضوع اصلی مقاله (آنچه که تحقیق در موردش انجام گرفته و جوهره مقاله است) شروع شود.
6)متغیرهای مورد بحث و روابط بین آنها را معرفی کند: یعنی مثلا بررسی رابطه X با Y
7)سؤالاتی که در مقاله به آنها پاسخ داده شده است یا فرضهایی که در مقاله مورد آزمون قرار گرفته اند را پوشش دهد.
8)حتی المقدور از عباراتی مانند "an investigation of …" ، "studies on …" و "analysis of …" در مقاله انگلیسی ویا«تجزیه و تحلیل » و « مطالعاتی بر روی » ، «پژوهشی بر روی » در مقاله ی فارسی استفاده نشود
9)از لغات، اصطلاحات و عبارات نامفهوم و حروف اختصاری در عنوان استفاده نشود مگرآنکه آن حروف اختصاری برای خوانندگان هدف، کاملاً و بخوبی شناخته شده باشند. برای مثال، میتوان کلمه DNA را به کار برد.
10)دقیق، شفاف، صریح، خاص و کامل باشد ولی فراتر از محتوای مقاله نباشد.
11)شامل کلمات کلیدی باشد تا در هنگام جستجوی اینترنتی به راحتی پیدا شود.
12)برای خواننده جذاب باشد.
13)تا حد امکان به صورت جمله نباشد و معمولاً بهتر است یک عبارت غیر سؤالی باشد.(یعنی همون بررسی رابطه فلان چی...)
14)نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه باشد، مثلاً؛ بین 13 تا 15 واژه مناسب است. (طبق نظر مجله انجمن روانشناسی آمریکا (APA) تعداد واژه های عنوان باید حداکثر 12 کلمه باشد)



⛔️ادامه دارد...

🆔@GUMS_SRC
⬅️ کیس ریپورت چیست؟‌

⬅️ مقالات موردی بالینی از نخستین متون علمی پزشکی هستند. گزارش موردی بالینی و یا مطالعۀ موردی (کیس ریپورت) ابزاری برای نشر دانش جدید از طبابت عملی است. فعالان حوزۀ پزشکی اغلب با مواردی برخورد می‌کنند که متفاوت و غیرمعمول است؛ مانند وضعیتی که پیش از آن شناخته نشده است، پیچیدگی یک بیماری شناخته‌شده, عارضه‌ای نامعمول یا پاسخی مغایر با روند معمول درمان یا رویکردی جدید دربارۀ یک وضعیت پزشکی معمول. به این ترتیب مقالۀ موردی بالینی (clinical case report) باید علائم، نشانه‌ها، تشخیص، و درمان بیماری را گزارش دهد.
 
⬅️ مطالعات موردی بالینی از آنجا که مشاهدات اولیه را ارائه می‌دهند، شواهد مقدماتی منابع پزشکی هستند که می‌تواند برای دانشجویان و محققان علم پزشکی راهی مناسب برای آغاز نگارش مقاله باشد. به علاوه مقالۀ موردی بالینی (clinical case report) چاپ‌شده، سهیم‌شدن در تولید دانش در دنیای علم پزشکی است و برای رزومۀ هر فردی مناسب است. از همین رو این نوع مقاله از اولین مقاله‌هایی است که در آموزش مقاله‌نویسی برای محققین علوم پزشکی مطرح می‌شود. البته باید اشاره شود که تحقیقات موردی تنها مختص علم پزشکی نیست. در برخی رشته‌های دیگر هم این نوع نگارش متداول است. 
@GUMS_SRC_2019
📝 متد (Methods) در مقاله

🔴 در این بخش به نحوه ی اجرای تحقیقات میپردازیم. هدف از بخش متد این است که به اندازه کافی جزئیات ارائه دهیم که افراد و محققین دیگر بتوانند آزمایش را تکرار کنند؛ یعنی باید بیان کنیم که به چه روشی با چه موادی و با چه ابزاری این کار تحقیقاتی را انجام دادیم.

🔴 به طور روتین ابتدا باید نوع مقاله را ذکر کنیم و اینکه کار ما در کجا انجام شده، در چه سالی انجام شده؟ چه معیار های ورود و خروجی برای نمونه ها داشته ایم؟ چه تعداد نمونه داشتیم و چطور به آن ها دسترسی پیدا کردیم؛ یعنی روش نمونه گیری مان چگونه بود؟

🔴 همانطور که گفته شد ابزار و وسایلی که استفاده کرده ایم باید نوشته شود؛ مثلا اگر از دستگاه رادیوگرافی استفاده کردیم باید نام محصول و شرکت سازنده آن را هم بنویسیم.

🔴 اگر مطالعه شما نیاز مند داشتن رضایت نامه از بیمار بوده باید در این بخش ذکر شود؛ مثلا "بیماران با داشتن رضایت کامل اقدام به پر کردن پرسشنامه کردند."

🔴 اگر مطالعه بر روی انسان یا حیوان صورت بگیرد نیاز داریم که تائیدیه اخلاقی را در این بخش ذکر کنیم.

🔴 همچنین یکی از قسمت های مهم این بخش صحبت درباره نوع تجزیه و تحلیل داده های آماری ست. مثلا از چه نرم افزاری (SPSS) یا از چه آزمون آماری استفاده کرده ایم؟

🔴 نحوه cite نرم افزار SPSS:

🔵 ورژن های قبل از ۱۹:
SPSS Statistics for Windows, version x.0 (SPSS Inc., Chicago, Ill., USA)

🔵 ورژن های ۱۹ و بعد:
IBM SPSS Statistics for Windows, version XX (IBM Corp., Armonk, N.Y., USA)

🆔️ @gums_src
📌ایمپکت فاکتور (Impact Factor) چیست⁉️


🔹ایمپکت فاکتور ژورنال ها به صورت سالانه برای ژورنال هایی که در لیست #تامسون_رویترز قرار دارند تعیین می شود.
در انتهای هر سال، ژورنال های تحت پوشش ISI که در فهرست WoS قرار گرفته اند، ارزیابی می شوند.

🔹این موسسه هر سال در ماه ژوئن (ماه 6 میلادی) ایمپکت فاکتورهای سال قبل را منتشر می کند.

👈مثال:

🔸اگر در سال 2012 جمعاً 40 ارجاع به یک ژورنال صورت گرفته باشد و در آن ژورنال در سال 2010 تعداد 26 مقاله و در سال 2011 تعداد 24 مقاله چاپ شده باشد، ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور آن ژورنال از تقسیم عدد 40 بر عدد 50 به دست می آید که مقدار آن 0.80 می شود.
یعنی به طور متوسط هر مقاله آن ژورنال 0.80 مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.

🔸بنابراین ایمپکت فاکتور تابع یک دوره سه ساله است که دو سال آن برای چاپ مقاله ها و سال سوم مربوط به ارجاعات به مقالات دو سال قبل است.

📚@gums_src
برای اولین بار در کشور

🔴 اولین کنگره بین المللی تجارب جهانی کووید-۱۹

دارای بخش دانشجویی و پژوهشگران جوان

🔶️ ۲۰ تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

به صورت حضوری و پنل الکترونیک

🗓 مهلت ارسال مقالات: ۳۰ بهمن ماه

محورها :
🔸کووید ۱۹ ؛ یک بیماری نوظهور
(سبب شناسی، اپیدمیولوژی ، جوانب اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، طب مکمل و ...)
🔸پیشگیری از کووید ۱۹
( آموزش بهداشت ، واکسیناسیون ، مدیریت سلامت و ...)
🔸تشخیص کووید ۱۹ ( نشانه شناسی پزشکی ، تشخیص آزمایشگاهی ، رادیولوژی و ...)
🔸درمان کووید ۱۹ ( درمان سرپایی ، بستری ،ICU ،مراقبت های پرستاری ، سلامت روان،  اطفال ، طب اورژانس ، زنان ، مامایی و ..  )
🔸توان بخشی و عوارض در کووید ۱۹ ( فیزیوتراپی ، مدیریت عفونت های فرصت طلب ، پیامد های کووید-۱۹ و ... )
⚡️دارای امتیاز آموزش مداوم

وبسایت کنگره:
https://covid-int.zaums.ac.ir/

روابط عمومی بخش دانشجویی کنگره :
@Covid19Congress_stu

کانال کنگره:
@Covid19_Congress_stu
Forwarded from | 24ARCIMS-Tehran |
دانشگاه علوم‌پزشکی بقیه الله برگزار‌ میکند:
💠 بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان علوم پزشکی💠

🗓۲۷تا۲۹شهریور۱۴۰۲
🏛تهران-برج میلاد

❇️ محورهای‌ویژه:
1⃣ تله‌مدیسین و فناوری‌اطلاعات
2⃣ هوش مصنوعی،بیگ دیتا و آینده‌پژوهی سلامت
3⃣ پزشکی شخصی‌سازی‌شده،ژنتیک‌انسانی و رویکردهای نوین درمانی
4⃣ طراحی و ساخت واکسن‌و‌داروهای جدید(نوآوری دارویی)

💢محورهای‌کنگره:
✔️پرستاری و مامایی
✔️پژوهش در علوم بالینی
✔️پژوهش در نظام سلامت
✔️طب‌سنتی‌ و طب ایرانی
✔️مطالعات سلامت دهان و دندان
✔️اخلاق‌پزشکی و سلامت‌معنوی
✔️طب‌مسافرتی و توریسم‌سلامت
✔️علوم‌پایه پزشکی و مطالعات حیوانی
✔️کارآفرینی و نوآوری در حوزه سلامت
✔️کووید-۱۹، آسيب‌ها و چالش‌های احتمالی
✔️سلول‌های بنیادی،فناوری‌های همگرا،بیو و نانوتکنولوژی (NBICs)
✔️روش‌های نوین پیشگیری،تشخیصی و  درمانی(حوزه فناوری و مهندسی پزشکی)
و...

📌 مهلت‌ارسال‌خلاصه‌مقالات:
۱۵بهمن۱۴۰۱ لغایت ۳۱اردیبهشت۱۴۰۲

سایت کنگره :http://arcims24.ir

📍بیست‌وچهارمین‌کنگره‌سالیانه‌ملی و دهمین‌ کنگره بین‌المللی دانشجویان‌علوم پزشکی|تهران
🔰 @ARCIMS24_Teh
🔰@BMSUSRC
سلسله کارگاه های فقه، حقوق و اخلاق پزشکی:

کارگاه چالش های اخلاقی و حقوقی اخذ رضایت در مداخلات انسانی

📌با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان

👤سخنران: دکتر کورش دلپسند
(دکترای تخصصی اخلاق پزشکی، دکترای حرفه ای داروسازی)

🗓️تاریخ: دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
زمان: ۱۳ الی ۱۵

🖥️لینک شرکت در وبینار: https://note.sbmu.ac.ir/calender
📍مکان : سالن اجتماعات مرکز اموزش درمانی رازی

📝لطفا برای شرکت در کارگاه ثبت نام کنید

دارای امتیاز بازآموزی (خواهشمند است جهت اخذ این امتیاز در سامانه آموزش مجازی دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی ثبت نام کنید)

@gums_src
جلسه فوکال پوینت کمیته های تحقیقات و فناوری قطب یک کشور با شرکت دبیران و سرپرست های کمیته های تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی سمنان، مازندران، بابل، شاهرود، گرگان و گیلان به میزبانی کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان در تاریخ 1401/11/19 برگزار شد.

در این جلسه اقدامات آتی و همکاری های کمیته های تحقیقات دانشگاه های مذکور تعیین و مشخص شد

🆔@gums_src
Forwarded from | 24ARCIMS-Tehran |
دستورالعمل ها(1).rar
3.2 MB
#اطلاعیه 📣

🔰 قابل توجه علاقه مندان به شرکت در بیست و چهارمین کنگره سالیانه ‼️

💢 دستورالعمل های مورد نیاز جهت ارسال مقالات و طرح های فناورانه در فایل پیوست شده ارائه می گردد.

📌 فایل شامل موارد زیر می باشد :
1⃣ راهنمای ارائه مقالات و طرح های فناورانه
2⃣ تمپلیت طرح های فناورانه
3⃣ تعهدنامه

⚠️ پژوهشگران محترم پس از مطالعه راهنمای ارائه شده، از طریق وبسایت کنگره به آدرس arcims24.ir نسبت به بارگذاری موارد مقتضی اقدام نمایند.

🔗 راه های ارتباط با ما:
🌐 http://arcims24.ir
✉️ [email protected]
🖥 linkedIn
📱Instagram

🇮🇷در پیام رسان های داخلی
سروش، ایتا، بله

ادمین روابط عمومی
🆔@ARCIMS24_admin

ادمین کمیته علمی
🆔@ARCIMS24_scientific

💢 نشانی دبیرخانه:
🏛تهران-دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله-ساختمان پژوهشگاه،طبقه همکف

📞 021 8755 4385

💠 روابط عمومی بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی | تهران

🔰 @ARCIMS24_Teh
🔰 @BMSUSRC
📌 کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار میکند:

💠 مدرسه فناورانه کشوری

🔻 کارگاه: فرصت و ایده پردازی
🗣 مدرس: آقای علیرضا محبی
📆 دوشنبه 1 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻 کارگاه: تیم سازی و کارتیمی
🗣 مدرس: دکتر صادقه حسین زاده
📆 سه شنبه 2 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻کارگاه:اعتبار سنجی و تامین مالی(1)
🗣 مدرس: دکتر مهدی حسین نژاد
📆 چهارشنبه 3 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻کارگاه: Business model
🗣 مدرس: دکتر حسین واثق
📆 پنجشنبه 4 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻کارگاه:اعتبار سنجی و تامین مالی(2)
🗣 مدرس: دکتر مهدی حسین نژاد
📆 شنبه 6 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻کارگاه: ارائه آسانسوری
🗣 مدرس:دکتر حسین واثق
📆 یکشنبه 7 اسفند/ساعت 18_16 عصر

🔻کارگاه: مالکیت معنوی فکری و تجاری سازی
🗣 مدرس: دکتر سمیه حکمت فر
📆 دوشنبه 8 اسفند/ساعت 16_14 عصر

🔹️ کارگاه ها به صورت هیبرید (حضوری/مجازی) برگزار خواهد شد.

🔻لینک ثبت نام
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSearrsgB8uzSZZ3J1y118jK6NafoaLDWT6oFcw2xvHyjHH8IQ/viewform?usp=sf_link

📍 روابط عمومی کمیته مرکزی تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
🆔️ @arums_src
2025/07/13 22:08:12
Back to Top
HTML Embed Code: