Green News pinned a video
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🏡ایده جالب مهندسان چینی برای ساخت آپارتمان‌های ویلایی🏡

🔹مهندس‌های چینی نسخه جدیدی از ساختمان‌هایی ارائه دادن که می‌توان در ۲۰۰ متر مربع، ۲۰ تا ساختمان ویلایی با حیاط و باغچه می‌توان ساخت!

به متفاوت ترین کانال مهندسی محیط زیست بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
جنگل‌هایی که در آلمان و فرانسه جای گورستان‌ها را برای دفن مردگان می‌گیرند

برای خواندن متن کامل این خبر به متفاوت ترین کانال مهندسی محیط زیست بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
جنگل‌های آرام به عنوان پناهی برای دفن مردگان و جایگزینی برای گورستان‌ها مفهوم و ایده‌ای زیست‌محیطی و رایج در کشور آلمان است، ایده‌ای که به تدریج به بخش‌های شرقی و شمال شرقی فرانسه نیز راه یافته است.
@Gr_News
این ابتکار که اهدافی زیست محیطی را دنبال می‌کند به مردم این امکان را می دهد که در محیطی آرام و در میان طبیعت دفن شوند.
شمار روزافزونی از مردم در آلمان و به تازگی در شرق فرانسه تصمیم گرفته‌اند که نه تنها پس از مرگ جسدشان سوزانده شود بلکه خاکسترشان نیز زیر درختی مدفون شود.
جنگل های سینری که به عنوان «جنگل‌های آرامگاهی» نیز شناخته می شوند به نوعی جایگزین گورستان‌ها هستند و چند سالی است که این نوع استفاده از آنها در آلمان رایج شده است.
@Gr_News
این مفهوم در حال گسترش به مناطقی از فرانسه از جمله آلزاس است که در نزدیکی مرز آلمان قرار دارند و از قرابت فرهنگی بیشتری با آنسوی مرز برخوردارند.
شهر کوچک «موترسهولتس» که در ۴۰ کیلومتری جنوب استراسبورگ و در آلزاس واقع شده از جمله این مناطق است که بخش‌هایی از جنگل را به عنوان مکان‌ دفن در دسترس ساکنان قرار داده است.
@Gr_News
گابریل و ژان پیر گراسر که در روستای مجاور سکونت دارند از جمله افرادی هستند که ترجیح می‌دهند ابدیت را پای یک درخت فندق بگذرانند؛ آنها از مکانی در جنگل شهر «موترسهولتس» که برای دفن مردگان اختصاص یافته، بازدید کردند.
@Gr_News
گابریل گراسر ۸۱ ساله می‌گوید: «بازدید امروز ما را مصمم کرد. من با شهرداری تماس خواهم گرفت تا جایی را در این مکان رزرو کنم، امیدوارم تا آنجا که ممکن است دیرتر، اما می دانیم که به هر حال این مرحله فرا خواهد رسید.»
وی ادامه می‌دهد: جنبه طبیعی و آرام‌بخش این ایده برایم جالب است؛ استراحت ابدی در چنین محیطی برای من بهتر از جای گرفتن در طبقه‌ای از یک گور لانه‌کبوتری (مختص خاکستر اجساد) است.
@Gr_News
ژان پیر گراسر، همسر ۸۵ ساله گابریل نیز می‌گوید که جنگل را به گورستان ترجیح می دهد: «این بیشتر به سبک زندگی ما نزدیک است؛ ما محیط زیست و طبیعت را به محیط‌های شلوغ ترجیح می دهیم.»
در نانسی واقع در شرق فرانسه نیز درختانی در گورستانی کاشته می‌شوند تا به زودی به مردم این امکان را بدهد که در میان طبیعت آرام گیرند.
معاون شهردار نانسی در امور کیفیت خدمات عمومی می‌گوید که تقاضاهای فزاینده‌ای برای دفن در «جنگل‌های پناهگاه» دریافت می‌شود.
@Gr_News
وی می‌گوید: «ما اولین شهر بزرگ در فرانسه هستیم که ساکنانش به جنگل‌های آرامگاهی علاقه نشان می‌دهد. چرا؟ چون نیازهای اجتماعی و محیطی را برآورده می‌کند. ما کاملاً در این مورد متقاعد شده‌ایم.»
خاکستر ساکنان فوت شده این شهر از ماه دسامبر بدون تاج گل و سنگ قبر به خاک سپرده می شود.
به متفاوت ترین کانال مهندسی محیط زیست بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
ترکیب مبتکرانه ذرت و چربی حیوانی؛ «سوخت پایدار هوانوردی»

برای خواندن متن کامل این خبر به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
یک جت مسافربری شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک مسیر لندن به نیویورک را با سوخت ۱۰۰ درصد پایدار هوانوردی SAF که دوستدار محیط زیست است، پرواز کرد. اما این سوخت چیست و از چه موادی تولید شده است؟
@Gr_News
این شرکت هواپیمایی چند سالی است که تلاش می‌کند در این مسیر گام بردارد و برنامه‌های گسترده‌ای برای استفاده از سوخت‌های سازگار با محیط زیست اجرایی کرده است. 
@Gr_News
این پرواز که توسط یک بوئينگ ۷۸۷ ویرجین انجام شد نخستین باری به شمار می‌رود که یک شرکت هواپیمایی تجاری برای مسافتی طولانی از سوخت ۱۰۰ SAF استفاده می‌کند. شرکت‌های هواپیمایی در تلاش هستند تا در دهه‌های آینده سفرهای هوایی را با انرژی‌های الکتریکی و هیدروژنی انجام دهند اما از آنجایی که تا رسیدن به آن مرحله زمان باقیست تلاش‌ها برای کاهش اثرات گازهای گلخانه‌ای و آسیب زدن به محیط زیست از سوی این شرکت‌ها ادامه دارد. 
@Gr_News
سوخت پایدار هوانوردی یا همان SAF می‌تواند با کم کردن ردپای کربن به محیط زیست کمک کند. این سوخت‌های زیستی معمولا از گیاهان و پسماندها به دست می‌آیند و با توجه به نوع زیست توده مورد استفاده می‌توانند انتشار دی اکسید کربن را از ۲۰ تا ۹۸ درصد در مقایسه با سوخت جت معمولی کم کنند. 
@Gr_News
ریچارد برانسون، بنیانگذار میلیاردر شرکت ویرجیت آتلانتیک، شای وایس، مدیر اجرایی این شرکت و همچنین مارک هارپر وزیر حمل و نقل بریتانیا از جمله مسافران این هواپیما بودند. 
@Gr_News
صنعت هوانوردی حدود ۲ تا ۳ درصد از انتشار کربن جهانی را تشکیل می‌دهد. SAF برای کاهش این گازهای گلخانه‌ای امری کلیدی اما پرهزینه است. ویرجین آتلانتیک می‌گوید سوخت مورد استفاده برای تامین انرژی این پرواز بیشتر از روغن پخت و پز استفاده شده و چربی حیوانی زائد مخلوط با مقدار کمی نفت سفید مصنوعی ساخته شده از ذرت زائد هم در آن به کار رفته است. 
@Gr_News
♦️چالش‌های صنعتی♦️

بسیاری از خطوط هوایی اروپایی از جمله ویرجین که زیر مجموعه بریتیش ایرویز است و همچنین ایرفرانس گفته‌اند که قصد دارند تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۰ درصد سوخت پروازهای خود را با SAF تامین کنند و هدف آنها رساندن به صفر خالص در تولید گازهای گلخانه‌ای است. ضمن این که بر اساس اعلام این شرکت‌های هواپیمایی برنامه این است که تا سال ۲۰۵۰ این ۱۰ درصد به ۶۵ درصد افزایش یابد.
@Gr_News
کارشناسان بر این باورند که SAF تنها راه حل کربن‌زدایی پروازهای تجاری در میان‌مدت است. توفان گرینبلیچ مدیرعامل شرکت رولز رویس که موتور هواپیما تولید می‌کند در این خصوص می‌گوید: «واقعا تنها راه حل تا ۱۵ یا ۲۰ سال آینده همین SAF است. ما موتورهای خود را با این سوخت سازگار می‌کنیم و این می‌تواند کمک بزرگی به کربن‌زدایی کند.» 
@Gr_News
اما حامیان محیط زیست چندان از این ایده استقبال نمی‌کنند و آن‌را برای حفاظت از محیط زیست کافی نمی‌دانند چرا که به باور آنها این سوخت‌های جایگزین به هیچ وجه با سرعتی که محیط زیست در حال تخریب است قابل مقایسه نیست. 
@Gr_News
صنعت هوانوردی امیدوار است که پرواز ویرجین آتلانتیک بتواند دولت‌ها را برای ارائه کمک‌های مالی به این شرکت‌ها تشویق سازد و زمینه برای استفاده بیشتر از این سوخت جایگزین هموار شود.

برای خواندن اخبارروز مهندسی محیط زیست به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
🛣پاریس دوربرگردان شلوغ خود را به اولین «جنگل شهری» تبدیل می‌کند🛣

برای خواندن متن کامل این خبر به کانال  ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
مقامات شهر پاریس قصد دارند در چهارچوب طرح تبدیل پایتخت فرانسه به یکی از سرسبزترین شهرهای اروپا، یک منطقه پرترافیک را به فضایی پر از درخت تغییر کاربری دهند
@Gr_News
قرار است تا پایان بهار سال جدید، تعداد ۴۷۰ اصله درخت از جمله بلوط، زبان گنجشک، افرا و گیلاس وحشی در منطقه‌ای که قبلاً یک دوربرگردان شلوغ بود کاشته شود.
آن ایدالگو، شهردار پاریس در این باره می‌گوید: «این امر به میزان قابل توجهی آلودگی هوا را کاهش می‌دهد. ایجاد این نوع جنگل یا توسعه چنین مکان‌هایی، به ما امکان می‌دهد تا فضای کافی برای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری داشته باشیم و درنتیجه قادر خواهیم بود استفاده از اتومبیل را کم کنیم.»
@Gr_News
خانم ایدالگو، شهردار سوسیالیست پاریس، در سال ۲۰۲۰ میلادی با وعده «سبزسازی گسترده» پاریس و با تعهدی بزرگ برای کاشت ۱۷۰ هزار اصله درخت، دوباره انتخاب شد و اکنون دفتر شهرداری پاریس می‌گوید که تا تابستان سال ۲۰۲۳ میلادی ۶۳ هزار و ۵۰۰ درخت کاشته است. 
@Gr_News
کریستف ناجوفسکی، معاون شهردار پاریس می‌گوید ۴۵ هزار درخت نیز امسال کاشته می‌شود که به این ترتیب شهرداری به دو‌ سوم هدف خود نزدیک می‌شود.
به گفته او از زمان بارون اوسمان، معمار شهری نیمه دوم قرن ۱۹ تا کنون، شهر پاریس با بودجه ۱۰۰ میلیون یورویی این‌ همه درختکاری به خود ندیده است.
@Gr_News

📌اما جنگل شهری چیست؟

ناجوفسکی مفهوم جنگل شهری را «بازسازی اکوسیستم یک جنگل» در یک منطقه کوچک شهری تعریف می‌کند. هرچند این تعریف، مخالفان سیاسی او و برخی از فعالان محیط زیست را متقاعد نکرده است.
والری مونتاندون، عضو اتحاد جمهوری‌خواهان و یکی از اعضای شورای شهر پاریس می‌گوید که اصطلاح جنگل شهری «دستکاری کلامی» است.
@Gr_News
تحقیقات نشان می‌دهد فضاهای سبز و درختان شهری، بسته به شرایط محلی می‌توانند دما را بین ۲ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دهند و جدا از اثرات خنک‌کنندگی، با افزایش شادی، سلامت روانی بهتر، افزایش تعاملات اجتماعی و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی نیز مرتبط هستند.
شهردار پاریس گفته است قصد دارد به برنامه‌های کاشت درخت ادامه دهد. بنابر اعلام دفتر شهردار، یکی از مکان‌های متعلق به شهرداری نیز پس از میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ در پاریس به چنین طرحی اختصاص خواهد یافت.
برای خواندن اخبار روز مهندسی محیط زیست به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
تصاویر کاشت نخستین سری درختان در منطقه مونپارناس فرانسه برای تبدیل به پروژه جنگل شهری

برای خواندن متن کامل این خبر به کانال  ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♻️بازیافت ضایعات ساختمانی در اروپا♻️

برای خواندن خبرهای روز مهندسی محیط زیست به کانال  ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
💥امروز ۲۳ مارچ , مصادف با ساعت زمین است.

🔌💡امشب در ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۱:۳۰ شب, اکثر بناهای تاریخی و ساختمانهای مهم در اكثر کشورها در یک ساعت نمادین برای حفظ و نجات کره زمین از تغییرات اقلیمی خاموش میشوند.

به جمع ما بپیوندید :
👇👇👇
@Gr_News
توجه توجه
👇👇
همکاران محترم و فعال در حوزه HSE با توجه به اهمیت این شغل و ارزش قائل شدن برای صنفمان برای ایجاد همبستگی و اتحاد و عدم پایمال شدن حقوق و دستمزدمان  لطفا از ابتدای سال ۱۴۰۳ مطابق تعرفه و دستمزد تعیین شده کانون سراسری انجمن های صنفی مسئولین حفاظت فنی ، ایمنی و بهداشت کار کشور به شرح پیوست مشغول به فعالیت شوید:

ارزش و جایگاه حوزه HSE توسط شما همکاری گرامی تعیین میشود

به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
Green News pinned a photo
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
طراحی روف گاردن زیبا برای سقف پارکینگ

به متفاوت ترین کانال مهندسی محیط زیست بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
🛩ساخت صندلی هواپیما از پوست کاکتوس و تور ماهیگیری در آلمان🌵🛫


برای خواندن متن کامل این خبر به  متفاوت ترین کانال مهندسی محیط زیست بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
مسافران خطوط هوایی ممکن است به زودی روی صندلی‌های ساخته شده از پوست کاکتوس و تورهای ماهیگیری بنشینند، چرا که صنعت هوانوردی به سختی در تلاش است تا تقریباً هر کاری را برای تبدیل خود به یک صنعت حمل و نقل پایدار انجام می‌دهد.

@Gr_News

یک شرکت آلمانی به نام «ریکارو»  در همین چارچوب صندلی‌هایی متشکل از مواد سازگار با محیط زیست ساخته است.
تشکچه این صندلی‌های کلاس اقتصادی از فوم بازیافتی تشکیل شده که از تشک‌های قدیمی گرفته شده‌اند. تکیه‌گاه‌های این صندلی‌ها نیز حاوی چوب و ترکیبی از چوب‌پنبه است.
جیب توری این صندلی‌ها نیز که در پشت آنها نصب می‌شود، از تورهای ماهیگیری رهاشده در دریاها و دریاچه‌ها ساخته شده است. از پوست کاکتوس نیز به عنوان جایگزینی برای چرم پلاستیکی یا چرم حیوانی روکش آنها استفاده شده است.
@Gr_News
سازندگان می‌گویند یکی از ملزومات طراحی پایدار صندلی‌ها این بود که آنها سنگین‌تر از یک صندلی معمولی نباشند تا به این صورت به مصرف سوخت هواپیما اضافه نشود.
مارک هیلر، مدیر اجرایی شرکت ریکارو، که با محصول تازه در نمایشگاه هوایی سنگاپور شرکت کرده بود در این باره گفت: «قطعات به کار رفته باید وزن یکسان یا حتی کمتر از وزن قطعات سنتی صندلی‌ها داشته باشند. در غیر این صورت، کمکی نخواهند کرد.»
@Gr_News
بنابراعلام وی، این صندلی‌ها که ۸۰ درصد از مواد قابل بازیافت ساخته‌ شده‌اند در سال جاری به صورت تجاری در دسترس خواهند بود و انتظار می‌رود اولین تحویل آنها حداکثر در سال ۲۰۲۵ انجام شود؛ چرا که برخی از قطعات آنها هنوز نیاز به دریافت تاییدیه و مجوز دارند.
به گفته وی از هم‌اکنون شرکت‌های هواپیمایی «ایر ایندیا» هند و «ساوت‌وست» آمریکا به صف مشتریان این صندلی‌ها پیوسته‌اند.

@Gr_News

خطوط هوایی در سراسر جهان برای رسیدن به هدف صنعت عاری از کربن تا سال ۲۰۵۰ سخت در تلاش هستند، به ویژه که فشار دولت‌ها برای کاهش سریعتر انتشار گازهای گلخانه‌ای افزایش یافته است.
در نمایشگاه هوایی سنگاپور در ماه فوریه رفع چالش‌های پایداری در صنعت هوانوردی به عنوان دغدغه‌ای غالب مطرح شد و غرفه‌ها در تلاش بودند هر کدام محصول تولیدی خود را در این چارچوب عرضه کنند.

برای خواندن اخبار روز مهندسی محیط زیست به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
سیل دبی نتیجه تغییرات آب و هوایی بود یا باروری ابرها؟

برای خواندن متن کامل این خبر به کانال  ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌پیشینه این هفته در امارات عربی متحده و عمان باعث آبگرفتگی بزرگراه‌ها و ساختمان‌ها، ترافیک ایستا، اختلال کار فرودگاه و محبوس شدن مردم در خانه‌هایشان شد و زیان‌های جانی و مالی به همراه داشت.

در امارات عربی متحده میزان ۲۵۴ میلی‌متر بارندگی ثبت شد. از سال ۱۹۴۹میلادی یعنی زمان شروع ثبت رکوردهای بارندگی در امارات، این بیشترین رکورد بارندگی در دوره ۲۴ ساعته در این کشور بوده است.
@Gr_News
⁉️آیا بارور شدن ابرها باعث بارندگی شد ؟

بارندگی در امارات عربی متحده و سایر نقاط شبه جزیره عربستان که معمولاً به داشتن آب و هوای خشک و بیابانی شناخته می‌شوند، نادر است و در تابستان دمای هوا در این مناطق گاهی از ۵۰ درجه سانتیگراد هم فراتر می‌رود.
@Gr_News
امارات و عمان فاقد سیستم زهکشی برای مقابله با سیلاب و باران‌های شدید هستند و مشاهده جاده‌های آب گرفته در هنگام بارندگی غیرمعمول نیست.

پس از رویداد طبیعی روز سه‌شنبه، این پرسش مطرح شد که آیا بارورسازی ابرها که امارات عربی متحده اغلب انجام می‌دهد، می‌تواند باعث بارش شدید باران شود یا نه؟؟؟
@Gr_News

بارورسازی ابرها در مناطق با کمبود شدید آب فرآیندی است که طی آن، مواد شیمیایی برای افزایش بارندگی در ابرها پاشیده می‌شود.
امارات که در یکی از گرم‌ترین و خشک‌ترین مناطق روی زمین قرار دارد، در تلاش برای بارور کردن ابرها و افزایش بارندگی پیشرو است.

اما آژانس هواشناسی امارات به خبرگزاری رویترز گفت که پیش از بارندگی اخیر چنین عملیاتی انجام نشده است.

⁉️آیا تغییرات آب و هوایی علت سیلاب بوده؟
@Gr_News
کارشناسان می‌گویند که علت بارش‌های سیل‌آسا احتمالاً ورود یک سامانه آب و هوایی معمولی است که به دلیل تغییرات اقلیمی ناپایداری آن تشدید شده است.
به گفته اسراء نقبی، کارشناس ارشد مرکز ملی هواشناسی امارات، یک سامانه کم‌فشار در اتمسفر فوقانی با کمک یک سامانه کم‌فشار دیگر در نزدیکی سطح زمین، فشار مضاعفی را بر هوا اعمال کرده است.
او می‌گوید این فشار که بر اثر تضاد بین دمای گرمتر در سطح زمین و دمای سردتر در بالاترین سطح تشدید شده، شرایط را برای بارش پر قدرت و رعد و برق ایجاد کرده است.
این کارشناس به خبرگزاری رویترز گفت که این «پدیده غیرعادی» در ماه آوریل غیرمنتظره نبود، زیرا زمانی که فصل عوض می‌شود، فشار هوا نیز به سرعت تغییر می‌کند و افزود که تغییرات آب و هوایی نیز احتمالاً در ایجاد طوفان نقش داشته است.
@Gr_News
دانشمندان علوم اقلیمی می‌‌گویند گرم شدن زمین که خود حاصل تغییرات ایجاد آب و هوایی به دست انسان است، منجر به بروز رویدادهای شدید اقلیمی در سراسر جهان از جمله بارش باران‌های سیل‌آسا می‌شود.

دیم کومو، استاد دانشگاه گفت: «بارندگی‌های ناشی از رعد و برق مانند آنچه در روزهای اخیر در امارات مشاهده شد، با گرم شدن هوا شدیدا افزایش می‌یابد. زیرا همرفت، که جریان صعودی قوی در طوفان‌های تندری است، با گرم‌تر شدن کره زمین، تقویت می‌شود.

برای خواندن مطالب روز مهندسی محیط زیست به جمع ما بپیوندید:
👇👇👇
@Gr_News
2024/05/04 00:17:36
Back to Top
HTML Embed Code: