📝 به دور از دنیای پر هیاهوی کریپتو، به طلا هم نگاه کنید

طلا در حال ثبت سقف‌های جدید است.
در حالی که بیتکوین و سهام نیمه‌هادی‌ها سرفصل خبرها رو به خودشون اختصاص دادند، طلا در این ماه بی‌سروصدا سقف تاریخی جدیدی رو ثبت کرد.

نمودار بالا (شماره ۱) از Tavi Costa نشون میده که این دارایی گرانبها، ممکنه در آستانه یک بازار گاوی دیگه باشه.

اگر طلا رو دوست دارید، نقره رو هم دوست خواهید داشت. وقتی که طلا افزایش پیدا می‌کنه، تمایل داره فلزات گرانبها دیگه رو هم همراه خودش بالا بیاره. نقره یکی از این موارده.

اما یک کاتالیزور بالقوه دیگه واسه نقره وجود داره: کمبود عرضه. (عکس شماره ۲)
تولید نقره از مکزیک و پرو، دو تولیدکننده بزرگ جهان، به پایین‌ترین حد خودش در ۱۴ سال گذشته رسیده. تولید ترکیبی هم ۲۵ درصد نسبت به سطح سال ۲۰۱۶ کاهش یافته.

از اونجایی که طلا به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده و پیش‌بینی میشه که بازار صعودی جدیدی واسه این فلز گرانبها ایجاد کنه، عدم تطابق عمده عرضه و تقاضا، احتمالا باعث افزایش قابل توجه قیمت نقره میشه.

ادامه در پایین... ⬇️⬇️⬇️

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Grizzly
📝 به دور از دنیای پر هیاهوی کریپتو، به طلا هم نگاه کنید طلا در حال ثبت سقف‌های جدید است. در حالی که بیتکوین و سهام نیمه‌هادی‌ها سرفصل خبرها رو به خودشون اختصاص دادند، طلا در این ماه بی‌سروصدا سقف تاریخی جدیدی رو ثبت کرد. نمودار بالا (شماره ۱) از Tavi Costa…
با این حال، تفاوت‌های کلیدی بین طلا و نقره وجود داره:
۱- هزینه کمتر: نقره بسیار ارزان‌تر از طلاست.
۲- مصارف صنعتی: نقره طیف وسیعی از مصارف صنعتی از الکترونیک گرفته تا پنل‌های خورشیدی رو در برمی‌گیره. معنیش اینه که تقاضا واسه نقره صرفا به دلیل ارزش اون به عنوان یک فلز گرانبها نیست. بلکه کاربرد عملی در اقتصاد داره که می‌تونه منجر به تقاضای پایدار بشه.
۳- پتانسیل برای بازدهی بالاتر: در حالی که نقره عموما نوسانات بیشتری نسبت به طلا داره، پتانسیل بازدهی بالاتری هم داره.

وقتی که قیمت نقره رشد می‌کنه، تمایل به افزایش سریع‌تر از طلا داره. از طرف دیگه، این یعنی می‌تونه سریع‌تر هم کاهش پیدا کنه، بنابراین سرمایه‌گذاری در نقره ریسک بیشتری داره.

همچنین نقش بخش تولید به عنوان یک فشارسنج برای سلامت اقتصادی قابل انکار نیست. ارقام ناامیدکننده اخیر احتمالا به احیای احساس ریسک کمک کرده؛ چون تولید اغلب یکی از اولین بخش‌هایی است که تغییرات در چرخه اقتصادی رو منعکس می‌کنه. وقتی که تولید دچار مشکل بشه، می‌تونه پیش درآمدی برای رکود اقتصادی گسترده‌تر باشه.

احساس ریسک لزوما به معنای سقوط بازار دارایی‌های ریسکی مثل سهام یا کریپتو نیست. با این حال، احتمال بالای نوسانات رو نشون میده؛ به خصوص وقتی تورمی که همچنان بالاست، نرخ بهره و سال انتخابات در ایالات متحده رو در نظر بگیرید.

🔻من شخصا مقداری از سود بیتکوین رو تبدیل به طلا کردم. از اونجایی که طلا هیچ‌وقت سرمایه‌گذاران رو در بحران تنها نگذاشته، ترجیح دادم کمی ریسک رو پایین بیارم و مقداری از سرمایه ناچیز خودم رو از بازار کریپتو خارج کنم. معنیش این نیست که قراره سقوط کنیم؛ بلکه مدیریت ریسک هست.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝 ابزارهایی برای ردگیری فعالیت کیف پول‌ها

چند روز پیش دو تا پست در توییتر دیدم که نوشته بودند: پول زیادی/خرید زیادی روی فلان کوین انجام شده. یک نفر سوال کرده بود که خب چطور چنین چیزی رو متوجه میشی؟ راهنمایی کن ما هم یاد بگیریم. تا الان موارد کمی دیدم که این افراد سندی برای ادعای خودشون نشون بدن.

حقیقتا همه ما دوست داریم که بدونیم که کیف پول‎های بزرگ که بهشون «پول هوشمند» یا «نهنگ» یا هر اسم دیگه‌ای میگن، مشغول چه کاری هستند و سرمایه خودشون رو کجا وارد می‌کنند. راستش موضوع به این سادگی نیست که با یک اندیکاتور یا یک وب‌سایت بشه این قبیل فعالیت‌ها رو زیر نظر گرفت و نیاز به بررسی و تحقیقات زمانبر و بعضا هزینه‌بردار داره.

اگر کسی به این بحث علاقمنده و می‌خواد از یکجایی این مسیر رو شروع کنه، به نظرم این ۵ سایت/پلتفرم زیر می‌تونند کاربردی باشند؛ منتها این فقط شروع مسیره و وقتی غرقش بشی تازه متوجه میشی که هیچ راه ساده و صافی برای ردگیری فعالیت پول هوشمند وجود نداره و اگر اینقدر ساده بود، که اسمش «هوشمند» نبود.

🔻وب‎سایت DeBank
این یک ابزار عالی واسه ردیابی فعالیت کیف پول‌ها، از جمله دیفای هست. همچنین با تعداد زیادی زنجیره مختلف مثل اتریوم، پالیگان، آربیتروم، آپتیمیزم، BNBchain و zkSync سازگاره. در این پلتفرم لیستی از نهنگ‌ها در اختیار شما قرار می‌گیره که می‌تونید دنبال کنید و هشدار واسشون بذارید.

🔻وب‌سایت ClankApp
این ابزار به شما امکان ردیابی حرکات مالی بزرگ در ۲۴ بلاکچین رو میده. مثل مورد قبلی امکان ایجاد هشدار وجود داره.

🔻وب‌سایت Whale Alert
دیگه همه باهاش آشنا هستند. این ابزار کیف پول نهنگ‌ها و جابجایی دارایی اونا رو دنبال می‌کنه.

🔻وب‌سایت Nansen
یک نسخه رایگان و پولی داره که به شما امکان میده خیلی از کیف پول نهنگ‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و کسانی که فرصت‌های اولیه رو شناسایی کردند، ردگیری کنید.

🔻وب‎سایت Dappradar
بیشتر واسه دنبال کردن NFTها کاربرد داره و بسیار معروف و کاربردیه.

🔹 بازم تاکید می‌کنم که این فقط شروع مسیره و اصلا ابزار شسته و رفته‌ای واسه این کار نداریم. اینکه یک کیف پول بزرگ یک دارایی رو می‌خره یا می‌فروشه، دلیل بر خوبی یا بدی اون توکن نیست؛ هزاران دلیل می‌تونه داشته باشه. اما قدم گذاشتن در این مسیر و پیدا کردن الگویی از رفتار بعضی بازیگران بسیار جذابه.

اگر شما هم از ابزاری استفاده می‌کنید، اونو واسه استفاده دیگران بنویسید و چنانچه این پست واست مفید بود، واسه دیگران هم ارسال کنید.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝 چارچوب ISM؛ نگاهی عمیق‌تر به چرخه‌های بلندمدت بازار

قطعا همه ما اشتباهات زیادی در بازارهای مالی داشتیم و حتی گاهی در چرخه‌ای باطل از تکرار اشتباهات گیر می‌کنیم. اگر صادقانه به دنبال علتش باشیم، متوجه می‌شیم که بیش از اندازه به نظر و صحبت‌های دیگران وزن می‌دیم: اینکه فلانی چی گفت و استاد فلانی نظرش چیه و...

این باعث شده که استقلال در تصمیم‌گیری نداشته باشیم و اختیار زندگی و سرمایه خودمون رو در دست دیگران قرار بدیم. اما تا کجا؟ تا کی قراره که بدون هیچ استراتژی و نگاهی دقیق به بازار، منتظر نوتیفیکیشن تلگرام، توییتر، و یا اینستاگرام باشیم تا ببینیم فلان کس (که معلوم نیست چه سابقه روشنی داره و هدفش از معرفی فلان کوین چیه) چی گفته؟

اما نگران نباشید. اگر تا همین الان هم زنده موندید، هنوز راه واسه اصلاح طرز فکر و نگرش ما به بازاری بی‌رحم، مثل کریپتو، باقی مونده. منظور از این حرف‌ها اینه که باید خودتون افسار سرمایه خودتون رو دست بگیرید و منتظر کسی نمونید.

یکی از سوالات پرتکرار در شبکه‌های اجتماعی در این ماه‌های اخیر این بوده: بازار به کجا میره و تا یک یا دو سال دیگر روند به چه شکله؟

در حقیقت پاسخ روشنی واسه این سوالات وجود نداره؛ چون ذات بازارها قابل پیش‌بینی نیست؛ ولی با استفاده از معیارهای کلان اقتصادی شاید بشه تا حدودی تشخیص داد در کجا هستیم و به کجا می‌ریم.

در واقع ما نباید به دنبال پیش‌بینی یا نقطه‌زنی قیمت باشیم که کاری بیهوده و بیخوده. باید به دنبال چارچوبی باشیم که بتونیم به کل بازار نگاهی کلان داشته باشیم. این همون چیزیه که سرمایه‌گذاران کلان اون رو «چارچوب ISM» می‌نامند.
قطعا این چارچوب به سادگی که در ادامه خواهم گفت، نیست؛ ولی می‌تونه چراغ راهی واسه کسانی باشه که به دنبال استقلال در بازار هستند.

ادامه در پایین... ⬇️

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟠بیتکوین و چرخه‌های تاریخی هاوینگ

از دیروز این نقاشی زیبا و چشم‌نواز در کامیونتی کریپتو دست به دست شده و افسانه‌های زیادی واسش سرودند.

در اینکه این خواسته و کعبه آمال همه ما هست، شکی نیست. کسی هست که بدش بیاد بیتکوین مثل چرخه‌های قبلی، بعد از هاوینگ، بولران صعودی رویایی رو شروع کنه و بتونه به اعدادی مثل ۲۰۰ هزار دلار نزدیک بشه؟؟

ولی چیزی که در یکسال اخیر در موردش زیاد خوندم و حتی ویدیویی واسش ساختم، بحث «سوگیری‌های ذهنی» هست؛ یعنی ذهن به دنبال الگوهایی روی نمودار می‌گرده که دوست داره رخ بده. در واقع اگر کسی دوست داشته باشه قیمت به زیر ۱۰,۰۰۰ دلار بره هم احتمالا می‌تونه الگوهای مشابه روی نمودار پیدا کنه.

از روزی که کتاب «فریفته تصادف»، اثر نیکلاس طالب، رو خوندم و ویدیوی اون به رو زودی منتشر می‌کنم، خیلی به نقش «شانس» و رویدادهای تصادفی در زندگی فکر کردم.

من هم مثل همه قبول دارم که عرضه بیتکوین بعد از هاوینگ کم میشه و احتمالا تقاضا بر اون پیشی می‌گیره؛ ولی آیا یک قوی سیاه نمی‌تونه همه چیزو عوض کنه؟ اصلا واسه این آماده هستم که فردا جنگ جهانی رخ بده و بازارها احتمالا سقوط کنند؟ حتی واسه رشد پارابولیک قیمت آمادگی دارم؟

من بارها روی این موضوع تاکید کردم که همه ما به عنوان یک سرمایه‌گذار یا تریدر باید این‌قدر انعطاف‌پذیر باشیم که هر رخدادی در بازار ما رو آچمز نکنه. اگر در مواجهه با رویدادهای یهویی، اولین کارمون اینه که شبکه‌های اجتماعی رو باز کنیم تا ببینیم فلانی و فلانی نظرشون چیه، شک نکنید جز بازندگان نهایی خواهیم بود.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟠مروری بر رفتار بازیگران بلندمدت و کوتاه‌مدت بیتکوین

به نظر من، اگر این سرمایه‌گذاران بلندمدت هستند که (غیرمستقیم) باعث شکل‌گیری کف‌های بازار میشن، سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت سقف‌های بازار رو شکل میدن - یعنی زمانی که طمع و هیجان در بازار به اوج خودش رسیده و همه جا دارن از بیتکوین و رسیدن به قله‌های رویایی صحبت می‌کنند.

1️⃣ نمودار شماره ۱ دارایی در اختیار هولدرهای بلندمدت و کوتاه‌مدت رو نشون میده. همینطور که مشخصه در شرایطی هستیم که توزیع هولدرهای بلندمدت شروع شده و سرمایه‌گذاران جدید در حال انباشت هستند. به نظرم این مرحله اغلب با فازهای ابتدایی یا میانی یک بولران صعودی در ارتباطه و سرمایه جدید باعث افزایش مومنتوم صعودی قیمت میشه.
اما آیا میشه گفت بازار به سقف نهایی خودش رسیده؟

2️⃣ برای جواب به این سوال باید چرخه‌های تاریخی رو مرور کنیم. نمودار شماره ۲ نشون میده که تقریبا ۵۴ درصد ارزش بازار تحقق یافته (Realized Cap) توسط سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت شکل گرفته، و هیجان زمانی زیاد شده که این عدد به بالای ۸۰ درصد رسیده.

بنابراین «احتمال» میدم که در فاز میانی یک روند صعودی هستیم، و هنوز فوموی سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت رخ نداده.

📢 اینم فراموش نکنیم که روندهای صعودی، مشابه همین چرخه قبل، با اصلاحات بزرگی همراه بودند و از اونجایی که بازیگران بزرگی وارد صحنه شدند، شاید روندهای پارابولیک و عمودی کمتری ببینیم.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟠تقریبا یک هفته تا هاوینگ چهارم بیتکوین باقی مونده و بیتکوین دیروز با ریزشی که داشت، گمانه‌زنی‌ها را به اوج خودش رسوند.

شما در مورد تاثیرات هاوینگ بر قیمت چی فکر می‌کنید؟ نظرتون چیه یک وبینار قبل از این رویداد واسش بذاریم؟

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
‼️کانال تلگرامی Watcher Guru نوشته که پس از شروع حمله ایران به اسرائیل، ۱۳۰ میلیون دلار در مارکت کریپتو لیکویید شد.

در همین حال قیمت تتر به بالای ۷۰,۰۰۰ تومان رسید.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟠وبینار رایگان هاوینگ بیتکوین

چهارشنبه قراره که اولین تجربه خودم از وبینار رو داشته باشم و ساعت ۱۹:۳۰، به مدت تقریبا یک ساعت، در خدمت شما هستم تا کنار هم در مورد «هاوینگ بیتکوین» صحبت کنیم.

ازتون ممنون میشم لینک این وبینار رو واسه دوستان خودتون بفرستید یا در شبکه‌های اجتماعی خودتون به اشتراک بذارید.

لینک ثبت‌نام

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟠ویژه برنامه هاوینگ بیتکوین

این روزها فقط واسه بیتکوینه و همه جا صحبت از رویداد هاوینگه.
بعد از وبینار قبلی که دو ساعت پیش تموم شد، فردا در کنار این عزیزان هستم که دورهمی به مناسبت هاوینگ داشته باشیم.

واسه شرکت در این رویداد، می‌تونید از لینک زیر به صورت رایگان ثبت‌نام کنید.

حامی رویداد: بیت‌پین 💚

لینک ثبت‌نام

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مقایسه بین 🟠 شاخص M2، 🔵 شاخص اس‌اند‌پی ۵۰۰ و 🔴 قیمت بیتکوین

🔺این شاخص‌ها و قیمت بیتکوین، بعد از کرونا همبستگی مثبت داشتند. در حال حاضر اگر چه از شدت نزول M2 کاسته شده اما بیتکوین و بازار سهام رشد خوبی داشتند.

🔺در زمان تنش‌های ژئوپلیتیک اغلب کشورها مجبور به چاپ پول میشن، که می‌تونه باعث رشد طلا بشه. باید ببینیم اگر تنش‌ها بالا بگیره، بیتکوین می‌تونه خودش رو به عنوان دارایی امن تثبیت کنه و از دارایی‌های ریسکی مثل سهام فاصله بگیره؟

پ.ن: شاخص M2 به مجموع پول در گردش (دلار) به اضافه سپرده‌های بانکی و وجوه بازار سرمایه گفته میشه.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🟠چهار فرمت اصلی برای آدرس‌های بیتکوین وجود دارد:

Legacy (P2PKH)
Script (P2SH)
SegWit (P2WPKH)
Taproot (P2TR)

تفاوت اصلی بین آنها در فناوری‌هایی است که هنگام دریافت یا ارسال دارایی‌ها استفاده می‌شود. در ابتدای آدرس‌ها، کاراکترهای مختلفی دارند که پیشوند (Prefix) نامیده می‌شوند. آدرس‌های قدیمی با عدد ۱، اسکریپت با عدد ۳، سگویت با ترکیب “bc1q” و تپروت با ترکیب “bc1p” شروع می‌شوند.

1️⃣ اولین استاندارد آدرس Legacy بود که توسط ساتوشی ناکاموتو پیشنهاد شد. تمام کیف پول‌ها و برنامه‌های موجود که با بیتکوین کار می‌کنند، از انتقال‌های ورودی و خروجی از این آدرس‌ها پشتیبانی می‌کنند. اشکال اصلی آدرس‌های Legacy کمیسیون‌های بالا است.

2️⃣ تا حدودی، این نقطه ضعف با آدرس اسکریپت پیشنهادی در ژانویه ۲۰۱۲ جبران شد و کمیسیون کاهش یافت.

3️⃣ چهار سال بعد، توسعه‌دهندگان Peter Velle و Greg Maxwell یک استاندارد آدرس جدید به نام SegWit را پیشنهاد کردند که بعدها تبدیل به محبوب‌ترین شد. به دلیل کاهش اندازه بلاک در شبکه بیتکوین با حذف امضا از آن، کمیسیون حتی بیشتر هم کاهش یافت.

4️⃣ آخرین نوع آدرس معرفی شده تپروت است، که فعال‌سازی آن در نوامبر ۲۰۲۱ تکمیل شد. آدرس‌های این استاندارد کمترین فی و پرداخت‌های ارزان‌تر را در شبکه لایتنینگ به صاحبان خود ارائه می‌دهند. با این حال، تپروت هنوز توسط بسیاری از کیف پول‌ها پشتیبانی نمی‌شود.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
جذب سرمایه در بخش‌های مختلف صنعت کریپتو

به نظر می‌رسه که از ابتدای سال ۲۰۲۴، در حدود ۳.۶۷ میلیارد دلار سرمایه توسط پروژه‌های کریپتویی جذب شده است. واسه مقایسه باید بدونید که این رقم در سال گذشته در حدود ۹.۳ میلیارد دلار بود.

جالبه بدونید که ۴۰ درصد این سرمایه، شامل دور کمک‌های مالی در بازه ۱ تا ۳ میلیون دلار قرار می‌گیره که نشون میده هنوز علاقه زیادی به پروژه‌هایی وجود داره که در مراحل اولیه خودشون هستند.

همچنین بخش زیرساخت بلاکچین یا Infrastructure پیشتاز جذب سرمایه هست.

واسه بررسی دقیق‌تر این داده‌ها می‌تونید از وبسایت Rootdata استفاده کنید و داده‌های جالبی بهتون میده.

#معرفی_سایت

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📝 اگر عقیده دارید ثروت نابرابر توزیع می‌شود، با اثر کانتیلون آشنا شوید

اثر Cantillon به نام ریچارد کانتیلون، اقتصاددان قرن هجدهم، نامگذاری شد. او عقیده دارد که گسترش عرضه پول، بر همه شهروندان یک جامعه به طور یکسان تأثیر نمی‌گذارد. در عوض، سیستمی با برنده‌ها و بازنده‌ها ایجاد می‌کند؛ زیرا کسانی که در ابتدا پول جدید را دریافت می‌کنند، می‌توانند زمانی که قیمت‌ها نسبتاً پایین‌تر است، آن را به کار گیرند، در حالی که دیگران آن را زمانی که قیمت‌ها به دلیل افزایش عرضه پول رشد داشته است، دریافت می‌کنند. (آشنا نیست؟)

این مفهوم در زمینه ارزهای فیات قابل توجه است، جایی که بانک‌های مرکزی اختیار دیکته کردن سیاست‌های پولی، از جمله ایجاد پول جدید از طریق مکانیسم‌هایی مانند تسهیل کمی و دستکاری نرخ بهره را دارند. در نتیجه، اثر کانتیلون به تداوم نابرابری ثروت در اقتصادها منجر می‌شود و به نفع آنهایی است که به دلیل موقعیت ممتازشان در زنجیره قدرت، زودترین دسترسی به پول و دارایی‌های تازه ایجاد شده را دارند و در مقابل، مردم با پیامدهای بلندمدت تورم و کاهش قدرت خرید دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

🟠بیتکوین و اثر کانتیلون
یکی از ویژگی‌های تعیین‌کننده بیتکوین این است که مقاومت قوی‌تری در برابر اثر کانتیلون نشان می‌دهد. برخلاف ارزهای سنتی، که می‌توانند به میل خود توسط مقامات مرکزی افزایش یابند، بیتکوین دارای یک برنامه عرضه ثابت و از پیش تعیین شده است. بیتکوین با حداکثر عرضه ۲۱ میلیونی، در برابر هوس‌های بانک‌های مرکزی و دولت‌ها برای چاپ بیشتر پول مصون است. علاوه بر این، ماهیت غیرمتمرکز بیتکوین تضمین می‌کند که هیچ نهاد واحدی بر انتشار یا توزیع آن کنترل نداشته باشد و تمرکز ثروت در دستان افرادی معدود را کاهش دهد.

ادامه در پایین ⬇️⬇️⬇️

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Grizzly
📝 اگر عقیده دارید ثروت نابرابر توزیع می‌شود، با اثر کانتیلون آشنا شوید اثر Cantillon به نام ریچارد کانتیلون، اقتصاددان قرن هجدهم، نامگذاری شد. او عقیده دارد که گسترش عرضه پول، بر همه شهروندان یک جامعه به طور یکسان تأثیر نمی‌گذارد. در عوض، سیستمی با برنده‌ها…
با پذیرش و مشارکت بیشتر افراد در اکوسیستم بیتکوین، توزیع ثروت فراگیرتر می‌شود و موانع سنتی تحمیل شده توسط موسسات مالی متمرکز را دور می‌زند. علاوه بر این، ماهیت بدون مرز بیتکوین به افراد در مناطقی که دسترسی محدودی به خدمات مالی سنتی دارند، این امکان را می‌دهد تا در اقتصاد جهانی مشارکت کنند و به تقویت و برابری اقتصادی بیشتر کمک کنند.

مطالعات موردی متعدد و مثال‌های واقعی، پتانسیل بیتکوین را برای توانمندسازی افراد و دور زدن موانع مالی سنتی نشان می‌دهند. به عنوان مثال، در کشورهایی مانند ونزوئلا یا زیمبابوه که تحت تورم فوق‌العاده یا کنترل سرمایه قرار دارند، بیتکوین به عنوان راه نجاتی برای شهروندانی که به دنبال حفظ ثروت خود و انجام معاملات خارج از دسترس دولت هستند، ظاهر شده است.
علاوه بر این، کریدورهای حواله نیز توسط بیتکوین تقویت شده‌اند و به افراد اجازه می‌دهند وجوه خود را به سرعت و مقرون‌به‌صرفه به آن سوی مرزها ارسال کنند و از واسطه‌های گران‌قیمت و شبکه‌های بانکی سنتی عبور کنند.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شما در کدوم منطقه هستید؟

1️⃣ منطقه راحتی: دلار به شما احساس امنیت و کنترل رو میده.
2️⃣ منطقه ترس: هنوز مدافع دلار هستید و می‌ترسید که از منطقه امن دور بشید.
3️⃣ منطقه یادگیری: پول و نحوه کارکرد اونو درک کردید و فهمیدید سیستم فعلی معیوبه.
4️⃣منطقه رشد: به دنبال انقلابی هستید که آزادی مالی و کنترل بر دارایی رو به شما برگردونه.

🐻 @GrizzlyBTCloverr
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/05/14 23:41:59
Back to Top
HTML Embed Code: