Telegram Web Link
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت چهارم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

ماروین مینسکی: پل زدن بین روانشناسی و محاسبات


ماروین مینسکی (Marvin Minsky)، یکی دیگر از سازمان‌دهندگان کلیدی کارگاه آموزشی دارتموث، استاد دانشگاه مؤسسه فناوری ماساچوست بود که مفاهیمی از روان‌شناسی، ریاضیات و علوم رایانه ادغام کرد. در سال ۱۹۵۱، مینسکی در کنار دین ادموندز (Dean Edmunds)، ماشین حساب تقویتی آنالوگ عصبی تصادفی (SNARC) را ایجاد کرد که اولین ماشین شبکه عصبی مصنوعی در نظر گرفته شد. این دستگاهی بود که با استفاده از ۳۰۰۰ لوله خلأ و وزنه‌های سیناپسی که می‌توانستند از طریق پاداش‌ها و تنبیه‌های شبیه‌سازی‌شده تنظیم شوند، تلاش می‌کرد تا نحوه یادگیری یک موش در مارپیچ را شبیه‌سازی کند.

مطالعات اولیه مینسکی حاکی از کنجکاوی عمیق او در یادگیری الهام گرفته از زیست‌شناسی بود. با این حال، با پیشرفت این رشته، او به منتقد سرسخت مدل‌های پرسپترون ساده (Perceptrons) تبدیل شد و به محدودیت‌های اساسی آنها در انجام وظایف پیچیده‌تر اشاره کرد. این نقد در کتابی با همین نام در سال ۱۹۶۹ مستند شد که به طور مؤثری شور و شوق تحقیقاتی در مورد شبکه‌های عصبی را در دهه ۱۹۷۰ کاهش داد و تا حدی از آن به عنوان «زمستان هوش مصنوعی» یاد می‌شود.

با این حال، ماروین مینسکی صرفا یک منتقد نبود. کار گسترده‌تر او نحوه تفکر محققان در مورد هوش و معماری شناختی را شکل داد. او از نظریه جامعه ذهن دفاع کرد و پیشنهاد کرد که هوش از مجموعه‌ای از عوامل تخصصی که به طور موازی کار می‌کنند، پدیدار می‌شود. او همچنین به تاسیس آزمایشگاه هوش مصنوعی مؤسسه فناوری ماساچوست که در حال حاضر آزمایشگاه علوم رایانه و هوش مصنوعی نام دارد، کمک کرد؛ جایی که بسیاری از محققان پیشگام هوش مصنوعی در آن شروع به کار کردند.

تنش بین شبکه‌های عصبی الهام گرفته از زیست‌شناسی و هوش مصنوعی نمادین، هسته اصلی بسیاری از بحث‌ها در دهه‌های بعدی بود.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍7😍1
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت پنجم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

هربرت سیمون و آلن نیوول: پیشگامان ماشین‌های حل مساله


در حالی که مک کارتی و مینسکی هوش مصنوعی را از نقطه نظر منطق و محاسبات تعریف کردند، هربرت آ. سیمون (Herbert A. Simon) که یک دانشمند علوم سیاسی بود و بعدها برنده جایزه نوبل اقتصاد شد و آلن نیول (Allen Newell) که ریاضیدان و دانشمند رایانه بود، با تمرکز بر فرآیندهای حل مساله و شناختی به هوش مصنوعی نزدیک شدند. همکاری آنها در دانشگاه کارنگی ملون دو مورد از اولین برنامه‌های هوش مصنوعی را به همراه داشت.

«نظریه‌پرداز منطقی» (Logic Theorist) که اغلب به عنوان اولین برنامه کاربردی هوش مصنوعی در نظر گرفته می‌شود، ۳۸ قضیه از ۵۲ قضیه اول را در مبادی ریاضیات Principia Mathematica اثبات کرد. حلّال مسائل عمومی (۱۹۵۷)، دنباله‌ای که سعی در تقلید گسترده‌تر از استراتژی‌های حل مساله انسانی، مدل‌سازی وظایفی مانند رمزنگاری و پازل برج هانوی داشت، نیز به دنبال آن آمد.

سیمون و نیول معتقد بودند که می‌توانند با شناسایی نحوه برخورد انسان‌ها با حل مساله، رایانه‌ها را برای انجام همین کار برنامه‌ریزی کنند. موضع بین رشته‌ای آنها روانشناسی شناختی، علوم رایانه و نظریه سازمانی را برای بررسی چگونگی بازنمایی، جستجو و کاربرد دانش ترکیب کرد.

آنها مفاهیم اکتشافی، قوانین سرانگشتی یا استراتژی‌هایی را معرفی کردند که به ماشین اجازه می‌دهد فضاهای جستجوی بزرگ را هرس کند و راه‌حل‌های کارآمدتری پیدا کند. با همه خوش‌بینی آن دوران، سیمون پیش‌بینی کرد که ماشین‌ها به زودی می‌توانند «هر کاری را که یک انسان می‌تواند انجام دهد» انجام دهند.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍91
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥ربات جدید Figure 02 اکنون می‌تواند مانند انسان‌ها راه برود!

این ربات با استفاده از یک شبکه عصبی که با دقت بالا آموزش دیده، به حرکت طبیعی دست یافته است. این یک پیشرفت بزرگ است، به ویژه در حالی که ما به سمت ورود ربات‌ها به خانه‌ها نزدیک‌تر می شویم


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔥7👍2😍2
📝 گوگل روی توسعه هوش مصنوعی با توانایی پردازش بصری نزدیک به انسان کار می‌کند

گزارش‌های جدید گفته‌اند هوش مصنوعی گوگل در جستجو (AI Overviews) اکنون نه‌فقط تصاویر را می‌بیند، بلکه می‌تواند جزئیات آنها را با دقتی بیشتر از درک بصری انسان تحلیل کند.

کاربران به کمک این ویژگی‌های جدید می‌توانند تصویری را که متنی دارد، انتخاب کنند و از طریق هوش مصنوعی چندین کارهایی روی آن انجام دهند:

تشخیص و توضیح متن: گوگل می‌تواند متن موجود در تصویر را شناسایی کند، نویسنده‌ آن را مشخص و بخش‌های کلیدی را برجسته کند. همچنین خلاصه‌ای همراه با لینک‌هایی به منابع معتبر ارائه می‌دهد.

خلاصه‌سازی هوشمند: این قابلیت به کاربران کمک می‌کند اطلاعات کلیدی صفحه یا تصویر را سریع‌تر و آسان‌تر درک کنند. این ویژگی مشابه خلاصه‌سازی جمینای است اما برای تصاویر نیز به کار می‌رود.

استخراج و سازمان‌دهی متن: این قابلیت متن را از تصویر استخراج کرده و آن را در قالبی منظم و خوانا، همراه تیترهای فرعی درصورت نیاز نمایش می‌دهد تا کاربران راحت‌تر به محتوای موردنظرشان دسترسی پیدا کنند.

ادغام این فناوری با Google Lens می‌تواند گام بعدی در مسیر تکامل آن باشد. با این کار، کاربران می‌توانند با دوربین گوشی هر متن یا تصویری را اسکن کنند و اطلاعات آن را خلاصه، تحلیل‌شده و دسته‌بندی‌شده دریافت کنند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍61
آغاز مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی انتخابی جهان تا چند روز دیگر در تهران

🔸گستره دنیای ربات‌ها بسیار برزگتر از آنچه فکر می‌کنیم شده، به‌خصوص حالا که پای هوش مصنوعی پیشرفته هم به میان آمده است، همه ما در طی چند سال پیشِ رو تحولات عجیبی را در دنیای رباتیک شاهد هستیم و یادگیری دانش رباتیک و ترکیبش با هوش مصنوعی حالا کاری است که بسیاری از نوجوانان و جوانان سراسر زمین به آن مشتاق‌اند.

🔸دوازدهمین دوره مسابقات بین‌المللی فیراکاپ آزاد ایران از ۲۶ تا ۲۹ فروردین سال  ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود.

🔸این دوره از مسابقات با حضور ۴۸۰ تیم، با بیشترین شرکت‌کننده، رکورد سال‌های پیش فیراکاپ ایران را شکسته است و از افزایش علاقه دانش‌آموزان و دانشجویان ایران و جهان به حوزه رباتیک و هوش مصنوعی خبر می‌دهد.

🔸این رقابت در واقع مسابقات انتخابی جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا 2025 کره جنوبی است که شرکت‌کنندگانی از ۸ کشور جهان در آن حضور دارند.


📢اطلاعات بیشتر
سایت فیراکاپ آزاد ایران


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍52
📝نه (9) هوش مصنوعی شگفت انگیز که دنیا را متحول می‌کنند

۱. هوش مصنوعی که ذهن شما را می‌خواند
تصور کنید بدون نیاز به تایپ کردن یا حتی حرف زدن، فقط با فکر کردن بتوانید پیام بفرستید یا یک ایمیل بنویسید! Neuralink یک تراشه مغزی توسعه داده که می‌تواند امواج مغزی را به متن و حرکات تبدیل کند. این یعنی افراد فلج می‌توانند تنها با ذهنشان، دستگاه‌ها را کنترل کنند. اخیراً یک فرد کاملاً فلج توانست تنها با فکر کردن، پیام بنویسد!

۲. هوش مصنوعی که انسان‌های جعلی می‌سازد
دیپ‌فیک‌ها حالا می‌توانند ویدئوها، تصاویر و حتی صداهایی کاملاً واقعی تولید کنند که با نسخه اصلی فرقی ندارند. این فناوری در سینما و تبلیغات کاربردهای زیادی دارد، اما می‌تواند به عنوان ابزاری خطرناک برای جعل هویت نیز استفاده شود. برخی اینفلوئنسرهای اینستاگرام میلیون‌ها فالوور دارند اما در واقع اصلاً وجود ندارند! آن‌ها کاملاً توسط هوش مصنوعی ساخته شده‌اند

۳. هوش مصنوعی که آینده سلامت شما را پیش‌بینی می‌کند
اگر می‌توانستید سال‌ها قبل از بیمار شدن، از بیماری‌تان باخبر شوید، چه می‌کردید؟ هوش مصنوعی حالا می‌تواند با تحلیل اطلاعات پزشکی شما، بیماری‌هایی مانند سرطان و آلزایمر را سال‌ها قبل از بروز علائم پیش‌بینی کند.

این فناوری توانست بیماری نادری را در کودکی تشخیص دهد که پزشکان برای سال‌ها از تشخیص آن ناتوان بودند!

۴. هوش مصنوعی که صدای شما را دقیقاً شبیه‌سازی می‌کند
دیگر لازم نیست ساعت‌ها ضبط صدا انجام دهید. فقط ۳ ثانیه از صدای شما کافیست تا هوش مصنوعی بتواند هر جمله‌ای را دقیقاً با صدای شما بگوید. از این فناوری برای بازگرداندن صدای بازیگران مشهور در فیلم‌های جدید استفاده می‌شود. اما هم‌زمان، کلاهبرداران از آن برای جعل تماس‌های تلفنی هم بهره می‌برند!

۵. هوش مصنوعی که خودش را می‌سازد و توسعه می‌دهد
در یک تحول بزرگ، هوش مصنوعی اکنون می‌تواند مدل‌های جدید هوش مصنوعی بسازد! این یعنی بشر دیگر تنها خالق هوش مصنوعی نیست و ماشین‌ها دارند خودشان را بهبود می‌بخشند. یک مدل هوش مصنوعی توانست در عرض چند ساعت الگوریتمی ایجاد کند که بهتر از آنچه مهندسان گوگل ساخته بودند، کار می‌کرد!

۶. هوش مصنوعی که هنر خلق می‌کند
هنرمندان دیگر فقط انسان نیستند! حالا شما می‌توانید تنها با دادن یک توضیح متنی، یک نقاشی، پوستر، یا حتی یک اثر هنری کاملاً جدید از هوش مصنوعی دریافت کنید. در یک مسابقه هنری، یک اثر ساخته‌شده توسط هوش مصنوعی توانست مقام اول را کسب کند و هنرمندان واقعی را شکست دهد!

۷. هوش مصنوعی که از پشت دیوارها می‌بیند
یک فناوری جدید به کمک هوش مصنوعی می‌تواند حرکات بدن افراد را از پشت دیوارها ردیابی کند! این تکنولوژی برای عملیات امداد و نجات، امنیت و حتی مراقبت‌های پزشکی استفاده می‌شود. این سیستم حتی می‌تواند ضربان قلب و تنفس افراد را از فاصله دور بدون تماس فیزیکی تشخیص دهد!

۸. هوش مصنوعی که کد می‌نویسد و برنامه می‌سازد
دیگر برای کدنویسی نیازی به مهندسان نرم‌افزار نیست؟ هوش مصنوعی حالا می‌تواند کدهای پیچیده را به‌طور خودکار بنویسد، دیباگ کند و حتی برنامه‌های جدید خلق کند. برخی از اپلیکیشن‌هایی که امروز استفاده می‌کنید، توسط کدهای تولیدشده با هوش مصنوعی ساخته شده‌اند

۹ . هوش مصنوعی که انسان‌ها را جاودانه می‌کند
فکر کنید بعد از مرگ هم بتوانید با عزیزانتان صحبت کنید! برخی از شرکت‌ها در حال توسعه چت‌بات‌هایی بر اساس شخصیت و خاطرات افراد فوت‌شده هستند که می‌توانند مکالمات واقعی داشته باشند. برخی افراد با نسخه‌های دیجیتالی عزیزانشان که فوت شده‌اند، گفت‌وگو می‌کنند و آن‌ها را “زنده” نگه می‌دارند!

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍125
📝ماجرای کمک گرفتن از هوش مصنوعی برای گلزنی به پرسپولیس!

گل دیدنی مجتبی فخریان اکنون تمام فضای مجازی را به خود اختصاص داده و او پاسخی جالب در این خصوص دارد.

یک چیزی بگویم؟ شاید فکر کنید شوخی است. اما من برای این گل تمام خواب‌هایم را تبدیل به واقعیت کردم. بار‌ها آن را صحنه سازی کردم و از کارتون فوتبالیست‌ها تا هوش مصنوعی را کمک گرفتم. من عاشق کاراکتر کاکرو در کارتون فوتبالیست‌ها هستم. گلم به تراکتور و آن ضربه. به شوخی رفتم داخل هوش مصنوعی و نوشتم چطور می‌شود به پرسپولیس گل زد. البته نگفت آکروباتیک، اما منظورم این است که می‌خواستم هر طور شده این هدف هم به قول شما تیک بخورد.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
🔥10🤨5👍2
📝با عکاسای صنعتی خداحافظی کنید!

🔹توی نسخه جدید چت جی‌پی‌تی دیگه نگران کیفیت عکس محصولمون توی سایت و سوشال مدیا نیستیم؛ چون هر عکس عادی از محصولمون رو بگیریم قادره اونو به یه عکس حرفه‌ای با نور و بکگراند حرفه‌ای تبدیل کنه.

🔸مثلا من برای عکس بالا این دستور رو توی ChatGPT به همراه آپلود عکس مورد نظر فرستادم:

دستور: من این لپتاپ رو می‌خوام توی سایتم بفروشم. لطفا یک عکس محصول با بکگراند حرفه‌ای و نورپردازی عالی مثل عکس محصول یک سایت فروش حرفه‌ای تحویل بده.


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍24🔥6🤨1
📝 آپدیت بزرگ کوپایلت معرفی شد؛ هوش مصنوعی ویندوز کاربردی‌تر از همیشه

مایکروسافت قصد دارد هوش مصنوعی کوپایلت را برای کاربران بیش‌ازپیش شخصی‌سازی کند.
مایکروسافت هم‌زمان با پنجاهمین سالگرد خود، کوپایلت را با مجموعه‌ای از ویژگی‌های جدید به‌روزرسانی می‌کند تا این هوش مصنوعی را با ابزارهای جایگزین مانند چت‌جی‌پی‌تی یا کلاد هماهنگ کند.

به‌ گفته‌ی مایکروسافت، دستیار هوش مصنوعی کوپایلت که از بسیاری از مدل‌های OpenAI استفاده می‌کند، اکنون از ویژگی‌هایی همچون Memory، قابلیت شخصی‌سازی، اقدامات مبتنی‌بر وب، ساخت پادکست، تجزیه‌و‌تحلیل دوربین و صفحه‌نمایش، Deep Research و بسیاری از قابلیت‌های دیگر پشتیبانی می‌کند.

برخورداری از قابلیت Memory باعث می‌شود تا کوپایلت اطلاعاتی مانند اولویت‌ها و علایق و جزئیاتی مانند روز تولد کاربران را در حافظه‌ی خود ذخیره کند و از اطلاعات ذخیره‌شده برای سفارشی‌سازی پاسخ‌ها و توصیه‌ها و پیشنهادهای ارائه‌شده استفاده کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍10
مجله هوش مصنوعی
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت پنجم #تاریخچه_هوش_مصنوعی هربرت سیمون و آلن نیوول: پیشگامان ماشین‌های حل مساله در حالی که مک کارتی و مینسکی هوش مصنوعی را از نقطه نظر منطق و محاسبات تعریف کردند، هربرت آ. سیمون (Herbert A. Simon) که یک دانشمند…
📝 آشنایی با نخستین بنیانگذاران هوش مصنوعی - قسمت ششم

#تاریخچه_هوش_مصنوعی

آرتور ساموئل: آموزش ماشین‌ها برای یادگیری


عبارت یادگیری ماشینی امروزه به قدری رایج است که ممکن است شبیه به یک اختراع مدرن باشد. یکی از محققان به نام آرتور ساموئل (Arthur Samuel)، اولین بار در اواخر دهه ۱۹۵۰ آن را رایج کرد. کار ساموئل ایجاد یک برنامه بازی بود که از اشتباهاتش درس می‌گرفت. او برنامه را با انجام هزاران بازی علیه خودش توسعه داد. برنامه بهبود یافت و در نهایت از سطح مهارت ساموئل پیشی گرفت. او همچنین روی مفاهیم یادگیری تقویتی کار کرد. رویکرد او شامل یک تابع امتیازدهی بود.

برنامه ساموئل نه تنها یک نوآوری بود، بلکه یک نمایش واضح از این بود که رایانه‌ها می‌توانند عملکرد خود را در طول زمان از طریق تجربه تکامل دهند. امروزه، این روش در همه چیز، از سیستم‌های توصیه‌گر گرفته تا یادگیری تقویتی عمیق مدرن که در محیط‌های پیچیده اعمال می‌شوند، دیده می‌شود.

🔜 ادامه دارد...

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9
📝 حضور ۴۸۰ تیم در رقابت‌های رباتیک و هوش مصنوعی ایران

دوازدهمین دوره رقابت‌های بین‌المللی فیراکاپ آزاد ایران از ۲۶ تا ۲۹ فروردین امسال و با حضور ۴۸۰ شرکت‌کننده در تهران برگزار می‌شود.

این حجم از استقابل شرکت‌کنندگان به دلیل علاقه دانش‌آموزان و دانشجویان ایران و جهان به حوزه رباتیک و هوش مصنوعی است.

رقابت‌های امسال فیراکاپ آزاد ایران در سه بخش اصلی «فیرا پرنده»، «فیرا چالشی» و «فیرا دانش‌آموزی» و در قالب ۲۲ لیگ مختلف برای دانش‌آموزان زیر ۱۴ سال، دانش‌آموزان ۱۴ تا ۱۸ سال و همچنین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با علم رباتیک و هوش مصنوعی برگزار می‌شود که به تیم‌های اول تا سوم هر لیگ، لوح تقدیر، گواهی شرکت در رویداد، تندیس مقام و جوایز نقدی تعلق می‌گیرد.

برگزیدگان این رقابت‌ها مجوز حضور در سی‌امین دوره رقابت‌های جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا که مرداد ۱۴۰۴ در کشور کره جنوبی برگزار می‌شود، کسب خواهند کرد.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍111
📝 خرید با هوش مصنوعی؛ قابلیت جدید آمازون

آمازون ویژگی جدیدی به نام «Buy for Me» را به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی، امکان خرید مستقیم از وب‌سایت برند‌های مختلف را برای کاربران فراهم می‌کند. این قابلیت درون اپلیکیشن آمازون قابل استفاده است و به کاربران اجازه می‌دهد تا هنگام جستجوی محصولی از یک برند خاص، گزینه‌ای به نام «Shop brand sites directly» را مشاهده کنند.

به گزارش انگجت، در این بخش، با فشردن دکمه «Buy for Me» زیر یک محصول، کاربران به صفحه‌ای در اپلیکیشن آمازون منتقل می‌شوند که شامل اطلاعات مربوط به همان محصول است؛ اطلاعاتی که شباهت زیادی به توضیحات معمول محصولات در سایت آمازون دارد. در صورت تأیید خرید، آمازون به کمک هوش مصنوعی عامل‌محور (Agentic AI) فرآیند پرداخت را انجام می‌دهد؛ بدون نیاز به دخالت انسانی. این هوش مصنوعی اطلاعات کاربر از جمله نام، آدرس و مشخصات پرداخت را به‌صورت رمزگذاری‌شده وارد می‌کند.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍10
📝 از بین رفتن40 درصد از مشاغل تا سال 2033

سازمان ملل متحد اخیراً گزارشی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۳ می‌تواند حدود ۴۰ درصد از مشاغل جهان را تحت تأثیر قرار دهد. این فناوری پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۳ به ارزشی حدود ۴.۸ تریلیون دلار برسد. هرچند هوش مصنوعی به عنوان یک فرصت بزرگ برای رشد اقتصادی و افزایش بهره‌وری شناخته می‌شود، اما در عین حال تهدیدی برای مشاغل و افزایش نابرابری‌ها در سطح جهانی محسوب می‌شود.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍9🤨3
📝 تصاویری از فرهنگ ایرانی که توسط هوش مصنوعی به انیمه تبدیل شد و مورد استقبال ایرانیان قرار گرفت را تماشا کنید.

📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
👍11🤨4😍3👏21
در دانشگاه تهران در حال انجام مطالعه‌ای تخصصی درباره تحول دیجیتال و توسعه پایدار هستیم.
نظرات ارزشمند شما به عنوان متخصص، مدیر و فعال این حوزه، نقش کلیدی در توسعه دانش کاربردی مدیریت و کارآفرینی و تدوین راهکارهای عملی برای کسب‌وکارهای ایرانی خواهد داشت.

🔹 زمان تقریبی تکمیل پرسشنامه: حدود 5 دقیقه.
🔹 اطلاعات شما کاملاً محرمانه خواهد ماند.
🔹 نتایج این پژوهش در صورت تمایل برای شما ارسال خواهد شد.

لینک پرسشنامه:
https://survey.porsline.ir/s/gRk1lohf
👍6
📝 سم آلتمن: هوش مصنوعی تا یک سال دیگر عملکرد برنامه‌نویسان را ۱۰ برابر بهتر می‌کند

با پیشرفت روزافزون هوش مصنوعی مولد، امنیت شغلی یکی از نگرانی‌های اصلی بسیاری از متخصصان، به‌خصوص برنامه‌نویسان، شده است. اما «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، حداقل فعلاً موضوع بهبود کارایی آنها را مهم‌تر می‌داند.

مدیرعامل OpenAI پیشتر گفته بود هوش مصنوعی به‌تدریج جایگزین مهندسان نرم‌افزار خواهد شد درنتیجه تسلط بر ابزارهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی ضروری می‌شود. او حالا در گفتگویی با کانال یوتوب Varun Mayya گفته است:

«فکر می‌کنم میزان خودکارسازی اهمیت دارد. رسیدن به خودکارسازی صددرصدی یعنی بتوانید بدون نوشتن هیچ کدی، یک سیستم پیچیده بسازید. اما چیزی که برای من اهمیت بیشتری دارد، این است که چه زمانی برنامه‌نویس می‌تواند ۱۰ برابر کارآمدتر شود و فکر می‌کنم این اتفاق ممکن است همین امسال یا سال آینده بیفتد.»


📖 مجله هوش مصنوعی

🆔 : @HomeAI
💟 : instagram.com/homeai.ir
12👍4
2025/07/11 23:17:39
Back to Top
HTML Embed Code: