Telegram Web Link
.

🔹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

🔻أَلْهَاکُمُ التَّکَاثُرُ ﴿١﴾
🔻حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ ﴿٢﴾
🔻کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٣﴾
🔻ثُمَّ کَلا سَوْفَ تَعْلَمُونَ ﴿٤﴾
🔻کَلا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقِینِ ﴿٥﴾
🔻لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ ﴿٦﴾
🔻ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَیْنَ الْیَقِینِ ﴿٧﴾
🔻ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ ﴿٨﴾


🔹به نام خداوندی که رحمتش در این دنیا فراگیر، و در سرای آخرت، مختص مومنان است

🔻فخر فروشی بر یکدیگر با زیادی ثروت و کثرت نفرات، شما را [از پرداختن به تکالیف دینی و یاد آخرت] بازداشت؛

🔻تا جایی که گورها را دیدار کردید [و به تعداد مردگان هم به یکدیگر مباهات و افتخار نمودید!]

🔻این چنین نیست؛ به زودی آگاه خواهید شد.

🔻باز هم این چنین نیست؛ به زودی آگاه خواهید شد.

[زندگی واقعی] این چنین نیست ، اگر به علم الیقین آگاه بودید.

🔻بی تردید، دوزخ را خواهید دید.

🔻پس قطعاً آن را به دیده یقین و باور خواهید دید.

🔻آن گاه در آن روز از نعمت ها بازپرسی خواهید شد.

@IMANImohamad51
.
نوبت رفاقت و خدمت
یا تبدیل رقابت به عداوت
؟

♦️یکی از مهم ترین نقشه های دشمن در مرحله پس از انتخابات، اختلاف افکنی و تعمیق آن در میان اضلاع و نیروهای منتسب به جبهه انقلاب است. فرقی هم برای شان نمی کند که شانا را بزنند یا امنا و جبهه پایداری را، و یا دولت و مجلس، و قالیباف و رئیسی را.
🔹این پروژه راهبردی، سالهای متمادی در حال اجرا بوده و در ماه های اخیر شدت گرفته است. هدف، به حاشیه افکندن اولویت ها، از هم گسیختن انسجام میان نیروها، تبدیل اختلاف نظر ها به منازعات فرساینده میان فعالان سیاسی، و توسعه و تصاعد دادن آن به سه قوه است.
♦️فعالان منتسب به جبهه انقلاب باید در اظهارات خود خیلی دقت کنند که صف بندی با دشمن به حاشیه نیفتاده، و به تقابل در درون جبهه خودی منتقل نشود.
🔹سرمستی و کُری خوانی، سرخوردگی و مقصر یابی، سرزنش و شماتت یکدیگر، یا متهم کردن دیگری به نقش آفرینی منفی در مشارکت انتخاباتی، خلاف مصلحت، و پر کردن خانه های جدول دشمن است. اگر حجم دشمنی ها و مشکلات را درست ببینیم، کمترین عذر و توجیهی برای لحظه ای درگیر شدن با هم باقی نمی ماند.
♦️هر نامزدی که به مشارکت کمک رساند و در عین حال رای نیاورد، زهی سعادت که بار سنگین مسئولیت از دوشش برداشته شد. و هر کس انتخاب شد، نه که پیروز شده باشد، بلکه گردنش زیر دِین است، تا در روز حساب، مو را از ماست بکشند و بتواند ثابت کند دِینش را ادا کرده است.
🔹اگر کسی تردید دارد که دشمن دنبال دو به هم زنی و شکاف افکنی است، نشتی بشکه سرویس های جاسوسی بیگانه را لا به لای تحلیل ؛عباس .ع؛ (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) مرور کند. او ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ در نشریه «صدا» نوشت:
♦️«مهم‌‌‌ترین هدف اصلاح‌طلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهم ‌‌ترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاح‌‌‌طلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند».
🔹نسخه راهگشا برای نیروهای منتسب به انقلاب در مجلس و بیرون از آن، همان است که رهبر انقلاب ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸ در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم) فرمودند:
♦️"اگر منکری می‌بینید نهی از منکر کنید، اگر چنانچه معروفی هست که بر زمین مانده امر به معروف کنید اما این موجب نشود که آدم این منکر یا این نقطه منفی را بهانه قرار بدهد و راهش را جدا کند یا فرض کنید که فاصله ایجاد شود یا تعارض کند یا تخریب کند، کما اینکه بعضی‌ها همین جورند".

@IMANImohamad51
.
کدام طرف در تله افتاده است؟

♦️یادتان هست که ادعا می شد حمله اسرائیل به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق، برای کشاندن پای ایران به جنگ و به حاشیه انداختن جنایاتش در غزه است؟ می گفتند نباید در تله نتانیاهو وارد شد.

🔹حالا در حالی که ایران رژیم صهیونیستی را در حفاظت شده ترین پایگاه نظامی اش (نواتیم) تحقیر کرده، اسرائیل در باتلاق گرفتار شده است.

♦️دیروز، اکثریت مطلق مجمع عمومی سازمان ملل، به تشکیل کشور فلسطینی رای دادند و این در حالی است که احتمالا به رودی در دادگاه بین المللی هم حکم بازداشت نتانیاهو به اتهام نسل کشی صادر می شود. به همین علت، خیلی ها مانند روزنامه گاردین معتقدند: "اسرائیل با سونامی دیپلماتیک مواجه است".

🔹این در حالی است که مقاومت لبنان و یمن و عراق، در هفته های اخیر بیشترین ضربات را به رژیم صهیونیستی وارد کرده اند و از همه مهم تر، مقاومت فلسطین، در حال زدن ضربات سنگین و گرفتن تلفات فراوان از ارتش اسرائیل است. به گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل: «دست‌کم ۹ راکت به سمت بئر السبع شلیک شده است. حماس، هنوز هم با همان قدرتی که اول جنگ داشت، راکت شلیک می‌کند».

♦️امروز در حالی که روزنامه یدیعوت آحارونوت بنقل از منابع ارشد در ارتش اسرائیل نوشت "حماس در رفح هم (مثل سایر مناطق غزه) پابرجا و فعال خواهد بود ولو ما بر کل رفح سیطره یابیم! هیچ راه حل سحرآمیزی برای این اوضاع وجود ندارد"، روزنامه هاآرتص به نقل از منابع نظامی صهیونیست تاکید کرد: "حماس صفوف خود را در شمال نوار غزه سازماندهی مجدد کرده است".

🔹براستی چه کسی و کدام طرف، حریف خود را در تله ای ترکیبی انداخته و راه بازگشت نگذاشته است؟ این، همان تفاوت "رفتار راهبردی و توام با صبر و حوصله و استقامت جبهه مقاومت" در مقابل"رفتار های هیجانی و تاکتیکی و پر هیاهوی اسرائیل" است که بارها در نشریات عبری و غربی عنوان شده است.

@IMANImohamad51
پاسخ جان کری به سوء تفاهم برجامی دولت روحانی

🔹علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در روزنامه اعتماد نوشت:

🔻"خروج ترامپ از برجام یک بدشانسی تاریخی برای ایران بود. حال و روز این روزهای جامعه شهادت می‌دهد چقدر بخشی از ظاهراً نخبگان! و جریان‌های سیاسی بدون درک از برجام و تحریم، نظام جهانی، روابط بین‌الملل، اقتصاد و الزامات آن بوده‌اند.
🔻بزرگ‌ترین مخالف خارجی برجام اسرائیل بود. گفتار نتانیاهو و رایزنی‌های آنها همگی حاکی از آن است که چگونه پایان امنیتی‌سازی ایران، استراتژی اسرائیل را برهم زد. از مخالفان خارجی، باید به لابی‌های اسرائیل در آمریکا اشاره کرد که بیشتر جمهوری‌خواه بودند.
🔻اتفاقی شگفت که همبسته و همنشینی بسیار عجیبی را رقم می‌زد مواضع مخالفان داخلی با برجام همانند مخالفت اسرائیل و عربستان بود. متأسفانه به علت عجز از نیروی تجزیه تحلیل یا منفعت سیاسی برای کسب قدرت، در تله برجام‌ستیزی افتادند».

🔹آقای ربیعی را به اظهارات اخیر وزیر خارجه دولت اوباما ارجاع می‌دهیم که در ششمین سالگرد خروج از برجام گفت: اقدام ترامپ، ایران را قوی‌تر، و آمریکا را منزوی کرد. جان کری، خروج یکجانبه از برجام را فاجعه‌بار خواند و گفت:
🔻«این کار، امنیت آمریکایی‌ها را کاهش داده است.
🔻وقتی ترامپ درخواست‌های نزدیک‌ترین متحدان ما را رد کرد و ایالات متحده را از برجام خارج کرد، منطقه خطرناک‌تری ایجاد کرد، ایران را قدرتمند کرد و به جای منزوی کردن تهران، ایالات متحده را منزوی کرد.
🔻حتی جمهوری‌خواهانی که با برجام مخالف بودند، از ترامپ درخواست کرده بودند تا برای حفظ اهرم فشار بر ایران در توافق باقی بماند، اما او هرج و مرج را انتخاب کرد. برجام توافق مؤثری بوده و خروج از آن، باعث تهاجمی‌تر شدن ایران شده است».

🔹معنای سخنان جان کری این است که برجام، ایران را ضعیف‌تر و آمریکا را قدرتمند‌تر کرده، و اجماعی جهانی علیه ایران را با شمشیر همیشه آویزان تهدید تحریم‌ها آویزان کرده بود.
🔹از همان دولت اوباما، اعمال تحریم‌های جدید مانند تحریم‌‌های ویزا و آیسا و سیسادا – و تدارک ریل‌گذاری تحریم‌های کاتسا در کنگره – برخلاف تعهدات برجامی غرب آغاز شد.

🔹جان کری می‌گوید حتی جمهوریخواهان هم خواستار حفظ برجام به عنوان اهرم فشار علیه ایران (در کنار تعطیلی برنامه هسته‌ای ایران) بودند. اما ترامپ که عجول بود و انفعال دولت روحانی را هم دیده بود، تصور کرد با خروج از برجام می‌تواند باج چند برابری بگیرد.
🔹این در حالی بود که فدریکا موگرینی فاش کرد از روحانی تضمین گرفته بود حتی اگر ترامپ از برجام خارج شود و تحریم‌ها را برگرداند، ایران باز هم در برجام بماند و تعهداتش را (یکطرفه) اجرا کند(!)

🔹تبدیل برجام به اهرم فشار دولت‌های آمریکا، نه بدشانسی بود و نه موضوعی غیر قابل پیش‌بینی، بلکه از سوی صاحب نظران به روحانی هشدار داده شده بود. اما جریان سرمست از توهم پیروزی، حاضر نشد به این نصیحت ها درباره اخذ تضمین‌ قوی و انجام پایاپای تعهدات گوش بسپارد.
🔹بنابراین، دولت را با تحریم‌های دو برابر شده، برنامه هسته‌ای عمدتاً به تعلیق درآمده، کاهش شدید صادرات نفت، اقتصاد شرطی شده، تورم ۶۰ درصد و معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر تحویل داد.

💢روزنامه کیهان
@IMANImohamad51
.
ایران در حال مسلح کردن کرانه باختری است

🔹ایران از دو سال قبل توانسته تسلیحات مختلف را به کرانه باختری در فلسطین منتقل کند و در حال مسلح کردن کرانه باختری است.
🔹هفته‌نامۀ فرانسوی «کوریر انترناسیونال» گزارشی را به نقل از روزنامه نیویوریک تایمز دربارۀ شبکۀ پیچیدۀ سپاه پاسداران برای ارسال اسلحه به کرانۀ غربی رود اردن منتشر کرد که در آن ادعا شده است:

🔻«سپاه پاسداران به دستور رهبر عالی ایران،سلاح ها را که شامل تفنگ‌های کمری، مسلسل و موشک‌اندازهای ضدتانک می‌شوند به یاری برخی دلالان و بادیه‌نشینان و از طریق سوریه و اردن و بعضاً لبنان، وارد کرانۀ غربی رود اردن می‌کند. هدف، مسلح کردن ساکنان اراضی فلسطینی در مقابل ارتش اسرائیل است.
🔻ایران در ارسال مخفیانه و گستردۀ اسلحه، عوامل اطلاعاتی و نظامی خود و شبکه‌های فعال موجود و بادیه‌نشینان مناطق مرزی اردن را به کار می‌گیرد.
🔻ارسال سلاح از دو سال پیش آغاز شد و همزمان با وعدۀ رهبر ایران بود که در ملاقات با رهبران حماس و جهاد اسلامی قول داد این کار در دستور کار قرار گیرد.
🔻نماینده ایران در سازمان ملل گفته: ارزیابی ما این است که مؤثرترین وسیله در مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی، مقاومت مسلحانه است. نیروهای مقاومت فلسطینی توانایی لازم برای تولید سلاح مورد نیاز را به دست آورده‌اند.

@IMANImohamad51
.
تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟
سخنی با ائتلاف ها و منتخبان -۱

🔹روزنامه زنجیره ای هم میهن (وابسته به غلامحسین کرباسچی)، درباره ترکیب منتخبان جدید مجلس نوشته: "۱ - حامیان دولت (شریان، پایداری، مصاف و امناء): ۹۸ نفر. ۲ - حامیان قالیباف فهرست شانا: ۷۴ نفر. ۳ - اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا: ۶۳ نفر. ۴-مستقلین ..."
♦️دیگرانی هم سعی کرده اند به طناب کشی شب انتخاباتی دامن بزنند. هدف این شیطنت، ممانعت از همدلی منتخبان در یک فراکسیون همدل و هماهنگ است. در این باره دو سند را مرور کنید:
۱) کرباسچی، آذر ۱۳۹۴ در گفت و گو با روزنامه شرق: "ما بعد از پیروزی در انتخابات ۹۲، روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت روحانی از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است".
۲) عباس عبدی (همکار کرباسچی در هم میهن/ محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) شهریور ۱۳۹۵ در نشریه "صدا" نوشت: «مهم‌‌ترین عاملی که در شرایط کنونی به‌عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش ‌رفته. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاح‌طلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
🔹رسانه های جبهه انقلاب، نباید به فضا سازی معارضان ضریب بدهند. به مغالطه هم میهن عنایت کنید: اولا پایداری و شانا در کنار هم بوده اند. ثانیا تعبیر "حامیان دولت" و گذاشتن آن مقابل حامیان قالیباف، تعبیر نفاق افکنانه ای است و حال آن که قالیباف نوعا از دولت پشتیبانی کرده است.
♦️ثالثا بر اساس تجارب گذشته، بخش قابل توجهی از منتخبان، به جریان حامی انتخاباتی مقید نخواهد ماند و اصالت را بر سوگند نمایندگی و اقتضائات کلان جبهه انقلاب خواهند داد.
🔹از قدرت های جهانی تا قبیله های بدوی، به تجربه آموخته اند از یک جایی به بعد، آتش بس اعلام کنند و از درگیری بکاهند؛ منتسبان به جبهه انقلاب که جای خود دارند و اهمیت کاهش مجادلات در حل مشکلات کشور را درک می کنند.
♦️در کنار همدلی برای حل مشکلات کشور، باید سر فرصت بررسی کرد که دولت، مجلس، شانا، امنا و مصاف و ...، هر کدام جداگانه (و مجموعا) چقدر با عملکرد خود توانسته اند به انتخابات، معنا و اعتبار و کارکرد ببخشند، در حالی که دشمنان و پادوی آنها در مقابل، برنامه گسترده ای داشته اند. کاستی ها را باید جبران کرد.
🔹ائتلاف های سیاسی و انتخاباتی باید توجه داشته باشند که معرفی خود از طریق تخطئه دیگری، هر چند که نرخ رایج رقابت ها شده، اما کارکرد محدودی دارد. بماند که بد اخلاقی به نام افشاگری، مردم را دلزده می کند.

💢 ادامه دارد

@IMANImohamad51
تعامل، یا تکاثر و تفاخر؟
سخنی با ائتلاف ها و منتخبان -۲

♦️در اینجا باید به یک ویژگی مهم در ارزیابی انقلابی بودن تشکل ها اشاره کرد و آن این که بعد از موفقیت و پیروزی (مثلا انتخاباتی) متواضع تر می شوند و همّ و غم خود را متوجه مسئولیت سنگینی که بار آن بر دوش شان افتاده می کنند، یا مبتلا به سرمستی و تفاخر و کُری خوانی می شوند؟
🔹تفاوت این دو رفتار، تفاوت توقع خداوند از پیامبر (ص) و مومنان در "سوره نصر"، با تفاخر جاهلیت مآبانه مشرکانی است است که در "سوره تکاثر" مذمت شده اند. جبهه مومن در موفقیت ها، افتاده تر، متذکر تر و با گذشت تر می شود، و دیگران، کارشان به فخر فروشی های نازل و مبتذل می کشد.
♦️اُمنایی ها و مصافی ها و حامیان آنها، احتمالا خرسند باشند که به عنوان تشکل های نوپا توانسته اند با تشکیلات قدیمی تر رقابتی موفق داشته باشند و این، برای شانایی ها و حامیان آنها ناخوشایند باشد. اما باید از این هیجان ها عبور کرد.
🔹موضوع مهم تر که باید برای آن متعهدانه -فراتر کُری ائتلاف های انتخاباتی- تدبیر کرد، ضعف تشکیلات سیاسی پایدار و پویا و اجتماعی شده ای است که بتواند از طریق تعامل درست با دستگاه های حاکمیتی (هم افزایی/ مطالبه گری/ مشورت و نصیحت و نقد/ تدوین برنامه و مطالبه آن از منتخبان در مجلس و دولت)، همدلی و مشارکت بخش مهمی از مردم را، چه در انتخابات و چه فراتر و عمیق تر از آن برانگیزد.
♦️در این باره، ائتلاف های موجود، غالبا از تراز های مطلوب، فاصله دارند و باید به روز رسانی شوند. این که انگیزاننده ائتلاف ها، صرفا رقابت منفی و فرسایش یکدیگر باشد، آورده ای برای مردم و نظام ندارد و معمولا موجب دلزدگی می شود.
🔹تراز مشارکت عمومی مطلوب، تراز جمعیت های چند ده میلیونی در راهپیمایی ها، و اجتماعات بزرگ مذهبی و ملی مشابه است. اگر تشکل ها و منتخبان بر آمده از آن بتوانند کارکرد موفقی بر جا برگذارند -که لارمه اش عبور از حواشی، فرعیات و هیجان های فرصت سوز است- آنگاه بسیج گری و مشارکت انتخاباتی هم مانند مناسبت های اسلامی و ملی دیگر، گسترده تر می شود.

@IMANImohamad51
.
.

سقوط!

♦️نویسنده صهیونیست می گوید: «شیکاگو سقوط کرد! مراسم برافراشتن پرچم فلسطین در دیلی پلازا».

🔹تحلیلگران بسیاری در رژیم صهیونسیتی گفته اند اگر پشتیبانی آمریکا نبود، اسرائیل سقوط می کرد.
♦️اما حالا اسرائیل، نزد افکار عمومی آمریکا و دانشجویان و دانشگاهیان این مشور هم سقوط کرده است.
🔹روزی نیست که چند شهر و دانشگاه در آمریکا شاهد اعتراضات ضد صهیونیستی نباشد.
♦️صهیونیست ها تا کجا می توانند در برابر این فشار عصبی ترکیبی و جنگ اعصاب پیچیده دوام بیاورند؟ دولت ها در سازمان ملل، جنایات اسرائیل را محکوم می کنند و ملت ها حتی در چند کشور حامی رژیم صهیونیستی ، سر به اعتراض گذاشته اند.
🔹رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی از هم پاشید. رژیم جعلی، جنایتکار و اشغالگر صهیونیست هم نمی تواند سرنوشت بهتری داشته باشد.

@IMANImohamad51
اخراج آمریکا از نیجر و گسترش همکاری‌ها با ایران و روسیه

روزنامه فرانسوی لوموند ادعا کرد: دولت نیجر مخفیانه با تهران در مورد «فروش ۳۰۰ تن اورانیوم تصفیه‌ شده به ارزش ۵۶میلیون دلار» توافق کرده ‌اما آن را انکار می‌کنند. این اورانیوم در معادن یک شرکت فرانسوی تولید می‌شود.
لوموند نوشت: ماجرای فروش «کیک زرد» نگرانی‌هایی را در واشنگتن و پاریس ایجاد کرده. این خبر که از سوی رسانه «اطلاعات آفریقا» فاش شده، می‌گوید که حکومت نظامی نیجر، درگیر «مذاکرات محرمانه» با ایران «برای تحویل ۳۰۰ تن کیک زرد» است. دولت نیجر این خبر را تکذیب می‌کند.
نظامیان نیجر در ماه مارس پس از نشست با مقامات آمریکایی و مسائلی که مطرح شد، خواستار خروج نیروهای آمریکایی شدند. در این نشست مقامات آمریکایی نسبت به ورود نیروهای روسیه ابراز نگرانی کردند و نیجر را به تبانی در توافق اورانیوم با ایران متهم کردند.
تهران می‌خواهد حدود ۳۰۰ کیلوگرم سوخت هسته‌ای از نیجر خریداری کند. اورانیوم که مهم‌ترین محصول صادراتی نیجر است، از معادنی می‌آید که از سال ۱۹۷۱ توسط گروه فرانسوی «اورانو» بهره‌برداری می‌شود.
نیجر در سال ۲۰۲۲ با تولید حدود ۲۰۲۰ تن، هفتمین تولیدکننده بزرگ اورانیوم در جهان بوده است. دولت نیجر به عنوان صاحب ۳۶.۶درصد سهام «می‌تواند به طور مستقل، سهم خود از تولید را به بازار عرضه کند».
بیانیۀ دولت نیجر می‌گوید «ادعاهای واشنگتن در مورد یک قرارداد پنهانی برای فروش اورانیوم به ایران سراسر کذب است.»
دولت نیجر از ژوئیۀ ۲٠۲۳، تحت تحریم قرار دارد. از همان زمان، بهای اورانیوم در بازارهای جهانی ۴٠درصد افزایش داشته است. در این شرایط، طبیعی است که رژیم نیجر به دور زدن تحریم‌ها بیندیشد.
راه برای همکاری‌ نیجر با روسیه و همکاری در حوزۀ صنعت، انرژی و معدن با ایران باز شده است.
اگرچه خرید ۳٠٠ تن کیک زرد تأثیر تعیین‌کننده‌ای بر برنامۀ اتمی ایران نخواهد داشت، اما مذاکرات تهران- نیامی از نظر سیاسی بسیار اهمیت دارد زیرا نشان می‌دهد که روس‌ها هنوز در نیجر مستقر نشده، دروازه‌ها را برای یکی از مشتریان خود، یعنی ایران، باز کرده‌اند.

💢روزنامه کیهان

@IMANImohamad51
.
چه کسی سفید است؟!
مالیخولیای مُزمن اپوزیسیون


♦️دولت های غربی، سالانه صد ها میلیون دلار خرج سر پا کردن اپوزیسیون جمهوری اسلامی می کنند، اما اپوزیسیون بعد از ۴۵ سال، همان پدیده غریبی است که بود.
🔹بخشی از اپوزیسیون، سالهاست امثال مهدی نصیری و صادق زیباکلام و مهاجرانی و ... را متهم می کنند که پروژه جمهوری اسلامی برای نفوذ و تداوم بدحالی اپوزیسیون هستند. توجیه شان هم این است که با وجود اتخاذ مواضع تند، با آنها برخورد نمی شود.
♦️دو هفته قبل وقتی نصیری به کانادا رفت و در مصاحبه با BBC گفت "اپوزیسیون باید شکاف تاجزاده و شاهزاده را بر دارد"، اصلاح طلبان احساس کردند مسئله، خیلی ضایع شد.
🔹آنها سال ها نصیری را به عنوان فرد بریده از انقلاب، "نواندیش دینی" و"استاد نصیری" ترویج می کردند. او هم گفته: حالا که اصلاح طلب و سلطنت طلبان برای براندازی نظام فعالیت می کنند، چرا ادغام و یکی نشوند؟
♦️کار که به اینجا رسید نشریاتی مثل اعتماد و هم میهن و کسانی مانند عبدی و دیگران، ادعا کردند نصیری "پروژه" امنیتی داخلی برای بدنام کردن اصلاح طلبان است؛ سند هم این که نظام با خیلی ها برخورد کرده، اما کاری نصیری نداشته است.
🔹البته نظام سالهاست با خیلی های دیگر از جمله خود همین افراد تشکیک کننده کاری نداشته. از خاتمی و موسوی خوئینی ها و عبدی و... بگیرید تا برخی فعالان و نشریات سوپر رادیکال. این را مقایسه کنید با سرکوب شدیددانشگاهیان در آمریکا، صرفا به جرم اعتراض به نسل کشی در غزه.
♦️این که رفتار مجرمانه از نظر قضایی تاوان دارد و مرتکبان باید پاسخگو باشند، بحثی کاملا حقوقی است. اما از نگاه سیاسی، رفتار بخش بزرگی از اپوزیسیون -از جمله برخی مدعیان اصلاح طلبی -از نظر شدت بی قاعدگی و تعارض با عقلانیت- سند اتقان و اعتبار جمهوری اسلامی است.
🔹در موضوع آقای زیبا کلام، سالها بود که اپوزیسیون می گفتند آدم جمهوری اسلامی است؛ چرا که او را نمی گیرند. حالا هم که حکم او به اجرا در آمده، بعضی از همان ها می گویند چرا او را گرفته اند؟!
♦️برخی دیگر ادعا می کنند این هم شگردی برای "سفید کاری" و"سفید سازی" زیباکلام، و خارج کردن او از موضع اتهام نزد اپوزیسیون، و بازیابی و استفاده مجدد از وی است(!)
🔹اپوزیسیون بارها در اتفاقاتی مثل "الماس فریب" (محمد رضا مدحی) مار گزیده شده، و بازداشت کسانی مانند ریگی، نیما زم، جمشید شارمهد و حبیب اسیود کعب را نتیجه نفوذ اطلاعاتی عمیق می داند. بنابراین، به اصطلاح امنیتی، نمی داند که چه کسی سفید است و چه کسی نیست.
♦️مالیخولیای اپوزیسیون و کارفرمایان آنها به جایی رسیده که می گویند امثال رابرت مالی و تیم وی (آرین طباطبایی و...)، مُهره های جمهوری اسلامی در وزارت خارجه آمریکا بوده اند. کار به جایی رسید که مالی و تیم او به اتهام عاملیت برای ایران حذف شدند.

@IMANImohamad51
.
.
💢مهاجرت معکوس از کانادا به ایران

🔹
روزنامه هم میهن می گوید مهاجرت به کانادا معکوس شده و مهاجران به‌دلیل نارضایتی از وضعیت اقتصادی، بر می گردند.
🔹این روزنامه که معمولا مهاجرت از ایران را به رخ می کشد، این بار از موج معکوس مهاجرت و بازگشت ایرانیان از کانادا، به خاطر وضعیت بد اقتصادی در آن کشور خبر داد:

🔻"یکی از دلایل مهم برگشت مهاجران به ایران، تصور نادرست آنها از مهاجرت است. آنها پس از مهاجرت با شوک اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مواجه می‌شوند.
🔻به‌هرحال کانادا پس از کرونا لطمه اقتصادی بزرگی دید، برای مدت زیادی صدور ویزا معلق ماند و کانادا نیاز به نیروی کار پیدا کرد. البته در سال‌های اخیر این کشور دو موج مهاجرتی مهم داشت؛ یکی از سوی افغان‌ها پس از طالبان و دوم پس از جنگ اوکراین.
🔻آغاز و افزایش موج مهاجرت از کانادا را رسانه‌های معتبر جهانی هم در گزارش‌هایشان تایید کرده‌اند. دو ماه پیش بود که خبرگزاری رویترز به موضوع مهاجرت معکوس از کانادا پرداخت.
🔻در این گزارش تاکید شده که افزایش هزینه زندگی، موجب مهاجرت معکوس از کانادا شده‌ و فقط در شش‌ماه نخست سال ۲۰۲۳ نزدیک به ۴۲ هزار مهاجر کانادا را ترک کرده‌اند".

🔹آنچه در گزارش هم میهن مسکوت مانده، این است که کانادا و کشورهای غربی مشابه غالبا یا مفسدان اقتصادی دانه درشت را پناه می دهند، یا معارضان سیاسی که سرشان به تن شان بیارزد و ظرف دو سه ماه تبدیل به هزینه بدون عایدی برای دولت کشور میزبان نشوند، یا این که نخبه متخصص و فنی باشند که بتوان آنها را به عنوان سرمایه ای ربوده شده، به استخدام نظام اقتصادی خود در آورد.

@IMANImohamad51
.
تشکیل حکومت از سوی ائمه؛
تقدیری که بارها به تاخیر افتاد


💢 رهبر انقلاب:

سیاست ائمّه چه بود؟ اینکه امام با همه‌ی آن مقامات و مرتبتِ الهی و امانت الهی که دستش هست، اکتفا کند به اینکه مثلاً یک مقدار احکام و یک مقدار اخلاق بگوید و مانند اینها، این به نظر اصلاً برای انسان وقتی که درست توجّه کند قابل فهم نیست؛ آنها هدفهای بزرگی داشتند. هدف عمده‌ی آنها هم ایجاد جامعه‌ی اسلامی [بوده]؛ که ایجاد جامعه‌ی اسلامی بدون ایجاد حاکمیّت اسلامی امکان‌پذیر نیست.

در زمان امام صادق (ع)؛ به حضرت مراجعه میشده که چرا قیام نمیکنید؛ مکرّر در روایت داریم و دیده‌اید دیگر که چرا قیام نمیکنید. حضرت هم به هر کسی یک استدلال یا یک جور جوابی میدهند. خب، چرا از حضرت این‌قدر سؤال میکنند که چرا قیام نمیکنید؟ علّتش این است که بنا بوده حضرت قیام کند؛ این را شیعه میدانسته، این بین شیعه مسلّم بوده.

وقتی که به امام حسن (سلام الله علیه) اعتراض کردند که چرا شما صلح کردید، از جمله‌ی حرفهایی که مکرّراً از حضرت نقل شده این است که: «ما تَدری لَعَلَّهُ فِتنَةٌ لَکُم‌ وَ مَتاعٌ‌ اِلیٰ‌ حین‌»؛ این [کار] یک زمان دارد، یک اَمَد دارد، یک سرآمد دارد. شما چه میدانید؟ یعنی این وعده است. آن وقت در روایت امام این وعده مشخّص شده؛ در روایت است: اِنَّ اللهَ جَعَلَ هذَا الاَمر فی سَنَةِ سَبعین. امام مجتبیٰ سال ۴۰، ۴۱ این حرف را زدند، بنا بوده سال ۷۰ قیام انجام بگیرد و حکومت اسلامی تشکیل بشود؛ در تقدیر الهی این بوده.

بعد میفرماید: «فَلَمّا قُتِلَ‌ الحُسَینُ‌ عَلَیهِ السَّلَامُ اِشتَدَّ غَضَبُ اللَهِ عَلَی اَهلِ الاَرضِ فَاَخَّرَه‌»؛ وقتی در سال ۶۱ ــ محرّم ۶۱ ــ حضرت به شهادت رسیدند، این کار عقب افتاد؛ این بنا بود سال ۷۰ انجام بگیرد، به خاطر شهادت سیّدالشّهدا و عوامل بیرونی‌ای که طبعاً مترتّب بر این معنا میشد، این کار عقب افتاد. حالا در تعبیر روایت، «اِشتَدَّ غَضَبُ اللهِ عَلَی اَهلِ الاَرض» است، امّا میدانیم که این «اشتداد غضب» و آنچه بر آن مترتّب میشود، با همین عوامل ظاهری و علل و عوامل معمولی تطبیق میکند؛

عوامل معمولی‌اش این است، که باز در یک روایت دیگر هست که: اِرتَدَّ النّاسُ‌ بَعدَ الحُسَینِ‌ اِلّا ثَلاثَة؛ «اِرتَدَّ» نه به معنایی که از دین برگشتند، یعنی بعد از امام حسین، شیعه از این راهی که داشت میرفت مردّد شد؛ یعنی با این وضع چه جوری میشود رفت؛ مگر سه نفر: یحیی‌بن‌امّ‌طویل [و دو نفر دیگر]؛ سه نفر بیشتر نماندند. حضرت صادق میفرماید: «ثُمَّ‌ اِنَّ‌ النّاسَ‌ لَحِقوا وَ کَثُروا»، سی سال زحمت امام سجّاد و بعد حضرت باقر، نتیجه‌اش این شده که این [تعداد بیشتر شد].

در [همان روایت، خدای متعال آن امر حکومت را که سال ۷۰ قرار بود اتّفاق بیفتد، به تأخیر انداخت به سال ۱۴۰؛ «فَاَخَّرَهُ اِلی اَربَعینَ وَ مِائَة».(۸) سال ۱۴۰، سال زندگی امام صادق است دیگر؛ حضرت [سال] ۱۴۸ از دنیا رفتند. این بینِ شیعه، بین خواصّ شیعه گفته میشده، تکرار میشده. بعد البتّه حضرت علّت اینکه تأخیر افتاد را بعداً در همین روایت ذکر میکنند که این‌جوری شد که تأخیر افتاد.

لذا شما می‌بینید ــ در روایت هست ــ که زُراره که خب دیگر جزو نزدیک‌ترین‌ها است؛ زراره در کوفه است؛ میدانید اهل کوفه است؛ ساکن کوفه بود، یپیغام میدهد به حضرت، نامه‌ای مینویسد به حضرت و میگوید که یک نفر از دوستان ما، یعنی از شیعه، اینجا دچار گرفتاریِ قرض شده و حکومت میخواهد این را دستگیر کند به خاطر قرض سنگینی که دارد. الان مدّتی است از زن و بچّه‌اش دور شده و فرار کرده و آواره است. اگر «هذا الأمر» ـ یعنی همین مسئله‌ حکومت ــ اگر در همین یکی دو سال بناست اتّفاق بیفتد، بگوییم این [فرد] باشد تا وقتی که این اتّفاق بیفتد و شماها بیایید سر کار و قضیّه خلاص بشود؛ امّا اگر قرار نیست، بنا نیست این [امر] یکی دو ساله انجام بگیرد، رفقا جمع شوند، پول جمع کنیم و قرض این بیچاره را بدهیم که بیاید سر خانه و زندگی. این را زراره سؤال میکند؛ این شوخی نیست. زراره چرا احتمال میدهد که ظرف یکی دو سال بشود این کار اتّفاق بیفتد؟

باز یک روایت دیگر از زراره دارد، میگوید: «و الله لا اری علی هذه الاعواد الّا جعفراً»؛ «اعواد» یعنی منبر، یعنی ستونهای منبر؛ میگوید روی این ستونهای منبر، من غیر از جعفر را نمیبینم. یعنی یقین داشته که حضرت می‌آیند روی منبر خلافت می‌نشینند؛ یعنی این [انتظار] وجود داشته. بعد خب «یَمحُوا اللَهُ ما یَشاءُ وَ یُثبِتُ‌ وَ عِندَهُ اُمُّ الکِتاب‌»؛ قدر الهی این است، قضای الهی این نیست. قضای الهی، آن که قَدَرِ تثبیت‌شده است، آن به‌اصطلاح قرار قطعی‌شده، آن [امر] نبوده؛ به خاطر عوامل خاص و علل و عوامل این‌جوری. پس ائمّه دنبال این قضیّه بودند؛ این خیلی قضیّه‌ی مهمی است.

💢بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت علمی کنگره جهانی امام رضا (ع)

@IMANImohamad51
"تل آویو سقوط کرد"؛
شبکه موساد، پیام را گرفت


🔹ابعاد زهر چشمی که ایران یک ماه قبل، با در هم کوبیدن به سه پایگاه نظامی و جاسوسی اسرائیل گرفت، به سادگی قابل توصیف نیست.
♦️سند اگر می خواهید، به هم ریختگی شبکه اینترنشنال وابسته به موساد، که حتی نسبت به بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران و به دست گرفتن کتابی با عنوان "تل آویو سقوط کرد"، دستپاچه می شود.
🔹وبسایت شبکه اینترنشنال نوشت : "رهبر جمهوری اسلامی، در جریان بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رُمان «تل‌آویو سقوط کرد» را که موجودیت اسرائیل را زیر سوال می‌برد، انتخاب کرد. این انتخاب، چند هفته پس از تنش‌های نظامی با اسرائیل صورت گرفته. جمهوری اسلامی از ابتدای شکل‌گیری، شعار نابودی اسرائیل را سر داده و از گروه‌های مسلح که با اسرائیل مبارزه می‌کنند، حمایت کرده است".
♦️ظاهرا پژواک و موجِ انفجار موشک های اصابت کرده، همچنان با شدت تمام ادامه د ارد. با وجود تقلای آمریکا و انگلیس و فرانسه برای مهار موشک های ایران، دست کم ۶۰ موشک به سه پایگاه اسرائیل اصابت کرد. یکی از پایگاه ها "نواتیم" بود که امن تر و محافظت شده تر از کاخ سفید و کاخ کرملین توصیف می شد.
🔹بنابراین باید به شبکه وابسته به موساد حق داد که حتی از دیدن نام یک کتاب در دست رهبر ایران، به هم بریزد. آری موشک می تواند گفتمان و فرهنگ و پیامی رسا بیافریند؛ گفتمانی برای احساس اقتدار دوستان و ذلیل کردن دشمنان.
♦️مضمون آیت الهی چقدر تازه است، آنجا که فرمود: "وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم".

@IMANImohamad51
.
.
آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیان‌

🔹رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در نامه‌ای بیش از پنج هزار کلمه‌ای، درباره ردصلاحیتش در انتخابات مجلس خبرگان نوشت: آنچه در نامه‌ دبیر شورای نگهبان به‌ عنوان ادله‌ عدم احراز صلاحیت بنده در انتخابات خبرگان آمده است، نه ‌تنها جرم و حتی تخلفی نیست بلکه در برخی از موارد مایه‌ افتخار من است.
🔹حسن روحانی در بخش‌هایی از این این نامه خطاب به مردم می‌نویسد:
🔻«شورای نگهبان، مانع حضور من در انتخابات خبرگان شد. پس از چندبار نامه‌نگاری رسمی با شورای نگهبان، سرانجام نامه‌ محرمانه‌ای به امضای دبیر این شورا؛ واصل شد؛ که در واقع کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری و دولت تدبیر و امید و نه ‌فقط شخص من بود و محتوای آن ثابت می‌کند عالی‌ترین مقام منتخب مستقیم ملت حتی در حد یک شهروند هم، از حق آزادی بیان برخوردار نیست و اظهارات او ممکن است به سند جرمی علیه او بدل شود!
🔻من در اوج انسداد و سرخوردگی سیاسی جامعه‌ ایران در دو انتخابات پیاپی از سوی شما مردم انتخاب شدم تا مجری و پاسدار قانون اساسی باشم. اینک شورای نگهبان در بیان دلایل عدم احراز صلاحیت من به کارنامه‌ رئیس‌جمهور قانونی کشور به‌گونه‌ای استناد می‌کند که گویی دومین مقام رسمی کشور، اپوزیسیون نظام است و این شورا که خود دو بار در انتخابات ریاست‌جمهوری و پنج ‌بار در انتخابات مجلس و سه بار در همین انتخابات مجلس خبرگان صلاحیت مرا تأیید کرده است، مرتکب خطا شده است.
🔻آیا رد صلاحیت رؤسای‌جمهور سابق، زیر سؤال بردن جمهوریت نظام نیست؟ آیا تأیید صلاحیت رئیس‌جمهور «مستقر» و رد صلاحیت رئیس‌جمهور «سابق»ثابت نمی‌کند احرازصلاحیت‌ها در ادوار مختلف نه بر اساس انطباق بر قانون و شرع که بر مبنای تحلیل‌ها و نقشه‌های سیاسی است؟
🔻برنامه من اعتدال در داخل و تعامل سازنده در خارج بود که یکی از مهم‌ترین مصادیق آن، برجام است. مهم‌ترین هدف برجام گذار از تحریم بود و ما توانستیم در کمتر از دو سال به این هدف برسیم.
🔻در نامه دبیر شورای نگهبان ادعای عدم شناخت نسبت به تهاجم غرب، اتهام غرب‌گرایی و اجرای ناصحیح «برجام» در مورد عملکرد دولت ذکر شده. همچنی قضاوت‌های بدون استناد در مورد توافق هسته‌ای و سیاست خارجی و منطقه‌ای بیان شده‌ است.

🔹درباره نامه آقای روحانی گفتنی است:

۱) آقای روحانی می‌داند در متن اسلامی و همچنین در همه نظام‌های حقوقی، میزان حال فعلی افراد است. بنابراین تأیید صلاحیت او در گذشته - صرف نظر از درستی یا نادرستی آن- دلیلی بر تداوم آن صلاحیت به عنوان چک سفید امضا نیست که فرد خود را خارج از قانون و دارای مصونیت ویژه برای ارتکاب هر رفتار غیر قانونی و مخالف منافع ملی یا احکام شرع بداند.

۲) آقای روحانی به میزان آرای خود در سال‌های 1392 و 1396 استناد می‌کند اما نمی‌گوید که طبق نظرسنجی‌های دولتی در چند سال پایانی دولت وی، مقبولیت او به زیر شش درصد رسیده بود و حتی برخی حامیان سیاسی‌اش هم به خاطر کارنامه فاجعه بار دولت «برجام و دیگر هیچ»، از او برائت می‌جستند.
این کارنامه فاجعه‌بار، از واگذاری 95 درصد برنامه هسته‌ای در ازای دو برابر شدن تحریم‌ها و سقوط شدید صادرات نفت، تا تورم 60 درصدی و خزانه خالی و حذف بی‌سر و صدای یارانه 20 قلم کالا و سه برابر کردن یک‌ شبه قیمت بنزین و هفت تا ده برابر شدن قیمت مسکن و ارز و طلا و خودرو، و رسیدن معدل رشد اقتصادی هشت‌ساله به شش دهم درصد و تعطیلی چند هزار کارخانه و واگذاری توام با فساد ده‌ها شرکت دولتی و... را شامل می‌شد.

💢ادامه دارد
.
آقای روحانی! این شما و این صلاحیت شما به روایت حامیان -۲

۳) بسیاری از متحدان و همکاران آقای روحانی در انتخابات اخیر مجلس تأیید صلاحیت شدند، از جمله آقای نوبخت سخنگوی دولت، همسر رئیس دفتر روحانی و شماری از استانداران و وزیران و معاونان دولت گذشته. مفهوم این اتفاق، رویکرد قانونی شورای نگهبان به انتخابات فراتر از جناح‌بندی‌های سیاسی است.

۴) اگرچه مواضع و اظهارات غلط هم می‌تواند موجب فقدان صلاحیت در افراد آن هم در تراز نامزدی انتتخابات مجلس خبرگان شود، اما آقای روحانی فراتر از گفتمان معیوب و نفوذ زده، به خاطر عملکرد فاجعه بار فاقد صلاحیت شده بود. این موضوع چنان آشکار است که حتی حامیان وی هم مکرراً مورد اشاره قرار داده‌اند؛ از جمله:

🔻خبرگزاری خبر آنلاین (وابسته به مدیران ارشد دولت روحانی) ۱۹ بهمن ۱۳۹۲: «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ توزیع سبد کالا با شیوه‌‌ای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیش‌بینی باشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دست و پا را پیش‌بینی می‌‌کرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیراً به طور قابل مشاهده‌ای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریم‌‌ها، تاثیر مستقیم داشته». این دقیقاً همان نتیجه‌‌ای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشت... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزه‌‌‌ای که بازیگران آن [مردم] شدند، می‌‌ارزید»!

🔻صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتاً در ماجرای بنزین، بی‌‌‌خردی حاکم بود. مگر می‌‌‌شود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی می‌‌گویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار می‌‌شوند برنامه‌ریزی می‌‌کنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ می‌‌‌‌کنند».

🔻علی مطهری، نایب‌ رئیس ‌‌مجلس دهم: «حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بی‌‌تدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرأت این کار را به خود نمی‌دادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»

🔻محمدجواد روح، سردبیر نشریه صدا (سردبیر فعلی روزنامه هم‌میهن) ۱۶ آذر ۱۳۹۸: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آن‌گونه سخنرانی می‌‌‌‌کند؟ کدام رئیس‌‌‌جمهور اعلام کرده بود که فلان ‌قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و همین روش را در کرمان ادامه داد. همه اینها، یعنی می‌‌‌خواهد به هر قیمتی شده، دوباره (با آمریکا) مذاکره کند. این‌جا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه‌زنی کنند که مذاکره انجام شود. می‌‌‌گویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، ‌جامعه به هم می‌‌‌‌ریزد و روحانی خندیده است. اینکه می‌‌‌گویند آن تصمیم، غیرکارشناسی، و اطلاع‌رسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع‌‌‌رسانی- در واقع اطلاع ‌نرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود».

🔻نیما زم مدیر کانال آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. می‌‌خواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصل‌تر با هم صحبت بکنیم. با توجه به شرایط داخلی و خارجی، به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع می‌‌کنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش می‌‌رسید».

💢روزنامه کیهان

@IMANImohamad51
.
زمان ایستاده؛ اسرائیل
قادر به عبور از ۷ اکتبر نیست


♦️تصویر پایین متن را ببینید! روزنامه جروزالم پست، تصویر قطاری تانک های اسرائیل را گذاشته و ذیل آن نوشته: "دولت بایدن بر این باور است که اسرائیل نیروهای کافی برای ورود به رفح در عملیات گسترده را دارد".
🔹چه خود فریبی بزرگی، آن هم پس از ۲۲۰ روز سرشکستگی در غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی! مشکل اسرائیل در نسل کشی و جنایت، تعداد تانک ها و بمب هایش نیست که دائما از سوی دولت بایدن شارژ می شود؛ ارتش اسرائیل نمی تواند منطقه ای را تسخیر کند و مستقر شود.
♦️نتانیاهو مدعی شده "قبل از حرف زدن در مورد روز بعد از پایان جنگ، ابتدا حماس باید از بین برود". اما مقاومت فلسطین، هر روز غافلگیری تازه ای برای صهیونیست ها دارد؛ از هدف قرار دادن بئر السبع و عسقلان، تا عملیات ترکیبی پهپادی و میدانی که حتی تا ۵۰ مجروح و کشته نیز برای ارتش اسرائیل بر جا گذاشته است.
🔹برای اسرائیل بسیار حیاتی است که از ۷ اکتبر، عبور کند؛ اما تاریخ برای اسرائیل، در روز شکست بزرگ متوقف مانده است. (اگر نگوییم شرایط رژیم صهیونیستی وخیم تر شده است). در همین چند روز اخیر محافل عبری و غربی، بارها بر شکست عمیق اسرائیل تاکید کرده اند؛ فقط چند نمونه:

🔻شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل: حماس با همان قدرتی که در هفته های اول جنگ داشت، شلیک می کند. حملات موشکی، ما را یاد روزهای نخست جنگ می اندازد. ۱۵ کوشک از رفح، به بئر السبع و اطراف آن شلیک شده است.

🔻شلومی الدار، روزنامه نگار صهیونیست در گفت و گو با کانال ۱۳: به عنوان یک اسرائیلی بسیار برایم سخت است، اما با درد فراوان می‌گویم؛ حقیقت این است که ما این جنگ را به حماس باختیم. اسرائیل در جنگ غزه شکست خورد و حماس هنوز سرِ پاست.

🔻یوآو لیمور، تحلیلگر نظامی صهیونیست: اکثریت مردم یا بر این باورند که اسرائیل قبلاً در ۷ اکتبر شکست خورده؛ یا باور ندارند که پیروزی کامل ممکن است. اسرائیلی ها از دروغ های نتانیاهو خسته شده اند.

🔻رسانه صهیونیستی "والا": نتانیاهو همچنان به توهم پیروزی چسبیده، زیرا این توهم، جنگ را طولانی می کند و او را از افشای هویتش به عنوان یک رهبر شکست خورده و تحقیر شده؛ باز می دارد.

🔻مئیر جاودانفر تحلیلگر صهیونیست: بیایید حقیقت را بگوییم؛ ما در این جنگ شکست خورده‌ایم.

🔹ادامه دارد

@IMANImohamad51
.
.
زمان ایستاده؛ اسرائیل
قادر به عبور از ۷ اکتبر نیست


🔻روزنامه هاآرتص: زمان آن فرا رسیده که نتانیاهو، گالانت وزیر جنگ، و رئیس ستاد ارتش، به عنوان رهبران هرج و مرج، آشفتگی و اهمال، و متهمان فاجعه وحشتناک ۷ اکتبر ، کلیدهایشان را پس بدهند و کنار بروند.

🔹رئیس اسبق سرویس امنیتی شاباک: متأسفانه ما بازیچه دست حماس شده‌ایم؛ حماس در استفاده از کارت‌های فشار خود موفق بوده؛ علاوه بر این، در زمینه سیاسی و بین‌المللی هم شکست بزرگی خورده‌ایم.

🔻فارن پالیسی: اسرائیل هنوز از پیروزی نظامی مقابل حماس و واردکردن ضربه کاری به آن، بسیار دور است. اسرائیل نتوانست پیام قدرت به دشمنانش بدهد و برعکس، ضعف و فرسایش بازدارندگی اش آشکار شد. بازدارندگی اسرائیل از بین رفته است.

🔹آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق: اسرائیل به جای رسیدن به پیروزی مقابل حماس، کاملا خوار و ذلیل شد.

🔻یدیعوت آحارانوت به نقل از یک منبع نظامی: حتی اگر در سراسر رفح عملیات‌ها را گسترش دهیم، حماس از بین نخواهد رفت، این معجزه‌ای غیرممكن است.

🔹اسرائیل هیوم: برآورد مقامات آمریکایی و اسرائیلی این است که شبکه تونل حماس در خان یونس، عمیق ترین شبکه در نوار غزه است و ممکن است به عمق ۱۵ طبقه برسد.

🔻روزنامه تایمز انگلیس: حمله اسرائیل در گذرگاه رفح، نمایش نتانیاهو اما فاقد ارزش استراتژیک است.

🔹هاآرتص به نقل از منابع نظامی: حماس صفوف خود را در شمال نوار غزه سازماندهی مجدد کرده است.

🔻ایهود باراک، نخست وزیر اسبق: عملیات رفح، یک اشتباه بسیار بزرگ استراتژیک است و ما تاوان بسیار سنگینی را برای آن خواهیم داد؛ رفح یک شکست کامل را برای ما رقم خواهد زد! وضعیت در غزه از آغاز جنگ هیچ تغییری نکرده و تیپ‌ها و گردان‌های حماس همچنان سر پا و فعال هستند.

@IMANImohamad51
.
انصاف و استحقاق
یا تبعیض و اجحاف ؟
!

🔹ویدئویی ده ثانیه ای از سخنان آقای فرید الدین حداد عادل منتشر شده که طی آن می گوید: "مدرسه غیردولتی اصلا مخالف عدالت آموزشی نیست، چون عدالت آموزشی به معنی تساوی آموزشی نیست".
♦️منطقا تا متن سخنان منتشر نشود، نمی توان درباره آن، قضاوت کاملی کرد. اما فارغ از این مصداق و مقدمه و موخره اظهارات ایشان، جا دارد چند نکته کلی درباره "دوگانه مدارس دولتی- غیر دولتی" عنوان شود.
🔹طبیعتا در وضعیت مضایق مالی آموزش و پرورش در طول چند دهه گذشته، مدارس غیر دولتی به کمک نظام آموزشی آمده اند. شاید اگر فضای رقابت سالم و قانونمندی هم بر این وضعیت حاکم باشد، می شود به ارتقای فضای آموزشی و تربیتی در متن این رقابت امید داشت.
♦️اما هنگامی که پول، شاخص تعیین کننده در برپایی مدارس غیر دولتی می شود و ۸۰- ۹۰ درصد مردم، از ثبت نام فرزندان در این مدارس باز می مانند، بی تردید، با تبعیض و مستثنا سازی نا حق دست به گریبان می شویم و این، نقض غرض مبانی تعلیم و تربیت حکیمانه است.
🔹فاصله مدارس دولتی و غیر دولتی، هم از نظر آموزشی (تا کنکور) و هم از نظر تربیتی، شکافی عمیق را شامل می شود که بسیاری از دانش آموزان را با درد و درکی عمیق از تبعیض، و شماری اندک را متمایز و متوقع بار می آورد.
♦️طبعا والدین دارای دو یا سه فرزند، باید برخورداری بالای متوسط داشته باشند که بتوانند سالانه دست کم بالای ۸۰- ۹۰ میلیون تومان (بعضا برای هر دانش آموز ۶۰ میلیون تومان!) فقط برای ثبت نام در این مدارس بپردازند.
🔹نکته تلخ دیگر، جارو برقی انداختن مدارس غیر دولتی در مدارس دولتی، و جذب کادر آموزشی به درد بخور، به قیمت تهی کردن مدارس دولتی است.
♦️ما چه از نگاه آموزشی و چه از منظر تربیتی، حق نداریم یک محیط علمی گلخانه ای متمایز، یا واتیکان تربیتی برای عده ای معدود دست و پا کنیم و بخش مهمی از دانش آموزان را با چالش های مدارس دولتی تنها بگذاریم.
🔹دولت آقای رئیسی، باید برای تبعیض زدایی از این میراث مدیریتی آزار دهنده، تدابیر جدی بیاندیشد. شبیه همان کاری که امیر مومنان (ع) با بار خرما های از هم سوا کرد و از میثم تمار خواست در هم بفروشد.
♦️این که پول والدین - و نه توانمندی های شخصی دانش آموزان- معیار عمده جدا سازی آنها در آموزش و پرورش شود، عدالت نیست، تبعیض بدون استحقاق است.

@IMANImohamad51
.
ماستمالی سومین پالس انتخاباتی اصلاح‌طلبان به آمریکا

♦️اصرار مدعیان اصلاح‌طلبی برای لاپوشانی علت درز فایل صوتی ظریف در اوایل سال 1400، شک و تردیدها را بیشتر می‌کند.
🔹اخیرا سعید لیلاز (عضو حزب کارگزاران و طرف گفت‌و‌گوی ظریف) فاش کرد که درز دادن فایل محرمانه، پالس به آمریکا برای حمایت از اصلاح‌طلبان در انتخابات بوده است.
♦️علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی، در واکنش به این روشنگری نوشت: «به نظر من لو رفتن فایل مصاحبه ظریف، بخشی از طراحی انجام شده‌ای بود که سیاست خارجی از معادله رفتار رأی‌دهندگی خارج شود. اساساً علاوه ‌بر از میدان به در کردن ظریف‌، از تأثیرگذاری در انتخابات و ایجاد فضای دوگانه میدان و دیپلماسی، کاستن از انگیزه رأی‌دهی برای حل مسائل خارجی را هدف گرفته بود که بالطبع کمبود مشارکت را هم در پی می‌داشت. این، بخشی از سناریوی کاستن از تأثیر سیاست خارجی بر انتخابات و بیرون راندن تفکر برجامی بود».
🔹ربیعی، سه سال قبل هم گفته بود: «انتشار این فایل، توطئه‌ای علیه دولت و نظام بود. معتقدم به این که مجموعه نظام را هدف قرار داده بودند». او اما هرگز درباره محتوای مسموم و مغرضانه اظهارات ظریف توضیح نداد.
♦️ظریف در گفت و گوی محرمانه با «مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری»، عملکرد شهید سلیمانی را زیر سؤال برده و عملکرد نیروهای نظامی را موجب ناکامی ‌برجام معرفی کرده بود.
🔹سه سال بعد، سعید لیلاز فاش کرد: «از گفتن جزئیات خودداری می‌کنم و سربسته می‌گویم که یکی از اهداف و دلایل انتشار آن فایل، بدون آنکه بگویم چه کسی چه کاری کرد، ارسال پالس بود که اگر دولت بایدن می‌خواهد برای احیای برجام کاری بکند، در همین ماه‌های منتهی به پایان دولت روحانی باشد که احیای برجام بتواند به جریان همسوی دولت روحانی برای تداوم قدرت کمک کند».

♦️این پالس دادن به آمریکا، تنها یک بار اتفاق نیفتاده که بتوان حمل بر اشتباه کرد. ظریف، در آستانه انتخابات سال ۸۴ هم، درباره تبعات شکست مذاکرات با طرف‌های غربی، به البرادعی، رئیس وقت آژانس گفته بود: «بسیاری از کاندیداهای انتخابات، از شکست مذاکرات ما سود می‌برند. اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی از دست رفته است. این، تنها مشکل اعتماد به آنها نبود؛ مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود. اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه.»

🔹ظریف همچنین ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ در شورای روابط خارجی آمریکا گفته بود: «ما روندی را شروع کرده‌ایم که هدف از آن، تغییر فضای سیاست خارجی است. اگر با وجود تلاش‌های ما، این تلاش‌‌ها بی‌نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر در انتخابات پارلمانی، به این عملکرد ما پاسخ دهند. وقتی قبلاً در سال‌های ۲۰۰۴ و ۲۰۰۵، توافق‌‌هایی کردیم و تلاش‌‌های ما از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیس ‌جمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد. حالا بار دیگر من زنده شده‌ام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که می‌‌خواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند».

💢روزنامه کیهان

@IMANImohamad51
2024/05/14 19:30:31
Back to Top
HTML Embed Code: