Telegram Web Link
اطلاع‌رسانی

جلسه‌ی مقاله‌خوانی با روی‌کرد تحلیلی
۲۶ خرداد ۱۴۰۴. ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳

شرایط و نحوه‌ی ثبت‌نام در متن آگهی آمده است.
💡ثبت‌نام دستیاران روان‌‌پزشکی، و دانشجویان رشته‌ی روان‌شناسی با پنجاه درصد تخفیف

#کمیته‌ها
#کمیته‌_روان‌درمانی
📨 اعلام مجدد فراخوان همایش چهل و یکم

دکتر محمد قدیری وصفی دبیر علمی چهل و یکمین همایش سالیانه‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران که مهرماه سال ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود فراخوان دریافت مقالات، سمپوزیم‌های علمی و کارگاه‌ها را اعلام نموده است. متن فراخوان به شرح زیر است.
«...چهلمین و یکمین همایش سالیانه‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران در پایان مهرماه سال ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد.
عنوان در نظر گرفته شده برای همایش امسال؛ «روان‌‌پزشکی؛ بازیابی امید و آینده» است. هرچند که همایش محدود به موضوع فوق نبوده و تمامی حوزه‌های مرتبط با روان‌پزشکی را در بر خواهد داشت.
در نظر داریم سمپوزیوم‌های همایش را با مشارکت و برنامه‌ریزی کمیته‌ها و شاخه‌های مختلف انجمن و گروه‌های آموزشی روان‌پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار کنیم؛
باعث افتخار است چنانچه تمايل به همكارى داريد، درخواست خود را به همراه برنامه تفصیلی و به صورت كتبى به دفتر انجمن علمى روان‌پزشكان ايران به ایمیل [email protected] تا حداكثر تاریخ ۱۰ تیرماه ماه، ۱۴۰۴ ارسال فرماييد و از دریافت ایمیل توسط انجمن اطمینان حاصل فرمایید.
لطفا در تهیه برنامه تفصیلی به موارد زیر توجه فرمایید:
۱- مدت هر سمپوزیوم ۱۲۰ دقیقه است.
۲- ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از زمان برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
۳- عنوان هر سخنرانی به همراه نام و وابستگی دانشگاهی یا سازمانی سخنران آورده شود.
۴- اعضای پیشنهادی هیات رئیسه سمپوزیوم مشخص گردد.
۵- نام و شماره تلفن همراه و ایمیل مسئول سمپوزیوم (به منظور تماس با ایشان ) درج گردد.
همانند گذشته بخشی از همایش به ارایه‌ی مقالات پژوهشی اختصاص دارد لذا از علاقمندان و پژوهشگران درخواست می‌گردد که چکیده مقالات خود را به زبان فارسی و انگلیسی حداکثر در یک صفحه از تاریخ تا حداکثر اول تیرماه ۱۴۰۴ از طریق [email protected]، به دفتر انجمن علمی روان‌پزشکان ارسال نمایید.
بعد از بررسى مقالات توسط هيأت داوران، مقاله به دو صورت سخنرانی و پوستر پذيرش مى‌شود.
در صورت تمایل به برگزاری کارگاه، عنوان و برنامه کارگاه خود را به [email protected] ارسال فرماييد.
امید است با مشارکت فعال خود بر اعتبار هر چه بیش‌تر علمی این همایش بیفزایید.»

#همایش_چهل‌ویکم
📨 اطلاعیه‌ی مهم

تعویق دو برنامه

با توجه به شرایط موجود، و با تصمیم کمیته‌ی روان‌درمانی‌ و عصب-روان‌پزشکی دو برنامه‌ی وبینار و مقاله‌خوانی فوق در تاریخ‌های یاد شده برگزار نمی‌شود. زمان جدید برگزاری به‌زودی اطلاع داده می‌شود.

#اطلاع‌رسانی
#تعویق
📨 اطلاعیه

تعلیق انتخابات شاخه‌ی اصفهان و مازندران

با درخواست شاخه‌ها و تایید هیأت مدیره‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، انتخابات دو شاخه‌ی اصفهان و مازندران که قرار بود به ترتیب ۲۹ و ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شود، فعلا لغو و با تاخیر در زمان مناسبی به‌زودی برگزار خواهد شد.

زمان جدید برگزاری انتخابات، با رعایت شیوه‌نامه به اطلاع همکاران روان‌‌پزشک عضو در دو استان مذکور خواهد رسید.

#اطلاع‌رسانی
#تعویق
انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
📨اخبار کمیته‌ها سمینار بالینی روان‌درمانی‌ تحلیلی کمیته‌ی روان‌درمانی‌ انجمن علمی روان‌پزشکان ایران پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴ شرایط ثبت‌نام در پوستر قید شده. #کمیته‌ها #کمیته_روان‌درمانی
📨 اطلاع‌رسانی

تعویق برگزاری

سمینار بالینی کمیته‌ی روان‌درمانی‌ انجمن علمی روان‌پزشکان ایران که قرار بود پنج‌شنبه‌ی جاری پنجم تیرماه ۱۴۰۴ برگزار شود، با توجه به شرایط پیش‌آمده، لغو و به زمان دیگری موکول شده است.

#اطلاع‌رسانی
📨 اطلاع‌رسانی

دوره‌ی آموزشی رایگان
حمایت‌های روانی اجتماعی در بحران

پنجشنبه ۵ تیر ۱۴۰۴

#اطلاع‌رسانی
#اطلاعیه
#بحران
📨 اطلاع‌رسانی

اعلام جزییات فراخوان
چهل‌و‌یکمین همایش سالیانه
انجمن علمی روان‌پزشکان ایران


چهل و یکمین همایش سالیانه‌ی انجمن علمی روان‌‌پزشکان ایران، از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴، در محل سالن همایش‌های بیمارستان میلاد برگزار خواهد شد.

عنوان در نظر گرفته شده برای همایش امسال؛ «روان‌‌پزشکی، بازیابی امید و آینده» است.

هرچند که همایش محدود به موضوع فوق نبوده و تمامی حوزه‌های مرتبط با روانپزشکی را در بر خواهد داشت.

در نظر داریم سمپوزیوم‌های همایش را با مشارکت و برنامه‌ریزی کمیته‌ها و شاخه‌های مختلف انجمن و گروه آموزشی روانپزشکی دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار کنیم؛

چنان‌چه تمايل به همكارى داريد، درخواست خود را به همراه برنامه تفصیلی و به صورت كتبى به دفتر انجمن علمى روان‌پزشكان ايران به ایمیل [email protected] تا حداكثر تاریخ ۱۰ تیرماه ماه، ۱۴۰۴ ارسال فرماييد و از دریافت ایمیل توسط انجمن اطمینان حاصل فرمایید.
پژوهشگرانی که تمایل به شرکت در همایش  را دارند، لطفا در تهیه‌ی برنامه تفصیلی به موارد زیر توجه فرمایید:
۱. مدت هر سمپوزیوم ۱۲۰ دقیقه است.
۲. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از زمان برنامه به پرسش و پاسخ اختصاص دارد.
۳. عنوان هر سخنرانی به همراه نام و وابستگی دانشگاهی یا سازمانی سخنران آورده شود.
۴. اعضای پیشنهادی هیات‌رئیسه سمپوزیوم به تعداد حداکثر دو نفر مشخص گردد.
۵. نام و شماره تلفن همراه و ایمیل مسول سمپوزیوم (به منظور تماس با ایشان) درج گردد.
۶. هر سمپوزیوم باید دارای خلاصه‌ای باشد که در آن مفهوم اصلی و محوریت موضوعی سمپوزیوم به‌صورت جامع، دقیق و گویا بیان شده باشد. این خلاصه باید به زبان فارسی نگارش یابد و تعداد کلمات آن از ۳۵۰ کلمه تجاوز نکند.
۷. سمپوزیوم‌هایی که دارای ترکیب متنوعی از سخنرانان باشند، از جمله تنوع جنسیتی، بازه‌های سنی مختلف، تفاوت در سطح تحصیلات (ترکیبی از دستیاران، کارشناسان و متخصصان) و رشته‌های تحصیلی، و همچنین تنوع جغرافیایی از نظر استان‌های مختلف، در اولویت قرار خواهند گرفت.
همانند گذشته بخشی از همایش به ارایه مقالات پژوهشی اختصاص دارد لذا از علاقمندان و پژوهشگران درخواست می‌گردد که چکیده مقالات خود را به زبان فارسی و انگلیسی حداکثر در یک صفحه و در قالب حداکثر ۳۵۰ کلمه تا حداکثر اول تیرماه ۱۴۰۳ از طریق [email protected] به دفتر انجمن علمی روان‌پزشکان ارسال نمایید.

خلاصه مقاله پژوهشی باید دارای ساختار معمول مقالات علمی (شامل هدف، روش، یافته‌ها و نتیجه‌گیری) باشد. لازم به ذکر است که چکیده همراه با نام سخنران، ایمیل شماره تماس و وابستگی سازمانی باشد.
بعد از بررسى مقالات توسط هيأت داوران، مقاله به دو صورت سخنرانی و پوستر پذيرش مى‌شود.
پس از پذیرش سخنرانی یا سمپوزیوم، قطعی شدن حضور و ارائه از طریق دبیرخانه پیگیری و نهایی خواهد شد. دبیرخانه مسول هماهنگی‌های لازم جهت تایید نهایی شرکت‌کنندگان و برنامه‌ریزی اجرای ارائه‌ها می‌باشد.

کمیته‌ی علمی همایش چهل و یکم مسولیت بررسی و تصمیم‌گیری درباره‌ی پذیرش پیشنهادات سخنرانی‌ها، اعم از ارائه به صورت سخنرانی فردی، پوستر یا سمپوزیوم، را بر عهده دارد. همچنین این شورا زمان و روز برگزاری هر ارائه را تعیین خواهد نمود.
در صورت تمایل به برگزاری کارگاه، عنوان و برنامه کارگاه خود را به [email protected] ارسال فرماييد.

امید است با مشارکت فعال خود بر اعتبار هر چه بیش‌تر علمی این همایش بیفزایید.
 
 دکتر محمد قدیری وصفی
دبیر علمی چهل و یکمین همایش سالیانه
انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
◼️◼️ تسلیت

با کمال تاسف درگذشت مادر همکار محترم روان‌پزشک جناب آقای دکتر سید مهدی صمیمی اردستانی را به اطلاع می‌رسانیم. این ضایعه را به همکار محترم #تسلیت عرض می‌کنیم.

✍️ هیأت مدیره‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
◼️◼️ تسلیت

با کمال تاسف درگذشت همکار گرامی روان‌پزشک جناب آقای دکتر منصور قوام را به اطلاع می‌رسانیم. این ضایعه را به همکاران محترم، و بازماندگان #تسلیت عرض می‌کنیم.

✍️ هیأت مدیره‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
جناب آقای رییس‌جمهور

در جریان دوازده روز جنگ اخیر، جرقه‌های همدلی به شعله‌های گرم همبستگی تبدیل شد. از زاویه‌ای تخصصی یادآوری می‌نماییم مبادا این وضعیت، باعث خوش‌گمانی بی‌مورد، و چشم پوشیدن بر مسوولیت‌های دوچندان حکمرانان گردد. آتش‌بس، نه به تمامی پایان بحران است و نه به‌کمال آغاز آرامش. انرژی روانی تولید شده در جریان بحران که جلوه‌های میهن‌دوستی و دفاع از جغرافیا و تاریخ و نام ایران یافت، اگر در فضای پس از جنگ، پاسخی متناسب از جنس فهم، مراقبت، و افق‌بخشی نگیرد و جامعه، حاکمیت را نه در کار بازسازی آینده، که در عزم تکرار گذشته بیابد، به ناامیدی انفجاری مبدل می‌شود.


متن کامل را در ادامه بخوانید...

#اطلاع‌رسانی
نامه به رییس‌جمهور
بخش اول
نامه به رییس‌جمهور
بخش دوم

#اطلاع‌رسانی
📨 نامه به رییس‌جمهور

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام،

ملت ایران در سال‌های اخیر، به سبب تجربه‌ی بحران‌های پی‌در‌پی اقتصادی، اجتماعی و روانی، دوره‌ای دشوار و فرساینده را از سر گذرانده‌ است. در این میان، جنگ ۱۲ روزه‌ی اخیر و حملات نظامی بی‌سابقه به خاک کشور، به‌ویژه در تهران و دیگر مناطق پرجمعیت، عنصری تازه و نگران‌کننده بر عوامل سبب‌ساز اضطراب‌های جمعی افزود؛ وضعیتی که پیامدهای آن،مرزهای امنیت فیزیکی را در نوردید، و آثار روانی، اجتماعی و نسلی آن را نمی‌توان نادیده گرفت.

اگرچه ارزیابی ابعاد امنیتی و نظامی این رویدادها از دایره‌ی تخصص ما خارج است، اما به‌عنوان انجمنی علمی و تخصصی در حوزه‌ی سلامت روان، وظیفه‌ی خود می‌دانیم نسبت به تبعات روانی-اجتماعی این وقایع بیم داده و برخی توصیه‌های مشفقانه و کارشناسانه را به استحضار حضرت‌عالی برسانیم.

از نگاه ما، شرایط کنونی، فرصتی است برای بازاندیشی در رابطه‌ی دولت و ملت، احیای سرمایه‌ی اجتماعی، و تقویت انسجام ملی. آن‌چه در روزهای اخیر رخ داد—از بروز نمودهایی ممتاز از همبستگی‌ مردمی تا روایت‌های تازه از وطن‌دوستی—گواه ظرفیت‌های پنهان جامعه‌ی ایرانی است که می‌تواند به پشتوانه‌ای برای ترمیم وضعیت روانی-اجتماعی جامعه بدل شود.

در این راستا، با تأکید بر مسئولیت حاکمیت در سیاست‌گذاری کلان و فراهم آوردن زیر ساخت‌های لازم، و در عین حال باور به نقش جامعه‌ی مدنی، رسانه‌ها و نهادهای تخصصی، انجمن علمی روان‌پزشکان ایران پیشنهادهای خود را در پنج محور اصلی به شرح زیر تقدیم می‌دارد:

۱. برنامه ریزی ملی برای ارتقای سلامت روان با رویکرد پیشگیرانه و ترمیمی


• طراحی برنامه‌های جامع مداخلات روانی-اجتماعی متناسب با شرایط پس از بحران توسط وزارت بهداشت، با همکاری نزدیک دانشگاه‌ها، انجمن‌های تخصصی، و سازمان‌های مردم‌نهاد.
• تخصیص منابع برای ارتقاء زیرساخت‌های خدمات سلامت روان عمومی، به‌ویژه برای گروه‌های در معرض آسیب (از جمله کودکان، نوجوانان، بازماندگان مستقیم حملات، کادر امدادی) با اولویت حمایت از خدمات ادغام یافته در شبکه‌ بهداشتی درمانی و سطوح پایه ارائه خدمات
• حمایت از پایش وضعیت و مطالعات علمی و مستقل در حوزه‌ی سلامت روانی اجتماعی و توجه ویژه‌ی سیاستگذاران به نتایج این مطالعات و هشدارهای صاحب نظران و جوامع علمی

۲. بازنگری در سیاست‌های فرهنگی-اجتماعی که بر سلامت روان عمومی تأثیرگذارند:


• تقویت جریان آزاد اطلاعات و کاهش محدودیت‌های بی‌مبنای فضای مجازی و رسانه‌های ارتباطی.
• اتخاذ سیاست‌هایی که کرامت فردی، حریم خصوصی، و سبک زندگی متنوع شهروندان را محترم شمارد.
• حمایت از آموزش هویت ملی، تاریخی، و فرهنگی ایران‌زمین در برنامه‌های آموزشی رسمی، در کنار سایر آموزه‌های اعتقادی و اخلاقی.

۳. برنامه‌ریزی اقتصادی با در نظر گرفتن پیامدهای روانی معیشت


• طراحی بسته‌های معیشتی و حمایت هدفمند از اقشار فرودست در مناطق آسیب‌دیده.
• بازنگری در سیاست‌های مالیاتی و تعدیل فشارهای اقتصادی بر طبقه‌ی متوسط و کم‌درآمد.
• تقویت برنامه‌های رفاه اجتماعی با پیوند آن‌ها به خدمات روانی-اجتماعی بازتوانی‌بخش.


۴. تقویت گفتمان همبستگی و هویت ملی


• بازبینی سیاست‌های کلان خارجی بر اساس پذیرش تحولات منظومه ارزشی جامعه ایرانی
• حمایت از روایت‌های فراگیر ملی مبتنی بر وحدت در عین تکثر، فارغ از مرزبندی‌های قومی، مذهبی یا ایدئولوژیک.
• تقویت نقش رسانه‌های عمومی و مجازی در بازسازی امید اجتماعی و انسجام ملی.
• ترویج زبان گفت‌و‌گوی همدلانه و فراگیر در سطوح رسمی، مبتنی بر پذیرش تنوع اقوام، باورها، و سبک‌های زندگی ایرانیان (مانند اقدام به‌جا در خصوص عدم اجرای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب).

۵. گشودن فضا برای مشارکت مدنی و گفت‌و‌گوی اجتماعی


• تسهیل حضور تشکل‌های علمی، فرهنگی و مدنی در طراحی سیاست‌های بازسازی اجتماعی.
• حمایت از گفت‌و‌گوهای بین‌نسلی، بین‌فرهنگی، و میان‌نهادی با هدف کاهش شکاف‌های اجتماعی.
• تقویت آزادی بیان و فضای نقد سازنده در چارچوب قانون.

◼️ ادامه‌ی نامه در صفحه‌ی بعد...

#اطلاع‌رسانی
📨 نامه به رییس‌جمهور. صفحه‌ی دوم

جناب آقای رییس‌جمهور


در جریان دوازده روز جنگ اخیر، جرقه‌های همدلی به شعله‌های گرم همبستگی تبدیل شد. از زاویه‌ای تخصصی یادآوری می‌نماییم مبادا این وضعیت، باعث خوش‌گمانی بی‌مورد، و چشم پوشیدن بر مسوولیت‌های دوچندان حکمرانان گردد. آتش‌بس، نه به تمامی پایان بحران است و نه به‌کمال آغاز آرامش. انرژی روانی تولید شده در جریان بحران که جلوه‌های میهن‌دوستی و دفاع از جغرافیا و تاریخ و نام ایران یافت، اگر در فضای پس از جنگ، پاسخی متناسب از جنس فهم، مراقبت، و افق‌بخشی نگیرد و جامعه، حاکمیت را نه در کار بازسازی آینده، که در عزم تکرار گذشته بیابد، به ناامیدی انفجاری مبدل می‌شود.

انجمن علمی روان‌پزشکان ایران آمادگی دارد به‌عنوان نهاد تخصصی، در کنار سایر انجمن‌ها و نهادهای مرتبط، در فرآیند تدوین و اجرای سیاست‌های سلامت روانی-اجتماعی، به مسئولان کشور یاری رساند.

با احترام و امید به آینده‌ای بهتر برای ایران و ایرانیان

دکتر سید وحید شریعت
رئیس انجمن علمی روان‌پزشکان ایران
نهم تیرماه ۱۴۰۴

#اطلاع‌رسانی
📨 مصوبات هیات مدیره

بازگشت تدریجی به فعالیت‌های معمول

هیات مدیره‌ی انجمن علمی روان‌پزشکان ایران روز پنجشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴، هفتاد و سومین جلسه‌ی خود را برگزار نمود.

در این جلسه دکتر سید وحید شریعت و دکتر محمدرضا شالبافان رییس و دبیر انجمن، گزارشی از فعالیت‌های انجمن شده در زمان بحران جنگ دوازده روزه برای همکاری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر سازمان‌ها برای تدوین راهنما برای آموزش عمومی، آموزش و توانمندسازی مشاوران و ارایه‌ی خدمات عرضه نمودند.‌

در این جلسه همچنین در مورد تداوم فعالیت‌های انجمن به‌ویژه برگزاری همایش سالیانه بحث و بررسی شد، و مقرر گردید با نظر کمیته‌ی همایش برای تمدید مهلت ارسال مقالات و سمپوزیوم‌ها اقدام لازم صورت پذیرد.

در این جلسه همچنین نتیجه‌ی انتخابات کمیته‌ی روان‌‌پزشکی اجتماعی که پنج‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ برگزار شده بود مورد تایید قرار گرفت. بر مبنای این انتخابات، دکتر حسن رفیعی و دکتر علی صادقی به ترتیب به عنوان رییس و دبیر کمیته‌ برگزیده شدند.

شایان ذکر است هفتاد و دومین جلسه‌ی هیات مدیره، روز ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ برگزار گردید که به دلیل پیش‌آمد جنگ، اطلاع‌رسانی آن ناممکن گردید.

#هیات_مدیره
📨 اخبار همایش چهل و یکم

تمدید مهلت ارسال چکیده سمپوزیوم، کارگاه و مقاله

کمیته‌ی همایش انجمن علمی روان‌پزشکان ایران در تاریخ ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴ تازه‌ترین جلسه‌ی خود را برگزار نمود.


در این جلسه دکتر محمد قدیری دبیر علمی همایش گزارشی از تعداد سمپوزیوم‌ها و مقالات دریافت شده ارائه نمود، و در مورد لزوم تمدید مهلت با توجه به جنگ اخیر تاکید کرد. در نهایت کمیته تصمیم گرفت مهلت ارسال چکیده‌ی سمپوزیوم، مقالات و کارگاه‌ها را تا پایان روز بیست و ششم تیرماه ۱۴۰۴ تمدید نماید.

#همایش
انجمن علمی روان‌پزشکان ایران pinned «📨 اخبار همایش چهل و یکم تمدید مهلت ارسال چکیده سمپوزیوم، کارگاه و مقاله کمیته‌ی همایش انجمن علمی روان‌پزشکان ایران در تاریخ ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴ تازه‌ترین جلسه‌ی خود را برگزار نمود. در این جلسه دکتر محمد قدیری دبیر علمی همایش گزارشی از تعداد سمپوزیوم‌ها و مقالات…»
تمدید مهلت ارسال چکیده سمپوزیوم، کارگاه و مقاله

کمیته‌ی همایش انجمن علمی روان‌پزشکان ایران، مهلت ارسال چکیده‌ی سمپوزیوم، مقالات و کارگاه‌ها را تا پایان روز بیست و ششم تیرماه ۱۴۰۴ تمدید نماید.

#همایش
📨 رونمایی

پوستر رسمی چهل و یکمین همایش سالیانه
انجمن علمی روان‌پزشکان ایران

۲۲ تا ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴
تهران. بیمارستان میلاد


#همایش
2025/07/08 20:25:40
Back to Top
HTML Embed Code: