Telegram Web Link
امروز یک مِی و روز جهانی کارگر است. این روز یادآور تلاش‌های کارگران برای تصویب حداقل حقوق، برای تصویب ساعات کار مشخص، برای تصویب سن قانونی برای کار و بسیاری چیزهای دیگر است که امروز همگی در حال نابودی‌اند.
کارگران و کودکان کار تبدیل به ابزاری شده‌اند که بی‌توجه به هر چیز از آنها کار می‌خواهند.
امروز روز جهانی کارگر است، کودکان نباید کار کنند، کارگران باید از حقوق انسانی خود برخوردار شوند.
امروز روز جهانی کارگر است...

@ISPVC_NGO
کودکان در استان سیستان و بلوچستان...

@ISPVC_NGO
این آمار تنها مربوط به مواردی است که رسانه‌ای شده‌اند.

🔴 در صورت مشاهده علائم هشداردهنده مربوط به خودکشی با شماره‌های زیر تماس بگیرید:
اورژانس اجتماعی: ۱۲۳، اورژانس شهری: ۱۱۵، صدای مشاور: ۱۴۸۰، اورژانس روان‌پزشکی تهران: ۴۴۵۰۸۲۰۰ و اورژانس دانش‌آموزشی برای مشاوره رایگان مشکلات فردی و... : ۱۵۷۰.

@ISPVC_NGO
یکی از نشانه‌های نبود عدالت آموزشی، نرخ بالای ترک تحصیل کودکان است.

@ISPVC_NGO
بیایید امسال توجه آدم‌های بیشتری را به مسئله کار کودک جلب کنیم.
نظرتان درباره مبارزه با کار کودکان یا حقوق کودکان را روی یک کاغذ بنویسید، از آن عکس بگیرید و در صفحه شخصی خودتان منتشرش کنید.
می‌توانید دسته‌جمعی هم این کار را بکنید، مثلا در محل کار یا همراه با دوستان‌تان.
اگر دوست داشتید عکس‌ها را برای ما هم بفرستید تا منتشرشان کنیم.

@ISPVC_NGO
ماده پنج اساسنامه مدارس عشایری: «به‌منظور افزایش پوشش تحصیلی و جلوگیری از ترک تحصیلی دانش‌آموزان عشایر، به‌ویژه دانش‌آموزان دختر، وزارت آموزش‌وپرورش موظف است نسبت به ارائه فزون‌تر خدمات آموزشی و پرورشی مختلف در دوره‌های تحصیلی اول و دوم متوسطه، از قبیل تأمین وسیله رفت‌وآمد رایگان، راه‌اندازی خوابگاه‌های مرکزی، تأسیس مدارس شبانه‌روزی، آموزش‌های از راه دور و… اقدام کند».
این مصوبه به اجرا درنیامده است.
بدون عدالت آموزشی همیشه آنهایی که نیاز به کمک و همراهی بیشتری دارند اولین کسانی هستند که حذف می‌شوند.

@ISPVC_NGO
همه کودکان باید فرصت و امکان آشنایی ایمن با بخش‌های مختلف محیط زیست از خاک، آب، گیاهان، حشرات تا حیوانات و پرندگان را داشته باشند تا توان برقراری ارتباط با آنها را کسب کرده و احترام و دوستی با آنها را بیاموزند.
همه کودکان باید اطلاعات علمی و مستدل درباره محیط زیست را فرا بگیرند تا بتوانند به درستی محیط زیست‌شان را دوست داشته و از آن مراقبت کنند.

@ISPVC_NGO
امروز 12 ژوئن، 23 خرداد، روز جهانی مبارزه با کار کودکان است. همان طور که در پست‌های قبلی اشاره کردیم، وظیفه دولت‌هاست که با رعایت اصول پیمان‌نامه جهانی حقوق کودک، مبارزه با فقر و تبعیض، برقراری سیستم تامین و حمایت اجتماعی فراگیر و... کار کودک را از بین ببرند.
وظیفه ماست که به دنبال این خواسته باشیم و بر آن اصرار کنیم. و در این حین درباره واقعیات کار کودکان با دیگران صحبت کنیم، از تحصیل این کودکان و سازمان‌های غیردولتی فعال در این زمینه حمایت کنیم، رفتار درستی با آنها داشته باشیم و...

کار کودکان باید متوقف شود، چون کار کودکان فرصت کودکی کردن، رشد کردن، یاد گرفتن و ساختن آینده را از آنها می‌گیرد، این فرصت را از آینده یک جامعه می‌گیرد. کار کودکان باید، باید از بین برود.

@ISPVC_NGO
آینده برای جبران بعضی چیزها خیلی دیر است، یکی از آنها سوءتغذیه در کودکی و عوارض آن است.

@ISPVC_NGO
براساس تحقیقات بانک جهانی گرم شدن زمین و تغییرات اقلیمی اثرات ملموسی روی کاهش کیفیت یادگیری کودکان دارد. تغییرات اقلیمی باعث افزایش خشکسالی، سیل، موج گرما، آتش‌سوزی و... شده، در بروز همه‌گیری‌هایی مانند کرونا موثرند.

اما تغییرات اقلیمی خود به خود رخ نمی‌دهند، تصمیمات و رفتارهای دولت‌ها، حکومت‌ها و کمپانی‌های بزرگ عامل اصلی بروز این مشکلات هستند (البته که نباید مسئولیت فردی خودمان را در حفظ محیط زیست فراموش کنیم). مثلا همین حالا بخش‌های از جنگل‌های زاگرس دارند در آتش می‌سوزند و این مسئله خود به شدت گرفتن تغییرات اقلیمی در این سرزمین خواهد انجامید.

میزان افت یادگیری کودکان بر اثر این مسائل دقیقا مشخص نیست و به وضعیت خانواده، مدرسه و منطقه سکونت آنها وابسته است، اما براساس آزمایشی در گرم‌ترین شهرهای برزیل، یک دانش‌آموز متوسط در طول دوره تحصیلی خود بین بین ۰.۶۶ تا ۱.۵ سال یادگیری را در اثر بالا بودن دما از دست می‌دهد.
کودکان در برابر تمام این نابخردی‌ها بی‌دفاع هستند. آنها تاوان اشتباهات نسل‌های قبلی را می‌دهند.

با استفاده از یادداشت رضا امیدی در کانال سیاستگذاری اجتماعی

@ISPVC_NGO
پروژه جدیدی در راه است...

@ISPVC_NGO
به عنوان والدین، معلمان یا هر بزرگتر دیگری که با کودکان سر و کار داریم احتمالا ترجیح می‌دهیم کودک‌مان مطیع و گوش به فرمان ما باشد و هر چه که ما می‌گوییم را قبول کند. اما چنین کودکی نخواهد توانست شهروندی مسئول، پرسشگر و نقاد شود، نخواهد توانست از حقوق انسانی خودش و باقی آدم‌ها دفاع کند و... گرچه سخت است، اما باید به کودکان‌مان بیاموزیم که هیچ حرفی را بدون استدلال و شواهد درست قبول نکنند و مطیع هیچ چیزی نباشند.
شما هم موافقید؟

@ISPVC_NGO
طی چندین پست توضیح خواهیم داد که #میوه_یاری چرا شروع به کار کرده و می‌خواهد چکار کند.
برای دیدن این پست‌ها صفحه اینستاگرام میوه‌یاری را دنبال کنید.
Instagram.com/mive_yari

[براساس آمار دولتی چهارده و نیم میلیون کودک در ایران از سوءتغذیه رنج می‌برند.]

@ISPVC_NGO
2025/07/01 11:48:00
Back to Top
HTML Embed Code: