Telegram Web Link
هوش مصنوعی و ترور! تکنولوژی و ابزارهای جدید که صهیونیست جنایتکار از آن بهره می برد.

🔹«احد بنار» دکترای سیاستگذاری، پژوهشگر و مدرس دانشگاه:
🔹طی جنایت اخیر صهیونیست ها در حمله به کشور عزیزمان ایران، آنچه نیاز به تامل جدی و دقیق دارد، نحوه ترور و دقت عمل رژیم صهیونی در به نتیجه رساندن ترورها (ترورهای دقیق و برنامه ریزی شده) است. بی شک دقت ترورهای رژیم صهیونی و به شهادت رساندن مقامات ارشد نظامی و علمی کشور باید مورد توجه جدی و عمیق دستگاه های امنیتی قرار گیرد.
🔹آنچه به نظر می رسد که در برنامه ریزی نظام مند رژیم صهیونی در جهت ترورهای هدفمند اتفاق افتاده است، بهره گیری از هوش مصنوعی و ابزارهای آن در جهت جمع آوری و تحلیل اطلاعات و تصمیم گیری دقیق و بموقع بر اساس این اطلاعات است. احتمالا لاوندر ابزاری است که رژیم جنایتکار صهیونی از آن برای ترور مقامات نظامی و دانشمندان علمی کشورمان از آن بهره برده است.
🔹«لاوندر» (Lavender) یک سیستم پشتیبان تصمیم مبتنی بر هوش مصنوعی است که رژیم صهیونی از آن برای شناسایی و ترور افراد در غزه، لبنان و احتمالاً ایران استفاده کرده است. این سیستم توانایی تحلیل حجم بالایی از اطلاعات در مورد تعداد زیادی از افراد (میلیون‌ها نفر) را داشته و بر مبنای وابستگی افراد به یکدیگر و ارگان‌های نظامی، موقعیت افرادی را به عنوان هدف معرفی می‌کند. تفاوت این سیستم با سیستم دیگر مورد استفاده رژیم صهیونی به نام گاپسل (Gopsel) در این است که گاپسل صرفاً امکان معرفی ساختمان‌های هدف و مهم را داشت، در حالی که لاوندر افراد و موقعیت آنها را معرفی می‌کند.
🔹اولین بار در مقاله‌ای به قلم فردی به نام Brigadier General Y S اطلاعاتی در مورد قابلیت‌های این سیستم منتشر شد و بعداً تایید شد که این فرد عضوی از یگان نخبه ۸۲۰۰ رژیم صهیونی است.
🔹 بر اساس گزارشات موجود اعتبارسنجی نشده دقت این سیستم حدود ۹۰ درصد است. در واقع این دقت بیان‌گر آن است که از هر ۱۰ هدف معرفی شده یک هدف اشتباه است. هر چند که در مورد الگوریتم‌های یادگیری مورد استفاده اطلاعاتی منتشر نشده است، لکن اجمالا گزارش شده است که این سیستم بر اساس یک مدل احتمالی در مورد هدف مورد نظر کار می‌کند.
🔹معیارهای مورد استفاده برای شناسایی افراد در این ابزار شامل موارد ذیل است:
🔹۱. تعداد بار تغییر سیم‌کارت
🔹۲. الگوی ارتباطات
🔹۳. وابستگی به افراد شناسایی شده دیگر.
🔹این سیستم با تحلیل روابط وابستگی و ارتباطات موجود در اینترنت و شبکه ارتباطات سیار با دقت و سرعت خوبی افراد هدف را با هزینه به مراتب کمتر نسبت به الگوهای سنتی جاسوسی شناسایی می‌کند. بر اساس یکی از گزارشات موجود این سیستم بعضا در ۲۰ ثانیه نسبت به یک هدف مشخص اعلام نظر می‌کند.
🔹در این شرایط متخصصان و دانشمندان عزیز کشورمان و نهادها و دستگاه های امنیتی باید به سرعت با بهره‌گیری از ابزارهای مشابه (هوش مصنوعی) و البته رعایت اصول امنیتی سنتی، پاتک دقیق و مناسبی را برای این ابزار طراحی و بهره برداری نمایند.
🖥 @IT_Fouri
نهاد حفاظت از داده‌های آلمان خواستار حذف دیپ‌سیک از فروشگاه‌های اپل و گوگل شد

🔹نهاد نظارت بر داده‌های آلمان رسمی از اپل و گوگل خواسته اپ هوش مصنوعی دیپ‌سیک را به‌دلیل انتقال غیرقانونی داده از فروشگاه‌های اپلیکیشن حذف کنند. این مقام دولتی به اپل و گوگل اطلاع داده اپلیکیشن هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات کاربران را غیرقانونی به چین ارسال می‌کند؛ به همین دلیل باید از فروشگاه‌های اپلیکیشن این ۲ شرکت حذف شود.
🔹«مایک کمپ»، کمیسر حفاظت از داده‌ها و آزادی اطلاعات شهر برلین، به اپل و گوگل اعلام کرده اپلیکیشن دیپ‌سیک نتوانسته شواهد قانع‌کننده‌ای ارائه دهد که داده‌های کاربران مطابق با قوانین اتحادیه اروپا به‌درستی محافظت می‌شود. کمپ همچنین تأکید کرده مقامات چینی دسترسی گسترده‌ای به داده‌های شخصی کاربران در حوزه فعالیت شرکت‌های چینی دارند. ازاین‌رو، او از این ۲ غول فناوری خواسته گزارش را به‌دقت بررسی کنند و درنهایت تصمیم بگیرند آیا باید این اپلیکیشن را از فروشگاه‌های خود حذف کنند یا خیر.
🔹کمیسر شهر برلین گفته است دفتر حفاظت از داده‌های او پیشتر از شرکت دیپ‌سیک خواسته بود مطابق قوانین اتحادیه اروپا عمل کند و درصورت انتقال داده‌ها به خارج از اتحادیه اروپا، تمام الزامات قانونی را رعایت کند. در غیر این صورت، اپلیکیشن خود را از کشور حذف کند اما شرکت چینی این درخواست‌ها را نادیده گرفته و اقدامی نکرده است.
🖥 @IT_Fouri
😁3👍1
فرمت PNG پس از ۲۲ سال با پشتیبانی از HDR و انیمیشن به‌روزرسانی شد

🔹کنسرسیوم شبکه جهانی وب (W3C) به‌روزرسانی جدیدی برای فرمت PNG منتشر کرده که پشتیبانی از HDR و انیمیشن را به این فرمت تصویری پرطرفدار اضافه می‌کند.
🔹مشخصات اولیه فرمت PNG سال ۱۹۹۶ معرفی شد. سپس این فرمت در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ حالت رسمی به خود گرفت و برای کاربران اینترنتی منتشر شد. درحال‌حاضر حدود ۲۲ سال از آخرین به‌روزرسانی این فرمت می‌گذرد که در دنیای فناوری مدت ‎قابل‌توجهی است اما کنسرسیوم شبکه جهانی وب سرانجام پس از 2 دهه تصمیم به افزودن قابلیت‌های جدید به فرمت PNG گرفته است.
🔹به‌روزرسانی منتشرشده برای PNG حداقل ۳ قابلیت جدید را به این فرمت اضافه می‌کند، ازجمله پشتیبانی از تصاویر HDR، پشتیبانی از انیمیشن از طریق PNGهای متحرک (APNG) و امکان ذخیره‌سازی داده‌های Exif.
🖥 @IT_Fouri
👍7👎1
دلایل فروش بالای خودروهای برقی در ترکیه

🔹افزایش سالانه ۱۲۸ درصدی فروش خودروی برقی در ترکیه، باعث شده این کشور در میان خریداران خودرو برقی در کشورهای اروپایی بر رده چهارم بایستد.
🔹قیمت هر 1 لیتر بنزین در ترکیه به 50 لیره (یکصد و 10 هزار تومان) رسیده و در برخی استان‌ها به 52 لیره نیز می‌رسد. در نتیجه فردی که در شبانه روز، در حوزه داخل شهری، حتی 50 کیلومتر رانندگی کند، دست کم باید 250 لیره برای هزینه سوخت پرداخت کند و علاوه بر این، میزان مالیات سالانه و هزینه تعمیرات و خرید و تعویض قطعات نیز در ترکیه بسیار بالاست.
🔹در نتیجه فروش گرانترین بنزین جهان در ترکیه، با وجود مضرات و پیامدهای منفی فراوانی که برای اقتصاد این کشور به دنبال آورده، عملاً به دلیل و مشوقی برای استقبال از خودروهای برقی تبدیل شده است.
🔹درباره مزایای مالیاتی نیز باید گفت: خودروهای برقی در ترکیه از مزایای مالیاتی مانند مالیات ویژه مصرف و مالیات بر ارزش افزوده (MVT) برخوردارند.
🖥 @IT_Fouri
👍3
مایکروسافت عرضه آپدیت 25H2 ویندوز ۱۱ در پاییز امسال را تأیید کرد

🔹مایکروسافت رسماً تأیید کرده نسخه 25H2 ویندوز ۱۱ پاییز امسال منتشر خواهد شد. براساس گزارش‌ها، نسخه 25H2 ویندوز ۱۱ بر پایه همان پلتفرم و زیرساخت نسخه 24H2 ساخته شده؛ به همین دلیل، نصب آن بسیار سریع و شبیه آپدیت تجمیعی معمولی انجام می‌شود.
🔹برخلاف به‌روزرسانی نسخه 23H2 به 24H2 که نیاز به تعویض کامل فایل‌های سیستم داشت و زمان‌بر بود، ارتقا از 24H2 به 25H2 فقط چند دقیقه زمان می‌برد و بدون نصب مجدد فایل‌های سیستمی انجام می‌شود؛ کافی است فایل‌ها دانلود، نصب سپس با راه‌اندازی مجدد، سیستم به‌روز شود.
🔹مایکروسافت نخستین نسخه پیش‌نمایش Insider با برچسب 25H2 را نیز عرضه کرده است. مایکروسافت اعلام کرده به‌دلیل مشترک بودن پلتفرم نسخه‌های 24H2 و 25H2، امکان ارائه هم‌زمان به‌روزرسانی‌های امنیتی و برخی ویژگی‌های جدید برای هر ۲ نسخه فراهم است. البته ویژگی‌هایی که مختص 25H2 هستند، در نسخه 24H2 غیرفعال می‌مانند.
🖥 @IT_Fouri
مدیرعامل ارتباطات زیرساخت: تداوم محدودیت‌ها به شرکت ما و حملات DDoS مربوط نیست

🔹«بهزاد اکبری»، مدیرعامل ارتباطات زیرساخت، اعلام کرد تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و حملات DDoS ندارد.
🔹اکبری در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد، شایسته‌ است که مراجع مسئول درخصوص دلایل واقعی و طولانی‌ شدن این محدودیت‌ها شفاف‌سازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند.»
🔹او این پست را پس از آن منتشر کرد که کاربران زیادی در پاسخ به پست قبلی او درباره آمار حملات DDoS در روزهای جنگ، از قطع اینترنت دیتاسنترها انتقاد کرده بودند.
🔹باوجود کاهش برخی محدودیت‌ها در اینترنت کشور، همچنان اینترنت بسیاری از دیتاسنترها در کشور قطع است. علاوه‌براین، به‌رغم ادعای وزیر ارتباطات، گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد هنوز وضعیت دسترسی‌های ارتباطی به شرایط قبل بازنگشته و کماکان محدودیت‌های فراوانی در لایه‌های مختلف وجود دارد.
🖥 @IT_Fouri
👍6
مدیرعامل ارتباطات زیرساخت: تداوم محدودیت‌ها به شرکت ما و حملات DDoS مربوط نیست

🔹 مدیرعامل ارتباطات زیرساخت
🔹اکبری در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: «تداوم برخی محدودیت‌ها هیچ ارتباطی به شرکت ارتباطات زیرساخت و همچنین حملات DDoS ندارد، شایسته‌ است که مراجع مسئول درخصوص دلایل واقعی و طولانی‌ شدن این محدودیت‌ها شفاف‌سازی لازم را برای مردم انجام داده و پاسخگو باشند.»
🔹او این پست را پس از آن منتشر کرد که کاربران زیادی در پاسخ به پست قبلی او درباره آمار حملات DDoS در روزهای جنگ، از قطع اینترنت دیتاسنترها انتقاد کرده بودند.
🔹باوجود کاهش برخی محدودیت‌ها در اینترنت کشور، همچنان اینترنت بسیاری از دیتاسنترها در کشور قطع است. علاوه‌براین، به‌رغم ادعای وزیر ارتباطات، گزارش‌های کاربران نشان می‌دهد هنوز وضعیت دسترسی‌های ارتباطی به شرایط قبل بازنگشته و کماکان محدودیت‌های فراوانی در لایه‌های مختلف وجود دارد./اعتماد
🖥 @IT_Fouri
👍15👎1
اتفاقی عجیب در روزهای حملات اسرائیل/داغ کردن گوشی موبایل و افزایش مصرف باتری

🔹کاربران فضای مجازی در تجربه مشابهی اطلاع دادند که طی روزهای اخیر تلفن همراه‌شان با افزایش حرارت و مصرف باتری همراه بوده
🔹این روند احتمالا از نشان از درگیرشدن پردازشگر گوشی یا GPS توسط عامل بیرونی یا بدافزار دارد که هنوز هدف از این اقدام مشخص نیست.
🖥 @IT_Fouri
👎21👍8
تلویزیون جدید سامسونگ با پوشش ضدانعکاس؛ پایانی بر بازتاب نورهای مزاحم

🔹سامسونگ از تلویزیون پرچمدار جدید خود، مدل S95F، رونمایی کرد. این تلویزیون از فناوری QD-OLED بهره می‌برد و مهم‌ترین ویژگی آن، پوشش ضدبازتاب Glare Free 2.0 است که بازتاب نور محیط را به حداقل می‌رساند و عمق رنگ مشکی را افزایش می‌دهد.
🔹این مدل در چهار سایز ۵۵، ۶۵، ۷۷ و ۸۳ اینچ عرضه می‌شود و از وضوح 4K با نرخ نوسازی ۱۶۵ هرتز پشتیبانی می‌کند. پردازنده نسل سوم NQ4 AI سامسونگ وظیفه پردازش و ارتقای کیفیت تصویر را بر عهده دارد.
🔹پشتیبانی از G-Sync، FreeSync و درگاه‌های HDMI 2.1، تلویزیون S95F را به گزینه‌ای قدرتمند برای گیمرها تبدیل می‌کند. قیمت این محصول از ۲٬۲۰۰ دلار برای مدل پایه ۵۵ اینچی آغاز می‌شود.
🖥 @IT_Fouri
👍8
بهترین ساعت هوشمند شیائومی [تیر ۱۴۰۴]

🔹شیائومی با ساعت‌های هوشمند جدید خود، مستقیماً اپل و سامسونگ را هدف گرفته و حتی با قابلیت تعویض فریم، قواعد بازی را تغییر داده است.
🔹این ساعت‌ها امکاناتی نزدیک به پرچم‌دارها را با قیمتی رقابتی ارائه می‌کنند و از پایش کامل سلامتی تا طراحی‌های کلاسیک و پریمیوم را پوشش می‌دهند. اما کدام مدل برای بودجه و نیاز شما بهترین انتخاب است؟
🖥 @IT_Fouri
👍4👎1
هشدار رسمی آلمان به اپل و گوگل: دیپ سیک را حذف کنید!

🔹کمیسر حفاظت داده‌های آلمان با ارسال نامه‌ای رسمی به اپل و گوگل خواستار حذف اپلیکیشن چینی «DeepSeek» از اپ‌استورها شد.
🔹دلیل این اقدام، انتقال غیرقانونی داده‌های کاربران آلمانی به چین و نقض قوانین سخت‌گیرانه حریم خصوصی اروپا عنوان شده است.
🔹 طبق بیانیه رسمی، دیپ سیک نتوانسته ثابت کند که اطلاعات کاربران آلمانی در چین، همان سطح حفاظت داده‌ها را دارند که در اتحادیه اروپا الزامی است. این هشدار پس از آن صادر شد که آلمان پیش‌تر به این شرکت فرصت داده بود داوطلبانه بازار را ترک کند.
🔹 این اقدام در ادامه موجی از ممنوعیت‌هاست؛ ایتالیا، هلند، تایوان، کره‌جنوبی و استرالیا نیز استفاده از دیپ سیک را محدود یا ممنوع کرده‌اند.
🔹در آمریکا هم قانون‌گذاران به دنبال مسدودسازی استفاده از هوش مصنوعی‌های چینی در نهادهای دولتی هستند.
🖥 @IT_Fouri
😁15👎4👍2
گوگل اپلیکیشن هوش مصنوعی Doppl را برای پرو مجازی لباس معرفی کرد

🔹گوگل به‌تازگی اپلیکیشن جدیدی به نام Doppl معرفی کرده است. کاربران به کمک آن می‌توانند لباس‌های مختلف را مجازی و با استفاده از فناوری هوش مصنوعی روی بدن خود مشاهده و پرو کنند.
🔹این اپ آزمایشی که با استفاده از هوش مصنوعی طراحی شده، هم‌اکنون برای سیستم‌عامل‌های iOS و Android و فقط در ایالات متحده در دسترس است. Doppl به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از تصویر تمام‌قد از خود، استایل‌های گوناگون را دیجیتال امتحان کنند و حتی ویدیویی مبتنی‌بر هوش مصنوعی از خود با لباس انتخابی بسازند.
🔹نحوه عملکرد Doppl به این صورت است که کاربر ابتدا عکس تمام‌قد از خودش آپلود می‌کند. سپس می‌تواند تصاویری از لباس‌ها، چه از فروشگاه‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، یا حتی لباس تن دوستانش را انتخاب و روی نسخه مجازی خود امتحان کند. پس از انتخاب لباس، اپ تصویری می‌سازد که نشان می‌دهد لباس موردنظر بر تن کاربر چطور است
🖥 @IT_Fouri
سید ستار هاشمی: مردم ایران از یک پیچ سخت عبور کرد

🔹سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات در جلسه فوق‌العاده شورای معاونان گفت: به لطف خدا و تدبیر ویژه مقام معظم رهبری نظام جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران از یک پیچ سخت عبور کرد.
🔹خوشبختانه و با تدبیری که صورت گرفت، در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه‌های تابعه نیز در تمام مدت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و علی رغم شرایط خاص و محدویت‌های ایجاد شده، فعالیت‌ها متوقف نشد که جای تقدیر دارد.
🖥 @IT_Fouri
👎45👍5😁5
ناپایداری در اتصال به اینترنت و فیلتر مجدد واتساپ

🔹با گذشت چندین روز از بازگشت اینترنت به حالت عادی، کاربران از مناطق مختلف کشور همچنان از تداوم اختلال و کاهش سرعت اینترنت، عدم امکان اتصال به VPNها و فیلتر مجدد پیام‌رسان واتساپ خبر می‌دهند./سیتنا
🖥 @IT_Fouri
👍67👎2
اعمال سیاست دسترسی به اینترنت تفکیک‌شده؟!

🔹ناپایداری در اتصال به ‎اینترنت پس از رفع محدودیت ها حاکی از اعمال سیاست دسترسی تدریجی و منطقه‌ای است؛ اینکه کاربران ‎اینترنت ثابت از سرعت بهتر و اختلال کمتری در مقایسه با کاربران ‎اینترنت همراه برخوردارند./‎سیتنا
🖥 @IT_Fouri
👎33👍6😁2
سونی از سنسور دوربین ۵۰ مگاپیکسلی LYT‑828 با دامنه HDR چشمگیر رونمایی کرد

🔹کمپانی سونی به‌تازگی از جدیدترین سنسور تصویر CMOS خود با نام LYT‑828 رونمایی کرده است. این سنسور جدید ۵۰ مگاپیکسلی برای گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار طراحی شده و با گسترش قابل‌توجه دامنه دینامیکی و بهبود کیفیت تصویر در محیط‌های پرنور و کم‌نور می‌تواند تجربه عکاسی طبیعی‌تری در اختیار کاربر بگذارد.
🔹سنسور LYT-828 که جانشین مدل LYT-818 معرفی شده، سنسوری CMOS پشته‌ای از نوع ۱/۱.۲۸ اینچ (قطر ۱۲.۴۹ میلی‌متر) با وضوح ۵۰ مگاپیکسل است. کاربرد اصلی این سنسور در ماژول‌های دوربین اصلی و فرعی گوشی‌های هوشمند خواهد بود.
🔹نکته‌ای که این سنسور را از سایر رقبا و دیگر محصولات سونی متمایز می‌کند، فناوری جدید Hybrid Frame-HDR (HF-HDR) است. این فناوری ترکیبی از HDR تک‌فریمی با استفاده از Dual Conversion Gain و HDR چند فریمی است که در آن فریم‌های با نوردهی کوتاه با داده‌های DCG در مرحله پردازش پس از ثبت تصویر ادغام می‌شوند.
🖥 @IT_Fouri
👍6
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 تصاویری از بازی فوتبال میان ربات‌های خودران با هوش مصنوعی در پکن

🔹 چنگ هائو بناینگذار و مدیرعامل بوستر رباتیکز می‌گوید در آینده به دنبال برگزاری و نمایش بازی فوتبال میان انسان و ربات‌ها است. او هدف این کار را ایجاد اعتماد عمومی نسبت به امن بودن ربات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی عنوان کرد.
🖥 @IT_Fouri
👍3😁2
مشخصات و تصاویر ناتینگ هدفون ۱ پیش از رونمایی رسمی لو رفت

🔹شرکت ناتینگ در نظر دارد نخستین هدفون دورگوشی خود را با نام ناتینگ هدفون ۱ اول ژوئیه (۱۰ تیر) هم‌زمان با رونمایی از گوشی ناتینگ فون ۳ معرفی کند.
🔹این هدفون از درایورهای ۴۰ میلی‌متری بهره می‌برد که با همکاری برند بریتانیایی KEF تنظیم شده است. وزن دستگاه ۳۲۹ گرم است و درصورت غیرفعال بودن قابلیت حذف نویز فعال (ANC)، شارژدهی باتری تا ۸۰ ساعت می‌رسد. در حالت فعال بودن ANC، این میزان به حدود ۳۵ ساعت کاهش می‌یابد.
🔹در زمینه کیفیت صدا، ناتینگ از درایورهای ۴۰ میلی‌متری استفاده کرده و برای ارائه صدایی بهینه، با KEF همکاری کرده است. KEF برند معتبر بریتانیایی در تولید تجهیزات صوتی سطح بالاست و تمرکز آن بر تولید اسپیکر، ساب‌ووفر و هدفون است. علاوه‌بر اینها، ناتینگ اعلام کرده درصورت استفاده از کدک AAC، عمر باتری با ANC خاموش ۸۰ ساعت و با ANC روشن ۳۵ ساعت خواهد بود اما درصورت استفاده از کدک LDAC، این اعداد به ۵۴ ساعت (با ANC خاموش) و ۳۰ ساعت (با ANC روشن) تغییر می‌کند.
🖥 @IT_Fouri
2025/07/10 15:54:50
Back to Top
HTML Embed Code: