هدف برگزاری کنفرانس اصفهان معرفی واقعیت علم و فناوری هسته‌ای ایران است

🔹رئیس سازمان انرژی اتمی: اگرچه فشار نظام سلطه و استکباری فعال است تا اجازه معرفی شدن واقعیت برنامه هسته‎ای ایران را ندهد، با این وجود تحولات بسیار خوب بوده است.
🔹در نخستین روز برکزاری کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای شاهد استقبال بسیار خوب شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی هستیم و شخصیت‌های با دانش و قابل اعتماد از کشور‌های مختلف در این کنفرانس حضور دارند.
🔹 هدف مهم‌ برگزاری این کنفرانس معرفی واقعیت علم و فناوری هسته‌ای ایران است.
🔹 قصد داریم به دنیا اعلام کنیم که برای مشارکت با دیگر کشورها در زمینه هسته‌ای آمادگی داریم.
🖥 @IT_Fouri
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وارد ایران شد

🔹رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز دوشنبه 18 اردیبهشت ماه 1403 وارد ایران شد و مورد استقبال بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران قرار گرفت.
🔹در این سفر رافائل گروسی قرار است ضمن دیدار با مسوولان کشور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، در نخستین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای که هم اکنون در شهر اصفهان در حال برگزاری است، حضور یابد.
🖥 @IT_Fouri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مکالمه وزیر خارجه آمریکا با میت رامنی سیاستمدار جمهوریخواه

🔹میت رامنی از بلینکن می‌پرسد: چرا اسرائیلی‌ها که همیشه در تبلیغات قوی بودند اینقدر افتضاح عمل کردند؟ همه بجای اینکه سر حماس فریاد بزنند، سر اسرائیل فریاد می‌زنند.
🔹بلینکن: مشکل از شبکه‌های اجتماعی است. مردم را با تصاویر احساساتی می‌کنند.
🔹رامنی: خوب شد که تیک‌تاک را ممنوع کردیم.
🖥 @IT_Fouri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 عظمت استارشیپ در برابر انسان

🔹استارشیپ با ارتفاع ١٢١ متری خود بزرگ‌ترین و قدرتمندترین فضاپیمایی است که تاکنون پرواز کرده است و ایلان ماسک قصد دارد با این فضاپیما سفر به مریخ را ممکن کند.
🖥 @IT_Fouri
رییس انجمن هسته‌ای ایران: فناوری هسته ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده/ کشور ما ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد

🔹 جواد کریمی ثابت، رییس انجمن هسته‌ای ایران در ۳۰امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت:
🔹خیرمقدم و خوش آمد گویی اسلامی استاندار مدیران صنعت معاونان سازمان و مردم اصفهان
🔹دنیای امروز با چالش های بسیار بزرگی روبه رو است. شاید هیچ زمانی مثل امروز دچار چالش خودساخته است و خودش درگیر بوده است تا الان نبوده است. چالش هایی مثل محیط زیست، تغییرات اقلیمی و بحث اسیدی شدن آب اقیانوس ها و دیگر ابر چالش ها و موضوعاتی مل امنیت انرژی و امنیت تامین غذا، آب و موضوعاتی که مستقیما به حیات بشری ربط دارد، چالش هایی که الان در سطح جهان روبه رو هستند.
🔹اندیشمندان معتقدند پاسخ به آنی چالش ها یک پاسخ جهانی است. چالش های جهانی پاسخ های جهانی نیاز دارد و کنفرانس ها و نشست های بین المللی بستری مناسب برای طرح چنین موضوعات و یافتن راه حل هایی برای این موضوعات است.
🔹بدون شک فناوری هسته ای یکی از فناوری های کاملا اثبات شده است که می تواند خیلی خوب و خیلی دقیق به برخی از این چالش ها پاسخ بدهد. الان تمامی کشورهایی که درگیر این توسعه فناوری هستند بعد از این نشست کوپ ۲۸ یعنی جهان دوباره با سرعت بیشتری هسته ای می شود.
🔹بیانیه آخر این نشست اگر خلاصه آن را بگویم تا ۲۰۵۰ تولید برق هسته ای را سه برابر کرده است. یعنی در بیست و پنج سال آینده و این نویدبخش آن است که دنیا از مزایا و شرایط بهتری می تواند با استفاده از این فناوری مواجه شود.
🔹انجمن هسته ای ایران در چارچوب دکترین جمهوری اسلامی ایران که اشاره دارد فناوری صلح آمیز هسته ای برای همه سلاح هسته ای برای هیچکس و با شعار فناوری هسته ای برای توسعه پایدار این همایش و این کنفرانس را برنامه ریزی و در حال اجراست.
🔹من فکر می کنم همه دوستان اذعان می کنند که رشد و توسعه نیازمند نگاه به نیازهای نسل آینده هم هست. همین بحث پایدار و توسعه پایدار که به آن اشاره می شود.
🔹می دانیم که بیش از نیمی از اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار فناوری هسته ای می تواند آنها را تسهیل کند و دسترسی را امکان پذیر کند.
🔹در همین راستا کشور ما ۲۰ هزار مگاوات برق را در دستور کار دارد و در این برنامه ها و کنفرانس ها در این راستاست. نگاه مسئولان ایران به مسائل محیط زیست و رشد اقتصادی کشور همه باعث شده که تمرکز روی فناوری هسته ای و ۲۰ هزار مگاوات جدی باشد.
🔹این کنفرانس در ۱۶ پنل و۱۳ محور کارش را آغاز کرده و واقعیت این است که با ارایه مقالات و مطالبی که عرضه می شود می توانیم این نکته را اذعان کنیم که فناوری هسته ای در کشور ما به یک بلوغ رسیده است و انی بلوغ را می توانیم در ارایه مقالات و سخنرانی ها و نمایشگاه ها مشاهده کنیم.
🔹برگزاری این کنفرانس بدون حمایت ریاست محترم سازمان و همکاران سازمان مقدور نبود. ایده این کنفرانس توسط مهندس اسلامی و در چارچوب سیاست های سازمان با عنوان درهای باز و نوآوری باز عنوان شد و به خوبی محقق شد. امیدوارم همه همکارانم که در این کنفرانس شرکت کردند بتوانند فضای مناسبی را داشته باشند که تبادل نظر کنند، از آخرین دستاوردهایی که در حال انجام است در صنعت هسته ای آگاه شوند ./ جماران
🖥 @IT_Fouri
اولین دستگاه 6G دنیا با سرعت اینترنت ۲۰ برابر بیشتر از دستگاه‌های 5G آزمایش شد

🔹 یک کنسرسیوم ژاپنی نمونه‌ی اولیه‌ی دستگاه 6G را معرفی کرد. دستگاه موردبحث می‌تواند داده‌ها را با سرعت ۱۰۰ گیگابیت‌بر‌ثانیه منتقل کند و مسافت بیش از ۱۰۰ متر را پوشش دهد. این سرعت ۲۰ برابر سریع‌تر از سرعتی است که 5G ارائه می‌دهد.
🔹 نمونه اولیه‌ی 6G حاصل همکاری شرکت‌های پیشرو مخابراتی ژاپن از جمله DOCOMO، شرکت NTT، شرکت NEC و فوجیتسو است.
🔹 سرعت‌های به‌دست‌آمده در این آزمایش بسیار چشمگیر هستند، اما عملیات انجام‌شده در حد یک آزمایش بوده است و خبری از شبکه‌ی تجاری نیست و نباید انتظار داشت دستیابی به این سرعت با پایداری بالا در نمونه‌ی تجاری کار راحتی باشد.
🔹 استاندارد 5G حداکثر سرعت تئوری ۱۰ گیگابیت‌بر‌ثانیه را ارائه می‌دهد. بااین‌حال، سرعت دنیای واقعی به طور معمول بسیار کمتر است؛ به‌طور مثال، سرعت اینترنت 5G اپراتور T-Mobile در ایالات متحده به ۲۰۰ مگابیت‌بر‌ثانیه می‌رسد.
🔹 اولین دستگاه 6G دنیا رونمایی شد؛ ۲۰ برابر سریع‌تر از 5G
🖥 @IT_Fouri
تعرفه‌های جدید برقراری و تخلیه خط اینترنت تعیین شد؛ مهلت ۴۸ ساعته اپراتورها بعد از درخواست مشترک

🔹تعرفه جدید برقراری خط اینترنت ثابت، حداکثر ۹۰ هزار تومان و تخلیه آن حداکثر ۳۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین اپراتورها ۴۸ ساعت برای برقراری و تخلیه خط فرصت دارند.
🖥 @IT_Fouri
📱زندگی در غزه چگونه جریان دارد؟
https://www.instagram.com/mohem.news
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
محققان گوگل: هوش مصنوعی تخصصی Med-Gemini در زمینه پزشکی بهتر از GPT-4 عمل می‌کند

🔹محققان گوگل در مقاله‌ای به معرفی گروهی از مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی در زمینه مراقبت‌های بهداشتی به نام Med-Gemini پرداخته‌اند. این مدل‌ها هنوز در مرحله تحقیق و توسعه هستند، اما محققان ادعا می‌کنند که Med-Gemini از مدل‌های رقیب مانند GPT-4 بهتر عمل می‌کند.
🔹محققان برای افزایش دقت مدل‌های Med-Gemini، مهارت هر مدل را در زمینه خاصی افزایش داده‌اند و هر کدام در سناریو پزشکی خاصی مانند تجزیه‌وتحلیل تصویر رادیولوژی و پاتولوژی، تفسیر معاینات الکتروکاردیوگرام یا سنجش سوابق پزشکی طولانی بیمار کاربرد دارد.
🔹مدل‌های Med-Gemini براساس ١۴ بنچمارک مختلف پزشکی آزمایش شدند که طبق نتایج حاصله، از مدل GPT-4 بهتر عمل می‌کردند.
🔹جزئیات بیشتر
🖥 @IT_Fouri
💻لپ‌تاپ ویووبوک S 15 ایسوس مجهز به اسنپدراگون X قبل از معرفی، به‌نمایش گذاشته

🔹ایسوس جزئیاتی را درباره اولین لپ‌تاپ خود که از پردازنده اسنپدراگون ایکس بهره می‌برد، برملا کرد. لپ‌تاپ ویووبوک S 15 قرار است در تاریخ ٣١ اردیبهشت رسماً معرفی شود. اما حالا بخشی از اطلاعات آن توسط ایسوس منتشر شده است.
🔹ایسوس می‌گوید که این لپ‌تاپ قابلیت‌های هوش مصنوعی را براساس نیازها و ترجیح فردی کاربر ارائه می‌کند. لپ‌تاپ ویووبوک S 15 ایسوس صفحه نمایش OLED دارد و شماره مدل نسخه مجهز به اسنپدراگون ایکس الیت، S5507 است. نسخه مجهز به پردازنده Meteor Lake-H نیز با شماره مدل S5506 عرضه شده است.
🔹این لپ‌تاپ از نظر اندازه، بزرگ‌تر از دستگاه‌هایی مثل ThinkPad T14s نسل ۶، لپ‌تاپ سرفیس ۶ مایکروسافت و لپ‌تاپ‌های دیگری است که از پردازنده Meteor Lake-H استفاده می‌کنند.
🖥 @IT_Fouri
اپل همچنان بزرگ‌ترین فروشنده تبلت در جهان است

🔹اپل در سه‌ماهه اول ٢٠٢۴ بزرگ‌ترین فروشنده تبلت در جهان بود. در رتبه دوم نام سامسونگ و در رتبه سوم نام هواوی دیده می‌شود. شیائومی نیز رشد قابل‌توجهی داشته است.
🔹در مقایسه با سال ٢٠٢٣، میزان فروش اپل و سامسونگ در مقیاس سالانه نسبت به همین بازه زمانی در سال ٢٠٢٣ کاهش یافته است. بااین‌حال برندهای چینی توانستند فروش تبلت‌های خود را افزایش دهند.
🔹 اپل با فروش ۹.۹ میلیون آیپد و سهم بازار ۳۲ درصدی در رتبه اول قرار گرفت. در مقایسه با سه‌ماهه اول ۲۰۲۳، فروش iPad حدود ۸.۵ درصد کاهش یافت.
🔹 سامسونگ از نظر فروش تبلت در رتبه دوم جهانی قرار دارد. این شرکت ۶.۷ میلیون تبلت در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ فروخت و ۲۱.۷ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داد؛ البته این میزان فروش ۵.۸ درصد کمتر از سه ماهه اول ۲۰۲۳ است.
🖥 @IT_Fouri
مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

🔹غلامرضا شریعتی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی:
🔹خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می‌سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است.
🔹خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است. دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند.
🔹سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می‌بریم./ تسنیم
🖥 @IT_Fouri
مدیرعامل ElevenLabs واترمارک دیجیتالی را راه‌حل مقابله با دیپ‌فیک‌های صوتی می‌داند

🔹«متی استانیشفسکی» (Mati Staniszewski)، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار ElevenLabs، ضمن اشاره‌ به اینکه مقابله با سوءاستفاده‌گران یک بازی موش‌وگربه خواهد بود، می‌گوید که واترمارک دیجیتالی می‌تواند راه‌حلی برای کاهش دیپ‌فیک‌ها باشد.
🔹شرکت ElevenLabs که پس از راه‌اندازی نسخه بتا در سال ٢٠٢٣ به ارزش ١.١ میلیارد دلار رسید، از هوش مصنوعی برای تولید کلیپ‌های صوتی استفاده می‌کند. از ابزارهای این شرکت می‌توان برای تبدیل متن به گفتار، دوبله صدا به ٢٩ زبان و شبیه‌سازی صداها بهره برد.
🔹جزئیات بیشتر
🖥 @IT_Fouri
آمریکا از اعطای کمک ٢٨۵ میلیون دلاری برای توسعه دوقلوی دیجیتالی تراشه‌ها خبر داد

🔹دولت آمریکا می‌خواهد از طریق قانون CHIPS، از شرکت‌ها و تحقیقاتی که روی فناوری «دوقلوی دیجیتالی» برای نیمه‌رساناها کار می‌کنند به مقدار ٢٨۵ میلیون دلار حمایت مالی کند. دوقلوهای دیجیتالی، نمونه مجازی یک تراشه‌ فیزیکی را در دنیای واقعی شبیه‌سازی می‌کنند. این امر به محققان کمک می‌کند تا پردازنده‌های جدید را قبل از تولید، آزمایش و بررسی کنند.
🔹معاون وزیر بازرگانی آمریکا در یک نشست مطبوعاتی گفت که فناوری دوقلوی دیجیتالی می‌تواند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهد و امکانات بهتری را برای توسعه‌دهندگان فراهم کند. به گفته او، درحال‌حاضر، هیچ کشوری تا این اندازه روی این فناوری سرمایه‌گذاری نکرده است.
🔹جزئیات بیشتر
🖥 @IT_Fouri
۲۴ ساعت تا رونمایی آیپدهای ۲۰۲۴ اپل؛ هرآنچه از مراسم Let Loose انتظار داریم

🔹 چند ماهی است که شایعات مختلفی درباره‌ی آیپدهای اپل، مجیک کیبورد و اپل پنسل جدید به گوش می‌رسند؛ شایعاتی که احتمالاً در رویداد جدید اپل، به لباس واقعیت مزین خواهند شد.
🔹 بر اساس اطلاعیه‌ی رسمی اپل، این شرکت در تاریخ ۷ می ۲۰۲۴ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲) ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران، مراسم جدیدی با شعار Let Loose برگزار می‌کند. در آن رویداد قرار است شاهد رونمایی از آیپدهای جدید سری پرو و ایر باشیم.
🔹 آیپد پروهای جدید اپل احتمالاً با نمایشگر OLED معرفی می‌شوند و آیپد ایر برای اولین‌بار در دو سایز صفحه‌نمایش رونمایی خواهند شد.
🔹 در کنار آیپد، اپل پنسل ۲۰۲۴ و مجیک کیبورد ۲۰۲۴ دو محصول دیگر رویداد بهاره‌ی ۲۰۲۴ اپل خواهند بود.
🔹 ۲۴ ساعت تا رونمایی آیپدهای ۲۰۲۴ اپل؛ هرآنچه از مراسم Let Loose انتظار داریم
🖥 @IT_Fouri
🔋سامسونگ احتمالاً شارژدهی باتری گلکسی S25‌ را با هوش مصنوعی بهبود می‌بخشد

🔹 براساس اطلاعات فاش‌شده از طریق منابع آگاه بازار، ظاهراً گلکسی S25 با بهره‌مندی از تراشه جدید اگزینوس می‌تواند از ویژگی‌های پیشرفته‌تر مبتنی بر هوش مصنوعی بهره ببرد. گفته می‌شود این پرچمدار سامسونگ احتمالاً با ١٠ درصد بهبود شارژدهی باتری در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
🔹این شرکت ممکن است ظرفیت باتری فیزیکی را افزایش ندهد، اما راه‌حل‌های هوشمندانه‌تری مبتنی بر هوش مصنوعی را به‌کار گیرد که می‌تواند منجر به بهبود شارژدهی باتری دستگاه شود.
🖥 @IT_Fouri
🟪برخی مشخصات احتمالی شیائومی ١۵ پرو فاش شد

🔹یکی از منابع آگاه بازار اطلاعاتی در مورد پرچمدار بعدی شیائومی 15 پرو به‌اشتراک گذاشته است و می‌گوید این گوشی احتمالاً با نمایشگر میکرو خمیده 2K و دوربین تله‌فوتو پریسکوپ از راه می‌رسد.
🔹این منبع آگاه در مورد ابعاد نمایشگر این گوشی هوشمند منتشر نکرده است، اما اشاره می‌کند که احتمالاً ابعاد نمایشگر شیائومی ١۵ پرو با نسل قبلی تفاوت چندانی نخواهد داشت. انتظار می‌رود پنل پشتی شیائومی ١۵ پرو مجهز به ماژول دوربین مربعی‌شکل در سمت بالا چپ باشد. ظاهراً ماژول دوربین طراحی خوبی دارد.
🔹در پنل پشتی این موبایل ظاهراً ماژول دوربین سه‌گانه وجود خواهد داشت که شامل یک دوربین اصلی ۵٠ مگاپیکسلی در کنار دوربین تله‌فوتو پریسکوپ ۵٠ مگاپیکسلی ماکرو می‌شود. همچنین به‌نظر می‌رسد دوربین اصلی این موبایل در مقایسه با برخی مشخصات احتمالی شیائومی ١۴ پرو دارای دیافراگم بزرگ‌تری باشد.
🔹در مورد پردازنده سری ١۵ شیائومی، این خانواده احتمالاً با تراشه پرچمدار بعدی کوالکام یعنی اسنپدراگون ٨ نسل ۴ معرفی می‌شود.
🖥 @IT_Fouri
حضور مجازی در پارتی‌های شبانه لس‌آنجلس و سانفرانسیسکو

🔹،  خانه هکری "MISSION CONTROL" در سانفرانسیسکو اولین مهمانی هوش مصنوعی را برنامه‌ریزی کرد؛ ظاهر این مهمانی در ابتدا این گمان را تقویت می‌کند که مانند هر مهمانی دیگری است و تفاوت چندانی با گردهمایی‌های معمولی ندارد.
🔹بااین‌حال در همان زمانی که مهمانان در خصوص استارت‌آپ‌های خود در صفحات مجازی به چت کردن می‌پرداختند، نسخه هوش مصنوعی آن‌ها روی نمایشگری غول‌پیکر به نمایش درمی‌آمد و یک تابلوی امتیازات، محبوب‌ترین آواتارها را در طول شب بر اساس مکالماتی که انجام می‌شد، رتبه‌بندی می‌کرد و درحالی‌که ربات‌ها صحبت می‌کردند، انسان‌ها بیشتر مشاهده می‌کردند.
🖥 @IT_Fouri
2024/05/06 17:41:03
Back to Top
HTML Embed Code: