Telegram Web Link
🧨 ۵ روز مانده تا شروع ... ⁉️⁉️

🔍 دارای کارآموزی رایگان:
تعریف پروژه همراه با منتورینگ رایگان (۵۰ ساعت) برای ۷۰ نفر برتر دوره + ۵۰ نفر دیگر با هزینه

🔅 شروع دوره: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
📣 ظرفیت باقی‌مانده: کمتر از ۴۰ نفر

💭 برای کسب اطلاعات بیشتر از دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه آکادمی ژنتیک، به آیدی زیر پیام دهید:

🆔 @Genetics_academy

آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
🧑🏻‍🔬رد هوشمندانه سلول‌های سرطانی با ویروس آزمایشگاهی

🛡ویروس‌های آنکولوتیک(OV) مانند آدنوویروس، ویروس نیوکاسل و پاروویروس می‌توانند با فعال‌سازی سیستم ایمنی، به درمان تومورهای سرطانی کمک کنند. با این حال، این پاسخ ایمنی اغلب ناکافی و ناپایدار است. دانشمندان ویروس نیوکاسل اصلاح‌شده‌ای به نام NDV-GT را با استفاده از ژن 3GT، α1 خوک تولید کرده‌اند که باعث تحریک سیستم ایمنی برای رد بافت‌های توموری می‌شود.

🐒در یک مطالعه، رسوب کمپلمان‌های فعال‌شده C3b و C4b در بافت‌های توموری میمون‌های مبتلا به کارسینومای هپاتوسلولار (HCC) که با NDV-GT درمان شده بودند، شناسایی شد. نتایج نشان داد این کمپلمان‌ها تنها در گروه درمانی رسوب کرده‌اند و این امر بیانگر نقش کلیدی کمپلمان در رد سریع (Hyperacute) تومورها است.

🌪ویروس NDV-GT مستقیماً سلول‌های تومور را لیز می‌کند، رگ‌های خونی داخل تومور را از بین می‌برد و αGal را رمزگذاری می‌کند. این فرآیند رد ایمنی و تشکیل ترومبوز را تقویت کرده و با کاهش سرکوب ایمنی در تومور، سیستم ایمنی را فعال‌تر می‌کند.

✍🏻 مترجم: سما سلطانی
📥 منبع: Cell

✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
🔥103👍2
اگر دوره جامع بیوانفورماتیک را با دوره‌های بین‌المللی مشابه مقایسه کنیم ... 🧐

💻 کورسرا یکی از بزرگترین پلتفرم‌های آموزشی بین‌المللی است که در آن هزاران دوره وجود دارد. در این‌پست به مقایسه دوره جامع بیوانفورماتیک اتحاد زیست‌شناسان با دوره‌های بیوانفورماتیک موجود در کورسرا پرداختیم و آن‌ها را از نظر جامع بودن، میزان هزینه و داشتن کاراموزی رایگان و…بررسی کردیم.

دوره جامع بیوانفورماتیک، با رویکردی نوین، علاوه‌بر اینکه شما را با مفاهیم پایه تا پیشرفته آشنا می‌کند، فرصت کارآموزی رایگان را هم برای شرکت‌کنندگان برتر فراهم خواهد کرد. 🌱🔬


💬 برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در دوره جامع بیوانفورماتیک، به آیدی زیر پیام بدهید:

🆔 @Genetics_academy

آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
👍1🔥1
چرا وقتی گرسنه‌ایم، عصبانی می‌شویم؟

🍴اگر وقتی گرسنه هستید، دچار پرخاشگری می‌شوید، باید بدانید که این واکنش طبیعی است. در این حالت، افت گلوکز خون باعث می‌شود کارهای ساده دشوار به نظر برسند و تمرکز کاهش یابد.

یکی از عوامل این پدیده، مربوط به نورپپتید Y (Neuropeptide Y) است که زمان گرسنگی ترشح می‌شود. این ماده یکی از محصولات ژن‌هایی است که هم گرسنگی و هم عصبانیت را کنترل می‌کنند. نورپپتید Y به گیرنده‌های مغزی مانند گیرنده‌ی Y1 متصل می‌شود و رفتارهای مرتبط با غذا خوردن و پرخاشگری را تحریک می‌کند.

🧠نورپپتید Y و گیرنده Y1 علاوه بر گرسنگی، می‌توانند شدت عصبانیت را نیز کنترل کنند. افرادی که سطح بالای نورپپتید Y در بدن خود دارند، بیشتر مستعد واکنش‌های تهاجمی هستند.

😡این واکنش گرسنگی و عصبانیت، یکی از مکانیسم‌های بقاست که در انسان و حیوانات دیده می‌شود. اگر قرار بود حیوان گرسنه عصبانی نشود و اجازه دهد دیگران قبل از او غذا بخورند، می‌مرد. بنابراین، ممکن است عصبانی شدن تنها راه برای به دست آوردن یک وعده غذایی باشد!

✍🏻مترجم: صبا قیدارپور
📥منبع: Pubmed Howitworks


✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍2513😁3🔥2😭2
آشنایی با سگ‌هایی که برای تشخیص سرطان روده آموزش می‌بینند!

🦮مؤسسه‌ای مطالعه‌ای را آغاز کرده تا به سگ‌ها آموزش دهد که چگونه تومورها را با بوییدن نمونه‌ ادرار بیماران در بیمارستان‌ها شناسایی کنند.

🔬این مؤسسه امیدوار است که سگ‌ها بتوانند سرطان روده را در مراحل اولیه شناسایی کنند؛ اقدامی که می‌تواند به بهبود نتایج درمانی و نجات انسان‌ها منجر شود.

🧫برنامه آموزشی اولیه شامل تقویت حس بویایی از طریق یک بازی است که در آن سگ‌ها باید یک بیماری خاص را در گلدان‌های حاوی نمونه ادرار تشخیص دهند. نمونه‌ها کوچکتر می‌شوند و در نهایت، سگ‌ها باید بیاموزند که بیماری‌ها را در نمونه‌های ادرار بیمارانی که مبتلا به سایر بیماری‌ها نیز هستند شناسایی کنند.

🪴در مرحله جدید آموزش، گلدان‌هایی حاوی نمونه از بیمارستان‌ها روی پایه‌های فلزی قرار می‌گیرند. هر بار که سگ‌ها به بوی خاصی اشاره می‌کنند، این عمل ثبت می‌شود و سگ‌ها با استفاده از یک علامت، مانند ایستادن، به انسان‌ها اطلاع می‌دهند که سرطان را تشخیص داده‌اند.

✍🏻مترجم: گلشاد دانشدوست
🖋ویراستار: فاطمه محمدی آذر
📥منبع: New York Post


✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍106🤯3🤩2😱1
‼️ هوش مصنوعی می‌تواند طی ۴۸ ساعت، واکسن سرطان بسازد!

اخیراً در کنفرانسی مطبوعاتی در کاخ سفید، از پروژه‌ی Stargate رونمایی شد.

🎗️ این پیشرفت، امیدهای تازه‌ای را برای درمان مؤثرتر سرطان و کاهش زمان واکنش به بیماری‌های پیچیده ایجاد می‌کند.

🔍 در این پست، درباره این دستاورد، بیشتر بخوانید.


اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🤩7👍5🤯1
#معرفی_فیلم 🎬

🎞 سریال "Biohackers"

🔬 داستان این سریال درباره یک دانشجوی پزشکی به نام "میا" است که به دانشگاهی در آلمان می‌رود تا در رشته بیوتکنولوژی تحصیل کند. او به دنبال کشف حقیقتی درباره مرگ برادرش است که به طور ناگهانی و مشکوکی درگذشته.

در دانشگاه، میا با گروهی از دانشجویان و محققان آشنا می‌شود که در زمینه بیوتکنولوژی کار می‌کنند. او به تدریج متوجه می‌شود که برخی از این افراد در پروژه‌های غیرقانونی و خطرناک مشغول به کار هستند. سریال به بررسی مسائل اخلاقی مرتبط با علم، آزمایش‌های غیرمجاز و عواقب ناشی از دستکاری‌های ژنتیکی می‌پردازد.🧬


✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍1811🔥4🤩3
برنامه کلاسی بیوانفورماتیک.pdf
10.8 MB
🗓 تقویم آموزشی طرح جامع آموزش بیوانفورماتیک؛ از صفر تا تسلط
بخش اول: آموزش بیوانفورماتیک مقدماتی


🔔 شروع کلاس‌ها: شنبه ۱۳بهمن ۱۴۰۳


📌 اگر هنوز موفق به ثبت‌نام و شرکت در دوره، با بیشترین میزان تخفیف نشده‌اید، به آیدی زیر پیام دهید:

🆔 @Genetics_academy

✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران 🌱
1
ثبت روند پیری در سطح سلولی با مطالعه موش‌ها🐁

🔬با افزایش سن ماهیچه‌ها، سلول‌های آن‌ها توانایی بازسازی و التیام پس از آسیب را از دست می‌دهند. آیا کاهش بازسازی که در ماهیچه‌های قدیمی مشاهده می‌شود، ناشی از تغییرات سلول‌های بنیادی است که خود فرآیند ترمیم را هدایت می‌کنند یا به دلیل تغییر در نحوه آموزش آن‌ها توسط انواع دیگر سلول‌ها است؟

🐁محققان 29 نوع سلول را شناسایی کردند، از جمله سلول‌های ایمنی که تفاوت‌هایی را در فراوانی و زمان واکنش بین گروه‌های سنی نشان می‌دهند و سلول‌های بنیادی ماهیچه‌ای که در جوانی تجدید می‌شوند اما با افزایش سن ماهیچه‌ها از بین می‌روند.

🐁بسیاری از سلول‌های ایمنی، که هماهنگ‌کننده ترمیم بافت هستند، در زمان نامناسبی ظاهر می‌شوند. محققان از یک لیست موجود از ژن‌ها برای امتیاز دادن به وضعیت پیری سلول و سپس برای ارزیابی پیری در طول سن و زمان بازسازی استفاده کردند.

🔬این مطالعه درک بهتری از چگونگی القای پیری ارائه می‌دهد که می‌تواند به تولید داروهایی که سلول‌های پیر را هدف قرار می‌دهند، کمک کند.

✍🏻مترجم: سلوا هاشمی
📥منبع:
ScienceDaily

✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍73😱1
«کدهای پنهان احساسات»
مکانیسم ژنتیکی که احساسات را به تغییرات رفتاری پیوند می‌دهد!!

💻 محققان دانشگاه پزشکی کارولینای جنوبی در یک دستاورد علمی جدید، مکانیسم ژنتیکی را شناسایی کرده‌اند که نحوه سازگاری رفتارهای ما را با تجربیات عاطفی تحت تأثیر قرار می‌دهد. این تحقیقات بر روی ژن NPAS4، که با استرس و اعتیاد به مواد مخدر مرتبط است، متمرکز شده و نشان می‌دهد که چگونه ساختارهای خاصی به نام R-loop، که از ترکیب RNA و DNA شکل می‌گیرند، می‌توانند ژن‌ها را فعال کنند.

🧬 این مطالعه نشان داد که مسدود کردن R-loopها می‌تواند از بروز رفتارهای نامناسب مانند تمایل به مصرف مواد مخدر و افسردگی ناشی از استرس در موش‌ها جلوگیری کند. این یافته‌ها نه تنها به درک بهتر فرآیندهای زیست‌شناختی کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند به توسعه درمان‌های مبتنی بر RNA، برای اختلالات روانی ناشی از استرس و مصرف مواد منجر شوند.

🧾 پژوهشگران بر این باورند که این مکانیسم می‌تواند به ما کمک کند تا بفهمیم چگونه تجربیات عاطفی می‌توانند بر مدارهای مغزی تأثیر بگذارند و رفتارهای ما را شکل دهند. این کشف می‌تواند افق‌های جدیدی برای درمان و مدیریت اختلالات روانی به وجود آورد.

✍🏻 مترجم و نویسنده: زهرا روتیوند غیاثوند
📥 منبع:
neurosciencenews


✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍134
شرکت‌کنندگان گرامی دوره جامع آموزش بیوانفورماتیک مقدماتی

🔺 اولین جلسه از دوره آغاز شد....

📌 شما می‌توانید ازطریق پیامکی که برای شما ارسال شده و حاوی لینک ورود به کلاس است

و یا ازطریق پنل کاربری خود در سامانه

وارد جلسه کلاس شوید.

آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران 🌱
3
📣 فقط ۳ روز مانده تا...

چهارمین کنگره و نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته (ایران‌بایو)

💡بزرگ‌ترین گردهمایی شرکت‌های فعال، اساتید و فناوران حوزه زیست‌فناوری پزشکی

۱. پنل‌ها و کارگاه‌های جذاب علمی و صنعتی
۲. دومین سمینار ژن، سلول، بافت
۳. پنل‌های دانشجویی اتحاد زیست‌شناسان ایران
۴. پنل‌های آشنایی و ورود به صنعت
۵. مسابقه و...

💰 کد تخفیف ویژه ۵۰ درصدی اتحاد زیست‌شناسان ایران ایران بایو پرایم:
➡️ Uibiologist

ظرفیت باقی‌مانده: ۵۰ نفر، ویژه اعضای اتحاد زیست‌شناسان ایران

📌 مکان: تهران، جنب درب جنوبی ورزشگاه آزادی، هتل المپیک.

🗓 زمان: ۱۶ تا ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

📍در غرفه اتحاد زیست‌شناسان ایران (A125) منتظر حضور سبزتان هستیم😉


اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
1
خاطرات فقط در مغز ذخیره نمی‌شوند!

🧠 مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد که سلول‌های خارج از مغز نیز ممکن است نقش حافظه داشته باشند!
محققان دانشگاه نیویورک با استفاده از سلول‌های کلیه و بافت عصبی نشان دادند که این سلول‌ها می‌توانند مانند نورون‌ها، از تکرار با فاصله زمانی یاد بگیرند و ژن حافظه را فعال کنند.

📶 سلول‌ها در معرض الگوهای مختلف سیگنال‌های شیمیایی قرار گرفتند، درست مانند سلول‌های مغز که هنگام یادگیری اطلاعات جدید در معرض الگوهای انتقال‌دهنده‌های عصبی قرار می‌گیرند.

نتایج نشان داد که این سلول‌ها می‌توانند تشخیص دهند که چه زمانی پالس‌های شیمیایی، که تقلیدی از انتقال‌دهنده‌های عصبی در مغز هستند، تکرار می‌شوند و نه اینکه صرفاً طولانی شوند.

این یافته‌ها چالش جدیدی برای درک نحوه عملکرد حافظه و پتانسیل بهبود یادگیری و درمان بیماری‌های مرتبط با حافظه ایجاد می‌کند.

✍🏻مترجم: ساغر صنعتی
📥منبع:
SciTechDaily


✦⊱
آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
👍21🔥3👏3
📣 فقط ۲ روز مانده تا چهارمین کنگره و نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته (ایران‌بایو)

🔸در این‌ پست، بخش‌های متنوع و جذاب این رویداد بزرگ (کارگاه‌های مختلف دانشجویی علمی و صنعتی، غرفه‌های متنوع، سمینار ژن، سلول، بافت) را معرفی کردیم.

💡ثبت‌نام به دو طریق:
۱. آی بایو: صرفا بازدید از غرفه‌ شرکت‌ها (رایگان)
۲. آی بایو پرایم: بازدید از غرفه شرکت‌ها و شرکت در کلیه رویدادها (پنل‌ها، کارگاه‌ها و...) با کد تخفیف ۵۰ درصدی، ویژه اتحاد زیست‌شناسان ایران

ظرفیت باقی‌مانده با تخفیف ویژه: ۵۰ نفر، ویژه اعضای اتحاد زیست‌شناسان ایران

📌 مکان: تهران، جنب درب جنوبی ورزشگاه آزادی، هتل المپیک.
🗓 زمان: ۱۶ تا ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

📍در غرفه اتحاد زیست‌شناسان ایران (A125) منتظر حضور سبزتان هستیم😉

برای دریافت کد تخفیف ویژه ۵۰ درصدی آی بایو پرایم، ویژه اعضای اتحاد زیست‌شناسان ایران، کلمه «ایران بایو» را زیر این پست، کامنت کنید.

⭕️پست اینستاگرام⭕️

اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
درمان جدید سرطان سینه پیشرفته توسط FDA تایید شد

🔵درمان جدیدی برای بیماران مبتلا به نوع رایج سرطان سینه که به سایر قسمت‌های بدن گسترش می‌یابد یا با جراحی قابل برداشتن نیست، توسط FDA تأیید شد.

🟡این دارو که به اسم datopotamab deruxtecan شناخته و با نام تجاری Datroway به بازار عرضه می‌شود، برای درمان تومورهای منفی گیرنده هورمونی(HR) مثبت و گیرنده فاکتور رشد اپیدرمی انسانی 2(HER2) که قبلاً با شیمی درمانی درمان شده‌اند، در نظر گرفته شده.

🔴این دارو متعلق به داروهای ترکیبات آنتی بادی-دارو است. این آنتی‌بادی مونوکلونال، داتوپوتاماب، که آنتی ژن 2 سطح سلولی تروفوبلاست(TROP2) است را هدف قرار می‌دهد، پروتئینی که معمولاً در سطوح بالایی در سلول‌های سرطان سینه یافت می‌شود، با داروی شیمی‌درمانی deruxtecan ترکیب می‌کند. پس از اتصال به سلول‌های سرطانی، دارو را مستقیماً داخل آزاد می‌کند و DNA سلول‌ها را مختل و رشدشان را متوقف می‌کند. Datroway که توسط AstraZeneca و Daiichi Sankyo توسعه یافته، به صورت IV هر 3 هفته یکبار تجویز می‌شود.

🖋نگین قره‌خانی
✍🏻آرمین بیرانوند
Reference

✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
🔥126🤩3🥱1
📣 فقط ۱ روز مانده تا...

چهارمین کنگره و نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته (ایران‌بایو)

💡بزرگ‌ترین گردهمایی شرکت‌های فعال، اساتید و فناوران حوزه زیست‌فناوری پزشکی

۱. پنل‌ها و کارگاه‌های جذاب علمی و صنعتی
۲. دومین سمینار ژن، سلول، بافت
۳. پنل‌های دانشجویی اتحاد زیست‌شناسان ایران
۴. پنل‌های آشنایی و ورود به صنعت
۵. مسابقه و...

💰 کد تخفیف ویژه ۵۰ درصدی اتحاد زیست‌شناسان ایران ایران بایو پرایم:
➡️ Uibiologist

ظرفیت باقی‌مانده: ۵۰ نفر، ویژه اعضای اتحاد زیست‌شناسان ایران

📌 مکان: تهران، جنب درب جنوبی ورزشگاه آزادی، هتل المپیک.

🗓 زمان: ۱۶ تا ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳

📍در غرفه اتحاد زیست‌شناسان ایران (A125) و افتتاحیه کنگره ایران بایو (ساعت ۹ صبح) منتظر حضور سبزتان هستیم😉


اینستاگرام | تلگرام | لینکدین | درباره ما

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
1👍1
🧬 هوش مصنوعی OpenAI در خدمت جوان‌سازی سلول‌ها!

🚀 شرکت OpenAI با همکاری استارتاپ Retro Biosciences، از مدل جدیدی به نام GPT-4b رونمایی کرد که می‌تواند در پزشکی و زیست‌شناسی انقلابی ایجاد کند!

🧠 این مدل هوش مصنوعی برای بهبود فرآیند تولید سلول‌های بنیادی طراحی شده‌است و می‌تواند پروتئین‌های خاصی را که سلول‌های عادی را به سلول‌های بنیادی تبدیل می‌کنند، شبیه‌سازی کند.

🔬 یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های GPT-4b، بهینه‌سازی فرآیند فاکتور یاماناکا است، پروتئینی که قادر است سلول‌های پوستی انسان را تغییر داده و آن‌ها را به حالت اولیه خود بازگرداند!

💡 این پیشرفت می‌تواند در درمان بیماری‌های مرتبط با پیری، پزشکی ترمیمی و حتی افزایش طول عمر انسان تأثیر بزرگی داشته باشد. آیا این فناوری آینده علم پزشکی را متحول خواهد کرد؟

📢 منتظر نتایج تحقیقات بیشتر باشید!

ترجمه: هستی ایزدیار
ویراستار: حنانه مهدی‌زاده
لینک خبر: analyticsdrift.com
9👍7🔥1
🌍 روز جهانی سرطان، یک صدای واحد برای امید و آگاهی

🗓️ امروز، ۴ فوریه، روز جهانی سرطان است؛ روزی برای یادآوری اهمیت آگاهی، پیشگیری و حمایت از بیماران سرطانی.

💔 سرطان تنها یک بیماری نیست؛ بلکه چالشی است که زندگی میلیون‌ها خانواده را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرطان، دومین علت اصلی مرگ در جهان است و هر ساله جان میلیون‌ها نفر را می‌گیرد. اما ما می‌توانیم با تغییر سبک زندگی و تشخیص زودهنگام، شانس بقا را افزایش دهیم.

📊 آیا می‌دانید؟
با تغییراتی ساده مانند رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم و دوری از رفتارهای پرخطر مثل استعمال دخانیات، می‌توانیم از ۳۰ تا ۵۰ درصد از موارد سرطان پیشگیری کنیم!

💬 هر قدم کوچک می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند، کلیک کنید و پست ما رو مطالعه کنید، منتظر نظرات و تجربیات شما زیر پست امروزمون هستیم🙏



✦⊱ آکـادمـے ژنـتیــڪ ایران
@Ir_Genetics_Academy ⊱✦
9👍1🎉1
2025/07/08 20:14:04
Back to Top
HTML Embed Code: