Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در مراسم تشییع عمومی شنبه هفتم تیر در تهران غایب بود و برای چهار فرمانده نظامی کشته شده در حملات اسرائیل نماز میت نخواند. در این‌جا نگاهی می‌‌اندازیم به نماز میت‌هایی که رهبر جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر خوانده است.
🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
مهدیس (محدثه) حسینی، متولد ۹ تیر ۱۳۸۵ در شهر آمل است. او جوان شجاع و پرانرژی بود و علاقه زیادی به شعر و موسیقی داشت، آرزوی بزرگش خواننده شدن بود و‌ چندین ویدیو‌کلیپ از خوانندگی وی در فضای مجازی موجود است.
بعد از قتل مهسا امینی به میدان آمد تا آزادی را فریاد بزند. پس از گلوله خوردن مداوا شد و به خانه برگشت. تمام مدت توسط مزدوران حکومت تحت فشار بود. حتی به تنهایی به حمام نمی‌رفت. مادرش برای این که کنارش باشد مرخصی گرفته بود
تا این که مادر مجبور می‌شود دختر نوجوان مظلومش را تنها بگذارد و سر کار برگردد.
وقتی به خانه برگشت دخترش را مُرده در خانه یافت. او را سنگدلانه مجبور کردند تا بگوید دخترش خودکشی کرده.

مهدیس (محدثه) در روز دوازده آبان ۱۴۰۱ بر اثر جراحات ناشی از شلیک گلوله توسط سرکوبگران خامنه‌ای جان باخته است.

او پس از آنکه به پایش گلوله شلیک کرده بودند به بیمارستانی که یک پزشک آشنا در آنجا بود مراجعه کرد، شبانه اورا عمل کردند و‌گلوله را از پایش خارج ساختند و از بیم شناسایی و بازداشت به خانه فرستادند، در چند روزی که او در خانه بستری بود، یکی از همسایگان که از اعضای بسیج بود متوجه رفت و آمد پرستارهایی که برای تعویض پانسمان و‌ سرم او می‌آمدند شده و به نیروهای امنیتی گزارش می‌دهد.
از این زمان به بعد ماموران از سازمان اطلاعات آمل مرتب با او تماس می‌گرفتند و او را تهدید می‌کردند.
مادر #مهدیس_حسینی بخاطر استرس‌های زیادی که به دخترش وارد شده بود او را تنها نمی‌گذاشت.
در اولین فرصتی که مادر مهدیس در خانه نبود، اطلاعاتی‌های سپاه وارد خانه می‌شوند و مهدیس را به قتل می‌رسانند و از خانواده مهدیس با تهدید و فشار، اعتراف اجباری با سناریو خودکشی می‌گیرند.
پس از ۴ روز از قتل مهدیس بلاخره با گرفتن اعتراف اجباری از مادر مهدیس، اجازه دادند مهدیس در فضایی امنیتی و فقط با حضور خانواده درجه یک به خاک سپرده شود.
#علیه_فراموشی

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
سپهر اسماعیل بیگی، جوان مبارز متولد ۹ تیر ۷۹ و اهل تهران است.
او در تاریخ ۶ دی ماه ۱۴۰۱ در حین شعار نویسی در محله قلهک، توسط چند بسیجی با شلیک گلوله نظامی در دم جان باخت.
سپهر شب‌ها با شجاعتی بی‌نظیر به شعارنویسی بر دیوارهای تهران میپرداخت.
او نمادی برای دیگران بود که با حرکتی علیه دیکتاتور مقاومت کنند و سکوت نکنند.
نیروهای امنیتی پس از قتل #سپهر_اسماعیل_بیگی پیکر او را ربوده و خانواده اش را تهدید کردند تا علت مرگ او را تصادف اعلام کنند، تا پیکر او را تحویل دهند، در حالیکه جای چهار گلوله بر شکم و کمر او‌ کاملا مشهود بود.
سپهر اسماعیل بیگی در حالی در آرامستان بهشت زهرا، قطعه ۳۲۸، ردیف ۱۰۷، شماره ۴۳ به خاک سپرده شد که خانواده اش بر اساس تهدید نیروهای امنیتی، اجازه برگزاری مراسم و سوگواری را نداشتند
شجاعت سپهر قهرمان تا ابد در یاد مردم و جوانان ایران نقش بسته است.
#علیه_فراموشی

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بر اساس تصاویر و گزارش‌های مردمی، بامداد امروز دوشنبه صدای انفجار شدیدی از حوالی آزادگان – ابتدای احمدآباد مستوفی از توابع شهرستان اسلامشهر تهران به گوش رسیده است.

منابع محلی از مشاهده آتش‌سوزی و دود در محل حادثه خبر داده‌اند. در حالی که برخی علت این حادثه را «ترکیدن گاز» اعلام کرده‌اند، اما شدت انفجار و هم‌زمانی آن با شلیک پدافند در سایر نقاط کشور باعث شده تا تردیدهایی به‌وجود آید.
رینگ‌پدافندی غرب تهران در تیپ امیر المونین نیروی پدافند در احمد آباد مستوفی است

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
رسانه‌های ایران گزارش دادند یکی از نظامیانی که به تازگی در عملیات اسرائیل کشته شد، ابوالفضل (حسین) نیکویی ملقب به حاج یونس، از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران، بوده است.
خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران، روز دوشنبه نوشت نیکویی هفتهٔ گذشته در یک حملهٔ اسرائیل در تهران کشته شد اما ساعاتی بعد این توضیحات را حذف کرد و دیگر جزئیاتی در این باره ارائه نکرد.

به نوشتهٔ تسنیم، نیکویی از آغاز جنگ در سوریه در کنار قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران، در آن کشور حضور داشت.

این خبرگزاری سپاه پاسداران به نقل از یک نظامی دیگر ایران که در سوریه بوده، نوشت: نیکویی هشت سال در سوریه مستقر بود و از نزدیک‌ترین مهره‌ها به قاسم سلیمانی‌ محسوب می‌شد، به گونه‌ای که بسیاری از نیروهای اعزامی به سوریه او را ندیده و تنها نامی از او شنیده بودند.

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
علی شمخانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی که ۲۵ آذر ۱۳۹۶ گفته بود :«دیگه نمی‌تونن ترور کنن. ما دستگاه‌های امنیتی قوی، نیروی انتظامی قوی، سپاه قوی داریم، برای چی می‌ترسیم؟» یا اون زمان دروغ گفته یا الان که میگه ترورم‌کردن سه ساعت زیر آوار موندم!
🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روح‌الله خمینی، ۲۷ مرداد ۱۳۶۰ تکلیف کشته شدگان‌توسط آتش خودی و یا سپر انسانی را مشخص کرده : «اگر کفار در جنگ یک دسته مسلمین بی‌گناه را سپر قرار دادند، بر ما واجب است که مسلمان و غیرمسلمانش را بکشیم. مسلمانانش شهیدند و به بهشت می‌روند، کافرهایش کافرند و به جهنم.»


🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سرگرد ‘ ی’ و شریک زندگیش در عملیات “طلوع شیران” به ایران حمله کردند.

روزی روزگاری، پیش از انقلاب، زنان ایران نیز دوشا دوش مردان در نیروی هوایی خدمت می‌کردند
امروز، این زنان نیروی هوایی اسرائیلی بودند که علیه رژیمی زن‌ستیز برخاستند؛ رژیمی که بال‌های دختران ایران را شکست.
این حمله یادآور این بود که زنان نه‌تنها تاریخ را تجربه، بلکه آن را می‌نویسند.

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزارشی تکان دهنده از کارگران سرگذر در شهر #مشهد که خود تهیه کننده در انتهای آن میگوید برخی حرفها سانسور شده است
آیا وطن ما با اینهمه ثروت و سرمایه فرزندانش بایستی در چنین شرایطی زندگی کنند؟

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#ایران_بریفینگ / عکس از مشهورترین عکس‌های جنگ هشت‌ ساله‌ی ایران و عراق است. نوجوان ۱۳ ساله‌ای که در قاب تصویر جای گرفته حسن جنگجو نام داشت. وی کمی بعد از عملیات خیبر مفقودالاثر شد و پیکرش سال گذشته به وطن بازگشت و در #تبریز زادگاهش تشییع شد.

‎هم‌زمان روایتی از رسانه‌ها منتشر و توسط بسیاری تکرار شد که مادر شهید پس از ۳۴ سال انتظار و هم‌زمان با تشییع پسرش چشم از جهان فرو بسته.
مادری که ۳۴ سال در انتظار جگرگوشه‌اش نشسته تا عاقبت با بازگشت پیکر فرزندش نفس آخر را بکشد.

‎ رضایت نوجوانی در این اصل حضورش در خط مقدم و آن هم گروه جنگ‌های نامنظم غیرقابل پذیرش است.

‎این که چطور آدمی با خلقیات و منش فکری چمران نه تنها چنین اجازه‌ای داده که حتی ضمانت هم کرده که کودکی را از آشپزخانه‌ به وسط میدان جنگ بکشد. اصلی‌ترین حلقه‌ی مفقوده‌ی ماجراست
@irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سرهنگ پاسدار محمد انصاری که جانشین پدافند تهران بود و گفته بودفرمانده شلیک به پهپادهای اسرائیلی است و در جلوی دوربین با عینک و ماسک ظاهر شده بود، چنان توسط اسرائیلی ها پودر شده که جنازه ای ازش پیدا نکردند!

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#خبرفوری / ساعتی پیش، ۲۲:۳۴ به وقت ایران پس از وقوع انفجار نسبتا قوی در شهرک بهشتی #تهران پدافند هوایی این منطقه شروع به فعالیت کرد - ظاهراً انفجار در محل اقامت‌گاه سرداران سپاه و فرماندهان پدافند بوده و ترکش‌های حاصل از انفجار به خودروهای پارک شده در محل نیز برخورد کرده.
شهرک بهشتی تهران پیشتر متعلق به نیروی هوایی ارتش و اکنون در اختیار نیروی پدافند ارتش است.

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چرا باید نوه‌ی خمینی اینقدر محافظ داشته باشد؟

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
#تصویرجنگ/ منتسب به فرودگاه تبریز.


🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ویدیوهای دریافتی از شرق و شمال شرق و‌جنوب تهران، فعالیت پدافندی شدید و طبق معمول رسانه‌های جمهوری اسلامی بلافاصله اعلام کردند تست پدافند است اما کاربران بسیاری این سئوال جدی را مطرح کرده‌اند که زمان جنگ که آژیر خطر پخش نکردید چرا حداقل زمان تست را اعلام نمی‌کنید که باورپذیر تر باشد که تست است.
🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
#خبرفوری/ صبح روز سه شنبه ۱۰ تیر چند رسانه اسرائیلی از جمله اورشلیم پست خبر داده‌اند شب گذشته ریزپرنده‌های اسرائیلی با قصد ترور یک مقام[احتمالا نظامی] به ساختمانی در شهرک شهید بهشتی حمله کرده‌اند.
جمهوری اسلامی شب گذشته به دنبال شنیده شدن صدای یک انفجار و فعالیت ممتد پدافندی خبر از تست پدافند در شهرک بهشتی دادند.
🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
پیمان منبری، متولد ۱۰ تیر ۱۳۷۵ و اهل سنندج است.
او جوانی شجاع و مبارز بود که در روزهای پر تب و تاب خیزش سراسری ۱۴۰۱ با جوانان انقلابی همراه شد و در تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ مزدوران حکومتی پیمان را با گلوله جنگی به قتل رساندند.
پیمان منبری، فرزند صاحبه و ایوب، ۲۵ ساله، ۹ روز پیش از جشن ازدواجش با زنی که دوستش داشت کشته شد.
نیروهای امنیتی با فراخواندن خانواده و‌ همسر پیمان به یکی از مراکز سپاه پاسداران به خانواده او وعده پول و حقوق ماهیانه دادند فقط برای اینکه بگویند پیمان پاسدار بوده و معترضان او را کشته‌اند. پیشنهادی که خانواده رد کردند.
نزدیکانش می‌گویند آرزویش آزادی ایران بود می‌خواست «در راه خاک و آزادی مردمش شهید شود». به یکی از دوستانش گفته بود: «خوش ‌به‌حال کسی که شهید می‌شود.»
پیمان منبری در آخرین استوری اینستاگرامش نوشته بود: «این میشه بهترین شنبه تاریخ. اعتراض می‌کنیم، اعتصاب می‌کنیم، اصلا به قول خودشون تخریب می‌کنیم، اغتشاش می‌کنیم، کسی بخواد سر راهمون قرار بگیره، درگیر می‌شیم، زخمی بشیم، شهید بشیم، خیابونهای شهر رو به جهنم‌شون تبدیل می‌کنیم، تا آزادی کامل مردمم و خانواده‌م و شهرم ادامه مید‌م.»
یک فرد نزدیک به خانواده‌ #پیمان_منبری نحوه کشته شدن او را اینگونه شرح داده : «۱۶ مهر خیابان‌های سنندج خیلی شلوغ بود. به معترضان تیراندازی می‌کردند.عصر پیمان از سر کار به خانه رفت. بعد با یکی از دوستهاش به اعتراض‌ها رفت. ساعت حدودای ۶ عصر به پیمان شلیک کردند. خواهرها و برادرش یکی یکی خبردار شدند و به بیمارستان رفتند. فکر می‌کردند که زخمی شده. مامورها ریختند توی بیمارستان و اجازه نمی‌دادند حتی خانواده‌ش گریه کنند. مامورها پیکر پیمان را از خانواده دزدیدند،خانواده تا ساعت ۲ شب درحال عزاداری بودند. از اطلاعات بهشون زنگ زدند و گفتند که به آنجا بروند. از آنها یکسری سوال کردند و به خانواده گفتند اگه بگویند که پیمان با حکومت بوده و معترضان او را کشتند، به آنها پول زیادی میدهند و برای مادر پیمان ماهیانه حقوقی در نظر می‌گیرند. خانواده این پیشنهاد را قبول نکردند‌.»
ماموران پیکر پیمان منبری را به این شرط به خانواده تحویل دادند که نیمه‌شب او را دفن کنند. در همین زمان معترضان در خیابانها بودند و با فریاد زدن نام پیمان منبری به کشته شدن او اعتراض می‌کردند.
در گواهی فوت پیمان منبری، علت مرگ برخورد اجسام سخت یا تیز عنوان شده؛ عبارتی که در گواهی فوت بیشتر جان‌باختگان اعتراضات سراسری نوشته شده.
#علیه_فراموشی

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
ًسعید یعقوبی متولد ۱۰ تیر ۶۳ در اصفهان است. او جوان زحمتکشی بود که با رنج و سختی بزرگ شد.
سعید تنها نان‌آور خانه بود و از مادر ۸۱ ساله و پدر ۸۵ ساله‌اش نگهداری می‌کرد.
روز ۲۷ آبان ۱۴۰۱ ، در محل کارش که در یک آژانس املاک مشغول بود، توسط مزدوران حکومتی دستگیر و به انفرادی منتقل شد.
سعید همراه با دو دوست دیگرش #مجید_کاظمی و #صالح_میرهاشمی به اتهام قتل در پرونده ای موسوم به خانه اصفهان در سحرگاه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ به چوبه دار سپرده شدند.
روند قضایی این پرونده بسیار ناعادلانه بود و نشاندهنده این بود که حکومت به گردنهایی دیگر برای طناب دارشان نیاز دارد.
۲۵ آبان ‌۱۴۰۱، در میدان نگهبانی محله خانه اصفهان، سه عضو نیروی بسیج کشته شدند.
نیروهای امنیتی مدعی شدند که کشته‌شدن این نیروها، یک «اقدام تروریستی» بوده و ۶ نفر را در ارتباط با این پرونده بازداشت کردند، که مجید کاظمی، سعید یعقوبی و صالح میرهاشمی در جریان این پرونده محکوم به اعدام شدند.
در این پرونده، هیچ شواهد و مدارکی در پرونده به جز اعترافات اجباری متهمان علیه خود و یکدیگر وجود ندارد. حتی تصویر محل حادثه نیز هیچ چیزی را نشان نمی‌دهد. متهمان صرفا افرادی هستند که در صحنه اعتراضات آن شب حضور داشته‌اند. هیچکدام نپذیرفتند که به سوی ماموران تیراندازی کرده‌اند. تنها مستند تیراندازی متهمان به سوی ماموران اعترافات اجباری آنها علیه یکدیگر است. حتی علیه خود نیز اعتراف اجباری نکردند که در تیراندازی نقش داشته‌اند.
#سعید_یعقوبی بی‌آنکه پیکرش پس از اعدام تحویل خانواده‌اش شود توسط قاتلین در آرامستان روستا کردسفلی در شهرستان تیران و کرو، در ۱۰۰ کیلومتری غرب اصفهان به خاک سپرده شد،اما درخشندگی شجاعت و قهرمانی این سه سربدار اصفهان تا ابد جاودان است.
#علیه_فراموشی

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
ایران بریفینگ
سامان قادرپور معروف به سامان کورده، شهروند اهل اشنویه بود که در تهران کارگر ساختمانی بود، پدر و مادر سامان فوت کرده‌اند و از خانواده آنها فقط یک خواهر متاهل و بیمار وجود دارد، او ۳۷ سال سن داشت و در اعتراضات خیابانی در خیابان استادمعین بازداشت می‌شود و در…
سامان قادرپور معروف به سامان کورده، متولد ۱۰ تیر ۱۳۶۴ شهروند اهل اشنویه بود که در تهران کارگر ساختمانی بود، پدر و مادر سامان فوت کرده‌اند و از خانواده آنها فقط یک خواهر متاهل و بیمار وجود دارد، او ۳۷ سال سن داشت و در اعتراضات خیابانی در خیابان استادمعین بازداشت می‌شود و در اثر شکنجه ماموران امنیتی در یکی از بازداشتگاه‌های تهران کشته می‌شود، در برگه جواز دفن وی علت مرگ نوشته شده است ، «بعدا عنوان می‌شود» امری که هرگز اتفاق نیفتاده است.
پیکر سامان بیش از دوهفته در سردخانه مانده بود و کسی نبود پیکر او را تحویل بگیرد.
درآخر عموی پیر یامان به تهران می‌آید و او را تحویل می‌گیرد، عموی سامان گفته است کف پا و‌ کمر سامان آثار جراحت و باتوم بوده و صورتش کبود بود، سامان را با شکنجه کشته‌اند.
از #سامان_قادرپور به دلیل نداشتن دادخواه اطلاعات زیادی در دست نیست و یادی نمی‌شود او از گمنامان کشته شده در سال ۱۴۰۱ است.
#علیه_فراموشی

🌐 irbr.news
🆔 @irbriefing
2025/07/01 14:44:41
Back to Top
HTML Embed Code: