Telegram Web Link
امکان‌ها و ناامکان‌ها ی گذار از جمهوری اسلامی ایران

قدرت و‌ مدیریت آن سیاست نامیده می‌شود، و همیشه در جایی به مدیریت تغییر می‌رسد؛ تغییر و مدیریت آن دش‌واری ی بنیادین هر اجتماع و جامعه‌ای است؛ زیرا همه ی دعواها و داوها سرانجام در جایی به مدیریت و گردانش تغییرها ی اجتماعی و ترازها و تعادل‌ها ی دل‌خواه جمعیت‌ها و افراد گوناگون می‌رسد. سیاست که به هرم‌ها ی قدرت و داوری بسته است، در لخت‌ترین ریخت خود برآمد توازن نیروها ی اجتماعی گوناگون است؛ توازنی که تراز و‌ ست‌پوینت‌ها ی چرخه‌ها ی بازخوردی اجتماعی را تنظم، و جامعه را هم‌ایستار می‌کند. در این چشم‌انداز، گذار، به ویژه گذار دمکراتیک از جمهوری وحشت اسلامی هرچند بسیار خواستنی و ستودنی، آسان و ساده نیست. گذار برآمد پدیدارشناسی پیروز نیروها ی سیاسی و اجتماعی و تغییر در جای‌گاه سیاسی و اجتماعی آنان است. گذار ادامه ی چشم‌اندازی است که هوادران گذار پیش‌می‌گذارند، تا چشم‌ها و مغز‌ها ی گروه‌ها ی خاکستری را لمس کنند و در چینش چیره ی ام‌روز شکاف انداخته و‌ رویایی پرزوری برای چینشی انسانی‌تر فراهم آورند. گذار دانایی بر جاشناسی سیاسی ام‌روز و تکاپویی برای تغییر دمکراتیک آن در آینده است. امکان‌ها و ناامکان‌ها ی چنین گذاری را از جمهوری اسلامی ایران در برنامه ی «پشت عینک دیگران» در گفت‌وگویی چالشی با حسین موسویان کهنه‌سرباز جبهه ی ملی و‌ فرمانده ی ام‌روز آن، در میان گذاشته‌ایم. موسویان از چهره‌ها ی برجسته ی اپوزسیون در داخل ایران است و بی‌لنکت در برابر استبداد دینی ایستاده است و از حقوق مردم دفاع می‌کند.
https://www.youtube.com/watch?v=uf4a3MxI3qE
سالگرد شهادت دکتر فاطمی

امروز صبح جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ عده‌ای از اعضای جبهه ملی ایران همراه برخی شخصیت‌های سیاسی ملی به مناسبت شصت و نهمین سالروز شهادت دکتر حسین فاطمی در گورستان ابن بابویه حضور یافته و مزار آن شهید بزرگ جبهه ملی ایران را گل باران کردند. این مراسم با پخش سرود جبهه ملی آغاز شد.

سپس به ترتیب آقای دکتر محسن فرشاد عضو هیأت رهبری اجرائی و سخنگوی جبهه ملی، آقای دکتر سیف‌زاده از کانون مدافعان حقوق بشر و وکیل مدافع بسیاری از زندانیان سیاسی، خانم حسینی از طرف سازمان زنان جبهه ملی ایران، آقای مهندس محمد اسدی عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران و آقای دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران، هر یک بیاناتی در باره زندگی و مبارزات #دکتر_حسین_فاطمی ایراد نمودند. و در پایان سرود جاودانی «ای ایران» توسط حاضران همخوانی گردید. شرح کامل این مراسم متعاقباً منتشر خواهد گردید.

روابط عمومی جبهه ملی ایران
جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲
۶۹ امین سالگرد شهادت #دکتر_حسین_فاطمی

امروز صبح جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۲ عده ای از اعضای #جبهه_ملی_ایران همراه برخی شخصیت های سیاسی ملی به مناسبت شصت و نهمین سالروز شهادت #دکتر_حسین_فاطمی در گورستان ابن بابویه حضور یافته و مزار آن شهید بزرگ #جبهه_ملی_ایران را گل باران کردند.
ما سه سال در این کشور حکومت کردیم و یک نفر از مخالفان خود را نکشتیم.
برای آنکه ما نیامده بودیم برادرکشی کنیم ما برای آن قیام کردیم که ایران را متحد کرده و دست خارجی را از کشور کوتاه کرده و معتقد بودیم اگر در گذشته بعضی از هم وطنان ما در اثر فشار اجانب تحت نفوذ آن‌ها قرار گرفته‌اند و منویات آن‌ها را اجرا کرده‌اند، بعد از آنکه به نهضت استقلال نائل شدیم رویه سابق را ترک خواهند گفت ولی افسوس که عاقبت گرگ زاده گرگ شود.

#سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور
@jebhemeliiranoa
نشان یار سفر کرده از که پرسم باز
که هر چه گفت بَريدِ صبا پریشان گفت

به‌راستي به سوگ فرهيخته‌مردي ميهن‌دوست و دانشمند، چون دكتر #داوود_هرميداس_باوند نشستن، نه كاريست خُرد. او به عنوان كوشنده‌اي بي مُدَّعا در سراسر عمر پربارش براي به ثمر نشستن آرمان‌هاي نهضت ملّي ايران كه در منش و كنش سياسي #دكتر_محمد_مصدق بازتاب مي‌يافت، كوشيد و در فرجام كار چهره در خاك كشيد. او با آزادمنشي و انسانيت و پايبندي به أصول اخلاقي هم در پرورش و آموزش دانشجويان متخصص حوزه علوم سياسي، روابط بين الملل و حقوق بین الملل هم با مصاحبه‌ها و نگاشته‌ها در حوزه ي عمومي، هم با فعاليت حزبي در #جبهه_ملی_ايران، قريب به نيم قرن در عرصه اجتماعي ايران كنشگري صادق و اثر گذار بود و جفاهاي خودكامگان هرگز او را از پايمردي در مسير كوشش‌هايش بازنداشت. نامش مانا، يادش پايا و انديشه‌هاي بلندش در تاريخ اين كهن مرز و بوم پويا و شكوفا بادا.
اين فقدان پراندوه را به همسر ارجمند و فرزندان گرانقدرش و نيز به تمام دوستداران فرهنگ و تمدن ايران‌زمين و پويشگران راه #دكتر_محمد_مصدق دلارامي مي گوييم و شكيبايي و آرامش آرزو مي‌ورزيم.
کمیته رسانه جبهه ملی ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔰مراسم وداع با دکتر هرمیداس باوند استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی در دانشگاه تهران برگزار شد.
ایشان دیپلمات، سخنگوی جبهه ملی و استاد روابط بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بودند.

پیکر این استاد از دانشگاه تهران، در حالی که دوستداران وی سرود "ای ایران" را می‌خواندند به سمت بهشت سکینه بدرقه شد.

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد
سایت رسمی دکتر حسین موسویان، رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران، آغاز به‌کار کرد.

این سایت ضمن بارگذاری مصاحبه‌ها و نوشته‌های دکتر موسویان، امکان ارتباط مستقیم را با ایشان مهیا کرده است.
https://drhosseinmousavian.com/
چهارشنبه یکم آذرماه از ساعت چهار تا شش بعدازظهر

برای بزرگداشت پروانه و داریوش فروهر در بیست و پنجمین سالگرد قتل‌های سیاسی پاییز هفتاد و هفت، برای ایستادگی بر حق یادآوری و دادخواهی

در خانه و قتلگاه فروهرها: دروازه شمیران، خیابان هدایت(قائدی)، کوچه مرادزاده، پلاک هجده

پرستو فروهر، آرش فروهر

https://www.facebook.com/598773448/posts/pfbid0iN4Jo1ZZU6jaTFzn3e5yfWPDju9ZQdSH9u2H5QKBH16Bwo7kNHX2kGikE4Sooev3l/
خانم راحله راحمی پور را آزاد کنید

بانو راحله راحمی‌پور از خانواده‌ی اعدام‌شدگان دهه ۶۰  پس از احضار به دادسرای زندان اوین در روز ۲۷ آبان‌ماه جهت اجرای حکم  شش سال و دو ماه حبس، (که پنج سال آن قابل اجراست)، به زندان مذکور انتقال یافت.
این در حالی است که بانو راحمی‌پور ۷۲ سال سن دارد و طبق نظر  پزشکان معالج به‌دلیل بیماری‌های عدیده شرایط تحمل زندان را ندارد.
اتهام ناحق وارده به بانو راحمی‌پور تبلیغ علیه نظام به‌دلیل پیگیری‌ بی‌وقفه ایشان جهت روشن شدن سرنوشت برادرزاده‌‌ی خود، که پس از تولد در داخل زندان اوین،  متأسفانه مفقودگردیده، می‌باشد.
سازمان زنان جبهه ملی ایران ضمن اظهار تأسف از این اقدام ناروا، امیدوار است مسئولان و ضابطین قضایی کشور با توجه به شرایط نامطلوب جسمانی  ایشان، و لحاظ این واقعیت که پرسش‌ و پیگیری سرنوشت مبهم و نامعلوم فرزند معصوم برادر، یک وظیفه‌ی غیرقابل انکار برای هر خواهری می‌باشد، اقدامات مشارالیه در این راستا را غیرقانونی تلقی ننمایند. همچنین امیدوار است با برررسی مجدد، لکن بی‌طرفانه پرونده‌ی بانو راحمی‌پور،  حکم صادره برای ایشان مورد  تجدید نظر قرار گرفته تا نهایتاً موجبات آزادی بدون قید و‌ شرط ایشان‌ هر چه سریعتر فراهم آید.
برقراری عدالت بدون شک  مؤثرترین عامل در حفظ ثبات هر جامعه‌ی پویایی است که مدعی دفاع و  صیانت از حقوق شهروندان خود می‌باشد.

سازمان زنان جبهه ملی ایران
تهران- سی‌ام آبان‌ماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3536
یادی از دکتر محمدعلی خنجی

نویسنده: عبدالله خنجی (مجله بخارا » فروردین - اردیبهشت ۱۳۹۱ - شماره ۸۶ ‏- ۷۲۳ تا ۷۲۸)

دکتر محمد علی خنجی نویسنده و پژوهشگر مبارز و گاه در سوم آذر ۱۳۰۴ شمسی در شهر منامه بحرین چشم به جهان گشود. مادرش شادروان زینب خنجی بانویی با ایمان، تحصیل کرده و روشن بین و از نسل عارف بزرگ فارس شیخ رکن‌الدین دانیال خنجی و پدرش شادروان استاد محمدامین خنجی یکی از دانشمندان عصر خود بود که در زمینه جغرافیا و تاریخ جنوب ایران تبحری فراوان داشت. وی دارای کتابخانه کامل بود که برای فرزندان خود به میراث گذارد.

دکتر محمدعلی خنجی تحصیلات ابتدایی را در دبستان اتحادیه ملی ایرانیان بحرین– که پدرش از موسسین آن بود– گذراند و در سال ۱۳۱۸ به همراه خانواده به تهران مهاجرت کرد. وی در دوران تحصیلات متوسطه در دبیرستان علمیه، جذب حزب توده ایران شد. این فعالیت در زمان دانشجویی در دانشگاه تهران ادامه یافت. وی در سال ۱۳۲۶ از دانشکده حقوق موفق به اخذ درجه لیسانس در رشته قضایی گردید؛ در همان سال، در انشعاب از حزب توده که در اعتراض به برخی سیاست‌های این سازمان بزرگ سیاسی بود با خلیل ملکی، دکتر انور خامه ای، فریدون توللی، جلال آل احمد و ... همراهی نمود. وی سپس جهت ادامه تحصیل به فرانسه عزیمت کرد و از دانشگاه پاریس موفق به اخذ درجه دکترای اقتصاد شد.
ادامه در تارنمای جبهه ملی ایران : http://jebhemeliiran.org/?p=2333
🆔 @JMI_Official
دکتر #کاظم_سامی پزشک، فعال سیاسی و از اعضای قدیمی #جبهه_ملی_ایران، #حزب_مردم_ايران و بنیانگذار #جاما در چهارم آذر ۱۳۶۷ در تهران کشته شد.
او از نخستین قربانیان قتلهای زنجیره‌ای مخالفین سیاسی بوسیله جمهوری اسلامی بود که هنوز پس از بیش از سی سال نتیجه پرونده قتل او روشن نشده است. طرح‌های دکتر سامی در توزیع عادلانه نظام سلامت اجرای وظایف تصریح شده دولت در قانون اساسی و از برنامه های #جبهه_ملی_ایران میباشد.

#سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور یاد و خاطره #دکتر_کاظم_سامی_کرمانی را گرامی می‌دارد.
⭕️خیابان مصدق برگذار می کند:

🔴حکیم ملی ایران
_ویژه زاد روز دکتر غلامحسین صدیقی، پدر جامعه شناسی ایران و وزیر کشور دولت دکتر مصدق

⭕️سخنرانان:
🔺️دکتر همایون کاتوزیان
🔺️دکتر مهدی نوربخش
🔺️دکتر حسین موسویان
🔺️امیرطیرانی
🔺️فرید دهدزی


⭕️زمان :
✅️چهارشنبه ۱۵ آذر ساعت ۲۱

🔴لینک ورود به همایش:👇
https://www.clubhouse.com/invite/aXOcpoBLDayqJrJZW7d8eRyrjd5hKyr7n:iI9aB-vRRUx7VYn8E_upfMjBWeF3p3IqMCURWNtLEt4


🆔️https://www.tg-me.com/mossadeghstreet
Forwarded from راديوعصرجديد (Hossein DJAVADZADEH)
🔴 مصاحبه راديو عصرجديد با اقاي دكتر حسين موسويان ، رئيس شوراي مركزي جبهه ملي ايران
موضوع : نگاهی به اوضاع جنگی خاورمیانه و سالگرد قتل فروهرها .
🔴 زمان : جمعه ۳ اذر ۱۴۰۲ برابر 24-11-2023

https://www.youtube.com/watch?v=4oHygEyGfSo


[email protected] میل

🌹 زنده باد ولايت جمهورمردم
🌹نه سلطنت ، نه ، رهبری ، دموکراسی برابری
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
به تلگرام راديو عصرجديد خوش امديد
https://www.tg-me.com/RadioAsrjadid
#سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور با همکاری تلویزیون رنگین کمان برگزار می کند:

جنبش دانشجویی، ۱۶ آذر و آینده ایران

شنبه ۹ دسامبر (۱۸ آذر) ساعت ۹ شب به وقت تهران

با مشارکت :
۱- دکتر‌ محسن قائم‌مقام - فعال سیاسی و عضو شورای عالی #سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور

۲- دکتر حسین موسویان - رئیس شورای مرکزی #جبهه_ملی_ایران

۳- دکتر بهروز برومند - عضو اسبق شورای مرکزی و هیئت اجرایی #جبهه_ملی_ایران در زمان انقلاب و عضو #حزب_ملت_ایران

۴- فرهنگ قاسمی - رئیس نهاد راهبردی و سخنگوی #حزب_جمهوریخواه_سوسیال_دموکرات_و لائیک_ایران (عضو جبهه ملی ایران)

۵- آرسن میناسیان - عضو هیئت اجرایی #جبهه_ملی_ایران_اروپا

۶- دکتر پوریا مطهری - عضو هیئت اجرائی #سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور

۷- مهندس امیر شریفی - مسئول سازمان دانشجویان #جبهه_ملی_ایران

لینک زوم برای ورود :
https://us02web.zoom.us/j/6082516614?omn=89558467885
Forwarded from جهان کتاب
◽️

جنبش دانشجویی ایران که پس از واقعۀ 16 آذر 1332 دچار رکود شده بود، در پاییز 1338 هویّتی تازه پیدا کرد و در دانشگاه تهران کمیتۀ موقّتی برای هماهنگی فعالیت‌های صنفی و سیاسی دانشجویان تشکیل شد. با تشدید فعالیت‌های جبهۀ ملّی دوم که در تابستان 1339 تأسیس شد، بخش دانشجویی فعال‌ترین واحد آن را تشکیل ‌داد و در اغلب مؤسسات آموزش عالی شعبه‌هایی داشت.

کمیتۀ دانشجویان دانشگاه تهران و در ادامه، سازمان دانشجویان جبهۀ ملّی ایران با انتشار نشریۀ پیام دانشجو (از آذر 1339 تا شهریور 1344) موفق شدند ضمن انعکاس دیدگاه‌های دانشجویان، با شبکۀ انتشار و توزیع آن به انسجام تشکیلاتی جنبش دانشجویی یاری رسانند.

پیام دانشجو تنها به خبرهای مرتبط با جنبش دانشجویی اختصاص نداشت، بلکه به موضوعات سیاسی روز و بحث‌های جاری در صفوف نیروهای ملّی می‌پرداخت...

| پیام دانشجو (ارگان سازمان دانشجویان جبهۀ ملّی ایران) 1340- 1344| گردآوری و مقدمه: انوش صالحی | 238ص (رحلی)|

#پیام_دانشجو
#سازمان_دانشجویان_جبهه_ملی_ایران
#انوش_صالحی

⭕️ www.jahaneketab.ir

@jahaneketabpub
«حادثه‌ی ننگ‌بار ۱۶ آذر»

به‌سالِ کودتاى ننگ‌پرور
به‌روزِ شانزده از ماهِ آذر

زِ طوفانِ حوادث، گِردبادى
مروّت را به‌خاک افکند بستر

شهامت را بدن شد لاشه در گور
فضیلت را کفن شد جامه در بر

به بار آمد به دانشگاه، ننگى
کز آن بدتر نشاید کرد باور

فضیحتْ‌بار کارى منزلت‌سوز
به ننگ‌آبادِ شرم افروخت آذر

سیاهى گر توانى از شَبَه شست
بشوى این ننگ از دامانِ کشور

به سیماى حکومت داغِ این ننگ
همى بر جاى باشد تا به محشر
*
بدان هنگام کآمد سوى «تهران»
زِ آمریکا نقیبى دام‌گستر

به‌نامِ «نیکسون» مردى گرانجاه
سبکسر شاه را دمساز و یاور

به‌دانشگاه، بر شد جنب و جوشى
نه بى‌اندام، بل فرزانه‌گون‌فر

به‌جایى کز پىِ پیکار سنگین
بود پاس شرف را سخت سنگر

چو دلها ریش‌ریش از کودتا بود
به تعریض‌اش خروشى داده شد سر

هم آن‌گاه از پىِ آرایشِ زور
وز «آمریکا» به خواهشمندىِ زر

حکومت داد فرمان تا که سرباز
به دانشگه درآید، باد در سر

در آویزد به دانشجوى، سرباز
چو بر آهو، پلنگِ پوستین‌در

که ماییم این زمان فائق بر اوضاع
همه آزادگان را رانده از در
*
پس آنگَه خیلِ سربازِ دُژآهنگ
پىِ فرمانبرى از میرِ لشکر!

قدم هشتند در ایوانِ تدریس
همه دُژخیمخو، پرخاش مظهر!

به‌سانِ سنگِ پرتابى به تالاب
که باشد ماهیان را وحشت‌آور!

به یکدم سایه‌افکن شد در آن حال
سحابِ مرگ بر زیبنده محضر!

دژم شد، لحظه‌ها را چهره‌ی شاد
دگر شد، دیده‌ها را نقشِ منظر!

فرو گسترد بومِ وحشت و بیم
بر آن بامِ همایون‌فال، شهپر!

هیاهویى شد اندر جمعِ احرار
زِ شاگردان و استادانِ رهبر!

دوان گردیده سربازان به‌هر سوى
جوانان را به‌خشم آورده یکسر!

ازین‌سو حمله‌ور، بر صحنِ تالار
وزآن‌سو تیغزن، بر طرفِ معبر!

نه بر شاگردشان، رحمى به‌خاطر
نه از استادشان، شرمى به‌رخ بر!

به ناگاهان صداى غرّشِ تیر
فروپیچید، زیرِ طاقِ اخضر!

فروغلتید در خون پیکرى چند
زِ نیکوتر جوانانِ دلآور!

روان شد خون‌شان در جاىِ تعلیم
که حرمت بر حریم‌اش داد زیور!

سه دانشجو به‌خون خفتند در خاک
به‌رخ چون گل، به‌بالا چون صنوبر!

به‌باغِ زندگى، بالنده شمشاد
به برجِ آرزو، تابنده اختر!

ضمیرِ هر یکى تابان چو مرآت
به‌دلهاشان دو صد امید، مُضمَر!

بهین چشم و چراغ دودمان‌ها
به نورآبادِ هستى شمعِ انور!

شده پرورده هر یک با دوصد رنج
در آغوشِ محبّت‌زاىِ مادر!

دریغ آن نوگلانِ باغِ امّید
که شد پرپر زِ جورِ بادِ صرصر!

به فردوسِ برین مستانه رفتند
کشیده از شهادت جام و ساغر!

درود ما بر ایشان کآرمیدند
به‌زیرِ سایه‌ی الطافِ داور!

هزارن لعنتِ حقّ بر کسى باد
که شد سرکارِ این رفتارِ منکر!

دوصد نفرین بر آن گلچینِ جبّار
که کرد این نوگلانِ باغ پرپر!

ادیب برومند
@AdibBoroumand
http://www.adibboroumand.com/%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87-%D9%86%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-16-%D8%A2%D8%B0%D8%B1/
۱۶ آذر، روز دانشجو، روز نفی استبداد و استعمار

هر آنجا که زور وقلدری هست، مقاومت هم هست. هر کجا که ظلم وستم هست، مبارزه حق طلبانه هم هست و هر جا استبداد و دیکتاتوری هست، جنبش آزادیخواهانه هم هست.
تبار آزادی خواهی و عدالت‌طلبی، تباری به بلندای تاریخ خون‌بار جهل و ستم است، تباری به بلندای تاریخ انسان. این مبارزه طولانی و خونین، هربار به زبان‌های گوناگون و هر روز در لباسی متفاوت ظاهر می‌شود، اما جنگ همواره یک‌سان ا‌ست: تلاش برای برقراری دولتی ملی، استقرار حاکمیت قانون ذیل نظام جمهوری و به رسمیت شناختن حقوق بشر.
نام‌ها دگرگون می شوند، چهره‌ها می‌آیند و می‌روند. آنچه پابرجا مانده، سنت دیرینه انسان‌سوزی و خونخواریست که اتحاد نامقدس سلطنت طلبان تاجدارو دین گرایان عمامه بر سر را بر سر یک سفره می‌نشاند و هر بار ستاره‌ ها را از آسمان به زیر خاک می کشاند.
روزی به دست ارتش مهاجم «خدا، شاه، میهن»، به نام نامی امنیت و تمدن بزرگ و برای حفاظت از دیکتاتوری شاه و روزی به دست سپاه مرگ و هدم، به پاسداری از سلطه قدیمی‌ترین و حقیرترینِ پسماندهای ایدئولوژی فلاکت و بردگی.
در این مبارزه خونین دانشجویان سهمی سترگ و سنگین دارند. ۱۶ آذر 32و ۱۸ تیر78 برای ما گلوگاه‌هایی تاریخی هستند؛ میعادگاه‌هایی که تمام نسل‌های این تبار دلیر پرور را بر سر یک عهد و پیمان گرد هم می‌آورند. عهد و پیمانی برای تدفین هر شکل و فرمی از ستم که تحت لوای مذهب‌سازی و فلسفه‌بازی، به تئوریزه و تزیین کردن ظلم و ستم می پردازد و رسالت دانشگاه نیز همین است: زدودن غبار ستم از چهره‌ی جامعه ستم‌دیده.
در راستای این سفسطه‌گریست که نیروهای واپسگرا تلاش میکنند آن را به چیزی ضد خود تبدیل کنند تا در نهایت راه برای مصادره آن به نفع شاه یا ملا باز شود. به این طریق است که «رهایی از ستم نفس گیر سلطنت» یا «رهایی از سلطه فراگیر و خفقان‌آور آخوند» بلافاصله به «اطاعت از ولایت» یا «بازگشت به آغوش شاه» تعبیر و ختم می‌شود. اما ۱۶ آذر چیزی نیست جز یک لحظه. لحظه‌ای از تاریخ متداوم مبارزه با دیکتاتوری‌های دست نشانده شاه و ملا و چیزی نیست جز نقد توامان زمین و آسمان، و سرانجام چیزی نیست جز سرنگونی و اسقاط ه‍رآنچه که ساخته خود انسان است و اکنون بر گرده او سوار شده است؛ تا انسان، آن موجودیت شایسته احترام و آن فرجام خجسته تاریخ از زیر آوار هزاره‌ها شقاوت و وحشی‌گری سر برکشد.راه نجات ما کسب آزادی و استقلال و جدا کردن دین از حکومت و استقرار حاکمیت ملی است.
 
سازمان دانشجویان جبهه ملی ایران
۱۶ آذر ماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3539
انتخابات شورای مرکزی جبهه ملّی ایران ۱۴۰۲

جلسه شورای مرکزی جبهه ملّی ایران به تاریخ ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ جهت برگزاری انتخابات اعضای هیأت رئيسه شورای مرکزی و اعضای هیأت رهبری – اجرایی تشکیل شد. بر اساس این انتخابات اعضای هیأت رئیسه شورای مرکزی عبارتند از: اقای دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی جبهه ملّی ایران. آقایان دکتر گل‌نراقی و دکتر علی حاج‌قاسمعلی نواب رئیس شورای مرکزی جبهه ملّی ایران. آقای محمدرضا شفیع‌زاده و بانو مریم وکیلی به عنوان منشی هیأت رئيسه شورای مرکزی جبهه ملی ایران. همچنین اعضای رهبری – اجرایی نیز توسط شورای مرکزی به شرح زیر انتخاب شده و بر اساس جلسه رهبری مورخ ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ مسئولیت های مندرج در اساسنامه را قبول کردند: دکتر حسین موسویان رئيس هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملّی ایران. دکتر رضا گل‌نراقی نایب رئیس هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملی ایران. دکتر محسن فرشاد سخنگوی جبهه ملّی ایران. بانو مریم وکیلی منشی هیئت رهبری – اجرایی جبهه ملی ایران. گفتنی است در جلسه شورای مرکزی جبهه ملّی ایران، اصلاح ماده ۲۵ اساسنامه جبهه ملّی ایران نیز در دستور کار قرار گرفت و با رأی اکثریت اعضای شورای مرکزی مقرر شد که اعضای هیأت رهبری – اجرایی جبهه ملّی ایران  از ۹ نفر به ۷ نفر کاهش یابد.
کمیته رسانه جبهه ملی ایران. ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲.

https://jebhemeliiran.org/?p=3543
2024/06/07 04:36:13
Back to Top
HTML Embed Code: