Telegram Web Link
دختران ایران
الهه محمدی و نیلوفر حامدی پس از هفده ماه به قید وثیقه آزاد شدند. جرم این دو روزنامه‌نگار درج اخباری بود که در پی قتل مهسا امینی منتشر شد. عملی که به‌واسطه آن باید به آنان مدال شجاعت داد. این دو نماد جنبش حق‌طلبانه زن، زندگی و آزادی هستند که با شجاعت و مقاومت خود زندان‌بانان را به زانو در آوردند. باری آنان باید مدال شجاعت و مقاومت دریافت می‌کردند، در حالی‌که روز به‌روز بر مقام و منزلت اختلاس‌گران و مستبدان بیشتر می‌شود.
فردای ایران آزاد و مستقل، ایرانی است که روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها مانند دوره درخشان دولت ملّی دکتر مصدق، آزادی مطلق خواهند داشت. زمانی فرا خواهد رسید که روزنامه‌نگار و کنشگران سیاسی با هر مرام و فکری آزاد خواهند بود و دست زنجیربافان در زنجیر خواهد ماند.
۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۲
کمیته رسانه جبهه ملّی ایران
خاندان محترم طالقانی و بسته‌نگار:
درگذشت مهدی علایی طالقانی فرزند برومند آیت‌الله سید محمود طالقانی عضو فقید شورای مرکزی جبهه ملّی ایران را به شما و عموم ملت ایران تسلیت و دل‌آرام می‌گوییم. به اطلاع عموم دوستداران این خانواده می‌رسانیم که آیین یادبود مهدی طالقانی جمعه شش بهمن ساعت ۳۰ : ۱۵ در کانون توحید، میدان توحید، خیابان پرچم برگزار می‌شود.
سوم بهمن ۱۴۰۲
کمیته رسانه جبهه ملی ایران
با دریغ بسیار به اطلاع عموم دوستداران جبهه ملّی ایران می‌رساند که بانو "هما تاج بی‌بی صولت قشقایی" یادگار روان‌شاد "ناصرخان قشقایی" در تبعید و دور از وطن چهره در نقاب خاک کشید.
کمیته رسانه جبهه ملّی ایران ضمن تسلیت به عموم مردم شرافتمند قشقایی، خصوصاً خاندان ایلخان قشقایی، برای بازماندگان آن عزیز از دست رفته صبر و شکیبایی آرزومند است.
چهل و پنج سال پس از انقلاب

این روزها در آستانه چهل و پنجمین سالروز انقلاب بهمن ۱۳۵۷ قرار داریم. وقوع آن انقلاب دلایل مختلف تاریخی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی
داشت، که حتی توسط بسیاری از کارگزاران رژیم سابق، به این دلایل اشاره شده است. بررسی هریک از این علل دقت نظر و تحلیل‌های مفصل و موشکافانه‌ای را می‌طلبد. اما صرف نظر از عوامل شکل دهنده آن انقلاب، آنچه بدیهی بوده و در باره آن کمترین تردیدی نمی‌توان داشت، این است که مسئول اصلی بروز آن انقلاب مثل تمام انقلاب‌ها در طول تاریخ، حکومت مستقر بوده است. زیرا حکومت مستقر است که با عملکرد خود جامعه را به طرف سکون و آرامش و جلب پشتیبانی مردم و یا برعکس شهروندان را به سوی اعتراض و برانگیختگی و انقلاب سوق می‌دهد.

جدا از دخالت‌های پیدا و پنهان بازیگران و برنامه‌ریزان جهانی که برای تامین منافع خود، مقاصدی را در نظر داشته و دنبال می‌کردند، در داخل کشور،‌ تمام اقشار ملت ایران، اعم ازکارگران، دانشجویان، دانشگاهیان، کارمندان، بانوان، احزاب و سازمان‌های سیاسی و اصناف برای تحقق اهداف والایی چون آزادی و استقلال وطنشان پای به صحنه انقلاب گذاشتند. تلاش برای تغییر و تحول بنیادین به یک خواست همگانی برای ایرانیان تبدیل شده بود.

با این امید که آزادی‌های اولیه و انسانی و استقلال برای میهن خود فراهم نمایند.

با این امید که دیگر زندانی سیاسی در کشور وجود نداشته باشد و زندان اوین به موزه جنایات رژیم دیکتاتوری تبدیل گردد.

با این امید که فساد و ناپاکی در دستگاه حکومت دیده نشود.

با این امید که به سلطه قدرت‌های بیگانه در کشور ما خاتمه داده شده و به کسب استقلال سیاسی و اقتصادی دست یابیم.

امیدهایی که اکنون ۴۵ سال پس از انقلاب، یک به یک و همه و همه بر باد رفته است.

امروز ۴۵ سال پس از انقلاب، شان و حیثیت تاریخی ملت ایران به عنوان یکی از اولین و پیشرفته‌ترین تمدن‌های بشری فرو ریخته و جایگاه کشور ما در جامعه جهانی نه تنها تنزل یافته بلکه وطن ما کشوری ماجراجو، حادثه آفرین و گروگان گیر شناخته می‌شود.

از اولیه‌ترین آزادی‌های جوامع انسانی مانند آزادی های احزاب، اجتماعات، مطبوعات و انتخابات اثری دیده نمی شود. استقلال ما به گونه ایست که کشورهایی مثل روسیه و چین علناً در شئون مختلف کشور ما مداخله می‌کنند. حتی برای پیشبرد منافع خود تمامیت ارضی وطن ما را هدف می‌گیرند و علیه پیوستگی بخش‌هایی از سرزمین ما بیانیه و حکم صادر می کنند. چین با کمک سود جویان و طمع ورزان داخلی وابسته به مراکز قدرت تمام اقتصاد ما را در چنگال خود گرفته و تولید ملی ما را نابود کرده است. روسیه از نیروی نظامی ما به عنوان پیاده نظام خود در مناقشات منطقه‌ای سود می برد و امکانات ما را در جنگ با اوکراین به خدمت می‌گیرد و در مجامع جهانی همواره با کارت ایران بازی کرده و کار خود را پیش می‌برد.

اقتصاد کشور ما به علت از بین رفتن تولید ملی و به سبب هدر دادن منابع مالی کشور در پروژه‌های بی‌حاصل و یا به علت فسادهای مالی با ارقام نجومی ویران شده و ملت ایران زیر بارتورم و گرانی روزانه کمر خم کرده و طاقتش طاق شده است. فقر و بیکاری و بحران معیشتی ملت ایران را در تنگنایی دهشتناک فرو برده است. تشکیل خانواده که اساس زندگی آرام را در بر داشته و بنیاد خوشبختی جامعه را می سازد، به علت بیکاری و نداشتن درآمد مکفی و مسکن برای جوانان کشورمان غیر ممکن گشته است. در طی این ۴۵ سال خانواده ای در ایران نیست که عزیزی را در میدان های جنگ یا در اعتراضات خیابانی یا با طناب دار یا در مقابل جوخه های اعدام‌های دسته جمعی ازدست نداده باشد. فرار از کشور و مهاجرت گروه‌های مختلف مردم به ویژه نخبگان ونیروهای متخصص و تحصیل کرده به امری رایج و روزانه تبدیل شده است. ندانم کاری‌ها و اقدامات غیرعلمی و کارشناسی نشده، محیط زیست کشور را در معرض نابودی قرار داده است. خیزش‌های مکرر ملت در اعتراض نسبت به این مفاسد ازجمله خیزش گسترده مهسا در سال ۱۴۰۱ با بی رحمانه ترین شکل از طرف حکومت سرکوب شده و دست هیئت حاکمه تا مرفق به خون جوانان وطن آلوده گشته است.

بالا تر از همه درد ها و تلخ کامی‌ها، امروز به علت اشتباهات سیاسی حکومت جمهوری اسلامی، کیان ملی و امنیت سرزمین ما در معرض تهدید و خطر قرار گرفته و اهمیت موقعیت جغرافیایی سیاسی و تاثیرگذاری کشورمان را در مناسبات بین المللی و منطقه‌ای کاملاً تضعیف نموده است.

در چنین اوضاع آشفته ای، راه نجات کشور از این بحران ها و مخاطرات، تغییر و تحول مسالمت‌آمیز در جامعه ایران و تمکین حکومت به اراده و آرای ملت بزرگ ایران است. اراده ملت ایران می تواند در یک «کنگره ملی» متشکل از نمایندگان اقشار مختلف جامعه، نمایندگان احزاب و اتحادیه‌های صنفی وسندیکاهای کارگری متجلی گردد.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران-بیست و یکم بهمن ۱۴۰۲ خورشیدی

jebhemeliiran.org/?p=3576
گفتگوی حسن اعتمادی با حسین موسویان و مهرداد درویش پور؛ موضوع: معمای انقلاب ۵۷ 
تلویزیون کانال یک
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
https://www.youtube.com/live/7Ui71FkZn3w?si=5EsPXXhRgb6loHts
چهارشنبه ۲۵ بهمن ساعت ۱۶ سخنرانی دکتر حسین موسویان ریاست هیئت رهبری اجرایی جبهه ملی، راجع به جبهه ملی ایران در محل کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب.

نشانی: بلوار کشاورز ابتدای وصال شیرازی کوچه اسلامی ندوشن پلاک ۲

@NFIfans
Payam JMI 221.pdf
631.5 KB
نشریه پیام جبهه ملی ایران / شماره ۲۲۱ / ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ / @Jebhemelli
ما در انتخابات غیرواقعی شرکت نمی‌کنیم

در جوامع مردم‌سالار که موازین دموکراسی نهادینه شده و حقوق اولیه و انسانی شهروندان رعایت و صیانت می‌گردد، انتخاب نمایندگان مجلس عرصه‌ای است که افراد ملت با انتخاب وکیل، در تعیین مسیر آینده جامعه خود مشارکت می‌کنند و از طریق گزینش نماینده، در ترسیم راه و روش سیاست‌های کلان کشور خود دخالت می‌نمایند.‌ اما برای شرکت مردم در انتخابات واقعی و سالم و ثمربخش، پیش‌شرط‌هایی وجود دارد که بدون تحقق آن‌ها انتخابات مخدوش بوده و نمی‌تواند انتخابات واقعی و سالم شناخته شود. اصلی‌ترین شرایط لازم برای انجام یک انتخابات واقعی، حضور آزاد احزاب و سازمان‌های سیاسی با اصول اعتقادی مشخص و شناخته شده برای مردم که از متن جامعه نشأت گرفته‌اند، آزادی اجتماعات، آزادی مطبوعات و رسانه‌ها، رعایت حق کاندیدا شدن و حق رای دادن به کاندیدای مورد نظر برای آحاد شهروندان است. درصورتی‌که در ایران و تحت لوای حاکمیت جمهوری اسلامی هیچ‌یک از این شرایط فراهم نیست. در فقدان آزادی احزاب و اجتماعات و در نبود آزادی مطبوعات و رسانه‌ها و درحالی‌که نه تنها امکان حضور منتقدان و مخالفان حکومت در انتخابات وجود ندارد، بلکه حتی مقامات سابق حکومت نیز رد صلاحیت شده و به انتخابات راه داده نمی‌شوند، چه جایی برای شرکت در انتخابات باقی می‌ماند؟ این انتخابات از پایه و اساس مغلوط و دور از موازین انتخابات واقعی می‌باشد. در جمهوری اسلامی، یک شورای انتصابی حکومتی تحت نام «شورای‌نگهبان» لیست کاندیداهایی از حواریون و عوامل مطیع و وابسته به حکومت را در مقابل مردم قرار می‌دهد و از آنان می‌خواهد که فقط به این افراد گزینش شده حکومتی رای بدهند. آیا به این صحنه‌سازی مضحک و پر فریب می‌توان «انتخابات» نام نهاد؟
اعضاء و هواداران جبهه‌ملی‌ایران در چنین صحنه‌ای که کمترین نشانه‌ای از یک انتخابات واقعی و آزاد را ندارد حضور نیافته و شرکت نخواهند کرد. ما تمام بحران‌های کشور و بدبختی‌ها و مشکلات فعلی مردم ایران و فقر عمومی در جامعه را نتیجه آزاد نبودن انتخابات و عدم شرکت مستقیم مردم در سرنوشت خود می‌دانیم.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران – اول اسفندماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3580
جبهه ملی ایران pinned «ما در انتخابات غیرواقعی شرکت نمی‌کنیم در جوامع مردم‌سالار که موازین دموکراسی نهادینه شده و حقوق اولیه و انسانی شهروندان رعایت و صیانت می‌گردد، انتخاب نمایندگان مجلس عرصه‌ای است که افراد ملت با انتخاب وکیل، در تعیین مسیر آینده جامعه خود مشارکت می‌کنند و از…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اطلاعیه
عصر روز دوشنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۲ به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت بزرگ مرد تاریخ ایران،دکتر محمد مصدق،اعضای شورای مرکزی و کمیته تشکیلات جبهه ملی ایران همراه با رهبران احزاب ملی و جوامع مدنی و شخصیت های سیاسی در یک گردهمایی، یاد و نام دکتر مصدق را گرامی داشتند. مشروح این مراسم و متن سخنرانی‌ها، متعاقباً به اطلاع هموطنان عزیز خواهد رسید.

روابط عمومی جبهه ملی ایران
تهران-شانزدهم اسفند ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3583
بازگشت همه به سوی اوست

با اندوه بی‌پایان و تأسف بی‌کران، درگذشت ناگهانی و نابه‌هنگام آقای مهندس آرش رحمانی عضو قدیمی جبهه ملی ایران را به خانواده محترم ایشان به ویژه به همسر و تنها فرزندش و همه‌ی یاران و همفکران تسلیت می‌گوییم.
هیأت رهبری-اجرایی جبهه ملی ایران
تهران-شانزدهم اسفند ماه ۱۴۰۲
Forwarded from Farhang Ghassemi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۱۴۳ امین برنامه سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور -دکتر مصدق و ملی شدن صنعت نفت


مجری برنامه: دکتر پوریا مطهری، عضو هیات اجرایی #سازمانهای_جبهه_ملی_ایران_در_خارج_از_کشور

میهمان: دکتر حسین موسویان رئیس شورای مرکزی #جبهه_ملی_ایران

۱۴ مارس ۲۰۲۴
خجسته جشن نوروز و سالروز ملی کردن نفت بر ملت بزرگ ایران مبارک باد

فرهنگ و تمدن کهن و بی‌مانند ما ملت ایران، موجب افتخار و سربلندی در نزد سایر ملل و در جامعه جهانی است. جشن نوروز یا جشن اولین روز بهار، یکی از برجسته‌ترین نمادهای فرهنگی ملت ایران است. نوروز در طول تاریخ چندهزارساله میهن ما همواره جایگاه ویژه‌ای داشته و از عمیق‌ترین سطوح تاریخ تا کنون زنده و پابرجا باقی مانده است. حملات و تاخت و تازهای بیگانگان اعم از یونانیان، اعراب و مغولان، با همه‌ی تلاش آنان نتوانست آداب و سنن نوروز را از ذهن و روح ایرانیان زدوده و محو نماید.

در آخرین روز سال ۱۳۲۹ در روز ۲۹ اسفند، یک روز قبل از جشن نوروز، جنبش تاریخی ملت ایران به رهبری بزرگ مرد تاریخ ایران، دکتر محمد مصدق به بار نشست و قانون ملی کردن نفت با چنین انشائی به تصویب نهایی رسید:
«به نام سعادت ملت ایران و به منظور کمک به تأمین صلح جهانی، امضاءکنندگان ذیل، پیشنهاد می‌نماییم که صنعت نفت ایران در تمام مناطق کشور بدون استثناء ملی اعلام شود، یعنی تمام عملیات اکتشاف و استخراج و بهره‌برداری در دست دولت قرار گیرد».
از آن پس، روز ۲۹ اسفند به عنوان روز ملی شدن نفت در تاریخ کشور ما ثبت و ضبط گردید. از نوروز ۱۳۲۹ به بعد ملت ایران دو عید هم زمان را جشن می‌گیرد، عید نوروز و روز ملی شدن نفت.
در تاریخ معاصر ایران، حوادث بی‌شماری از جنبش‌ها، خیزش‌ها، انقلاب‌ها، کودتاها پدید آمده اند. اما بدون تردید، نهضت ملی کردن نفت، در میان تمام این رویدادهای دو قرن اخیر این سرزمین، کم‌هزینه‌ترین، ثمربخش‌ترین و اثرگذارترین جنبش در حیات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی ایران بوده است.

جبهه ملی ایران، عید نوروز باستانی و جشن ملی کردن نفت را به هموطنان عزیز تبریک می‌گوید؛ و امید دارد که در سال ۱۴۰۳، سالی که در پیش است، ملت ایران بتواند از نعمت آزادی و به دست آوردن حقوق اولیه و انسانی خود برخوردار گردد. ما امید داریم که ملت رنج کشیده ایران بتواند از معضلات و مصائبی که در نتیجه ناکارآمدی‌ها، سوءمدیریت‌ها و سوءسیاست‌های حکومت جمهوری اسلامی بدآن‌ها دچار گشته، رهایی یابد. ما امید داریم که فقدان آزادی و نبود استقلال، بحران عظیم اقتصادی، گرانی سرسام‌آور و تورم لجام‌گسیخته، فقر و بیکاری، تنگنای وحشتناک معیشتی، فساد گسترده‌ی وصف ناشدنی، فرار مغزها و تداوم آن و از دست دادن ارزنده‌ترین فرزندان وطن به طور روزانه، به سوی نابودی رفتن محیط زیست کشور و خطراتی که کیان ملی را تهدید می‌کند پایان یابد.

هیأت رهبری-اجرائی جبهه ملی ایران
تهران-بیست و هشتم اسفندماه ۱۴۰۲

https://jebhemeliiran.org/?p=3587
سخنرانی دکتر فرشاد به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت دکتر محمد مصدق

عصر روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت بزرگ‌مرد تاریخ ایران، دکتر محمد مصدق، اعضای شورای مرکزی و کمیته تشکیلات جبهه ملی ایران همراه با رهبران احزاب ملی و جوامع مدنی و شخصیت‌های سیاسی در یک گردهمایی، یاد و نام دکتر مصدق را گرامی داشتند.

کمیته رسانه جبهه ملی ایران بازنشر تصویری این مراسم را در قسمت‌های مختلف تقدیم اعضا و هواداران می‌کند.

بخش نخست: سخنرانی دکتر محسن فرشاد سخنگو و عضو هیأت رهبری-اجرایی جبهه ملی ایران

https://www.youtube.com/watch?v=SjAEU7pUApo
Forwarded from جرعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️سید حسین موسویان رهبر جبهه ملی ایران است.

♦️وی در خصوصِ محمد مصدق و زمانه‌ی نخست وزیری‌اش سخن می‌گوید🔺

مشاهده در یوتیوب

@joreah_journal

www.instagram.com/joreah_journal
سخنرانی دکتر سیف‌زاده به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت دکتر محمد مصدق

عصر روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت بزرگ‌مرد تاریخ ایران، دکتر محمد مصدق، اعضای شورای مرکزی و کمیته تشکیلات جبهه ملی ایران همراه با رهبران احزاب ملی و جوامع مدنی و شخصیت‌های سیاسی در یک گردهمایی، یاد و نام دکتر مصدق را گرامی داشتند.

کمیته رسانه جبهه ملی ایران بازنشر تصویری این مراسم را در قسمت‌های مختلف تقدیم اعضا و هواداران می‌کند.


بخش دوم: سخنرانی دکتر سیف‌زاده وکیل دادگستری و عضو هیأت موسس کانون مدافعان حقوق بشر

https://youtube.com/watch?v=HVbw4rKSXh4
سخنرانی دکتر طالع به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت دکتر محمد مصدق

عصر روز دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲ به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز درگذشت بزرگ‌مرد تاریخ ایران، دکتر محمد مصدق، اعضای شورای مرکزی و کمیته تشکیلات جبهه ملی ایران همراه با رهبران احزاب ملی و جوامع مدنی و شخصیت‌های سیاسی در یک گردهمایی، یاد و نام دکتر مصدق را گرامی داشتند.

کمیته رسانه جبهه ملی ایران بازنشر تصویری این مراسم را در قسمت‌های مختلف تقدیم اعضا و هواداران می‌کند.

بخش سوم: سخنرانی دکتر طالع دبیر حزب پان‌ایرانیست (هیأت اجرایی)

https://www.youtube.com/watch?v=cXqpNtQ7vUA
2024/06/16 12:17:21
Back to Top
HTML Embed Code: