Telegram Web Link
قنات (دکتر مجید مرادی)
🔸 امریکا چه غلطی نمی تواند بکند؟! ✍️ مجید مرادی 🔺 به محض اعلام برداشته شدن برخی تحریم های ایران از سوی وزیر خارجه آمریکا قیمت دلار به زیر 26 هزار تومان سقوط کرد. 🔺 اکنون باید از دولت و رئیس جمهور ابراهیم رئیسی پرسید که آیا کاهش قیمت دلار نتیجه زحمات شبانه‌روزی…
به اشغال سفارت آمریکا پایان دهید

مجید مرادی

سه سال و ۳ ماه پیش (۱۶ بهمن ۱۴۰۰) وقتی این یادداشت (امریکا چه غلطی نمی‌تواند بکند؟) را نوشتم بایدن برخی تحریم‌ها را برداشته بود ودلار از سی به زیر ۲۶ هزار تومان رسیده بود. به دولت رئیسی گفتم به جای مقصر جلوه دادن دولت روحانی دنبال عادی سازی رابطه با آمریکا باشد زیرا ۹۰ درصد مشکلات اقتصادی ایران زیر سر تحریم است.
در درازمدت حتی عقب افتادگان ذهنی هم همه چیز را خواهند فهمید. تنها عمر و جوانی و زندگی مردم است که تباه می‌شود و جبران ناپذیر است.‌
دولت دوم خرداد پای جهانگردان امریکایی را به ایران باز کرد اما در شهر تهران به سمت آنان شلیک شد. دولت برجام هم با شرکت هواپیماسازی آمریکا قرارداد خرید هواپیما بست اما حتی اجازه ورود خودروهای سواری تولید آمریکا را ندادند تا مبادا میزان کشتگان حوادث جاده‌ای، کم یا شعار مرگ کم رنگ شود.
امیدوارم دولت پزشکیان بیهوده بر سر دستاوردهای موهوم مانند تحمیل محل و شکل مذاکره مانور ندهد. اینها برای ملت ما نان نمی‌شود.
پایان دادن به اشغال سفارت آمریکا و تحویل آن به دفتر حفاظت منافع آمریکا در تهران روند عادی سازی روابط دو کشور را تسریع می‌کند.
به جای غیرمستقیم‌بودن، دوجانبه بودن گفتگوهای ایران و امریکا را برجسته کنید!

مجید مرادی

شبکه خبر تلویزیون جمهوری اسلامی ایران در یک دقیقه حدود ده بار صفت غیر مستقیم را برای گفتگوهای ایران و آمریکا به کار برد.
اگر کلمه غیرمستقیم را به کار نبرید نمازتان باطل نمی‌شود.
از الآن لگد زدن را شروع کرده اید؟!
چرا نمی‌گویید «گفتگوهای دوجانبه ایران و آمریکا» و تاکید دارید بر غیر مستقیم بودن آن؟
بالاخره گفتگو، گفتگوست اما از این که ترامپ یک تنه چهار ابر قدرت دارای سلاح اتمی و آلمان را از گفتگوهای هسته‌ای حذف کرد معلوم می‌شود که آمریکا نه تنها به گفته دکتر روحانی، کدخدای اروپاست بلکه کدخدای چین و روسیه هم هست و این دو کشور هم دست به سینه از دور تماشاگرند.
گرفتید چی شد؟
جماعت دهن دریده «ای آن که مذاکره شعارت!» فرمایشی ندارند؟!
این بار قرار است سر چه کسی را زیر آب کنید؟! می‌شنوید یا مثل نقی رحیم پور ازغدی! در پایتخت دنبال سمعک می‌گردید؟!

https://www.tg-me.com/K_MjM
رژیم وحشی اسرائیل بار دیگر بیمارستان المعمدانی تنها بیمارستان فعال شهر غزه را بمباران کرد. بیماران تنها ۲۰ دقیقه وقت داشتند تا بیمارستان را ترک کنند.
لعنت به همه دولت‌های حامی رژیم شیطانی صهیونیست اشغال‌گر که شر مطلق است.
دیگر گویا کوتاه کردن سایه این شر مطلق از سر ملت مظلوم و بی گناه فلسطین از دست بشر بر نمی‌آید مگر آن که دستی از غیب برون آید و کاری بکند.
تاریخ بشر هیچ‌ ملتی را سراغ ندارد که مانند صهیونیست‌های اشغالگر رسالت دینی خود را در نسل‌کشی و طبیعت سوزی و تاریخ‌زدایی و تولید جرم بی‌حد و مرز تعریف کرده باشد.
هم‌نوا با همه وجدان های آزاده بشری در تمام جهان بار دیگر جنایات بی‌حد این قوم پلید را محکوم می‌کنیم.
مجید مرادی
https://www.tg-me.com/K_MjM
قنات (دکتر مجید مرادی)
یک درخواست از مقامات اقلیم کردستان علاء آباریان را آزاد کنید! مجید مرادی دو سه ماه پیش دوست هم وطنم آقای دکتر علاء آباریان وکیل دادگستری در جریان سفر به نجف، با پیشنهاد وکالت در پرونده ای که در اربیل کردستان در جریان است مواجه شده و بدون اطلاع از این…
امیدوار بودم مقامات اقلیم کردستان به مناسبت نوروز و عید فطر در اقدامی انسانی هم وطن ما دکتر علاء آباریان را که در زندان اقلیم است آزاد کنند.
چنان که پیشتر نوشتم ایشان با هیچ دولتی و حزبی ارتباط ندارند جز این که شهروند ایران و سالها به عنوان دانشجوی رشته حقوق مقیم بیروت بوده است.
امیدوارم وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به وظیفه خود در دفاع از حقوق شهروندان ایرانی عمل کند.

مجید مرادی
رییس قوه قضاییه در پاسخ به سوالات دانشجویان مبنی بر مقابله با تخلفات کارکنان دستگاه قضایی با تاکید بر این موضوع، همچنین گفت: امروز برخی از وکلا درآمدهایی دارند که از من که رییس قوه قضاییه هستم بیشتر است و در یک پرونده به اندازه همه حقوقی که من تاکنون گرفته ام بیشتر است،مواردی بوده که یک وکیل در یک پرونده ۵۰ میلیارد تومان حق داوری گرفته است.

🔺 هرچند حق الوکاله برخی وکلا منصفانه نیست اما آیا اگر آقای اژه‌ای در جایگاه وزیر بازرگانی بودند می‌گفتند که یک تاجر در یک معامله با طرف خارجی بیش از تمام حقوقی که من در عمرم دریافت کردم سود می‌برد؟!

مجید مرادی
طهرانی مقدم: غائبِ حاضرِ مذاکرات ایران و آمریکا

مجید مرادی

مشاهده قدرت موشکی و هوافضایی ایران که در مقابل رئیس‌جمهور و در برابر چشمان تماشاگر و بهت‌زده نمایندگان نظامی سفارت خانه‌های دیگر کشورها در تهران در حال نمایش است برای هر ایرانی میهن دوستی مایه افتخار است.
در این منطقه نا امن و با وجود برخی رژیم‌های بدخواه و در رأس آنان رژیم خبیث و اشغالگر اسرائیل تنها پناهگاه ملت و کشور ایران بعد از خدا، همین موشک‌هاست. اگر قدرت موشکی ایران نبود قطعا ایالات متحده رغبتی به گفتگو با ایران نداشت و اجازه می‌داد تا رژیم خبیث اسرائیل کار ایران را یکسره کند‌.
با تبریک روز ارتش به همه فداییان ملت ایران و تکریم همه دست‌اندرکاران صنایع نظامی ارتش و سپاه و وزارت دفاع، یاد و نام پدر صنعت موشکی سردار شهید طهرانی مقدم را گرامی می دارم. این سردار بزرگ در اوج گمنامی بزرگ ترین پروژه نظامی ایران را به پیش برد اما جاسوسان رژیم اشغال‌گر و خبیث اسرائیل او را در کرج و در عملیاتی انتحاری به شهادت رساندند.
اهمیت پروژه موشکی ایران تنها در قدرت هجومی اش نیست بلکه در قدرت بازدارنده فوق العاده آن است که می‌تواند دیگران را قبل از ارتکاب هرگونه حماقتی به تفکر و تأمل عمیق وا دارد.
طهرانی مقدم بر خلاف بسیاری از هم رده های خود که پوتین را از پای در آوردند و با پای برهنه وارد عالم سیاست و دیپلماسی و‌ مجلس و اقتصاد و تجارت خارجی شدند و دنبال ثروت و شهرت گشتند و همه این عرصه ها را به لجن کشیدند، وارد بازی های سیاسی نشد و گمنامی را برگزید و در پادگان ماند و پروژه موشکی ایران را به پیش برد و برگه او امروز روی میز دیپلمات های مذاکره‌کننده ایران است. درست است که مذاکرات بر سر موضوع هسته‌ای ایران است اما اگر قدرت موشکی ایران نبود پروژه هسته‌ای ایران در معرض خطر بود.
مگر نمی‌گوییم که نظامیان در پادگان بمانند و عرصه سیاست را پوتینی نکنند؟! طهرانی مقدم چنین کرد و چنان عظمتی به ایران داد که کسی هوس تجاوز به آن نکند. چرا فراموشش کنیم؟!
امروز و در میانه مذاکرات ایران و آمریکا بیش از آن که دل ما گرم به پایمردی عباس عراقچی و مجید تخت روانچی باشد باید به شهید طهرانی مقدم گرم باشد که غائبِ حاضر این مذاکرات است.
امروز همگان از میزان خباثت رژیم صهیونیستی آگاه شده اند. رژیمی که حتی به دولت مابعد بشار اسد در سوریه که حتی یک سنگ هم به سمت اسرائیل پرتاب نکرده رحم نمی‌کند و هیچ قدرتی را در کل خاورمیانه تحمل نمی‌کند و حق حیات را در انحصار خود می‌داند قطعا اگر بتواند ایران را هم ویران می‌کند.
امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا پیرامون موضوع هسته‌ای به نتیجه مثبت و نهایتا به لغو تحریم ها و شکوفایی اقتصاد ایران و ادغام ایران در اقتصاد جهانی بینجامد اما یادمان خواهد ماند که ملتی که قدرت نظامی نداشته باشد نابود خواهد شد.
برای شادی روان شهید طهرانی مقدم و شهید فخری‌زاده دعا و فاتحه‌ای نثار کنیم.

https://www.tg-me.com/K_MjM
دقایقی پیش موفق شدم از طریق واتساپ با آقای دکتر علاء آباریان حقوقدان برجسته و صاحب اندیشه و اثر و متخصص حقوق لبنان که پس از پنج ماه زندان در اربیل آزاد شد صحبت کنم. متاسفانه ایشان را همراه چند زندانی دیگر در خیابان رها کردند و حتی برگه گواهی دال بر زندانی بودن را ندادند تا ایشان بتوانند از ایست بازرسی عبور کنند. اکنون در ایست بازرسی دیگه له ناحیه شورش بلاتکلیف مانده‌اند و مقامات مربوطه مدعی اقامت بدون مجوز ایشان و طالب دریافت غرامت چند هزار دلاری هستند در حالی که زندان را نمی توان اقامت محسوب کرد و برای آن غرامت گرفت.
مقامات محترم اقلیم در اربیل به این عزیزان هم وطن که هیچ پولی هم در اختیار ندارند و دو شب را در سرمای شدید بی سرپناه گذرانده‌اند توجه کنند. با گذر از این ایست بازرسی قطعا در مرز حاج عمران هم اگر هماهنگی جهت خروج این عزیزان انجام نشود دوباره برای ورود به ایران به مشکل بر خواهند خورد.
توقع نبود این قدر با شتاب و بدون طی تشریفات قانونی ایشان را آزاد کنند. برای آزادی ایشان سپاسگزاریم و توقع بذل عنایت و رفع مشکل خروج ایشان از عراق را داریم. جان و آبروی هر هم‌وطن ایرانی برای همه ایران عزیز است.
مجید مرادی
https://www.tg-me.com/K_MjM
تعطیلی شنبه در عراق حلال، در ایران حرام!

مجید مرادی

در طول سال، تعطیلی هفتگی رسمی در عراق جمعه و شنبه است. هیچ‌یک از مراجع شیعه و در راس آنان آیت الله العظمی سیستانی اعتراض نکردند و یک کلمه در مخالفت با تعطیلی شنبه نگفتند.
در ایران اما برخی فکر می‌کنند تعطیلی شنبه سبب می‌شود به یهود تشبه کنیم. آنان شاید نمی‌دانند که بخش عمده‌ای از احکام فقهی دو دین توحیدی و ابرهیمی اسلام و یهودیت متشابه است.
مجلس پایداری‌ هم که عمده نمایندگانش با رأی زیر ده درصدی مردم به بهارستان رفتند با تعطیلی شنبه مخالفت کرد.

https://www.tg-me.com/K_MjM
دولت فاسد دبش پول چند هزار بنز را دود کرد؟

✍️ مجید مرادی


🔹سیگاری‌ها پول ۳۵ هزار بنز را دود کردند.
براساس به‌روزترین گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ایرانی‌ها طی یکسال ۷۰ هزار میلیارد تومان خرج سیگار و قلیان کرده‌اند که با این پول می‌توان از آخرین مدل بنز ۳۵ هزار دستگاه خرید./خبرگزاری فارس

🔺از دیپ سیک پرسیدم: ۷۰ هزار میلیارد تومان قیمت ۳۵ هزار خودروی بنز است. حساب کن سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار با نرخ ۸۰ هزار تومان قیمت چند هزار خودروی بنز است؟

پاسخ داد:
پاسخ نهایی:
۱۴۰ هزار خودروی بنز قابل خرید است. [البته پول این ۱۴۰ هزار خودروی بنز تنها در یک فقره فساد دبش دود شد. بقیه فسادها بماند!]
نتیجه می‌گیریم: دولت فاسد رئیسی تنها در فساد دبش، پول 140 هزار خودروی بنز را دود کرد اما معاون پزشکیان و رئیس بنیاد شهید رئیس ستاد بزرگداشت او شد و نام شهید خدمت هم به او دادند. شهید خدمت!
عارف معاون اول پزشکیان هم از برنامه‌های سالگرد رئیسی به عنوان برنامه جامع نظام یاد برد. راستی آقای عارف برنامه جامعی برای احصای دزدی های دولت محرومان ندارید؟

https://www.tg-me.com/K_MjM
دفتر آیت الله سیستانی درگذشت پاپ فرانسیس را تسلیت گفت

در بیانیه دفتر آیت الله سیستانی آمده است:
🔹️با اندوه عمیق خبر درگذشت پاپ فرانسیس، پاپ واتیکان را که در میان بسیاری از مردم جهان از جایگاه معنوی بالا و احترام فراوانی برخوردار بود، دریافتم کردیم.
🔹در بیانیه دفتر آیت الله سیستانی با اشاره به سفر پاپ به عراق و دیدار با مرجعیت آمده است: دیدار تاریخی پاپ فرانسیس و عالی ترین مرجع دینی در نجف، نقطه عطف بسیار مهمی بود که در آن دو طرف بر نقش محوری ایمان تأکید کردند.
🔹در این بیانیه بر به کارگیری تلاش‌ها در مسیر فرهنگ همزیستی مسالمت آمیز، نفی خشونت و نفرت و تثبیت ارزش‌ها بین مردم بر اساس حفظ حقوق و احترام متقابل در میان پیروان ادیان و گرایش‌های مختلف فکری تاکید شد

شفقنا – واتیکان متن وصیت پاپ فرانسیس که در سال ۲۰۲۲ نگاشته شده ر ا منتشر کرد.
به گزارش شفقنا، متن وصیت به این شرح است:
با احساس نزدیک شدن غروب زندگی زمینی‌ام و با امیدی راسخ به حیات جاودان، مایلم تنها درباره محل دفن خود، آخرین خواسته‌هایم را بیان کنم.
در طول زندگی‌ام و در جریان خدمت کشیشی و اسقفی‌ام، همواره خود را به، مریم مقدس، سپرده‌ام. به همین دلیل، درخواست می‌کنم که پیکر فانی‌ام، در انتظار روز رستاخیز، در کلیسای  سانتا ماریا ماجوره آرام گیرد.
مایلم آخرین سفر زمینی‌ام دقیقاً در این کلیسای «سانتا ماریا ماجوره» پایان یابد؛ جایی که همیشه در آغاز و پایان هر سفر رسولی به آن‌جا می‌رفتم تا با اطمینان نیت‌هایم را به مریم مقدس بسپارم و برای محبت و حمایت مادری‌اش شکر گزارم.
درخواست می‌کنم قبر من در مکان مخصوص در راهروی جانبی کلیسا، میان نیایشگاه پائولین و نیایشگاه اسفورزا آماده شود، طبق نقشه‌ای که ضمیمه این وصیت‌نامه است.
آرامگاهم باید در دل خاک، ساده، بدون تزئینات خاص باشد و تنها کتیبه‌ای با نام “Franciscus” (فرانسیس) بر آن حک شود.
هزینه آماده‌سازی قبر توسط یک نیکوکار پرداخت خواهد شد (مبلغی که من برای این منظور در اختیار کلیسای سانتا ماریا ماجوره قرار داده‌ام). من دستورات لازم در این خصوص را به کاردینال رولانداس ماکریکس، کمیسر کلیسای لیبرینی، داده‌ام.
باشد که خداوند پاداشی شایسته به تمام کسانی دهد که مرا دوست داشته‌اند و همچنان برایم دعا می‌کنند. رنجی که در بخش پایانی زندگی‌ام تحمل کرده‌ام، به خداوند تقدیم می‌کنم، برای صلح در جهان و برادری میان ملت‌ها.
سانتا مارتا، ۲۹ ژوئن ۲۰۲۲
فرانسیس
منبع: واتیکان
Forwarded from میرموسوی (علی میرموسوی)
در رثای یک روحانی راستین!

پاپ فرانسیس برای بسیاری نماد یک روحانی به معنای واقعی کلمه در جهان کنونی بود؛ از آن دست روحانیانی که قرآن با نیکی از آنان یاد کرده و فروتنی را مهم ترین ویژگی ‌شان دانسته است.«و بی گمان در میان آنان، کشیشان و راهبانانی هستند که تکبّر نمی‌ورزند.» (مائده، ۸۲). در انجیل دلیل این اهمیت چنین بیان شده است: «اما بزرگترین شما باید خدمت گزار شما باشد، زیرا هر که خود را بزرگ سازد، خوار خواهد شد و هر که خود را فروتن سازد، سرافراز خواهد گردید.»(متی۱۱: ۲۳_۱۲)
خورخه ماریو برگولیو؛ اسقف آرژانتینی، هنگامی که در سال ۲۰۱۳، به مقام پاپی رسید، برای نخستین بار در تاریخ کلیسا عنوان فرانسیس را برگزید. او در توضیح این انتخاب گفت:
«وقتی روشن شد من انتخاب شده ام، دوست عزیزم کاردینال کلادیو مرا در آغوش گرفت و گفت: فراموش مکن فقرا را! و همان جا بود که نام فرانسیس در ذهنم جرقه زد.»
فرانسیس آسیزی (۱۲۲۶_۱۱۸۱) قدیسی ایتالیایی بود که زندگی اش نقطه عطفی در تاریخ مسیحیت شد، چرا که شیوه ای نو از پیروی مسیح را بنیان نهاد: فروتنی، فقر داوطلبانه، عشق به طبیعت و صلح جویی مطلق. او نه تنها دوست فقرا بود، بلکه به طبیعت، حیوانات و حتی دشمنان نیز عشق می‌ورزید.  انتخاب این نام، در واقع بیانیه‌ای بود از جانب پاپ فرانسیس درباره اصول بنیادین خود و معنای روحانیت راستین از نگاه او.
از همان آغاز، او به‌جای اقامت در کاخ رسمی واتیکان، زندگی در یک مهمان‌سرای ساده را برگزید. سوار خودروهای معمولی می‌شد و تجمل را کنار گذاشت. همواره بر عدالت اجتماعی، حمایت از مهاجران، فقرا و بی‌خانمان‌ها تأکید می‌کرد و بارها سرمایه‌داری افراطی و نابرابری اجتماعی را به نقد کشید.
در مراسم پنج‌شنبه مقدس، که در آن پاپ پای دوازده نفر را می‌شوید، او این سنت را با رویکردی انقلابی اجرا کرد: پای مهاجران، مسلمانان، زندانیان، زنان و حتی بی‌دینان را شست و گاهی بوسید.
پاپ فرانسیس رسم دست‌بوسی را نیز وارونه کرد؛ برخلاف سنت قدرت‌گرایانه‌ای که انتظار دست بوسی دیگران را دارد، او پیش‌قدم می‌شد و دست کشیشان سالمند و راهبان وفادار را می‌بوسید. در سال ۲۰۱۹، برای ایجاد صلح، پای رهبران متخاصم سودان جنوبی را بوسید تا آن‌ها را به صلح و آشتی تشویق کند.
او به‌جای داوری و طرد گناهکاران، همواره بر «رحمت الهی» و امکان بازگشت تأکید داشت. به باور او، «کلیسا باید همچون بیمارستانی صحرایی باشد؛ پناهگاهی برای مجروحان جسمی و روحی.»
پاپ فرانسیس دین را نه صرفاً مجموعه‌ای از مناسک، بلکه راهی برای زندگی انسانی، اخلاقی و همراه با عشق می‌دانست. او مردم را دعوت می‌کرد که به‌جای داوری، همراه و همدل باشند.
در حوزه گفت‌وگوی بین‌ادیان، تلاش‌های بی‌سابقه‌ای انجام داد؛ از دیدار تاریخی با شیخ الازهر گرفته تا گفت‌وگو با آیت‌الله سیستانی در نجف. این اقدامات، روحیه همگرایی و صلح‌طلبی او را نشان می‌داد.
در نگاه او، صلح فقط مسئله‌ای سیاسی یا دیپلماتیک نبود، بلکه ریشه در ایمان، کرامت انسانی و محبت الهی داشت. او بارها گفته بود که بدون گفت‌وگو میان ادیان، صلح پایدار ممکن نیست.
در سال‌های پایانی عمرش، دغدغه صلح و نگرانی از جنگ، به اصلی‌ترین محور سخنانش تبدیل شد. بارها از جنگ‌های مدرن و صنعت سودآور اسلحه انتقاد کرد و گفت: «نمی‌توان صلح را بر پایه‌ی ترس و زرادخانه‌های مرگ ساخت. تجارت اسلحه، تجارت خون است.»  او حمله روسیه به اوکراین و کشتار مردم بی‌گناه در غزه را به‌شدت محکوم کرد و حملات اسرائیل به غزه را «بی‌رحمی»، «فراتر از جنگ» و نوعی «تروریسم» نامید.
با درگذشت او، جهان یکی از الهام‌بخش‌ترین رهبران روحانی خود را از دست داد. رهبری که تجسم زنده آموزه‌های دینی و اخلاقی بود و نام و یادش برای همیشه در دل اهل ایمان خواهد ماند. او با نیک‌نامی از دنیا رفت و الگویی ماندگار برای رهبران مذهبی و مؤمنان سراسر جهان به‌جا گذاشت.
روحش شاد و یادش جاودان باد.

علی میرموسوی ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

@alimirmoosavi
وفات پاپ فرانسیس را باید به همه انسان‌هایی که مهر و دوستی را باور دارند و انسان را دارای کرامت ذاتی می‌دانند تسلیت گفت.
وسلام علیه یوم ولد ویوم یموت ویوم یبعث حیا
مجید مرادی
پاپ فرانسیس و مرزهای دینی
وحید_سهرابی_فر

روز گذشته خورخه برگولیو، 266‌مین پاپ کلیسای کاتولیک درگذشت. او از سال 2013 این مسئولیت را بر عهده داشت و بزرگترین فرقه دینی جهان (با حدود یک و نیم میلیارد پیرو) را رهبری می‌کرد. حوزه نفوذ او اما فراتر از کلیسای کاتولیک و حتی جهان مسیحیت بود. ساده‌زیستی، توجه به جنگ‌زدگان، فقرا و تاکید بر اخلاق و معنویت بخش مهمی از مشی او بود.

🔅به گمان من، آنچه او را از سایرین متمایز می‌کرد، وسعت تلقی او از امر دینی بود. امر دینی بسیار مستعد مرزبندی و تقابل است. پیروان هر دینی همواره مرزهایی برای خود ترسیم می‌کنند که آنها را از سایرین جدا می‌کند، این مرزها گاه به امور اعتقادی اختصاص دارد ولی گاه از آن فراتر می رود و به تبعیض در حقوق اجتماعی، سیاسی و اقتصادی منتهی می‌شود. آنچنان که جان یکی از ارزشمند تلقی می‌شود و در صدر رسانه ها فریاد زده می‌شود و جان ده‌ها هزار نفر از قبیله‌ی دیگر بی‌اهمیت انگاشته می‌شود. پاپ فرانسیس کمتر درگیر این مرزبندی‌ها بود و از همین رو بود که به گزارش رسانه واتیکان، بعد از واقعه 7 اکتبر هر روز با مردم غزه تماس می‌گرفت و احوال آنها را جویا می‌شد تا به آنها بگوید که فراموش نشده‌اند. او بارها خواستار توقف این جنایت شد.

🔅گویا او در پس این مرزهای اعتقادی و مکاتب نظری، انسان را می‌دید، انسانی که همه‌ی ادیان برای او آمده‌اند. گویا ذهن او همواره درگیر این سخن عیسی (ع) بود که «شبّات برای انسان مقرر شده، نه انسان برای شبّات». از این رو، علی‌رغم محبوبیت او در میان مردم، در میان متکلمان جزم اندیش مسیحی، پاپ چندان محبوبی نبود. مشی او متاثر از تجربه زیسته‌اش به عنوان یک پاپ غیراروپایی و چشیدن طعم بی‌عدالتی در سال‌های جوانی در آمریکای لاتین بود.

🔅درگذشت این رهبر دینی مجالی است برای بازاندیشی امر دینی و تامل در غایت دین‌ورزی. اگر هدف نهایی ادیان صلح، عدالت، اخلاق و تعالی انسان (فارغ از جنسیت، نژاد، دیانت و ملیت) است، آنگاه هر فهم دینی و هر مرز اعتقادی که با این اهداف در تقابل است، باید اصلاح شود. در پس همه این مکاتب و فرقه‌ها باید کرامت و ارجمندی انسان را دید و برای تعالی آن کوشید. ادیان نه برای فصل که برای وصل آمده‌اند.
ابتدای جاده قزوین رشت کنار زدم. وقت اذان ظهر است‌. دست مریزاد باید گفت به شهرداری قزوین که این جا مجتمعی ساخته که امکانات اتراق را دارد و مسجد و کلی آلاچیق.
بعد از نماز زیر آسمان ابری نشستم تا ناهاری را که از خانه آورده ام بخورم. باران مجبورم می کند تا زیر آلاچیق بروم. موسیقی دلنشین باران بهتر از هر ساز و آوازی ست. دقایقی دراز می کشم و آفتاب اردی بهشتی دوباره سرک می‌کشد. صدای گنجشکان دوباره با دیدن آفتاب بلند می شود. محیط این جا بسیار دلکش است و نسیم شمال در آن پیچیده است. تنها مشکلش این است که یک ساعت از ظهر نگذشته است که در مسجد را بسته اند. به پاکبانی که می رود تا در مسجد را برای یک نمازگزار بگشاید می گویم مسافری که ساعت ۳ و ۴ و ۵ از این مسیر می گذرد هم دوست دارد این جا نماز بخواند. می گوید به ما دستور داده اند‌ اما راه می افتد به سمت در مسجد تا آن را باز کند.
نمی دانم اگر نمازگزاران دو سه ساعت بعد از ظهر از راه برسند چرا باید با در بسته مواجه شوند؟!
مجید مرادی
https://www.tg-me.com/K_MjM
قنات (دکتر مجید مرادی)
دقایقی پیش موفق شدم از طریق واتساپ با آقای دکتر علاء آباریان حقوقدان برجسته و صاحب اندیشه و اثر و متخصص حقوق لبنان که پس از پنج ماه زندان در اربیل آزاد شد صحبت کنم. متاسفانه ایشان را همراه چند زندانی دیگر در خیابان رها کردند و حتی برگه گواهی دال بر زندانی…
با پیگیری های وزارت خارجه جمهوری اسلامی و سرکنسولگری ایران در اربیل خوشبختانه دوست ارجمند آقای دکتر آباریان بعد از تحمل مرارت پنج ماهه زندان در اقلیم کردستان امروز وارد ایران شد. از مسئولان محترم در ستاد عراق وزارت خارجه و به ویژه جناب آقای سیدموسی علیزاده طباطبایی و سرکنسولگری ایران در اربیل و به ویژه جناب آقای اسدی و هم چنین از جناب دکتر صادق زیباکلام برای پیگیری شان سپاسگزارم.
مجید مرادی
https://www.tg-me.com/K_MjM
رسانه میلی پرهزینه و بی فائده جناح پایداری!

مجید مرادی

🔺اسائه ادب به یکی از خلفای پیامبر تازه ترین اتفاق بدی‌ست که در رسانه میلی جناح پایداری افتاده است.
متولیان دخمه‌ای این رسانه گمان برده اند که تمام حق و حقیقت چه در ساحت سیاست و چه در عرصه دیانت و چه در حوزه فرهنگ به طور انحصاری در اختیار آنان است و عنایات خاصه الهی شامل حال آنان است و اجازه نمی‌دهد جز در راه حق و حقیقت گام بردارند. اگر دبش را بالا کشیدند برای خدا بوده است. اگر ازگل خواری کردند برای تقویت اسلام است. اگر برجام را بر هم زدند برای تقویت جمهوری اسلامی ست و اگر چوب لای چرخ کرسنت کردند و زیان و عدم النفع چند ده میلیاردی دلاری به ملت و کشور زدند برای بی اعتباری رقیبی ست که در خط اسلام ناب نیست. نه مال دیگران برای اینان محترم است و نه آبروی دیگران و نه جان دیگران. تنها به یک دلیل. چون به باور اینان جز خودشان همگی گمراه و جهنمی اند.
این انحصارطلبی شامل کل اردوگاه پایداری می‌شود و بخش اعظم اصول‌گرایان نیز جز اندکی از آنان که بخشی از عقلشان فعال شده است می‌شود. آنان که تا خرخره گرفتار دبش خواری و اوقاف خواری اند در همین دنیا تکلیف همه مخالفان عقیدتی و سیاسی و فرهنگی خود را تعیین می‌کنند. همه کسانی که در مذهب جلیلی و رسایی نیستند اهل جهنم‌اند و آبرویشان مباح است. فرقی هم نمی‌کند که جواد ظریف باشد یا ابوبکر صدیق!

🔺به همه برادران اهل سنت عرض می کنم که بدانید این فرقه ضاله سیاسی نسبتی با تشیع جعفر صادق ندارند. اسلام آیت الله بروجردی و آیت‌الله سیستانی اسلام هیئت و فرقه ضاله پایداری نیست.

🔺ما در انتخابات ریاست جمهوری اخیر با کمک برادران اهل سنت بلوچستان و کردستان و حمایت امثال جلالی زاده و اطرافیان مولوی عبدالحمید تنها توانستیم ریاست‌جمهوری را از این فرقه پس بگیریم. طبیعی ست که آنان کینه فرزندان علی و ابوبکر را یکجا در سینه دارند. این رسانه خبیث همان است که روزی شعار مرگ بر خاتمی و مرگ بر روحانی را که عده ای اراذل و اوباش سر می‌دادند پخش کرد و اکنون به ساحت ابوبکر جسارت می‌کند.
در یک کلمه باید گفت تشیع رسانه میلی جبلی جلیلی تشیع غالیانه است و جعفربن محمد صادق پیشوای ما از این تشیع مبراست.

https://www.tg-me.com/K_MjM
در کنار آن که بهشت زیر گام های اوست.
پنجم اردی‌بهشت ماه جلالی 1404
روستای پایین‌رودپشت آستانه اشرفیه
مجید مرادی
https://www.tg-me.com/K_MjM
دست مریزادی به وزیر دانشمند بهداشت دکتر ظفرقندی

مجید مرادی

خدا را سپاس که تغییر رئیس دولت آثار مثبتی داشت. یکی از آن آثار خوب این است که ارج استادان دانشگاه‌ها بیشتر نهاده شد. به نزاع پرهزینه با زنان پایان داده شد. مزاحمت طالبانی از سر پرستاران کم شد و وضعیت معیشتی شان بهبود یافت. بسیاری وزیران نیک نام آمدند که یکی از آنان دکتر ظفرقندی ست. به گمانم فرزانگی و وطن دوستی و دلسوزی دکتر ظفرقندی خود عاملی برای کاهش موج مهاجرت پزشکان و پرستاران ماست. خداش در همه حال از بلا نگه دارد!
خبر زیر را اگر هر منبعی جز وزیر دانشمند بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گفته بود باورش سخت بود اما دکتر ظفرقندی را جز به راستی و درستی نمی شناسیم. این جانباز سرفراز هر جا باشد مدافع حرمی‌ست به نام وطن!

خبر خوش وزیر بهداشت از مهاجرت معکوس پزشکان و پرستاران در سال ۱۴۰۳
محمدرضا ظفرقندی در همایش کشوری آموزش علوم پزشکی:
تا سال ۱۴۰۲ میزان دریافت گواهی گوداستندینگ از نظام پزشکی برای مهاجرت شیب صعودی ۶۰ درصدی داشته ولی سال ۱۴۰۳ شیب معکوس پیدا کرده و منفی ۱۸ درصد شده است؛ فضای صلح و آرامش و آموزش و دوستی و مهربانی  اثر دارد.
https://www.tg-me.com/K_MjM
2025/07/06 00:49:49
Back to Top
HTML Embed Code: