Telegram Web Link
دوای سێ ڕۆژ لە بەڕێوەچوونی کارەکانی، ئەمشەو یەکەمین کۆنگرەی هاوپەیمانی ژنانی دیموکراتیکی هەرێمیی “نەدا” کۆتایی هات


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

ئەمڕۆ یەکشەممە

▪️28گوڵان(بانەمەڕ) 2725ی کوردی
▪️28اردیبهشت 1404 هه تاوی

▪️18 may 2025


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🖌تجمع اعتراضی بازنشستگان اهواز در گرمای طاقت فرسا علیه سرکوب معیشت ساختاری.

بازنشسته داد بزن حقتو فریادبزن

یکشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ارزیابی‌های رزرین کمانگر از کنگرەی ائتلاف دموکراتیک زنان خاورمیانه و شمال آفریقا

رزرین کمانگر، مسئول دیپلماسی کژار، جامعه‌ی زنان آزاد شرق کوردستان در گفتگویی با آژانس خبری ژنها در حاشیه کنگرەی ائتلاف دموکراتیک زنان خاورمیانه و شمال آفریقا در مورد موضوعات مورد بحث صحبت کرد. او گفت آنها موضوع جنبش انقلابی ژن ژیان ئازادی را مطرح کرده‌اند و در عین حال وضعیت وریشه مرادی، پخشان عزیزی و زینب جلالیان و سایر زنان زندانی در ایران را مورد بحث قرار داده‌اند.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ دووشەممە

▪️29 گوڵان(بانەمەڕ) 2725ی کوردی
▪️29 اردیبهشت 1404 هه تاوی

▪️19 may 2025



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
سرپرست اداره کل بهزیستی استان قزوین اعلام کرد که ۷۲٪ از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این سازمان در این استان، فاقد بیمه هستند. به گفته‌ زهرا غلامرضایی، از میان ۴ هزار و ۳۲۷ زن سرپرست خانوار، تنها هزار و ۲۱۳ نفر بیمه‌ی تامین اجتماعی دارند. او بیمه را عاملی مهم در پیشگیری از بیماری‌های مزمن، کاهش نرخ مرگ‌ومیر و بهبود کیفیت زندگی این #زنان عنوان کرد.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
🔻نوروز اویصال اصلان، نماینده حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) و از وکلای رهبر اوجالان، با اشاره به تصمیم اخیر پ‌.ک‌.ک برای توقف فعالیت‌هایش، بر لزوم اقدام فوری دولت ترکیه در زمینه تحقق «حق امید» برای رهبر آپو تأکید کرد.

پس از برگزاری دوازدهمین کنگره حزب کارگران کُردستان (پ‌.ک‌.ک) و توقف فعالیت‌های این حزب، نوروز اویصال اصلان، نماینده دم پارتی و وکیل عبدالله اوجالان، تأکید کرد که دولت ترکیه باید گام‌هایی حقوقی و سیاسی در راستای تحقق صلح بردارد. او تصریح کرد که تاکنون هیچ اقدام مشخصی درباره «حق امید» برای رهبر اوجالان انجام نشده است.

تأثیر فراخوان اوجالان بر روند صلح

نوروز اویصال اصلان در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرگزاری ANHA، ضمن ارزیابی تحولات پس از فراخوان ۲۷ فوریه عبدالله اوجالان، گفت: «این فراخوان گامی مهم در روابط کُردها و ترک‌ها و تحولات خاورمیانه بود. با این حال، هیچ نشانه‌ای از تغییر در وضعیت انزوای اوجالان در زندان امرالی مشاهده نمی‌شود. ملاقات‌های خانواده و وکلا همچنان بلاپاسخ مانده و حزب ما نیز تاکنون اجازه هیچ دیداری نداشته است.»

فرایند صلح نیازمند گام‌های متقابل

وی ادامه داد: «با برگزاری کنگره دوازدهم پ‌.ک‌.ک و تصمیم به توقف فعالیت‌ها براساس فراخوان اوجالان، اکنون نوبت دولت ترکیه است که وارد عمل شود. این روند با اقدام‌های متقابل می‌تواند به تغییرات بنیادین در ترکیه و منطقه منجر شود.»

حق امید؛ حقی قانونی و بین‌المللی

اویصال اصلان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عدم تحقق «حق امید» برای عبدالله اوجالان، افزود: «این حق نه‌تنها در قوانین داخلی ترکیه بلکه در معاهدات بین‌المللی نیز به رسمیت شناخته شده است. با وجود تلاش‌های ما، دولت ترکیه تاکنون هیچ گامی در این زمینه برنداشته است.»

لزوم گذار از فضای نظامی به بستر سیاسی و قانونی

وی تأکید کرد: «برای حل مسئله کُرد و پایان دادن به جنگ، باید وارد مسیر سیاسی شویم. عبدالله اوجالان یکی از بازیگران کلیدی این روند است. برای تحقق این مسیر باید وضعیت حقوقی او اصلاح شده، گفت‌وگوها آغاز و کمیته‌ای پارلمانی برای پیشبرد فرایند صلح تشکیل شود. مردم خواستار شفافیت و اقدامات ملموس هستند.»

کُردها؛ محور تعادل در خاورمیانه

اویصال اصلان در پایان با اشاره به جایگاه ژئوپلیتیک کُردها در منطقه، گفت: «تأثیر این روند را می‌توان در سوریه نیز مشاهده کرد. باکور (شمال) کُردستان می‌تواند بر کُردهای روژآوا نیز اثر بگذارد. کُردها امروز به یکی از ارکان تعادل منطقه تبدیل شده‌اند و روند موجود تمامی بخش‌های کُردستان را دربرخواهد گرفت.»


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
مینا سلطانی، مادر جاویدنام شهریار محمدی، تصاویری از دیدار صمیمانه با هنگامه قاضیانی، هنرمند معترض، را منتشر کرد. تصاویری که در آن‌ها مادران دادخواه دیگری هم حضور دارند.

او نوشت:

«ممنونم از استقبال گرمت و دستان پرمهرت، هنگامه جان.
با دیدن این‌همه محبت و احترام از شما و همه عزیزان،
هر بار بیشتر ایمان می‌آورم که «ژن، ژیان ، ئازادی» خاموش نشده و هیچ‌وقت فقط یک شعار نبوده…
و دلم قرص‌تر می‌شه که شهریارم، پا در راه اشتباهی نگذاشت
دایه مینا»

ـ هنگامه قاضیانی از جمله بازیگرانی بود که در جریان انقلاب مهسا، حجاب از سر برداشت و به خیابان رفت، بازداشت و ممنوع‌الکار شد.

او همچون یلدا آقافضلی «اظهار پشیمانی نکرد» و همچنان در کنار خانواده‌های دادخواه می‌ایستد.
او چند روز پیش با پدر یلدا آقافضلی، پدر و مادر متین نادرخانی، مادر و خواهر سپهر اعظمی و ...  هم ملاقات کرده بود.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات منطقه کرمانشاه
دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

این تجمع در واکنش به سال‌ها ظلم و بی‌تعهدی مالی از سوی سهام‌داران عمده مخابرات برگزار شد؛
نهادهایی چون:
ستاد اجرایی
بنیاد تعاون سپاه

معترضان می‌گویند:
این نهادها سال‌هاست از پرداخت مطالبات قانونی، سهم سود، بیمه مکمل و حقوق معوقه ما شانه خالی کرده‌اند.
ما عمری خدمت کردیم، حالا سهم‌مون فقط وعده و بی‌توجهیه؟

دوشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دروشمی "لەسەر بنەمای شۆڕشی ژن، بەرەو کۆمەڵگەی دیموکراتیک" ژنانی کۆکردەوە


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel

قتل همسر و مادر همسر توسط شوهر به دلیل درخواست طلاق در فیروزآباد فارس

یک مرد در فیروزآباد فارس، پس از مواجهه با درخواست طلاق همسرش، وی و مادر همسرش را با ضربات متعدد چاقو به قتل رساند.

بنا بر گزارش این اتفاق روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه جاری رخ داده و علیرغم انتقال مادر و دختر به بیمارستان، اما آنها در نهایت به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده‌اند.

هویت این زن جوان کشته شده الیانا کوهی ۲۳ ساله و مادر او فریده باقری ۴۵ ساله اعلام شده است.

خشونت علیه زنان به ویژه زن‌کشی در سال‌های اخیر در ایران به شدت افزایش یافته و فقدان حمایت‌های قانونی از زنان در برابر خشونت، یکی از عوامل موثر در افزایش این خشونت‌ها است.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ سێشەممە

▪️30 گوڵان(بانەمەڕ) 2725ی کوردی
▪️30 اردیبهشت 1404 هه تاوی

▪️20 may 2025



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
🖌کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته شصت‌ونهم خود، با پیوستن زندان‌های مهاباد، بوکان و یاسوج به ۴۴ زندان گسترش یافت

در شرایطی که کشور با فساد سیستماتیک و ناکارآمدی ساختار استبدادی حاکم روبروست و این وضعیت زندگی شهروندان را مختل کرده و آن‌ها را از ابتدایی‌ترین نیازها مانند آب و برق محروم ساخته است، روند صدور و اجرای احکام غیرانسانی اعدام با اراده‌ای آشکار از سوی حاکمیت نه‌تنها متوقف نشده بلکه افزایش نیز یافته است.

این حکومت همواره از ارائه آمار دقیق درباره تعداد زندانیان و اجرای احکام اعدام خودداری می‌کند، اما بر اساس گزارش‌هایی که به کارزار رسیده است، از ابتدای اردیبهشت‌ماه تاکنون بیش از ۱۲۹ نفر –از جمله چهار زن– اعدام شده‌اند. تنها در هفته گذشته، حکم اعدام ۲۵ زندانی به اجرا درآمد که در میان آن‌ها دو کودک‌مجرم نیز دیده می‌شدند که در زندان‌های ملایر و عادل‌آباد شیراز به دار آویخته شدند؛ اقدامی که بدون هیچ ابایی از افکار عمومی و نهادهای حقوق بشری بین‌المللی انجام شد و آنان را از «حق حیات» محروم ساخت.

در واکنش به این خشونت و نقض سیستماتیک «حق حیات»، شاهد افزایش اعتراضات خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام و حمایت گسترده جوانان در شهرهای مختلف از این کارزار هستیم. این حمایت‌ها با ابتکارهای متنوع مردمی، چهره‌ای گسترده‌تر یافته‌اند.

ما، اعضای کارزار، با درود به تمامی حامیان «نه به اعدام»، از همه مردم به‌ویژه جوانان می‌خواهیم در هر کوچه و برزن، صدای اعتراض خود را علیه این مجازات ضدانسانی بلند کنند و به هر شکل ممکن از این حرکت حمایت کنند. ما از تمامی مخالفان اعدام دعوت می‌کنیم در کنار خانواده‌های دادخواه بایستند و در تجمعات اعتراضی آنان را تنها نگذارند.

در هفته گذشته، به ابتکار هم‌وطنان مبارز در داخل و خارج از کشور، همبستگی گسترده‌ای با کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» شکل گرفت. از تمامی افراد، نهادها، احزاب و سازمان‌های سیاسی، مدنی و حقوق بشری که در این حرکت مردمی مشارکت داشتند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

هم‌چنین جمعی از زندانیان در زندان‌های مهاباد، بوکان و یاسوج اعلام کرده‌اند که از این هفته به کارزار پیوسته و هر سه‌شنبه دست به اعتصاب غذا خواهند زد. با پیوستن این سه زندان به اعتصاب، تعداد زندان‌های شرکت کننده در کارزار به چهل و چهار زندان افزایش یافته است.

سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، زندانیان در ۴۴ زندان زیر برای شصت‌ونهمین هفته متوالی اعتصاب غذا خواهند کرد:

اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)، قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، مرکزی کرج، تهران بزرگ، خورین ورامین، چوبیندر قزوین، اراک، خرم‌آباد، اسدآباد اصفهان، دستگرد اصفهان، شیبان اهواز، سپیدار اهواز (زنان و مردان)، نظام شیراز، عادل‌آباد شیراز (زنان و مردان)، زاهدان (زنان)، برازجان، رامهرمز، بهبهان، بم، کهنوج، طبس، مشهد، گنبدکاووس، قائم‌شهر، رشت (زنان و مردان)، رودسر، حویق تالش، ازبرم لاهیجان، دیزل‌آباد کرمانشاه، اردبیل، تبریز، ارومیه، سلماس، خوی، نقده، میاندوآب، سقز، بانه، مریوان، سنندج، کامیاران، مهاباد، بوکان و یاسوج.

هفته شصت‌و‌نهم

سه‌شنبه سی‌ام اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴

سه‌شنبه‌های نه به اعدام


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2025/07/14 04:55:30
Back to Top
HTML Embed Code: