Telegram Web Link
تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد پس از هفت روز

روز چهارم خرداد ۱۴۰۴، الهه دختر ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر، محل کارش را ترک می‌کند تا به خانه‌اشان برود.

به گفته عمویش در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها، او قرار بود یک ساعت زودتر در خانه باشد تا از برادر دارای معلولیتش مراقبت کند تا مادرش بتواند به دکتر بود.

الهه در مسیر محل کار تا خانه چندبار با خانواده صحبت کرده است، یک بار در میدان آزادی که گفته سوار ماشین شده و بار دیگر نیز در طول مسیر و از آن به بعد تلفن او تاکنون بی‌پاسخ مانده است.

حال هفت روز پس از آن روز گذشته و خانواده نگران او هستند و چشم به راه و گریان.

حال دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسلامشهر در رابطه با مفقودی دختری ۲۴ ساله به نام الهه حسین‌نژاد اعلام کرد در رابطه با مفقودی این فرد که ساکن شهرستان اسلامشهر است، پرونده قضایی تشکیل شده است.

او ادامه داده است: «با توجه به نقطه‌زنی‌های انجام‌شده مشخص شد این فرد در تهران مفقود شده، به همین دلیل پرونده با دستور قضایی جهت رسیدگی به آگاهی تهران ارجاع شده است.»

در حال حاضر یکی از انتقادات اصلی به نحوه  ردیابی و نقطه‌زنی تلفن همراه اوست که پس از دو روز و انجام مراحل اداری  صورت گرفته در حالی که این اقدام باید در همان ساعات نخست انجام می‌شده است.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
وریشە مورادی پێویستی بە نەشتەرگەریی بەپەلە هەیە
ڕەتکردنەوەی چاودێریی پزیشکی لە زیندانەکانی ئێراندا سیاسەتی مردنێکی هێواش و بێدەنگە



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ سێشەممە

▪️13 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️13 خرداد 1404 هه تاوی

▪️3 June 2025

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
احضار مجدد توران سلیمانی به دادگاه انقلاب دزفول؛ ادامه فشار بر فعالان صنفی معلمان

در ادامه‌ی روند فشار بر فعالان صنفی و مدنی، توران_سلیمانی، معلم و فعال صنفی در استان خوزستان، برای بار دیگر احضاریه‌ای از سوی نهادهای قضایی دریافت کرده است. این‌بار، وی به شعبه دوم دادگاه انقلاب شهرستان دزفول احضار شده؛ این در حالی‌ست که پیش‌تر نیز در رابطه با فعالیت‌های صنفی خود، به دادگستری شوش احضار شده بود.

در متن ابلاغیه، اتهام منتسب به وی «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» عنوان شده است؛ اتهامی که بارها علیه کنشگران صنفی، به عنوان ابزاری برای سرکوب مطالبه‌گری‌های قانونی و مسالمت‌آمیز، مورد استفاده قرار گرفته است.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
با پیوستن زندان فیروزآباد استان فارس در هفته هفتاد و یکم به کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»، این کارزار به ۴۶ زندان گسترش یافت؛

دعوت از خانواده زندانیان زیر حکم اعدام به شکستن سکوت

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» ضمن حمایت از اعتصاب کامیون‌داران زحمت‌کش که دوازدهمین روز اعتصاب خود را پشت سر گذاشتند، به آنان درود می‌فرستد و از دیگر اقشار جامعه که به اشکال مختلف تحت ستم هستند، می‌خواهد که به اعتصاب رانندگان بپیوندند و از آن‌ها به هر شکل ممکن حمایت کنند.

در شرایط کنونی که هر روز شاهد رویداد‌ها و فجایع دلخراش در سراسر کشور هستیم، حکومتِ کشتار و اعدام در سیاهچال‌های خود، دسته‌دسته زندانیان را در بی‌خبری کامل اعدام می‌کند و با سخره گرفتن قوانین بین‌المللی و اهرم کردن دین با این جنایات حکومتی که بستر آن را نیز خودشان فراهم کرده به دنبال فرونشاندن حق‌خواهی و خیزش‌های مردم هستند اما تاریخ نشان داده که سقوط چنین حکومت‌های دیکتاتوری حتمی است.
حال از ابتدای خرداد تاکنون دست‌کم ۶۷ زندانی، شامل ۳ زن، اعدام شده‌اند و به‌طور متوسط روزی ۷ تن به دار آویخته شده‌اند. تنها در روز ۷ خرداد، ۲۰ زندانی را با بی‌رحمی اعدام کرده‌اند.

فراموش نکنیم که این سطح از استفاده از مجازات غیرانسانیِ اعدام با نقض گسترده حق دادرسی منصفانه همراه بوده است. در همین راستا، متأسفانه روز چهارشنبه ۷ خرداد، پدرام مدنی در زندان قزلحصار به اتهام جاسوسی در سکوت خبری به دار آویخته شد. علاوه بر این، اعاده دادرسی محمدامین مهدوی‌شایسته، که پیش‌تر به اتهام جاسوسی توسط صلواتی، «قاضی مرگ»، به اعدام محکوم شده بود، از طرف دیوان عالی رد شده و این شهروند زندانی در خطر جدی اعدام قرار دارد.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به خانوادهای زندانیان محکوم‌به‌اعدام توصیه می‌کند که روند پرونده عزیزانشان را به‌سرعت رسانه‌ای کرده و به اطلاع عموم مردم ایران و نهادهای حقوق بشری برسانند.تا با این روشنگری‌ها بتوانیم ماشین کشتار و اعدام را متوقف و از کار انداخت و نباید فریب نیرنگ‌ها یا تهدیدهای مأموران اطلاعاتی و بازجویان را خورد تا حکومت در سکوت خبری زندانیان را اعدام کرده و به‌تعبیری با قتل حکومتی، حق حیاتشان را پایمال کند.

با درود و سپاس به خانواده زندانیانی که هفته‌هاست در نقاط مختلف کشور فریاد «نه به اعدام» سر می‌دهند و از این کارزار حمایت می‌کنند، مجدداً از عموم مردم، به‌ویژه خانواده‌های زندانیان محکوم‌به‌اعدام می‌خواهیم که به هر شکل ممکن از کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» حمایت کنند و خانواده‌های معترض و دادخواه را تنها نگذارند.

باید صدای «نه به اعدام» در هر شهر و خیابان طنین‌انداز شود، چون این حکومت روزانه خانواده‌ها را در اقصی‌نقاط کشور داغدار می‌کند. قدرت ما در اتحاد و همبستگی ماست.

طبق اخبار رسیده به کارزار، جمعی از زندانیان زندان فیروزآباد استان فارس، در هفته هفتاد و یکم از روز ۱۳ خرداد، به کارزار سه‌شنبه‌های نه به اعدام پیوسته و هر سه‌شنبه در اعتصاب غذا خواهند بود.

به این ترتیب، روز سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴، در هفته هفتاد و یکم، اعضای کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ۴۶ زندان زیر در اعتصاب غذا خواهند بود:

زندان اوین (بند زنان، بند ۴ و ۸)، زندان قزلحصار (واحد ۳ و ۴)، زندان مرکزی کرج، زندان فردیس کرج، زندان تهران بزرگ، زندان خورین ورامین، زندان چوبیندر قزوین، زندان اراک، زندان خرم‌آباد، زندان یاسوج، زندان اسدآباد اصفهان، زندان دستگرد اصفهان، زندان شیبان اهواز، زندان سپیدار اهواز (بند زنان و مردان)، زندان نظام شیراز، زندان عادل‌آباد شیراز (بند زنان و مردان)، زندان زاهدان (بند زنان)، زندان برازجان، زندان رامهرمز، زندان بهبهان، زندان بم، زندان کهنوج، زندان طبس، زندان مشهد، زندان گنبدکاووس، زندان قائمشهر، زندان رشت (بند مردان و زنان)، زندان رودسر، زندان حویق تالش، زندان ازبرم لاهیجان، زندان دیزل‌آباد کرمانشاه، زندان اردبیل، زندان تبریز، زندان ارومیه، زندان سلماس، زندان خوی، زندان نقده، زندان میاندوآب، زندان مهاباد، زندان بوکان، زندان سقز، زندان بانه، زندان مریوان، زندان سنندج، زندان کامیاران و زندان فیروزآباد فارس.

هفته هفتاد و یکم
سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ چوارشەممە

▪️14 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️14 خرداد 1404 هه تاوی

▪️4 June 2025

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
۱۶ تن از فعالان صنفی معلمان را به دادگاه احضار کردند
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان : «تداوم فشار بر فعالان صنفی می‌تواند با واکنش شورای هماهنگی در دفاع از اعضای خود مواجه شده و سرآغاز دوباره اعتراضات میدانی در سراسر کشور شود.»
همزمان با روزهای پایانی سال تحصیلی، دستکم ۱۶ معلم در ایران به دادگاه احضار شده‌اند؛ در سنندج ۱۵ معلم و در دزفول یک معلم. شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان گفت سرکوب فعالان صنفی باید متوقف شود.
اتهام این معلمان «اخلال در نظم و آسایش عمومی» اعلام شده است.
صلاح‌الدین حاجی میرزایی، محمدرضا مرادی، بهزاد قوامی، سید غیاث نعمتی، رضا طهماسبی، شهریار نادری، آرام ابراهیمی، صادق کنعانی، مجید کریمی، مختار اسدی، فاطمه زند‌کریمی، نسرین کریمی، فیصل نوری، رزگار حیدری و کوروش عزتی امینی معلمانی هستند که دادگاه کیفری سنندج با صدور ابلاغیه آنها را فراخوانده است.
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان احضار ۱۵ فعال صنفی در سنندج را محکوم کرد و گفت «اتهام وارد شده به این افراد در حالی مطرح شده که فعالیت‌های آنان در چارچوب مطالبات صنفی و حقوق شغلی بوده است.»

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOffici
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ پێنجشەممە

▪️15 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️15 خرداد 1404 هه تاوی

▪️05 June 2025

📷 ژیانی لادێیی لە سەردەمی پێشوو


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
رئیس پلیس‌آگاهی تهران:

الهه حسین‌نژاد، دختر ۲۴ ساله مفقودشده اهل اسلامشهر، به قتل رسیده است.

میزان به نقل رییس آگاهی تهران نوشت:
‏پیرو انتشار خبر مربوط به فقدان الهه حسین‌نژاد، با بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد نامبرده به قتل رسیده است لذا تلاش برای بررسی زوایای پرونده و دستگیری قاتل آغاز شد که با تلاش شبانه‌روزی پلیس، ساعاتی پیش قاتل دستگیر شد.

روز چهارم خرداد ۱۴۰۴، الهه دختر ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر، محل کارش را ترک می‌کند تا به خانه‌اشان برود.

به گفته عمویش در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها، او قرار بود یک ساعت زودتر در خانه باشد تا از برادر دارای معلولیتش مراقبت کند تا مادرش بتواند به دکتر بود.

الهه در مسیر محل کار تا خانه چندبار با خانواده صحبت کرده است، یک بار در میدان آزادی که گفته سوار ماشین شده و بار دیگر نیز در طول مسیر و از آن به بعد تلفن او تاکنون بی‌پاسخ ماند تا اینکه پیکر او پیدا شد.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
https://pjak.net/fa/12137بایستی عید قربان به وسیله‌ای برای جلوگیری از قربانی‌شدن جامعه بدست دولت‌ها، مبدل گردد

05-06-2025
بیانیه کمیته ادیان و باورداشت‌های پژاک

امروز جهان اسلام درحالی عید قربان را جشن می‌گیرد که خاورمیانه درگیر جنگ‌ها و بحران‌ها، بویژه گرسنگی، فقر و بیکاری و ظلم و ستم علیه خلق‌های تحت ستم است. دولت‌- ملت‌ها با ترویج این بحران‌ها و جنگ‌ها، سیستم‌های ظالمانه و استثمارگرانه ایجاد کرده‌اند و قدرت‌های هژمونیک جهانی با غارت منابع و جنگ‌افروزی، منطقه را به قهقرا می‌برند.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
امروز پنج‌شنبه ١٥ خرداد ، اعتصاب کامیون‌داران ایران وارد پانزدهمین روز خود شد و به بیش از ١٦٣ شهر کشور گسترش یافت.

این اعتصاب که از نخستین روز خردادماه آغاز شده، در اعتراض به افزایش ۱۱۰۰ درصدی قیمت سوخت، کاهش سهمیه سوخت، افزایش هزینه‌های بیمه و پایین بودن نرخ کرایه‌های حمل و نقل صورت گرفته است.

کامیون‌داران که سالانه حدود ۵۲۰ میلیون تن کالا را جابجا می‌کنند، کامیون‌های خود را در جاده‌ها و بنادر متوقف کرده‌اند.

کارشناسان با توجه به بحران اقتصادی فزاینده، تورم شدید و شکاف طبقاتی گسترده، احتمال سرایت این اعتراضات به دیگر بخش‌های ناراضی جامعه را قوی ارزیابی می‌کنند.

با توجه به وابستگی بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل کشور به جاده‌ها به دلیل تحریم‌های ریلی و هوایی، ادامه این اعتصاب بر کلیه بخش‌های کلیدی اقتصاد ایران تأثیر مستقیم خواهد گذاشت.

کامیون‌داران اعلام کرده‌اند تا تحقق کامل مطالبات‌شان به اعتصاب ادامه می‌دهند.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ شەممە

▪️17 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️17 خرداد 1404هه تاوی

▪️07 June 2025

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
تشکیل پرونده قضایی و بازجویی مرضیه محمودی در دادسرای رسانه

مرضیه محمودی، روزنامه‌نگار حوزه اقتصاد که سابقه برخوردهای متعدد قضایی را دارد از تشکیل پرونده قضایی علیه خود در دادسرای رسانه به دلیل انتشار یک گزارش انتقادی خبر داد.

بر اساس گزارش‌ها روز سه‌شنبه ۱۳ خردادماه خانم محمودی در صفحه شخصی خود با اعلام این خبر افزود: ‏به دلیل نوشتن توییتی درباره کمبود روغن در بازار، در دادگاه فرهنگ و رسانه به نشر اکاذیب متهم شدم.

به نوشته این روزنامه‌نگار پرونده دیروز به مجتمع قضایی کارمندان دولت ارجاع شد.

وی همچنین نوشت: درباره جلسه یک ساعته و ادبیات و نحوه برخورد بازپرس در دادگاه فرهنگ و رسانه فعلا سکوت می‌کنم.

مرضیه محمودی سال گذشته نیز به دلیل انتشار مطالبی از سوی شعبه ۱۰۲۵ دادگاه کیفری دو مجتمع کارکنان دولت، به پرداخت جزای نقدی محکوم شده بود.



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
تجمع اعتراضی کارکنان آبدار آبفا خوزستان مقابل استانداری

صبح امروز، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴، جمعی از کارکنان آبدار شاغل در شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با برگزاری تجمعی در مقابل استانداری این استان، خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و تأمین امنیت شغلی خود شدند.

شنبه ۱۷ خردادماه ۱۴۰۴

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
زندگی در سایه ‌ی خشونت، هر روز جان تازه ‌ای می ‌گیرد
این روزها، بیش از هر  زمان دیگری خبر قتل زنان به گوش می رسد. آمار‌های منتشر شده در ماه گذشته، خبر از قتل ۲۷ زن به شیوه ‌های گوناگون می دهد. خبر قتل الهه حسین نژاد، نیز موجب نگرانی جامعه و فعالین حوزه ‌ی زنان گشته است و این دقیقا یعنی اینکه سایه‌ ی شوم زن کشی، بر جامعه و بویژه زنان سنگینی می نماید. حاکمیتی که نهاد،‌مجلس و مسجد آن از یک سو،‌ فتوا و لوایح زن ستیز صادر می کنند و از سوی دیگه فضای درون و بیرون خانه را بر زنان تنگ می نماید، مشخص است که محیطی ناامن را برای زنان فراهم ساخته است. بعبارتی سیاست ورزی حاکمیت از پایه ویران است و هر روز جان تازه ‌ای می گیرد. لازم به ذکر است که محیط ناامن اجتماعی، اقتصادی و ... در جامعه،‌ در وهله ‌ی اول، زنان را قربانی می نماید. مساله ‌ی زن کشی در ایران موضوع تازه ‌ای نیست،‌ سال‌هاست که تحت عناوین و القاب مختلف، زنان بسیاری به قتل می رسند،‌ اما در مقابل حاکمیت تا چه اندازه تلاش نموده است که قوانین زن ستیزانه ‌اش را تغییر دهد؟ تا چه اندازه فضای عمومی و عرصه ‌های گوناگون بسیاری ایجاد نموده است که زنان بتوانند بدون نگرانی فعالیت نمایند؟ بعبارتی می توان گفت نه تنها گام مثبتی در این راستا برداشته نشده است، بلکه گاها برعکس برای قتل، دلایل و توضیحات بسیاری از قبیل «مشکلات روانی زنان،‌عدم حجاب و ... » در پرونده ‌ی مقتول ذکر می شود و در موارد دیگر نیز،‌تحت نام «ناموس»سعی می شود که به گونه ‌ای بر مساله سرپوش نهند و قتل ‌های ناموسی را در راستای حفظ شرف و آبرو،‌ مشروع بخوانند. از همین روست که تاکنون به شیو‌ه های گوناگون قتل‌ زنان نه تنها خاتمه نیافته است، بلکه به گونه ‌ای هر روز این جنایت و خشونت، ساده تر و کم هزینه تر شده است. این در حالی است که این قتل‌های مشروع گشته، نمونه ‌ای از خشونت سیستماتیک علیه زنان در جامعه است.
از سوی دیگر، باید به تاثیر گسترش آمار قتل زنان برروحیه، شیو ه‌ی زندگی و در عین حال پویایی جامعه اشاره نمود. جامعه ‌ای که در آن،‌ زنان قربانیان جنگ، سیاست ‌های زن ستیز و مردسالار،‌فقر و مهاجرت و ... نشوند، پویایی جامعه روز به روز بیشتر می گردد. قتل‌های ناموسی که یکی پس از دیگری،‌ سرپوش شرف و آبرو می خورند و سکوت را به خورد جامعه‌ می دهند، امنیت را از جامعه سلب می کند و در نتیجه نمی توان از آزادی آن جامعه دم زد. خشونت ‌های سیستماتیکی که منجر به قتل و مرگ زنان می شود،‌ در اصل پویایی و مانایی جامعه را مورد هدف قرار می دهد. جامعه ‌ای که در آن زنان،‌ بی ترس و دلهره‌ از هویت خویش بگویند و در عرصه ‌های مختلف،‌ حضور به عمل آورند،‌ جامعه ‌ای است که گام در ره رسیدن به آزادی نهاده است و در غیر این صورت نیز با خطر نابودی مواجه خواهد بود.
دیروز نرگس و یگانه  و نیان،‌ امروز الهه و  در صورت تداوم خشونت، فردا زن دیگری قربانی خشونت سیستماتیک می گردد. آگاهی،‌ اتحاد و انسجام فعالیت، پیام زنان مبارزی است که در راستای رسیدن به آزادی جان باخته اند،‌ از همینرو ما به عنوان جامعه‌ی زنان آزاد شرق کوردستان- کژار،‌ ضمن محکومیت قتل روزافزون زنان، از اقشار مختلف جامعه، از خانواده‌های زنان جانباخته و فعالین زن،‌ خواهان آنیم که متحدتر از گذشته‌، به صدای یکدیگر مبدل شوند،‌تا بر این ذهنیت جنسیت‌گرا، ‌پایان بخشند.

جامعه ‌ی زنان آزاد شرق کوردستان-کژار
۱۶ خرداد ۱۴۰۴ خورشیدی برابر با ۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ یەکشەممە

▪️18 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️18 خرداد 1404 خه تاوی

▪️08 June 2025


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تداوم تجمعات اعتراضی نیروهای پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران

جمعی از نیروهای ارکان ثالث و پیمانکاری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، بار دیگر در محوطه اداره مرکزی این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.

این کارگران در اعتراض به تبعیض در پرداخت‌ها، شرایط نامناسب شغلی، و عدم رسیدگی به مطالبات معیشتی و رفاهی خود تجمع کرده و خواستار حذف شرکت‌های پیمانکاری، اجرای طرح ساماندهی کارکنان، و رفع نابرابری‌های شغلی شدند.

این تجمع در حالی برگزار شد که کارگران اعلام کردند سال‌هاست با وعده‌های توخالی مواجه بوده‌اند و تا رسیدن به مطالباتشان به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

یکشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۴


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2025/07/10 14:24:43
Back to Top
HTML Embed Code: