Telegram Web Link
زندگی در سایه ‌ی خشونت، هر روز جان تازه ‌ای می ‌گیرد
این روزها، بیش از هر  زمان دیگری خبر قتل زنان به گوش می رسد. آمار‌های منتشر شده در ماه گذشته، خبر از قتل ۲۷ زن به شیوه ‌های گوناگون می دهد. خبر قتل الهه حسین نژاد، نیز موجب نگرانی جامعه و فعالین حوزه ‌ی زنان گشته است و این دقیقا یعنی اینکه سایه‌ ی شوم زن کشی، بر جامعه و بویژه زنان سنگینی می نماید. حاکمیتی که نهاد،‌مجلس و مسجد آن از یک سو،‌ فتوا و لوایح زن ستیز صادر می کنند و از سوی دیگه فضای درون و بیرون خانه را بر زنان تنگ می نماید، مشخص است که محیطی ناامن را برای زنان فراهم ساخته است. بعبارتی سیاست ورزی حاکمیت از پایه ویران است و هر روز جان تازه ‌ای می گیرد. لازم به ذکر است که محیط ناامن اجتماعی، اقتصادی و ... در جامعه،‌ در وهله ‌ی اول، زنان را قربانی می نماید. مساله ‌ی زن کشی در ایران موضوع تازه ‌ای نیست،‌ سال‌هاست که تحت عناوین و القاب مختلف، زنان بسیاری به قتل می رسند،‌ اما در مقابل حاکمیت تا چه اندازه تلاش نموده است که قوانین زن ستیزانه ‌اش را تغییر دهد؟ تا چه اندازه فضای عمومی و عرصه ‌های گوناگون بسیاری ایجاد نموده است که زنان بتوانند بدون نگرانی فعالیت نمایند؟ بعبارتی می توان گفت نه تنها گام مثبتی در این راستا برداشته نشده است، بلکه گاها برعکس برای قتل، دلایل و توضیحات بسیاری از قبیل «مشکلات روانی زنان،‌عدم حجاب و ... » در پرونده ‌ی مقتول ذکر می شود و در موارد دیگر نیز،‌تحت نام «ناموس»سعی می شود که به گونه ‌ای بر مساله سرپوش نهند و قتل ‌های ناموسی را در راستای حفظ شرف و آبرو،‌ مشروع بخوانند. از همین روست که تاکنون به شیو‌ه های گوناگون قتل‌ زنان نه تنها خاتمه نیافته است، بلکه به گونه ‌ای هر روز این جنایت و خشونت، ساده تر و کم هزینه تر شده است. این در حالی است که این قتل‌های مشروع گشته، نمونه ‌ای از خشونت سیستماتیک علیه زنان در جامعه است.
از سوی دیگر، باید به تاثیر گسترش آمار قتل زنان برروحیه، شیو ه‌ی زندگی و در عین حال پویایی جامعه اشاره نمود. جامعه ‌ای که در آن،‌ زنان قربانیان جنگ، سیاست ‌های زن ستیز و مردسالار،‌فقر و مهاجرت و ... نشوند، پویایی جامعه روز به روز بیشتر می گردد. قتل‌های ناموسی که یکی پس از دیگری،‌ سرپوش شرف و آبرو می خورند و سکوت را به خورد جامعه‌ می دهند، امنیت را از جامعه سلب می کند و در نتیجه نمی توان از آزادی آن جامعه دم زد. خشونت ‌های سیستماتیکی که منجر به قتل و مرگ زنان می شود،‌ در اصل پویایی و مانایی جامعه را مورد هدف قرار می دهد. جامعه ‌ای که در آن زنان،‌ بی ترس و دلهره‌ از هویت خویش بگویند و در عرصه ‌های مختلف،‌ حضور به عمل آورند،‌ جامعه ‌ای است که گام در ره رسیدن به آزادی نهاده است و در غیر این صورت نیز با خطر نابودی مواجه خواهد بود.
دیروز نرگس و یگانه  و نیان،‌ امروز الهه و  در صورت تداوم خشونت، فردا زن دیگری قربانی خشونت سیستماتیک می گردد. آگاهی،‌ اتحاد و انسجام فعالیت، پیام زنان مبارزی است که در راستای رسیدن به آزادی جان باخته اند،‌ از همینرو ما به عنوان جامعه‌ی زنان آزاد شرق کوردستان- کژار،‌ ضمن محکومیت قتل روزافزون زنان، از اقشار مختلف جامعه، از خانواده‌های زنان جانباخته و فعالین زن،‌ خواهان آنیم که متحدتر از گذشته‌، به صدای یکدیگر مبدل شوند،‌تا بر این ذهنیت جنسیت‌گرا، ‌پایان بخشند.

جامعه ‌ی زنان آزاد شرق کوردستان-کژار
۱۶ خرداد ۱۴۰۴ خورشیدی برابر با ۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ یەکشەممە

▪️18 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️18 خرداد 1404 خه تاوی

▪️08 June 2025


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تداوم تجمعات اعتراضی نیروهای پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران

جمعی از نیروهای ارکان ثالث و پیمانکاری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران امروز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، بار دیگر در محوطه اداره مرکزی این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند.

این کارگران در اعتراض به تبعیض در پرداخت‌ها، شرایط نامناسب شغلی، و عدم رسیدگی به مطالبات معیشتی و رفاهی خود تجمع کرده و خواستار حذف شرکت‌های پیمانکاری، اجرای طرح ساماندهی کارکنان، و رفع نابرابری‌های شغلی شدند.

این تجمع در حالی برگزار شد که کارگران اعلام کردند سال‌هاست با وعده‌های توخالی مواجه بوده‌اند و تا رسیدن به مطالباتشان به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

یکشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۴


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
در رسانه‌ها نوشته‌اند علت قتل هانیه_بهبودی درگیری خانوادگی است. هانیه بعد از شرکت در آخرین مسابقه مچ‌اندازی خود در گرگان تصویری از مچ دستانش را در صفحه کوچک و خصوصی اینستاگرامش استوری کرد. از قهرمانی‌اش خوشحال بود. این به مذاق همسرش خوش نیامد.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تجمع و راهپیمایی اعتراضی بازنشستگان فولاد و معدن در اصفهان

یکشنبه ۱۸ خردادماه ۱۴۰۴


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ دووشەممە

▪️19 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️19 خرداد 1404 هه تاوی

▪️09 June  2025


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
جمعی از زندانیان سیاسی سابق بند زنان اوین که برخی از آن‌ها هم‌بند با سایه صیدال بودند، طی نامه‌ای از او درخواست کردند تا به اعتصاب غذای خود خاتمه دهد. متن این نامه به شرح زیر است:

«سایه جان
چهارده روز از اعتصاب غذایت می‌گذرد. خواسته‌ی به‌حق و شرافتمندانه‌ی تو را شنیده‌ایم. گرچه پیش از آن در نوشته‌ای مفصل، بر وضعیتِ نگران‌کننده‌ی بیمارانِ زندانی و عدمِ رسیدگیِ پزشکیِ مناسب و به‌موقع به بیماری‌های زندانیان شهادت داده بودی.
سال‌هاست شاهدِ رنجِ زندانیان بیمار در سراسر کشور بوده‌ایم.
تعدادی از آن‌ها در زندان‌ها جان سپرده‌اند و تعدادی نیز به دلیل عدمِ رسیدگیِ به‌موقع و مناسب با پیشرفتِ بیماری‌هایشان پس از آزادی هم هزینه‌ی گزافی پرداخت کرده‌اند. این وضعیتِ زندانیان، به‌واقع مصداق بارز شکنجه زندانی از طریق بیماری‌هایشان است.
تو بر اساس احساس مسئولیت و مشاهده‌ی رنجِ عزیزانِ هم‌بندی‌ات تصمیم گرفته‌ای تا با اعتصاب غذا، صدای زندانیان باشی.
ما هم‌بندی‌ها و زندانیان سابق بند زنان از تو تقاضا داریم اعتصاب غذایت را پایان بخشی. امید داریم با تلاش مدافعان حقوق بشر در سراسر جهان شاهد دنیایی عاری از شکنجه باشیم.

نگین آرامش
فریبا اسدی
شهناز اکملی
بهناز امانی
هستی امیری
مژگان ایلانلو
ناهید تقوی
آتفه چهارمحالیان
آتنا دائمی
ویدا ربانی
بهاره سلیمانی
سعیده شفیعی
مهوش عدالتی
رها عسگری‌زاده
مطهره گونه‌ای
نرگس محمدی
عالیه مطلب‌زاده
ژیلا مکوندی
روشنک مولایی علیشاه
لیلا میرغفاری
فرزانه ناظران‌پور
پوران ناظمی
صدیقه وسمقی
۱۹ خرداد ۱۴۰۴»

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در تبریز برگزار شد

جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات استان آذربایجان شرقی با تجمع در تبریز، بار دیگر نسبت به اجرا نشدن آیین‌نامه‌های مصوب و پرداخت‌نشدن مطالبات قانونی ۱۵ ساله خود اعتراض کردند.

این تجمع در ادامه سلسله اعتراضات سراسری بازنشستگان مخابرات در سراسر کشور برگزار شد.

دوشنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۴

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
زینب حسین‌نژاد، خواهر الهه حسین‌نژاد، با انتشار تصاویری از او در صفحه اینستاگرام خود در روایتگر، نوشت: «بخواب آبجی. دیگر آرام بخواب.»

الهه حسین‌نژاد روز چهارم خرداد پس از پایان کار از محل کارش خارج و ناپدید گردید. پیکر او ۱۰ روز بعد در بیابان‌های اطراف تهران کشف شد.

در ادامه، بهمن فرزانه به‌عنوان متهم اصلی بازداشت شد و در بازجویی‌ها به ارتکاب قتل اعتراف کرد.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ سێشەممە

▪️20 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️20 خرداد 1404 هه تاوی

▪️10 June 2025

📷 بوداق سولتان

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
دنیز دریا: جبهه مقاومت زنان در زندان‌های ایران شکل گرفته است  🎥

دنیز دریا، از اعضای شورای هماهنگی (کژار)، ضمن اشاره به مقاومت زنان زندانی در ایران گفت: «رژیم ایران کوشید تا در سیمای زینب جلالیان و با حربه شکنجه، خط آزادی زن را در هم بشکند، اما مبارزه‌ی زنان زندانی، مسیر نوینی از مقاومت و علیه ستم و استبداد را گشود.»

مطالعه خبر

تلگرام | اینستاگرام | فیسبوک | اکس(تویتر سابق) | سایت


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
🔻در حالی که ماشین اعدام در جمهوری اسلامی همچنان با سرعت به‌پیش می‌تازد، کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفتاد و دومین هفته خود با حضور زندانیان ۴۷ زندان کشور، ازجمله زندان اهر که به‌تازگی به این کارزار پیوسته، ادامه می‌یابد.

این هفته، سه‌شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، زندانیان معترض در این ۴۷ زندان بار دیگر با اعتصاب غذا، اعتراض خود را به گسترش احکام اعدام و روند ناعادلانه قضایی در ایران اعلام می‌کنند.

بر اساس گزارش منابع حقوق بشری، تنها در نیمه نخست خردادماه بیش از ۹۵ نفر در ایران اعدام شده‌اند. روز ۱۲ خرداد به‌تنهایی شاهد اجرای حکم اعدام ۱۶ نفر بود که ۸ تن از آن‌ها در زندان قزلحصار جان خود را از دست دادند.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» با انتشار بیانیه‌ای نسبت به این روند ابراز نگرانی کرده و آن را نقض سیستماتیک حق حیات و ابزاری برای سرکوب سیاسی و اجتماعی توصیف کرده است. در این بیانیه آمده است: «اعدام، به‌ویژه هنگامی که ابزاری برای ارعاب و کنترل سیاسی باشد، نه‌تنها ناقض اصل تناسب جرم و مجازات، بلکه نمادی از نقض عدالت است.»

این کارزار همچنین به روند فزاینده اعدام شهروندان افغانستانی مقیم ایران پرداخته و آن را شکلی از بی‌عدالتی مضاعف دانسته است. افرادی که به‌دلیل نبود دسترسی به وکیل، نداشتن اسناد هویتی معتبر، و عدم حمایت کنسولی، عملاً در برابر مجازات مرگ بی‌دفاع‌اند.

بیانیه کارزار بار دیگر بر مخالفت اصولی، حقوقی و اخلاقی با مجازات اعدام تأکید می‌کند و با اشاره به ماده ۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، یادآور می‌شود که: «حق حیات، بنیادی‌ترین حق بشر است و هیچ توجیه امنیتی، فرهنگی یا سیاسی نمی‌تواند اجرای مجازات مرگ را مشروع سازد.»

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، زندانیان در ۴۷ زندان مختلف کشور از جمله زندان‌های اوین، قزلحصار، تهران بزرگ، تبریز، اورمیه، مشهد، شیراز، سنه، سقز، مهاباد، رشت، اهواز و برای نخستین‌بار زندان اهر، در اعتراض به موج اعدام‌ها دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» از تمامی نهادهای حقوق بشری، رسانه‌های بین‌المللی و فعالان جامعه مدنی خواسته است با افزایش فشار سیاسی و حقوقی بر جمهوری اسلامی، برای توقف فوری اعدام‌ها وارد عمل شوند.
در پایان این بیانیه آمده است: «تا زمانی که طناب اعدام از نظام قضایی ایران برداشته نشود، عدالت برقرار نخواهد شد.»

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ چوارشه‌ممه

21 جۆزەردانی 2725ی کوردی

21 خرداد 1404 هه تاوی

▪️11 June 2025



#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
🔳 مجاهد کورکور زندانی سیاسی اعدام شد.

❑ صبح امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد، مجاهد کورکور زندانی سیاسی اهل شهرستان ایذه، در زندان دزفول اعدام شد.

❑ مجاهد کورکور در ۲۹ آذر سال ۱۴۰۱ به اتهام تیراندازی به سمت مردم در جریان قیام ژن، ژیان، ئازادی و قتل کیان پیرفلک کودک ایذه‌ای در شب ۲۵ آبان ۱۴۰۱، محاربه، افساد فی‌الارض و تشکیل گروه مسلح غیرقانونی بازداشت شده بود. مقامات رژیم اسلامی او را یکی از عوامل اصلی «حملهٔ مسلحانه به نیروهای بسیج و مردم» در شامگاه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ معرفی کرده بودند.

❑ خانوادهٔ کیان پیرفلک بارها اعلام کرده بودند که مجاهد کورکور هیچ نقشی در قتل فرزندشان و تیراندازی به مردم معترض نداشته است و مزدوران امنیتی و ماموران جمهوری اسلامی عامل قتل کیان بوده‌اند، بنابراین هیچ شکایتی از وی نداشته‌اند، اما رژیم اسلامی ایران بدون ارائه سند و مدرک معتبر و برای تبرئه مزدوران امنیتی خود، حکم اعدام مجاهد را صادر کرده و صبح امروز او را اعدام کرد.

❑ مجاهد کورکور امروز ۲۱ خرداد، مصادف با سالروز تولد کیان پیرفلک اعدام شد.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
شعبهٔ دوم دادگاه انقلاب همدان شش زن بهائی ساکن این شهر را به حبس‌هایی از حدود شش سال تا هشت سال محکوم کرده است.

این شعبه ندا محبی را به هفت سال و هشت ماه حبس و عاطفه زاهدی، فریده ایوبی، زرین‌دخت احدزاده، ژاله رضایی و نورا ایوبی را به شش سال و سه ماه حبس محکوم کرده است.

بر اساس این رأی سه سال از حکم اشد ندا محبی و دو سال از حکم اشد زرین‌دخت احدزاده، ژاله رضایی و نورا ایوبی به شکل تعلیقی خواهد بود.

شعبه دوم دادگاه انقلاب همدان اتهامات این زنان را «تبلیغ علیه نظام» و «تشکیل کلاس و گروه غیرقانونی بهائی» اعلام کرده است. 

این شش زن بهائی روز ۱۶ آبان ۱۴۰۲ در جریان برخورد گستردهٔ نیروهای حکومتی با شهروندان بهائی همدان بازداشت شدند و پس از تحمل بازجویی و «سلول انفرادی» در آذرماه همان سال به شکل موقت آزاد شدند.

جامعه بهائی، به‌عنوان بزرگ‌ترین اقلیت مذهبی در ایران، از بسیاری از حقوق اساسی از جمله حق تحصیل، اشتغال و آزادی عبادت محروم است. در ماه‌های اخیر، فشارهای امنیتی و قضایی بر آن‌ها شدت گرفته و نگرانی‌های فزاینده‌ای در سطح بین‌المللی ایجاد کرده است.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیکر تکه تکه شده کبری رضایی دختر مهاجر افغانستانی امروز به خاک سپرده شد اما به دور از چشم های مردم و رسانه ها ، جنایتی که باید گوش های مردم جهان از شنیدش کر میشد.

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
ڕۆژباش وڵات / Rôjbaş Welat

🗓 ئەمڕۆ پێنجشەممە

▪️22 جۆزەردانی 2725ی کوردی
▪️22 خرداد 1404 هه تاوی

▪️12 June 202

#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
دیدار اعضای انجمن صنفی معلمان فارس با خانم #مژگان_باقری

جمعی از اعضای انجمن صنفی معلمان فارس به دیدار خانم مژگان باقری، از فعالان صنفی معلمان این استان رفتند و آزادی ایشان را تبریک گفتند.

خانم باقری در سال‌های گذشته با فعالیت‌های آگاهانه و مسئولانه خود، نقش مؤثری در پیگیری مطالبات صنفی معلمان ایفا کرده و با تحمل دشواری‌های بسیار، بر پایبندی‌اش به اصول گفت‌وگو، حق‌خواهی و همبستگی صنفی تأکید داشته است.

در این دیدار، اعضای انجمن ضمن ابراز خوشحالی از آزادی ایشان، بر اهمیت تداوم مسیر قانونی، مسالمت‌آمیز و مسئولانه در پیگیری خواسته‌های صنفی تأکید کردند و نقش خانم باقری را در ایجاد همدلی و آگاهی میان فرهنگیان ارج نهادند.


#جامعەی_زنان_آزاد_شرق_کوردستان

🆔 @KjarOfficialChannel
2025/07/06 00:36:55
Back to Top
HTML Embed Code: