Telegram Web Link
دکتر تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: «آینده سلامت دیجیتال است و حمایت از کشورها برای استفاده از قدرت فناوری‌های دیجیتال برای سلامتی، اولویت سازمان جهانی بهداشت است.» «S.A.R.A.H. نگاهی اجمالی به ما می دهد که چگونه می توان از هوش مصنوعی در آینده برای بهبود دسترسی به اطلاعات سلامت به روش تعاملی تر استفاده کرد. من از جامعه تحقیقاتی می‌خواهم که به ما کمک کنند تا به کشف این که چگونه این فناوری می‌تواند نابرابری‌ها را کاهش دهد و به مردم کمک کند به اطلاعات بهداشتی به‌روز و قابل اعتماد دسترسی پیدا کنند، کمک کنند.»
برای آشنایی با دستیار جدید سازمان بهداشت جهانی روی نشانی زیر کلیک بفرمایید.
https://www.who.int/campaigns/s-a-r-a-h
سازمان بهداشت جهانی به مناسبت روز جهانی بهداشت، ۷ اوریل مصادف با ۱۸ فروردین با شعار "سلامت من، حق من"، از این دستیار هوشمند با نام اختصاری  S.A.R.A.H که ۲۴ ساعته به ۸ زبان با مردم جهان صحبت می کند رو نمایی می کند.
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
🌺 عید سعید فطر بر همه مسلمین جهان مبارک باد.‌
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
✴️@iransdpchannel

💠 نشست های علمی تخصصی دومین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران اعلام شد، بر این اساس در این کنگره که در تاریخ ۵ و ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن همایش های دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می گردد، ۷ نشست تخصصی با حضور متخصصین و کارشناسان حوزه های مشاوره توانبخشی برگزار می گردد، جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت tavan2021.ir مراجعه نمایید.

نشست اول:
ماهیت مشاوره توانبخشی (نظریه ها، مکاتب،ابزار سنجش و ارزیابی،صلاحیت های حرفه ای و اخلاقی مشاور توان بخشی، جایگاه و نقش مشاورتوانبخشی در تیم سلامت)
دبیر نشست: دکتر بهمن بهمنی
اعضاء:
دکتر سید جلال یونسی
دکتر محمد سعید خانجانی
دکتر منوچهر ازخوش
دکتر پروین جعفری
دکتر شادی نوروزعلی

نشست دوم: مشاوره توانبخشی و آسیب های اجتماعی (اختلال مصرف مواد، تکدی گری، کودکان کار، بی خانمانی، تغییر جنسیت،  طلاق،  کودک  آزاری، خشونت علیه زنان):
دبیر نشست: دکتر علی قائدنیای جهرمی
اعضاء: دکتر حسین سلیمی بجستانی
دکتر کیومرث فرح بخش
دکتر رویا قاسم زاده
دکتر محمدحسن فرهادی
دکتر رحیم سلگی
آقای علیرضا چهره آسا
دکتر مهوش معاذی نژاد

نشست سوم: مشاوره توانبخشی در حوادث و بلایای طبیعی وانسانی (زلزله، سیل، جنگ، آتش سوزی،  همه گیری (بیماری)، قحطی، بهمن،  خشکسالی و.....):
دبیر نشست: دکتر حمید پورشریفی
دکتر بیوک تاجری
دکتر کامران عآروان
دکتر عباس عطایی
دکتر محمد رضا مقدسی
دکتر محمد رستمی
دکتر محمدطاهری

نشست چهارم: مشاوره توانبخشی در اختلالات روانشناختی ناتوان کننده
دبیر نشست: دکتر حسین پورشهریار
اعضاء: دکتر ندا نظربلند
دکتر محمود برجعلی
دکتر ابراهیم محمدیان
دکتر هوشنگ علیبازی
دکتر حمزه علیمرادی
دکتر عقیل محسنی راد

نشست پنجم: مشاوره توانبخشی در ارتقای سلامت (اصلاح سبک زندگی ، سازگاری پس از ترخیص از زندان، سازگاری پس ازترخیص از زندان با خانواده، کمک به سازگاری خانوادگی، شغلی، اجتماعی مددجویان تحت  پوشش کمیته امدادو سازمان بهزیستی، کمک به سازگاری خانوادگی، شغلی ، اجتماعی جانبازان و بیماران اعصاب روان سازگاری بعد از طلاق، فرزندپروری بعد از طلاق و ....):
دبیر نشست: دکتر سعید ایمانی
اعضاء: دکتر صالحی پیرریایی
دکتر هادی فرزدی
دکتر محمد حسن آسایش
دکتر نصیرالدین جاویدی
دکتر ایرج مختارنیا
دکتر سعیده مصافی

نشست  ششم: مشاوره توانبخشی در کم توانی های جسمی حرکتی و بیماری های مزمن جسنی(بیماری های مـزمن جسـمی و غیرقابل علاج، معلولیت های جسمی)
دبیر نشست: دکتر حسین علی بخشی
دکتر فرشاد زارعی
دکتر مهرنوش اینانلو
دکتر شهناز گیلی
دکتر منیره عزیزی
دکتر خدیجه عزیزی
دکتر عباس طاهری

نشست هفتم: مشاوره توانبخشی در مدارس عادی و نیازهای ویژه (یادگیری حرکتی، نارسایی حرکتی، مشکلات نارسایی خفیف هوشی، نارسایی شناختی، دانش آموزان درگیر مشکلات اجتماعی خانواده):
دبیر نشست: دکتر پروین جعفری
اعضاء: دکتر احمد به پژوه
دکتر خدیجه ابولمعالی
دکتر فرهنگ فریدونی
دکتر عباس موزیری
دکتر معصومه بیات
دکتر معصومه قاسمی
دکتر مریم اصغری

🔗شماره تماس جهت هماهنگی:
📞 09915795855

✴️@iransdpchannel
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
آغاز فعالیت رسمی این پایگاه خبری را صمیمانه به جامعه خیرین کشور، دیگر سازمان های مردم نهاد، فعالین اجتماعی و مدنی تبریک عرض می نمایم. موفق باشید.
📝 #خبر

مجوز رسمی پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران صادر شد

🔹 پس از هشت ماه فعالیت آزمایشی، مجوز رسمی پایگاه خبری تحلیلی خیر ایران از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات صادر شد و در سامانه جامع رسانه‌های کشور به ثبت رسید.

🔸این پایگاه خبری تحلیلی با حمایت مرکز فرهنگ نیکوکاریِ خیر ماندگار (وابسته به بنیاد خیریه راهبری آلاء) و با هیئت تحریریه‌ای از خبرنگاران مستقل به عنوان رسانۀ جامع نیکوکاری در ایران، فعالیت می‌کند.

🔹دکتر مهدی توسلی، مدیرمسئول و مجتبی اصغری، سردبیر این پایگاه خبری است.


🌐خیر ماندگار: https://khairemandegar.com/post-232
بازنشر :
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
واکسن ها در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده اند
🔹دکتر تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در ۲۴ اوریل ۲۰۲۴ گفت: «واکسن ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری هایی را که زمانی می ترسیدند قابل پیشگیری می کنند. توسعه واکسن‌های اخیر علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، با تحقیقات مستمر، سرمایه‌گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر دیگر را امروز و در 50 سال آینده نجات دهیم.
📌بر اساس مطالعه مهمی که توسط نشریه علمی و معتبر The Lancet منتشر شده نشان دهنذه این امر است که تلاش های جهانی ایمن سازی جان 154 میلیون نفر - یا معادل 6 نفر در هر دقیقه در سال - را در 50 سال گذشته نجات داده است.
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
واکسن ها در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده اند

🔹دکتر تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در ۲۴ اوریل ۲۰۲۴ گفت:
https://www.tg-me.com/KomakNetwork/1065
«واکسن ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری هایی را که زمانی می ترسیدند قابل پیشگیری می کنند. توسعه واکسن‌های اخیر علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، با تحقیقات مستمر، سرمایه‌گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر دیگر را امروز و در 50 سال آینده نجات دهیم.

🔹این مطالعه نشان داد که به ازای هر زندگی نجات یافته از طریق ایمن سازی، به طور متوسط 66 سال سلامت کامل به دست آمده است - با مجموع 10.2 میلیارد سال سلامت کامل در طول پنج دهه. در نتیجه واکسیناسیون علیه فلج اطفال، امروزه بیش از 20 میلیون نفر می توانند راه بروند که در غیر این صورت فلج می شدند و جهان در آستانه ریشه کنی فلج اطفال یک بار برای همیشه است.

🔹بر اساس مطالعه مهمی که توسط نشریه علمی و معتبر The Lancet منتشر شده نشان دهنذه این امر است که تلاش های جهانی ایمن سازی جان 154 میلیون نفر - یا معادل 6 نفر در هر دقیقه در سال - را در 50 سال گذشته نجات داده است.

🔹اکثریت قریب به اتفاق زندگی های نجات یافته - 101 میلیون - متعلق به نوزادان بود. این مطالعه که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) رهبری می‌شود، نشان می‌دهد که ایمن‌سازی بزرگترین کمک هر مداخله بهداشتی برای اطمینان از اینکه نوزادان نه تنها اولین تولد خود را می‌بینند، بلکه به زندگی سالم تا بزرگسالی ادامه دهند.

🔹از بین واکسن‌های وارد شده در این مطالعه، واکسیناسیون سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشت و 60 درصد از زندگی‌های نجات‌یافته به دلیل ایمن‌سازی را شامل می‌شود. این واکسن احتمالاً در آینده مهمترین عامل پیشگیری از مرگ و میر خواهد بود. طی 50 سال گذشته، واکسیناسیون علیه 14 بیماری (دیفتری، هموفیلوس آنفلوانزا نوع B، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری پنوموکوک مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد) انجام شده است. به طور مستقیم به کاهش 40 درصدی مرگ و میر نوزادان در سطح جهان و بیش از 50 درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
🎥 تصاویری از طوفان شن با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت 

ویدئوهای منتشر شده در فضای مجازی یک "طوفان شن تندری" را در خراسان شمالی نشان می‌دهند. به گزارش رسانه‌های داخلی شامگاه سه شنبه ۱۸ اردیبهشت این طوفان  با سرعتی بالغ بر ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت شهرستان‌های سبزوار، داورزن و بردسکن در غرب استان خراسان رضوی را درنوردید. طوفان باعث حوادثی همچون سقوط درختان بر روی کابل‌های برق، خودروها و معابر و همچنین ریزش سقف دو واحد مسکونی شد. در پی ریزش سقف این منازل امدادگران یک زوج به همراه فرزند ۲ ساله‌شان را از زیر آوار نجات دادند.

کانال آب
@water_bio
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork


🎥سیاه‌چاله‌ای که مهارلو را می‌بلعد!

🔹️مشاهده حفره‌هایی که آب تالاب مهارلو به درون آن‌ها تخلیه می‌شود، باعث شده سؤالاتی درباره دلایل به وجود آمدن این پدیده مطرح شود.

🔹️در این گزارش علی ارواحی متخصص مدیریت زیست‌بوم‌های تالابی دلایل و تبعات این پدیده را شرح می‌دهد و برای جلوگیری از گسترش آن اقداماتی را توصیه می‌کند.
از جمله این دلایل ،برداشت بی‌رویه آب از چاه‌های اطراف دریاچه و ناترازی منابع و مصارف آب، ایجاد حوضچه‌های تبخیر نمک و گسل‌های موجود در بستر تالاب هستند.

🔹️این فروچاله‌ها آب تالاب را از دسترس خارج کرده و شرایط کیفی آبخوان‌ها را تغییر می‌دهد و می‌تواند منجر به آلودگی محصولات کشاورزی شود.

کانال آب
@water_bio
🔹دومین کارگاه تمرین عملی برنامه ریزی تاب آوری سازمانی شبکه کمک برگزار شد.

شبکه کمک با همکاری ارزشمند انجمن علمی روانپزشکان ایران (کمیته سلامت روان شهری) این کارگاه را روز پنجشنبه ۲۰ اریبهشت ۱۴۰۳ برگزار کرد.

🔹در این کارگاه ضمن مروری بر تعاریف تاب آوری و بحران ویژگی‌های بحران از غیر قابل پیش بینی بودن و تهدید برای فرد و جامعه و ایجاد فضای عدم اطمینان چهار الگوی اصلی تغییر پس از بحران شامل رشد، محدودیت، فروپاشی و تحول مرور گردید.

اجزای اصلی جامعه تاب آور نیز با کمک مدرسین شامل ارتباطات ووپیوند های اجتماعی، مدیریت و رهبری، امکانات زیر ساختی، آمادگی و اگاهی، نظام ارزش ها و اعتقادات، به اشتراک گذاشتن تجربیات و ایجاد حافظه مشترک، خردجمعی و گشودگی به تغییرات فرهنگی، برابری در عین پذیرش در تفاوت ها، آموزش، تعیین نیازهای محلی، تعهد و امیدواری، انعطاف پذیری، قدرت روانی و اجتماعی نیز مرور گردید.

اساس برنامه این کارگاه مرور چند تجربه در سازمان‌های مردم نهاد و ارائه راهکار برای افزایش تاب آوری سازمانی این موارد تمرکز داشت.

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹شبکه کمک در سیل سال گذشته سیستان و بلوچستان کمپین موسسه رعد را معرفی کرده بود. گزارش این موسسه را از این کمک‌رسانی در ادامه می‌خوانید:

▫️آغاز عملیات پیشگیری از خسارات سیل در منطقه دشتیاری
احداث ۲ سیل‌بند در مناطق باهوکلات و مرکزی شهرستان دشتیار

🔹با پرداخت مبلغ هشت میلیارد و یکصد میلیون ريال، حمایت از ساکنان مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وارد مرحله عملیات احداث، ترمیم و مقاوم­سازی ۲ سیل‌بند روستاهای دمپک و سیتل نوبندیان شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد؛ مجمع مؤسسات کمک‌رسان که از گردهمایی تشکل‌های: خیریه دات(دانش، آموزش و توانمندی)، خیریه بچه‌های سیب سرخ، مؤسسه پیام امید، مؤسسه موج پیشرو و مجتمع رعد در بهمن سال گذشته تشکیل و فعالیتش را آغاز کرد، همزمان با وقوع سیل در منطقه دشتیاری با تهیه و توزیع ۲۰۰ بسته کمک‌های معیشتی و بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند روستاهای آسیب‌دیده تا پایان سال کمک‌های فوری خود را با اعتباری معادل ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ريال به پایان رساند.

گزارش کامل:
https://raad-charity.org/News.aspx?l=1&Id=20360

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwor
بررسی مهم ترین موانع حقوقی و قانونی نقش آفرینی تشکل های مردمی در نشست «همنورد»
https://dolat.ir/detail/449027
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwor
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دومین کارگاه تمرین عملی برنامه ریزی تاب آوری سازمانی شبکه کمک برگزار شد.
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwor
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹گزارش‌های دوره‌ای موسسه رعد از کمک‌رسانی هنگام و بعد از سیل سیستان و بلوچستان

🌿 شبکه کمک پیش‌تر این کمپین را برای مشارکت مردمی اعلام کرده بود. (۱)

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwor
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹گزارش‌های دوره‌ای موسسه رعد از کمک‌رسانی هنگام و بعد از سیل سیستان و بلوچستان

🌿 شبکه کمک پیش‌تر این کمپین را برای مشارکت مردمی اعلام کرده بود. (۲)

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwor
نشریه کمک شماره 20 (1)_240525_133115.pdf
7.2 MB
📘ماهنامه داخلی شماره ۲۰ شبکه کمک منتشر شد.

ضمن پوزش از خوانندگان ماهنامه داخلی شبکه کمک به علت تاخیر در انتشار نشریه شبکه بعلت مشکلات فنی در این شماره می‌خوانید:

🔹سرمقاله: سیل، آبی که راه خود می جوید.
🔹 چرا سیل در سیستان و بلوچستان
🔹گفتگوی دکتر مهدی زارع با روزنامه اعتماد درباره سيل سيستان و بلوچستان
🔹پیش‌نویس قانون تشکل‌های اجتماعی طرحی مقابل توسعه اجتماعی کشور
🔹گزارشی از برنامه گفتگو محور "همنورد"
🔹دومین کارگاه تمرین عملی برنامه‌ریزی تاب آوری سازمانی  شبکه کمک برگزار شد.
🔹سیاه چاله‌ای که مهارلو را می‌بلعد.
🔹ساخت و سازها در مسیر سیلاب ها در مشهد، باز هم توسعه ناپایدار
🔹آغاز عملیات پیشگیری از خسارت سیل با کمک مجتمع آموزشی و نیکو کاری رعد و ...
🔹هوش مصنوعی دستیار سازمان بهداشت جهانی
🔹واکسن‌ها هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
2025/07/11 19:17:11
Back to Top
HTML Embed Code: