Telegram Web Link
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک

فیلم کامل و خلاصه سخنرانی‌های ۷۱امین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی مدیریت بحران که با موضوع *«زنان در بحران؛ نیازها و ظرفیت‎‌ها»* با حضور *حدود ۳۰۰ نفر از مسئولان، متخصصان و علاقه‌مندان به این حوزه* و با سخنرانی:

▫️دکتر مینو سلیمی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران
▫️دکتر اشرف‌السادات موسوی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه حضرت معصومه (س)
▫️دکتر زینب نصیری، مددکار و مشاور سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران
▫️ کبری محمدی، نویسنده و پژوهشگر

توسط پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی به‌صورت حضوری و برخط برگزار گردید:

https://ndri.ac.ir/unesco-chair-Lecture-183-news
▫️دکتر مروئه وامقی در نشست مشترک شبکه کمک و موسسه معین عنوان کرد: «ریشه‌های اصلی که نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی هستند، قبل از همه‌گیری کووید-۱۹ وجود داشتند، در دوران همه‌گیری فقط شرایط بد را بدتر کردند.»

نشست مشترک شبکه کمک و موسسه معین با عنوان «بررسی پیامدهای اجتماعی-اقتصادی، خانوادگی، آموزشی، سلامت و ایمنی همه‌گیری کووید-۱۹ برای کودکان شهرهای تهران و کرج» روز یکشنبه ۱۸ شهریور در دفتر موسسه معین برگزار شد.
مشروح خبر در لینک زیر:
https://www.tg-me.com/KomakNetwork/1187

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
تشدید و تعمیق نابرابری‌ها، افت تحصیلی بلندمدت و بازماندگی از تحصیل

میراث کووید-۱۹ برای کودکان

https://www.tg-me.com/KomakNetwork/1186

▫️دکتر مروئه وامقی در نشست مشترک شبکه کمک و موسسه معین عنوان کرد: «ریشه‌های اصلی که نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی هستند، قبل از همه‌گیری کووید-۱۹ وجود داشتند، در دوران همه‌گیری فقط شرایط بد را بدتر کردند.»

نشست مشترک شبکه کمک و موسسه معین با عنوان «بررسی پیامدهای اجتماعی-اقتصادی، خانوادگی، آموزشی، سلامت و ایمنی همه‌گیری کووید-۱۹ برای کودکان شهرهای تهران و کرج» روز یکشنبه ۱۸ شهریور در دفتر موسسه معین برگزار شد. در این نشست خانم وامقی نتایج مطالعه‌ای توصیفی-تحلیلی، که از تیر تا آذر ۱۴۰۱ بر روی ۲۸۷۸ نفر در شهر تهران و کرج انجام شده است را ارائه کرد.

▫️دکتر مریم رسولیان که دبیری علمی این نشست را برعهده داشت اشاره کرد که شواهد جهانی پیامدهای مستقیم و غیرمستقیم همه‌گیری نشان می‌دهد درست است همه‌گیری روی همه کودکان تاثیر گذاشته، اما این تاثیر برابر نبوده و نابرابری‌های قومیتی و تعلق خانواده به گروه‌های کم‌درآمد در آن تاثیرگذار است.
نتایج مطالعه گروهِ دکتر وامقی نیز این واقعیت را تایید می‌کند و تقریبا در تمامی موضوعات مورد پرسش قرار گرفته، تفاوت‌های معناداری بین کودکان ایرانی و افغانستانی وجود داشته است.

به عنوان مثال شانس واکسن نزدن کودکان افغانستانی ۲.۹ برابر بیشتر از کودکان ایرانی بوده است. مهم‌ترین دلایل عدم مراجعه برای دریافت واکسن و یا دریافت خدمات درمانی، هزینه این خدمات، ترجیح به خود-درمانی که باز به وضعیت اقتصادی خانواده بستگی دارد، و ترس از ابتلا به کووید یا عوارض آن و عوارض واکسن که می‌تواند به محروم بودن خانواده‌ها از آموزش‌های آگاهی‌رسان نشات بگیرد، بوده‌اند.

بازماندگی از تحصیل مسئله مهم دیگری است که در نشست مطرح شد. در پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بر اساس آمار دولتی، نزدیک به ۵ میلیون نفر هنوز عضو شبکه شاد نشده بودند. وامقی البته معتقد است بازماندگی از تحصیل در کشور ما بر اساس آمارهای رسمی و تحقیقات در سالهای اخیر همواره وجود داشته و شدت گرفته است و نمی‌توان همه‌گیری را دلیل آن دانست.

شانس بدتر شدن کیفیت یادگیری دانش آموزان مدارس غیردولتی ۳۵ درصد کمتر از دانش آموزانی است که در دولتی درس خواندند.

این مطالعه با همکاری مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی و رصدخانه اجتماعی کووید-۱۹، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز انجام گرفته است.

وامقی معتقد است هرچند نتایج مطالعاتی از چنین دست برای فعالان کودک و سازمان‌های مردم که خود در میدان آن را مشاهده کرده و با آن درگیر بوده‌اند چندان جدید نیست، اما مستندسازی و ماندگاری این تجارب و یافته‌ها در برنامه‌ریزی‌های آینده و تغییرات در سیاست‌گذاری اهمیت دارد.

پیشنهادات پژوهش:
توجه به آثار درازمدت همه‌گیری بر کودکان مانند خروج از تحصیل و پیامدهای سلامت روان
توجه به وضعیت نامطلوب اقتصادی بخش قابل توجهی از جمعیت
در اولویت قرار دادن کودکان خانواده‌های کم درآمد در مداخلات مربوط به کاهش پیامدهای همه‌گیری
توجه به مشکلات کودکان خانواده های مهاجر افغانستانی با تاکید بر وضعیت آموزش
تشدید مشکلات از پیش موجود در حوزه آموزش کودکان و لزوم توجه به مشکلات قبلی
لزوم بررسی وضعیت کودکان کمتر از ۷ سال و روستاها

در بخش دوم نشست، نمایندگان چند سازمان فعال در حوزه کودکان تجارب خود را بیان کردند. خانم سیمیاری از انجمن پرنده درخت کوچک که با کودکان درگیر به کار در غرب تهران فعالیت می‌کند با اشاره به موثر بودن پروتکل‌های بهداشت و اینکه در دوران حاضر اتفاقا کودکان بیشتری نسبت به دوران کرونا بیماری‌های سخت و عفونی می‌گیرند گفت، ما فعالان نیز گویی بعد از دوران کووید، برخی آموزش‌های مبتنی بر سلامت و معیارهای پیشگیری را که آن دوران بسیار موثر بودند فراموش کردیم.
افخم صباغ نیز از موسسه مهروماه در نشست حضور داشت و گفت تجربه کرونا باعث شد ابتکاراتی در موسسه اجرا شود که بعد از دوران همه‌گیری نیز به رویه موسسه در آموزش کودکان تبدیل شوند. به عنوان مثال آموزش مادران به جای فرزندان که در نهایت به ارتقا کیفیت آموزش کودکان در خانه منجر می‌شود، همچنان در مهروماه ادامه دارد. وی به نقش موثر مددکاران که در ماه‌های اولیه در محیط بسیار پرخطر کار می‌کردند و درهای انجمن‌ها را باز نگه داشتند اشاره کرد.

نرگس محرابیان از موسسه یاران دانش و مهر نیز گفت باز تعریف SOP مددکاری در موسسه از کارهای ماندگاری بودند که از فرصت پیش آمده در دوران همه‌گیری برای تدوین آن استفاده کردیم. همچنین پروژه‌های ابتکاری مانند طرح تک‌یار که آموزش آنلاین را در مناطق به حاشیه رفته و عشایر نشین تسهیل کرد و یا طرح سواد D، از دیگر ابتکارات این سازمان بوده است.‌
@komaknetwork
◀️عکس‌هایی از نشست

برای مشاهده ویدئوهای کوتاه از این نشست، می‌توانید به اینستاگرام موسسه معین و شبکه کمک مراجعه کنید.

www.instagram.com/moin.ngo
www.instagram.com/komak.network
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گزیده‌ی تصویری نشست پیامدهای همه‌گیری کووید-۱۹ بر کودکان

▫️در این نشست پیامدهای مستقیم و غیر مستقیم، کوتاه مدت و بلندمدت همه‌گیری کرونا بر کودکان و از منظر دسترسی به خدمات، آموزش، و سلامت روان بررسی شد.

مهم‌ترین مسئله‌ای که در ارائه دکتر مروئه وامقی مطرح شد و توسط فعالان حوزه کودک نیز مورد بحث قرار گرفت، تشدید نابرابری‌های اقتصادی-اجتماعی و اثرگذاری مضاعف همه‌گیری بر قومیت‌های در حاشیه رفته از جمله کودکان افغانستانی و دارای معلولیت بود.

این نشست توسط شبکه کمک و با همکاری موسسه معین برگزار شده است.
@moinngo
@komaknetwork
▪️بازگشت همه به سوی خداست▪️

▪️سرکارخانم مینو مرتاضی
عضو گرامی شورای راهبردی شبکه کمک

▪️درگذشت برادر همسر ارجمندتان را به سرکارعالی، جناب آقای دکتر پیمان و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از درگاه پروردگار یکتا برای شما و خانواده ارجمند صبر و برای آن شادروان رحمت آرزو می‌نماییم.

❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
باز نشر:
❇️روابط عمومی شبکه کمک

🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork

دولت چهاردهم و تاکید مقام معظم رهبری بر مردمی بودن مقامات

رضا سخن‌سنج
مدافع حقوق افراد دارای معلولیت

دیدار اخیر مقام معظم رهبری حاوی توصیه‌های مهمی بودن که بنا بر سنت پسندیده هر سال هیات وزیران به همراه رئیس جمهور مخاطب مستقیم این پندهای گره‌گشا قرار می‌گیرند.

دولت چهاردهم نیز چند روز پیش در آغاز فعالیتش به این دیدار نائل شد و ایشان ضمن تشکر از نمایندگان ملت بابت رای اعتماد به تمام اعضا هیات وزیران آنها را به حضور در نیان مردم سفارش کردند.

با نگاهی به ضرورت توجه به خواست مردم و حل مشکلاتشان که در برنامه‌های انتخاباتی دکتر پزشکیان هم به درستی تبلور یافته بود، یادآوری می‌شود مردمی بودن و در میان مردم بودن تنها با حضور در سفرهای‌ استانی معنا پیدا نمی‌کند بلکه به مشارکت طلبیدن آنها، مشورت گرفتن از نهادهای مدنی، واگذاری برخی امور غیر حاکمیتی، حذف ضوابط و قوانین دست پا گیر، قائل شدن سهمی در تصمیم‌سازی و سپردن کرسی مشورتی با مکانیزم اعتبار بخشی به حضور مردم برخی از راهکارهای نوین مردمی بودن در طلیعه فعالیت دولت چهاردهم است.

حال که با حمایت رهبری و تدبیر رئیس جمهور، گام نخست اداره کشور با وفاق و وحدت در میان جریان‌های داخل کشور با موفقیت برداشته شد و نوید روزهای امیدبخش و بی‌چالشی‌ می‌دهد. گام بعد هم می‌تواند ادامه دهنده همین شیوه نیکو باشد.

روی سخن با وزیر محترم کار و رفاه است که در آستانه انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور به آزمونی فراخوانده شده است که چشم امید میلیون‌ها نفر از جامعه ذینفعان این نهاد اجتماعی و حمایتی به این انتخاب دوخته شده است.

آنچه مسلم آست بهزیستی با مخاطب انبوهی که سر و کار دارد همواره محل گله و شکایت بوده و هست و چنانچه بخواهیم ارزیابی دقیقی از کامیابی یا ناکامی آن بدست آوریم هرگز کار ساده‌ای نخواهید بود و احتمالا بعد از این هم خیلی تفاوت چندانی را مشاهده نمی‌کنیم اما موضوع اصلی همان توصیه‌ مقام معظم رهبری است که چنانچه با منابع محدود نمی‌توانیم مشکلات مددجویان را بر طرف کنیم حداقل در کنارشان باشیم.

این اصل در پیوند رئیس سازمان بهزیستی با تشکل‌‌های فعال جامعه هدف ممکن و میسر می‌شود.

در ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان که گروه‌های مستقل فعالیت داشتند کار گروه افراد دارای معلولیت نیز با درک صحیح از شرایط حساس کشور تلاش کردند تا با معرفی نامزد مورد علاقه‌شان به جامعه، مردم را به رعایت حقوق حقه‌ خود آگاه کنند و نتیجه آن شد که همگان شاهدش بودند.

امروز نیز تشکل‌های متنوع و متکثر جامعه افراد دارای معلولیت برای رسیدن به اهداف بلندشان می‌توانند مشاور خوبی برای وزیر محترم کار محسوب شوند و در ادامه وجه مردمی رئیس جدید سازمان بهزیستی را تقویت کنند.

امیدواریم آقای دکتر میدری این چند جمله از سر مهر را به دل شنوا باشند.

با ما همراه باشید در کانال تلگرامی
کنشگران حوزه معلولیت
@Disability_activists
چهار الگوی رایج تغییر پس از بحران:

راهنمای عملی برای ساختن جامعه‌ای #تاب_آور

بحرا‌ن‌ها در ذات خود بستر شکل‌گیری تهدیدها و فرصت‌ها هستند. انسان‌ها و جوامع بسته به حساسیت و تجربه‌های پیشین، واکنش‌های متفاوتی در برابر بحرا‌ن‌ها نشان می‌دهند. گاهی حتی ممکن است بحران باعث رکود و ایستایی اجتماع شود. در ادامه چهار الگوی رایج تغییر پس از بحران را بررسی خواهیم کرد. این الگوها تنها الگوهای موجود نیستند و در منابع مختلف الگوها و مراحل متفاوتی در مورد تغییر پس از بحران ذکر شده است که رایج‌ترین آنها را مرور خواهیم کرد. الگوهای زیر الزاما تقدم و تاخر زمانی ندارند و ممکن است در یک اجتماع، در ابعاد مختلف مواجهه با بحران همزمان شاهد چند الگوی متفاوت باشیم.

رشد
شرایط فعلی اجتماع، رشد سابق خود را با سرعت بیشتری ادامه می‌دهد. مثلا در بحران همه‌گیری کووید، تمایل شرکت‌ها به دورکاری که از سال‌ها قبل شروع شده بود شدت یافت و باعث کاهش چشمگیر هزینه‌ها شد. همچنین اپلیکیشن‌های خدمات آنلاین مثل خرید خدمات پزشکی رشد چشمگیری داشتند.
این رشد الزاما مثبت نیست. به عنوان مثال در بحرا‌ن‌های اخیر اقتصادی، اختلاف طبقاتی با شدت بیشتری رشد کرد.

محدودیت
نوعی از خودگذشتگی و پذیرش محدودیت‌ها و نظم جدید جهت رسیدن به هدف بزرگتر است. یک مثال بارز آن، قرنطینه در دوران همه‌گیری کووید جهت جلوگیری از انتشار بیماری است. هرچند این قرنطینه آثار مفید دیگری علاوه بر کنترل بیماری نیز داشت. مثلا آلودگی هوا و آلودگی صوتی به میزان چشم‌گیری کاهش پیدا کرد. مثال دیگر آن تعطیلی مدارس و ادارات دولتی در بحران‌هایی مثل آلودگی هوا یا کمبود منابع انرژی است.

فروپاشی
ناشی از شکست سیستم‌ها در زمینه جلوگیری از آشفتگی است. این اتفاق معمولا در جوامع و مجموعه‌هایی رخ می‌دهد که ظرفیت تاب‌آوری کمی داشته باشند. مثل تعطیلی کسب‌وکارهای خرد اینترنتی در پاسخ به فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی. این الگو معمولا آبشاری از اتفاقات ناگوار و فروپاشی‌های بعدی را نیز به همراه دارد. مثلا با تعطیلی کسب وکارها، بعضی خانواده‌ها قادر به تامین نیازهای اولیه خود نخواهند بود و حتی ممکن است به فقر نیز منجر شود.

تحول
ابداع یک مسیر جدید، آنچه که قبلا غیر ممکن یا دور از انتظار بود، اکنون به سبب بحران پیش آمده ممکن به نظر می‌رسد. این الگو نیازمند میزان بالایی از تا‌ب‌آوری است. مثال: اختراع واکسن با تکنولوژی جدید که با سرعت شگفت‌انگیزی اتفاق افتاد و ما را به آینده علم پیشگیری در پزشکی امیدوار کرد. نوع اختصاص بودجه به این پروژه و چگونگی حل یک سوال علمی، می‌تواند الگویی برای حل مشکلات علمی بعدی دنیا باشد.

بر اساس کتابچه مروری بر تاب‌آوری اجتماعی
به سفارش شبکه کمک در انجمن علمی روانپزشکان ایران تهیه شده است.


@komaknetwork
#اینفوگرافی تغییر بعد از بحران

بحرا‌ن‌ها در ذات خود بستر شکل‌گیری تهدیدها و فرصت‌ها هستند. انسان‌ها و جوامع بسته به حساسیت و تجربه‌های پیشین، واکنش‌های متفاوتی در برابر بحرا‌ن‌ها نشان می‌دهند. گاهی حتی ممکن است بحران باعث رکود و ایستایی اجتماع شود. در ادامه چهار الگوی رایج تغییر پس از بحران را بررسی خواهیم کرد.

رشد
شرایط فعلی اجتماع، رشد سابق خود را با سرعت بیشتری ادامه می‌دهد.
این رشد الزاما مثبت نیست. به عنوان مثال در بحرا‌ن‌های اخیر اقتصادی، اختلاف طبقاتی با شدت بیشتری رشد کرد.

محدودیت
نوعی از خودگذشتگی و پذیرش محدودیت‌ها و نظم جدید جهت رسیدن به هدف بزرگتر است.

فروپاشی
ناشی از شکست سیستم‌ها در زمینه جلوگیری از آشفتگی است. این اتفاق معمولا در جوامع و مجموعه‌هایی رخ می‌دهد که ظرفیت تاب‌آوری کمی داشته باشند.

تحول
ابداع یک مسیر جدید، آنچه که قبلا غیر ممکن یا دور از انتظار بود، اکنون به سبب بحران پیش آمده ممکن به نظر می‌رسد. این الگو نیازمند میزان بالایی از تا‌ب‌آوری است.


متن کامل و مثال‌های عملی

@komaknetwork
UPEL-no7-Amordad1403.pdf
2.1 MB
❇️باز نشر:
روابط عمومی شبکه کمک

#ماهنامه_شهرسازی_روی_خط_زلزله شماره 7️⃣ امرداد ۱۴۰۳ خورشیدی

در این شماره میخوانید:
💠بازسازی ارگ بم پس از زلزله
💠نقشه برداری اجتماعی و مدیریت بحران در شهر و روستا
💠آیا شرایط عمومی پیمان، حقوق برابر برای کارفرما و پیمانکار در نظر گرفته است؟
💠به بهانه روز خبرنگار،هزینه تخلف را بالا ببریم.
💠گزارشی از تخریب عمارت موسس کارخانه بیک
💠گزارش تلخ آتش سوزی های جنگل های ایران در امرداد ۱۴۰۳
💠به یاد جانباختگان سیلاب ۱۳۶۶ تجریش و ۱۴۰۱ امامزاده داوود تهران

مطالب نشریه مشمول مرور زمان نمی باشد و مطالبات به حقی است که از دغدغه های ملت ایران بر می خیزد.
#ماهنامه_شهرسازی_روی_خط_زلزله
#موسسه_مقاوم_سازی_و_بهسازی_لرزه_ای_ایران

www.retrofitting.ir
باز نشر:
❇️روابط عمومی شبکه کمک
👇👇
حامیان جامعه مدنی و انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران به مناسبت روز جهانی صلح برگزار می‌کنند:
گام‌های لرزان وفاق و صلح
روزنامه نگاری و وفاق اجتماعی

🎙سخنرانان:

▫️مژگان دستوری (پژوهشگر و ناشر تخصصی
حوزه صلح)
▫️علیرضا علوی‌تبار (روزنامه‌نگار)
▫️عباس عبدی (پژوهشگر اجتماعی)
▫️کامبیز نوروزی (حقوقدان)

زمان: سه‌شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ الی ۱۸
📮 محل برگزاری: سندیکای شرکتهای ساختمانی ایران (تهران، خیابان طالقانی، جنب سینما فلسطین، خیابان شهید برادران مظفر، پلاک ۸۶)


@Haajm
@tehran_association_journalists
🔳 تسلیت به خانواده‌های معدنکاران طبس؛ ضرورت بررسی دقیق حادثه و پیشگیری از تکرار آن

بار دیگر، گوشه‌ای از میهن در غم جان باختن کارگران معدن طبس به سوگ نشست. شبکه کمک با اندوه فراوان، حادثه انفجار گاز در معدن ذغال سنگ طبس را به خانواده‌های داغدار تسلیت عرض می‌کند و برای درگذشتگان طلب رحمت واسعه الهی دارد.

شبکه کمک، با توجه به رسالت خود در مقابله و پیشگیری از بحران‌های طبیعی و اجتماعی، خواستار بررسی دقیق علت حادثه و شناسایی هرگونه سهل‌انگاری یا اهمال احتمالی در حفظ سلامت کارگران است. امید است با این بررسی‌ها، در آینده شاهد چنین رویدادهای ناگوار نباشیم.

انفجار گاز در معادن ذغال سنگ، با رعایت استانداردهای ایمنی و ایمن‌سازی معادن، قابل پیشگیری است. کنترل تراکم گاز در این معادن از اصول بدیهی ایمنی و پیش‌نیاز شروع به کار ایمن است.

بدون شک، مهم‌ترین دستاورد پیگیری، جلوگیری از تکرار حوادث مشابه و رسیدگی عادلانه به ضایعه جان باختن معدنکاران زحمتکش است. هرچند محسوب شدن این معدنکاران در زمره شهدای خدمت، علاوه بر ارج نهادن به مقام والای کارگران، می‌تواند نقش مهمی در تأمین معیشت خانواده‌های آن‌ها ایفا کند.

@komaknetwork
https://rc.majlis.ir/fa/law/print_version/1782187
بدون فیلتر شکن☝️

🔹مصوبه هیات وزیران

📌آیین نامه سازماندهی و استفاده از ظرفیت تشکل های مردمی، داوطلبان و بخش خصوصی در مدیریت بحران

تاریخ تصویب ۱۹ امرداد ۱۴۰۲،
باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
🔹روز جهانی سالمند
اول اکتبر مصادف با ۹ مهر

رکنا:زینب نصیری از مدیران شهرداری تهران است که ۱۴۲ فعال مدنی و اجتماعی در نامه‌ای او را به عنوان رئیس بهزیستی کشور به وزیر کار و رفاه اجتماعی معرفی کرده‌اند.
چالش مهم مواجهه با سالمندی
📌در ۲۰ سال آینده به ازای هر ۴ نفر یک نفر سالمند است.
او با تأکید بر اینکه باید دوره سالمندی سالمی را برای سالمندان ایجاد کنیم افزود: باید به گونه‌ای برنامه ریزی داشته باشیم که سالمندان جوان دیرتر وارد بیماری‌های دوره سالمندی شوند، دیرتر از یک فرد سالم مستقل فعال که مؤثر در سطح جامعه است، تبدیل به یک فرد نیمه مستقل یا وابسته شوند که نیاز دارد از او مراقبت شود. باید شهر‌هایمان را دوستدار سالمند و کودک بسازیم  و باید روی این رویکرد سالمندی سالم و فعال از کودکی افراد سرمایه گذاری کنیم.
باز نشر :
❇️ روابط عمومی شبکه کمک
🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
▫️ ▪️گزاره‌برگ حادثه معدن معدنجو طبس▪️

▪️گزاره‌برگ حادثه معدن معدنجو طبس با رویکرد ارائه چالش‌های پاسخ توسط پژوهشکده سوانح طبیعی تهیه شده است.

▪️در این گزاره‌برگ درس‌هایی جهت کاهش خطر، افزایش آمادگی، ارتقاء اقدامات پاسخ موثر و تخصصی به حوادث و سوانح خاص و بازیابی ارائه شده است. همچنین  آماری از حوادث معدن در ایران و جهان به تصویر کشیده شده است.
قابل ذکر است اطلاعات تکمیلی و بررسی کامل ابعاد حادثه در گزاره‌برگ‌های دیگر توسط پژوهشکده منتشر خواهد شد.

باز نشر:
❇️ روابط عمومی شبکه کمک

🆔 https://www.tg-me.com/KomakNetwork
2025/07/08 02:34:08
Back to Top
HTML Embed Code: