Law Academia | آکادمی حقوق
Photo
.
📌📍
رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد حقوق (بخش دوم)

اطلاع از درصد رتبه های برتر #کنکور #کارشناسی‌ارشد می تونه برای داوطلب های سال بعد مفید باشه و تا حدی به برنامه ریزی اونها کمک کنه. به همین سبب ما درصد رتبه های تک رقمی کارشناسی ارشد #حقوق در زیر گروه های مختلف رو برای شما در این پست و پست قبلی ذکر کردیم.

🥇عاطفه آریافر؛ رتبه ۱ کد ۱ (#حقوق‌خصوصی) و رتبه ۱ کد ۶ (#حقوق‌مالکیت‌فکری) از #دانشگاه‌خوارزمی

🥈رضا ستاری؛ رتبه ۲ کد ۱۱ (#حقوق‌تجاری‌اقتصادی‌بین‌المللی)، رتبه ۶ کد ۸ (#حقوق‌تجارت‌بین‌الملل،  نفت‌ و گاز و انرژی) و رتبه ۹ کد ۶ (حقوق مالکیت فکری) از #دانشگاه‌آزاد اسلامی واحد قائمشهر

🥈علیرضا شفیعی علویجه؛ رتبه ۲ کد ۸ (حقوق تجارت بین‌الملل، #حقوق‌نفت‌و‌گاز و انرژی)، رتبه ۵ کد ۶ (حقوق مالکیت فکری)، رتبه ۷ کد ۱۱ (حقوق تجاری اقتصادی بین‌المللی) و رتبه ۹ کد ۱ (حقوق خصوصی) از #دانشگاه‌تهران  

🎖مبینا مظاهری؛ رتبه ۵ کد ۵ (#حقوق‌بشر)، رتبه ۶ کد ۲ (حقوق بین الملل) و رتبه ۶ کد ۱۰ (#حقوق‌ارتباطات) از #دانشگاه‌فردوسی مشهد

🎖شیوا شرافت؛ رتبه ۵ کد ۲ (#حقوق‌بین‌الملل)، رتبه ۵ کد ۵ (حقوق بشر)، رتبه ۹ کد ۱۰ (حقوق ارتباطات) از #دانشگاه‌شهیدبهشتی

🎖محمد حسن قاسم زاده؛ رتبه ۵ کد ۱ (حقوق خصوصی) و رتبه ۷ کد ۹ (#حقوق‌خانواده) از #دانشگاه‌غیرانتفاعی‌مفید قم

🎖سها همتی؛ رتبه ۸ کد ۲ (حقوق بین الملل) از دانشگاه شهید بهشتی تهران

🎖محمدرضا پوربهی؛ رتبه ۹ کد ۱۱ (حقوق تجاری اقتصادی بین‌المللی) از دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر

🎖مطهر یافتیان؛ رتبه ۱۰ کد ۸ (حقوق تجارت بین الملل، نفت و گاز و #حقوق‌انرژی) از دانشگاه شهید بهشتی

مجموعه #آکادمی‌حقوق (#لاآکادمیا) این موفقیت شیرین رو به همه‌ی این عزیزان و سایر دوستانی که با هر رتبه‌ای به هدف خودشون رسیدند یا به اون نزدیک‌تر شدند  تبریک می‌گه و برای اونها آرزوی شادی، سلامتی و موفقیت‌های بیشتر داره 🏆💐

@law_academia
@law_academia
@law_academia
Law Academia | آکادمی حقوق
Photo
.
۲ ژوئن؛ سالروز تولد بانویی که بعنوان نخستین #قاضی زن در دیوان بین‌المللی دادگستری انتخاب شد.

[بارونس] روزالین هیگینز متولد ۱۹۳۷ از قضات و حقوقدانان نام آشنای بین‌المللی است. بانو هیگینز در نوجوانی، آشنایی چندانی با علم #حقوق نداشت و خانواده‌‌اش نیز حقوقی نبودند. او با توصیه معلم‌ تاریخ‌اش در دوره دبیرستان، پا به کالج گیرتُن در دانشگاه #کمبریج گذاشت و مدرک #کارشناسی (۱۹۵۸) و #کارشناسی‌ارشد (۱۹۶۲) خود را از این کالج به‌ترتیب در رشته حقوق و سپس #حقوق‌بین‌الملل، دریافت کرد. او در فاصله بین این دو مدرک بعنوان #کارآموز در بخش حقوقی #سازمان‌ملل متحد مشغول بکار شد. بانو هیگینز بعدها از این کارآموزی، بعنوان فرصتی استثنایی نام برد که زمینه‌ساز ورود جدی‌تر او به عرصه حقوق بین‌الملل و بعدها نگارش چهار عنوان کتاب در زمینه مأموریت‌های حفظ #صلح سازمان ملل متحد گردید.

بانو هیگینز بعدها مدرک #دکتری حقوق را نیز از دانشگاه #ییل در #آمریکا دریافت کرد‌. هیگینز در مصاحبه‌ای گفته بود که هیچگاه به برخی موضوعات حقوقی مثل حقوق مالیات علاقه‌مند نبود اما دست تقدیر او را در موقعیتی قرار داد که تا به دلیل اقتضائات شغلی تمرکزش را بر ابعاد حقوق بین‌المللی پرونده‌های تجاری بگذارد.

در ۱۹۸۴، هیگینز نماینده پادشاهی متحده (انگلستان، ولز، ایرلندشمالی و اسکاتلند) در کمیته‌ #حقوق‌بشر سازمان ملل شد اما کماکان بعنوان #وکیل در پرونده‌های حقوقی بین‌المللی مشارکت داشت و حتی بارها در پیشگاه دیوان بین‌المللی دادگستری بعنوان وکیل یا #مشاورحقوقی حاضر شده بود.

در ۱۹۹۵، بانو هیگینز بعنوان نخستین قاضی زن دیوان بین‌المللی دادگستری انتخاب شد. به گفته‌ی خودش او بارها نزد دیوان حاضر شده بود و حتی با قضات دیوان آشنایی بسیار خوبی داشت، اما در مقام قاضی مسئولیت بسیار سنگین‌تری روی دوشش بود و باید به تمام حوزه‌های مختلف حقوق بین‌الملل اشراف می‌داشت. در سال ۲۰۰۶، هیگینز بعنوان رئیس #دیوان‌بین‌المللی‌دادگستری انتخاب شد و تا ۲۰۰۹ این سمت را برعهده داشت.

بانو هیگینز که به تازگی تولد ۸۷ سالگی‌اش را جشن گرفته، بعد از ترک دیوان بین‌المللی دادگستری پس از اتمام ریاستش بر دیوان، تصمیم گرفت تا زمان بیشتری را به نگارش کتاب در زمینه حقوق بین‌الملل و نیز کارهای عام‌المنفعه اختصاص دهد. روزالین هیگینز از بین آثار ارزشمندی که در این دوره نگاشته، بیش از همه کتاب دو جلدی و مفصل "حقوق بین‌الملل اوپنهایم: سازمان ملل" را توصیه کرده که در سال ۲۰۱۷ توسط انتشارات آکسفورد به چاپ رسیده است. همچنین کتاب دوجلدی "زمینه‌ها و نظریه‌ها" مجموعه‌ای از آراء، مقالات و نوشته‌های برگزیده اوست که در سال ۲۰۰۹ توسط انتشارات آکسفورد به چاپ رسید.

بانو هیگینز همچنین در سال ۲۰۱۰ قاضی مسابقه فینال #موت‌کورت #جساپ بود و چه در عرصه‌ی عملی و چه در عرصه آکادمیک به توسعه‌ی حقوق بین‌الملل بسیار کمک کرده است.

Happy Birthday Judge Dame Rosalyn Higgins 🎂


@law_academia
@law_academia
@law_academia
Law Academia | آکادمی حقوق
Photo
Themes and Theories (Rosalyn Higgins).pdf
22.4 MB
اینم همون کتاب "Themes and Theories" هست که تو متن نوشتیم. گزیده مقالات و سخنرانی ها و نوشته های هیگینز.
Law Academia | آکادمی حقوق
Photo
🏛️ چهل و هفتمین دور #موت‌کورت حقوق بین المللی تلدرز با قهرمانی تیمی از دانشگاه ملی کیف اوکراین به پایان رسید. 🏆همچنین تیم دانشگاه کومنیوس از کشور اسلواکی نیز به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

مسابقه موت کورت #تلدرز به همت مرکز مطالعات #حقوق‌بین‌الملل گروسیوس در #دانشگاه‌لیدن #هلند برگزار می گردد و مسابقه نهایی آن در کاخ صلح #لاهه و در سالن اصلی #دیوان‌بین‌المللی‌دادگستری برگزار می شود. موضوع این مسابقه، #حقوق بین الملل است و با جزئیات بسیاری، حل و فصل قضایی اختلافات میان دولت ها در دیوان بین المللی دادگستری را شبیه سازی می کند. قضاوت مسابقه نهایی امسال برعهده عالیجناب قاضی گِئورگ نولته (قاضی آلمانی دیوان بین المللی دادگستری)، ایوانا هرلیچکوا (قاضی عالی رتبه از کشور جمهوری چک) و ماریو اویارزابال (عضو کمیسیون حقوق بین الملل #سازمان‌ملل و سفیر کشور آرژانتین در هلند) بود.

همچنین نکته بسیار ارزشمند و جالب توجه در این دور از مسابقات این بود که طراحی پرونده امسال با یک حقوقدانان جوان، شناخته شده و عالم ایرانی بود. دکتر وحید رضادوست پژوهشگر قضایی در دیوان بین المللی دادگستری، طراح پرونده امسال این مسابقه بود و قضات، شرکت کنندگان و مربیان بارها به دقت در میزان شبیه سازی و جزئیات پرونده امسال تاکید کردند. سمیر نظام (از مربیان و قضات شناخته شده موت کورت) در لینکدین نوشت که "پرونده امسال، باکیفیت ترین پرونده ای بوده که تاکنون در این مسابقات شاهد آن بودم."  👏

@law_academia
@law_academia
@law_academia
تصاویری از دکتر وحید رضادوست، پژوهشگر قضایی در دیوان بین‌المللی دادگستری و طراح پرونده ۴۷ مین دور از موت کورت تلدرز.
@law_academia
@law_academia
@law_academia
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تجلیل پروفسور نیلز بلوکر (Niels Blokker) استاد حقوق بین الملل دانشگاه لایدن از دکتر وحید رضادوست در تالار اصلی دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه هلند به پاس زحمات ارزشمند ایشان در برگزاری این رویداد مهم.

@law_academia
@law_academia
@law_academia
سلام به همه اونایی که آزمون ارشد دادن و در حال انتخاب رشته هستن😎 آیا تا الان انتخاب رشتتو انجام دادی؟؟؟
Anonymous Poll
60%
آره
40%
نه
📌 درود دوستان عزیز

با توجه به اینکه سازمان سنجش، امروز اعلام کرد که مدت زمان انتخاب رشته آزمون ارشد سال ۱۴۰۳ تا روز ۲۰ خرداد (یکشنبه) تمدید شده؛ مجموعه لاآکادمیا هم ظرفیت مازادی رو برای افرادی که تا الان به دلایل مختلف نتونستن انتخاب رشته کنن، در نظر گرفته.

📍 در صورت تمایل به رزرو جلسه مشاوره و انتخاب رشته کارشناسی ارشد با ادمین آکادمی حقوق در ارتباط باشید.

@Law_academia_admin
2024/06/09 03:06:06
Back to Top
HTML Embed Code: