Telegram Web Link
✴️ #اسلاید_150 :
برداشت‌هایی از سالنامه آماری حمل ونقل جاده اي کشور (1399)

🔵 پویش اسلایدهای راهبردی لجستیک و زنجیره تامین 14000513

ظرفیت خالی فقط در صنایع ما حکفرما نیست؛ حمل‌ونقل ما نیز دارای ظرفیت بدون استفاده خیلی زیادی است و طبق آمار رسمی تنها از حدود 25 درصد ظرفیت موجود بهره‌برداری می‌شود!

محاسبات انجام شده از سالنامه آماری حمل ونقل جاده اي کشور که اخیرا منتشر شده است، کاملا گویای بهره‌وری بسیار پایین حمل ونقل جاده اي است.

همین است که علیرغم یارانه‌های تقریبا زیادی که به این بخش تعلق می‌گیرد (مثل قیمت‌های بسیار پایین سوخت و عوارض جاده)، دارای یکی از گران‌ترین حمل‌ونقل‌های جاده‌ای هستیم و توان رقابت با همسایه ترک خودمان را هم نداریم.

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
economy & logistic 137(1400-05-11).pdf
3.8 MB
🟡 عنوان: هفته نامه لجستیک و اقتصاد
🟠 نوع فایل: #مجله_فارسی
🔴 تاریخ انتشار: 11 مرداد 1400
🟤 شماره انتشار: 137
🟣 زبان: فارسی
🟢 تعداد صفحات: 9
🔵 كليد واژگان: #کالاهای_اساسی

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
Forwarded from آمادگران
مقاله: تعریف انواع هاب (مراکز) لجستیکی

#مقاله_تخصصی
🟧 نویسنده: مدیریت زنجیره تامین آمادگران

مفاهیم نوین و پیشرفته‌ای چون شهر لجستیکی، مراکز لجستیکی و حتی بنادر خشک که مدت‌هاست در جهان مورد توجه هستند، هنوز جایگاهی در شبکه حمل‌ونقل و تجارت کشورمان ندارند. چراکه مهم‌ترین پیش‌نیازهای ایجاد چنین مراکزی که زیرساخت‌های فیزیکی و غیر فیزیکی و تعامل صحیح نهادهای مرتبط هستند هنوز آن‌گونه که باید در کشور وجود ندارد. تمامی مفاهیم فوق تحت عنوان کلی هاب لجستیکی قابل‌طبقه‌بندی هستند که در این مقاله به شرح کامل آن خواهیم پرداخت.

این مراکز از دهه ۱۹۷۰ میلادی در کشورهای مختلف جهان موردتوجه قرار گرفتند. در آن زمان مفهوم برون‌سپاری فعالیت‌های لجستیکی به شرکت‌های دارای تخصص به‌تازگی مطرح شده بود و مراکز لجستیکی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها تجاری در راستای ارائه انواع خدمات حمل‌ونقل،‌ انبارداری و سایر خدمات ارزش افزوده (حتی مونتاژ سبک) توسط چندین شرکت خدمات لجستیکی در یک محل مشترک، ظهور پیدا کردند.

به‌منظور رعایت قوانین رقابت آزاد، لازم است دسترسی کلیه شرکت‌های فعال در زمینه امور خدمات لجستیک و حمل‌ونقل به مرکز لجستیکی ممکن باشد. جهت تقویت نقش حمل‌ونقل چندوجهی (Multimodal Transportation)، این مراکز باید حتی‌الامکان از طریق روش‌های حمل‌ونقل گوناگون (جاده‌ای،‌ ریلی، دریایی و هوایی) قابل‌دسترس باشد. به‌منظور ایجاد هم‌افزایی (Synergy) و همکاری تجاری، مدیریت این مراکز باید به عهده یک شخصیت واحد حقوقی بی‌طرف بوده و ترجیحاً با مشارکت دولت و بخش خصوصی اداره شود.

سطح مختلفی از خدمات در این مراکز ارایه می‌شود که یک مرکز لجستیکی ممکن است یک یا چند دسته از خدمات را به طور همزمان ارائه کند که شامل موارد زیر است:

◽️لجستیک شهری یا توزیع شهری (جمع‌آوری و توزیع کالاها در مناطق شهری)
◽️لجستیک منطقه‌ای (جمع آوری و توزیع کالاها در داخل مناطق)
◽️لجستیک ملی یا بین‌المللی (انتقال کالا در سطح ملی، واردات، صادرات، ترانزیت)
◽️لجستیک معکوس (جمع‌آوری و انهدام زباله‌ها که معمولاً در لجستیک شهر ادغام می‌شود).

◀️◀️◀️ مطالعه متن کامل مقاله ▶️▶️▶️

مقالات تخصصی پیشین (برای مطالعه روی عنوان مقاله کلیک کنید):
1) مدیریت زنجیره تامین چیست؟
2) لجستیک و مدیریت لجستیک چیست؟
3) شرکت لجستیکی طرف سوم (3pL) یا تدارکات شخص ثالث چیست؟
4) مدیریت زنجیره تامین پایدار چیست؟
5) لجستیک معکوس یا مدیریت بازگشتی‌ها چیست؟
6) مدیریت زنجیره تامین جهانی

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
©️ کانال تلگرام آمادگران:
https://www.tg-me.com/amadgaran
🇮🇷 اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
economy & logistic 138(1400-05-18) (2).pdf
3.2 MB
🟡 عنوان: هفته نامه لجستیک و اقتصاد
🟠 نوع فایل: #مجله_فارسی
🔴 تاریخ انتشار: 18 مرداد 1400
🟤 شماره انتشار: 138
🟣 زبان: فارسی
🟢 تعداد صفحات: 9
🔵 در این شماره:
صد و سی و هشتمین هفته نامه لجستیک و اقتصاد با محوریت"بررسی تاثیر پروژه ریلی شورای همکاری خلیج فارس بر ترانزیت ایران" منتشر شد.

* راه آهن کشورهای حاشیه خلیج فارس، رقیبی دیگـر برای ترانزیت ایران / یادداشتی از علی ضیایی، کارشناس حمل و نقل و ترانزیت

* رویای عربستان و هفت شیخ نشین / گفتگو با خسرو سرایی، کارشناس اقتصاد حمل و نقل

* گزارشی با عنوان" پروژه ۱۰۰ میلیاردی عربستان در دل بیابان"و...

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
طرح_آمایش_سرزمینی_کشور_قبل_از_انقلاب.pdf
7.6 MB
🟡 عنوان: گزارش طرح آمایش سرزمین ایران (دوره شاهنشاهی ایران)
🟠 نوع فایل: #گزارش_فارسی
🔴 تاریخ انتشار: اردیبهشت 2535 (1353)
🟤 نویسنده: شرکت مشاور ستیران
🟣 زبان: فارسی
🟢 تعداد صفحات: 168
🔵 توضیحات:

◻️ قبل از انقلاب قراردادی با شرکت ستیران فرانسه امضا شد برای مطالعات آمایشی.
◻️ طرح آمایش سرزمین شرکت ستیران در سال ۱۳۵۳ تحویل داده شده که افق آن ۲۵ ساله بوده است تا سال ۱۳۷۸.
◻️ جمعیت ایران در این طرح در افق ۷۸، ۵۰ میلیون پیش‌بینی شده بود که قرار بود ۲۵ میلیون آن در سواحل شمالی خلیج فارس مستقر شوند.
◻️ دلایل این استقرار: 1) موقعیت ترانزیتی مرزهای آبی ایران در خلیج فارس، 2) دسترسی به آب فراوان به خصوص برای سیستم سرمایشی صنایع، 3) وجود انرژی فراوان.
◻️ الان جمعیت کل مناطق ساحلی خلیج فارس به ۲ میلیون نفر هم نمی‌رسد.
◻️ ستیران معتقد بود همه فعالیت‌های صنعتی باید در این سواحل مستقر شوند. خودروسازی‌ها در در لب ساحل استقرار یابند و حدوداً ۱۰۰ میلیون تن ظرفیت تولید در این منطقه پیش‌بینی کرده بودند که ۱۵ میلیون تن آن در شعاع ۲۵ کیلومتری بندر عباس مستقر می‌شد.

🟢🔵🟣
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
@Logiscm
👍1
✴️ #اسلاید_151 :
عمق نفوذ استراتژیک «لجستیک» در دنیای کنونی

🔵 پویش اسلایدهای راهبردی لجستیک و زنجیره تامین 14000519

امروزه لجستیک چه در سطح اقتصاد کلان (لجستیک تجاری) و چه در سطح اقتصاد خرد (لجستیک بنگاه) بسیار بیش از آنچه قابل تصور باشد در حال رشد و نفوذ است.

رهيافت «طراحي براي لجستيك» DFL از دهه 1990 جای رهیافت «طراحي براي ساخت» را در طراحی محصول گرفته است. بدین معنی که تولیدکنندگان به دنبال طراحی محصولاتی هستند که حمل و نگهداری آنها آسان‌تر و با هزینه کمتر ممکن باشد. به عبارتی، لجستیک در عمیق‌ترین لایه تولید و ساخت (طراحی محصول)، نفوذ کرده است!

در سطح ملی نیز، طي ساليان اخير، کشورهای پیشرو توجه ویژه‌ای بر توسعه لجستیک داشته‌اند و بهبود و ارتقاي عملكرد لجستيك به عنوان يكي از محورهاي مهم توسعه كشورها، مطرح شده است. و این به معنای نفوذ بینش «لجستیک» در عالی‌ترین سطوح سیاستگذاری کشورها است.

از همین رو است که معتقدیم: «لجستیک» مسیر نجات بنگاه‌های اقتصادی ایرانی و محور توسعه اقتصادی ایران باید باشد.

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
کانال تلگرام اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین:
https://www.tg-me.com/Logiscm
اندیشکده زنجیره تامین و لجستیک ایران
✴️ #اسلاید_151 : عمق نفوذ استراتژیک «لجستیک» در دنیای کنونی 🔵 پویش اسلایدهای راهبردی لجستیک و زنجیره تامین 14000519 امروزه لجستیک چه در سطح اقتصاد کلان (لجستیک تجاری) و چه در سطح اقتصاد خرد (لجستیک بنگاه) بسیار بیش از آنچه قابل تصور باشد در حال رشد…
امروز با حکم رئیس‌جمهور #سید_مسعود_میرکاظمی به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌و‌بودجه کشور منصوب شد.

این خبر از آن جهت برای جامعه لجستیک کشور می‌تواند خبری خوب به حساب آید که دکتر میرکاظمی از اساتید، صاحبنظران و دغدغه‌مندان لجستیک کشور هستند و امیدواریم با حضور ایشان در این مسند کلیدی، شاهد توجه جدی به مقوله لجستیک در سطوح عالی کشور باشیم.

همچنین امیدواریم با این انتصاب در زمانی که در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه هستیم، «لجستیک» به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی ایران مورد توجه و عنایت قرار گیرد.

«اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران» حضور دکتر میرکاظمی در راس سازمان برنامه و بودجه را به فال نیک گرفته و ابراز امیدواری می‌کند تا با این حضور و بهره‌مندی از صاحبنظران و دغدغه‌مندان لجستیک کشور، شاهد گشایش و رونق عرصه لجستیک کشور (به عنوان موتور محرکه اقتصاد و تجارت ایران) باشیم.

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
کانال تلگرام اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین:
https://www.tg-me.com/Logiscm
Forwarded from آمادگران
یادداشت: اهمیت ارزیابی و عارضه‌یابی لجستیکی به صورت یکپارچه در بنگاه‌های بزرگ

#مقاله_تخصصی
🟧 نویسنده: مدیریت زنجیره تامین آمادگران

لجستیک و زنجیره تأمین امروزه بخش مهمی از اقتصاد بنگاه‌ها و کشورها اعم از تولید و تجارت را شکل می‌دهد. به‌خصوص برای بنگاه‌های بزرگ که تصمیم به اجرای طرح‌های توسعه‌ای دارند قطعاً توجه به مقوله لجستیک از اهمیت بسیاری برخوردار است. از این رو عارضه‌یابی لجستیکی و ارزیابی لجستیک سازمان‌های بزرگ ازجمله ضروریاتی است که پیش از هر عمل اصلاحی مورد نیاز است.

امروزه بخش مهمی از اقتصاد بنگاه‌ها و کشورها اعم از تولید و تجارت را لجستیک و زنجیره تأمین شکل می‌دهد. درواقع کمتر فعالیت تولیدی و تجاری یافت می‌شود که متکی بر فعالیت‌های لجستیکی چون حمل‌ونقل، ذخیره‌سازی، توزیع، تأمین و مواردی از این قبیل نبوده و در چارچوب الگوی مدیریت زنجیره تأمین حرکت نکند.

کارآمدی فعالیت‌های لجستیکی در بنگاه‌های تولیدی و تجاری که جزئی از زنجیره تأمین هستند، یکی از عواملی است که بهره‌وری در زمان و هزینه را برای بنگاه‌ها به دنبال خواهد داشت.

امروزه موضوع لجستیک به‌عنوان یک عامل تعیین‌کننده در کسب‌وکارها، چه تولیدی و چه خدماتی، موردتوجه قرار گرفته است و نقشی مهم در رسیدن به اهداف کسب‌وکارها ایفا می‌کند.


از طرفی، بهره‌گیری از چارچوب‌هایی چون مدل‌های تعالی با نگرشی کل‌نگر و یا ایجاد نظامی جامع جهت ارزیابی لجستیک و زنجیره‌های تأمین می‌تواند به‌عنوان ابزاری قوی برای شناخت نقاط قوت، زمینه‌های بهبود و اقدامات اصلاحی و بهبودهای مناسب به کار رود و سطح تعالی لجستیک را در ابعاد مختلف مشخص نماید.

تشخیص صحیح و به‌موقع مسائل مبتلابه سازمان‌ها، اولین گام به منظور ایجاد بهبود، ادامه حیات و برتری سازمان‌ها است. همان‌طور که پیش‌نیاز انجام هر اقدام درمانی در بدن، نیازمند انجام آزمایش‌های تشخیصی و چکاپ از وضعیت بدن انسان است، سازمان‌ها نیز برای تشخیص درست نقاط اصلاحی و انجام بهبود در کارکرد و عملکرد خود نیازمند انجام عارضه‌یابی قبل از هر اقدام اصلاحی هستند. با انجام فرایند عارضه‌یابی سعی در یافتن فرصت‌های بهبود و تنگناهایی می‌شود که ممکن است به عنوان مانع حرکت سازمان باشد و در جهت بهبود و رفع این موانع برنامه‌ریزی و پیشنهادات بهبود ارائه می‌گردد.

به‌خصوص برای بنگاه‌های بزرگ که تصمیم به اجرای طرح‌های توسعه‌ای دارند قطعاً توجه به مقوله لجستیک (اعم از لجستیک داخلی که تمرکز آن بر مقوله انبارها است و لجستیک بیرونی که تمرکز آن بر حمل‌ونقل است) و توسعه آن بسیار حائز اهمیت است. چه بسا، کسب‌وکارهایی که به دلیل بی‌توجهی به لجستیک‌شان با شکست مواجه شده‌اند و از ادامه کار و رقابت باز مانده‌اند.

بدون شک، امروزه لجستیک به همان اندازه تولید در صنایع حائز اهمیت شده است و بعضاً به عنوان برگ برنده و مزیت رقابتی در ربودن گوی سبقت از رقبا به کار گرفته شده است (توجهتان را به داستان‌های موفقیت آمازون، وال‌مارت و حتی دیجی‌کالا و افق کوروش ایران جلب می‌کنم).

از سویی دیگر، لجستیک یک کل یکپارچه از مؤلفه‌هایی همچون تأمین و حمل مواد اولیه، توزیع و پخش محصولات، انبارهای مواد و محصولات، جابجایی مواد و محصول درون کارخانه، مراکز توزیع و … است که بایستی با یکدیگر به صورتی هماهنگ و یکپارچه، همکاری نمایند. بنابراین پرداختن به تنها بخشی از اجزای لجستیک بدون بررسی آثار و تبعات آن بر سایر اجزای لجستیک، خود یک نقض غرض و برخلاف تعریف و روح حاکم بر لجستیک است.

بنابراین، عارضه‌یابی لجستیکی به صورت دقیق و جامع و در ادامه، طراحی و برنامه‌ریزی اصولی نظام مدیریت لجستیک برای مجموعه‌های بزرگ، با توجه به گستردگی جغرافیایی در سطح کشور و توسعه‌های محصولی که غالباً در پیش رو دارند، بسیار ضروری است؛ چرا که در صورت عدم توجه و توسعه متوازن لجستیک، به‌زودی لجستیک تبدیل به یک گلوگاه برای آن مجموعه خواهد شد و اگر از آن غفلت شود، قطعاً باعث قفل شدن پروژه‌ها و هدررفت خیلی از سرمایه‌گذاری‌ها خواهد شد.

◀️◀️◀️ مطالعه متن کامل مقاله ▶️▶️▶️

در همین راستا، موسسه مدیریت زنجیره تامین آمادگران با تجربه‌ای گرانسنگ از ارایه خدمات مشاوره‌ای تخصصی در حوزه لجستیک و زنجیره تامین و بهره‌مندی و بکارگیری تیمی مجرب و حرفه‌ای از اساتید و نام‌آوران حوزه‌های مختلف لجستیک، به عنوان یکی از پیشروان و شاخص‌ترین مشاوران حوزه «عارضه‌یابی جامع لجستیکی»، آماده ارایه مشاوره و انجام پروژه‌های عارضه‌یابی سیستم لجستیک، ارزیابی لجستیک و نیز عارضه‌یابی یکپارچه لجستیک و زنجیره تأمین با استفاده از مناسب‌ترین متدهای علمی و تجربی می‌باشد.
🟢🔵🟣🔴🟠🟡
©️ کانال تلگرام آمادگران:
https://www.tg-me.com/amadgaran
🇮🇷 اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
📣 معرفی پایان‌نامه کاربردی (متن کامل) 📣

🟥🟧🟩🟦🟪
#پایان_نامه

🟡 عنوان پایان‌نامه:
مدلسازی توالی زمانی اجرای پروژه ها در مساله طراحی شبکه ریلی
🟠 دانشجو:
سید علیرضا سید وکیلی
🔴 استاد راهنما:
جبارعلی ذاکری سردرودی- سید مسعود نصر آزادانی
🟤 مقطع:
دکترا
🟣 سال انجام:
1398 (2019)
🟢 دانشگاه:
دانشگاه علم و صنعت ایران
🔵 کد گزارش:
۲۲۰۰۰۱۳۹۸

◀️ مطالعه متن کامل این پایان‌نامه ▶️

«اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران» به عنوان یک مرجع تخصصی در حوزه لجستیک و زنجیره تامین، امکان مطالعه متن کامل پایان‌نامه‌های کاربردی با زمینه لجستیک و زنجیره تامین را در صفحه معرفی پایان‌نامه‌های لجستیکی و زنجیره تامینی اندیشکده، برای عموم علاقمندان فراهم کرده است. این صفحه، مرتبا با انتشار پایان‌نامه‌های کاربردی مرتبط که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا انجام شده است، به‌روزرسانی می‌شود.

◀️ مشاهده و مطالعه سایر پایان‌نامه‌های مرتبط ▶️

🟢🔵🟣🔴🟠
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران
📱موبایل/تلگرام: 09912801240
📩 ایمیل: [email protected]
🌐 سایت: https://logiscm.ir/
💠 کانال تلگرام: https://www.tg-me.com/Logiscm
📣 معرفی پایان‌نامه کاربردی (متن کامل) 📣

🟥🟧🟩
#پایان_نامه

🟡 عنوان پایان‌نامه:
ارایه الگوریتمی یکپارچه برای تعیین چیدمان، مسیر حرکت باربران خودکار و محل ایستگاههای بارگیری/تخلیه
🟠 دانشجو:
مجتبی سلیمانی سدهی
🔴 استاد راهنما:
رضا زنجیرانی فراهانی
🟤 مقطع:
کارشناسی ارشد
🟣 سال انجام:
1385 (2006)
🟢 دانشگاه:
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔵 کد گزارش:
210001385

◀️ مطالعه متن کامل این پایان‌نامه ▶️

«اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران» به عنوان یک مرجع تخصصی در حوزه لجستیک و زنجیره تامین، امکان مطالعه متن کامل پایان‌نامه‌های کاربردی با زمینه لجستیک و زنجیره تامین را در صفحه معرفی پایان‌نامه‌های لجستیکی و زنجیره تامینی اندیشکده، برای عموم علاقمندان فراهم کرده است. این صفحه، مرتبا با انتشار پایان‌نامه‌های کاربردی مرتبط که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا انجام شده است، به‌روزرسانی می‌شود.

◀️ مشاهده و مطالعه سایر پایان‌نامه‌های مرتبط ▶️

🟢🟣🟠
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران
📱موبایل/تلگرام: 09912801240
📩 ایمیل: [email protected]
🌐 سایت: https://logiscm.ir/
💠 کانال تلگرام: https://www.tg-me.com/Logiscm
LM 202108.pdf
11.1 MB
🟡 عنوان: Logistics Management Magazine
🟠 نوع فایل: #مجله_خارجی
🔴 تاریخ انتشار: August 2021
🟣 زبان: انگليسي
🟢 تعداد صفحات: 68
🔵 كليد واژگان: #Logistics
🟤 In this issue...

38th Annual Quest for Quality Awards
2021 Ocean Cargo Roundtable: New Normal Settles In
ERP's Expansive Scope
Lift Truck Series: Part 3
Special Report: Industrial Real Estate in Short Supply
... and more.

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
✴️ #اسلاید_152 :
آمایش نادرست زنجیره تامین فولاد در ایران

🔵 پویش اسلایدهای راهبردی لجستیک و زنجیره تامین 14000602

آمایش نادرست زنجیره تامین فولاد در ایران، هزینه‌های غیرضرور بسیاری را بر اقتصاد کشور به خصوص در افزایش هزینه‌های لجستیک وارد کرده است!

بخش زیادی از جریان فیزیکی کالا در زنجیره فولادکشور به این صورت است که، سنگ آهن غالبا از شرق و جنوب کشور (رنگ قرمز)، به استانهای مرکزی (رنگ سبز) می‌رود. سپس محصول تولیدی، از آنجا به شمالغرب (رنگ آبی) منتقل می‌شود. نوردهای فولادی تولید شده در شمالغرب به بنادر جنوبی منتقل می‌شود!!!

در حالیکه براساس چشم‌انداز تولید 1404 (55 میلیون تن)، فولاد باید یک محصول کاملا صادراتی باشد، آمایش زنجیره فولاد در کشور کاملا در تضاد با چنین رویکردی است.

برآورد می‌شود درصورت طراحی صحیح شبکه زنجیره تامین فولاد کشور (آمایش)، حدود پنجاه درصد از مسافت حمل مواد و محصول در این زنجیره کاسته شود!

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
کانال تلگرام اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین:
https://www.tg-me.com/Logiscm
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ_لجستیکی : فیلم #تاریخی از افتتاح راه آهن سراسری ایران در سال 1317

83 سال پیش، در روز سوم شهریور ۱۳۱۷ راه‌آهن سراسری ایران به‌دست رضاشاه افتتاح شد.
🟢🔵🟣🔴🟠🟡
کانال تلگرام اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین:
https://www.tg-me.com/Logiscm
📣 وبینار رایگان: چالش ها و فرصت های پیش روی صنعت پخش و حمل و نقل بار و کالا 📣

🟥🟧🟩🟦🟪

📌 از شما دعوت می شود در نشست تخصصی با عنوان چالش ها و فرصت های پیش روی صنعت پخش و حمل و نقل بار و کالا با حضور اساتید حوزه صنعت پخش و حمل و نقل کشور، حضور به هم رسانید.

زمان: 7 شهریور ماه - یکشنبه
ساعت: 18:00

حضور برای همۀ علاقمندان آزاد و رایگان می باشد و می توانند از طریق لینک زیر در زمان مقرر وارد اتاق برگزاری نشست شوند 👇

🌐 https://www.skyroom.online/ch/zarejeddi/5pl

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
📣 معرفی پایان‌نامه کاربردی (متن کامل) 📣

🟥🟧🟩
#پایان_نامه

🟡 عنوان پایان‌نامه:
طراحی شبکه لجستیک امداد در شرایط بحران تحت عدم قطعیت
🟠 دانشجو:
علی بزرگی امیری
🔴 استاد راهنما:
سعید جبل عاملی
🟤 مقطع:
دکترا
🟣 سال انجام:
1390 (2011)
🟢 دانشگاه:
دانشگاه علم و صنعت ایران
🔵 کد گزارش:
220003390

◀️ مطالعه متن کامل این پایان‌نامه ▶️

«اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران» به عنوان یک مرجع تخصصی در حوزه لجستیک و زنجیره تامین، امکان مطالعه متن کامل پایان‌نامه‌های کاربردی با زمینه لجستیک و زنجیره تامین را در صفحه معرفی پایان‌نامه‌های لجستیکی و زنجیره تامینی اندیشکده، برای عموم علاقمندان فراهم کرده است. این صفحه، مرتبا با انتشار پایان‌نامه‌های کاربردی مرتبط که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا انجام شده است، به‌روزرسانی می‌شود.

◀️ مشاهده و مطالعه سایر پایان‌نامه‌های مرتبط ▶️

🟢🟣🟠
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران
📱موبایل/تلگرام: 09912801240
📩 ایمیل: [email protected]
🌐 سایت: https://logiscm.ir/
💠 کانال تلگرام: https://www.tg-me.com/Logiscm
economy & logistic 140(1400-06-08) (1).pdf
4.6 MB
🟡 عنوان: هفته نامه لجستیک و اقتصاد
🟠 نوع فایل: #مجله_فارسی
🔴 تاریخ انتشار: 8 شهریور 1400
🟤 شماره انتشار: 140
🟣 زبان: فارسی
🟢 تعداد صفحات: 9
🔵 در این شماره:

صد و چهلمین هفته نامه لجستیک و اقتصاد با محوریت" بررسی علل رسوب کالا های اساسی در بنادر" منتشر شد.

* پاشنه آشیل رسوب کالا؛ عدم تخصیص ارزـ فقدان زیرساخت ها/ یادداشتی از روح الله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران

* ریشه یابی علل افزایش زمان ماندگاری کالاها در بنادر/ گفتگو با فرهاد منتصر کوهساری، معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران

* گزارشی با عنوان" رسوب کالا؛ تنگناهای قیمت تمام شده و بحران مصرف کننده"و...

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
CargoNOW-Aug-2021-Final-20210830-v3-1.pdf
17.9 MB
🟡 عنوان: CargoNOW Magazine
🟠 نوع فایل: #مجله_خارجی
🔴 تاریخ انتشار: August 2021
🟣 زبان: انگليسي
🟢 تعداد صفحات: 30
🔵 كليد واژگان: #cargo

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
Forwarded from آمادگران
مقاله: لجستیک درون بنگاهی (لجستیک درونی)

#مقاله_تخصصی
🟧 نویسنده: مدیریت زنجیره تامین آمادگران

همان‌طور که پیش‌از این در مقاله «مدیریت لجستیک چیست» بیان کردیم، لجستیک انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها لجستیک درون بنگاهی است که به آن لجستیک درون کارخانه‌ای، لجستیک بنگاهی و لجستیک درونی نیز گفته می‌شود و وظیفه نظارت و اجرای تمامی اقدامات مربوط به جریان کالا از سطوح بالایی زنجیره تأمین تا مرحله خروج کالا از محل تولید بر عهده لجستیک درون بنگاهی است. در این مقاله، تلاش کرده‌‌ایم لجستیک درونی را از سه منظر مورد بررسی قرار دهیم: زیرساخت‌ها، سازماندهی و سیستم‌ها.

توجه به مسایل لجستیک درون بنگاهی به‌خصوص طراحی چیدمان و برنامه جریان مواد و نیز در نظر گرفتن طرح‌های توسعه‌ای مرتبط (همچون عرض کافی برای راهروهای جریان مواد) و انعطاف‌پذیری لازم (طراحی مدولار که امکان تغییر در محصول و فرایند تولید را تسهیل می‌کند) از ضروریاتی است که به هنگام ایجاد زیرساخت‌های تولیدی باید موردتوجه باشد تا موجب دردسر و ایجاد مشکل در جریان لجستیک درونی نشود.

نوع سازماندهی یک کارخانه یکی دیگر از مسائل مهمی است که تأثیر به سزایی بر تولید، هزینه‌های تولید و لجستیک درون بنگاهی دارد. در حالیکه داشتن مقیاس اقتصادی در تولید یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های فعالیت اقتصادی در دنیای امروزی است اما باید دقت کنیم که این موضوع ما را به تله ایجاد کارخانه‌های بزرگ و متمرکز کردن امور نیندازد.

مقیاس اقتصادی را باید در فعالیت به‌صورت شبکه‌ای و زنجیره تأمین دانست. در حالیکه روند کنونی به سمت کارخانه‌های کوچک، غیرمتمرکز و تخصصی است. این کوچک‌سازی کارا به مدد کاهش قابل‌توجه مسافت‌های جریان کالا، کوچک شدن فضای انبارهای دائمی موقت موردنیاز، کاهش قابل‌توجه تسهیلات لجستیکی و مواردی مشابه، باعث کاهش قابل‌توجه هزینه‌های لجستیکی درون‌کارخانه‌ای و درنتیجه قیمت تمام‌شده محصول نهایی می‌شود. ضمن اینکه با داشتن سیستم‌های برنامه‌ریزی و جریان اطلاعات یکپارچه که به مدد پیشرفت فناوری اطلاعات کاملاً در دسترس است، این کارخانه‌های کوچک و تخصصی می‌توانند با یکدیگر ارتباطات شبکه‌ای گسترده‌‍ای داشته و از آن طریق یک محصول اصلی در مقیاس اقتصادی تولید کنند. هرچند که برخی از فعالیت‌های پشتیبانی همچون امور مالی، طراحی محصول اصلی، بازاریابی و مانند آنکه حالت عمومی دارند می‌توانند و بهتر است به‌صورت متمرکز و مشترک بین واحدهای تولیدی یک شبکه انجام شوند.

در لجستیک درون بنگاهی، سه سیستم اصلی وجود دارد:
◽️ سیستم‌های فیزیکی
◽️ سیستم‌های اطلاعاتی
◽️ سیستم‌های مدیریتی

منظور از سیستم‌های فیزیکی لجستیک بنگاهی همان سیستم‌های ذخیره‌سازی و جابجایی است. لیفتراک‌ها، نوار نقاله‌ها، AGVها، بالابرها و ... مواردی شناخته شده است سیستم‌های فیزیکی لجستیک بنگاهی هستند.

سیستم‌های اطلاعاتی برای حرکت به‌سوی کوچک‌سازی و غیرمتمرکز شدن تولید و درنتیجه افزایش کارایی و کاهش هزینه‌ها خصوصاً هزینه‌های لجستیک درون بنگاهی یک ضرورت است. سیستم‌های نرم‌افزاری (مثل WMS)، نرم‌افزارهای یکپارچه‌سازی (مثل ERP) و فناوری‌های کنترلی (مثل بارکد و RFID) نمونه‌هایی از سیستم‌های اطلاعاتی هستند. البته باید توجه داشت که سیستم اطلاعاتی لزوماً یک سیستم کامپیوتری نیست و به‌عنوان‌مثال، سیستم کانبان ژاپنی نیز یک سیستم اطلاعاتی محسوب می‌شود.

در پایان نیز، سیستم‌های مدیریتی مطرح هستند که قسمت مهمی از هر فرایند و سیستم کلان ازجمله لجستیک درونی را شکل می‌دهد. این سیستم‌ها درواقع هماهنگ‌کننده و هدایت‌کننده دو سیستم قبلی و نیز یکپارچه‌کننده لجستیک درون بنگاهی با سیستم تولید و نیز با لجستیک بیرونی می‌باشد. برخی از مهم‌ترین مسائل مطرح در سیستم مدیریتی لجستیک درون کارخانه‌ای عبارت است از:

◽️ مدیریت جریان مواد
◽️ مدیریت موجودی‌ها
◽️ هماهنگی با سیستم تولید
◽️ تعیین مرز فشاری/کششی (Pull/Push)
◽️ ارزیابی و اندازه‌گیری عملکرد لجستیکی بنگاهی

◀️◀️◀️ مطالعه متن کامل مقاله ▶️▶️▶️

موسسه مدیریت زنجیره تامین آمادگران با تجربه‌ای گرانسنگ از ارایه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی تخصصی در حوزه لجستیک و زنجیره تامین به عنوان یکی از پیشروان و شاخص‌ترین مشاوران حوزه «لجستیک بنگاهی»، آماده ارایه خدمات آموزشی، مشاوره و انجام پروژه‌های عارضه‌یابی، استانداردسازی فرایندها، و طراحی سیستم‌های لجستیکی درون بنگاهی می‌باشد.

دوره آموزشی «لجستیک درون بنگاهی» یکی از دروس تخصصی دوره یکساله MBA لجستیک و حمل‌ونقل است که توسط آمادگران طراحی شده و با همکاری دانشگاه تهران در حال برگزاری است.
Forwarded from آمادگران
Logistics_Business_Magazine_September_2021.pdf
71.6 MB
🟡 عنوان: Logistics Business Magazine
🟠 نوع فایل: #مجله_خارجی
🔴 تاریخ انتشار: September 2021
🟣 زبان: انگليسي
🟢 تعداد صفحات: 84
🔵 كليد واژگان: #Logistics
🟤 In this issue...

The September 2021 edition of Logistics Business is live! Our exclusive features and interviews will inform you about the major issues of the moment: driver shortages, de-carbonization, robot-worker interaction, last mile, vision tech, recruitment, warehouse leases, electric vehicles, ecommerce challenges, retrofitting, reducing packaging, sortation and much more.

84 pages of a truly international magazine covering the global logistics industry.

🟢🔵🟣🔴🟠🟡
اندیشکده لجستیک و زنجیره تامین ایران:
https://www.tg-me.com/Logiscm
2025/07/14 04:09:46
Back to Top
HTML Embed Code: