Telegram Web Link
🔴انجمن علمی ارتباطات دانشگاه رفاه برگزار می کند:

✴️ تاثیر رسانه ها در رخدادهای اخیر

🎙️سخنران: دکتر لیلا وصالی
معاون آموزش انجمن سواد رسانه ای ایران
و مدرس دانشگاه علامه طباطبایی

📆زمان: سه شنبه ۱۷ آبان ماه

🕐 ســـاعت ۱۳ الـــی ۱۵

🏛️مکان: ســالن ۱۲بهمـــــن* دانشکده ارتباطات دانشگاه رفاه
@MLiteracy
👈 ثبت رکورد ۳۸۰۰۰ دروغ در ۴۶ روز برای ۵ رسانه ضدایرانی

🔹بررسی عملکرد ۵ رسانه بی‌بی‌سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران‌اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، من‌وتو وابسته به جریان بهائیت و صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا و صفحات مجازی آنها نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ درباره حوادث اخیر ایران منتشر کرده‌اند.

🔹در این پیمایش فقط سایت، تلگرام، توییتر و اینستاگرام این ۵ رسانه بررسی شده و شبکه‌های تلویزیونی آنها بررسی نشده است.

🔹در این پژوهش مصادیق اخبار خلاف واقع شامل جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونه‌سازی، بزرگنمایی و کوچک‌نمایی بوده است.

منبع: مرکز افکار سنجی خبرگزاری فارس

@MLiteracy
👈 چرا دروغ پردازی رسانه های بیگانه در مقابل آرایش رسانه های داخلی اعم از شبکه های داخلی، خبرگزاری ها، رسانه های نوین پرمخاطب نظیر آخرین خبر، خبر فوری و ... محکوم به شکست است؟
نظریه ی سوزن تزریقی
@MLiteracy
⭕️ گردن پیامکی(زمان استفاده از درگاه‌های رسانه‌ای چقدر است؟)

#سواد_رسانه
#پوستر

🚩نهضت سواد رسانه ای (نسرا) یزد

🆔 @MLiteracy
ابتکار هوشمندانه سرباز روس برای سنجش عیار انسانیت!

یک سرباز روس برای سنجش عیار انسانیت در فضای مجازی طی 24 ساعت بازخورد کاربران را با خبر اسیر کردن یک زن اوکراینی و یک زن فلسطینی مقایسه کرد.
یک سرباز ارتش روسیه با انتشار این عکس مدعی می شود که به همراه همقطاران خود یک زن اوکراینی را اسیر کرده‌اند.
در فاصله کوتاهی پس از انتشار عکس، بیش از ۲۰۰ هزار کاربر، کامنت‌های توهین آمیزی را ذیل پست منتشر شده از سوی او درج می‌کنند و می‌گویند «این عمل غیر انسانی است و شایسته انسان نیست.»
سرباز روسی ۲۴ ساعت پس از انتشار عکس، ضمن عذرخواهی اعلام می کند که عکس منتشر شده مربوط به یک زن فلسطینی است که توسط سربازان اسرائیلی اسیر شده است.
پس از این توضیح حتی یک کامنت دیگر نیز ذیل عکس منتشر نمی‌شود!
خوب است لحظه ای تامل کنیم و از خود بپرسیم چرا؟
پاسخ به این سوال به بسیاری از سوالات دیگر در خصوص لایک های اینستاگرامی پاسخ می‌دهد.

منبع: نور نیوز
https://nournews.ir/Fa/News/113316/

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بچه‌ها خداروشکر به مردم نخورد!
تحلیل از منظر سواد رسانه ای

🔹روحانی بسیجی «حاج تقی وکیل‌پور» هنگام خلع سلاح نارنجک دست‌ساز که همراه یک اغتشاشگر بود، نارنجک در دستش منفجر می‌شود و به احتمال زیاد دستش به دلیل جراحت شدید قطع شود ولی اولین واکنش این فرد این جمله‌ است: «بچه‌ها خداروشکر به مردم نخورد!»
سوال این است که چرا رسانه های بیگانه این ویدیوها را منتشر نمی‌کنند؟
نوام چامسکی در کتاب فیلتر‌های خبری خود به این سوال پاسخ داده است.
علیرغم ادعای این رسانه ها مبنی بر آزادی بیان، سانسور در رسانه های یاد شده در بیشترین حد اعمال می‌شود که نوام چامسکی در کتاب یاد شده به تبیین این موضوع پرداخته است.
ناشر این کتاب، موسسه انتشاراتی روزنامه ایران است.
نویسندگان: نوام چامسکی، ادوارد اسن هرمن
مترجم: تژا میرفخرایی
@Mliteracy
تحلیل صحبتهای مادر کیان از منظر سواد رسانه ای

ظاهراً این بخش از صحبت های مادر کیان مورد توجه کاربرها قرار گرفته است.
او میگوید: *بیایید زود برویم ساعت ۶ تیراندازی شروع میشود.*
یک جایی هست شما میگویید:
امشب اغتشاشات است.
یا مثلا می گویید:
امشب اعتراض شروع میشود.
یا مثلا می گویید:
امشب قرار است درگیری آغاز شود.
اما او به وضوح میگوید : گفتم ساعت ۶ تیراندازی شروع میشود ، بیایید زود برویم ...

فارغ از این بحث ها ظاهرا مادر اشراف کامل داشته چه در پیش است....

منبع: کانال آقای تحلیلگر
@MLiteracy
⭕️ میزان استفاده از فضای مجازی در سنین مختلف

#اینفوگرافی

منبع: نسرا

@MLiteracy
👈 عضو هیئت موسس انجمن سواد رسانه ای ایران:

همکاری‌های چند وجهی لازمه رشد تنظیم‌گری و پلتفرم‌ها است

کمالی در برنامه گفت و گوی فرهنگی رادیو گفت و گو تاکید کرد: فعالیت پژوهشی و چاپ کتاب در حوزه ی تنظیم‌گری فضای مجازی در ایران از طریق اندیشکده ها و پژوهشگاه ها پیش می‌رود. به همین جهت تولیدات مکتوب ما از لحاظ کتاب در حوزه تنظیم‌گری فضای مجازی خیلی محدود هست و براساس آمار شاید حدود ۱۵ عنوان رسمی در این زمینه وجود داشته باشد.
برنامه «گفت‌وگوی فرهنگی» به تهیه‌كنندگی رقیه‌زهرا پرندآور و با اجرای لیلا سلمانی با موضوع نقد و بررسی آثار مکتوب در حوزه تنظیم‌گری در فضای مجازی، چهارشنبه شب ساعت بیست با حضور حنانه اکبری پژوهش‌گر سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و سیدتقی کمالی عضو موسس انجمن سواد رسانه ای ایران، پژوهش‌گر مطالعات نهادی و سیاست‌گذاری و کارشناس فضای مجازی از رادیو گفت‌و گو پخش شد.
در ابتدای گفت‌وگو، سید تقی کمالی درخصوص میزان تألیف و پژوهش در زمینه تنظیم‌گری فضای مجازی گفت: بر اساس آخرین آمار، حدود ۱۶ هزار مجموعه نشر درکشور در حوزه های مختلف فعالیت می‌کنند اما به‌صورت مستمر نیست. فعالیت پژوهشی و چاپ کتاب در حوزه ی تنظیم‌گری فضای مجازی در ایران از طریق اندیشکدهها و پژوهشگاه ها پیش می‌رود. به همین جهت تولیدات مکتوب ما از لحاظ کتاب در حوزه تنظیم‌گری فضای مجازی خیلی محدود هست و براساس آمار شاید حدود ۱۵ عنوان رسمی در این زمینه وجود داشته باشد.
در ادامه گفت‌وگوی حنانه اکبری درباره نقش یاری‌رسانی نشر و کتاب در حوزه تنظیم‌گری فضای مجازی توضیح داد: بحث تنظیم‌گری دیجیتال، بحث نوظهوری است. به همین دلیل درخصوص میزان کمک‌کننده بودن کتاب‌ها در این زمینه ما باید این نکته را مدنظر قرار دهیم که مخاطبان ما از طیف‌های مختلفی هستند.
وی ادامه داد: از آن‌جایی که تألیف کتاب، زمان‌بر است عمده فعالیت‌ها در قالب گزارش‌ است. همچنین باید این نکته را در نظر داشت که وقتی در زمینه سیاست‌گذاری متنی را منتشر می‌کنید هر چه خلاصه‌تر باشد، اثرگذارتر است. ما باید مخاطبان طیف گسترده‌مان را دسته‌بندی کنیم. ما مخاطبان عمومی، دانشگاهی و سیاسی داریم و تألیفات هم برای این سه طیف دسته‌بندی می‌شوند.
کمالی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه ما در حوزه تألیف و پژوهش با کمبود آثار مواجه هستیم بیان کرد: همان‌طور که می‌دانید تالیف براساس مسائل معرفتی یا انباشت تجارب به‌جود می‌آید. ما در این زمینه مشکلاتی داریم. اول اینکه چون ما جامعه شفاهی هستیم مدیران اجرایی و سیاست‌گذاری، فعالیت‌هایشان را مکتوب نمی‌کنند. یک جنبه دیگر هم این است که شناسایی مسائل اجتماعی برای ما سخت است. ما مراکز پژوهشی زیادی در کشور داریم اما رسالت‌شان را درست ادا نمی‌کنند.
اکبری در بخشی دیگر از این گفت‌وگو به سوال کارشناس مجری برنامه درباره اقدامات کشورهای دیگر درخصوص تألیفات در زمینه تنظیم‌گری فضای مجازی پاسخ داد: کشورهای دیگر پیش‌تر از ما تألیفات زیادی داشته‌اند. مهم‌ترین تالیفاتی که در زمینه تنظیم‌گری دیجیتال انجام شده است، تألیفات شواهدمحور هستند. یعنی آمار دقیق استفاده از فضای دیجیتال را ارائه می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: باید بگویم یکی از مهم‌ترین خلاءهای ما، در بحث پژوهش‌های شواهدمحور است. بیشترین گامی که در این زمینه برداشته شده، بحث ترجمه آثار است. ما باید از این گام فراتر برویم. انجام پژوهش‌های میدانی باعث می‌شود به تصمیم‌گیری‌های درست در این زمینه و شناخته شدن مسائل این حوزه توسط مردم کمک شود.
کمالی در تکمیل این بحث گفت: تنظیم‌گری و سیاست‌گذاری از شئون حکومت هستند. اگر ما محتوای خوبی داشته باشیم به سمتی می‌رویم که درخصوص تصمیم‌گیری‌ها هم محتوای خوبی تولید کنیم. نهادهای دانشگاهی یا پژوهشکده‌ها اگر به درستی مسائل کلیدی را شناسایی کنند، به سمت تولید محتواهای خوب حرکت خواهیم کرد. ارتباط بین صنعت و دانشگاه و دولت موضوعی است که سال‌ها درباره آن صحبت می‌شود. اگر این ارتباط وجود داشته باشد به این ضرورت‌ها بهتر پاسخ داده می‌شود.
در ادامه اکبری درخصوص اقدامات پژوهشی ساترا بیان کرد: دفتر مطالعات ساترا کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرد. اولین اقدامی که در زمینه تنظیم‌گری دیجیتال و رسانه انجام داد، ترویج این مفهوم و ادبیات از طریق ترجمه بود. در مرحله بعد ما در صنعت صوت و تصویر، گامی فراتر گذاشتیم و به سراغ انجام کارهایی رفتیم که داده محور و پژوهش محور بودند. یکی از رویکردهایی که دفتر مطالعات اتخاذ کرد، ایجاد پلی بین دفتر مطالعات و حوزه تصمیم‌گیری‌ها بود.
کمالی در پایان گفت: ما اگر بخواهیم ساترا به عنوان یک نهاد تنظیم‌گر در فضای صوت و تصویر فراگیر، مشروعیت لازم را داشته باشد، برای این منظور باید همکاری‌های چند وجهی در این زمینه صورت بگیرد تا اتفاقات خوبی در این خصوص رخ دهد.

@Mliteracy
👈 وزیر ارشاد تأکید کرد:
لزوم تجهیز به سواد رسانه‌ای در مواجهه با تروریسم رسانه‌ای

👈 مدیر عامل انجمن سواد رسانه ای ایران:
محتوای رسانه ها را فراتر، تحلیل کنیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی تصویری به سومین نشست ملی هم‌اندیشی فعالان سواد رسانه‌ای کشور گفت: امروز گاهی در جامعه با تروریسم رسانه‌ای مواجهیم؛ از این رو با توجه به تنوع گسترده شبکه‌های اجتماعی، نیازمند ارتقای سواد رسانه‌ای هستیم.
گاهی با تروریسم رسانه‌ای مواجه هستیمبه گزارش خبرنگار ایکنا؛ سومین نشست ملی هم‌اندیشی فعالان سواد رسانه‌ای کشور امروز ۲۹ آبان به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی تصویری به این نشست گفت: یکی از وظایف اصلی ما در مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، توسعه سواد رسانه‌ای است. در گذشته این موضوع یک مزیت نسبی و موضوع محدود به عده معدودی بود، اما امروز با توجه به فراگیری گسترده رسانه‌های اجتماعی و مجازی سواد رسانه‌ای به یک ضرورت تبدیل شده است.

وی افزود: در فضای رسانه‌ای یک نزاع و تقابل قوی و جنگ شناختی رخ داده است. در این جنگ طرفین تلاش می‌کنند حوزه دفاعی و آگاهی طرف مقابل را دچار اختلال کنند. امروزه گاهی در جامعه با تروریسم رسانه‌ای مواجه هستیم. از این رو با توجه به تنوع گسترده شبکه‌های اجتماعی، نیازمند ارتقای سواد رسانه‌ای هستیم به معنای اینکه مخاطب را از مضرات فضای مجازی، مصونیت ببخشیم.

وزیر ارشاد با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست بیان کرد: برگزاری این دو رویداد برای این است که مسیر را با قدرت ادامه دهیم و امیدوارم با کار‌های قوی و متقنی که انجام شده بتوانیم خروجی‌های خوبی را برای مخاطبان فراهم کنیم.

واقعیت رویدادی غیرقابل مشاهده

سیدمرتضی موسویان، رئیس انجمن سواد رسانه‌ای در بخشی دیگری از این نشست گفت: واقعیت آن چیزی نیست که در میدان اتفاق می‌افتد. واقعیت رویدادی است که به واقع قابل مشاهده نیست؛ بنابراین تعریف رسانه که انعکاس واقعیت را شامل می‌شود، با این تعریف زیر سؤال می‌رود.

وی افزود: مسئله مهم دیگر تحلیل است که علاوه بر رسانه‌هایی که در پلتفرم‌های مختلف وجود دارد، مشارکت‌کنندگان و مداخله‌گران را مورد هدف قرار می‌دهد. تحلیل این گونه نیست که فقط قدرت تحلیل آنچه را می‌بینیم، داشته باشیم، زیرا بسیاری از مسائل وجود دارد که آن‌ها را نمی‌بینیم.

موسویان تأکید کرد: ساخت ادبیات جدید همانگونه که در سواد رسانه‌ای تعاریف زیادی دارد، باید فعالان سواد رسانه‌ای آخرین تحولات و مقالات را بخوانند و ادبیات مرتبط با آن را خلق کنند. در واقع باتوجه به تغییر تفاوت بینش‌ها، ادبیات‌ها و ... تفاوت در تعریف‌ها نیز اجتناب‌ناپذیر است و باید مورد توجه قرار گیرد. همانگونه که ما جهانی‌سازی را قبول نداریم، اما جهانی شدن را قبول داریم، زیرا یک رویداد غیرقابل اجتناب است.

@Mliteracy
👈 فوتبال و سواد رسانه ای

یکی از مهارتهای سواد رسانه ای تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی است.
در شرایطی که گاهی اوقات جامعه ی ایرانی درگیر جنگ ترکیبی دشمن در فضای مجازی می‌شود، در همین شرایط اشخاص خوشفکری پیدا میشوند که با طراحی اقدامات مناسب رسانه ای، وحدت و همدلی ملی را تقویت می‌کنند.
با توجه به حضور تیم ملی ایران در جام جهانی برخی اقدامات مثبت توسط انجمن سواد رسانه ای ایران معرفی می‌شود:
۱. پویش یکدل برای ایران: کانال آخرین خبر این پویش را طراحی کرده است.
در شرایط این پویش آمده است:
🔹برای این کار کافی است یک ویدئو بسازید و در آن با بازیکنان تیم ملی صحبت کنید تا آن را با نام خود شما در "آخرین‌خبر" منتشر کنیم
🔺برای تولید فیلم به این نکات توجه کنید؛
🔹در جایی بایستید که نور کافی وجود داشته باشد
🔹 به پشت سر خود و جزئیاتی که ممکن است در تصویر دیده شود دقت کنید
🔹موبایلتان را حتما افقی بگیرید
🔹اگر خودتان از خودتان فیلم می‌گیرید ترجیحا از دوربین سلفی استفاده کنید
🔹زمان فیلمِ تهیه شده، کمتر از یک دقیقه باشد
📷سپس آن را به آدرس زیر در تلگرام بفرستید 👇تا ما آن را بازبینی و به نام خودتان منتشر کنیم
@ersalmardomibot

۲. پویش مردمی حمایت از تیم ملی فوتبال تا پای جان برای ایران: فارس من این پویش را طراحی کرده است.
لینک حمایت از این پویش به شرح زیر است:
https://www.farsnews.ir/my/c/172688

۳. پویش بزرگ تا پای جان برای ایران:
در خصوص شرایط این پویش آمده است: هموطن عزیز شما هم به عنوان هوادار واقعی تیم ملی فوتبال ایران می توانید پیام های خودتون رو خطاب به ملی پوشان  کشورمان در قالب های فیلم و عکس های فردی و جمعی برای ما در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها به شماره 09900200114 ارسال و در قرعه کشی جوایز ارزشمند این پویش شامل ۱۰۰ جایزه نقدی ده میلیون ریالی ،۲۰۰ جایزه نقدی پنج میلیون ریالی و بیش از ۱۰۰۰ دست لباس هواداری تیم ملی شرکت نمایید.پیام های زیبا و پر از احساس شما از شبکه های مختلف تلویزیونی پخش خواهد شد و به دست اعضای تیم ملی خواهد رسید.
مهلت ارسال تا پایان حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی 2022 قطر

لازم به ذکر است قطعا اقدامات مشابه دیگری هم توسط رسانه ها و بخشهای مختلف جامعه انجام شده است که انجمن سواد رسانه ای ایران با رصد این موضوع و اطلاع رسانی به عموم مردم سهم خود را در اطلاع رسانی اقدامات سازنده در حوزه رسانه انجام خواهد داد.

@Mliteracy
🔺دروغی که علی کریمی منتشر کرد

🔹این عکس دلخراش که پیج علی کریمی منتشر کرده مربوط به ایران نیست.

@Mliteracy
👈 فوتبال و سواد رسانه ای (قسمت دوم)

یکی از مهارتهای سواد رسانه ای اخلاق کاربری است. یکی دیگر از مهارتها تجزیه و تحلیل محتوا و پیام است‌. مهارت دیگر تولید و انتشار محتوا است.
در شرایطی که دشمنان ایران تمام عزم خود را جزم کردند تا با انجام برخی بی اخلاقی ها روحیه تیم ملی را تضعیف کنند و با جنگ شناختی بازیکنان ایران را در مسیر پیروزی دچار تردید کنند، لازم است ایرانی آگاه به شرایط زمان این سه مهارت را بیش از هر زمان جدی بگیرد.
در این شرایط اگر من جای هر یک از جوانان و نوجوانان و بزرگسالان این مرز و بوم بودم حتما به صفحات بازیکنان تیم ملی سر میزدم و با پیام‌های امید بخش به آنها روحیه میدادم تا بدانند امروز آنها مردان واقعی میدان هستند و بیش از هر زمان دیگری چشم ملت ایران به ایشان دوخته شده است و دعای خیر مردم پشت سرشان است.
پس بیایید همه با هم همین الان به صفحات بازیکنان تیم ملی سر بزنیم و حتی اگر دیدیم برخی از آنها دچار تردید هستند به آنها روحیه بدیم.
این همان سواد رسانه ای کاربردی است که امروز بیشتر از هر زمان دیگر به آن نیاز داریم.
*📌 صفحات اینستاگرامی ملّی‌پوشان فوتبال ایران👇👇👇*


🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
کارلوس کی‌روش: (براش انگلیسی بنویسید)
https://instagram.com/carlosqueiroz_?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مرتضی پورعلی‌گنجی:
https://instagram.com/mortezapouraliganji88?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شجاع خلیل‌زاده:
https://instagram.com/shoja_khalilzadeh?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وحید امیری:
https://instagram.com/vahid.amiri.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سردار آزمون:
https://instagram.com/sardar_azmoun?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سعید عزت اللهی:

https://instagram.com/saeedezatolahi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

علیرضا جهانبخش :

https://instagram.com/alirezajb_official?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

علیرضا بیرانوند :

https://instagram.com/alirezabeyranvand.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

رامین رضائیان

https://instagram.com/raminrezaeian?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مهدی ترابی:
https://instagram.com/mahditorabi.m?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

امیر عابد زاده:
https://instagram.com/abedz?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پیام نیازمند:
https://instagram.com/payamniazmand?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

صادق محرمی:
https://instagram.com/sadegh.moharami?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

احسان حاج صفی:
https://instagram.com/ehsanhajsafi28?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

میلاد محمدی:
https://instagram.com/miladmohammadi.official?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

محمد حسین کنعانی زادگان:
https://instagram.com/hossein_kanani6?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سید مجید حسینی:
https://instagram.com/seyedmajidhosseini5?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سامان قدوس:
https://instagram.com/saman.ghoddos?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

روزبه چشمی:
https://instagram.com/roozbeh.cheshmi4?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

علی کریمی:
https://instagram.com/ali14karimi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

احمد نور:
https://instagram.com/ahmadnoorollahi8?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حسین حسینی:
https://instagram.com/hosseini21?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

علی قلیزاده:
https://instagram.com/ali_gholizadeh11?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کریم انصاری فرد:
https://instagram.com/kariiiiim10?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مهدی طارمی:
https://instagram.com/mehditaremiofficial9?igshid=YmMyMTA2M2Y=

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ابوالفضل جلالی:
https://instagram.com/abolfazljalali_offical?igshid=YmMyMTA2M2Y=


* هموطنان عزیز، بسم‌الله ، از همین الآن شروع کنید انواع کامنت‌های انگیزشی و روحیه‌بخش به بازیکنان تیم‌ملّی دادن + دایرکت به یکایک آنها*
@Mliteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سواد رسانه ای و فوتبال (قسمت سوم)

#نیما_نکیسا، او از قدرت تجزیه و تحلیل بالایی برخوردار است.
قدرت تحلیلش را ببینید...
#سواد_رسانه
بدون شرح...
@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در سال 1363 در خوزستان متولد شد.
فضای اجتماعی را خیلی خوب تحلیل می‌کند.
مهمتر از همه این است که او اهل عمل است و وقتی نارنجک در دستش منفجر شد می گوید خدا را شکر که به مردم نخورد.
یک سوال مهم: چرا ویدیویی که از این طلبه بسیجی از صحنه منفجر شدن نارنجک داریم، صرفا مربوط به بعد از انفجار است اما برخی صحنه های مربوط به درگیری‌های اغتشاشات و کشته سازی های خیابانی از دقایق قبل از ماجرا است؟
پاسخ: منافقین و لیدرهای اغتشاشات که در لباس خود یا لباس بسیجی یا سایر لباس ها اقدام به اعمال خشونت آمیز میکنند با سناریو دست به این اقدامات میزنند و هدف آنها تولید فیلم هایی است که در جنگ شناختی روی ذهن مردم تاثیر بگذارد. آنها در حقیقت بازیگر فیلمی هستند که قصد دارد حقیقت را وارونه جلوه بدهد اما این طلبه بسیجی و بسیاری دیگر مشابه ایشان با هدف خدمت به مردم و جلوگیری از کشته سازی های منافقین در صحنه حضور دارند. آنها خودشان هستند و بازیگر فیلم و سریال نیستند.
@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️افتخار به ایران

🔹 یادداشت مهدی قزلی بعد از برد تاریخی ایران مقابل ولز

🔹بعد از بازی اول در برابر انگلیس ما در قطر و دوحه می‌گشتیم ولی بیشتر با سکوت. خودمان را ایرانی کمتر معرفی می‌کردیم، بخشی از آن طبیعی بود، شش‌تایی شده بودیم و هیچ کس دوست ندارد شش‌تایی شود. اما باید رو راست باشیم، ما به خاطر باخت فوتبال پنهان نمی‌شدیم، ما به خاطر اینکه خودمان را یک ملت متحد و مقتدر نشان نداده بودیم، خجالت می‌کشیدم.
🔺امروز و از ابتدای بازی با ولز همه چیز عوض شد. بازیکنان تیم ملی تصمیم گرفتند از حیثیت حرفه‌ای خودشان دفاع کنند. به نظرم مردم هم تصمیم گرفتند اختلافات را بین خود نگه دارند و ایران باشند، ایران یک‌صدا.
🔺نتیجه اتحاد و همدلی و تلاش و ارنج خوب جلوی چشم‌مان بود. با این تیم و با این جو می‌شد تا آخر دنیا بازنده بود و خجالت نکشید.
بعد که از ورزشگاه بیرون آمدیم آشنا و غریبه همدیگر را بغل کردیم و کف دستهای‌مان را به هم کوبیدیم. هنوز بعضی‌های‌مان با هم اختلاف نظر داشتیم ولی همه ایرانی بودیم.
حالا دیگر می‌توانم توی خیابانهای دوحه قدم بزنیم و با مردم دنیا شوخی و گفتگو کنیم و آخرش بگوییم: وی آر فرام ایران!

@MLiteracy
یوزهای ایرانی هرگز تسلیم نمی‌شوند

▪️واکنش صفحه رسمی جام جهانی به برد ایران

صفحه رسمی مسابقات جام جهانی:
⚽️یوزهای ایرانی هرگز تسلیم نمی‌شوند!

⚽️ایران توانست پس از اولین شکست به خودباوری برسد و اکنون یک برد با مرحله حذفی فاصله دارد.

💐 انجمن سواد رسانه ای ایران برد تاریخی ایران مقابل ولز را به تمام هم میهنان و همه ی دوستداران ملت ایران تبریک می گوید.

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 رهبرانقلاب: تسلط بر مغزها از تسلط بر سرزمین ها بالاتر است
♦️ اگر مغز یک ملت را تسخیر کنند آن ملت سرزمین خود را تقدیم می کند

🔸حضرت آیت الله خامنه ای:عده ای خودشان دروغ نگفتند اما دروغ دشمن را تایید کردند.

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🚨بت های دروغین

بازخوانی نقش #سلبریتی_ها در اغتشاشات اخیر ایران و حوادث تروریستی

@MLiteracy
👈 سواد رسانه ای و فوتبال (قسمت چهارم)

بدون شک کنش‌گری فعال علاقه مندان و دلسوزان واقعی ایران عزیز در فراهم سازی شرایط مناسب هواداری از تیم ملی فوتبال موثر بوده است.
باید این کنش‌گری را نه تنها تا پایان جام جهانی بلکه تا رسیدن به همدلی بزرگ ملی ادامه داد و این امر را باید مصداق بارز جهاد تبیین دانست.
در این میان قطعا حضور فعال کنش‌گران فضای مجازی در سکوها و سامانه های داخلی و خارجی در ایجاد شرایط همبستگی ملی لازم و ضروری است.
همان طور که برد تیم ملی ایران در مقابل ولز و حضور و ابراز شادی مردم در میادین اصلی شهرها باعث شد تا سانسور خبری بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال در بی توجهی به این امر به خوبی پر رنگ شود، تداوم این شرایط بیش از پیش سبب رسوا سازی رسانه های بیگانه خواهد شد.
این اتفاق دور از دسترس نیست اگر از گوشی های تلفن همراه خود برای ثبت حقیقت و انتشار آن در فضای مجازی داخلی و خارجی استفاده کنیم.
در صورت تحقق چنین شرایطی دشمنان ملت ایران باید آماده شکست در میدان جنگ نرم باشند.
@MLiteracy
2025/07/05 19:45:31
Back to Top
HTML Embed Code: