Telegram Web Link
⭕️ادعای کمال تبریزی غلط از آب در آمد‌‌

روزنامه کیهان نوشت:
💢اخیرا کمال تبریزی کارگردان سینما و تلویزیون ادعا کرده بود ۹۵ درصد طرح‌ها و فیلم‌های مورد ارزیابی ساترا رد می‌شوند، حال آمار اخذ شده از درگاه ملی مجوزها صحبت‌های این کارگردان سینما و تلویزیون را نقض می‌کند.

💢طبق آخرین ارزیابی مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار، «ساترا» رتبه اول در میان دستگاه‌های فرهنگی در زمینه سرعت و دقت صدور مجوز و رتبه پنجم در مقایسه با تمامی دستگاه‌های کشور را دارد که این ارزیابی بر اساس عملکرد ساترا در سه حوزه صدور مجوز رسانه، تولید و انتشار است.

💢بر اساس آمار اخذ شده از درگاه ملی مجوزها، ۲۸ درصد طرح اولیه برنامه‌های نمایش خانگی و فیلمنامه‌ها موفق به اخذ مجوز تولید از ساترا شده و مورد تایید شورای صدور مجوز تولید ساترا قرار گرفته است که شامل ۶۳ طرح فیلمنامه و برنامه نمایش خانگی و ۱۷ فیلمنامه است.

#اطلاعات_نادرست
#خبر_جعلی
#سواد_رسانه_ای
#شفافیت
#هوشمندسازی

@MLiteracy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نقد و بررسی سریال عقرب عاشق در چهارمین برنامه کافه نقد

🔻مدتی است که برنامه جدید رادیو نمایش با عنوان کافه نقد روزهای پنجشنبه ساعت ۱۸:۳۰ پخش می‌شود. در برخی قسمت‌های این برنامه که با هدف افزایش قدرت انتخاب مخاطبان در انتخاب سریال های مناسب شبکه نمایش خانگی و شبکه های تلویزیونی تولید شده است، شنوای صحبت های دکتر لیلا وصالی معاون آموزش انجمن سواد رسانه ای ایران هستیم. پنجشنبه ۵ بهمن ماه قسمت جدید این برنامه با موضوع نقد و بررسی سریال عقرب عاشق از شبکه رادیو نمایش پخش شد.

@MLiteracy
📌موانع و راهکارهای سواد رسانه‌ای با نگاهی به ارتباط والدین و فرزندان

📌رسانه ها برای ورود ما به دنیایشان منتظر نمی مانند، در عوض پیام های خود را به دنیای ما تحمیل می کنند. یادگیری سواد رسانه‌ای راه برون رفت از این چالش است.

🔖مقدمه

🖍️در یک تعریف بسیار کلی، سواد رسانه‌ای عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن می‌توان انواع رسانه‌ها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد. سازمان‌هایی که در زمینه سواد رسانه‌ای فعالیت می‌کنند مانند یونسکو، کمیسیون اروپایی و پارلمان اروپایی، درباره 4 زمینه در خصوص مهارت‌های رسانه‌های مورد نیاز سواد رسانه‌ای، توافق دارند.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/48

🌐@MLiteracy
📍معرفی 5 کتاب مهم با موضوع «رسانه و سواد رسانه‌ای»


📌سواد رسانه‌ای از جمله موضوعات مهم برای عموم جامعه است که کمک می‌کند هر فرد بتواند در مواجهه با پیام‌های رسانه‌ای اهداف انتشار پیام توسط رسانه را کشف کند و با تأثیرپذیری از آن، آگاهانه عمل کند.

📌تاریخچه سواد رسانه‌ای به سال ۱۹۶۵ باز می‌گردد، اولین بار «مارشال مک لوهان» در کتاب خود با عنوان «درک رسانه: گسترش ابعاد وجودی انسان» از این عبارت استفاده کرد و نوشت: «زمانی که دهکده جهانی تحقیق پیدا کند، لازم است انسان‌ها به سواد جدیدی بنام سواد رسانه‌ای دست پیدا کنند.

🖍️مشاهده بیشتر:
🌐http://amir-sadeghi.com/post/49

🌐@MLiteracy
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📌هشتمین نشست از تولیدات رسانه ای باهم یادبگیریم

📎بررسی آسیب‌های ناشی از سوگیری هوش مصنوعی در تولید محتوا

🖍️یکی از خطرات و آسیب‌هایی که در مبحث هوش مصنوعی به وجود آمده سوگیری این فناوری در ارائه داده هاست؛ این جهت‌گیری عامدانه می‌تواند در حوزه‌های خاصی مثل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی صورت بگیرد



#خبرگزاری_آنا
#هوش_مصنوعی
#با_هم_یادبگیریم
#فرهنگسرای_رسانه
#گوگل_بارد
#فضای_مجازی

🌐@MLiteracy
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹امروز شهر ما را صد رونق‌ است و جان است...
🔸 سالروز میلاد آخرین منجی بشریت مبارک باد.

@MLiteracy
🖍️معرفی کامل 7 مهارت سواد رسانه ای و کارکردهای آن


📌برای سواد رسانه ای 7 مهارت کلیدی وجود دارد. این مهارت ها ابزاری اند که ما در رویارویی با پیام ها و پردازش اطلاعات به کار می بریم.

📌در ادامه هریک از مهارت ها جداگانه ارائه می گردد. هنگامی که تنها یک مهارت را به کار می بندیم، به ندرت به مشکلی برمی خوریم. این مهارت ها اغلب در ترکیب متنوع با یکدیگر و با ترکیب های متفاوتی به کار می روند.

🔖 مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/50

🌐@MLiteracy
انجمن سواد رسانه ای ایران کاندیداتوری آقای دکتر حسن خجسته باقرزاده عضو هیئت موسس این انجمن و دبیر علمی نخستین همایش ملی سواد رسانه ای در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس را به فال نیک گرفته و امیدواریم با حضور ایشان و سایر اندیشمندان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه در مجلس شورای اسلامی شاهد تقویت حوزه فرهنگ، هنر و رسانه باشیم.

🔻کد انتخاباتی دکتر حسن خجسته باقرزاده کاندیدای مجلس شورای اسلامی در تهران، شهر ری و شمیرانات: ۳۶۹۱

@MLiteracy
سواد رسانه ای و انتخابات پیش رو

🔻 در حالیکه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعاتی دیگر در روز جمعه یازدهم اسفندماه برگزار میشود، ممکن است برخی اشخاص هنوز به جمع‌بندی نرسیده باشند که آیا در انتخابات شرکت کنند و یا خیر، بسیاری از اشخاص هم این سوال را مطرح می‌کنند که آیا به یک لیست واحد رای دهند یا بر اساس شناخت خود به افرادی که شناخت و جسارت کافی برای تصمیم گیری های مهم را دارند رأی دهند؟

🔻به نظر شما فردی که از سواد رسانه ای و سیاسی بالاتری نسبت به دیگران برخوردار است چگونه رفتار میکند؟ آیا برای حمایت از نمایندگانی که می‌توانند تغییرات مثبتی را با تصویب قوانین مفید و نظارت بر اجرای قوانین رقم بزنند، از قدرت حق انتخاب خود در این زمینه استفاده میکند یا خیر؟

🔻برخی نخبگان فرهنگی اجتماعی و سیاسی بر این باور هستند که در حال حاضر کشور در حوزه علم و فناوری یکی از قدرتهای برتر منطقه و جهان است اما در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیازمند نگاهی نو و عمیق تر هستیم. بر همین اساس با توجه به شناسایی برخی کاندیداهای متخصص، دغدغه مند و صاحب نظر و با تجربه در این سه حوزه یعنی اقتصاد، فرهنگ و جامعه شناسی در لیست‌های مختلف، امید است انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی یک رویداد تاریخ ساز باشد که باعث شتاب در رشد و پیشرفت کشور عزیزمان باشد. فراموش نکنیم که از یک سو ارتقای فرهنگی، تمدن ساز است و از سوی دیگر عدم توجه به ملاحظات روانشناسی اجتماعی و جامعه شناسی، در بسیاری از تصمیم گیری های کلان کشور باعث ایجاد گسست میان ملت و دولت شده است که این فاصله با انتخاب نمایندگانی متخصص قابل رفع است. لازمه این امر رأی به کاندیدای اصلح و عدم تبعیت از یک لیست واحد بر اساس آموزه تفکر انتقادی است.
@MLiteracy
انجمن سواد رسانه ای ایران pinned « سواد رسانه ای و انتخابات پیش رو 🔻 در حالیکه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ساعاتی دیگر در روز جمعه یازدهم اسفندماه برگزار میشود، ممکن است برخی اشخاص هنوز به جمع‌بندی نرسیده باشند که آیا در انتخابات شرکت کنند و یا خیر، بسیاری از اشخاص هم این سوال…»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▫️ارزیابی پرویز امینی از مشارکت ۲۵ میلیونی در انتخابات ۱۴۰۲

🔴 میزان مشارکت در "سقف واقعیت" بود/ پروژه تحریم تبدیل به نیروی فعال موثر نشد

پرویز امینی استاد دانشگاه در ارزیابی اولیه خود از انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ می‌گوید: در این انتخابات دوگانه مشارکت در برابر تحریم شکل گرفته بود اما آن نیروی تحریم انتخابات اساسا تبدیل به نیروی فعال موثر نشد

او با اشاره به مشارکت سیاسی شکل گرفته که نزدیک به مشارکت انتخابات ۹۸ است نیز می‌گويد: رسیدن به این میزان مشارکت [و در حالی که ما در شرایط سیاسی بهتر از سال ۹۸ نیستیم بلکه موانع مشارکت تقویت شده است] با واقعیت سازکار و در سقف واقعیتی بود که می توانست شکل بگیرد.

@MLiteracy
🔹 حلول ماه مبارک رمضان بر میهمانان ضیافت الهی مبارک باد

@MLiteracy
اعضای جدید هیات مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران انتخاب شدند

به گزارش ایرنا، مجمع عمومی فوق العاده انجمن سواد رسانه‌ای ایران روز پنجشنبه ۲۴ اسفند ماه به ریاست دکتر حسن خجسته و دبیری دکتر محمدصادق افراسیابی در محل دانشگاه سوره برگزار شد.

با رای اکثریت اعضا، دکتر لیلا وصالی با کسب ۲۹ رای، دکتر سید پیمان خادم الحسینی با کسب ۲۸ رای، دکتر سید مرتضی موسویان با کسب ۲۷ رای، دکتر امیدعلی مسعودی با کسب ۲۷ رای و فاطمه مرادی با کسب ۲۲ رای از مجموع ۴۱ رای به عنوان عضو هیات مدیره انجمن انتخاب شدند.

همچنین سجاد خسروانیان عضو هیات موسس انجمن سواد رسانه‌ای ایران با کسب ۲۴ رای به عنوان بازرس انجمن انتخاب شد.

امیر یوسفی و حمیدرضا کمالی نیز به ترتیب با کسب ۱۸ و ۱۷ رأی به عنوان عضو علی البدل هیئت مدیره و محمد شهریاری با کسب ۱۲ رای به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

در این مراسم از مدرسان برتر سواد رسانه‌ای که در سال ۱۴۰۱ فعالیت های ارزشمندی در سراسر کشور داشتند، با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

https://www.irna.ir/news/85418834/

@MLiteracy
هیأت رئیسه و مدیرعامل جدید انجمن سواد رسانه‌ای ایران انتخاب شدند

🔹 اعضای هیات مدیره جدید انجمن سواد رسانه‌ای ایران در نخستین جلسه خود، دکتر سید مرتضی موسویان را به عنوان رییس هیات مدیره و دکتر لیلا وصالی را به عنوان مدیرعامل این انجمن انتخاب کردند.

🔹همچنین دکتر امیدعلی مسعودی به عنوان نایب رییس هیات مدیره انتخاب و دکتر سید پیمان خادم الحسینی نیز به عنوان خزانه‌دار انجمن ابقاء شد.

🔹دکتر لیلا وصالی مدیرعامل جدید انجمن سوادرسانه‌ای ایران عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی است و پیش از این معاون آموزشی این انجمن بود.
جزئیات بیشتر در لینک زیر بخوانید:

https://irna.ir/xjQ4Pp

@MLiteracy
بِسْمِ اللَّهِ مَجْرَاهَا وَمُرْسَاهَا
انجمن سوادرسانه ای ایران، حلول بهار ۱۴۰۳ که همزمانی‌اش با بهار قرآن، نشان از سالی پر از برکت و معنویت قرآن و سرزندگی و شادابی طبیعت دارد را بر همگان تبریک و تهنیت می‌گوید.
ان شاءالله در سال جدید بتوانیم در راستای تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم"، در انجمن سوادرسانه‌ای ایران، شاهد جوشش باشکوه استعدادها، خلاقیت ها و اقدامات جهادیِ مردم نهاد، در راستای گسترش هرچه موثرتر سوادرسانه‌ای و افزایش رشد و آگاهی عمومی در جامعه و میهن عزيزمان ایران باشیم.
دراین راستا، هرگونه همکاری در جهت اعتلای سوادرسانه‌ای در کشور را ارج می نهیم و دست یاری هرکه به قصد یاری و کمک به بهبود این جریان با ما همراه شود را به گرمی می فشاریم.
به امید ایرانی بالنده تر با همراهی همه متخصصان دلسوز و مردمی.

دکتر لیلا وصالی
مدیرعامل انجمن سوادرسانه‌ای ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آتش از مهر تو می‌گردد گلستان یا حسن

خار را فیض تو سازد لاله باران یا حسن

گر نسیمی از سر کویت وزد سوی جحیم

ناز در محشر کند بر باغ رضوان یا حسن

میلاد امام حسن مجتبی (ع) بر همه شیعیان مبارک
@MLiteracy
▪️ای کاش می شد با تو قرآن سر بگیرم
▪️ در آسمان نگاهت پر بگیرم
▪️ ای کاش می شد امشب ای قرآن ناطق
▪️ دست شما را جای قرآن سر بگیرم

▪️شهادت مولی الموحدین امیرالمومنین علیه‌السلام تسلیت باد.

@MLiteracy
2024/06/01 12:50:41
Back to Top
HTML Embed Code: