Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با اشاره به فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی اعلام کرد: «ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد. آن‌قدر شدید تحریم‌شان کرده‌ایم که دیگر قادر به هیچ اقدامی نیستند. فکر می‌کنم هفته آینده به توافق خواهیم رسید.»
در شش ماه نخست سال جاری، بیش از ۲۰ هزار مهاجر از طریق کانال مانش خود را به بریتانیا رسانده‌اند؛ این رقم افزایشی نزدیک به ۵۰ درصد نسبت به سال ۲۰۲۴ داشته و رکوردی جدید برای نیمه اول سال به شمار می‌رود.
طبق جدیدترین آمار وزارت کشور بریتانیا، از آغاز سال ۲۰۲۵ تا روز دوشنبه، در مجموع ۱۹٬۹۸۲ نفر از فرانسه با قایق‌های کوچک این مسیر خطرناک را طی کرده‌اند که ۸۷۹ نفر از آن‌ها فقط در همان روز عبور کرده‌اند؛ این سومین رقم بالای ورود روزانه مهاجران در سال جاری است.
بر این اساس، شمار عبور کنندگان از اول ژانویه تا اول ژوئیه برای نخستین بار از زمان ثبت این داده‌ها در سال ۲۰۱۸، از ۲۰ هزار نفر فراتر رفته است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«راه‌بندان ساختگی برای برپایی دسته عزاداری»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در صدا و سیمای جمهوری‌اسلامی گفته: «شاید برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما نیازمند غنی‌سازی ۹۰ درصد باشیم که انجام می‌دهیم»
بروجردی همچنین گفته: «آقای گروسی خیانت به خود آژانس کرد و گزارش دروغین به شورای حکام داد که بهانه حمله اسرائیل شد.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس جمهوری اسلامی، درباره مصوبه جدید مجلس برای تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی مدعی شد «تا زمانی که مطمن نشویم که حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ما تامین نشود همکاری با آژانس وجود ندارد. این یکی از شروط ماست.تعلیق همکاری با آژانس قانون و به دولت ابلاغ شده است.»
او همچنین گفته است: «گروسی اقداماتی انجام داد که خلاف امنیت و منافع ملی ما بود.»
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت:
«نمایندگان من امروز جلسه‌ای طولانی و ثمربخش با مقامات اسرائیلی درباره غزه برگزار کردند.
اسرائیل با شرایط لازم برای نهایی‌سازی آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کرده است. در این مدت، ما با همه طرف‌ها برای پایان دادن به جنگ همکاری خواهیم کرد.
دونالد ترامپ همچنین با اشاره به نقش میانجی‌گرانه قطر و مصر، تأکید کرد:
«قطر و مصر که تلاش زیادی برای دستیابی به صلح کرده‌اند، این پیشنهاد نهایی را ارائه خواهند داد. امیدوارم حماس، به خاطر آینده خاورمیانه، این توافق را بپذیرد؛ چرا که شرایط بهتر نخواهد شد فقط بدتر خواهد شد.»
در همین حال، به گزارش نشریه اکسیوس به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی، ران درمر، مشاور نخست‌وزیر اسرائیل، به نماینده ویژه آمریکا اطلاع داده است که اسرائیل پیشنهاد قطر را پذیرفته و آماده آغاز گفت‌وگوهای غیرمستقیم با گروه تروریستی حماس است.
مأموران گمرک فرودگاه بین‌المللی چاتراپاتی شیواجی در شهر بمبئی هند، از کشف و ضبط ۱۶ مار زنده در چمدان یک مسافر خبر دادند که از تایلند بازمی‌گشت.
به گزارش رسانه های هند و به گفته مقام‌های گمرکی، این سومین مورد قاچاق حیات وحش در یک ماه اخیر در این فرودگاه است.
مسافر مورد نظر روز یک‌شنبه وارد هند شد و بلافاصله پس از کشف محموله، بازداشت گردید. گمرک هند اعلام کرده است که تحقیقات بیشتر در حال انجام است.
رسانه ها نوشتند که مارهای کشف‌شده شامل گونه‌هایی هستند که اغلب در بازار حیوانات خانگی فروخته می‌شوند، از جمله مار گارتر، مار موشی راینویی، مار موشی آلبینو، مار شنی کنیا و مار شاهی کالیفرنیایی. بیشتر این خزندگان یا غیرسمی بودند یا میزان زهر آن‌ها برای انسان خطرناک نیست.
گمرک بمبئی تصاویری از مارهای کشف‌شده را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز و به نقل از دو مقام ارشد آمریکایی، «جمهوری اسلامی در ماه گذشته اقدام به بارگذاری مین‌های دریایی بر روی کشتی‌هایی در خلیج فارس کرده است؛ اقدامی که از نگاه واشنگتن نشانه‌ای از آمادگی تهران برای بستن تنگه هرمز پس از حملات اسرائیل تلقی می‌شود».
این منابع که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، اعلام کردند که این تدارکات نظامی مدتی پس از حمله موشکی اسرائیل به اهدافی در ایران آغاز شده و توسط سازمان‌های اطلاعاتی ایالات متحده شناسایی شده است.
رویترز نوشت، «به گفته این مقام‌ها، اگرچه مین‌ها هنوز در تنگه هرمز مستقر نشده‌اند، اما همین اقدام اولیه نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی تهدید به مسدودسازی یکی از شلوغ‌ترین مسیرهای کشتیرانی جهان را جدی گرفته است. کارشناسان هشدار داده‌اند که چنین اقدامی می‌تواند سطح تنش در منطقه را به‌طور چشمگیری افزایش داده و تجارت جهانی را با بحران روبه‌رو سازد».
بر اساس آمارها، نزدیک به ۲۰ درصد از انتقالات نفت و گاز جهان از طریق تنگه هرمز انجام می‌شود و انسداد آن می‌تواند به جهش شدید قیمت جهانی انرژی منجر شود.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«من اگر زنده‌ام پول کفن و دفن ندارم»
گیدون سعار، وزیر امور خارجه اسرائیل، در واکنش به تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این اقدام را «بیانیه‌ای رسواکننده» خواند و خواستار بازگرداندن فوری تحریم‌های بین‌المللی علیه تهران شد.
گیدون سعار، روز سه‌شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «زمان فعال‌سازی مکانیسم ماشه همین حالاست! من از سه کشور اروپایی – آلمان، فرانسه و بریتانیا می‌خواهم که تمامی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را دوباره برقرار کنند!»
او در ادامه نوشت: «ایران به‌تازگی بیانیه‌ای رسواکننده درباره تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر کرده است.
این تصمیم به‌منزله انصراف کامل از همه تعهدات و الزامات هسته‌ای بین‌المللی است.»
وزیر امور خارجه اسرائیل تأکید کرد: «جامعه بین‌المللی باید اکنون قاطعانه عمل کند و از تمام ابزارهای ممکن برای متوقف کردن جاه‌طلبی‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی استفاده کند.»
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«گفته‌های یک شهروند درباره تورم پس از جنگ»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ارتش اسرائیل اعلام کرده یک سلول تروریستی تحت حمایت جمهوری‌اسلامی در جنوب سوریه را بازداشت کرده‌ است. بر پایه این اعلام، نیروهای ارتش اسرائیل چندین عضو یک سلول تروریستی را که توسط ایران در جنوب سوریه مستقر شده بود، در جریان یک یورش شبانه دستگیر کرده‌اند.
بر پایه این گزارش این سلول در دو منطقه نزدیک مرز با اسرائیل فعالیت داشت و با اتکا به اطلاعاتی که طی هفته‌های اخیر جمع‌آوری شده بود، هدف قرار گرفت. در جریان این عملیات، تعدادی سلاح از جمله اسلحه گرم و نارنجک را نیز کشف و ضبط شده‌ است.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری اسلامی برای تعلیق همکاری با این نهاد اعلام کرده: «از این گزارش‌ها مطلع هستیم و منتظر دریافت اطلاعات رسمی از تهران هستیم.» این واکنش پس از آن مطرح شد که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی، قانون جدید مجلس درباره توقف همکاری با آژانس را امضا کرد.
طبق این مصوبه، بازدید بازرسان از تأسیسات هسته‌ای تنها با مجوز شورای عالی امنیت ملی مجاز خواهد بود. هم‌زمان، مقام‌های ایرانی اعلام کرده‌اند رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، مدیرکل آژانس دیگر اجازه ورود به ایران را ندارد و درخواست اخیر او برای بازدید از سایت‌های آسیب‌دیده نیز رد شده است.
اختلافات جمهوری اسلامی و آژانس پس از قطعنامه انتقادی ۱۲ ژوئن و حملات اسرائیل و آمریکا به تأسیسات اتمی جمهوری اسلامی وارد مرحله تازه‌ای شده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برکات جمهوری اسلامی؛ «تورم و گرانی»
به دنبال توجه‌ها به انتشار خبر کشته‌شدن دو جوان طبیعت‌گرد در پی تیراندازی نیروهای امنیتی، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان همدان تایید کرد سه متهم نظامی در پرونده تاریک دره، تحت تعقیب قضایی بوده و با قرار تامین کیفری از تاریخ وقوع حادثه در بازداشت به سر می‌برند.
بر پایه گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، بامداد سه‌شنبه سه جوان طبیعت‌گرد هدف شلیک ماموران بسیج همدان قرار می‌گیرند که دو نفر از آن‌ها، به نام‌های مهدی عبایی و علیرضا کرباسی جان خود را از دست می‌دهند. جوان سوم،‌ محمدرضا صابری‌زاده، مجروح شده و به مرکز درمانی منتقل می‌شود. بر پایه این گزارش‌ها، نیروهای بسیج این جوانان را به بهانه تفتیش به ظن جاسوسی برای اسرائیل متوقف می‌کند. آن‌ها در پاسخ می‌گویند طبیعت‌گرد هستند و سپس با خشونت بسیجی‌ها روبه‌ور می‌شوند.
خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران گزارش داده، «نیروهای عملیاتی امنیتی برای بررسی برخی گزارش‌ها مبنی بر حضور ریزپرنده»، به منطقه اعزام شده بودند.
2025/07/05 16:01:06
Back to Top
HTML Embed Code: