بسم الله الرحمن الرحیم

مسئولان در قیامت دست بسته محشور می شوند.

عن  النّبیّ صلَّى ‌اللَّه علیه و آله  قال: لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلى عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم‌ اِلّا جِی‌ءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه (۱)
هیچ‌کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر، ‌ریاست و امارت داشته باشد مگر اینکه او را روز قیامت در حالی می‌آورند که دستش به گردنش بسته است؛ پس اگر چنانچه آدم درستکاری بود و تقصیری متوجّه او نبود، او را رها میکنند و اگر چنانچه بدکار و گناهکار بود، غل و زنجیرش افزایش پیدا میکند.»
این حدیث درباره‌ی بنده و امثال بنده است؛

[رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله] فرمود که هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر ریاست و امارت داشته باشد ــ هر کسی که بر ده نه حالا بر هشتاد میلیون نفر امارت و ریاست داشته باشد؛ ــ«اِلّا جی‌ءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه‌»، [مگر اینکه] این آدمِ رئیس را که این‌قدر در دنیا محترم است و رئیس است و مدیر است، ‌چنین آدمی را در روز قیامت وقتی که می‌آورند، دست او را به گردنش بسته‌اند؛ یعنی دست‌بسته او را وارد محشر میکنند، آن هم به این شکل که دستش به گردنش بسته است. نفْس این مسئولیّت و آمریّت و ریاست، یک تبعاتی دارد که ایجاب میکند این را.
در آن حوزه‌ِی مأموریّت که ما آنجا رئیسیم، مدیریم، یک کاره‌ای هستیم، بعضی از کارها انجام میگیرد که ما میتوانستیم مانع آن بشویم و نشدیم؛ حالا یا غفلت کردیم [وارد] نشدیم، یا از روی تنبلی وارد نشدیم؛ این کار خلاف، زیر نظر ما و در پُست نگهبانی ما انجام گرفت ــ پُست نگهبانی ما است دیگر ــ یا بعضی از کارها باید انجام میگرفت در حوزه‌ی مأموریّت ما که انجام نگرفت؛ یا به‌خاطر اینکه ما نفهمیدیم، دقّت نکردیم، تعقیب نکردیم، مشورت نکردیم، پرس‌و‌جو نکردیم و ندانستیم، یا نه، دانستیم، تنبلی کردیم، امروز و فردا کردیم، [گفتیم] حالا ان‌شاءاللّه بعداً، فردا، و ضایع شد، فوت شد. اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ واقعاً این‌جوری است. باید دنبال ریاست نرویم؛ ریاست این تبعات را دارد. بعضی میدوند دنبال ریاست، نمیفهمند که نفْس این آمریّت و ریاست، این خطرات را دارد که روز قیامت وقتی او را بیاورند، مغلولاً می‌آورند؛ این چیز خیلی مهمّی است. مغلولاً می‌آورند او را در پای محاسبه‌ی الهی.

فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنه
اگر چنانچه او آدم خوبی بود، درستکار بود، در آنچه انجام گرفته بود تقصیری و گناهی متوجّه او نبود، اینجا رها میکنند او را. بالاخره شارع مقدّس و پروردگار عالم موازینی دارد؛ یک جاهایی ممکن است که انسان مَعفوّ باشد به دلیلی؛ قصورش قصورِ عن‌تقصیرٍ نباشد ــ گاهی ما قاصریم، جاهلیم امّا جهلمان عن‌تقصیرٍ است، گاهی نه، واقعاً تلاش خودمان را کرده‌ایم، زحمتمان را کشیده‌ایم، آخرش این [نتیجه] درآمده ــ این [قصور]، اینجا مورد عفو الهی است. پس اگر «محسن» باشد این آمر و این رئیس، فُکَّ عَنه.

وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّه
امّا اگر نه، انسان نیکوکاری نبوده است در دنیا، خودش هم آدم بدکار و بدعملی بوده است ــ هرجور بدعملی‌ای که فرض کنید ــ اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا میکند.

اینها را باید ما بفهمیم؛ اینها را باید بفهمیم. دنبال کرسی‌های ریاست [بودن] ــ چه ریاست اجرائی، چه ریاست تقنینی؛ می‌بینید برای نمایندگی مجلس بعضی خودشان را میکُشند، اگر چنانچه راه پیدا نکنند به هر دلیلی یا مثلاً فرض کنید صلاحیّتش را تأیید نکنند یا رأی نیاورد و غیره، خودش را به آب و آتش و در و دیوار میزند که چرا نشد ــ عقل نیست، تدبیر نیست. ملاحظه کردید؟ اگر چنانچه این ریاست، مایه‌ی یک چنین دغدغه‌ای است، خب انسان رها کند؛ مگر اینکه واقعاً متوجّه انسان بشود و واجب باشد برای انسان؛ آن [جا] بله [لازم است].

بنده دوره‌ی دوّم ریاست جمهوری، قطعاً عازم بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم ــ حالا دوره‌ی اوّل که تحمیل شد بر ما، هیچ ــ دوره‌ی دوّم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمیشوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است ــ هر دو را گفتند ــ گفتند: هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم بر خلاف میل خودم قبول کردم و رفتم. درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛ (۲) بایستی با قوّت انسان دنبال بکند.
۱۳۹۷/۰۹/۲۷
بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای درس خارج فقه درباره تبعات اخروی ریاست

@SaeedTavanarad
بسم الله الرحمن الرحیم

از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در حدیث معراج آمده است که: قَالَ اللَّهُ تَبَارَک و َتَعَالَی یا أَحْمَدُ لَوْ صَلَّی الْعَبْدُ صَلَاةَ أَهْلِ السَّمَاءِ و َالْأَرْضِ و َیصُومُ صِیامَ أَهْلِ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ و َیطْوِی عَنِ الطَّعَامِ مِثْلَ الْمَلَائِکةِ وَ لَبِسَ لِبَاسَ الْعَابِدِینَ ثُمَّ أَرَی فِی قَلْبِهِ مِنْ حُبِّ الدُّنْیا ذَرَّةً أَوْ سُمْعَتِهَا أَوْ رِئَاسَتِهَا أَوْ صِیتِهَا أَوْ زِینَتِهَا لَا یجَاوِرُنِی فِی دَارِی وَلَأَنْزِعَنَّ مِنْ قَلْبِهِ مَحَبَّتِی وَلَأُظْلِمَنَّ قَلْبَهُ حَتَّی ینْسَانِی وَلَا أُذِیقُهُ حَلَاوَةَ مَحَبَّتِی. خداوند تبارک و تعالی فرمود که اگر بنده نماز و روزه اهل آسمان ها و زمین را بجای آورد و هم چون ملائکه از طعام روی گرداند، و به کمترین حد لباس قناعت کند، ولی در دلش ذره ای از محبت دنیا و یا نام آوری و ریاست آن و مشهور شدن، و یا زینت های آن باشد، در سرای من همسایه من نخواهد بود، و محبت خود را از قلب او بر گیرم و قلبش را تاریک گردانم، بگونه ای که مرا فراموش گرداند و حلاوت معرفتم را به او نچشانم.

@SaeedTavanarad
🇮🇷 اولین جلسه رسمی از سلسله جلسات #پایداری_برای_مردم / حضور نمایندگان جبهه پایداری انقلاب اسلامی در میان مردم، برای شنیدن مشکلات مردم و تلاش در جهت رفع آن‌ها

👥 پایداری #برای_مردم ✌️
@mardom_raisi
@Paydari_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥عضو شورای مرکزی جبهه پایداری: برخی دوستان به جای دفاع از منافع ملی، گویا دنبال صله رحم در غرب بودند!

علی خضریان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری:
🔹احساس می‌کنم برخی آقایان به جای اینکه به دنبال منافع ملی باشند، دنبال صله رحم در غرب بودند!

🔹این در حالی بود که مدت‌ها در چین سفیر هم نداشتیم!

🔹نقش امروز ما در بازار سوریه کجاست؟ این هم به برجام ربط داشت؟

@paydari_ir
در مذاکرات مجلس ثبت شد و در تاریخ خواهد ماند که برخلاف جریانات فراری از #شفافیت و نظارت، نمایندگان #جبهه_پایداری انقلاب اسلامی در مجلس طبق فرمایش رهبر عزیز انقلاب با تمام توان برای افزایش نظارت بر نمایندگان مجلس ایستادگی کردند اما هیئت رئیسه و جریان حاکم بر مجلس فعلی همراهی نکرد.

@SaeedTavanarad
🇮🇷 اقدام رشادتمندانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حفاظت و حراست مقتدرانه از منافع ملی میهن عزیزمان پیامی واضح خطاب به نیروهای تروریست حاضر در منطقه اعم از رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار داشت و آن جدیت نیروهای مسلح در #تهدید_زدایی و دفاع جانانه در برابر اقدامات خبیثانه و راهزنی دریایی است.

بر دست و بازوی پاسداران و ارتشیان رشید اسلام بوسه می زنیم.

صادق محصولی
١۴٠٠/٨/١٣

📲 @Mahsuli_ir
🔰در تكذيبيه جبهه پايداری بر ادعای شرق مطرح شد:
🔹جبهه پايداری فراتر از حزب سياسی، يک گفتمان است/جبهه واحد انقلاب كابوس غرب‌گرايان


🔹جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت یوم الله مبارزه با استکبار و سقوط لانۀ شیطان در ایران به دست جوانان انقلابی پیرو خط امام، در پاسخ به درج مطالبی تحت عناوین "پیوند نانوشته در حمله به مرجعیت" در شماره ۴۲۳۱ روزنامه شرق به تاریخ یکشنبه ۹آبان ماه ۱۴۰۰ و "جبهه پایداری بر سر موضع" در شماره ۴۱۳۲ این روزنامه به تاریخ دوشنبه ۱۰آبان ۱۴۰۰، جهت تنویر افکار عمومی اقدام به صدور جوابیه می‌نماید.

🔹واقعیت این است که در جبهه انقلاب فارغ از هر نکته‌ای، آرمان‌ها و اهداف یکسانی وجود دارد که همه اعضای این جبهه تلاش می‌کنند با سرلوحه قراردادن منویات رهبر معظم انقلاب به صورت آتش به اختیار از مسیری مطمئن ولو متفاوت به آن‌ها دست پیدا کنند. در جبهه انقلاب خبری از عالیجناب‌های رنگین پوش نیست که تلاش کنند پادشاه این جریان باشند ونظراتشان را به دیگران دیکته کنند.

متن کامل در پایگاه اطلاع رسانی جبهه پایداری انقلاب اسلامی منتشر شد

https://b2n.ir/y39683
@paydari_ir
یک دل که برَد رنج، ز رنج دگران کو؟
یک تن ز غم خلق، به عالم، نگران کو؟
یک همت آزاده که فریاد برآرد
وارسته ز خود، در پی سود دگران کو؟

بخشی از وصیتنامه معلم "بیقراری" و آموزگار "دردمندی"، استاد بزرگوار، حاج حیدر #رحیم_پور_ازغدی تقدیم به همه مستضعفان و صالحان عالم 👇
https://www.tg-me.com/mahsuli_ir/67
https://www.tg-me.com/mahsuli_ir/68

📲 @Mahsuli_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺نصرالله پژمانفر: متهمان داخلی کرسنت، در لاهه از آن دفاع هم کرده‌اند!

🔹 نصرالله پژمانفر، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی برنامه دوشنبه شب جهان آرا: وقتی وزیر وقت در هنگام قرارداد کرسنت می‌گوید در این قرارداد رشوه گرفته شده، انتظار از دستگاه قضایی این است که وارد میدان شده و به پرونده متهمان داخلی رسیدگی کند.
به گفت او، متهمان داخلی رفته‌اند در دادگاه لاهه، از قراردادی که خود در آن در مظان اتهام بوده‌اند دفاع کرده‌اند!

@paydari_ir
▪️نخستین سالگرد ارتحال مجاهد اسلام و انقلاب سردار جانباز دکتر علی اصغر زارعی

جمعه ۵ آذر ماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۰:۳۰
قطعه ۱۹ بهشت زهرا سلام الله علیها
@mardom_raisi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 خضریان: باید رأی‌گیری طرح شفافیت آرای نمایندگان شفاف انجام شود

نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹در آیین‌نامه مجلس ذکر شده که می‌توان رأی‌گیری شفاف به طرحی از جمله طرح شفافیت آرای نمایندگان، به رأی گذاشته شود.

🔹حق مردم است که بدانند نماینده و وکیل آنان در مجلس شورای اسلامی چه رأیی داده است.

🔹مطالبه اصلی، شفاف برگزار شدن رأی‌گیری طرح شفافیت آرای نمایندگان است نه اینکه این هفته در صحن می‌رود یا آن هفته.

@paydari_ir
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⭕️تذکر نماینده تهران به حسن خمینی

⬅️علی خضریان: حرمی که چند ده میلیارد برایش خرج شده امروز حتی کارکرد یک نمازخانه را ندارد!

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران:
🔸چند روز صحنه تاسف باری دیدم. درحالی که مردم در سرما در چادر به سر می‌بردند حرم امام(ره) هنگام نماز صبح تعطیل بود.

🔸تولیت آستان حرم امام خمینی(ره) در زمانی که کشور نیاز به فعالیت فرهنگی دارد باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت حرم به این شکل تاسف بار است؟

🌐 #با_ما_همراه_باشید
@PaydariOnline
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یادش بخیر روزگاری بود غربگراها می‌گفتند در زمان مذاکرات همه باید با وحدت از تیم مذاکره کننده حمایت کنیم، نقد به #برجام را هم تکفیر می‌کردند! حالا هنوز هیچی نشده هزار تا دروغ و حاشیه برای مذاکره کنندگان ایرانی درست کردند. این‌همه دورنگی و ریا و فساد اخلاقی اذیتتون نمی‌کنه؟ #هفت_خط

@SaeedTavanarad
🔰سلسله نشست‌های دیدار با مردم شریف تهران با عنوان " برای مردم "

🔹سخنرانان: علی خضریان و غلامحسین رضوانی نمایندگان مجلس شورای اسلامی
🔹زمان: ۲۰ آذر ماه بعد از نماز مغرب و عشا

@paydari_ir
بازگشت به مردم؛ الزامات بازسازی چهره پارلمان ج.ا در نگاه مردم

پس از سال‌ها حکومت تفکر اشرافی کارگزاران زیر لوای آقایان هاشمی رفسنجانی، خاتمی و روحانی بر کشور، بالاخره مجلس و دولتی بر سر کار آمد که #مردم می‌توانستند به آن خوشبین و امیدوار باشند. در این جا می‌خواهم خلاصه‌وار به آسیب شناسی وضعیت مجلس در افکار عمومی بپردازم.

از اواخر سال ۱۳۹۸ که با تمام دعواها بالاخره اصولگرایان به یک لیست و جمع بندی مشترک رسیدند، بدنه هوادار آن‌ها چند توقع عمده از مجلس داشتند:
۱- تصویب فوری موضوع #شفافیت آراء و عملکرد نمایندگان مجلس توسط غالب نمایندگان
۲- طبق وعده رئیس مجلس، به کار واداشتن دولت فشل گذشته و برخورد با ناکارآمدی‌های دولت
۳- ورود به حل مسائل کلان اقتصادی مردم به خصوص کاهش اجاره بها و قیمت #مسکن و حل معضل همیشگی #خودرو
۴- مردمی بودن و مردمی ماندن، یعنی ارتباط بی‌واسطه با مردم و لمس مشکلات آن‌ها

مورد اول و دوم که قضاوتش بر عهده مخاطب، اما مورد سوم ‌و چهارم را کمی موسع تر مورد بازبینی قرار دهیم. وعده چهره‌های اقتصادی مجلس این بود که مجلس در یک بازه کوتاه با تصویب و اجرای قانون #مالیات بر خانه‌های خالی و ساخت انبوه مسکن می‌تواند مشکل قیمت و اجاره‌بهای مسکن را تا حد زیادی حل کند و جو روانی جامعه را طوری مدیریت کند که قیمت‌ها بشکند و عموم مردم طبق #قانون_اساسی به مسکن ارزان دسترسی داشته باشند. قانون جهش تولید مسکن در این راستا تصویب شد و موضوع مالیات بر خانه‌های خالی هم دنبال می‌شود، اما نگاهی به بازار بیندازیم، هنوز همه کارمندان تمام سال می‌دوند تا آخر سال بتوانند یک #وام جدید با سود ۱۸ درصد با چند ضامن و با مالیات بگیرند و روی پول پیش خانه بگذارند، اگر تا دیروز منفی ۱۰۰ میلیون تومان بودند، از سال بعد منفی ۲۰۰ و سال بعدتر منفی ۳۰۰ و قس علی هذا خواهند بود و کماکان است چرخه معیوب در زندگی همه ما جریان دارد. راه حل چیست؟ من فکر می‌کنم راه‌حل‌های موجود نمی‌تواند موضوع را حل کند، نیاز به تحول و تصمیمات شجاعانه داریم. تصمیمی که نگران ضرر کردن دلالان مسکن نباشد و با ورود مستقیم دولت، روابط موجر و مستأجر تنظیم گردد. مثلاً الزام به قراردادهای چند ساله با قیمت مصوب دولتی که البته صدای سرمایه سالاران و بدنه توجیه‌گرشان در دانشگاه‌های لیبرال ما را در خواهد آورد که اقتصاد دولتی و دخالت در روابط اقتصادی آزاد پدر ملت را در می‌آورد و سرمایه‌ها را فراری می‌دهد و امثالهم، یعنی نگران همه چیز هستند جز له شدن فقرا زیر بار فشار #گرانی مسکن.

نظری هم در مورد وظیفه دولت که در قانون اساسی ذکر شده ندارند و سال‌هاست اصلاً این بخش از قانون اساسی را قبول ندارند و به عدم اجرای حقوق مردم در این خصوص هم معترض نیستند، اما وقتی به منافع ثروتمندان مفت‌خور و دلالان مسکن نزدیک می‌شویم، نگران مردم و حکمرانی کاپیتالیستی حاکم بر اقتصاد کشور می‌شوند!

در خودرو هم که مجلس دنبال آزاد کردن مشروط #واردات هستند که تا امروز با بن بست هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلان نظام در #مجمع_تشخیص مصلحت نظام مواجه شده است و عملاً نتیجه‌ای حاصل نشده و گرانی پشت گرانی باعث شده هر روز مردمی که می‌دوند برای خرید یک پژو پارس با قیافه و موتور قدیمی ۲۰ ساله‌اش، هنوز در حال دویدن هستند اما خودروسازان و وزارت #صمت سوت بلبلی می‌زنند و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم نظری در مورد گرانی خودرو ندارد، مجلس هم که به بن بست رسیده و احتمالاً بحث به صحن مجمع تشخیص خواهد کشید، تازه اگر مجلس از موضعش عقب ننشیند؛ پس این هم از این!

تکلیف مردم با مجلس فعلاً در سه مورد مشخص شد. مجلسی‌ها معترضند که چرا مردم هر جا ما را می‌بینند فحش می‌دهند؟ چرا وقتی کمتر از دو سال از نمایندگی ما گذشته مردم این‌طور ما را تحت فشار می‌گذارند؟ پاسخ را در هل دادن (همان سیلی زدن خودمان!) بچه مردم در لباس #سربازی اجباری، عدم تحقق وعده‌های اقتصادی و #دناپلاس باید جست، پیش از ارتباط دادن آن طبق معمول به رسانه‌های بیگانه و تهاجم رسانه‌ای و امثالهم. آن‌چه روشن است حتماً این مجلس در مجموع عملکرد بهتری از مجلس گذشته (بدترین مجلس تاریخ #جمهوری_اسلامی) داشته و دارد، اما از توقعات مردم پایین‌تر است و در این شرایط مردم حق دارند معترض باشند. حداقلی‌ترین راه حلی که به نظرم می‌رسد، همان است که داریم اجرا می‌کنیم: #پایداری_برای_مردم. حضور نمایندگان و مسئولان با محور مسجد در میان مردم، شنیدن اعتراضات و نظرات آن‌ها و عمل طبق وظیفه در رساندن صدای مردم به کارگزاران اجرایی و نمایندگی اعتراضات مردم تا حصول نتیجه. کاری که #خضریان، #ایزدخواه و #رضوانی در تهران شروع کردند و بستر گسترش آن موجود است، فقط #همت می‌خواهد و جرأت! اولی از ما، دومی از نمایندگان. همه با هم باید به مردم بازگردیم، مثل آیت الله #رئیسی، مثل #رهبری. این تنها راه باقی مانده است.
مذاکرات هسته‌ای و دفاع از حرم!

روند مذاکرات هسته‌ای پس از تحولات مورد نظر مردم در انتخابات شاهد تغییرات جدی است که در کنار ایجاد امید به احقاق حقوق بین المللی جمهوری اسلامی ایران، نگرانی‌هایی را هم موجب گردیده است. تجربه‌ی سال‌ها مذاکرات با ترکیب‌ها و رویکردهای مختلف حاکی از آن است که در صورت وجود دوگانگی مواضع نیروهای اجتماعی داخلی در عرصه سیاست خارجی، عملاً نتایج مورد نظر در جریان مذاکرات و تعاملات بین المللی اتفاق نخواهد افتاد. تیم مذاکره کننده فعلی با ترکیب علمی قوی و مشاورین مطلع، بلحاظ غنای فکری و توان مذاکره در وضعیت مناسبی دارد اما همان‌طور که این چند روز زیاد گفته‌اند و شنیده‌ایم، از شکل‌دهی یک پیوست رسانه‌ای برای اقناع حداکثری مردم ناتوان است. از آن‌جا که دستگاه رسانه‌ای و توجیه‌گر دولت مختل بوده و عملاً ابتکار عمل رسانه‌ای را به طرف غربی (چه رسانه‌های خارجی و چه رسانه‌های داخلی وابسته به غرب) هدیه کرده است، به نظر می‌رسد در دسترس‌ترین راه در این شرایط، ایجاد بستر مناسب برای گفتگو در مورد مواضع طرف ایرانی و پاسخگو کردن تیم مذاکره‌کننده کشورمان به گروه‌های مطالبه‌گر سیاسی و دانشجویی است. باید سخنگوهای دستگاه سیاست خارجی کشور را به دانشگاه و مساجد دعوت کرده و با پوشش مناسب رسانه‌ای، خوراک مورد نظر برای حمله به مواضع رسانه‌ای غرب را تهیه نمود. به نظر می‌رسد پس از دو سال رکود فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی در دانشگاه‌ها، امروز فضای دانشگاه تشنه‌ی یک آغاز طوفانی است. هم یک فعالیت با اثرگذاری در سطح جهانی تعریف می‌شود و هم در این حین اهداف تشکل‌ها برای تربیت نیرو اتفاق می‌افتد. تشکل‌های دانشجویی انقلابی بهترین ظرفیت را برای کمک به تیم مذاکره‌کننده ایران دارند: مجبور کردن دستگاه دیپلماسی کشور به اقناع افکار عمومی و بیرون آمدن از لاک دفاعی! همان‌طور که عزیز دلمان می‌فرمود:«جمهوری اسلامی حرم است.» به‌نظر بنده این خدمت بی‌چشم‌داشت جریان دانشجویی در عرصه رسانه، کم از مجاهدت در جبهه‌های دفاع از حرم آل الله ندارد. ان‌شاءالله دانشجویان انقلابی امروز، در برابر تاریخ سربلند شوند.

https://www.instagram.com/p/CXeCaTVomlC/?utm_medium=copy_link

🇮🇷 #سعید_توانا_راد
@SaeedTavanarad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ببینید| خاطره آیت الله کعبی در دیدار با شورای مرکزی جبهه پایداری استان خوزستان از پایداری علامه مصباح یزدی رحمه الله علیه در دفاع از آرمان‌های انقلاب و تأییدات ولی فقیه از ایشان

@paydari_ir
🔰همزمان با سالروز ۹ دی ماه صورت گرفت:
🔹رونمایی از کتاب شرحی بر مرامنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی


🔹همزمان با سالروز ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت از کتاب شرحی بر مرامنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی با حضوری اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و نویسنده کتاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر سقای بی ریا رونمایی شد.

🔹کتاب «شرحی بر مرامنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی» شامل چهار بخش می باشد که به تبعیت از چهار بخش مرامنامه این جبهه گردآوری شده است.

🔹حجت‌الاسلام سقای بی‌ریا با توجه به مباحث مطرح شده در این کتاب عنوان کرد: کتاب شرحی بر مرامنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی اولین سند رسمی منتشر شده از سوی جبهه پایداری می باشد که در اصل مرامنامه مجتمع بر چهار بخش است و شرح این کتاب هم از همان چهار بخش تبعیت می کند و در حقیقت یک معرفی و مروری اجمالی بر محتوا دارد و درباره کلیت جایگاه سیاست ورزی اسلامی در مجموعه معارف دینی را بیان می‌کند.

https://b2n.ir/s80942
@paydari_ir
🔰 کتاب «شرحی بر مرامنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی» به ‌قلم محمد ناصر سقای بی‌ریا توسط انتشارات برادر شهیدم منتشر و راهی بازار نشر شد.

🔹در تهیه این مرامنامه از دیدگاه‌های اساسی بنیان گذار جمهوری اسلامی و رهبر کبیر انقلاب امام خمینی رضوان الله علیه، دیدگاه‌ های اصولی رهبر انقلاب امام خامنه ای مدظله، و سخنان علامه مصباح یزدی رضوان الله علیهاستفاده شده است. همچنین سعی شده به مدارک اسلامی از جمله آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام استناد شود، به همین دلیل در جای جای مرامنامه پاورقی هایی وجود دارد که در آن‌ها به آیات قرآن کریم و روایات و یا کلمات امام خمینی رضوان الله علیه و امام خامنه ای مد ظله استناد شده است

🔹این‌کتاب با ۲۴۸ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۶۰ هزار تومان منتشر شده است.

🔹جهت تهیه کتاب با شماره 09127306470 تماس حاصل فرمایید.

@paydari_ir
🌐 jebhepaydari.ir
2024/05/15 08:42:05
Back to Top
HTML Embed Code: