Telegram Web Link
دانشجویان ورودی 1402 جواب بدهند!
👍12
پارامترها طبیعی هستند.
👍10
آقای جمال ربیعی دانشجوی کارشناسی ارشد هرچه سریع تر به آموزش دانشکده جناب آقای نجفی مراجعه کنند.
🕊10
Forwarded from SBU NEWS
فرصت بینظیر، زمان محدود🤌🏻🤩

💠رسانه علمی-دانشجویی دانشگاه بهشتی به همراه آکادمی شریف‌زاده برگزار می‌کند:

🔴معرفی اقتصادی‌ترین کورس آموزشی در 🔴ایران

😌از ابتدای مسیر که انتخاب موضوع هست تا انتهای مسیر که دفاع از پایان‌نامه و چاپ مقاله هست در این دوره آموزش داده شده است.

🤯ویژگی کورس جامع تحقیقاتی:

🔵۸ پکیج آفلاین تخصصی
🔵پشتیبانی همیشگی(در هر زمان و پاسخدهی توسط استاد)
🔵تضمین آموزش
🔵بی‌نیاز از هزینه هنگفت و شرکت در دوره‌های مشابه
🔵بیش از ۶۰ ساعت آموزش
🔵دسترسی دائمی به ویدئوها
🔵علمی‌ترین آموزش در این حوزه
🔵جامعیت دوره

💰هزینه تهیه این پکیج برای مدت بسیار محدود
۸۹۹ هزراتومان💰

دوره‌هایی که با تهیه این کورس جامع در دسترس شما قرار خواهد گرفت:

آموزش انتخاب موضوع پایان‌نامه و مقاله
پروپوزال‌نویسی و پایان‌نامه‌نویسی
آموزش صفر تا ۱۰۰ مقاله‌نویسی
استفاده از هوش مصنوعی در تحقیق
نحوه جستجو در پایگاه‌های داده
نحوه انتخاب مجلات برای ارسال مقاله
نحوه دریافت بورسیه تحصیلی
آموزش ویرایش مقالات به زبان انگلیسی

برای تهیه این دوره جامع آموزشی به آیدی @sbu_media_admin پیام دهید💬

@sbu_media
1👍1
💡پخش زنده‌مراسم جایزه نوبل در دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی.
💭پخش همزمان از تالار ابن هیثم و لابی دانشکده فیزیک
📅سه شنبه 7️⃣1️⃣ مهرماه ساعت ۱۳
💌ورود برای تمامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی آزاد و رایگان است.

🧠انجمن علمی دانشجویی فیزیک
دانشگاه شهید بهشتی
✈️@AE_physics
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2👎2
سلام
بدینوسیله به اطلاع می‌رساند در ادامه سخنرانی‌های هفتگی دانشکده ریاضی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، در سه شنبه 17 مهرماه ساعت 13 در خدمت آقای دکتر شهشهانی با موضوع سخنرانی آیا اعداد حقیقی واقعا حقیقی هستند؟ خواهیم بود.
چکیده این سخنرانی پیوست شده است.
https://elearn.iasbs.ac.ir/b/drs-nhg-eqm-7u5

نام کاربری و رمز

Username: guest.math
Password: xdtit06T1
8👍1
BREAKING NEWS
The Royal Swedish Academy of Sciences has decided to award the 2024 #NobelPrize in Physics to John J. Hopfield and Geoffrey E. Hinton “for foundational discoveries and inventions that enable machine learning with artificial neural networks.”
👎3🕊31
کنکاشی در مفهوم عشق در دیوان حافظ
دکتر سید مهدی زرقانی

بن‌مایه‌های اگزیستانسیال در شعر حافظ
دکتر محمدرضا جمیلی

حافظ و ریاضی
دکتر مجید میرزاوزیری

دبیر نشست
میلاد نورمحمدزاده

مراسم بزرگداشت روز حافظ
شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۴:۰۰
دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تالار شریعتی

@mirzavaziribooks
🌸 انجمن رمز دانشگاه علم و صنعت با افتخار برگزار می‌کند:

🔺 دوره آموزش دیتابیس و زبان SQL

🔹 تو این دوره قراره یاد بگیریم که اصولا دیتابیس یا پایگاه داده چیه، چطوری می‌تونیم اون رو بسازیم، از طریق زبان SQL بهش کوئری بزنیم و نهایتا به وسیله ORM ها با یک زبان برنامه‌نویسی باهاش کار کنیم.

🔹 پایگاه داده جایی در سرور هست که داده‌ها در اون ذخیره میشه اما این تنها وظیفه اون نیست. درواقع، به کمک دیتابیس‌ها پیشرفته امروزی، تمامی عملیات‌های مهم از قبیل دریافت اطلاعات، ویرایش، حذف و غیره به راحتی مدیریت میشه.

🔶 سرفصل‌های دوره:

🔸 آشنایی با مقدمات برنامه‌نویسی
🔸 آشنایی با تعاریف اولیه پایگاه‌های داده رابطه‌ای و غیررابطه‌ای
🔸 فضاهای ذخیره‌سازی و دیتابیس‌های مبتنی بر مرورگرها
🔸 دیتابیس PostgreSQL
🔸 کار با Prisma ORM
🔸 امنیت در دیتابیس

🔺 پیش‌نیاز دوره: آشنایی مقدماتی با برنامه‌نویسی (هر زبانی)

👨‍💻 مدرس: احسان کریمی

توسعه‌دهنده سیستم‌های اطلاعاتی مبتنی بر وب، محقق حوزه امنیت اطلاعات و عضو انجمن رمز دانشگاه علم و صنعت

شروع دوره: ۱۰ آبان - دوره به صورت آنلاین می‌باشد.

جهت ثبت‌نام به این آیدی پیام دهید.


@ISC_IUST
Forwarded from CafeInfinity
آشنایی_با_نظریۀ_نمایش_گروه_های_متناهی_و_کاربردهای_آن.pdf
499.8 KB
در این مقاله توصیفی دکتر محمدرضا درفشه، استاد شناخته‌شده دانشگاه تهران، در مورد نظریه نمایش گروه‌های متناهی و کاربردهای آن صحبت کرده‌اند. نظریه نمایش یکی از سنگ‌بناهای ریاضیات مدرن است.
این مقاله در شماره ۷۲ از سال ۴۲اُم نشریه فرهنگ و اندیشه ریاضی (بهار و تابستان ۱۴۰۲) چاپ شده‌است.
3
با سلام.
ورودی های جدید رشته ریاضیات و کاربردها میتونن به اکانت انجمن که در بیوگرافی کانال ثبت شده پیام بدن تا لینک های گروه ها براشون ارسال بشه.
7
Forwarded from Fusions by Saeed Abhari
عصر هوشمندی


آینده رو چطور می‌بینید؟ سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در مقاله‌ای از دستاوردهای هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک می‌گه، آینده‌ای که به گفته‌ی اون پر از ثروت و رفاه برای همه و البته راه حلی برای چالش‌های بزرگ جهان مثل تغییرات اقلیمی هست.
ترجمه کامل مقاله رو اینجا بخونید 👇
Forwarded from Fusions by Saeed Abhari
Fusions by Saeed Abhari
عصر هوشمندی آینده رو چطور می‌بینید؟ سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در مقاله‌ای از دستاوردهای هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک می‌گه، آینده‌ای که به گفته‌ی اون پر از ثروت و رفاه برای همه و البته راه حلی برای چالش‌های بزرگ جهان مثل تغییرات اقلیمی هست. ترجمه کامل مقاله…
عصر هوشمندی

در چند دهه‌ی آینده، قادر خواهیم بود کارهایی انجام دهیم که برای پدربزرگ و مادربزرگ‌هایمان مانند جادو به نظر می‌رسید.
این پدیده تازگی ندارد، اما سرعت آن به شکلی بی‌سابقه افزایش خواهد یافت. انسان‌ها در طول زمان به طور چشمگیری تواناتر شده‌اند؛ ما هم‌اکنون می‌توانیم کارهایی انجام دهیم که پیشینیان ما آن را غیرممکن می‌پنداشتند.
ما نه به خاطر تغییرات ژنتیکی، بلکه به دلیل بهره‌مندی از زیرساخت‌های جامعه‌ای که بسیار هوشمندتر و تواناتر از هر یک از ماست، قابلیت‌های بیشتری داریم. در واقع، جامعه با مجموعه دانش و تجربیاتش، همچون یک هوش جمعی پیشرفته عمل می‌کند. نسل‌های پیشین ما چیزهای بزرگی ساختند و به دست آوردند. آنها در ساخت پایه‌های پیشرفت بشری که همه ما از آن بهره می‌بریم، سهیم بودند. هوش مصنوعی به مردم ابزارهایی برای حل مشکلات دشوار خواهد داد و به ما کمک خواهد کرد تا پایه‌های جدیدی به این ساختار اضافه کنیم که خودمان به تنهایی نمی‌توانستیم آنها را کشف کنیم. داستان پیشرفت ادامه خواهد یافت و فرزندان ما قادر خواهند بود کارهایی انجام دهند که ما نمی‌توانیم.
این تحول یک شبه رخ نخواهد داد، اما به زودی می‌توانیم با هوش مصنوعی‌ای کار کنیم که به ما کمک می‌کند دستاوردهای بیشتری نسبت به گذشته داشته باشیم. در نهایت، هر کدام از ما می‌توانیم یک تیم هوش مصنوعی شخصی داشته باشیم، متشکل از متخصصان مجازی در زمینه‌های مختلف که با هم کار می‌کنند تا تقریباً هر چیزی را که می‌توانیم تصور کنیم، خلق کنند. فرزندان ما معلمان مجازی خواهند داشت که می‌توانند آموزش شخصی‌سازی شده در هر موضوعی، به هر زبانی و با هر سرعتی که نیاز دارند، ارائه دهند. می‌توانیم ایده‌های مشابهی را برای مراقبت‌های بهداشتی بهتر، توانایی ایجاد هر نوع نرم‌افزاری و بسیاری موارد دیگر تصور کنیم.
با این توانایی‌های جدید، می‌توانیم به سطحی از رفاه مشترک دست یابیم که امروزه غیرقابل تصور به نظر می‌رسد؛ در آینده، کیفیت زندگی همه می‌تواند از بهترین استانداردهای امروزی فراتر رود. البته، ثروت به تنهایی برای شادی کافی نیست، اما می‌تواند به طور معناداری زندگی مردم در سراسر جهان را بهبود بخشد.
این یک نگاه فشرده به تاریخ بشر است: پس از هزاران سال اکتشافات علمی و پیشرفت‌های فناوری تجمعی، ما یاد گرفته‌ایم چگونه شن را ذوب کنیم، برخی ناخالصی‌ها را به آن اضافه کنیم، آن را با دقت حیرت‌انگیز در مقیاس‌های بسیار ریز به تراشه‌های کامپیوتری تبدیل کنیم، انرژی را از آن عبور دهیم و در نهایت به سیستم‌هایی برسیم که قادر به ایجاد هوش مصنوعی با قابلیت‌های روزافزون هستند.
👎3
Forwarded from Fusions by Saeed Abhari
Fusions by Saeed Abhari
عصر هوشمندی آینده رو چطور می‌بینید؟ سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، در مقاله‌ای از دستاوردهای هوش مصنوعی در آینده‌ای نزدیک می‌گه، آینده‌ای که به گفته‌ی اون پر از ثروت و رفاه برای همه و البته راه حلی برای چالش‌های بزرگ جهان مثل تغییرات اقلیمی هست. ترجمه کامل مقاله…
این ممکن است مهم‌ترین واقعیت درباره کل تاریخ تا به امروز باشد. احتمال دارد که در چند هزار روز آینده به هوش فوق‌العاده پیشرفته دست یابیم؛ شاید بیشتر طول بکشد، اما مطمئنم که به آنجا خواهیم رسید.
چگونه به آستانه‌ی این جهش بزرگ در رفاه رسیده‌ایم؟
در سه کلمه: یادگیری عمیق موفق شد.
در یک جمله: یادگیری عمیق موفق شد و با افزایش مقیاس، به طور منظم پیشرفت کرد، و ما منابع بیشتری به آن اختصاص دادیم.
واقعاً همین است؛ بشریت الگوریتمی را کشف کرد که می‌تواند تقریباً هر نوع داده‌ای را یاد بگیرد. هر چه قدرت محاسباتی و داده‌های بیشتری در دسترس باشد، این الگوریتم در کمک به حل مشکلات دشوار بهتر عمل می‌کند. هر چه بیشتر درباره این موضوع فکر می‌کنم، عظمت تأثیر آن برایم شگفت‌انگیزتر می‌شود.
هنوز چالش‌های زیادی پیش رو داریم، اما نباید اجازه دهیم این چالش‌ها ما را از هدف اصلی منحرف کنند. یادگیری عمیق کارآمد است و ما مشکلات باقی‌مانده را حل خواهیم کرد. نکته‌ی اصلی این است که هوش مصنوعی با افزایش مقیاس بهتر خواهد شد و این منجر به بهبودهای معناداری در زندگی مردم در سراسر جهان خواهد شد.
مدل‌های هوش مصنوعی به زودی به عنوان دستیاران شخصی خودمختار عمل خواهند کرد که وظایف خاصی را برای ما انجام می‌دهند، مانند هماهنگی مراقبت‌های پزشکی. در آینده‌ای نه چندان دور، سیستم‌های هوش مصنوعی آنقدر پیشرفته خواهند شد که به ما در ساخت سیستم‌های نسل بعدی و پیشرفت علمی در همه زمینه‌ها کمک می‌کنند.
فناوری ما را از عصر سنگ به عصر کشاورزی و سپس به عصر صنعتی رساند. از اینجا، پیشرفت به سوی عصر هوشمندی با ترکیبی از قدرت محاسباتی، منابع انرژی و اراده انسان‌ها امکان‌پذیر می‌شود.
برای دسترسی عموم به هوش مصنوعی، باید هزینه‌ی محاسبات را کاهش داده و آن را فراگیر کنیم. این امر نیازمند انرژی و تراشه‌های فراوان است. اگر زیرساخت کافی نسازیم، هوش مصنوعی منبعی بسیار محدود خواهد بود که بر سر آن جنگ‌ها درمی‌گیرد و عمدتاً به ابزاری برای ثروتمندان تبدیل می‌شود.
باید با خردمندی و در عین حال با اعتقاد راسخ عمل کنیم. ظهور عصر هوشمندی تحولی مهم با چالش‌های پیچیده و خطرات بالقوه است. این مسیر بدون چالش نخواهد بود، اما مزایای آن آنقدر عظیم است که وظیفه داریم راهی برای مقابله با خطرات پیش رو پیدا کنیم.
من معتقدم آینده آنقدر درخشان خواهد بود که توصیف آن در حال حاضر دشوار است؛ ویژگی اصلی عصر هوشمندی، رفاه گسترده خواهد بود.
اگرچه این تحول به تدریج رخ خواهد داد، اما دستاوردهای شگفت‌انگیز - مانند حل مشکل تغییرات اقلیمی، ایجاد مستعمره‌های فضایی و کشف قوانین بنیادی فیزیک - در نهایت به امری عادی تبدیل خواهند شد. با هوش تقریباً نامحدود و انرژی فراوان - توانایی تولید ایده‌های بزرگ و قدرت تحقق بخشیدن به آنها - می‌توانیم به دستاوردهای خارق‌العاده‌ای دست یابیم.
با پیشرفت سریع هوش مصنوعی، این نگرانی طبیعی وجود دارد که اگر ماشین‌ها در انجام بسیاری از کارها از ما بهتر شوند، نقش ما چه خواهد بود؟ اما تاریخ نشان داده که انسان‌ها همواره راهی برای سازگاری و یافتن معنا پیدا کرده‌اند. هوش مصنوعی، در کنار چالش‌هایش، فرصت‌های بی‌سابقه‌ای برای افزایش رفاه عمومی فراهم می‌آورد. با خودکارسازی بسیاری از کارهای تکراری، ما فرصت خواهیم داشت تا خلاقیت خود را در زمینه‌های جدیدی به کار بگیریم. انسان‌ها ذاتاً تمایل به خلق و مفید بودن برای یکدیگر دارند، و هوش مصنوعی به ما اجازه می‌دهد این توانایی‌ها را به شکلی بی‌سابقه تقویت کنیم. به عنوان یک جامعه، دوباره در دنیایی رو به گسترش قرار خواهیم گرفت و می‌توانیم بر همکاری‌هایی تمرکز کنیم که برای همه سودمند است.
تصور کنید اگر کسی از صد سال پیش به زمان ما سفر می‌کرد، چقدر از سطح رفاه و فناوری‌های امروزی ما شگفت‌زده می‌شد. بسیاری از مشاغل امروزی ما برای او کاملاً ناآشنا و شاید حتی بی‌معنی به نظر می‌رسید. با این حال، ما امروز نه تنها از این مشاغل جدید استقبال می‌کنیم، بلکه حتی به فکر بازگشت به مشاغل قدیمی مثل فانوس‌افروزی هم نیستیم. به همین ترتیب، صد سال دیگر، نوادگان ما با شگفتی به زندگی امروز ما نگاه خواهند کرد و از سطح پیشرفت و رفاه خودشان حیرت خواهند کرد. آنها احتمالاً مشغول فعالیت‌هایی خواهند بود که برای ما قابل تصور نیست، اما این فعالیت‌ها به آنها اجازه می‌دهد تا از سطح رفاه و کیفیت زندگی بالاتری نسبت به ما بهره‌مند شوند. این چرخه‌ی پیشرفت، نوآوری و افزایش رفاه همچنان ادامه خواهد داشت، و ما در آستانه‌ی یکی از هیجان‌انگیزترین دوره‌های آن قرار داریم.
Forwarded from Fusions by Saeed Abhari
متن زیر که در مورد جوایز نوبل امسال است شاید بی ربط به متن بالا نباشه
پ.ن: متن زیر بازنویسی پست انتشار یافته در نشریه UnHerd است .
https://unherd.com/newsroom/has-the-nobel-prize-cancelled-physics-and-chemistry/
👇
Forwarded from Fusions by Saeed Abhari
متن انتشار یافته در نشریه UnHerd در باب موضع جوایز نوبل امسال .

شاید فکر کنید که جایزه نوبل فیزیک به یک فیزیکدان تعلق می‌گیرد. اما امسال اینطور نبود. طبق روال، این جایزه در اوایل هفته گذشته به طور مشترک اهدا شد، اما هر دو برنده، دانشمند کامپیوتر بودند. انگار که مدال طلای دوی ۱۰۰ متر المپیک به یک دوچرخه‌سوار رسیده باشد!

باید گفت که دو برنده جایزه، جفری هینتون و جان هاپفیلد، در رشته خود بسیار برجسته هستند. با این حال، رشته آنها هوش مصنوعی (AI) است، که معمولاً به عنوان شاخه‌ای از فیزیک در نظر گرفته نمی‌شود.

بنابراین، این اتفاق مثل سیلی محکمی به صورت فیزیکدانان بود. اما روز بعد، سیلی دوم هم نثار شیمیدانان شد! جایزه نوبل شیمی نیز به طور غافلگیرکننده‌ای به حوزه علوم کامپیوتر رسید. یکی از سه برنده، دیوید بیکر، سابقه‌ای در بیوشیمی دارد، اما دو نفر دیگر - جان مایکل جامپر و دمیس هاسابیس - از متخصصان برجسته هوش مصنوعی هستند.

آیا این به این معناست که موج بزرگ تبلیغات هوش مصنوعی، نوبل را هم با خود برده است؟ یا اینکه ممکن است اهداکنندگان جایزه معیارهای خود را کمی آسان‌تر کرده‌اند تا دستاورد علمی واقعی را به رسمیت بشناسند؟

برای مورد دوم سابقه هم وجود دارد. سومین جایزه نوبل علمی مربوط به فیزیولوژی یا پزشکی است. با این حال، در سال ۱۹۷۳ این جایزه به سه جانورشناس تعلق گرفت: کارل فون فریش، کنراد لورنز و نیکولاس تینبرگن. توصیف کار آن‌ها روی رفتار حیوانات به عنوان فیزیولوژی یا پزشکی کمی سخت به نظر می‌رسد، بنابراین مشخص است که در آن زمان هم انعطاف‌پذیری وجود داشته است.

به نظر می‌رسد که سطح مشابهی از انعطاف‌پذیری امسال نیز نشان داده شده است. شکی نیست که هاپفیلد و هینتون از بنیانگذاران یادگیری ماشین هستند. آن‌ها شایسته تقدیر هستند، و با توجه به اینکه جایزه نوبلی برای علوم کامپیوتر وجود ندارد، جایزه نوبل فیزیک باید این وظیفه را انجام می‌داد.

در مورد جایزه شیمی، کاری که هاسابیس و جامپر در زمینه استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی ساختار پروتئین‌ها انجام داده‌اند، یکی از هیجان‌انگیزترین تحولات علمی زمانه ماست - آن‌ها نیز شایسته تاج افتخار هستند. با این حال، یک فرد سخت‌گیر ممکن است اعتراض کند که دستاوردهای آن‌ها پیشرفتی برای شیمیدانان است، نه توسط شیمیدانان.

با وجود تمام نبوغ نرم‌افزار AlphaFold آن‌ها، دانشی که برای ما به دست می‌آورد، محصول قدرت پردازش کامپیوتر است، نه الهام انسانی. بنابراین، این یک لحظه "اورکا" نیست، نه سیب افتاده بر سر نیوتن، نه سفر داروین با کشتی بیگل، و نه تفکرات انیشتین در دفتر ثبت اختراع سوئیس. بلکه، این علم از طریق شناسایی الگو به صورت خودکار است - کاری که ماشین‌ها به طور غیرقابل تصوری قدرتمندتر، اما به طور نامحدودی کسل‌کننده‌تر از ذهن انسان انجام می‌دهند.

شاید نکته همین باشد. جوایز نوبل امسال نشانه‌ای از این است که علم انجام شده توسط مغز انسان به حدود طبیعی خود رسیده است. بنابراین، اگر می‌خواهیم پیشرفت بیشتری داشته باشیم، محاسبات باید بار سنگین را به دوش بکشند. ممکن است میوه‌های در دسترس کشف علمی قبلاً چیده شده باشد. اگر چنین باشد، هوش مصنوعی ممکن است نردبانی باشد که برای رسیدن به شاخه‌های بالاتر به آن نیاز داریم.

با این حال، ممکن است عاقلانه باشد که این علم جدید را از علم قدیمی جدا کنیم. بیایید از سیلیکون ولی بخواهیم که یک جایزه نوبل جدید برای علوم کامپیوتر - یا بهتر بگوییم علم توسط کامپیوتر - اختصاص دهد. سپس می‌توانیم جوایز تاسیس شده را برای هدف اولیه آن‌ها نگه داریم. هنوز برای کنار گذاشتن الهام به سبک قدیمی زود است - و در هر صورت، این الهام به تشویق نیاز دارد.
👍8👎4🕊1
📢❇️پنجمین جشنواره ملی دانشجویی خون سیاوش؛ در چهار بخش داستان کوتاه، شعر، مقاله نویسی و هنرهای تصویری( موشن گرافیک، کلیپ، فیلم کوتاه و مستند کوتاه) توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

                                                            ‌
🏅🏆بخش رقابتی:
-بازگشت نخبگانی به کشور در سالهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
- علل مهاجرت
- آسیبهای فردی، خانوادگی و اجتماعی مهاجرت
-ظرفیتهای مهاجرت(بازگشت، چرخش نخبگانی، صادرات فرهنگی و...)
و تمامی موضوعات مربوط به مهاجرت در نخبگان عرصه‌های مختلف از کشور

📚در قالب:
• داستان کوتاه
• شعر
• مقاله‌نویسی
• هنرهای تصویری (موشن گرافیک، کلیپ، مستند کوتاه و فیلم کوتاه)

🎁جوایز جشنواره به تفکیک هر بخش؛
🥇نفر اول صد میلیون ریال
🥈نفر دوم هفتاد میلیون ریال
🥉نفر سوم پنجاه میلیون ریال

🗓مهلت ارسال آثار : سی ام دی ماه1403
📍آیین اختتامیه اسفندماه 1403

🆔 @sbu_official
🆔 instagram.com/sbu_proffice
🆔 eitaa.com/sbu_proffice
MathSBU pinned Deleted message
فرم پروژه کارشناسی (2).doc
3.7 MB
📗اطلاعیه آموزشی

دانشجویان کارشناسی رشته ریاضی که این ترم درس پروژه را اخذ کرده اند حداکثر تا دهم آبان فرصت دارند که استاد راهنما و موضوع پروژه خود را مشخص کنند و فرم مربوطه را جهت بررسی در کمیته آموزشی مشترک دو گروه ریاضی به دفتر گروه تحویل دهند.
فرم ضمیمه فرمی است که دانشجو بعد از مشخص شدن استاد پروژه و موضوع پروژه باید تکمیل کرده و همراه با مقاله اصلی (انتخاب شده برای پروژه) به دفتر گروه ریاضی تحویل دهد.
2025/07/14 04:26:28
Back to Top
HTML Embed Code: