Telegram Web Link
#خبر
جلسه آقای دکتر کاظم زاده ریاست دانشکده مکانیک و آقای دکتر میر محمد صادق رئیس مرکز طراحی و توسعه مهندسی پیشرفته
The City College of NewYork

https://www.ccny.cuny.edu/profiles/ali-sadegh
#خبر
آقای دکتر میرمحمد صادق از فارغ التحصیلان دوره سوم دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف می باشند .
ایشان دو جلد از کتابهای خودشان را به کتابخانه مرکزی اهداء کردند.
#خبر
کتابهای اهدایی آقای دکتر میر محمد صادق
#فرصت_شغلی

🔰 استخدام شرکت نیروسازه پرند در تهران
🔻 کد NO-41: کاردان تولید مونتاژ الکتریکال فوق دیپلم و لیسانس برق حداقل ۱ سال سابقه کار، دارندگان تجربه عملیاتی در مونتاژ تابلو برق، نقشه کشی و نقشه خوانی در الویت هستند.
🔻 کد NH-31: کارشناس منابع انسانی و بهبود سیستم ها، لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های معتبر در رشته مهندسی صنایع و یا مدیریت، حداقل ۱ سال سابقه کار، تسلط به مدل های فرآیندی، تسلط به برنامه ریزی استراتژیک و BSC، تسلط به استاندارد ISO 9001-2015، آشنایی با فرآیندهای منابع انسانی
🔻 کد NS-21: کارشناس ارشد مهندسی فروش، لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های معتبر در رشته مدیریت /صنایع / برق/ MBA، حداقل ۳ سال سابقه کارآشنایی با فنون مذاکره، روابط عمومی بالا، آشنایی با قواعد علمی و عملی فروش، آشنایی با اصول صادرات، آشنایی با زبان فنی، تسلط کافی بر سیستم فروش بویژه تابلو های الکتریکی و پروژه های برق و توزیع دارندگان مدرک مهندسی برق در اولویت هستند.
🔻 کد NS-31: کارشناس بازاریابی، لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های معتبر در رشته مدیریت /صنایع / برق/ MBA، حداقل ۳ سال سابقه کار، مسلط به اصول فروش و بازاریابی B2B، آشنایی با اصول بازاریابی، روابط عمومی بالا، دارندگان مدرک مهندسی برق در اولویت هستند.
🔻 کد NO-31: کارشناس TPM، لیسانس طراحی صنعتی/مکانیک /برق، حداقل سابقه کار ۱ سال، مسلط به مباحث تعمیر و نگهداری، آشنایی با زبان فنی، دارندگان مدرک مهندسی برق در الویت هستند.
🔻 کد NO-32: کارشناس الکتریکال و کنترل و ابزار دقیق، لیسانس طراحی صنعتی /مکانیک /برق، حداقل سابقه کار ۱ سال، مسلط به CAD &EPLAN، آشنایی با نرم افزار SOLID WORK، آشنایی با زبان فنی، دارندگان مدرک مهندسی برق شاخه کنترل و ابزار دقیق در الویت هستند.
🔻 کد NO-33: کارشناس مکانیکال، لیسانس طراحی صنعتی /مکانیک /برق، حداقل سابقه کار ۱ سال، مسلط به CAD & SOLID WORK، آشنایی با زبان فنی، دارندگان مدرک مهندسی برق و طراحی صنعتی در الویت هستند.
🔻 کد NO-42: اپراتور تولید شیت متال، دیپلم /لیسانس مکانیک /طراحی صنعتی، حداقل سابقه کار ۱ سال، تسلط به کار با ماشین آلات لیزر، پانچ و خم CNC
🔻 کد NO-44: اپراتور رنگ و نقاشی، حداقل دیپلم، حداقل سابقه کار ۱ سال، تسلط به کار با دستگاه های رنگ پودری یا مایع
🔻 کد NO-45: جوشکار، حداقل دیپلم، حداقل سابقه کار ۱ سال، تسلط به جوشکاری CO2 ، آرگون، برق
🔻 کد NM-41: منشی حداقل دیپلم، حداقل سابقه کار ۱ سال، آشنایی با برنامه Office و امور دفتری، روابط عمومی بالا، افراد ساکن پرند و رباط کریم با حداکثر سن ۴۰ سال، دارای تجربه کاری در اولویت می باشند.
▫️ متقاضیان محترم میتوانند رزومه خود را با ذکر کد و عنوان شغلی مورد نظر به آدرس ایمیل یا شماره تلگرام زیر ارسال نمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند.
ذکر کد و عنوان شغل در عنوان (موضوع ) ایمیل و یا تلگرام الزامی است.
به رزومه های فاقد عنوان شغلی ترتیب اثر داده نخواهد شد.
📧 [email protected]
☎️ تلفن: ۰۲۱۵۶۴۱۸۸۵۶ (الی ۶۱)
تلگرام:۰۹۳۵۲۲۸۳۶۹۳
#فرصت_شغلی
استخدام ۶ ردیف شغلی در یک شرکت نفتی:

[email protected]
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Chair Can Lift People Who Have Fallen
⭕️این صندلی با طراحی ویژه به افرادی که برروی زمین افتاده اند و قادر به بلند شدن نیستند ، کمک می کند تا براحتی بایستند.
#فرصت_شغلی

#استخدام کارشناس/سرپرست دفتر فنی پایپینگ با شرایط ذیل:

-تسلط کامل به زبان انگلیسی( مکالمه در حد IELTS 6.5)

- مهندس مکانیک با حداقل ۷ سال سابقه کار در زمینه ی طراحی پایپینگ.

-مسلط بر نرم افزارهای تخصصی پایپینگ: PDMS, CAESAR II

-سابقه در زمینه ی آنالیز تنش سیستم های پایپینگ و پایپلاین

-سابقه کار در صنعت نفت و گاز.

محل کار،عراق.


لطفا آخرین رزومه ی انگلیسی خود را به آدرس ذیل تلگرام نمایید :
@mkconcept
#تسلیت

⚫️ با نهایت تأسف و تأثر درگذشت مادر گرامی سرکار خانم دکتر فیروزآبادی ، از اساتید محترم دانشکده مکانیک را تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحوم ، مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر جمیل آرزومندیم .

✳️کمیته فارغ التحصیلان دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
⚫️شهادت امام جعفر صادق را تسلیت عرض می کنیم
کمیته فارغ التحصیلان دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
#انرژی_تجدید_پذیر (بخش پنجم)

#انرژی_باد (قسمت اول)⚀

⬅️باد یک منبع #انرژی_تجدید_پذیر، بدون آلودگی، در دسترس و بدون هزینه است. بشر از دیرباز از این انرژی در حمل و نقل، در صنعت و در کشاورزی بهره برده است. با توسعه فناوری #توربین_باد که قابلیت تولید برق را از #انرژی_باد فراهم ساخته است، این منبع انرژی به شدت مورد توجه و توسعه قرار گرفته است.

⬅️استفاده از این انرژی با توجه به مشخصه­ های مثبت این نوع انرژی، #سیاست_های_حمایتی دولت­ ها و هم‌چنین کاهش قیمت تمام­ شده توربین همچنان توسعه می­ یابد. در انتهای سال 2017، نود کشور از توربین­ های بادی تجاری استفاده کرده­ اند که در 30 کشور بیش از 1000 مگاوات توربین بادی در حال بهره­ برداری وجود دارد.

⬅️#توربین_باد را می­ توان بر اساس مشخصه­ های مختلفی تقسیم­ بندی کرد. بر اساس راستای محور دوران، توربین­ ها به دو نوع محور افقی و محور عمودی تقسیم­ بندی می­ شوند. #توربین_باد محور عمودی، برای ظرفیت­ های کم کاربرد دارند. در این توربین­ ها، محور دوران، عمود بر راستای وزش باد است. عملکرد این توربین­ ها مستقل از جهت وزش باد است و برخی از انواع این توربین­ ها که در سرعت­ های کم باد با نویز کم می­ توانند تولید برق داشته باشد، گزینه­ های مناسبی برای استفاده در مناطق شهری هستند. از معایب این توربین­ ها می­ توان به بازده پایین تبدیل #انرژی_باد به برق، نیاز به راه انداز در برخی نمونه­ ها و عدم کنترل­ پذیری مناسب سرعت دوران را نام برد.

⬅️توربین­ های محور افقی نوع پرکاربرد و تجاری #توربین_باد هستند. در این توربین­ ها محور دوران در راستای جهت وزش باد است. این توربین­ ها بر اساس نحوه قرارگیری نسبت به باد به دو نوع رو به باد (Upwind) و پشت به باد(Downwind) تقسیم می­ گردند. توربین­ های نوع اولیه کمتر تحت تاثیر جریان‌های آشفته ناشی از برج توربین هستند و این مزیت اصلی آن‌ها محسوب می­ گردد.

⬅️توربین­ های بادی بر اساس ظرفیت تولید نیز تقسیم­ بندی می­شوند. اگرچه مرزبندی دقیقی در این راستا وجود ندارد ولی یکی از این تقسیم­­ بندی­ ها، توربین­ های میکرو (کمتر از چند کیلووات)، کوچک (کمتر از 100 کیلووات)، متوسط (از 100 کیلووات تا یک مگاوات)، بزرگ (از یک تا 10 مگاوات) و بسیار بزرگ (بیشتر از 10 مگاوات) است. 

⬅️بر اساس نحوه انتقال قدرت توربین­ ها به نوع دارای جعبه دنده و انتقال قدرت مستقیم (Direct-Drive System) دسته­ بندی می­ گردند. بر اساس نوع اتصال به شبکه، #توربین_باد ها منفصل از شبکه (Off grid)و متصل به شبکه (On Grid)هستند و در نهایت #توربین­_باد ممکن است در خشکی(On-Shore)نصب گردد و یا فراساحلی (off-Shore) باشد.

⬅️#توربین_های_بادی بزرگ، عمدتا، محور افقی، رو به باد و دارای سه پره هستند. اجزای اصلی #توربین_باد، شامل پره، ریشه (Hub)، جعبه­ دنده، ژنراتور، ناسل ( Nacelle)، برج، سیستم کنترل و ترانسفورمر هستند.

⬅️به طور متوسط افت آیرودینامیکی انرژی در پره­ ها و روتور 50 تا 60 درصد، افت مکانیکی انرژی در جعبه دنده 4 درصد و افت­ های مرتبط با ژنراتور حدود 6 درصد است. در مجموع بازده یک #توربین_باد حدود 30 تا 40 درصد است.

⬅️به تولید برق توسط چند #توربین_باد، #مزرعه_باد (Wind Farm) گفته می­ شود. اجزای اصلی یک #مزرعه_باد، توربین­، تجهیزات مانیتورینگ، ایستگاه­ های فرعی(Substation) و کابل­ های انتقال هستند. چنانچه #مزرعه_باد، فراساحل باشد، شناورهای مورد نیاز نگهداری نیز به این موارد اضافه می­ گردد.

⬅️اخیرا، مخصوصا در اروپا، مزارع بادی فراساحل سهم بازار بزرگتری دارند که دلیل آن #سیاست_های_حمایتی دولت­ هاست و پشتوانه این حمایت­ ها این موضوع است که بادهای فراساحل سرعت بیشتری دارند و پایدارتر از بادهای خشکی هستند.  با این حال هزینه سرمایه­ گذاری اولیه و هزینه تعمیرات این مزارع گاهی تا چند برابر هزینه­ های مشابه در مزارع خشکی است.

⬅️مهمترین فاکتورهای موثر بر قدرت خروجی یک #توربین_باد، سرعت باد و طول پره توربین هستند. جهت افزایش قدرت توربین­ ها، با توسعه فناوری، طول پره­ های توربین و سایز کل توربین باد در طول زمان رفته رفته افزایش یافته­ است.

⬅️قدرت میانگین توربین­ های متصل به شبکه از 50 کیلووات در سال 1985 به 2.4 مگاوات در سال 2017 رسیده است. بزرگترین توربین­ های تجاری نصب شده تا به امروز 8 مگاوات با قطر روتور 164 متر هستند.

⬅️بزرگترین سهم بازار #توربین_باد در سال گذشته به ترتیب مربوط به شرکت های وستاس دانمارک، زیمنس گمسا (Siemens Gamesa)اسپانیا، جنرال الکتریک امریکا، گولدویند چین، انویژن (Envision) چین و انرکون(Enercon) آلمان بوده است.

(⚀مطالب مربوط به #انرژی_باد ادامه دارد...)

▫️دکتر محمد مجدم
#دعوت_همکاری
یک شرکت تحقیقاتی از دانش آموختگان کارشناسی ارشد #مکانیک مسلط به زبان انگلیسی جهت تهیه گزارش های فنی و عمومی دعوت به همکاری می نماید

[email protected]

@SharifJobs
@SharifJobsBot
📣 #فرصت_شغلی

شرکت یادآوران رافع اصفهان، مستقر در پارک علم و فناوری، در زمینه طراحی و ساخت مخازن تحت فشار، راکتور، اتوکلاو و تجهیزات صنایع نفت و پتروشیمی فعال می‌باشد. این شرکت جهت تکمیل تیم خود اقدام به پذیرش همکار پاره وقت با شرایط زیر می‌نماید:

- کارشناسی/ کارشناسی ارشد/ دکتری مهندسی شیمی یا مکانیک
- مسلط به اصول طراحی و نقشه‌خوانی PFD و P&ID
- آشنا با اصول طراحی راکتور و مخازن تحت فشار
- آشنا با ابزار دقیق

🔹 محل کار: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، ساختمان ابوریحان، شماره 116
متقاضیان گرامی رزومه خود را به آدرس ایمیل [email protected] ارسال فرمایید.
لطفا جهت هماهنگی با شماره تلفن 33931229 تماس بگیرید. (اطلاعات بیشتر در yri.co.ir)
📲 @istt_esf
#فرصت_شغلی
استخدام در یک شرکت #نفت_گازی تهران

۱- دفتر فنی پایپینگ بخش متریال با حداقل ۱۰ سال سابقه کار پایپینگ و حداقل ۵ سال در بخش ‏متریال، توانایی و تهیه فایل MTO وصدور MIV، کنترل فایل متریال و بالانس متریال، مسلط به نرم افزارهای ‎ , Excel و Access و آشنای با Data Baseهای پایپینگ

۲- سرپرست دفتر فنی با مدرک مهندسی مکانیک با ۱۲ سال سابقه کار مرتبط و حداقل ۵ سال سابقه سرپرستی
📨 [email protected]
#انرژی_تجدید_پذیر (بخش ششم)

#انرژی_باد (قسمت دوم) ⚁

⬅️منبع انرژی بادی در جهان بسیار عظیم است. تخمین زده می­ شود چنانچه تنها یک درصد سطح خشکی­ های زمین به #انرژی_باد اختصاص داده شود، مقدار انرژی استحصالی از آن معادل کل ظرفیت تولید برق امروز در جهان است. این در حالی است که #انرژی_باد فراساحلی پتانسیل بیشتری دارد و اثرات آن بر محیط از باد­های خشکی کمتر است.

⬅️پتانسیل انرژی باد فراساحل و خشکی حداقل 95 ترا وات تخمین زده می­ شود.
در مناطق شهری، امکان بسیار خوبی توسعه #توربین_باد کوچک وجود دارد. #سیستم_های_هیبرید (مثلا ترکیب #توربین_باد با موتوردیزل) می­ تواند برای مناطق کوچک و #منفصل_از_شبکه مناسب باشد که هم تأمین #برق_پایدار باشد و هم به کاهش هزینه­ های سوخت و انتقال آن منجر شود.

⬅️فناوری #توربین_باد یک فناوری بلوغ­ یافته است و به نظر نمی­ رسد. محدودیت فنی اساسی در سیستم تولید برق آن وجود داشته باشد که محدودیت رشد آن محسوب­ گردد. هزینه تولید برق از #انرژی_باد، نسبت به سایر انواع #انرژی_تجدید_پذیر کم است و در برخی شرایط خاص، یک انرژی قابل رقابت از نظر هزینه، با سایر انواع #انرژی_فسیلی است.

⬅️موانع محیطی برای توسعه #توربین_باد شامل تولید سر وصدا (نویز)، اثرات بصری و تاثیرات توربین بر مهاجرت گونه­ های خاص (مانند پرندگان و خفاش­ ها) که با توربین برخورد می­ کنند، می­ شود.

⬅️این موانع محیطی، نیاز به بالابردن پذیرش عمومی جهت کنار آمدن با این فناوری­ را­ دارد و این مهم از طریق مذاکره با تاکید بر پیشرفت­ های فناوری جدید میسر خواهد بود. پیشرفت­ های آیرودینامیکی پره­ #توربین_باد، نویز عملکردی آن‌ها کم کرده است. چیدمان مناسب توربین­ ها در #مزرعه_باد می­ تواند اثرات بصری و اثرات بر روی مهاجرت گونه­ ها را به حداقل برساند.

⬅️مانع دیگر، چگونگی مدیریت­ کردن پایداری توان خروجی مخصوصا در سیستم­ های #متصل_به_شبکه است. تجارب خوبی از مدیریت تولید متغیر توربین­ های بادی در شبکه وجود دارد.

⬅️#شبکه_هوشمند (Smart Grid) با یک سیستم کنترل مرکزی به مصرف­ کننده اجازه انتخاب منبع مصرف خود را بر اساس نوع کاربرد می­ دهد. هم‌چنین در آن‌ها کنترل خروجی #انرژی_باد، بر اساس پیش­ بینی قدرت باد صورت می­گیرد.

⬅️برای #توربین_باد کوچک، بیشترین فرصت کاهش هزینه تولید، از تیراژ بالا حاصل می­ شود، فرایندی که چین آن را دنبال می­ کند. با این حال هزینه نگهداری به کیفیت تجهیزات مورد استفاده وابسته است.

⬅️بازار رو به رشد توربین­ های بادی کوچک، می­ بایست با تضمین کیفیت بر مبنای استانداردها و گواهی­نامه­ ها، پشتیبانی گردد. توسعه استانداردها و گواهی­نامه­ ها پشتیبان عملکرد بهتر و بهبود ایمنی در سیستم­ های بادی کوچک است.

(⚁ مطالب مربوط به معرفی اولیه #انرژی_باد شامل دو قسمت است)

▫️دکتر محمد مجدم
🌟تریگر نهم🌟
🔸با موضوع انرژی
📌بار دیگر منتظرتان هستیم، در محیطی پویا با طعم شیرین آموزش به همراه رقابت
جهت پیش ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید⬇️
http://setak.sharif.ir/?p=10848
#فراخوان
بیستمین همایش صنایع دریایی و نمایشگاه بین‌المللی دریایی و دریانوردی
⭕️۲۶الی ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ جزیره کیش
✳️مهلت ارسال مقالات :۳۱ شهریور۱۳۹۷
#کنفرانس
چهارمین کنفرانس ملی مواد،مکانیک و هوافضا
📆۲۱ شهریور ماه ۱۳۹۷ تهران
📍آخرین مهلت ارسال مقاله:۹ مرداد ۱۳۹۷
#دعوت_به_همکاری
شرکت فنی و مهندسی واقع در تهران جهت تکمیل نیروی های مدیریتی از واجدین شرایط دعوت به همکاری می نماید.

[email protected]
#کنفرانس
ششمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مگاترونیک
📆آبان ۱۳۹۷
2025/07/07 23:34:14
Back to Top
HTML Embed Code: