Telegram Web Link
💢 آشنایی با مدل‌های تحریکی rTMS (تحریک مغناطیسی مغز با جریان مکرر).

🔹 پروتکل‌های ساده‌ی تحریک مغناطیسی مکرر مغز (rTMS) شامل پالس‌های تحریکی یکسان هستند که با فاصله زمانی یکسان بین تحریک‌ها (ISI) تکرار می‌شوند. اثرات این پروتکل‌ها به فرکانس تحریک بستگی دارد.

در ادامه بر اساسِ شکل زیر، توضیحات این پروتکل‌ها ارائه شده است:

▪️ در فرکانس پایین (rTMS با فرکانس کمتر از 1 هرتز)، تحریک باعث کاهش تحریک‌پذیری در قشر مغز می‌شود، در حالی که در فرکانس بالا (rTMS با فرکانس بیش از 5 هرتز)، تحریک‌پذیری قشری افزایش می‌یابد.


▪️تحریک به صورت تتابرست (TBS) شامل دسته‌هایی از تحریک با فرکانس بالا (۳ پالس با فرکانس ۵۰ هرتز) است که با فاصله ۲۰۰ میلی‌ثانیه (۵ هرتز) تکرار می‌شوند. در پروتکل TBS متناوب (iTBS)، این دسته‌ها به مدت ۲ ثانیه اجرا شده و هر ۱۰ ثانیه یک‌بار تکرار می‌شوند (۲ ثانیه تحریک و سپس ۸ ثانیه استراحت). با این حال، در پروتکل TBS پیوسته (cTBS)، این دسته‌ها به مدت ۴۰ ثانیه و بدون هیچ‌گونه توقفی تکرار می‌شوند.

▪️پروتکل‌های تحریک جفت‌ شده‌ی وابسته (PAS) نیز ترکیبی از تحریک مکرر عصب محیطی عضله هدف به همراه تحریک مغناطیسی مغز بر ناحیه حرکتی مربوط به همان عضله هستند. این مداخله معمولاً شامل ۹۰ تا ۱۰۰ پارت PAS می‌شود.

✔️ با دستگاه تحریک مغناطیسی مغز Magsurve شما می‌توانید از تمامی الگو‌های تحریک مکرر مغز، با بالاترین کیفیت بهره‌مند شوید.

مشاهده و بررسی دستگاه تحریک مغناطیسی مغز Magsurve



@Medinateb
www.medinateb.com
3
آشنایی با انواع تحریک‌های rTMS
(تصویر تکمیلی پست فوق)

medinateb.com
@Medinateb
👍21
2025/07/13 13:34:00
Back to Top
HTML Embed Code: