🔵 دکتر احمدی‌نژاد و هیات همراه وی در مسیر سفر خود به بوداپست پایتخت مجارستان، عصر امروز وارد فرودگاه استانبول ترکیه شدند.

◻️ دکتر احمدی نژاد به منظور شرکت در یک نشست علمی و تخصصی پیرامون « ارزش‌های مشترک در محیط زیست جهانی» امروز عازم بوداپست پایتخت مجارستان شد.

◻️ این سفر در پاسخ به دعوت رسمی دکتر گرگلی دلی رئیس «دانشگاه ملی لودوویکای» مجارستان انجام شده است.

🆔 @MehreFarda
مهر فردا
Photo
🔵 درباره دانشگاه لودوویکای مجارستان

◻️ دانشگاه ملی لودوویکا (خدمات عمومی)، در سال 2012 از ادغام 3 موسسه آموزش عالی مستقل تشکیل شده است. دانشگاه ملی خدمات عمومی مجارستان دارای 5 دانشکده اصلی و 4 دانشکده مخصوص مقطع دکتری است.

◻️ این دانشگاه پذیرای دانشجویان رشته‌های مهندسی عمران و مهندسی محیط زیست در مقطع کارشناسی، روابط عمومی بین‌المللی در مقطع ارشد و همچنین علوم مدیریت عمومی و مهندسی نظامی در مقطع دکتری است.


دانشگاه لودوویکا طی روزهای ۱۷ الی ۲۱ اردیبهشت، میزبان نشست علمی و تخصصی پیرامون «ارزش‌های مشترک در محیط زیست جهانی» است و دکتر احمدی نژاد با دعوت ریاست این دانشگاه، در این نشست علمی حضور می‌یابد.

🆔 @MehreFarda


🔗 اینستاگرام
🔵 میهمان ویژه

✍🏼 جعفر بخشی بی‌نیاز (نویسنده و روزنامه نگار)

◻️ اكنون یازده سال است که احمدی نژاد رییس جمهور نیست. اما میزان محبوبیت و اعتبار او چنان به هويت ملی و تاريخی اش گره خورده که فراتر از مرزهای ایران برای او همچنان فرش قرمز پهن می کنند.‌ برای او دعوت نامه می فرستند و قدومش را برای حضور در برنامه های مهم علمی و پژوهشی گرامی می دارند. روحیات متفاوت این شخصیت برجسته ی سیاسی جهان ؛ لايه های عميق تری از او را در مجامع بین المللی به تصوير كشیده که در قیاس با سایر روسای جمهور قبل و بعد از خود کاملا متمایز است‌. مخالفان و چه بسا بیشتر از آن موافقان احمدی نژاد ؛ اثر گذاری شخصیت وی را از زمان تصدی ریاست جمهوری اش بیشتر می دانند و حرکت های رفتاری و گفتاری او را بهتر تحسین می کنند.

◻️ این اتفاق فارغ از زمان و تکرار ؛ جذابیت‌ های خاص خودش را حفظ کرده و از احمدی نژاد یک انسان پیچیده و ناشناخته در مراودات اجتماعی و حتی گروهی ساخته است. طبیعی ست مادامی که حرف برای گفتن هست و نظر برای ارائه و مسیر برای حرکت و هدف برای بازبینی؛ پس احمدی نژاد همچنان بر صدر مجلس است و از نگاه او تولید واژه‌ها دیگر اسراف نیست. هر سلیقه ای تا زمانی که تولید کلماتش در بین عموم طالب دارد ؛ می تواند بی واهمه و اضطراب اما در چهارچوب و قاعده ؛ آن را به خوبی عرضه کند. جوری که همچنان شنیدنی باشد و طرفداران خودش را حفظ نماید. و تا زمانی که مصرف‌ کننده گان سلائق به شنیدن نظرات درست و منطقی تمایل دارند و آن را بر می تابند و صحنه را با قلدری و تعصبات خشک خالی نمی کنند ؛ پس حتما که تولید کلمات در جنس و فرم عام پسند درست بوده حتی اگر مورد سلیقه خیلی ها نباشد. البته جای این انتقاد هم هست که چرا مخالفان احمدی نژاد هنوز و به دفعات به صبوری و شکیبایی آراسته نیستند و در تلاش اند تا جریان بهاری را از قدرت و جذابیت بیاندازند.

◻️ باید پذیرفت بار مطهر کلمات در اردوگاه بهار فارغ از تضادهای سلیقه‌ای آنقدر ظرفیت و جذابیت دارد که بتوان آن را بارها و بارها شنید و بی غرض آن را به داوری نشست. تمایلی که در چند سفر خارجی از جمله حضور در کشور گواتمالا در سال ۱۴۰۲ و شرکت در یک نشست علمی و تخصصی پیرامون « ارزش های مشترک در محیط زیست جهانی» در بوداپست مجارستان در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ کاملا هویدا بود و نشان داد بانیان رخدادهای علمی برای دعوت از نخبگان سیاسی و فرهنگی و اجتماعی بی تردید برای نام و شخصیت دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور منتخب ۸ ساله ایران ؛ جایگاه و اعتبار ویژه ای قائل اند و او را به عنوان میهمان خاص مورد تکریم قرار می دهند. احمدی نژاد به بوداست رفت تا نشان دهد و ثابت کند که برای منِ حرفه ای و منِ اجتماعی و حتی منِ فردی‌اش به شدت اصالت قائل است و در میدان زندگی نقش خودش را به خوبی و نیکی بازی کرده و اثر بخشی خودش را در تارو پود این زندگی برجسته کرده است. نه تنها در زادگاهش در ایران که در همه جای جهان.

🆔 @MehreFarda


🔗 اینستاگرام | X(توییتر)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 دکتر احمدی نژاد امشب وارد فرودگاه بوداپست پایتخت مجارستان شد

🆔 @MehreFarda


🔗 اینستاگرام | X(توییتر)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 دکتر احمدی‌نژاد امشب وارد فرودگاه بوداپست پایتخت مجارستان شد

🆔 @MehreFarda


🔗 اینستاگرام | X(توییتر)
🔵 دکتر احمدی‌نژاد جهت شرکت در یک نشست  علمی و تخصصی پیرامون «ارزش‌های مشترک در  محیط زیست جهانی» وارد بوداپست پایتخت مجارستان شد.

🆔 @MehreFarda
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔵 دکتر احمدی‌نژاد جهت شرکت در نشست علمی و تخصصی پیرامون «ارزش‌های مشترک در  محیط زیست جهانی» وارد بوداپست پایتخت مجارستان شد.

🆔 @MehreFarda
🔵 دکتر احمدی‌نژاد، سخنران امروز نشست علمی تخصصی بوداپست

◻️ دکتر احمدی نژاد که برای شرکت در یک نشست علمی و تخصصی پیرامون « ارزش های مشترک در محیط زیست جهانی» به بوداپست پایتخت مجارستان رفته است، امروز در دانشگاه ملی لودوویکا سخنرانی خواهد کرد.

◻️ دکتر احمدی نژاد در این نشست پنج روزه الزامات نیل به آینده مطلوب بشر را با تاکید بر اهمیت حفظ محیط زیست از رهگذر ارزش های مشترک انسانی و جهانی تشریح خواهد کرد.

◻️ دکتر گرگلی دلی رئیس دانشگاه ملی لودوویکای بوداپست که از سوی رئیس جمهور مجارستان به این سمت برگزیده شده، دکتر احمدی نژاد را به عنوان میهمان ویژه به این نشست دعوت کرده است.

🆔 @MehreFarda
🔵 دکتر احمدی نژاد در دانشگاه ملی مجارستان الزامات نیل به آینده مطلوب بشر را تشریح کرد

دکتر احمدی نژاد امروز در نشست علمی و تخصصی " ارزش های مشترک در محیط زیست جهانی" که در دانشگاه ملی مجارستان در حال برگزاری است، سخنرانی کرد و طی آن، اهمیت دریافت مشترک از محیط زیست انسانی برای رسیدن به تفاهم درباره مسئولیت های مشترک و التزام به ایفای تعهدات ناشی از آن را مورد تاکید قرار داد و حرکت تکاملی بشر جهت رسیدن به سرنوشت واحد از رهگذر درک سرشت واحد و نیز در تعامل با طبیعت و محیط زیست را ضروری خواند.

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، نیل به آینده مطلوب بشر را مستلزم درک همگانی از حوزه های مشترک، تحکیم دوستی و عشق، حذف موانع از مسیر به هم رسیدن و با هم بودن، تعامل و همکاری همه جانبه و سرانجام باور عمیق به یگانه بودن سرنوشت آحاد بشر دانست و افزود: درک یگانگی سرنوشت، یک کلان راهبرد است که در صورت ایفای تعهدات ناشی از آن ، می توان انقلاب بزرگی را در ماهیت مناسبات انسانی و در روابط بین دولت ها و ملت ها به انتظار نشست.

♦️متن کامل سخنان دکتر احمدی نژاد در این نشست علمی و تخصصی به شرح زیر است:

به نام خالق بهار، مهربانی و زیبایی

جناب آقای دکتر گرگلی دلی

رئیس محترم دانشگاه خدمات عمومی لودوویکا

دانشمندان محترم، خانم ها و آقایان

سلام بر شما

از اینکه در کشور دوست داشتنی مجارستان و شهر زیبای بوداپست و در جمع شما برای هم اندیشی پیرامون موضوع بسیار حیاتی "ارزش های مشترک در محیط زیست جهانی" حضور دارم، خوشحالم و از دولت مجارستان و به طور خاص از ریاست محترم دانشگاه و نیز همه اندیشمندان و کارشناسانی که در برگزاری این نشست سهیم بودند، سپاسگزارم.

دوستان عزیز؛

به نظر می رسد که علی القاعده تحقق اهداف ارزشمند این نشست در گرو دریافتی مشترک از محیط زیست انسانی و رسیدن به تفاهم درباره مسئولیت های مشترک و التزام به ایفای تعهدات ناشی از آن است.

قبل از هر چیز، اجازه دهید روشن کنم که هرگاه از اصطلاح تکامل استفاده می کنم، منظورم کمال جویی برای تک تک انسان هاست. و برای اشاره به یک فرد که به دنبال چنین کمالی است، از اصطلاح «انسان» استفاده می کنم. سایر اشکال مربوط به این کلمه، مانند انسانیت، نیز به این اصطلاح اشاره دارند. همچنین، هر زمان که از کلمه جهانی استفاده می شود، ربطی به چیزی که از آن به عنوان جهانی سازی یاد می شود، ندارد و بیشتر به مفهومی می پردازد که به کل سیاره و انسان های روی زمین مرتبط است.

اینک اجازه دهید به عنوان مقدمه به دو فرایند تکاملی زیستی، انسان با انسان و انسان با جهان اشاره کنم.

فرایند اول: حرکت تکاملی بشر در رسیدن به سرنوشت واحد از رهگذر درک سرشت واحد

فرایند دوم: حرکت تکاملی بشر در تعامل با طبیعت و محیط زیست

اما فرایند اول؛ فرزندان آدم، نسل اندر نسل، که در پی یافتن سرنوشت تاریخی خویش، جغرافیای زندگی را درنوردیدند، پس از هزاره ها جدایی و دوری، اینک در وصالی تاریخی و پیوندی جهانی در کنار هم قرار می گیرند.

انسان، در تدارک است تا پایان دوره تاریکی، تنهایی، ترس و تشویش را اعلام کرده و آغاز روزگار روشن با هم بودن، امنیت و آرامش را فریاد بزند.

کاروان های راهیان تاریخ، آماده می شوند تا دستاوردهای عظیم سفر خود را در حوزه های مختلف اندیشه، ادب، فرهنگ، دانش، علم و فناوری به نمایش بگذارند.

آماده می شوند تا دریافت های اساسی از هستی، جهان و انسان را به منظور تبیین ضرورت های ناشی از به هم رسیدن، به اشتراک بگذارند.

در این فرایند، شکل گیری ضمیر جمعی، درک هویت واحد انسانی و بازشناسی حقیقت "انسان" از ورای تفاوت ها در رنگ، نژاد، پوشش، آرایش، زبان، مذهب، سنت ها و آداب، اهمیت اساسی دارد.

دریافت واحد از حقیقت مشترک انسانی و درک اطمینان بخش و شوق انگیز از (( یگانگی در عین گوناگونی)) بالاترین دستاورد همه تاریخ است.

با التزام به نتایج این دستاورد، راه دستیابی به آینده روشن بشری و رسیدن به جهان مشترک انسانی، هموار می‌گردد.

این فرایند که پی در پی به ظهور وسیع تر و عمیق تر از دایره وجودی انسان انجامیده است، الزامات بسیاری را از جمله در روابط بین انسانی به همراه آورده است.

الزامات ناشی از به هم پیوستن انسانها، از توسعه و تحکیم در روابط "بین فردی" به انسجام در مناسبات جمعی در جوامع محلی گراییده و سپس در سطح ملی به موازات رشد اندیشه ها و افزایش پیچیدگی ها، الگوی متقنی را به عنوان "رفتار در نظام بین المللی"مورد مطالبه جدی قرار داده است.

آینده مطلوب بشر، همگانی است و از مسیر درک حوزه های مشترک، تحکیم دوستی و عشق، حذف موانع از مسیر به هم رسیدن و با هم بودن و تعامل و همکاری همه جانبه و سرانجام باور عمیق به یگانه بودن سرنوشت آحاد بشر می گذرد./ ۱
درک یگانگی سرنوشت، یک کلان راهبرد است که در صورت ایفای تعهدات ناشی از آن ، می توان انقلاب بزرگی را در ماهیت مناسبات انسانی و در روابط بین دولت ها و ملت ها به انتظار نشست.

خوشبختانه، به موازات توسعه همه جانبه در زندگی بشر، دریافت عمومی از "وحدت سرشت انسانی" و به موازات آن، تحقق "یگانگی سرنوشت" نه تنها قابلیت درک فراگیر و روزافزون یافته است، بلکه به تدریج به مثابه امری حتمی و غیر قابل اجتناب، به باوری گسترده در افکار عمومی جهانی و خصوصاً در دیدگاه های اندیشمندان در اکثر حوزه های نظری و عملی تبدیل شده است.

دریافت عمومی از "وحدت سرشت انسانی"، به توسعه مستمر در دامنه تبیین و مطالبه حقوق بشر و درک عمومی از یگانگی در سرنوشت، به توسعه مستمر نظامات بین المللی انجامیده و این هر دو می رود تا از رهگذر تحول و تعمیق ارزش های مشترک، نظیر آزادی، عدالت، کرامت، امنیت و رفاه همگانی، مرحله نهایی برای تحقق "جامعه واحد جهانی" را در دسترس بشر قرار دهد.

درک ظهور روزافزون و اجتناب ناپذیر "جامعه واحد جهانی" افق های روشنی را در مناسبات انسانی گشوده و آیندۀ کاملاً متفاوتی را در منظر آحاد بشر قرار داده است.
از این رو ، جهان در آستانه تحولات بزرگ و بی سابقه قرار گرفته است.

اما فرآیند دوم: حرکت تکاملی بشر در تعامل با طبیعت و محیط زیست

روشن است که سیر تاریخی زندگی بشر، به همان اندازه که با قاعده مندی عالم طبیعت همراهی و تعامل داشته است، به مثابه بستری تکاملی به توسعه دامنه و بُرد آثار وجودی انسان انجامیده است.

عنصر قابلی در انسان و عنصر فاعلی در انسان و جهان ، موجبات شکوفایی استعدادها و نمایش ظرفیت های وجودی او را فراهم کرده است.

این فرایند که از آن به رشد و بالندگی تعبیر می کنیم، حاصل تعامل شگفت انگیز بین انسان و طبیعت است، که در بستر نظام هماهنگ کننده ای که بر هر دو حاکم است، انجام می پذیرد.

در این راستا، نقش جهان در پرورش انسان به مراتب مهم تر است.

برای روشن تر شدن این موضوع، اجازه دهید از این تعبیر استفاده شود که؛ جهان به مثابه رَحِمی برای پرورش انسان است.

اصولا، ماموریت اصلی جهان، پرورش انسانِ تاریخی یا همان حقیقت واحد و مشترک انسانی است که در تراز جهانی و با ظرفیت بیکران، می رود تا همه افراد بشر را نمایندگی کند.

ارتقای دانش و پیشرفت فناوری، موجب شد تا بشر حوزه حضور خود در جهان را به طور مستمر گسترش دهد تا جایی که جغرافیای طبیعی مقهور جغرافیای انسانی شده است.

در این مرحله، زندگی بشری از محدودیت های محیطی سابق رهایی یافته و تمامیت زمین را تحت تاثیر قرار داده است.

زمین، دریا و فضا در دسترس اندیشه، برنامه و اقدام آدمی قرار گرفته و بدین ترتیب، محیط زیست مفهوم سنتی خود را از دست داده است.

همکاران گرامی؛

این دو فرایند، رابطه انسان با طبیعت و مناسبات بین انسانی را با تحولات اساسی مواجه ساخته است.

تداوم حیات، رشد و بالندگی انسان از یک سو، در گرو باز تنظیم عالمانه رابطه با محیط طبیعی و از سوی دیگر در باز تنظیم و ارتقای عادلانه رابطه با دیگر انسانها، در مقیاس جهانی است.

در حوزه رابطه انسان با محیط زندگی، دیگر نمی توان بدون ملاحظات جهانی و صرفاً بر اساس مدل های توسعه محلی و ملی، مبادرت به تصمیم و اقدام نمود.

در حوزه روابط بین انسانی نیز، بشریت نیازمند تغییر نگاه و رویکرد و در نتیجه اهداف و برنامه های متناسب و نوین در مقیاس بین المللی و جهانی است.

واقعیت این است که زندگی جمعی بشر، رو به شکوفایی خیره کننده ای گذاشته است و از نقطه نظر کمی و کیفی، دگرگونی بزرگ و بی نظیری را تجربه می کند.

سرعت و دامنه این تغییرات به گونه ای است که در چند دهه آینده به موازات پدید آمدن مفاهیم نوینی در حوزه اجتماعی و اقتصادی، بسیاری از مفاهیم و کلید واژه های سنتی به بازتعریف جدی نیاز خواهند داشت.

اندیشمندان گرامی؛

همانگونه که تغییر و اصلاح در سیاست ها، رویکردها، برنامه ها و ساختارهای تصمیم گیری و اجرایی بین المللی در مناسبات بین انسانها به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر ضروری می نماید، این ضرورت در حوزه مسائل زیست محیطی نیز به روشنی درک می شود. بر این اساس برای دستیابی به رهیافت های سازنده و ثمربخش در حل معضلات موجود و پیشگیری از بروز بحران های احتمالی، باید به شکلی مشابه، تغییر و اصلاح در همه سطوح پیش گفته را در پرتو التزام به مسئولیت پذیری، مشارکت و ایفای تعهد، دنبال کرد.

اجازه دهید تاکید کنم که شناخت و تحکیم عوامل تقویت کنندۀ ارزش های مشترک و آرمان تشکیل "جامعه واحد جهانی" و در نقطه مقابل، شناخت و تضعیف عوامل تهدید کننده آن ارزش ها و کاهش دهنده سرعت حرکت تکاملی بشر، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه تحقق آن ارزشها و آرمانها است./ ۲
خوشبختانه در دهه های اخیر، تلاش های بسیار ارزشمندی در شناخت و تبیین ابعاد گوناگون مسائل زیست محیطی و در طراحی استانداردهای علمی و اقدامات عملی برای تعامل مناسب با طبیعت، به منظور کاهش آثار دخالت های مخرب انسانی و به طور کلی صیانت از محیط زیست، انجام شده و آثار مفیدی بر جای گذاشته است.

همچنین به موازات ارتقای دانش درباره اهمیت، نقش بی بدیل و اصیل محیط زیست و نیز درباره راه های تعامل سازنده و پایدار با آن، دانشمندان به راهکارهای سازنده تری دست یافته اند.

در کیوتو، کپنهاگ، ریودوژانیرو و پاریس و دیگر اجلاس های مرتبط، ابعاد گوناگون مسئله از جمله موضوع تغییر اقلیم، بحران جهانی آب و بحران غذا مورد توجه تصمیم گیران ملی و بین المللی قرار گرفته است. بحث های بسیار مهمی انجام شده و راهکارهای سازنده‌ای ارائه گردیده و تصمیمات مناسب و راهگشایی اتخاذ شده است.

کنوانسیون سازمان ملل در تغییرات اقلیمی(UNFCCC) سند بسیار مهم بین المللی در این زمینه است.

لیکن، علیرغم این تلاش های ارزشمند، تداوم برخی سیاست ها بر پایه فهم محدود از محیط زیست و میل به حداکثر سازی منافع ملی و محلی، در بهره برداری از منابع طبیعی، بحران های فزاینده ای را موجب شده است.

دامنه این بحران ها در حوزه آب، غذا ، آلودگی گسترده محیطی، گرمایش زمین و تغییر اقلیم به روشنی قابل مشاهده است.

گرچه تاثیرات مخرب این بحران ها در مناطق گوناگون، در حال حاضر، یکسان نیست لیکن روند تغییرات به گونه‌ای است که به زودی همه مناطق جهان را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.

آمار و اطلاعات منتشر شده از نهادهای رسمی بین المللی، زنگ خطر را در این عرصه ها به صدا در آورده است.

در اینجا بیان آمارهای نگران کننده درباره تغییرات آب و هوایی، گرمایش زمین، کاهش منابع آب شیرین قابل بهره برداری ، آلودگی های گوناگون محیطی از جمله سطح انتشار گازهای گلخانه ای و آلودگی اقیانوس ها و تخریب گسترده صفحات مرجانی، پوشش گیاهی و جنگل ها، ضروری به نظر نمی رسد. همچنین نیاز به تکرار مسائل ناشی از مهاجرت های روزافزون و ناگزیرِ ناشی از تغییر اقلیم و کاهش نسبی منابع غذا، آسیب پذیری سالخوردگان و زنان و کودکان و توسعه فقر و عدم دستیابی به سطح بهداشت مناسب در بخش وسیعی از جهان وجود ندارد.

تاکید اصلی این است که، محیط طبیعی لازمه قطعی و بی بدیل ادامه حیات و رشد و بالندگی انسان و متعلق به همگان است. طبیعت میراث مشترک ارزشمند گذشتگان و امانت منحصر به فرد آیندگان است که اینک در دستان ما قرار دارد.

امروز، تعمیق فهم عمومی از نقش و اهمیت محیط زیست و تعلق آن به همگان، تبیین و ترویج راه های تعامل و بهره برداری عالمانه و تاکید بر مسئولیت همگانی در صیانت از آن و همچنین تدوین و اعمال مقررات و سازوکارهای بین المللی برای تنظیم رابطه مناسب جوامع با محیط زیست، از مهم ترین موضوعات مشترک جامعه انسانی است.

در پایان، اجازه دهید قدردانی و سپاس عمیق خود را از تمامی اندیشمندان و صاحب نظران ابراز دارم و صحبت خود را با تاکید بر برخی از پیشنهادهای ارزشمند آنان در راستای ارتقاء دانش ، تعریف استانداردها و معرفی ساز و کارهای صیانت از طبیعت و بهبود شرایط زیستی به اتمام برسانم:

۱- سازماندهی مجدد نهادهای مرتبط با محیط زیست و تغییرات اقلیمی و ارتقاء جایگاه آنان در ساختار سازمان ملل با هدف پایش مستمر عناصر زیست محیطی و تضمین اجرای سیاست های مصوب بین المللی

۲- تعمیق، تحکیم و ضمانت دار نمودن تعهدات دولت ها، شرکت ها و بهره برداران از منابع طبیعی برای رعایت استانداردهای علمی زیست محیطی و هماهنگ نمودن برنامه های توسعه و سیاست های محلی و ملی با سیاست های جهانی زیست محیطی

۳- گسترش حمایت و کمک نهادهای بین المللی و کشورهای برخوردار به کشورهای در حال توسعه برای کاهش هزینه های استفاده از فناوری های مورد نیاز در جهت مقابله با آثار تغییرات اقلیمی و همچنین ارتقاء بهره وری زمین و انرژی

۴- توسعه آموزشهای عمومی برای آشنایی با اهمیت و چگونگی کارکرد محیط زیست و روش های تعامل با آن و صیانت از میراث مشترک و تقویت گروه های مردمی و غیر دولتی برای آموزش، پایش و گزارش تحولات زیست محیطی

۵- و آخرین مطلب، بازنگری در ضوابط معماری، ساختمانی، شهرسازی، حمل و نقل و الگوی استقرار جمعیت با هدف توسعه روابط انسانی و تعادل بخشی به مصرف انرژی و دیگر منابع طبیعی.

از همه شما آقایان و خانمها، متشکرم - موفق و سربلند باشید./ ۳

🆔 @MehreFarda
🔵 خوشامدگویی رئیس دانشگاه ملی لودوویکای مجارستان به دکتر احمدی‌نژاد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

🆔 @MehreFarda
🔵 نشست کاری دکتر احمدی‌نژاد با رئیس و معاون دانشگاه ملی لودوویکای مجارستان

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

🆔 @MehreFarda
🔵 عکس یادگاری دکتر احمدی‌نژاد و دکتر گرگئی دلی (رئیس دانشگاه لودوویکای مجارستان)

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

🆔 @MehreFarda
2024/05/08 05:52:15
Back to Top
HTML Embed Code: